luni, 24 februarie 2020

ROMÂNIA RĂSTURNATĂ,ROMÂNIA DEVASTATA !!!


        

                                 Dragii mei, 

În aceasta noapte,in timp ce scriam la articolul anterior, aud un glas care spunea asa:
                      "România devastata!
                       Romania rasturnata !"
După care,totul s-a facut liniste.
Dragii mei,este de asteptat ca sa traim si asemenea vremuri,mai ales că, vedem cu totii ce se intampla in lume si cu lumea.
Eu am scris adeseori si cu mult timp in urma, despre toate cate se intampla acum in lume si chiar in Romania.
Pentru ca Mantuitorul sa poata veni in Noul Său Ierusalim, trebuie facuta "o curatenie",asa precum si noi ne curatim casa si masa,inima si sufletul,trupul si cugetul.
Dar acest lucru,aceste vremuri nu trebuie sa ne sperie.Ci trebuie ca sa ne intarim sufleteste,si cu mare Credinta in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului sa primim toate cate ne dă Domnul,sa multumim pentru toate si sa ne rugam ca sa fim sanatosi,atat! Restul ,ni se adauga de la sine,după Credinta noastra,după iubirea noastra faţă de Aproapele si nu in ultimul rand,după faptele si după gandurile noastre.
Asadar,cum de maine incepe Postul Sfintelor Pasti (nu mai mancam carne satamana aceasta)sa-ncercam sa ne curatim inima de rautati, prin bunatate si prin mila faţă de Aproapele nostru, iar sufletul ,prin Credinta fratilor, prin Credinta fierbine si prin Rugaciune curata;prin iubire faţă de Bunul Dumnezeu si faţă de Maicuta Domnului si Sfintii Săi. Tineti minte: 
Cei care vor avea aceste 3 Virtuti dumnezeiesti in inima si-n suflet, vor putea trece peste orice necaz si peste orice suferinta.
                                           Imagini pentru dumnezeu
Iata ,care sunt aceste 3 Virtuti dumnezeiesti:
Credinta,Nadejdea si Dragostea !
                                   Imagini pentru dumnezeu
                        Cu dragoste,Maria.


62 de comentarii:

  1. Doamna Maria DVs dece nu vă întrebați adesea ați primit răspuns. Ce poate însemna asta? Eu vad haos în conducere și cîrmă țării lăsată singura ă și oameni imprastiati

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-a ajuns în situația aceasta pentru că ne conduc slugile de la Bruxelles ale bogățiilor vest-europeni și americani, iar la alegeri tot ei ies pentru că majoritatea votanților cred că de acolo ne vine izbăvirea. Nici o dată, în istoria noastră, străinii nu ne-au ajutat fără să ne jefuiască economic.
      Dacă vrem să ne fie bine în țară, trebuie să o iubim cu adevărat și să ne punem nădejdea în Dumnezeu și în forțele noastre nu în fii străinilor.
      "În zadar zidește omul casa
      Dacă nu o zidește Dumnezeu."
      Dacă fugim toți din țară, țara o vom pierde și atunci, urmașii noștri vor deveni un popor fără de țară ca evreii până în 1948 și ca țiganii.
      Asta vor conducătorii ascunși ai lumii, ca oamenii să nu mai aibă rădăcini și țară, ca să-i poată manipula ei după cum vor. Dacă vom crede că pentru un pumn de arginți, merită să ne vindem credința, neamul și țara, aceasta se va împlini.
      Cine crede că își ajută țara trăind printre străini și votând după cum vor străinii, se fac la fel de vinovați ca și conducătorii acestei țări.
      Veniți în țară, impuneți, împreună cu cei din țară, voința voastră care trebuie să fie după voia lui Dumnezeu nu după voia lumii amăgit de diavol care slujește banului mai mult decât lui Dumnezeu și atunci va fi mai bine.

      Ștergere
    2. Dar când era PSD-ul tău , cu Dragnea in frunte,la putere , nu ai observat ca au distrus România ?! In 8 ani au îndatorat țara pt. multe generații.Pensii speciale ,mafia din poliție , taxa pe carburant...
      PSD era partidul corupților , liderii săi fiind putrezi de bogați, din salarii la stat.

