duminică, 9 februarie 2020

xxxxVIRUSUL CORONAVIRUS ! CONFRUNTARE !


                                                     9 Februarie 2020,ora 5,21 !

                                 Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:
            "Virusul Coronavirus !
             Confruntare !
             Acesta este un Veri-Virus care....
           Fenomenul a slabit usor!"
Clipă în care dragilor, vad un laborator medical, in care, o persoana imbracata intr-un costum special,lucreaza de zor la ceva anume. La ce lucreaza? Fireste,la tot ce inseamna CORONAVIRUS.
Dragii mei, aceasta persoana super echipata impotriva Virusului mortal, tinea in mâna sa dreapta ceva sub forma de cilindru,dar un cilindru lung de circa 30-50 cm cu o circumferinta tot cam de-atata.
Acest cilindru, era format din sfere plate,as indrazni a spune, de culoare albastru si bleu lipite una de cealalta ,asa precum stau boabele de strugure pe ciorchinul său.
Ca forma ,ceea ce vedeam arata asa:
            Imagini pentru lumanarele pastile.
Doar ca ,erau de un albastru inchis ,urmat de cel din mijloc ,un albastru mai deschis.Astfel de sfere plate,erau asezate ca pe un ciorchine sub forma cilindrica si lung de circa 30-50 cm,doar ca, nu aveau fitil,in rest,semanau perfect.
In mana sa stanga ,acea persoana mai tinea cateva elemente de acest gen, elemente ce urmau a fi alipite celorlalte din mana sa dreapta.
Asa incat,la final vedeam un cilindru format din astfel de sfere plate, lung si lat as putea spune de circa 30-50 cm.
Aud un glas care spune:
             "Virusul Coronavirus !
             Confruntare !
             Acesta este un Veri-Virus care....
           Fenomenul a slabit usor!"
Prieteni dragi, este atat de complicat ca sa putem vorbi pe marginea acestui subiect care face diferenta dintre viata si moarte....! 
Părerea mea, este aceea  ca,acest VIRUS MORTAL a fost lucrat special pentru ca oamenii sa mai scada in numarul lor, dar si pentru a opri pe chinezi si nu numai, din a mai avansa in tot ce fac ei atat de meticulos.
13 ian. 2020 - Și are un telefon de gaming pe care poate experimenta fix cu așa ceva. ... pentru S20 la un ecran de 120 Hz și la fel ar face și OnePlus pentru noul model. ... Cifrele care-ți arată cât mai înseamnă televizorul pentru români ...
Cei care au facut si continua sa faca aceasta Crima,acest GENOCID, fara nicio indoiala ca vor plati in Faţa Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului.
Sa ne rugam cu totii dragilor, pentru ca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa omoare acest VIRUS mortal,iar pe cei bolnavi sa-i scape,sa-i vindece si astfel,sa se intoarca ei la CREDINTA cea adevarata.
Iata ce se spune mai nou, despre VIRUSUL mortal:

Virusul ucigaș. Pangolinul, ”bestia neagră” a epidemiei de coronavirus

Simona Haiduc / 07 feb 2020 / 17:00
Pangolinul, un mic mamifer pe cale de dispariție, ar putea fi animalul care a transmis noul coronavirus la om, au estimat oamenii de știință chinezi. Cercetătorii Universității de agricultură din sudul Chinei au identificat pangalionul ca fiind ”o posibilă gazdă intermediară”, care a facilitat parcursul virusului.
Un animal care găzduiește un virus fără a fi bolnav, dar îl poate transmite altor specii este numit ”rezervor”. În cazul noului coronavirus, este vorba cu certitudine de lilieci: potrivit unui studiu recent, genomii noului virus și ai celor care circulă la acest animal sunt identici în proporție de 96%.
Dar virusul liliacului nu are capacitatea de a se fixa pe receptorii umani. Cu alte cuvinte, a fost nevoie de un intermediar.
După ce au testat o mie de probe provenind de la animale sălbatice, savanții au stabilit că genomii secvențelor de viruși prelevați de la pangolini au fost în proporție de 99% identici cu cei găsiți la pacienții atinși de noul coronavirus.
Potrivit ONG-ului WildAid, peste 100.000 de pangolini cad anual victime traficului ilegal din Asia și Africa, plasând animalul printre cele mai broconate din lume, cu mult înaintea elefanților sau rinocerilor, ale căror cazuri sunt larg mediatizate. Carnea lor delicată este căutată de gurmanzii chinezi și vietnamezi, în timp ce solzii și organele interne sunt folosite în medicina tradițională asiatică.
.


