marți, 11 februarie 2020

PLOIESTI ! PLOAIE SUSPECTA ?


                                10 Februarie 2020,ora 5,47 !

                                Dragii mei,

În aceasta dimineata ,ma trezeste un glas care intreaba asa:
            "Ati avut niste prospecte suspecte de ploaie?
Iar un alt glas spunea imediat:
              Ploiesti!"
Iata dragii mei, la ce ne putem astepta in Ploiesti,la o ploaie suspecta.
Stim cu totii deja ,ca multe dintre ploile care cad din Cer,sunt suspecte din pricina poluarii extreme.
Vom vedea cu siguranta ce se va intampla in timp, in Ploiesti.
Sa ne rugam Domnului si  Maicii Domnului, ca sa ne ocroteasca cu mila si cu iubirea Sa de oameni.
Sa nu uitam dragilor, ca sa multumim Lui Dumnezeu si Prea Curatei Fecioare Maria pentru toate cate avem in viata noastra,in inima si-n sufletul nostru,in fiecare clipa pe care o traim intru HRISTOS Domnul si Dumnezeul nostru,Caruia I se cuvine toata cinstea ,slava si inchinarea,Amin!
                             Cu dragoste,Maria.

18 comentarii:

  1. nu este de mirare sa cada ploaie cu chimicale pe Ploiesti-poate fi de la o defectiune la instalatii la combinatul chimic

    RăspundețiȘtergere
  2. Sindaco adica Primario din Asolo provincia de Treviso Italia , la fel si sindaco de Castel Franco au semnat suspendarea tehnologiei telefonice 5G spunind ca ei nu doresc o tehnologie care provoaca boli si tumori, sper ca si la noi in tara se se interzica aceasta tehnologie catastrofica care poate manipula si imbolnavi populatia , pt ca aceasta tehnologie asa este facuta pt a diminui si teleghida populatia dupa bunul plac , am vazut si la tv ca in diverse orase din Austria au.refuzat aceast 5G sper sa refuze si la noi in tara ca si asa avem destule tumori si boli iar daca Iohanis o vrea sa plece in Germania la maicasa pt ca nu este el patronul sanatatii si sufletului rominilor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar la tine-n tara cine crezi ca are interesul sa nu faci tumori, cancere...?

      Ștergere
  3. Apar nume grelele în dosarul de la Caracal. Șeful DGIA prins de ancheta militară


    Scandalul de la Caracal continuă și devine din ce în ce mai stufos, mai ales pentru că apar în dosar nume de generali români, și se face legătura din ce în ce mai multu cu baza militară de la Deveselu, conform Național.ro


    Pe 1 aprilie 2018, șapte militari americani cantonați la baza de la Deveselu- dintre care trei ofițeri superiori- au încins o bătaie ca în filme întru-n club de noapte din Craiova, după ce au tânjit la nurii dansatoarelor din local. Dar fără a achita nici măcar consumația nenumăratelor băuturi alcoolice consumate înainte, ceea ce a și dus la un scandal monstru odată cu intervenția bodyguarzilor clubului de noapte. Fetele pe care americanii au încercat să le seducă doar pe ochi frumoși s-au refugiat speriate, ceilalți consumatori s-au ascuns care pe unde au putut, în timp ce militarii și oamenii de la pază au mutat bătaia în fața localului și pe străzile adiacente. Iar cum cei șapte militari rămași pe metereze au devenit și mai violenți odată cu sosirea primelor echipaje de poliție a fost necesară imobilizarea și încătușarea acestora cu forța, după care bătăușii au fost conduși la Secție.

     

    Unde, ținând cont de statutul special al acestora, polițiștii s-au mulțumit doar să îi sancționeze contravențional conform Legii 61/1991. Și astfel întreaga poveste părea să se fi încheiat, mai ales după ce reprezentanții Marinei Militare din cadrul căreia făceau parte militarii detașați la baza care asigură paza ”Scutului de la Deveselu” au dat asigurări că vor demara de urgență o anchetă internă, pentru ca astfel de episoade regretabile să nu se mai repete. Ceea ce s-a și întâmplat, din informațiile intrate în posesia noastră reieșind chiar că s-a recurs la o echipă mixtă de colaborare informativă cu ofițerii Direcției Generale de Informații a Armatei, condusă de generalul Marian Hăpău. Astfel de operațiuni de asigurare a ”protecției din umbră” derulându-se de altfel și în alte state partenere în care Armata SUA are dislocate trupe militare.Și uite cum ”acoperiții” lui Hăpău și-au luat angajamentul de a veghea ca astfel de incidente declanșate de cele mai multe ori de ”poftele carnale” ale militarilor care beneficiază de scurte permisii să nu mai aibă loc în perimetrul sau în zona limitrofă ”Scutului de la Deveselu”. Iată însă că în ianuarie 2019, cei de la Direcția Generală de Protecție Internă sesizau oficial, într-un raport incendiar, vulnerabilitățile reprezentate de ”explozia” rețelelor de prostituție dezvoltate în preajma bazei americane, în timp ce DGIA- ul lui  Hăpău continua să tacă mâlc pe acest subiect. Iar mirarea altor structuri contrainformative a fost cu atât mai mare cu cât, după atâta timp de ”mers pe burtă”, ofițeri acoperiți ai DGIA s-au mutat apoi pur și simplu la Caracal încă din primele zile ale demarării oficiale a anchetei de la ”Casa Groazei”.

