miercuri, 26 februarie 2020

ITALIA ! IN ITALIA SE VA INTAMPLA CEVA PENTRU PRIMA DATĂ !


                                           25 Februarie 2020,ora 23,10 !

                                    Dragii mei, 

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune asa:
               "Italia !
                În Italia au pentru prima dată...!"
Iar glasul nu mai continua.
Prieteni dragi,sa dea Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului, ca sa aiba pentru prima data,medicamentul care omoara VIRUSUL ucigas.
Vom vedea impreuna dragii mei, ce se va intampla in ITALIA pentru prima data.
                         Cu dragoste,Maria.

29 de comentarii:

  1. Se poate sa apara Antidotul ,care poate sa fie facut ulterior sau dupa unii chiar facut o data cu Virusul de cei mai bogati pentru a reduce populatia ,mai ales a pensionarilor.
    Ar putea fi si asta in mentalitatea unora din Grupul Bildemberg al lui Soros -craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Streinu Cercel spune ca Virusul a inceput sa aiba leac inventat-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. da, da sa reduca numarul celor varstnici....de parca ei ar fi adolescenti !

    RăspundețiȘtergere
  4. Sint si lucruri care vor fi in Italia pt prima data fara legatura cu virusi dar cu substrat biblic ..unele de rau aktele de bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihai asa este. Unii spun ca Marele Monarh vine din Franta, altii spun ca din Italia. Vom vedea de unde rasare...IL asteptam...caci timpul curge si nu mai e mult... chestiune de un an sau doi, cred.

      Ștergere
  5. SRI a trimis la comisia din Parlament un raport asupra problemelor economice generate de Coronavirus iar reprezentantul USR s-a opus prezentarii lui in Parlament pe motiv ca nu ar fi o problema de securitate nationala.
    In Italia numarul deceselor a ajuns la 10 si este internat si italianul care s-a plimbat prin Oltenia bolnav de coronavirus si detectat de italieni la intoarcere in Italia-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 09.33 daca se opunea PSD banuiesc ca era in regula, nu?

      Ștergere
    2. De acord 09:54. Asta înseamnă sa fi un pesedist taliban ,care nu vede interesul național ,in fața preferinței politice .

      Ștergere
  6. S-a trezit si Iohannis cu sedinta CSAT pentru coronavirus,a treia zi dupa scriptura,il' doare-n'...basca..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14.03 la noi nu au fost probleme daca n-ar fi venit italianul sa se plimbe. CSAR se convoaca atunci cand sunt probleme confirmate nu vrea muschii tai de pesedist.

      Ștergere
    2. Iar agentul lui Ciolacu ,postează aici ,dezinformări.
      PSD a amânat Congresul ,mai agent 14:03.Ce zici ? E târziu?

      Ștergere
    3. 23:02, iar te apuca isteria manipularii? Voi astia numai atat sunteti programati, sa umblati cu manipulari.

      Ștergere
  7. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2749238391832119&set=a.812910062131638&type=3&theater&notif_t=feedback_reaction_generic&notif_id=1582602757805660

    RăspundețiȘtergere
  8. Este posibil ca antidotul să fie otrava care vor să ne- o injecteze. Să fie foarte siguri că,mortalitatea va avea procentul scontat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. OK-nu mai croseta atatea speculatii de doi bani!

      Ștergere
    2. 09:57, OK s-ar putea sa aiba dreptate.

      https://www.digi24.ro/stiri/externe/medicamente-folosite-hiv-si-sida-folosite-pentru-a-trata-pacientii-cu-coronavirus-din-wuhan-1251017

      Se stie ca hiv-ul se transforma in sida (care e mortala) daca este tratat cu medicamente specifice. Daca nu este zgandarit cu medicamente nu devine mortal, pentru ca nu devine sida. Facand analogie, s-ar putea ca OK sa aiba mare dreptate.

      Ștergere
    3. HIV și SIDA sunt doua denumiri ale aceluiasi virus.

      Ștergere
    4. 23.03- Gresesti,SIDA este provocata de HIV( daca o fi adevarat ca exista)

      Ștergere
    5. Citesc mai sus niste elucubratii date de unii ( clar, fara a sti nimic despre virusi, ce sunt acestia si cum se poate lupta cu ei ). Culmea, cei de mai sus le dau cu titlu de axiome, nici macar de parere personala...In primul rand, trebuie sa se stie ca e foarte greu de gasit un vaccin din cauza ca virusul acesta sufera mutatii multiple. Spre exemplu : coronavirusul din Iran are o tulpina, cel din China are alta tulpina, cel din Italia alta etc. Deci e extrem de greu de gasit un vaccin eficient care sa fie universal valabil pentru combaterea bolii. Un alt aspect este acela ca, chiar daca prima infectare se poate vindeca, in cazul reinfectarii cu coronavirus, acesta poate provoca stop cardiac. PS.In cazul virusului HIV, acesta provoaca boala cunoscuta sub numele de SIDA. PS.2. Este extrem de important sa se respecte cu strictete regulile de igiena personala. Deocamdata atat...Voi reveni, poate, cu amanunte. Pana atunci va rog nu mai faceti speculatii fara fundament si selectati cu discernamant informatiile.

      Ștergere
    6. Asa este 06:39. De fapt sida se manifesta doar daca hiv-ul este zgandarit cu medicamente. Devine o boala mortala, abia atunci cand hiv devine sida, dar medicii nu vor sa recunoasca (unii dintre ei nici nu au habar, ei respecta protocoalele) faptul ca fix cu medicamentele lor ii omoara pe cei care au hiv, provocandu-le aparitia sidei iar de acolo sfarsitul.

      Ștergere
  9. Cat adevar este in cărțile sfinte doamna Maria când spune că omenirea va pieri de otravă,trăim aceste vremuri,si aceste otrăvuri sunt create de om,păcat mare păcat
    Sa vezi oamenii cum se chinuie.
    Va scriu si plâng și totodată ma gandesc la cei care provoacă aceste situații,oare nu au mustrări de conștiință?
    Cu mult drag doamna Maria si BUNUL Dumnezeu sa fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
  10. Poate fi experimentat pentru prima data vaccinul anticoronavirus .. sau vre-un atentat teroristic pentru prima data ...

    RăspundețiȘtergere
  11. https://www.hotnews.ro/stiri-international-23687771-epidemia-coronavirus-ajuns-aproape-50-tari-timp-china-raportat-cel-mai-mic-numar-decese-din-ultima-luna-premierul-australian-toate-informatiile-arata-lumea-intra-curand-faza-pandemie.htm

    RăspundețiȘtergere
  12. Nicolae Cinteza de la BNR la Directia Verificare Banci solicita anchetarea a 16 Banci din Romania care dupa metoda patentata de Danske Bank in Germania acuzate de spalare de bani pentru ucrainieni si Rusi.
    De fratia Ribbentrop-Molotov continua.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. Citeam undeva ca Papa se simte rau dupa ce a venit in contact cu bolavi infectati cu coronavirus .

    RăspundețiȘtergere