luni, 24 februarie 2020

CORONAVIRUS ! CUMPLIT S - A ADEVERIT !

                                                      Dragii mei,

Scriam inca din 15 martie 2019,(pe langa cel din 2017 

UN NOU VIRUS MORTAL , VA DECIMA LUMEA - Dumnezeu ...

14 iun. 2017 - UN NOU VIRUS MORTAL , VA DECIMA LUMEA ! ... În aceasta noapte,în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune ceva cumplit. ) scriam un articol cu titlul din linkul de mai jos:

15 mar. 2019 - In aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe ... Oamenei mortioameni cazuti, asa cum i-a prins momentul cand si-au dat duhul. ... CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ...
Şi iata dragii mei, ce se intampla in zilele noastre cu Virusul ucigas din China:

Acum 10 ore - Bilanţul epidemiei de pneumonie virală a ajuns luni 2.592 de decese în China continentală după anunţarea a 150 de decese suplimentare, ...

Coronavirus China: 2.592 de decese, după agravarea bilanțului. Câte cazuri de coronavirus sunt la nivel mondial


Concern In Macau As The Wuhan Coronavirus Spreads
Foto: GettyImages
Bilanţul epidemiei de pneumonie virală a ajuns luni 2.592 de decese în China continentală după anunţarea a 150 de decese suplimentare, au informat autorităţile sanitare chineze, raportând în acelaşi timp o scădere a numărului de noi contaminări
Cu excepţia unuia, toate aceste noi decese au avut loc în provincia centrală Hubei, epicentrul epidemiei, relatează Agerpres. Numărul de decese înregistrate în ultimele 24 de ore marchează o agravare după bilanţul cotidian de 97 de morţi anunţat duminică.
De asemenea, Comisia Naţională de Sănătate a raportat luni 409 de noi cazuri de contaminare confirmate pe parcursul a 24 de ore, din care doar 11 au fost înregistrate în afara provinciei Hubei.
Cifra reprezintă o scădere semnificativă după cele circa 650 de noi cazuri de contaminare anunţate duminică şi duce la peste 77.000 numărul de persoane infectate în China continentală (excluzând Hong Kong şi Macao).
Numeroase provincii au indicat timp de câteva zile consecutive că nu au descoperit niciun caz nou de contagiune pe teritoriul lor.

Câte cazuri de coronavirus sunt la nivel mondial

Deşi majoritatea contaminărilor şi a deceselor atribuite noului coronavirus, apărut în decembrie în Hubei, rămân concentrate în China, epidemia se extinde în întreaga lume.

harta-cazuri-coronavirus-lume-24-februarie-2020
Numărul cazurilor de infectare în întreaga lume, la data de 24 februarie, potrivit situației centralizate de Spitalul Johns Hopkins. Foto: gisanddata.maps.arcgis.com

Circa 1.500 de contaminări şi 26 de decese au fost înregistrate în afara Chinei continentale în peste 25 de ţări şi teritorii, iar apariţia de noi focare de contagiune în Europa şi Orientul Mijlociu provoacă îngrijorare.
Preocupate de răspândirea virusului în Iran (circa 40 de cazuri de contaminare şi 8 decese), mai multe state vecine şi-au închis graniţele sau au restricţionat comerţul cu Republica Islamică.
În Italia, o a patra persoana a murit după ce s-a infectat cu coronavirus. Este vorba despre un italian în vârstă de 84 de ani. Sunt raportate 203 cazuri la nivelul zilei de luni. În nordul țării au fost impuse măsuri de izolare extinse.
În Coreea de Sud (763 de contaminări şi 7 decese), numărul cazurilor a crescut în ultimele zile, în special în oraşul Daegu (sud-est), unde sute de credincioşi ai unei secte creştine au fost contaminaţi.
Autorităţile chineze au creat în ultimele două săptămâni o anumită confuzie în ceea ce priveşte bilanţurile contaminărilor şi deceselor din China, modificând de mai multe ori metodele de numărare a acestora.
Există însă și o parte bună: peste 25.000 de persoane infectate s-au vindecat, majoritatea în China, fiind raportate și zeci de cazuri în țări precum Japonia, Singapore, Germania sau Marea Britanie.
Editor: G.C.
Din nefericire dragii mei, toate se adeveresc !
Iata articolul meu, mai pe larg:

                                 14 Martie 2019,ora 22,34 !
                               Dragii mei,
In aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,am in faţa mea o strada sub un Cer de ziua.
Nu era neaparat o strada super asfaltata,era o strada laturalnica pe care stateau insirate precum frunzele toamna cand cad din copaci,aici vedeam numai cadavre.
Oameni morti, oameni cazuti pe strada asa cum i-a prins momentul cand si-au dat duhul. 
Erau barbati,erau femei,erau tineri si copii de toate varstele.
Ceva extrem de tragic se intamplase.
Era sinistru ceea ce vedeam. 
Nu exista picior de om viu in acest loc.
Numai la un CATACLISM s-ar putea produce un asemenea genocid.
Ceea ce vedeam dragilor, m-a dus cu gandul la HIROSHIMA si Nagasaki, locurile unde americanii au lansat doua bombe atomice.
Prima la Hiroshima in 6 august 1945,iar a doua la Nagasaki in 9 august 1945.
In total au murit 140000 de oameni, iar pe loc,atunci cand au dat bombele au murit zeci de mii.

.

Dragii mei, ce se va intampla de aceasta data,eu nu stiu a va spune. Dar stiu ca oamenii ,trupurile oamenilor fara de viata,vor fi pe strazi precum pietrele de pe marginea drumului.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului ,ca sa ne daruiasca sanatate,mantuire ,pace si liniste in suflet,precum si pace in Tara si in lume.
Daca in Lume va fi pace,bucurosi le-om duce toate.
                        Cu dragoste,Maria.

36 de comentarii:

  1. https://ioncoja.ro/vine-majestatea-sa-coronavirus-intampinati-l-asa-cum-se-cuvine/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IMPORTANT!
      Adaug urmatoarea informatie ce am aflat-o!

      Cei care aveti norocul sa detineti masti de protectie medicinala, atentie la felul cum le purtati.
      Pe langa faptul ca trebuie sa acopere barbia, gura si nasul pana sub ochi, masca se poarta cu partea din fatza daca tu ai virus si nu vrei sa-l imprastii la cei din jur iar daca tu nu esti virusat dar vrei sa te protejezi si sa nu primesti virus de la altii din jur, ti-o aplici... dar pe dos!!!

      Ștergere
    2. Corect,iar agatarea începe întotdeauna cu urechea stanga...FOARTE IMPORTANT !!!

      Ștergere
  2. Rata mortalității din procentul celor contaminați este foarte mică din fericire mi se pare exagerat termenul de decimare. Cei răpuși de coronavirus sunt persoane în vârstă care sufereau și de alte boli moartea acestora ar fi intervenit și la o îmbolnăvire de gripă vezi câți au murit de gripă în acest an. Problema cu coronavirusul este isteria creată datorită faptului că încă nu se știe exact modalitatea de transmitere și nici nu s-a găsit un tratament cât de cât. Isteria și panica depășește renumele coronavirusului. Doar un sfat faceți măi copii un spot publicitar pentru informarea populației cu măsuri minime igienice spălarea mâinilor etc în contextul amenințării acestui virus. Nu de alta dar la o populație cu cel mai mic consum de săpun și pastă de dinți pe cap de locuitor cred că ar fi indicat. Pentru campanii electorale se găsesc bani dar să faci un spot publicitar ca să informezi masiva populație rurală sau comunitățile de romi nu se găsesc bani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:14, nu-i chiar asa; in China au murit destui oameni tineri de la infectia cu coronavirus... nu cred ca doar oamenii in varsta sunt sub amenintare. Chiar si acel medic chinez care a spus prima data despre coronavirus a murit de la infectia cu acest virus... si era tanar...

