sâmbătă, 22 februarie 2020

SOROŞ SI ALEGERILE ! IARASI SOROS ???

                                                 
                                            22 Februarie 2020,ora 6,33 !
                              
                                Dragii mei, 

Am scris adeseori despre George Soros, si nu de la mine am scris ci de la Duhul Cel Prea Sfant !
Acest om dragilor, asa precum el insusi a declarat,este malefic.Scopul lui este de a rasturna guverne ,de a distruge Religiile lumii intregi si de a semăna ură intre popoare.
Iata ce spunea un glas ,astazi dimineata:
                   "Scrutin !
Dar un alt glas intreaba:
              Vor avea loc alegeri ? 
Iar raspunsul a fost asa:
             Va veni Soros!"
Moment in care,am in faţa ochilor inchisi, sub un Cer ca un amurg vad multa ,multa lume,ca la Proteste adunata.
O persoana (nu-i vedeam chipul) tinea la subrat o cadita mica bleu,din aceea in care facem baie la bebelusi.
Pe fundul caditei bleu, citesc scris cu rosu asa:
                 "Va veni Soros!"
Prieteni dragi, am incercat si altadata sa deschid ochii si urechile celor care nu cred ca acest individ ,are multe radacini otravite si in Romania.
Dar se pare ca,nimeni nu ia in seama cele scrise de mine si graite de Duhul Cel Prea Sfant.
Asadar,nu voi mai comenta pe marginea acestui subiect malefic, ci vom astepta cu totii ca sa ne distruga; ca sa distruga atât Tara cat si pe noi ca popor.
Dar totusi, sa nadajduim ca vom fi ocrotiti si aparati de tot ce este rău, iar cei care tin cu satana,de satana si de lucrurile lui hidoase si pline de smoala ,vor avea parte in vecii vecilor.
Iata mai jos si alte articole:                                  

Rezultate Căutare

Rezultate de pe web

7 sept. 2018 - George Soros destabilizatorul GUVERNELOR lumii!" ... mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/08/strigat-nu-cumparati-amulete-sau-carti.html.
De aici dragilor, se intelege ce fel de om este GEORGE SOROS, si cum se joaca el cu mintile oamenilor, asa precum soarecele cu pisica. ... Maria Ghiorghiu la 00:22 ... Pentru ce ai dat nr tau de tel la doamna Maria sa mi.l dea mie. ... S
21 ian. 2019 - Poliţeanu recunoaște că a fost consilierul Monicăi Macovei, de care s-a despărțit pentru că valorile, principiile şi modurile noastre de lucru au ...
Soros a oficializat limbile rusa si maghiara in administratia de stat sau PSD ?! ... După căderea Cortinei

 de Fier, procurorul Monica Macovei a devenit unul dintre ...
Acum 3 zile - Miliardarul George Soros i-a cerut şefului Facebook Mark Zuckerberg să se retragă de la conducerea companiei.
Monica Macovei




Imagini pentru soros si monica macoveiImagini pentru soros si monica macovei

Read more: https://ro.sputnik.md/analytics/20181219/23696750/Ce-spunea-Soros-despre-Monica-Macovei-Renate-Weber-i-Cristian-Preda.html

Imagini pentru SOROS


O analiză dată recent publicităţii arată, că, în 2004, „aliaţii-fantomă ai
 lui Soros” au încercat să dea jos Guvernul de la Bucureşti, ajutaţi de ONG-uri extremiste americane.
BUCUREŞTI, 19 dec – Sputnik, Georgiana Arsene. În acest an, Organizaţia conservatoare americană Capital Researh Center (CRC) a dat publicităţii o analiză detaliată despre activităţile din România ale organizaţiilor fondate de multimiliardarul George Soros.
Documentele publicate analizează extinderea reţelei sorosiste din 1989 şi până în prezent.
Una dintre misiunile organizaţiilor create de Soros în România a fost „tentativa de a transforma cultura conservatoare creştin-ortodoxă a României prin promovarea valorilor liberale şi sociale”, potrivit analistuli de la CRC, citat de romanialibera.ro
Se observă, însă, că majoritatea oamenilor din România crescuţi în umbra organizaţiilor lui Soros promovează idei anti-creştine şi contestă frecvent credinţa noastră creştină.
Spre exemplu, Monica Macovei susţine interesele homosexualilor, iar Alina Mungiu-Pippidi crede că societatea românească este „primitivă”, creştinismul fiind „incredibil de înapoiat”.

Prezent în România din decembrie 1989

La doar cinci zile distaţă de momentul executării fostului cuplu prezidenţial Nicolae şi Elena Ceauşescu, adică în data de 30 decembrie 1989, s-a format Grupul pentru Dialog Social care a primit, de la autorităţile ce au preluat revolta populară şi au dat lovitura de stat, o clădire chiar pe Calea Victoriei.
În România, Soros a avut prima întrevedere cu fondatorii Grupului, inclusiv cu Silviu Brucan. În 2005, cu prilejul unei emisiuni tv, Robert Turcescu a declarat că Soros a venit în ţara noastră cu primul avion care a aterizat în Bucureşti după Revoluţie.
Potrivit anchetei CRC, Soros ar fi oferit GDS suma de un milion de dolari, bani pentru construirea unei reţele favorabile de organizaţii neguvernamentale în România. În primă instanţă, GDS i-a pus la dispoziţie spaţii din clădire, grupul video şi alte facilităţi.
Şase luni mai târziu, miliardarul fondează în ţara noastră Fundaţia Soros – un ONG cu un buget iniţial anual de 1,5 milioane de dolari. Primul preşedinte al Fundaţiei a fost sociologul Alin Teodorescu.
Trebuie făcută precizarea că, până spre finalul anilor 90, Fundaţia Soros era singurul ONG din România care primea fonduri externe.
În următorii patru ani, Soros a investit în scrierea şi publicarea de manuale şcolare prin intermediul Ministerului Educaţiei. De la an la an, sumele investite de el au crescut, ajungând la 10 milioane de dolari anual pe la mijlocul deceniului.
În 1997, după înlocuirea lui Alin Teodorescu din funcţia de preşedinte, Fundaţia Soros devine Fundaţia pentru o Societate Deschisă, un nume similar cu cel al organizaţiei-mamă din SUA, Open Society Foundation.
Bugetul anual al Fundaţiei a crescut la 12 milioane de dolari, iar o mare parte din bani au fost folosiţi pentru a selecta şi finanţa educaţia unor tineri români în universităţi occidentale şi la Universitatea Centrală Europeană de la Budapesta.
Aceşti tineri aveau obligaţia ca la terminarea studiilor să revină în România şi să devină activi în viaţa socială şi politică a ţării.
Mirel Palada, cunoscutul sociolog invitat în mod frecvent la postul Antena 3, a fost unul dintre aceşti studenţi. Ulterior, s-a distanţat de echipa lui Soros.

Activismul politic

La începutul anilor 2000, bugetul FSD era de 16 milioane de dolari. În plan politic, Soros începe să înregistreze succese în ţara noastră începând cu alegerile din 2004.
În anul 1990, Sandra Pralong a demisionat din funcţia de ofiţer de presă pe care o avea la publicaţia americană Newsweel şi a devenit primul director executiv al Fundaţiei Soros în România. A fost consiliera preşedintelui Constantinescu şi astăzi e consiliera preşedintelui Iohannis.
Alin Teodorescu, primul preşedinte al GDS, a fost, în perioada 2000-2004, şef de cabinet al prim-ministrului Adrian Năstase, iar în 2004 a intrat în Parlament.
Renate Weber a fost liderul Consiliului Director al Fundaţiei Soros din România între anii 1998 şi 2007. Începând cu 2004 a fost consiliera lui Traian Băsescu în domeniul legislativ şi constituţional, iar în noiembrie 2007 a intrat în Parlamentul European, unde se află de peste 10 ani.
Aceasta, împreună cu Levente Salat şi cu Andrei Pleşu sunt membri în Consiliul Fundaţiei, preluând prerogativele Fundaţiei şi fiind numiţi pe viaţă.
Levente Salat este un adept activ al autonomiei Transilvaniei.

„Locotenenţii” trec la treabă

Sumele pe care multimiliardarul american le „pompa” în România au început să scadă. El nu a schimbat obiectivele, ci strategia, Soros continuând să canalizeze fonduri în România, dar printr-o structură nouă, numită Trust for Civil Society în Central and Eastern Europe.
În 2004, când Traian Băsescu a sunat-o pe Monica Macovei pentru a-i propune funcţia de ministru al Justiţiei, aceasta s-a consultat cu o prietenă apropiată, Alina Mungiu-Pippidi, ce conducea un ONG finanţat de Soros.
Multimiliardarul ţine, potrivit CRC, o listă de nume ale europarlamentarilor europeni care îi sunt favorabili, el scriind despre Weber că este o „suporteră hotărâtă a Societăţii Deschise”, despre Cristian Preda că este un „progresiv timid”, iar pe Macovei a caracterizat-o drept „o progresistă absurdă, un aliat indiscutabil al valorilor Societăţii Deschise”.

Cazul Colectiv

Analiza Capital Research arată cum ONG-urile fondate de Soros „şi aliaţii acestora din Occident au făcut presiuni pentru realizarea unor revoluţii anti democratice în Europa de Est”, precizează sursa citată.
De asemenea, aliaţii fantomă ai lui Soros din România au încercat, cu încăpăţânare, chiar, cred analiştii de la CRC, să răstoarne Guvernul de la Bucureşti, „cu sprijinul ONG-urilor americane de extremă stânga, ai mass-media occidentale şi ai Departamentului de Stat d epe vremea lui Barack Obama”.
„Şi totuşi, într-o ţară cu 20 de milioane de oameni, un grup de mai puţin de 60.000 de oameni, susţinuţi de mai puţin de 15% din populaţie, a reuşit să forţeze Guvernul să îşi dea demisia”, concluzionează analiştii de la CRC.
Read more: https://ro.sputnik.md/analytics/20181219/23696750/Ce-spunea-Soros-despre-Monica-Macovei-Renate-Weber-i-Cristian-Preda.html

19 comentarii:

  1. Cind doi se cearta-PSD si PNL- al treilea cistiga USR cu 'oamenii' lui Barna si SOROS-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa vedeti cand vor inchide cet oltenia ovor vinde pe nimic si vom trece la lumanari.io unu as obisnuit de patru ani.