      Ștergere
    3. Pnl este partidul tradatorilor de tara si neam plus corupti cu onguri 25 date intr-o noapte, cu imprumuturi zilnice de miliarde, cu finantarea bancilor straine si a multinationalelor, cu instrainarea sanatatii asa pot muri mai repede romanii. Deci care-i mai bun??? Tot psd-ul este mai bun.

      Ștergere
    4. Mai agentule 14:32 nu mai dezinforma ca oamenii au înțeles adevarul despre corupții tai.
      Suprataxele care au scumpit facturile la încălzire, curent, telefonie, internet, gaze, carburanți cine le-a pus , nu PSD?
      Sistemul de pile prin care erau detașați din mediul privat în zona publică, pe salarii enorme, cine le-a introdus nu Dragnea?
      Salariile demnitarilor și pensiile speciale cine le-a mărit nu PSD ?
      Cine a îndatorat România prin împrumuturi enorme in cei 8 ani de guvernare dezastruoasa ,a PSD-ului?
      Cine a gazat tinerii și oamenii in vârsta pe 10 August , nu PSD ?
      Acum umblați cu dezinformări ca sa pacăliți oamenii sa va voteze. Nu mai ține!

      Ștergere
    5. Nu vă mai certați, că cea ce am scris la 24.02 19:21, am scris pentru toți politicienii. Pentru că, chiar dacă unii dintre ei încearcă independența de Bruxelles, toți, când vine vorba de venituri, pensii și foloase bănești obținute din șpăgi, votează toți la fel. Pentru că sunt urmașii profitorilor vechiului sistem, ai celor care au profitat din plin de dictatura comunistă și care în decembrie 1989 au luptat nu pentru libertatea poporului și bunăstarea lui, ci pentru a ajunge la putere și a profita din plin de aceasta.
      Dacă vrem să ne fie bine trebuie să ne trezim și să fi-m cu adevărat urmașii geto-dacilor, creștinați de Sf. Ap. Andrei, Petru și Filip, care erau cei mai drepți și viteji din rândul tracilor. Cei care iubeau pe Dumnezeu și țara lor, care nu acceptau sclavia și care se credeau nemuritori.
      Nu suntem un popor mai rău sau mai bun decât alte popoare, dar suntem un popor care eram creștini când alții erau păgâni, care nu am omorât pe trimișii Domnului Iisus Hristos, pe sfinții apostoli, care nu am râvnit la bunurile altor popoare și care am fost ospitalieri cu toți străinii, chiar dacă unii dintre ei au profitat de aceasta.
      De aceea trebuie să ne trezim și să alegem să făurim o societate bazată nu pe principiile capitaliste ci pe principiile comunității apostolice "de la fiecare după puteri fiecăruia după nevoi".
      Să înțelegem că bunăstarea nu ne vine din afară, ci de la Dumnezeu, dacă ne slujim unii altora după puterile și priceperile noastre, fără a profita unii de alții.

