joi, 20 februarie 2020

ACOLO ESTE SUFLETUL MORTILOR !

                                     19 Februarie 2020,ora 4,18 !

                                   Dragii mei, 

În aceasta dimineata devreme, ma trezeste un glas care spune asa :
                   "Acolo-i Sufletul mortilor !
                 Acolo este !
               Pentru oraganismele,pentru organe care...!"
Iar glasul s-a oprit dragilor!
În aceasta clipa ,am în faţa ochilor mei inchisi,am un Cer de noapte senin,iar pe Bolta Cereasca dragilor, vad un Soare maro ,precum ciocolata maro.
Era un Soare mare prins in  mijlocul unui Cerc de lumina alb-galbena ,lumina care,stralucea foarte tare in jurul Soarelui maro.
Sub acest Soare,la baza Cercului de lumina alb-galbena,sta Insusi Mantuitorul nostru drag si Prea Scump,IISUS HRISTOS!
Mantuitorul ,avea capul Său lipit de baza Cercului de lumina in care se afla Soarele maro, era imbracat cu vesminte albe si stralucitoare foarte,iar Mâinile Sale le tinea intinse lateral.
Acum dragilor, Iisus Hristos era adevaratul Soare de lumina alba orbitor de stralucitoare, iar Soarele firesc era mat si avea culoarea maro.
Aud un glas care ,intreaba cu nostalgie asa:

                   "Mai stii vremurile acelea?" 

În aceasta clipa dragii mei, Il vad in faţa ochilor mei inchisi (asa vad eu cel mai bine ),pe Insusi Mantuitorul nostru IISUS HRISTOS intr-un dreptunghi de lumina alba, orbitor de stralucitoare,era un dreptunghi la vertical.  
În acest dreptunghi la vertical, statea viu in carne si oase,iubitul si nepretuitul nostru Mantuitor,usturatorul lumii intregi. Era imbracat cu vesminte albastre catifelate, iar peste aceste vesminte albastre avea o mantie rosie catifelata.  
        
               Imagini pentru iisus.
Părul Mantuitorului era castaniu ondulat si lungut pâna pe umeri,Chipul Său stralucea mai tare decat Soarele,iar Mâinile Sale erau intinse lateral ,asa precum ar dori ca sa ne imbratiseze pe toti deodata.
Din Trupul Lui Iisus Hristos,mai precis din pieptul Său, a iesit o Carte deschisa cu multe randuri scrise,acolo unde era deschisa.Nu puteam citi ce era scris,dar simteam in inima si-n suifletul meu ca nu-mi doream deloc ca sa se mai termine aceste momente dumnezeiesti.
Tânjim si noi dragilor după vremurile cand IISUS HRISTOS era pe pămant.Ar fi fost minunat sa fi trait atunci si sa-L fi urmat pe MANTUITORUL nostru drag ,trup si suflet,inima si cuget. Dar nu este deloc tarziu nici acum.Il putem urma pe Mantuitorul implinind Poruncile Sale, facand fapte bune,iubindu-ne Aproapele,iertand din inima pe cei care ne gresesc, marturisindu-ne la Preot ,si nu in ultimul rand, sa ne invrednicim a primi Sfanta si Dumnezeiasca Impartasanie cu Prea Scump si Prea Sfant Trup si Sângele Său, si astfel, putem spunem fara ca sa gresim ca, Il urmam pe Hristos!
Sa ne inchinam Domnului si Maicii Prea Curatei Fecioare Maria, sa -I chemam in ajutorul nostru ,si vom fi uimiti de felul cum vom primi raspuns la Rugaciunile noastre.
                             Cu dragoste,Maria.

                       

11 comentarii:

  1. n-am inteles unde stau sufletele mortilor-ce legatura au cu soarele de ciocolata?!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt vorbele/gandurile vreunui mason. Triunghi, culoarea albastra. Sunt unii care s-au dedicat dreptatii aproape de perfectiune, imposibil sa nu le vezi stralucirea sufletului. Nu le-a fost deloc usor pana sajunga la puritate, dar nu inteleg de ce nu sunt implicati mai mult in viata cotidiana. Ar pica multe capete. Probabil ca asta este si motivul. Mila. Dar, oare, poporul roman, clasele de mijloc si cele joase nu de-asta au ajuns atat de bajocorite, pentru faptul ca au fost tolerante si cuprinse de mila?
    Cum ar putea un medic cuprins de mila sa ajute un pacient? Nici nu l-ar atinge stiind ca doare. Sunt si multi sarlatani. Inca un motiv pentru ca cei puri, dedicati dreptatii, sa nu iasa la suprafata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate sunt sufletele care asistă la prelevarea organelor lor,..

