duminică, 2 februarie 2020

UN CROCODIL PE CERUL DE NOAPTE !


                                                 2 Februarie 2020,ora 5,09 !

                                Dragii mei, 

În aceasta dimineata devreme,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare,lumina ce-mi arata un Cer de noapte inspre Apus, iar pe Cer, vedeam un urias Crocodil cu gura larg deschisa.
                            .
Imagini pentru crocodil".
Numai că, din gura lui fioroasa iseau flacari adevarate.
Crocodilul se deplasa pe Cer cu o viteza uluitoare si sufla din gura sa foc.
Desi Cerul era de noapte,Crocodilul prin flacarile pe care le scotea din gura sa, lumina Cerul noptii,il facea de foc.
Flacarile de pe Cer se indreptau spre Rasarit.
Dragii mei, ce se va intampla, cu certitudine eu nu va pot spune.Dar,este clar ca nu este un semn tocmai bun.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului, ca sa ne apere cu mila si cu iubirea Sa de oameni, iar Pacea Lumii intregi sa fie in mainile Sale.
                               Cu dragoste,Maria.

P.S.
Va astept cu mare drag (si va multumesc din suflet) ca sa puneti fiecare ,cate o mica caramida la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU !
                                 Imagini pentru iisus hristos duhul sfant imagini.
Să nu se tulbure inima voastră; credeţi în Dumnezeu, credeţi şi în Mine. În casa Tatălui Meu multe locaşuri sunt. Iar de nu, v-aş fi spus. Mă duc să vă gătesc loc. Şi dacă Mă voi duce şi vă voi găti loc, iarăşi voi veni şi vă voi lua la Mine, ca să fiţi şi voi unde sunt Eu. Şi unde Mă duc Eu, voi ştiţi şi ştiţi şi calea. Toma i-a zis: Doamne, nu ştim unde Te duci; şi cum putem şti calea? Iisus i-a zis: Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine. Dacă M-aţi fi cunoscut pe Mine, şi pe Tatăl Meu L-aţi fi cunoscut; dar de acum Îl cunoaşteţi pe El şi L-aţi şi văzut. Filip I-a zis: Doamne, arată-ne nouă pe Tatăl şi ne este de ajuns. Iisus i-a zis: De atâta vreme sunt cu voi şi nu M-ai cunoscut, Filipe? Cel ce M-a văzut pe Mine a văzut pe Tatăl. Cum zici tu: Arată-ne pe Tatăl? Nu crezi tu că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl este întru Mine? Cuvintele pe care vi le spun nu le vorbesc de la Mine, ci Tatăl - Care rămâne întru Mine - face lucrările Lui. Credeţi Mie că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl întru Mine, iar de nu, credeţi-Mă pentru lucrările acestea. Ioan 14, 1-11

                                 Prieteni dragi



           Anul acesta vom lansa inca doua 

volume, si anume :

                  Volumul 4 si 5 din 

       ADEVARUL  DUHULUI  SFANT !
                       
                                                     Imagini pentru duhul sfant imagini
În toamna anului acesta 2020, cu ajutorul Lui Dumnezeu si al Maicii Domnului, voi mai scoate inca 2 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT.

Ca de fiecare dată, pentru editarea a cât mai multor

exemplare, apelez la inima si la sufletul vostru bun si 

cald si plin de Credinta intru Hristos si Maica Domnului.

Cine doreste ca sa contribuie cu orice suma cat de mica

 la costul editarii Cartilor,o poate face astfel:

Contul pentru strainătate:
Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: 

RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Contul pentru România:

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307
Toti Donatorii,vor primi CARTILE absolut GRATUIT oriunde s-ar afla.

BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI  sa va binecuvinteze DARUL vostru de suflet si sa vi-l inmulteasca !
Sanatate multa sa aveti si multe bucurii in casa si la cei dragi!