      Ștergere
  2. Domnita Maria,

    In ROMANIA se va DECLANSA HAOSUL
    datorita VIRUSULUI fabricat in laboratoaeele. C U A.
    Guvernul actual SUSPENDAT va fi coplesit de ALERTA SANUTARA ROMANEASCA.
    AEROPORTUL OTOPENI cat si cel din CLUJ, IASI si TIMISOARA sunt in PERICOL. MAJOR de INFESTARE si de RASPANDURE a VIRUSULUI...
    Presedintele JOHANNIS va fi,, sfatuit de SRI sa inchida GRANITELE aeroprtuare pentru limitarea raspandirii VIRUSULUI...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ar putea fi acest coronavirus factorul care ar putea determina inchiderea granitelor Romaniei ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu balciul din sanatatea Romaniei, asteptati-va la ce e mai rau.
    Atentie mare la magariile facute de unii medici! Atentie la ceea ce recomanda, si cum recomanda bolnavilor din Romania, majoritatea saraci!!!
    MARE ATENTIE! De multe ori, bolnavul este tentat sa renunte la medicamentele importante(antibiotic, in cazul infectiilor...), la medicamentele de baza, datorita saraciei, in favoarea unor suplimente foarte scumpe pe care medicul i le-a prezentat ca fiind cele mai importante(pentru ca de acolo are el de castigat). MARE ATENTIE! APEL CATRE INSTITUTII !!!!
    SANATATEA ROMANEASCA A AJUNS LA UN PUNCT DE DEGRADARE MAXIMA! Nu veti primi informatii concrete din punctele de comercializare a medicamentelor, din motive evidente, cine vorbeste este dat afara sau presat sa-si dea demisia. REPET: SANATATAEA ROMANEASCA A AJUNS LA UN PUNCT DE DEGRADARE MAXIMA!
    LUATI MASURI URGENT! Faptul ca pacientul este lamurit in multe situatii, costa .
    A FI OM IN ROMANIA COSTA.
    Apel catre institutii:
    S-ar putea ca in final sa va ia dracu pe toti daca nu indreptati lucrurile in tara asta! Nu va mai jucati cu sanatatea oamenilor, cu sanatatea noastra! Sanatatea nu este locul in care sa va imbogatiti voi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MARE ATENTIE...la paranoia!Aveti încredere in sfaturile medicilor.Acestia salveza vieti!Lasati prostiile si nu mai induceti panica!Faptul ca Arafat coordoneaza aceasta criza este o garantie.

      Ștergere
    2. Avem paranoia după care vine depresia. Toate ni le pun pe tavă politicienii( mă limitez la atât fără nominalizări să nu supăr)

      Ștergere
    3. Arafat - cum a salvat Colectiv, Sutghiol, Apuseni. Mai si ganditi romaneste!

      Ștergere
    4. Jos iohanis!!! ca de cand esti la carma tarii suntem ruinati !!!

      Ștergere
    5. Iar ai apărut mai agentule 14:40 ,sa păcălești lumea aici pe blog ?!

      Ștergere
  5. Desigur cu cît mai curînd cu atît mai bine. De fapt astă trebuia facut de la începutul pandemiei. Niciodata nu e prea tîrziu. Da cu riscurile de rigoare. Se prea poate sa le stricăm planurile conducătorilor acestei LUMI. Care nu pare sa aibă teama de"BINECUVÂNTAREA " LUI DUMNEZEU.

    RăspundețiȘtergere
  6. Tara arde si babele se piaptana,ma refer la sfirsit de saptamina cind ministrul sanatatii , presedintele si posibil si procuroarea sefa fac naveta la SIBIU.
    Miine poimiine daca se impute treaba pe la Bucale or vrea si capitala acolo ,dupa ei POTOPUL.

    RăspundețiȘtergere
  7. Demult, în tinerețe,am găsit la cineva o Biblie foarte veche. Tot ce se întâmplă în zilele noastre, nu este întâmplător. Tot ce se întâmplă, erau scrise în acea Sfânta Biblie. Noi, nu putem face nimic, decât să ne rugăm la bunul Dumnezeu, să fim buni unii cu alții, să nu ne mai urăm atât, să ne ajutăm unii pe alții, măcar cu o vorbă bună, dacă nu putem cu altceva. Când plecăm de pe această lume, nu luăm nimic cu noi. Tot ce-i material, rămâne aici pe pământ, faptele ne însoțesc sufletul. Credeți cu tărie în bunul Dumnezeu, și veți fi ajutați!
    Doamne ajută!