      Ștergere
    2. Anonim 23;14 ....corect !!! 👌👌👏👏
      Anul trecut au murit de gripă in Romania , 188 de persoane . Nu este o gripă atât de îngrozitoare cum o prezintă mas media . 🤮🤢

      Ștergere
  3. https://www.hotnews.ro/stiri-international-23680310-cercetatori-chinezi-coronavirusul-nu-isi-are-originea-piata-fructe-mare-din-wuhan.htm

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt ANONIM 5 si scriam pe blog acum vreo 3 ani ca duhovnicul meu vazator in duh spunea-cancerul se va vindeca dar va veni o boala care n-are leac-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Duhovnicul tau nu ti-a spus si faptul ca trebuie sa ne schimbam comportamentul fata de lumea inconjuratoare? Ca asa degeaba stam si numaram bolile ca nebunii ce-si numara bubele facute de pietrele ce cad din cer. Ca Romania se desertifica si trebuie sa punem presiune pe politicieni ca sa nu se mai rada padurile si sa se replanteze nu ti-a spus duhovnicul? De gunoaiele aruncate peste tot, un fel de oglinda a nivelului de civilizatie al acestui popor ti-a zis? Dar de modul in care uitam mereu cati copii sunt rapiti si abuzati? Vorbim o zi-doua despre ei, ne facem cruci si varsam lacrimi, dupa care ne preocupa iar coronavirusul sau alte efecte ale cauzelor multiple pe care noi, oamenii, le-am provocat.
      Ca ne comportam ca un popor ce plange ca-i cade drobul in cap ti-a spus? Solutii ti-a dat?
      Cum sa schimbe Dumnezeu destinul unui popor, daca poporul nu vrea?

      Ștergere
    2. De ce nu spui ca dam banii pe prostii,in loc sa investim in irigatii?

      Ștergere
    3. Cum se numește,respectivul duhovnic,că aș avea și eu nevoie de indrumare sufletească.In zilele noastre rar mai găsim preoți cu har și povățuitor în duhul.Multumeasc.

      Ștergere
    4. Cum se numește duhovnicul?

      Ștergere
  5. da am gasit D-NA MARIA SI MESAJUL D-STRA SI RASPUNSUL MEU-sunt ANONIM 5 SI SCRIATI PE 14 MAI 2017 DESPRE VIRUSUL MORTAL-S-A ADEVERIT-asadar chiar acum 3 ani-sa fiti sanatoasa

    RăspundețiȘtergere
  6. https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/satenii-din-vaslui-sunt-bucurosi-quot-cu-mastile-pe-fata-nici-nu-mai-dam-spirtul-prin-painequot--244672.html

    RăspundețiȘtergere
  7. Am înțeles că după administrarea de chloroquine un medicament folosit împotriva malariei asupra pacienților infectați cu coronavirus pacienții sau vindecat. Știrea a fost prezentată recent pe mai multe televiziuni inclusiv în Franța.

    RăspundețiȘtergere
  8. UN VIDEO FACUT DE LUCIAN SARIG
    DECI PE FBK. LUCIAN SARID DESPRE CORONAVIRUS

    RăspundețiȘtergere
  9. aici am mesaj important pentru d-na Maria

    RăspundețiȘtergere
  10. Da, doamna televizor, cumplit, s-a adeverit! Si ce mare scofala?! Ai evitat vreo catastrofa cotcodăcind despre viitor? Ai schimbat viitorul văzut? Nu! Pentru ca nu faceti nimic ca sa schimbati viitorul. Voi scrieti acest viitor, voi il profețiți.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ființă extraordinară, nu prezicerile sau prezicătorii schimba lumea, ei sunt un fel de ziariști, văd mai mult sau mai puțin, interpretează mai bine sau mai rau cele văzute. Schimbarea o face fiecare, fii d mai bun cu cei din jur. Așa da, se poate schimba macar ziua într-una mai buna, dacă nu situația per ansamblu.

      Ștergere
    2. Anonim 5:50.Nu o judeca pe doamna Maria.Ea are darul de a descoperi aceste lucruri ,dar nu sa le oprească.Are darul descoperirilor dar nu înseamnă că poate și să le oprească.Ne avertizează așa cum ai arata Dumnezeu.Sa nu te superi că ați spun.Nu poți opri să se împlinească scriptura.Sunt vremurile de pe urma.O seara binecuvântată ati doresc.

      Ștergere
  11. A existat ideea " Wuhan 400" - ca virus-arma biologica, înainte de apariția lui Covid19 in 2019. Cum se explică că boala a plecat fix din Wuhan?, asta înseamnă că a fost premeditat, că este parte din războiul global actual, că impactul așteptat este mai ales economic, dar și că cineva deține antidotul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 06:34, ai dreptate! Bineinteles ca a fost premeditat. Inca nu ne e clar ca suntem vazuti ca o turma de vite si fiecare reprezinta un numar? Pana cand mai induram acest sistem care ne trataeaza astfel? Pana cand il mai sustinem zi de zi (caci noi il sustinem ca sa fie)? Omul poate sa hotarasca sa spuna odata Stop, si Elitele demoniace ar cadea una dupa alta...fara cale de intoarcere. Abia atunci omul ar fi liber.