              Imagini pentru duhul sfant imagini

                                   Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:

Adevarul Duhului Sfant 

Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                     .
                                                                     
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 



22 de comentarii:

  1. Asta e mai greu,dar ma duce gindul la un spectacol de lumina si sunet a dragonului rasei galbene chinezesti la sarbatoarea lor de anul nou care dureaza mai mult de o saptamina in luna Ianuarie .
    Posibil in marile capitale europene unde ca si in America incep sa detina cartiere intregi de China Town-uri,posibil ca spectacolele sa fie regizate cu holograme si lasere pe cer..-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Crocodilul foarte curând va ataca o țară din Orientul Mijlociu. Vulturul ce ține în gheare fulgerele lui Jupiter va arunca fulgerele războiului.

    RăspundețiȘtergere
  3. 2 febr 23:36-este vorba de VEST CA VA VENI ACEST CROCODIL SPRE EST-China este in est!-mesajul e clar

    RăspundețiȘtergere
  4. Reptilienii...se hranesc cu suferinta oamenilor deznadajduiti

    RăspundețiȘtergere
  5. Poate fi aparitia "fiarei", sau Reptilienii de care se tot vorbeste?!!.
    Orce ar fi , semn bun nu cred ca e.

    RăspundețiȘtergere
  6. Iertare dar nu cred ca le mai arde de spectacole chinezilor. Poate dragonul acela simbolizeaza ca noul virus, plecat de la ei, parjoleste si Europa ...

    RăspundețiȘtergere
  7. Din cate am retinut, au murit rapusi de coronavirus numai oameni din rasa galbena....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca americanii l-au produs in laborator pentru a distruge concurența venita de la chinezi, e un virus fabricat special pentru ADN-ul lor. Romanilor le-au fabricat altceva: cai fals spirituale numite new age, provocand psihoze colective. Asa pot fabrica si un fals Iisus la care oamenii sa se inchine ca la un salvator. Lumea in care traim e un circ, iar oamenii nu valorează mai mult decat cobaii in viziunea illuminati. Asta nu e lumea Lui Dumnezeu! E un fals construit de reptilieni pentru ca oamenii sa ramana sclavi si cobai. Si sa cumpere indulgente de la preoti. Mantuirea e directa si fara intermediari translatori ai Cuvantului. Cuvantul nu poate fi tradus fara a fi trunchiat, deformat. Cuvantul adevarat este cel pe care tu il primesti in inima. Nicidecum in minte.

      Ștergere
    2. Aurelia,calea ta nu e fabricata tot de ei?

      Ștergere
  8. Serios, d-na Maria, nu numai salcamii au innebunit? Si mai cine, extraterestri dvs-tra?