    RăspundețiȘtergere
  8. Este de așteptat, criza politică creată de psd prin încercarea șmecherească de a repeta înșelăciunea cu retragerea în ultimul an de la guvernare pentru a își păcăli electoratul și coronavirusul care amenință România vor crea un haos greu de stăpânit. În ce privește coronavirusul sunt persoane la ora actuală infectate în România este doar o chestiune de timp până când va ieși la iveală. Dacă va ieși că în România se ascunde iar morții sunt declarați de gripă. Când ai sate pe kilometri întregi cu un medic care nu are capacitatea de a pune un diagnostic real de coronavirus sau când ai doar 150 de teste de coronavirus la nivel național și nu ai echipamente de protecție, măști, termoscanere și alte materiale necesare cine te crede că nu ai focare de coronavirus în România ? Acest virus care este doar un virus dar are în spate o întreagă broderie prea mult umflată menită să sperie lumea peste măsură este bun deoarece dă vălul de pe România în care timp de 30 de ani s-a furat și s-au angajat neamuri și amante pe principiul lasă că o să plouă și se face grâul și în rest Dumnezeu cu mila dă vălul deoparte și arată adevărul că regele este gol și că românii și-au furat lor viitorul nu străinilor. DiCstracție plăcută păcălicilor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa fie sa anatema PNL și Mutu au făcut genocid in țară.sa fie impus ați c a ceaueescu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16.05 tu ce religie ai, „crestinule”?

      Ștergere
    2. PSD a făcut prăpăd in țara ,in cei 8 ani ,cât a fost la guvernare,prin măsuri greșite.

      Ștergere
    3. De acord cu tine an.16.05 !!! De cand este la conducere lucru bine facut cu guvernul meu au facut Romania normala, da asa cum sunt si ei. Toti conducatorii de dupa '89 merita soarta lui ceausescu.!!!

      Ștergere
  10. Sigur că este devastată de neîncredere, de mîrlani și mulți alții pe care din respect pentru blogul acesta nu-i definesc.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ma da cascat mai esti, ori te faci. Criza are de a face cu soros si cu oamenii lui din toateeee pardidele.

    RăspundețiȘtergere
  12. Iar a luat-o Iohannis in barba de la CCR cu jocul de-a ALA BALA Portocala cu Constitutia cu ORBAN II cu aceiasi Nominalizare,ca si Romanii cu realegerea sibienilor navetisti cu o jumatate de norma.
    Cristescu spune ca PNL-istii sint mai periculosi decit Coronavirusul cu Bulibasa lor Inconstient total.
    La ora 18 va iesi sa vorbeasca Cucuveaua de la Cotroceni..HA-HA,HA-HA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CCR este formată din membrii PSD-isti .Îi interesează sa-și păstreze pensiile speciale.

      Ștergere
    2. Anonim 17:16 e așa urât să hahaesti aiurea....nu poti sa inlocuesti cu 😂😂😂😂😂😂 ??????

      Ștergere
    3. Anonim 14:48 cât Primești de la Ciolacu pe mesaj? Se merita ?

      Ștergere
  13. PSD nu s-a retras,a fost scos de la GUVERNARE de dreapta cu ajutorul lui Ponta....i-ar în privința sustinerii DREPTEI de NIMIC, de către PSD nu se poate discuta.....Dacă dreapta avea MAJORITATEA avea câștig de drept.....încalcarea CONSTITUTIEI DE CĂTRE REGELE IOHANNIS reprezintă supunerea și sclavia Românilor de bună voie......pupin--------iubitei drepte imorale și insipide dau de gândit că nu au nimic moral și spiritual....cum PSD nu e bun la conducere asa putem spune ca si DREAPTA nu e de viitor....fără Politicieni și conducători România se poate conduce de sine....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parlamentul nu mai reflecta dorința electoratului. CCR încalcă Constituția, in favoarea corupților.

      Ștergere
  14. Valer Dorneanu de la CCR spune ca articolul 101 din Constitutie cere ca presedintele sa faca o nominalizare de Premier in mod Constructiv,care sa faca O Stabilitate si sa obtina o Majoritate parlamentara si nu asa cum au procedat Iohannis si Orban care au spus ca vor sa nu obtina o majoritate parlamentara.
    Deci ar fi vorba de o numire Intentionata cu Rea CREDINTA,deci o incalcare a CONSTITUTIEI.
    A cita Oare??,si care ar vrea sa aduca la putere un guvern pe 4 ani ,dar ar da dreptul acestui 'Presedinte' sa numeasca inainte de sfirsitul mandatului un nou /sau acelasi premier pe inca 4 ani .