    Astfel că odată ce numele structurii conduse de generalul Hăpău a fost deja prins în ițele acestei ”afaceri murdare”, colegii de la alte structuri așteaptă încă o mână de ajutor informativă și de la DGIA, dacă ofițerii militari de informații tot s-au arătat atât de interesați de acest caz. Și au documentat ”informativ” toate posibilele ”vulnerabilități” și posibile ”ispite” interlope pentru militarii americani de la Deveselu începând încă din luna aprilie a anului 2018! Iar dacă i-au monitorizat pe aceștia până și în escapadele din Craiova, atunci nu aveau cum să nu o facă și la Caracal, care oricum este doar la o aruncătură de băț de Deveselu…

     


    RăspundețiȘtergere
  4. Au dat buzna la Caracal !

    Au fost zile, poate chiar săptămâni întregi în care ”haosul” de la ”Casa Groazei” din Caracal a fost unul total, oamenii diverselor structuri implicate de-a valma în această ”anchetă nebună” călcându-se pur și simplu unii pe alții pe picioare.
    Și, totuși, separat de criminaliști, procurori, polițiști și inspectori ai Corpurilor de control, la Caracal au mai dat buzna și alți ofițeri.
    Ofițeri ai informațiilor militare! Dintre cei mai buni! Unii dintre ei chiar ”acoperiți” în alte instituții, dar fără a reprezenta la Caracal structurile unde erau detașați formal.

    Și astfel că rămâne marea întrebare ce au căutat toți acești ofițeri de informații militare la Caracal, din moment ce în mod oficial Armata Română nu a fost implicată sub nicio formă în tragediile fetelor dispărute!
    Întrebare pe care încă și-o pun alte structuri contrainformative care știu foarte bine ”vânzoleala” ofițerilor DGIA de lângă ”Casa Graozei”, acolo unde Gheorghe Dincă a ținut ”agenda” unei țări întregi atâta amar de vreme.
    Iar explicația interesului major al DGIA pentru acest subiect fierbinte, dar care nu le intră oficial în fișa postului nu poate fi decât una singură…
    Și cu toate că este greu de crezut că ea va ieși la iveală și public, cel puțin încă se speră ca DGIA-ul lui Hăpău să pună și ea ”la oala comună” barem parte din informațiile pe care le deține în urma propriei anchete interne și a monitorizării făcută în jurul ”Scutului” de la Deveselu începând cu luna aprilie a anului trecut, conform National.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hodoronc tronc ... Caracal,Cumpanasu si alte ciudatenii!Plictisitor,total neinteresant!

      Ștergere
    2. 19.47

      Ciudat, plictisitor ti se pare atunci cand vieti omenesti sunt traficate cu buna stiinta politiei si a procurorilor ???????

      Daca nu ai copii , taci din gura !

      Tara asta a juns pe mana interlopilor , a dementilor si analfabetilor .

      Stiai ca familia Mirea din Caracal , ambii politisti, lua spaga de la derbedeii si interlopii locali pentru trafic de persoane si favorizarea infractorilor?????


      https://ziaristii.com/oltul-sicilia-romaniei-mafia-psd-care-condamnat-o-pe-alexandra-iordache-valcov-stanescu-fratii-ciocan/

      http://stiri.botosani.ro/stiri/social/cei-doi-politisti-sefi-care-au-nenorocit-o-pe-alexandra-au-iesit-la-pensie-sotii-mirea-abia-au-depasit-50-de-ani-si-vor-avea-pensie-speciala-de-12000-lei.html

      Ștergere
    3. Neinteresant cazul caracal pentru un interlop care se imbuiba pe suferinta altora, a fetelor traficate ,a copiilor traficati si a patintilor care sufera. Iti doresc eu tie an.19.47 sa fi in locul acestor persoane sa vedem cat de "interesant" o sa ti se para canalie ce esti!!!