      Ștergere
  12. Nu-mi vine să cred ce se întâmplă în Italia.Au murit 4(patru) oameni bătrâni,peste 70 de ani,poate de moarte"buna",și s-a dat peste cap o țară.Pe bune?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 08:56, pe bune? Sa vedem peste o luna situatia in Romania, dupa ce trece perioada de incubatie... caci cei care au venit din Italia s-au imbluzit sa se intoarca in tara, nu si-au pus problema ca or fi sau nu purtatori. Egoismul e mare.

      Ștergere
  13. Chinezii pot să spună orice,China e un stat comunist.Numarul exceselor nu e semnificativ.Dacă ne luăm după teoria conspiratiilor,cei care cădeau pe stradă erau actori,iar spitalul construit in câteva zile era de fapt mai vechi.

    RăspundețiȘtergere
  14. Un italian care și-a petrecut week-end-ul în România la întoarcerea în Italia a fost depistat cu coronavirus. Știrile realitatea TV.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ati avut un mesaj cu "romanii din Italiavor fi nevoiti sa se intoarca" si unul sau mai multe despre "o nava de croaziera in pericol"

    RăspundețiȘtergere
  16. In afara de faptul stiut ca China este un stat comunist, asta cu "Teoria Conspiratiei" face parte din razboiul informational.

    RăspundețiȘtergere
  17. Cred ca acest virus a fost pus intentionat in China pt diminuirea populatiei si in special a celor mai in virsta cred ca vor sa faca o treierare globala ca la ausvit ei vor sa ramina doar cu o populatie tinara sanatoasa apta de munca care sa produca dar sa nu aiba pretentii deci O LUME NOUA IN CARE SA FIE DOAR MASONI SI SCLAVI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai da... sa ramana numai generatiile cu ochii in smartphone si cu mintea spalata (generatii mai juvenile, deci mai rezistente imunitar si formate de tehnologie, tip roboti- sclavii perfecti), iar pe restul mai trecuti prin viata, care au crescut cu o carte in mana si invatati sa mai si gandeasca sa-i termine.

      Ștergere
  18. pt an 25 febr 05:47-sunt ANONIM 5-ai auzit de destin-ce-ti este scris in frunte ti-e pus-DUMNEZEU ARE PLANUL LUI mi-a spus vazatorul in duh =duhovnicul meu-de unii singuri nu putem face nimic ,iar daca il rogi pe semenul tau sa faca ceva bun te ia in ras sau este inert-asa ca te rog sa faci bine si sa lasi critica pt ca avem destin singular si comun-pace tie si sanatate -viata il va pune pe fiecare intr-o ipostaza care sa-i arate drumul drept

    RăspundețiȘtergere
  19. ati anuntat ca dl Orbann va demisiona.
    acest lucru s-a intamplat.
    va multumim pt mesajul implinit, precum si la indemult de a fi buni si iertatori si sa ne rugam sa fim sanatosi si aparati de jigodiile internationale care stim ale cui sunt si asteptam cu atentie si ingrijorare urmatoarele mesaje.

    RăspundețiȘtergere
  20. https://tottnews.com/2019/05/12/australia-smart-city-infrastructure/
    (Is it possible that "Direct Energy Weapons" are being used to set fires around the world to force population resettlement.)

    RăspundețiȘtergere
  21. Anonim25 februarie 2020, 17:43
    Cam asa ceva plus sume de bani enorme petru o...gripă...Bani care merg la Soroș...

    RăspundețiȘtergere
  22. pt 26 febr 13:50-sunt ANONIM 5-am scris de multe ori ca duhovnicul meu este plecat la cer cu ani in urma-era mare vazator in duh-imi pare rau ca nu la-ti cunoscut dar oricum iti stia toate ale vietii-si spunea:sa stiti ca de dincolo va voi ajuta si mai mult daca o sa aveti credinta-sanatate si pace in suflet si-n lume

    RăspundețiȘtergere