    Deci in TOTAL 8 ANI de DICTATURA a la Iohannis,chiar daca acesta in ultimii 4 ani nu ar mai fi presedinte expirindu-i mandatul peste 4 ani si jumatate ?? ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai dacă Parlamentul NU mai reprezintă voința poporului , trebuie alegeri anticipate. Cum vrei sa faci un guvern votat de un parlament nelegitim, unde PSD este majoritar ?
      Romanii nu-i mai vor pe PSD-isti la guvernare.Unde este Democrația ?!
      In Grecia Parlamentul și-a dat demisia , când partidul majoritar a pierdut alegerile europarlamentare.Este democrație.
      Parlamentul României NU mai reprezintă poporul ! Deci trebuie dizolvat ,nu lăsat sa voteze un guvern nelegitim popular !
      Se numește democrație .

      Ștergere
    2. La GUVERN și in PARLAMENT a fost PSD-ul la PUTERE , nu Președintele.
      L-ai uitat pe Dragnea ?
      De ce spui prostii ?

      Ștergere
  15. Valer Dorneanu de la CCR spune ca articolul 101 din Constitutie cere ca presedintele sa faca o nominalizare de Premier in mod Constructiv,care sa faca O Stabilitate si sa obtina o Majoritate parlamentara si nu asa cum au procedat Iohannis si Orban care au spus ca vor sa nu obtina o majoritate parlamentara.
    Deci ar fi vorba de o numire Intentionata cu Rea CREDINTA,deci o incalcare a CONSTITUTIEI.
    A cita Oara??,si care ar vrea sa aduca la putere un guvern pe 4 ani ,dar ar da dreptul acestui 'Presedinte' sa numeasca inainte de sfirsitul mandatului un nou /sau acelasi premier pe inca 4 ani .

    Deci in TOTAL 8 ANI de DICTATURA a la Iohannis,chiar daca acesta in ultimii 4 ani nu ar mai fi presedinte expirindu-i mandatul peste 4 ani si jumatate ?? ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PSD a fost la guvernare in ultimii 8 ani. Ei au fost la putere ,nu Președintele.
      Ai uitat cine a dat pensiile speciale ?
      De ce dezinformezi și spui lucruri ilegale?

      Ștergere
    2. 8 ani de dictatura a PSD-ului ,deoarece el a fost la GUVERNARE.Johannis nu are atribuții de administrare și guvernare, PSD fiind la Parlament și la Guvern.
      Nu dezinforma.
      Cine a introdus pensiile speciale , ai uitat ?!

      Ștergere
  16. Răspunsuri
    1. Sunt DEZINFECTATE prin radiații UV.Scrie pe cutie.
      Nu crea panica fără motiv.

      Ștergere
    2. Maștile sunt făcute in Wuhan dar vezi data fabricației și faptul ca sunt sterilizate cu UV.
      Nu trebuie sa va alarmați.

      Ștergere
  17. Atenție prevăd că ne va impusca johAnis.si jandarmeria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Confunzi cu Dragnea și Carmen Dan.
      Cât îți da Ciolacu pe mesaj?Se merita ?

      Ștergere
    2. Presedintele nu, dar jandarmeria SIGUR.

      Ștergere
  18. Bravo doamna Maria , iar nu ați publicat mesajele care conțin opinii contrare. Așa este corect și creștinește ?!
    Faceți propaganda contra ordinii Constituționale pe blogul Dvs. ?! De ce induceți oamenii in eroare prezentând fapte neadevărate ca fiind adevărate ?
    Repet:
    In primul rând, PSD a pierdut doua scrutinuri electorale, fapt ce demonstrează clar, ca cetățenii României nu îi mai doresc la Guernare!
    Parlamentul României ,in forma actuala , nu mai este REPREZENTATIV ,fata de electorat și este ILEGITIM.
    In mod LEGAL, Constituțional ,trebuiesc alegeri anticipate.
    Orice guvern votat de un Parlament NEREPREZENTATIV este ilegal.
    Președintele Johannis a primit aproape 7 milioane de voturi, fapt ce îl legitimează in acțiunile politice pe care le înfăptuiește.
    Căutați și celelalte mesaje și postați-le ,deoarece nu conțin injurii ci opinii pertinente.