      Ștergere
    4. Reactie de" cumpanas". Da este plictisitor,neimportant sa tot dai copy paste la tot felul de fleacuri, pe care apoi sa le postezi haotic, fără vreo legatura cu subiectul aflat in discutie...si asta doar ca sa te afli in treaba.Stim : toti cei care nu iti impartasesc preocuparile sunt canalii interlope! Hai Doamne ajuta...si relaxeaza-te sunt si lucruri mai plăcute care ar putea sa iti capteze atentia.

      Ștergere
  5. Ziarulincomod.ro anunta in 10 februarie asa: ,pericol de moarte! Nivel maxim de poluare cu benzen langa Ploiesti!, ploiestiul a fost sub un imens nor de gaze toxice...poluantii depasind de cateva ori limitele cancerigene... dar pe primarul "general" adrian dobre al ploiestiului, cum l-a numit presedintele Iohannis, nu-l deranjeaza riscul de cancer la care el insusi si familia lui sunt supusi.... cinism? In curand o sa vrea votul oamenilor pentru care nu a luat nici un fel de atitudine impotriva poluarii. Oare ii va fi rusine sa le ceara votul?

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim 11:01 Dar ție îți este rușine să ne consideri in continuare niște proști ușor de manipulat ????? Nu te-am auzit să zici de Dragnea că a devalizat jud. Teleorman sau de Dăncilă că ne-a făcut de râs pe unde a fost ! NU ÎNȚELEGI CĂ NE-AM SĂTURAT DE MANIPULARE ??????

    RăspundețiȘtergere
  7. https://www.facebook.com/presedintecnmr/


    Important: Giorgiana Hosu a fost respinsă pentru conducerea DIICOT❗❗
    Ambele familii am solicitat acest lucru CSM săptămâna trecută prin APELUL PUBLIC și PROTESTELE ORGANIZATE
    - RESPINGEREA LUI HOSU și HĂINEALĂ‼ CEREM PREȘEDINTELUI ROMÂNIEI SĂ RESPINGĂ ACESTE NOMINALIZĂRI și SĂ ȚINĂ CONT DE PUNCTUL DE VEDERE AL CSM❗

    Dragi români, în seara aceasta de la ora 21:00 , in direct pe facebook, vă aștept la emisiunea "România ASCUNSĂ", în cadrul căreia voi continua Rechizitoriul Sistemului ❗❗❗

    Documente, momente și evenimente prezentate în PREMIERĂ de la începutul tragediei: cele 70 pagini depuse de mine la DIICOT și ignorate. ADEVĂRUL, fără SENZAȚIONAL, SPECTACOL și PRESIUNI ❗
    Suntem însetați de ADEVĂR și LIBERTATE DE OPINIE❗
    În seara aceasta: CUM AU IGNORAT PROCURORII DIICOT DOVEZI DESPRE ALEXANDRA ÎN PRIMELE ZILE ❗❗❗ -->


    RăspundețiȘtergere
  8. Doamne Apara si păzește.
    Doamna Maria nu stiu ce sa mai zic,dar cred ca s-a ajuns la o răutate in aceasta lume ca totul este posibil.
    Sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului

    RăspundețiȘtergere
  9. Romania ascunsa , in direct, online pe facebook :

    https://www.facebook.com/presedintecnmr/videos/207477977062416/

    RăspundețiȘtergere
  10. Oamenii vinovati din cazul Caracal ;

    Defta , Diosteanu, amanta Wilhemina - fosta judecatoare , procurori, judecatori, politisti, Florin Iordache, senator PSD , Ghitulete zis Caleasca din clanul Oaca este implicat . Dinca era omul lor de incredere care colecta taxele de protectie de la interlopii din zona.

    Baiatul lui Diosteanu a fost ucenicul lui Dinca , sotia lui Iordache, a fost judecator la Curtea suprema a Romaniei.

    Cel care I-a facut oferta de vanzare a casei lui Dinca a fost identificat de un tanar IT- ist .

    Restul urmariti mai jos :