    RăspundețiȘtergere
  3. MĂCEL ÎN ROMÂNIA VA FI....mulțumim pnl.pmp ,inclusiv USR- partidului SOROSIST pentru SATANA IMPLEMENTATĂ DE EI IN România....Ei au adus Poporului român funia și săpunul .....Numai DUMNEZEUL mai poate salva acest popor si țară.....Oamenii sunt lași,slabi la minte și spirit pentru a se impune acestor MALEFICI .....

    RăspundețiȘtergere
  4. SOROS?? Uitandute la fata lui ai zice ca nu mai are mult, il trage pamantul

    RăspundețiȘtergere
  5. sarmanul Soros il cauta cea cu coasa si el se plimba -are fata de baba turca creata-oare ce-i mai trebuie ca la mantuire- nu cred ca se gandeste-si cu toate acestea este sustinut de vest

    RăspundețiȘtergere
  6. https://www.facebook.com/1424556087784473/posts/2590365157870221/?app=fbl

    RăspundețiȘtergere
  7. Ca întotdeauna,SATANA VINE CAND SUNT ALEGERI LA NOI.
    De aceia vrea unii cu disperare alegeri anticipate sa iasa o dictatura.
    O fi venit vremea cu scrie in sf. Scriptură
    Fiara va mai veni iar cu mânie dar va cunoaște o înfrângere totală cu toți acolitii ei.
    Va veni pentru putina vreme,dar va primi potirul amărăciunii de la BUNUL Dumnezeu
    Ma rog la BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului sa ne apere de rauvoitorii poporului român.
    Dumnezeu are un plan pentru poporul roman.
    Doamne Ajuta Romanie!!!!
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc

    RăspundețiȘtergere
  8. Maria vă spune demult că, țara e vindută. Anticipatele sunt demult puse la cale. Soroș & ai lui numai Dumnezeu poate sa-i vinture ca pleava, nu uitați rugati-vă .

    RăspundețiȘtergere
  9. Putin vrea sa-l traga la raspundere pentru toate nenorocirile pe care le-a facut, dar se pare ca SUA se da la...simulari. Nu cred ca le-a venit ideea din nimic. Pare a fi un avertisment impotriva dorintelor lui Putin

    RăspundețiȘtergere
  10. Vom vedea ce inseamna ca vine Soros..
    Pt mine inseamna ca iar clica politica va face prostii pt care lumea ca iesi sa protesteze si iar dupa ce iese i se spune ca sa afle ca a fost platita de Soros ..ar trebui anu tat si Tduoros ca i.a platit. Ca doar lumea nu ar fi dealtfel de ce sa fie suparata pe acele nemernicii. Sigur e mina altuia ca de fiecare data in regimurile cu apucaturi dictatoriale cum ar fi cele din Turcia Israel Rusia si Ungaria . Pina nu ne vor dezbembra tara nu o sa vedeti adevarul decit pe acela pe care vor ei sa il arate convevabil lor. Si pt ca meritam sa ne invatam lectia din suferinte Dumnezeu joaca acum pe doua fronturi ca sa lase dictatura sa aibe loc una care sa nu poata fi data jos de heirupismul strazii. Ci doar de El. Asta insemnind ca ea va fi asa de feroce inctit ne fereste sa luptam contra nici macar preventiv ..pina la urma cineva trebuie sa o sustina fie cu bune fie cu rele intentii. Unii isi vor da seama de greseala altii vor zice ca e bine asa pt toti..desi e bine doar pt ei.

    RăspundețiȘtergere
  11. Soros e batran . O sa crape . Speram curand .

    RăspundețiȘtergere
  12. ... La urma urmelor,așa învaţam să trecem la rugă! Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  13. Mă copii,da dacă nu merem la vot?..

    RăspundețiȘtergere
  14. Mă copii,da era odată harta . României pe un perete la guvern,acuma orban guvernează în numele unei cârpe albastre.mă!!! Asta nu vă pune pe gânduri??? Zâc și io ca un ardelean mai încetuţ la minte. O fi dat-o la spalat cu deterghenţâ rămași de la ue şi-o ajuns vânătă toată. Io n-am mai văst deastea!

    RăspundețiȘtergere
  15. Anonim 00:06 AI VREA TU SĂ FII ARDELEAN DAR NU EȘTI!😂

    RăspundețiȘtergere
  16. 0017 Iti spun eu ca e ardelean mai flegmatic-glumet ca-l cunosc-craciun

    RăspundețiȘtergere
  17. Totusi, cand moare nemernicul asta?

    RăspundețiȘtergere