    RăspundețiȘtergere
  19. Anonim25 februarie 2020, 11:21
    BRAVO! Te anunt ca PARLAMENTUL ROMANIEI este perfect legal, este alegerea poporului roman, iar CCR-ul tocmai s-a pronuntat: ORBAN este ilegitim numit de Iohannis.Acum ce facem ? Te credem pe tine? Il credem pe Orban sau pe Iohannis? Ce o sa va saturati voi toti de acestia,cand veti fi cu un picior in groapa si cu unul pe mal din pricina lor. Chiar sunteti orbi? Nu vedeti ca PNL-ul a dsitrus tot ce a facut bun PSD-ul? Orb sa fii si tot simti cu sufletul ce au facut acesti distrugatori ai Romaniei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Maria chiar nu va înțeleg.Îi urâți pe cei din PNL,USR,PMP ?! Sunt oameni ca și Dvs. , își iubesc țara ,au familii și nu in cele din urma ,sunt mult mai mulți decât susținătorii corupților din PSD.Chiar nu ați observat ca toți liderii PSD sunt foarte bogați?De unde?
      Alegerile Europarlamentare și cele Prezidențiale au demonstrat ca Parlamentul României NU MAI REPREZINTĂ cetățenii romani cu drept de vot! Configurația politica a parlamentului este ILEGITIMĂ.Cetațenii din localitățile din România ,nu mai Votează PSD , deci parlamentarii aceștia nu îi mai reprezintă. Sunt milioane de români care nu sunt reprezentați in actualul Parlament.
      Alegerile Anticipate SUNT LEGALE și CONSTITUȚIONALE , fiind prevăzute in art. 89 din Constituție.
      Pensiile speciale ,cine le-a introdus ? Cine a mărit salariile demnitarilor? Cine a măcelărit legile justiției?
      Cum puteți sa spune-ți ca PSD a făcut lucruri bune ?!
      Haide sa nu mai creăm discordie între români și să-i lăsam sa voteze noul Parlament,legal ,cinstit și cu iubire de țară.
      Actualul Parlament nu îi mai reprezintă pe români.
      Aceasta este Democrația.

      Ștergere
    2. Dragă Maria ai buna credință și înțelege omenește ,fără supărare,ca parlamentarii au fost aleși in 2016, când cetățenii nu s-au prezentat la vot!
      De atunci lucrurile s-au schimbat, oamenii au evoluat, opiniile politice sunt in schimbare.De aceea Parlamentul nu mai reprezintă cetățenii din România , deoarece sunt prea mulți parlamentari de la PSD și prea putini de la celelalte partide, sau deloc.
      USR nu este deloc reprezentat in Parlamentul României și este preferat de 25-30% din cetățenii cu drept de vot.Este corect ca alegătorii USR-Plus sa nu aibă reprezentanți in Parlament?Un sfert din cetățenii țării?
      Alegerile anticipate sunt necesare.
      Sa auzim de bine si sa nu existe cearta între români.

      Ștergere
    3. Doamna Maria, PNL este numai de 3 luni la guvernare ,cum puteți sa comparați cu cei 8 ani cât a fost guvernarea PSD?
      Nu putem sa tragem concluzii așa pripite.Vreti un singur partid la putere?! PSD partid unic ?!
      Așa este in democrație , mai multepartide care serotesc la conducerea României.
      Sa-i lăsam și pe cei de la PNL timp de 8 ani și după aceea sa tragem concluzii.
      Nu după 3 luni, ca nici nu au avut timp sa facă proiecte, mai mult au administrat tot după ce a lăsat PSD .