    https://www.facebook.com/presedintecnmr/videos/207477977062416/

    RăspundețiȘtergere
  11. În plină psihoză a răpirilor și asasinărilor de tinere fete din România, o jurnalistă fragilă, cu aparențe adolescentine dar cu un curaj nebun, intră direct în gura lupului pentru a încerca să afle adevărul.
    Înarmată cu un microfon ascuns, dă târcoale pe lângă bârlogul cuscrului lui Dincă până când acesta apare de după gard și o acostează. Ea joacă rolul provincialei entuziasmate că a avut norocul să întâlnească pe cineva atât de important, care îl cunoaște personal pe Gheorghe Dincă, și se lasă „agățată” de ruda prin alianță a monstrului într-atât încât să se așeze cu respectivul la o sporovăială pe banca din fața porții.
    El îi vorbește murdar, ca și cum i-ar da un test. Ea, aproape cu voma în gât, nu contenește să se mire admirativ de câte lucruri oauu știe acesta despre Dincă.
    Omul vrea să o impresioneze decisiv, o și vede capturată, împachetată, expediată, valorificată, și chestia asta îi excită limbarița.
    Îi spune tot lanțul. Pas cu pas.
    Lui Dincă îi plac tinerelele.
    De 18 ani se ocupă cu procurarea lor.
    Le răpește, le anihilează orice rezistență, apoi le predă unuia dintre copiii săi.
    Acesta / aceasta le aduce la Arad, le transportă în Italia prin Ineu („ginerele meu cunoaște traseul.
    Îl face de 17 – 18 ani”), le cazează la un hotel din Vicenza și apoi le scoate la produs.
    „Poți să faci și 200 EUR/noapte” – îi spune el apoteotic Evgheniei. Apoi o invită la o cafea in bârlog.
    Evghenia îl refuză politicos.
    La un moment dat apare în scenă fiul cuscrului.
    Morocănos, bănuitor, agresiv. „De ce te interesează pe tine de Dincă?”.
    Evghenia simte pericolul și vrea să plece. Morocănosul îi taie calea.
    Evghenia îi face un semn discret cameramanului (care este chiar soțul ei) și care filma totul de

    la distanță, dintr-o mașină. Clanul cuscrului se mobilizează. Nu o lasă pe Evghenia să intre în mașină, nu lasă mașina să plece. Cu un picior blochează închiderea ușii.
    Salvarea reporterilor vine de
    la un apel precipitat la 112.
    Când aud de 112, agresorii se înmoaie.
    Astfel, curajoasa Evghenia, Evghenia Kironaki, poate să ajungă în siguranță la redacția Antena 3, însoțită de operatorul și soțul ei.

    Și poate pregăti reportajul uluitor, cu camera ascunsă, pentru care a riscat atât.
    Se poate spune că Evghenia a făcut un reportaj de război. Că a fost în prima linie, acolo unde pericole mortale te pândesc la tot pasul. În mafia acestor traficanți de ființe vii viața fetelor pe care ei le nenorocesc nu valorează nici cât o ceapă degerată.
    Ucid cu nepăsarea celui care strivește o muscă cu pliciul. Și, culmea, se simt și îndreptățiți. Își apără jobul!

    RăspundețiȘtergere
  12. Mărturia cuscrului limbut dezleagă tot misterul. Baza rețelei lui Dincă e chiar familia lui.
    După modelul mafiei siciliene.
    Cea mai sigură formă de omerta. Sigur că, în prelungirea acesteia, acolo, departe, se află „Italienii, șmecherii mari”. Iar aici, aproape, în clădirile drapate cu tricolorul republicii, veghează polițiști, și procurori, și judecători, și politicieni.
    Veghează ca fetele să fie răpite și traficate lin, fără obstacole de parcurs, fără a-i supăra pe „managerii” acestui business, fără a periclita circuitul banilor din imensul profit.
    Pe cine apără Dincă prin mărturiile lui mincinoase și prin asumarea a două crime incă nedovedite?
    Acum știm clar: în primul rând pe copiii și pe soția lui. Aceștia ar trebui puși sub acuzare și arestați imediat. Asta ar fi pentru Dincă lovitura de KO.
    Ce urmează de-aici încolo este radiografierea autorităților.
    Sunt ele atât de ticăloase și complice la presupusele crime din Caracal încâț să persiste în tentativa de reducere a cazului la soluția „lupului singuratic”?
    Proba furnizată opiniei publice de temerara Evghenia Kironaki este zdrobitoare. Comparabilă poate doar cu înregistrarea despre Mircea Băsescu și „mormanul” de bani primit de la familia Bercea, prezentată cu ani în urmă tot de Antena 3.
    Atunci, la nivel de mușamalizare, nu s-a mai putut face nimic. Oare, acum, putregaiul din instituțiile de forță ale țării să mai dispună de atâta apret încât să reziste în continuare, bățoase, pe poziție?
    Pentru isprava ei extraordinară, Evghenia Kironaki ar merita un premiu Pulitzer pentru jurnalism.
    Și, ca să apuce să-l primească, ar trebui păzită cu maximă vigilență de amenințarea răzbunării celor demascați de ea.

    RăspundețiȘtergere
  13. 11 feb.07.23 daca si o furau acesti militari, nu zicea nimeni nimic.
    Dar trebuie 'oaie pentru asta, pe moment, la fata locului, dupa nu prea mai are valoare...

    RăspundețiȘtergere