Coronavirus, China - pacienți într-un spital. Foto: printscreen Xinhua Video

Coronavirus: China anunţă deja 720 de morţi

Coronavirus face tot mai multe victime în China. Potrivit autorităţilor, în decurs de doar o zi au murit 86 de oameni infectaţi cu coronavirus - majoritatea provenind din provincia Hubei, unde a izbucnit epidemia.


Lupta împotriva coronavirusul în China. Patrule de roboți depistează dacă cineva are febră sau nu poartă mască

81 de morți în ultimele 24 de ore în China. În total, noul coronavirus a ucis până acum 722 de persoane. Astăzi s-a confirmat la Wuhan decesul unui american și unui japonez, primii morți care nu sunt chinezi. Cel puțin 17 cetățeni străini sunt spitalizați în China cu simptome de pneumonie virală cauzată de noul tip de coronavirus. În Hong Kong oricine vine din China va sta în carantină 2 săptămâni, altfel riscă închisoarea. Și în Japonia, pe vasul de croazieră încă 3 persoane au fost infectate. În total sunt 64. La bordul vasului sunt aproape 4 mii de oameni, inclusiv 17 români, 2 turiști și 15 membri ai personalului.
08 Februarie 2020, 18:05 (actualizat 08 Februarie 2020, 20:09) | 


Play
Fullscreen
0:20
-0:53
Loaded: 0%
Progress: 0%
00:00
Mute
Roboți și coronavirus



4VIDEO
În plină epidemie de coronavirus, în China au fost puse la treabă platformele 5G. Această tehnologie de ultimă generație pune în mișcare patrule de roboți care depistează dacă cineva are febră sau nu poartă mască.
Roboțeii produși iî sudul Chinei au fost răspândiți în cele mai importante orașe ale țării. Sunt dotați cu o termocameră și programați să depisteze dacă trecatorii poartă mască.
Minunea asta pe roți, cum au numit-o autoritățile, este capabilă să măsoare temperatura corporală a cel puțin 10 persoane deodată. Un avantaj imediat este că riscul de infectare al vameșilor, de exemplu, scade.
De exemplu, când depistează o persoană
cu febră, robotul îi face o fotografie de înaltă definiţie.
Imaginea este transmisă prin sistemul informatic şi persoana este identificată imediat. Oricât de performantă ar părea tehnica la vârf, tot nu a reușit să împiedice răspândirea virusului în lume.
În Franța, în apropierea unei stațiuni de schi din Alpi, vor fi închise două școli, după ce 5 britanici, printre care și un copil, au fost internați de urgență fiind infectați cu noul coronavirus.  Ei s-au îmbolnăvit de la un alt conațional care înainte să vină la schi în Alpi fusese la Singapore. Ajuns înapoi in Marea Britanie s-a confirmat că are coronavirus.

P.S.
Va astept cu mare drag (si va multumesc din suflet) ca sa puneti fiecare ,cate o mica caramida la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU !
                                 Imagini pentru iisus hristos duhul sfant imagini.
Să nu se tulbure inima voastră; credeţi în Dumnezeu, credeţi şi în Mine. În casa Tatălui Meu multe locaşuri sunt. Iar de nu, v-aş fi spus. Mă duc să vă gătesc loc. Şi dacă Mă voi duce şi vă voi găti loc, iarăşi voi veni şi vă voi lua la Mine, ca să fiţi şi voi unde sunt Eu. Şi unde Mă duc Eu, voi ştiţi şi ştiţi şi calea. Toma i-a zis: Doamne, nu ştim unde Te duci; şi cum putem şti calea? Iisus i-a zis: Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine. Dacă M-aţi fi cunoscut pe Mine, şi pe Tatăl Meu L-aţi fi cunoscut; dar de acum Îl cunoaşteţi pe El şi L-aţi şi văzut. Filip I-a zis: Doamne, arată-ne nouă pe Tatăl şi ne este de ajuns. Iisus i-a zis: De atâta vreme sunt cu voi şi nu M-ai cunoscut, Filipe? Cel ce M-a văzut pe Mine a văzut pe Tatăl. Cum zici tu: Arată-ne pe Tatăl? Nu crezi tu că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl este întru Mine? Cuvintele pe care vi le spun nu le vorbesc de la Mine, ci Tatăl - Care rămâne întru Mine - face lucrările Lui. Credeţi Mie că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl întru Mine, iar de nu, credeţi-Mă pentru lucrările acestea. Ioan 14, 1-11

                                 Prieteni dragi



           Anul acesta vom lansa inca doua 

volume, si anume :

                  Volumul 4 si 5 din 

       ADEVARUL  DUHULUI  SFANT !
                       