      Ștergere
    4. Eu am votat cu USR .Cine m-a reprezintă in parlament ? Ciolacu sau Carmen Dan ? Sa-mi răspundă și Dorneanu de la CCR fost parlamentar PSD.

      Ștergere
    5. Cam așa a făcut “bine” PSD in România .Priviti șeful inspectoratului in Construcții din Vaslui:

      https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=MTh_9Fuh2tU&feature=emb_logo

      Ștergere
    6. "USR nu este deloc reprezentat in Parlamentul României și este preferat de 25-30% din cetățenii cu drept de vot.Este corect ca alegătorii USR-Plus sa nu aibă reprezentanți in Parlament?Un sfert din cetățenii țării?'
      Sa aibe rabdare, sa treaca termenul pentru alegeri

      Ștergere
    7. "Eu am votat cu USR .Cine m-a reprezintă in parlament ?"
      Ai rabdare pina la termen,pina atunci,sa te invete usr cum se scrie (ma reprezinta-pe mine ma)

      Ștergere
  20. 0,25 si 11,26 Eu sint pensionar si de 50 de ani nu am votat pe nimeni iesit la Putere in Romania.Dar sa ne aducem aminte;
    1]Stolojean fost presedinte la PNL a fost intii premier la PSD-Iliescu dupa Roman.
    2]Tariceanu si el fost presedinte Al PNL a fost premier 4 ani sustinut tot de PSD si apoi el l-a sustinut 4 ani Guvernul PSD Ponta si inca 3 ani pe PSD-istul Dragnea.
    Acum sa stam strimb si sa judecam drept mai adaugam la PNL cei 4 ani cit au guvernat cu Conventia,si sa vedem care partid a stat cel mai mult la Putere,care e cel ma ROSU??
    Ca sa nu mai vorbim de 'Praful de STELE- Vorba lui Barna..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu confunda oamenii cu partidele !Ai putina logica ?! Stolojan nu înseamnă PNL .
      Iliescu ,Bombonel,Ponta,Dracnea etc. înseamnă corupție adică PSD.

      Ștergere
  21. Hotarirea CCR comfirma mesajul implinit;'Criza Nationala Provocata',din 16 Februarie 2020-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PSD după 8 ani de guvernare dezastruoasa ,putea sa gestioneze altfel situația politica. Cine a făcut plângere la CCR?Cine a blocat OUG-urile care reparau dezastrele făcute de Dăncilă? PSD a creat o Criza in România prin piedicile puse noului guvern! Este îndeajuns 8 ani de guvernare a PSD-ului. Sa mai lăsam și pe alții .Așa este normal in democrație : rotația partidelor la putere.

      Ștergere
  22. Cea mai cumplită arma neîncrederea, indoiala. Cit sîntem pe pămînt ne putem ierta pe noi si apoi pe ceilalți. Va urez succes.

    RăspundețiȘtergere
  23. 23,39 Inseamna ca nu cunost partidele din Romania unde e dictatura personala a 'presedintelui' partidului..

    RăspundețiȘtergere
  24. Ordonante nu plecati,pnl sa-i saturati; Ong,multinationale,succesuri democratiale !

    RăspundețiȘtergere
  25. Eu zic sa nu ne mai certam,vin si eu cu o intrebare.
    Dacă acest PNL se tot vaită si tot taie de colo de dincolo si se împrumută într-o veselie si Euro a ajuns la 5 roni.
    Va intreb de ce a dat jos PSD-UL?
    Sa nu mai zică nimeni ca nu a facut PSD pentru popor nimic.
    Se vede dar nu vor hainele României ca Romania sa prospere,mai ales ca este tara creștin ortodoxă si Draci zbiara prin adepții lui si vor să distrugă aceasta tara binecuvântată dar BUNUL Dumnezeu nu va îngădui,nu acest lucru sa stie maleficul cu adepții lui cu tot.
    Puterea lui Dumnezeu și credința poporului român va zdrobi maleficitatea.

    RăspundețiȘtergere
  26. Ar trebui sa fie ,,Revolutia Mare" care sa aduca la putere ceva nou !

    RăspundețiȘtergere