    RăspundețiȘtergere
  4. Tanti Marie, vezi daca se aseamana acel soare cu oricare culoare din acestea.

    https://images.app.goo.gl/N2VzKAnv35m9fnAY7

    https://images.app.goo.gl/7B386pmB11aDBjef6

    https://images.app.goo.gl/F4oQrAZAqJdBPprS8

    RăspundețiȘtergere
  5. Aveți multă sensibilitate, stimată doamnă.
    E drept că până se va întâmpla ceea ce mulți creștini numesc fenomenul ”Răpirii”, la care probabil face apel viziunea dumneavoastră, nu mai e multă vreme. Trăim vremuri apocaliptice, când mai curând putem vorbi despre marea urgie ce se apropie, dar menținându-ne speranța că după ce toate vor trece, Dumnezeu se va arăta celor pe care mila Sa îi va găsi vrednici. Să nu uităm că Dumnezeu s-a descoperit în Vechiul Testament în adiere de vânt, dar după ce trecuse vuiet mare. Așa și acum, la a doua Sa venire.
    Faptul că ați avut un asemenea vis, îmi denotă că sunteți o cititoare înflăcărată a Sf. Scripturi, mai cu seamă a textelor apocaliptice.
    Da, acestea sunt textele care ne vorbesc despre ceea ce în limbajul teologic se denumește a fi Parusia (sau cea de-a doua venire a lui Mesia).
    Ori știm că, atât textele evanghelice, cât și cele ale Apocalipsei ne relatează fenomene sau întâmplări ce se vor petrece în preajma acestor evenimente. Aflăm că vor fi războaie și vești de războaie, și cutremure pe alocuri, că soarele și luna nu-și vor mai trimite lumina pe pământ, că stelele cerului vor apune, că va veni vremea marii apostazii, că se vor scula prooroci mincinoși și Hristoși mincinoși vor face semne și minuni, încât și cei aleși vor fi înșelați, de va fi cu putință. Știm, de asemenea, că va urma prigoană mare asupra creștinilor care vor mai rămâne pe pământ, astfel încât mucenicia acelora li se va socoti mai mare decât cea a primilor martiri.
    Știm că în zilele cele de pe urmă, Dumnezeu va turna din Duhul Său, iar tinerii vor profeți și bătrânii vor avea vedenii.
    Trăim acele timpuri ale marilor transformări, de aceea atenția noastră nu ar trebui să se îndrepte către fenomenele în sine, ci să luăm aminte la apropiata zi a Judecății.
    Har, pace și binecuvântare!
    „Amin. Vino, Doamne!”

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca exista, sufletele nu sint intrun singur loc

    RăspundețiȘtergere
  7. Va rog sa ne explicați dna Maria care este legatura dintre cele două paragrafe?

    RăspundețiȘtergere
  8. E vorba de prelevarea de organe, de la cei in moarte clinica și nu numai. 🤔😢

    RăspundețiȘtergere
  9. Sufletele lor sint in grija lui Dumnezeu ..atunci Iisus fusese cumva si in Sheol locuinta mortilpr ca sa le vestrasca Imparatia Cerurilor (ce anume mai exact ar treb elaborat dar oricum ideea e de sanse mai mari de sfintire in timpul vietii ) deci ii pasa de toate sufletele exista un plan p socoteala cu fiecare pt a invia si reinvia pina la desavirsire incit momentul cond va veni Iisus la venitra vixinila invierra tuturor mortilor esalonat cu leaturi adica unoi vin si altii pleaca va fi fost deja facuta caci ea incepe si are loc "mai intai".
    De fapt noi sintem cei inviati la invierea tuturor mortilor ..mortii invoaza mereu dar nu mereu toti pt ca nu i se permite chiar oricui sa invieze oricind ci doar in in intervalul extins al Judecatii cel in care au loc cele mai mari incercati (vin si multi demoni nu doar cei 7 zisi imparati) pt a da cu capul de sus si a invata din greseli dar si oportunitati de botezare si practica religioasa intrarea in credinta etc In timpul extins al Judevatii au inceput sa aibe loc unele profetii din Apoc.si din VT dar vor fi date in vileag cond va incepe partea proncipala a Judecatii care se va si anunta in aceeasi zi ca a venit catre toate popparele.
    Daca acele suflete fac parte acum din cei scrisi vor continua sa invie si imediat dipa clipita sf. Judecatii.
    Acrasta inviere a tituror a facut ca populatia globului sa creasca ca niciodata in ultimul secol de 3 ori mai mult decit media erelor anterioare.
    Perioada respectiva a inceput in 1910 fiind anuntata local in ultimele luni don 1909 unei credincioase din occident de catre Fecooara care a indemnat ca lumea sa fie vigilenta la marile incercati care vor veni peste lume si drasemenea la pocainta fapte bune si rugaciune.