    RăspundețiȘtergere
  9. Cred ca e tot cimbolic.
    Reptilele au anumite simbolistici unele pozitive altele negative.
    Broastele au una negativa dar testoasele una pozitiva care tine pace si rabdare.
    Sarpele in functie de context poate avea una negativa sau una pozitiva cu referire la intelepciunea instigtuala intuitiva. Legat de sarpe biblic mai este indirect un simbol cel al numarului 3,5 regasit si in hinduism in asemuirea Duhului Sfint interior zis Kundalini (tradus infasurat) cu un sarpe care sta inactiv infasuat asteptind conditii mai bune in sediul sau din locul osului Sacrum (camaruta cea mai de jos si mai dinapoi). Alte simbolistici opuse hinduee sint doar denaturari in ultymele 600 de ani combatute azi unanim in India.
    3,5 ca simbol al conditiilor neprielnice adverse si al imposibilifatii de a actiona inca cu toate fortele este regasit in toste contextele care contin fie expresia "o vreme doua vremi si inca o jumatate de vreme" (7 jumatati) fie numarul gematric 1260 (zile =7 ani). 3,5 fiind numarul de infasurari ale lungimii oricarui sarpe cind sta perfect incolacit.
    Dragonul chinez zburator simboliceaza la baza tot pe Sfinta Sfintelor (Duhul Sfint). Pt ca Duhul Sfint cind actioneaza la distanta are forma desfasurata telescopica a unui sarpe sau fulger fara colturi care ajunge instant in orice loc din spatiu si timp la fel cum a iesit din Iisus acea putere pt a o vindeca pe acea femeie.
    Restul reptilelor din categoria salamandre crocodili iguane simbolizeaza pacatul prin incalcarea puritatii un pacat in general tinut ascuns.
    Dar mai departe cu simbolistica intram in demonologia avansata pt ca are legatura cu una din fiarele biblice meri demoni (incarnabili) aceia 7 zisi imparati uneori aproximati cu 3 (balaurul fiara si profetul mincinos) alteori unii din ei aproximati cu unul ca sa nu fie demascati inainte de darea in vileag. Iar acestia nu sint identici ci rautatile lor au un maxim fie intro privinta fie in alta. Dintre ei cel care in ascuns ataca puritatea si prin ea si nazuinta de sfimtire este fiara a saptea singura care va reveni (aparent din moarte pt a fi a 8-a) in fruntea Bisericii cea mare (catolicitatea) fiind fost papa profitind ca nu el e fiara cu profet mincinos si nici cea cu 666 etc dar va invoca un context profetic care pare a se referi la Iisus revenit vizibil inainte de urgie (care se refera de fapt la Cineva Savaot) ca sa pretinda ca este Iisus revenit anticipat nevoit de situatie si desigur a merge pe linia hulitoare inceputa deja atunci de grecul danielic contra lui Cineva Duhul Sfint Care vine de fapt din Rasarit.
    Cit timp a fost papa ateismul a crescut cazurile de pedo si homofilie in cler au crescut iar un total de peste 70 de mii de calugari au renuntat la viata monahaa , toate manastirile vizitat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da. E cimbolic, cum spui tu...Singura problema pentru oamenii care nu fac nimic este ca Dumnezeu isi desfasoara Planul Său, oricat s-ar opune unii sau altii...In Coran este o sură despre vicleniile demonilor care lucreaza prin oamenii corupti. E un cuvant caruia nu-i gasesc un corespondent in limba romana...Un cuvant avertisment. Ceva de genul" viclenesc ei, dar Dumnezeu este cel mai viclean". Viclean nu in sensul omenesc, negativ. Viclean in sensul acela de lecție data demonilor si oamenilor demonizati: ii lasa sa cada in propriile capcane.
      Cam asta se intampla acum...Romanii si nu doar ei, au construit o retea pe internet. Cu multa, multa informatie. Fiecare grup incearca sa-i determine pe ceilalti sa participe la construirea rețelei. De aceea se arunca atat de multa informatie. Un reikieist are nevoie de bani si-si face reclama pe net. Evident, ca sa castige banii si adeptii necesari, va vorbi despre ingeri si Arhangheli. Pentru ca toti rezonam la asta si visam la protectorii nostri celești. Un dac, motivat de dorinta de a transforma Romania in Dacia, va posta informatia ce-i poate aduce adepți. Ca orice secta, toate sectele de pe net au nevoie de bani si adepti ca sa existe.
      Ce se intampla acum? Fiecare grup a ramas captiv in propria rețea. Iar Romania este tot o țară ocupata, sărăcită, cu copii abuzați si pamanturi nemuncite, batrani ce mor de tristete. Romanii traiesc cea mai urata forma de iluzie. Iluzia internetului care te scoate din realitatea fizica, facandu-te sclav intr-o Nirvana țesută de unul dintre Vrajitorii din Oz ce s-au propășit si prin Romania. Un vrajitor din Oz nu te ajuta sa vezi lumea asa cum e ea. Iti pune pe nas ochelari cu lentilele specifice grupului spiritual. Si...te indeparteaza de Dumnezeu. Facandu-te sclavul grupului sau.
      Tot in Coran este un blestem al Lui Dumnezeu impotriva păianjenului. Nu se refera la insecta, evident. Se refera la toate sistemele, inclusiv cu fațadă religioasa, care au un unic scop: sa atraga oamenii in capcane, transformandu-i in sclavi. Si donatori de bani si chiar copii sacrificati in razboaiele nebunilor!

