sâmbătă, 29 februarie 2020

CUM NE RUGAM SI CUM NE IMBRACAM IN SFANTA BISERICA?


                                             28 Februarie 2020,ora 23,33 !
                           
                               Dragii mei,

În aceasta seara in timp ce ma rugam acasa in coltisorul meu de Rai,  in genunchi fiind si fara sa-mi acopar capul ,deoarece,credeam ca numai in Sfanta Biserica  trebuie sa -mi pun ceva pe cap), aud un glas poruncitor care -mi poruncea asa:
            "Acopera-ti capul tău de fiecare dată vcand te rogi!
             La auzul acestor Cuvinte venite din Cerul sfant,m-am cutremurat, am ramas uimita si fireste, am urmat si urmez cu sfintenie glasul din Cer.
                  Imagini pentru MAINI LA RUGACIUNE
Dar ca s-aud glas care -mi porunceste sa-mi acopar capul meu si acasa in timpul Rugaciunii mele, chiar a fost si este de-a dreptul uimitor.

                      Imagini pentru MAINI LA RUGACIUNE

Dragele mele !
 Din dragoste pentru Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ,din dragoste pentru toti Sfintii Săi ,atunci cand mergem la Sfanta Bisrica,sa mergem imbracate frumos ,dar mai ales cuviincios; sa nu ne rujam sau sa ne machiem, ci sa intram in Sfanta Biserica asa cum ne-a lasat Bunul Dumnezeu !
Sa fim naturale si frumoase atat pe dinafara ,dar mai ales pe dinauntru ;sa fim bune la inima si curate la suflet. 
Dragelor,o sa va intrebati daca se cuvine ca noi femeile, sa mergem in Sfanta Biserica imbracate in  pantaloni? Da ! Putem merge în pantaloni daca este frig si daca avem pe noi o bluzita mai lunga pe deasupra, ca sa nu ne afisam toate formele.
 In concluzie, trebuie sa fim modeste si sa nu atragem atentia asupra noastra, smintind cu ,comportarea noastra, cu felul in care ne-am imbracat.
Fratilor ! Casa Domnului  este Casa sufletului nostru! Asadar, sa cinstim Casa Domnului,s- o infrumusetam cu sufletul si cu inima noastra,aducand Rugaciune curata ,dragoste faţă de Aproapele nostru si Credinta fierbinte in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului ,Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                 Cu dragoste,
                                         Maria.
                                                                                 

2 comentarii:

  1. Iar ca barbati cu capul descoperit,fara tricou,fara pantaloni scurti,fara cercei si fara tatuaje!Hainele si pantalonii sa fie lungi!

    RăspundețiȘtergere
  2. da d-na Maria, acoperirea capului de catre femei are si o alta insemnate in afara de supunerea ei fata de barbat, ci in semn de multumire fata de tot binele daruit de catre Tatal Ceresc, in caz contrar descoperiti-va capul si spuneti-va oful in fata Tatalui Ceresc pt ca El va va auzi

    RăspundețiȘtergere