luni, 10 februarie 2020

CORONAVIRUS ! VIRUSUL MORTAL ! CUMPLIT S -A ADEVERIT!

                                                  Dragii mei, 

Scriam in 24 Ianuarie 2020,un articol cu titlul de mai jos:

Virusul mortal din china ,va ajunge in japonia - Dumnezeu ...

24 ian. 2020 - "Virusul ucigas in Spania, si-n Japonia! ... Dragii mei ,eu am scris despre acest Virus mortal, inca din anul 2017,luna a sasea,noaptea de 13 -14 ...                         
Si iata dragii mei, cum VIRUSUL MORTAL a ajuns din păcate,si-n Spania si-n Japonia:

Acum 1 zi - Au fost semnalate noi cazuri în Spania, Marea Britanie și Japonia. În China numărul deceselor a ajuns la 811. ... Autoritățile din Wuhan, epicentrul epidemiei de corona virus, au construit două noi spitale, cu câte o mi

Iata si articolul meu mai pe larg :

                           24 Ianuarie 2020,ora 16,11 !

                      Dragii mei, 
În aceasta după amiaza,aud un glas care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:
  "Virusul ucigas in Spania, si-n Japonia!"
După care,glasul nu mai spune nimic,dar eu aud oameni bolnavi care tusesc ingrozitor si care ,strigau după ajutor.
Dragii mei ,eu am scris despre acest Virus mortal, inca din anul 2017,luna a sasea,noaptea de 13 -14 iunie.Si spuneam (din pacate) ca este vorba despre un Nou Virus mortal.
Ceea ce se intampla cum in lume,din nefericire.
Iata:

                                                               Dragii mei,
Scriam in urma cu 2 ani si jumatate,un articol cu titlul de mai jos:


UN NOU VIRUS MORTAL , VA DECIMA LUMEA ! 

Din păcate si cu durere in suflet va spun ca, aceasta nenorocire tocmai a inceput in China,a ajuns si in SUA,iar la nivel global este Alerta mare din pricina acestui virus mortal.
Sa ne rugam Domnului si Maicii Domnului ca sa ne ocroteasca si sa lumineze mintea medicilor ,pentru a gasi un medicament care sa omoare acest Virus.
Iata dragilor:

Acum 2 ore - Cercetătorii au desluşit misterul virusului ucigaş din China! De la ce animal provine! Nimeni nu se aştepta. Autor: Elena Marinescu 23 ianuarie ..
Acum 22 de ore - Wuhan, oraşul din China cu aproape nouă milioane de locuitori, unde a apărut virusul ucigaş, a fost închis. Transportul public, feroviar şi aerian ...
Acum 4 ore - Statele Unite au confirmat al doilea caz de infectare cu virusul din China, care a omorât până acum cel puțin 26 de oameni. În total, în SUA, ...

Acum 3 ore - Efectele coronavirusului ucigaş din China se resimt şi la Bucureşti. Pasagerii care trec prin Aeroportul Internaţional Henri Coandă sunt ...
Iata si articolul meu mai pe larg,dar nu inainte de a va ruga ,ca sa credeti cu toata fiinta voastra in toate cate eu scriu aici de la Duhul Cel Prea Sfant,deoarece,toate se vor implini asa precum mi-au fost descoperite de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului.
Iata:
                                   Noapte de 13 -14 Iunie 2017,ora 1,16!

                                       Dragii mei, 

În aceasta noapte,în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune ceva cumplit.

Glasul spunea asa:

                     " Un nou VIRUS  mortal !

                        Un nou VIRUS  mortal ,va decima                                               lumea !"

Din păcate dragii mei, acesta este cruntul ADEVĂR.

Urmeaza ca sa ne confruntam cu un nou VIRUS, iar de aceasta data ,unul mortal; un VIRUS care va ucide oamenii în masă. 
Unde anume va începe acest "macel" eu nu stiu. 
Dar sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ca sa ne apere pe noi si copilasii nostri, precum si pe toti oamenii de pe Pămant,care sunt si suntem FIII LUI DUMNEZEU.
                                        Cu dragoste,Maria.  
  Iata mai pe larg si Informatia trista si extrem de ingrijoratoare :
                        

Epidemia de coronavirus se extinde în toată lumea. 27 de țări și regiuni autonome au raportat cazuri de infectare

Epidemia de coronavirus se extinde în toată lumea. Au fost semnalate noi cazuri în Spania, Marea Britanie și Japonia. În China numărul deceselor a ajuns la 811. Au raportat cazuri de infectare 27 de țări și regiuni autonome
09 Februarie 2020, 19:30 | 

Epidemia de coronavirus se extinde în toată lumea



NK CU VIDEO
Autoritățile din Wuhan, epicentrul epidemiei de corona virus, au construit două noi spitale, cu câte o mie de paturi, și au amenajat centre de primire în săli de sport sau spații suficient de mari. Dar orașul are 50 de milioane de locuitori.
Oamenii spun că sistemul medical este depășit deși au fost trimiși în ajutor mii de medici militari și civili. La Wuhan epidemia a provocat o adevărată tragedie și o imensă suferință. Cazul unei familii este un exemplu: toți membri ei s-au infectat cu temutul virus.
Rong Qin are 32 de ani. Tatăl său, suspect de infectare cu noul coronavirus, a fost rugat să se izoleze în carantină. După două săptămâni, Rong a început să tușească și temperatura i-a crescut foarte mult. A decis să se izoleze într-un dormitor. Mama sa este suspectă și ea de infectare. Doar soțul nu are deocamdată simptome.
După mai bine de o lună de eforturi, Rong a fost anunțată că s-a găsit o cameră de hotel pentru soțul ei și copii, dar și că tatăl său a fost pe lista de așteptare pentru un pat în spital după ce s-a confirmat că este bolnav.
Virusul se extinde în toată lumea. Spania a confirmat un al doilea caz la Mallorca.
La bordul navei de croazieră, ancorată în radă portului Yokohama, au fost identificate 6 noi cazuri de infectare iar 10 pasageri au fost internați. Echipe medicale au urcat la bord iar oameni îmbrăcați în costume de protecție au adus alimente, medicamente și alte produse necesare.
Pe nava se află și 17 români, trei pasageri și paisprezece angajați. Nu au avut probleme medicale dar sunt în carantină.
Marea Britanie, unde s-au confirmat 5 cazuri noi de infectare, a evacuat din Wuhan 105 cetățeni britanici, 95 din alte state europene și 13 medici și asistente. Toți au fost duși la un hotel din Milton Keynes unde vor sta în carantină 14 zile.



Articole pe aceeaşi temă

3 comentarii:

  1. intreb-in antichitate erau molime ca-holera,variola,ciuma etc -acestea s-au repetat in timp si au aparut si in zilele noastre-deci nu sunt eradicate-asa si virusurile apar in perioade diferite-dar e clar ca acum sunt scapate din laboratoare si ff agresive-se vrea depopularea lumii

    RăspundețiȘtergere
  2. Tot ce scriti mai devreme sau mai tarziu,se adeveresc! Cred ca,nimeni nu va mai suspecteaza!? Cu respect Maria H

    RăspundețiȘtergere
  3. si la noi se moare de viroza AH1N1-noi romanii mostenim imunitatea scazuta de pe timpul raposatului-iar acum prin infestarea in alimente aer si apa cu chimicale-DOAMNE APARA-I SI PE ROMANI

    RăspundețiȘtergere