      Ștergere
  10. In mare hula majoritara contra Duhului Sfint Cineva ..defaimarea uneori va contine din partea unora si minciuni porcoase blasfemiatoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihai 35 nu înțeleg ce vrei să spui. Atenție numai la hula împotriva Duhului Sfânt.Face parte din Trinitate.

      Ștergere
    2. Eu inteleg ce vrea sa spuna...Chiar daca are mintea puțin " croșetată". Depinde cine i-a croșetat-o...Sunt tot felul de guru si falsi maestri.

      Ștergere
  11. Ar fi un fel de dragon doamna Maria sau crocodil.
    Cred ca am mai spus dar revin.
    Eram acasă la părinți și fiind într-o zonă de munte nu ajunsese curentul electric la noi si aveam lampa cu gaz
    Se terminase butonul cu gaz si ma timiș mama la magazin,magazin care era la o distanță de 2-3km am plecat cu fratele mai mic sa-mi tina de urat la venire,către casa
    Era amurg de seara,era toamnă si am luay-o pe o scurtătură care era drept in sus,se urca de aveai peretele muntelui in fata,abruptă sa zic asa
    Cand am ajuns pe la jumătatea porcii am auzit ca un șuierat,nu fluierat deci șuierat nu înțelegeam de unde vine si cum mergeam drept in sus vedem deasupra noastra cam la 10-15 m un cap ca de lup,mai bine zis cum este steagul dacilor o limbă de foc cu ochi negrii si urechi ca de lup si gura căscată si suera.
    De emoție,frica,am zis din toata puterea si m-am închinat UCIGA-TE SFANTA CRUCE SATANA.
    Sa uitat in jos la noi si a pornit cu o viteză spre răsărit ere de foc si se termina cu o coadă,a dispărut când m-am închinat cu o viteză mare.
    Ce a fost nu stiu dar au mai confirmat si alti oameni ca au vazut.
    Numai dumnezeu știe doamna Maria ce mai este.
    Sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului de rau.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc.

    RăspundețiȘtergere
  12. Probabil se asemăna cu un crocodil însă personal cred ca era un DRAGON . Nu stiu de ce dar asa am simțit.

    RăspundețiȘtergere
  13. Într-o noapte am avut un vis.Se făcea că zburam pe sus țineam mâinile pe lîngă corp dar puteam sa prind orice viteza doream și în același timp suiam și coboram.Deodata am văzut în spatele meu la o distanta mica un dragon exact că cel din desenele animate.Pe loc mi-am dat seama că vrea să mă înghițea și atunci am luat viteza cu puterea gândului că trebuie să scap de el.Aveam o așa viteza că la câteva secunde de zbor deja el abia se mai vedea în urma mea.Si aceste crocodil fi viziunea Doamnei Maria cred eu că vrea să spună și că scopul celui rău este sa ademenească cat mai multa lume.Dar noi nu trebuie sa ne temem îl avem pe Cristos în Sfânta Euharistie ,avem rugăciune ROZARIUL Sfintei Fecioare Maria care spus în fiecare zi distruge diavolul numai la cuvintele Bucură-te Marie el fuge nu suporta .De aceea cei care doresc și doresc sa nu le fie frica știu ce arme avem impotriva lor.Mulumesc și o seară plăcută.

    RăspundețiȘtergere
  14. Am mai spus-o ,iar cu această ocazie o să repet:crocodilul se va răsuci încleștat fiind pe bivol.relieful muntos al Americii de Nord(mai precis U.S.A.)este proiecția in relief al unui crocodil încleștat pe un bivol.poza de la avatar vă va lămuri.cine are dubii să intre pe google earth.....

    RăspundețiȘtergere
  15. Dragonul in mitologia chineza simbolizeaza o nava cu extraterestri care au vizitat si ajutat omenirea de la un necaz, iar flacarile reprezinta propulsia navei-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. Deci dupa chinezi Dragonul este de bine,benefic el ar fi ajutat chinezii intr-o situatie reala de regularizarea a marilor lor fluvii dupa revarsari,Nu este de RAU.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  17. Craciun- visezi balauri care să te scape de necaz. Da, te va scăpa dar numai Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere