sâmbătă, 15 februarie 2020

BICIUL DE LUMINA ALBA , A COBORÂT DIN CER PÂNĂ PE PĂMÂNT !

                                  14 Februarie 2020,ora 7,34 !

                               Dragii mei,

În aceasta dimineata,in timp ce ma rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,intr-o clipa parca nu mai sunt in camera mea, ci sunt sub Cerul liber de noapte albastra pe Bolta caruia apare un Porumbel alb ,orbitor de stralucitor; era Duhul Cel Prea Sfant!
                       Imagini pentru DUHUL SFANT.
Duhul Cel Prea Sfant dragilor, ocupa tot mijlocul Boltii ceresti,stand cu Aripile-I intinse ,lovind cu ele intunericul Cerului.
Duhul Sfant zbura dand din Aripile Sale ,dar pe loc,fara a se indeparta.Cu cât lovea mai tare si mai des intunericul Cerului, cu atât mult,locul in care lovea se transforma din intuneric ,in lumina alba-aurie.
Deasupra Porumbelului alb (a Duhului Sfant)vad o lumina aurie mai mare decat Soarele de pe Cer.
In timp ce Duhul Sfant lovea cu Aripile Sale intunericul noptii,aceasta lumina aurie de deasupra Sa,
 se tot mărea mult si mai mult.
 Inchipuiti-va fratilor, un Cer de noapte  fara stele, fara luna, ci doar cu un Porumbel mare si alb imaculat, atâta cat sa ocupe mijlocul Boltii ceresti,era de un alb orbitor ,iar deasupra Porumbelului ,a Duhului Sfant  straluceste  o lumina aurie orbitor de stralucitoare, lumina care era mare cam cat 3 Sori la un loc.
 Dupa doar cateva minute, rugandu-ma eu la Prea Sfantul Duh , vad cu ochii inchisi fiind, un Cer ca un amurg, iar acolo Sus in Cer  vad doua mâini care, pregateau un bici de lumină albă ,pe care-l lasau  sa cada cu varful in jos,  pana la Pamant.
Acum, vad o silueta Sus in Cer, imbracata in vesminte precum Cerul bleu senin. Mainile acestei siluete din Cerul noptii, au intins de la Cer pana pe Pamant,Biciul de lumină albă care ,acolo Sus in mainile din CER, radia  de raze albe ce aratau precum fulgerele care ,despica Cerul in mijloc de vara.
Dragii mei,Dumnezeu pe cei care-i iubeste ,îi mai si cearta.
Sa-I multumim Domnului si Maicii Domnului ,si sa-L rugam ca sa ne certe cu mila si cu iubirea Sa, in timp ce noi sa incercam a fi mai buni si mai iubitori,iar Credinta noastra sa ne fie precum aerul fara de care nu putem trai.
                             Cu dragoste,Maria.

P.S.
Va astept cu mare drag (si va multumesc din suflet) ca sa puneti fiecare ,cate o mica caramida la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU !
                                 Imagini pentru iisus hristos duhul sfant imagini.
Să nu se tulbure inima voastră; credeţi în Dumnezeu, credeţi şi în Mine. În casa Tatălui Meu multe locaşuri sunt. Iar de nu, v-aş fi spus. Mă duc să vă gătesc loc. Şi dacă Mă voi duce şi vă voi găti loc, iarăşi voi veni şi vă voi lua la Mine, ca să fiţi şi voi unde sunt Eu. Şi unde Mă duc Eu, voi ştiţi şi ştiţi şi calea. Toma i-a zis: Doamne, nu ştim unde Te duci; şi cum putem şti calea? Iisus i-a zis: Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine. Dacă M-aţi fi cunoscut pe Mine, şi pe Tatăl Meu L-aţi fi cunoscut; dar de acum Îl cunoaşteţi pe El şi L-aţi şi văzut. Filip I-a zis: Doamne, arată-ne nouă pe Tatăl şi ne este de ajuns. Iisus i-a zis: De atâta vreme sunt cu voi şi nu M-ai cunoscut, Filipe? Cel ce M-a văzut pe Mine a văzut pe Tatăl. Cum zici tu: Arată-ne pe Tatăl? Nu crezi tu că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl este întru Mine? Cuvintele pe care vi le spun nu le vorbesc de la Mine, ci Tatăl - Care rămâne întru Mine - face lucrările Lui. Credeţi Mie că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl întru Mine, iar de nu, credeţi-Mă pentru lucrările acestea. Ioan 14, 1-11

                                 Prieteni dragi



           Anul acesta vom lansa inca doua 

volume, si anume :

                  Volumul 4 si 5 din 

       ADEVARUL  DUHULUI  SFANT !
                       
                                                     Imagini pentru duhul sfant imagini
În toamna anului acesta 2020, cu ajutorul Lui Dumnezeu si al Maicii Domnului, voi mai scoate inca 2 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT.

Ca de fiecare dată, pentru editarea a cât mai multor

exemplare, apelez la inima si la sufletul vostru bun si 

cald si plin de Credinta intru Hristos si Maica Domnului.

Cine doreste ca sa contribuie cu orice suma cat de mica

 la costul editarii Cartilor,o poate face astfel:

Contul pentru strainătate:
Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: 

RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Contul pentru România:

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307
Toti Donatorii,vor primi CARTILE absolut GRATUIT oriunde s-ar afla.

BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI  sa va binecuvinteze DARUL vostru de suflet si sa vi-l inmulteasca !
Sanatate multa sa aveti si multe bucurii in casa si la cei dragi!


              Imagini pentru duhul sfant imagini

                                   Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:

Adevarul Duhului Sfant 

Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                     .
                                                                     
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 



10 comentarii:

  1. biciul de lumina DA ESTE DUHUL SFANT nu un porumbel pt mintea celor de la botezul DOMNULUI ERA NECESAR sa fie asa -ca n-ar fi suportat energia luiDUMNEZEU TATAL DIN CER

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumos, Mulțumim Preasfintei Treimi, pentru grija ce ne-o poarta, facă-se Voia lui Dumnezeu. Amin. Joi am privit soarele, printre nori s-a arătat un pic si am văzut un arc mare de Lumina albă, de la soare până la pământ, o mirare, căci de obicei așa văd curcubeul. Mărit să fie Domnul, in veci.Amin.

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate este ziua judecății lui Dumnezeu?? Se poate? Mersi mult.m8hail64.amin maranata.amin.amin

    RăspundețiȘtergere
  4. Acel bici este biciul de lumina sau biciul cel viu cu care a fost biciuit lucifer si toata satania lui (666 de jeguri inputine), au fost biciuiti acolo sus in lumi sau ceruri cum ai ziceti voi si au fost aruncati de acolo si ei si-au gasit loc aici intr-o lume noua. Si acum va fi pregatit din nou. Pe linga biciul de lumina este si focul de lumina care poate fi nimicit orice inger, sabia de lumina, dar, cea mai grea arma este suferinta de lumina a HRISTOS-ului cel viu. Cel ce va manui biciul si suferinta de lumina a Hristosului cel viu, va fi unul dintre noi. In ziua aceea, lucifer si toata satania lor vor primii inapoi toate suferintele lumii de la inceput si pina in ultima secunda. In rugaciunile mele am cerut si cer mereu Creatorului sa-mi dea puterea si intelepciunea pentru a manui biciul cel viu/de lumina si suferinta Hristosului cel viu, sa o pot coborii peste ei oricand si oriunde si tot eu sa fiu judecatorul lui rahatul de lucifer cat si la toata satania. EU STIAM DE BICIUL CEL VIU SAU BICIUL DE LUMINA. Cer inseamna Lume. Ceruri inseamna Lumi. Sfint/Sfinx inseamna prealuminat sa foarte lucios. Duh inseamna Suflet. Dumnezeu este format din 2 cuvinte, domnul si zeu. Nu accept cuvinte grecesti in limba mea. Oricum vor fi nimiciti, sunt cei mai mari inchinatori la idoli. Acum multi din ei nu se mai inchin la idoli ci la icoane, care o fi diferenta nu am gasit. Oricum nu i-am iubit niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ceasul harului sa terminat
    A venit ziua judecatii lui Dumnezeu.aleluia aleluia maranata dnul vine Isus revine ca judecator drept curat sa judece omenirea.judecata incepe de la casa lui Dumnezeu.vino doamne Isuse
    Amin.amin.16 02 2020

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu va mai gândiți la rau

    RăspundețiȘtergere
  7. Judecată vine dupa 3 zile de întuneric, scrie in Apocalipsa, si in 4 a zi dimineața ne trezim in Lumina Strălucitoare a lui Dumnezeu, cu Dl Isus venind pe norii cerului, în cor de Îngeri, cu Îngerii si toți Sfinții, cerul sa retrage ca o cortina, si multe culori noi vom vedea, vom vedea toți deodată pe Dl Isus, va fi mare bucurie, ca si la Horă Unirii, sărbătoare mare, plansete de bucurie, si in acel moment, cine cere iertarea pacatelor toate, va fi ascultat si iertat, așa de mare este Mila Domnului, trebuie să exersăm, ce vom face atunci, apoi Dl Isus împarte in două oamenii, pe cei ce Îl iubesc si pe cei ce Il refuza, căci nu nepoate lua inîLumina Să, doar dacă vrem să fim cu Dânsul in continuare, sasfim înțelepți să nu alegem întunericul si promisiunile mincinoase ale celui rau, nu va mai fi altă Lumină, doar cea a Lui Dumnezeu SfTreime, în întuneric nu este iubire, nu este Mila, doar durere si rrgrete, pt acele suflete înșelate, a asudat Dl Isus sânge în Grădina Ghetsimani.

    RăspundețiȘtergere
  8. cicerone esti de rasul curcilor-invata gramatica -asa cum ai invatat SA NAVIGHEZI PE INTERNET-nu prea le ai cu credinta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00:44, hai ca esti dragut! Imi place energia din spatele cuvintelor tale!
      Sper ca Cicerone sa inteleaga ceea ce-ai transmis...!
      (00:44,doar o paranteza..., eu nefiind in rezonanta cu ceea ce-a scris Cicerone, deci ma gandeam acum ca ce fain ar fi daca ne-am concentra mai mult pe esenta si mai putin pe detaliu)

      Numa' bine!

      Ștergere
  9. corect 19 febr 22:57-dar sa nu stricam limba noastra romana ca multi spun ca este f frumoasa-de fapt istoricii spun ca alfabetul lumii vine de la daci-si DECEBAL ar fi fost frate cu TRAIAN-adevarul va iesi la suprafata candva-de fapt scrierea noastra e mai veche decat cea sumeriana-de peste 8 mii de ani

    RăspundețiȘtergere