                                                     Imagini pentru duhul sfant imagini
În toamna anului acesta 2020, cu ajutorul Lui Dumnezeu si al Maicii Domnului, voi mai scoate inca 2 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT.

Ca de fiecare dată, pentru editarea a cât mai multor

exemplare, apelez la inima si la sufletul vostru bun si 

cald si plin de Credinta intru Hristos si Maica Domnului.

Cine doreste ca sa contribuie cu orice suma cat de mica

 la costul editarii Cartilor,o poate face astfel:

Contul pentru strainătate:
Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: 

RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Contul pentru România:

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307
Toti Donatorii,vor primi CARTILE absolut GRATUIT oriunde s-ar afla.

BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI  sa va binecuvinteze DARUL vostru de suflet si sa vi-l inmulteasca !
Sanatate multa sa aveti si multe bucurii in casa si la cei dragi!


              Imagini pentru duhul sfant imagini

                                   Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:

Adevarul Duhului Sfant 

Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                     .
                                                                     
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 


9 comentarii:

  1. Virusul acesta nu a fost facut in laborator. S-a transmis de la animale marine la om.
    Nu vrea nici o putere sa reduca numarul oamenilor, nu e in beneficiul nimanui. Eventual vrea sa ii controleze.
    Problema acestui virus cu o rata de infectie atat de mare e alta, si anume cand si daca se ajunge sa zicem la 1 milion de decese si zeci de milioane de infectari, conducatorii planetei vor trebui sa dezvaluie tehnologia de vindecare pe care o au deja, ca in filmul Elysium, ceea ce ar face ca industria farmaceutica sa se diminueze aproape total.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19.41.......Hahahahahahaha.
      Nu-i mai spune cine stie ce-ti fac :(

      Ștergere
  2. Virusul este produs in laboratoarele americane ale CIA cu concursul agentiei chinezesti Camera 51 temuta securitate chinezeasca cu scopul de a inabusii si a induce HAOS ai TEROARE in randul enclavelir chinezesti HING KONG, MACAO si TIBET care doresc secesiunea de CHINA
    Ceea ce vedeti la TV este un scenariu apocaliptic la scara MONDIALA la evenimwntele in curs de DESFASURARE...
    Exista o legatura si cu sondele chinezesti trimise in ezplorarea fetei nevazute a Lunii si care au surprins orasele si tehnica civilizatiilor avansate EXTRATERESTRE de pe LUNA, si care faceau din CHINA o superputere mondiala, autoritatile chineze dorind sa faca PUBLICE IMAGINILE PREZENTEI EXTRATERESTRE DE PE LUNA,!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cei care l-au lansat/ scapat lucrează la tratarea virusului. Vor găsii antidotul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Spun unii ca Soros ar avea un laborator mare in China,oricum viziunea e cam grava..

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred că foarte curând se va găsi un tratament pentru acest virus.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma gândesc ca dacă voiau sa diminueze populația Chinei, nu incetinea rata deceselor (se pare ca apogeul a trecut deja). Cu sub 1000 morți populația Chinei nu se schimba deloc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Lucrati prea mult din presupuneri frici si teorii ale conspiratiei ..ls fel fac si mozaicii im propaganda contra lui Iisus ..la fel o sa faca majoritatea lumii contra lri Cineva Duhul Sfint promis si rastalnacit negat si tainuit sinodal. Cind Marele Sinod va spune adevarul strada o sa fie cu mare manie si violenta impotriva ..oamenii nu vor adevarul ..vor aparentele. Vor varianta usoara .

    RăspundețiȘtergere
  8. mihai35-sa te vad eu in fata unui seism major daca nu te prinde frica-pe pamant suntem chiriasi-trebuia sa fim si gospodari pe globul lui DUMNEZEU-calamitatile nu cred sa fie chemate, ci doar efectele lipsei de constiinta

    RăspundețiȘtergere