    RăspundețiȘtergere
  10. Referitor la rapire de fapt sint doua si ambele mai mult metaforice.
    Intro versiune mai buna a Apocalipsei (NT Gideons International cea cu coperta albastra) vedem ca ne este promis si tronul a cobori pe pamant xare va fi slujit si zi noapte de alesi..dar acest tron se refera de fapt la Dumnezeu insusi care "va locui cu oamenii iar ei vor fi poporul Sau". Dumnezeu care vine pe Pamant in primul rind in forma lui Cineva care ca locui in Sion (o vreme).
    Cele doua rapiri la tron sint de fapt la Cineva. Cineva a fost intre altele numit profetic si Sf.Graal care ar trebui cautat de cavaleri (cei cu onoare si cinste etc) pt a forna o " armata" care va cuceri intreaga lume pt a aduce pacea armonia etc. Deci o armata de noi Apostoli anterior pregatiti in discretie aici pe Pamant.
    Convertirea lor la noua religie in formare (zisa de unele profetii si Biserica Secreta) efectuata discret la adapostul incredibilului reprezinta prima rapire la tron cea a primilor alesi care sint "pecetluiti".
    Cintared in Sion in fata lui Cineva si in prezenta lui Iisus revenit (momentan pastrat anonim pt lume si pt unii din alesi) au loc ca o adunare devotionala cum sint cele noi ale lor din Lund Noua in Luna Noua dar in acea zi va fi o zi speciala in care au loc nai multe impliniri profetice incit doar faptul ca pot cinta martiriseste sfintenia lor fiind o zi in care doar sfintii nu vor fi tristi abatuti si coplesiti de vina si remuscari asa ca restul lumii de pe planeta.
    A doua rapire insa fara miscarea trupului din fata televizoarelor este pentru intimpinarea lui Iisus care fiind deja venit este doar scos din anonimat de catre Cineva dupa urgie cind va fi cistigat cu ea majoritatea religioasa. Dar pt asta Iisus va trebui sa vina la fata locului din alta tara drum care va fi parcurs o parte pe norii cerului cu un avion dupa care de la aeroport va fi adus pina in fata Sa cu o masina.
    Tot miracolul va fi interior si doar pt unii din cei scrisi incit restul scrisi ramasi inca neconvertiti vor fi adusi ulterior inclusiv prin lucrarea de secerare a doua cea strict harica " ca un hot nevazut" dar si prin alte eforturi de catehizare cu sau fara seceta si alte pedepse promise in Zah.24.27-29 etc. Asa incit desi orice ochi il va vedea la TV si nu grdvixibd pe tot cerul continentelor totusi inca o data sa nu fie crezut de cei nescrisi la fel cum nu vor crede nici in Dumnezeu Cineva ci se vor opune.
    Dealtfel urgia e contra celor care se opyn noii religii in loc sa fie macar neutrii.
    "Am vrut sa fac o lege mare si mareata (religie universala) dar ei s-au opus" (Iez.39).
    "Popoare taceti in fata lui Dumnezeu caci El s-a ridicat din locasul Sau cel sfint"
    "Dati-va mai aproape dr Mine si hai sa intram la judecata."
    "Voi cutremura toate popoarele si ele vor veni cu lucruri de mare pret"
    Sypravietuitorii din Israel care vor fi "unul dintro casa de douazeci (5%) isi vor spune unii altora cind se vor intilni : Sa tacem ca sa nu mai suparam pe Dumnezeu ."
    "Israel isi va da seama ca Domnul este intre ei si ca nu este altul. Astfel nu se va mai face de rusine intre neamuri."

    RăspundețiȘtergere