marți, 11 februarie 2020

CINEVA LOVESTE CU PUMNUL IN MASA ,CA SA SCAPE DE NEGOCIERI !


                                         11 Februarie 2020,ora 16,18 !

                                  Dragii mei, 

În aceasta după amiaza ,in timp ce scriam aici pe Blog ,aud glas care spune despre cineva anume asa:
            "L------  O---- ,loveste cu pumnul in masă ca sa scape de negocieri.
           L------  O----, ameninţă si este amenintat!"
Dragii mei, cunoastem cu totii care este personajul, eu doar am scris cate o litera,iar ceea ce va urma se va lasa cu multa violenta verbala.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,ca sa ne dea Conducatori buni la inima si la suflet, cu Credinta si cu iubire de popor si de semeni.
                             Cu dragoste,Maria.

58 de comentarii:

  1. Sa ne dea Dumnezeu niste psdisti,nu-i asa?

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Alooo, Maria! Vezi ca ai gresit antedatarea „articolului”! Te-ai dus prea departe, suntem numai in februarie 2020, pana in noiembrie mai sunt cateva luni bune!

      Ștergere
    2. Multumesc! 11 Februarie 2020! Am corectat !

      Ștergere
  3. Aa... acum m-am prins. Initial am crezut ca mesagerul era peltic. Deci este vb.de Ludovic Orban. Pai, oarba dupa ei! Haideti sa cerem functionari straini care sa administreze tara pe salarii cinstite si stim o treaba. Strainii au demonstrta ca sunt mt mai de incredere decat patrihotii nostri. Daca vin altii din interior, tot un drac, poate chuar mai rau. Adevarul este ca oricin evine de acum incolo nu orea are pe ce pune mana. Poate doar sa revina la vechile obiceiuri, adica sa-i omoare p-aia care urmeaza sa iasa la pensie ca sa scuteasca niste bani. Au experienta in astfel de mestesuguri, singurul in care au experienta, de fapt. N-ati vazut cine calcaia pe la SRI, si cate alte institutii? Niste drogati, niste adunaturi cu pile buni de nimic. Fereasca D-zeu, aveti idee pe ghearele cui a stat sanatatea noastra, vietile noastre pana acum? Niste stricatii drk.!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Țara e condusă deja de străini, ce n-ați înțeles.

      Ștergere
    2. 23.07 si dragnea era tot strain?Ce le mai stiti voi pe toate, voi astia care tociti antena 3 zilnic!

      Ștergere
    3. Multi dintre securistii care,pazeau langa stalp cand trecea Ceusescu,au ajuns in parlament!Este o zicala:cand tiganu ajunge imparat,mai intai pe maica-sa il omoara!Maria H

      Ștergere
    4. 00:25, Dragnea este un roman adevarat. A avut curajul sa se lupte cu Serviciile si sa spuna nu nerusinarii UE.

      Ștergere
    5. Condusa de straini prin cozile de topor romanesti...

      Ștergere
  4. Laura Olguta Vasilescu la alegerea presedintelui PSD?

    RăspundețiȘtergere
  5. Noi, oamenii, avem o problema: uitam ca NU SUNTEM noi, Dumnezeu
    Nu putem impune vrerea noastra,cu forta,altora ; omul trebuie sa fie deschis dialogului cu un altul pentru ca fiecare are parerea lui si crede ca acea parere este cea mai corecta; in fine, politicienii trebuie sa reprezinte interesele spre mai bine ale romanilor, sa ne traim si noi viata asta unica in pace si prosperitate, noi asta ne dorim; sub Soare e loc pentru toata lumea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar fi loc ptr.toata lumea daca,am fi mai buni,ingaduitori. Maria H

      Ștergere
  6. FAMILIA MACESANU ATENTIONEAZA TOATE TRUSTURILE MEDIA SA NU PUBLICE NICI O FOTOGRAFIE CU ALEXANDRA FARA ACORDUL FAMILIEI CARE AR PUTEA PUNE IN PERICOL ANCHETA AFLATA IN DESFASURARE IN AFARA ROMANIEI SI CARE AR PUTEA PUNE IN PERICOL VIATA ACESTEIA‼

    ORICE DECIZIE CONTRARA VA ATRAGE ATAT RASPUNDEREA CIVILA, CAT SI PENALA‼‼‼
    PARINTIII SUNT SINGURII CARE VOR DECIDE CAND SE VOR FACE PUBLICE ANUMITE FOTOGRAFII DESPRE PERSOANE CARE IN ACEST MOMENT SUNT SUSCEPTIBILE DE A SE ASEMANA CU ALEXANDRA MACESANU‼‼
    ESTE ULTIMUL AVERTISMENT AL FAMILIEI‼‼

    https://www.facebook.com/presedintecnmr/

    RăspundețiȘtergere
  7. Despre negocieri era vorba?Credeam ca-i o piesă de teatru.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ludovic orban un antiroman si un dusman al poporului roman impreuna cu seful sau ale carui interese le propaga. Vai noua romanilor si Romaniei! Doamne Dumnezeule sapa-ne de acesti calai!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14.44 SA-TI FIE RUSINE CA ACUZI DOAR DIN URA, FARA ARGUMENTE SI FARA DOVEZI!CONSIDERA CA AM TIPAT LA TINE!

      Ștergere
    2. Bai postac pdlist!! Ce argumente vrei ca toata lumea vede ce face ciuma galbena ! Distrug tara, vand si ce a mai ramas, fac imprumuturi enorme, distrug poporul roman prin toate parghiile, sanatate, pensii, pe copii si pe varstnici, calca constitutia in picioare, apara clanurile mafiote,si multe altele. Dar fi sigur ca le vine si lor plata! Poporul asta batjocorit si umilit o sa-i ajunga cutitul la os, apoi sa vezi tu postac pdl-ist ce n-ai mai vazut !!!

      Ștergere
    3. Tu sa tipi la mata care te-o facut obraznic si mincinos!! Argumentele se vad la fiecare pas pe care-l face aceasta ciuma galbena pdl-ista in frunte cu lucru bine facut intr-o Romanie normala. Asa sa va ajute Dumnezeu si maica Domnului !!!

      Ștergere
  9. Ar fi bine ca Dumnezeu sa ne dea conducatori adevarati!Mereu este un dar si un daca.....

    RăspundețiȘtergere
  10. Va propun umatoarele: cine citeste ceva interesant privind existenta lui Dumnezeu, sa faca cunoscut tuturor un mic rezumat(nu doar sa indice cartea, ca nu citeste nimeni). O carte nu lasa urme in mintea cititorului, nu poate fi povestita. Comentariul sa inceapa asa-CARTI DESPRE DUMNEZEU
    Incep eu, din cartile scrise de Scarlat Demetrescu, care a reusit(asa sustine) sa primeasca informatii din lumea spiritelor:
    Inainte de a exista universul cunoscut,spatiul infinit era ocupat,in mod uniform, cu o particula(elementara). Nu stie nimeni cum au aparut. Dupa o vesnicie de ani, aceste particule au inceput sa se uneasca, formind o entitate a carei inteligenta sporea pe masura ce tot mai multe particule aderau. Acesta a fost primul spirit. Ca sa nu fie singur, acesta a ordonat alte particule in ceva asemeni lui. Aceste spirite au inceput sa ordoneze particulele(a inceput creatia unui univers ordonat, care se extinde in spatiul infinit al particulelor neordonate inca).
    In lumea spiritelor, tot ce gindeste si face un spirit uman este cunoscut celorlalti, iar toti sint(sau se prefac) buni. Spiritele sint testate prin reincarnari pe planete ca Terra, unde omul nu stie ca tot ce face este inregistrat. El face dovada adevaratului caracter(minte, fura, agreseaza, dispretuieste pe altii, etc). Dupa moarte, cind se intoarce in lumea spirituala, omul rau este marginalizat de spiritele care au dus pe Pamint o viata morala. El sufera si spune ca s-a schimbat, dar nu este crezut si atunci trebuie sa se reincarneze din nou, ca sa dovedeasca ca este bun. Lumea spiritelor este stratificata, Demetrescu a avut acces la primul nivel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16:39 Am venit pe pamant ca sa invatam niste lectii. Asa ca nu despre Dumnezeu trebuie sa-ti pui intrebari, ci despre tine insuți. Dumnezeu se Stie El Cine este. Tu stii cine esti? Exploreaza-ti subconstientul, intelege-ti umbrele. Si fricile. Si depaseste-ti-le.
      A incerca sa despici pe Dumnezeu in fragmente ca sa-L intelegi e nebunie! Dumnezeu e Unu, E TOT. Tu esti o infimă picatura din ocean.
      Cu cat incerci sa intelegi cu mintea limitata, cu atat te indepartezi de El. Crestinismul inseamna Iubire si pentru ca oamenii au incremenit in dogma si au devenit limitati in minte, s-au indepartat de Adevar. Si bajbaie prin materia densa, cazuti in uitare. Cu cat cobori mai mult in materie atasandu-te de ea, cu atat mai repede uiti cine esti si ce poti face. Nu sunt adeptul lui " crede si nu cerceta", dar nici nu consider ca mintea, cunoasterea, te pot scoate din materie. Orice pui intre tine si Dumnezeu, inclusiv mintea ta sau mintea lui Scarlat Demetrescu, este pragul de care te lovesti mereu. Pragul de sus...
      Cu cat coborim mai mult in materie, cu atat Dumnezeu este inlocuit cu idoli: democratie, politica, bani, trufie, ca in cazul masonilor ce se cred elitisti sau ca in cazul apartinatorilor unei religii care cred ca numai ei detin adevarul. Adevarul Intreg este la Dumnezeu si intoarcerea in Dumnezeu se numeste Ascensiune. Tu curată-ti sufletul tau. Mai ales prin fapte bune. Rugaciunile si postul reprezinta doar scara ce duce la ușa la care bați. Iar cand ti se deschide ti se arata tot ce ai fi putut face in jurul tau si nu ai făcut. Nefacand nimic pentru semenii tai, căutând doar cunoasterea, ai stagnat in evolutie. Ti-ai pus doar pe cap o tichie pe care cu emfaza ai scris CUNOASTERE. Tichia te separa de Dumnezeu. De revelatie
      Si ai ramas ca o omida ce nu se va transforma niciodata in fluture si nu va cunoaste zborul. De Dumnezeu nu duce grijă. Dumnezeu e...Dumnezeu. Nu poate fi definit, nu poate fi limitat, cantarit. Si nu-I poti pune etichete

      Ștergere
  11. Cred ca gestul lui Ludovic Orban (numit de un fost presedinte mai glumet de felul lui "Ludovicus al ll-lea Anticipatus), face parte doar din "firescul" politicii romanesti cu care am fost obisnuiti zilnic.
    Desigur, gestul pe care il va face candva nu e deloc de apreciat. Insa, daca imi amintesc la cum a lasat tara vechea guvernare PSD, unde toate realizarile erau prezentate in roz, sfidand realitatea cotidiana, atunci asi zice ca Ludovic Orban e mai degraba un luptator.
    Nu stiu daca va avea castig de cauza cu asa gesturi, dar cred ca nu se va lasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai postacule! Cum a last tara psd-ul? Nu ti-e rusine asa putin??? Dar ce fac ai tai actualii iti place ca esti de-al lor asa-i ????

      Ștergere
    2. Băi anonimul 23:15 psd-ul A LĂSAT TARA PE MARGINEA PRĂPASTIEI!!!! Au făcut făcut imprumuturi masive cu dobânzi uriase PT.FLEACURI !!!! Băi anonimul de ce nu o întrebi pe dna Olguta Vasilescu - Manta DE CE NE-A COSTAT AȘA DE MULT CAMPANIA FĂCUTĂ DE EA PT.DNA DANCILĂ.....DIN BANI PUBLICI ????? Asa că tie ar trebuii să-ți fie rusine și nu puțin !!!Dar așa ceva nu e pe placul dnei Maria așa că .....

      Ștergere
    3. Mai anonim 15:05 iti dau un sfat gratis, ia vezi tu ce le-a zis Isărescu lui Citu si Orban cind au venit la guvernare si ei credeau ca sint inca in campanie electorala si apoi mai vb.

      Ștergere
    4. Oricum o fi lasat tara psd-ul, sasu cu guvernul lui acum o termina de tot...de aceia au fost si pusi in functii!!!

      Ștergere
  12. Doamna Maria ce putem spune este ca or fi în slujba cuiva,numai a țării noastre nu.
    Nu am vazut atâta încrîncenare între ei de când e lumea.
    Nu stiu ce sa mai zic,dar credința în Dumnezeu nu au,dacă ar avea ar sta strâmb și ar judeca drept.
    Sunt pentru ei si atât.
    L...O de când este în fruntea guvernului numai negativ pentru popor pozitiv nimic.
    Bunul Dumnezeu și Maica Domnului sa ne apere și să le deschidă mintea și inima sa faca ce trebuie.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai mare grija la minciunile pe care le spui, Masinca! Intr-o zi se vor intoarce impotriva ta, la fel si fanatismul tau religios! Dumnezeu nu e ce crezi tu!

      Ștergere
    2. Dar Dumnezeu nu este nici ce crezi tu 00:36. Deocamdata mai da ceva bobirnace poporului nostru sa mai creasca si el spiritual ca prostiile din vest le-a preluat imefiat. Cu ce e bine e mai greu. O sa luam la bobirnace pina o sa ne trezim din somnul ala de moarte din imn.

      Ștergere
    3. Bine le zici Masinca! si ai dreptate an.!7.55 !

      Ștergere
  13. Situația actuală este încrîncenată, se știe cine va bate cu pumnul dar, nu înseamnă că are și dreptate. Avem perdanți și victorioși. Vă rog nu uitați de rugăciunea ora 20- 20:15 Se cam vede că Dumnezeu lucrează.( Mulțumesc Mariei)

    RăspundețiȘtergere
  14. Emisiunea "ROMÂNIA ASCUNSĂ" VA ÎNCEPE ÎN SEARA ACEASTA LA ORA 22:30 ‼‼‼
    Cu un caz, o tragedie și detalii care vor cutremura ROMÂNIA din temelii❗❗❗
    Așa cum a cutremurat Alexandra, la fel va face acest caz, vă asigur ‼‼‼‼ Pentru a înțelege GRAVITATEA și AMPLOAREA, vreau doar să vă gândiți că am întrerupt rechizitoriul sistemului în cazul Alexandrei și Luizei ‼‼‼‼ Atât de INIMAGINABIL este ceea ce veți urmări❗❗❗

    Eu încă nu îmi revin după tot ce am aflat‼‼‼ Nu va exista mamă, tată, părinte, adolescent, om care să nu plângă și să nu se REVOLTE în seara asta‼‼‼‼‼

    DISTRIBUIȚI masiv, dragi români‼‼‼ Este un caz care VĂ VIZEAZĂ chiar pe TOȚI ‼‼‼‼

    #RomaniaAscunsa #oRomaniefaraclanuri #oRomaniePuternicaSiModerna #oRomaniefaraviolenta #112vreausatraiesc

    https://www.facebook.com/presedintecnmr/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21.42
      Felicitari pentru emisiunile despre traficul de persoane ! Doamne e jale ce face politia impreuna cu jigodiile interlope traficante .

      Ștergere
    2. An.00 33 asa este si eu mai adug: sub obladuirea politicienilor de la nivele inalte...

      Ștergere
  15. iNCREDIBIL CE SE INTAMPLA IN TARA ASTA !!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si va fi si mai rău !
      Suntem umiliti ca popor, de cativa insi care s-au cocotat in varful Statului!
      Păcat!

      Ștergere
    2. Unde se va ajunge, doamna Maria cu coruptia, traficul de persoane si cu toti nenorocitii care sunt mana in mana cu politisti si procurori. ?????

      Ștergere
  16. ludovic orban la ordinele neamtului si a vestului-ne ingenuncheaza fara pic de rusine=antiromani

    RăspundețiȘtergere
  17. Diferenta de puncte de vedere politice a omului de rind pro si cpntra se datoreaza modurilor de prezentare diferita a realitatilor de catre televiziuni si presa inxa de la Revolutie ..Caz in care intrezarirea adevarulyi real are sanse sa fie facuta doar ascultind ambele prezentari cautind in paralel si alte surse de informare statistici ministeriale oficiale statidtici internationale cit si observare cu ochiul liber la fata locului logic si intuitiv.
    Cei care fac asta echidistant vor observa ca tabara cea mai mincinoasa tstr cea Psd inca de la Revolutie cind ne mintra cu genocidul orchestrat de ea si ca tot ea a avut cel mai mult de cistigat material innclusiv prin privatzarile frauduloase ale industriei si resurselor. Treptat o dictatura e inlocuita cu una mascata infiltrata in multe structuri de purere care se lupta sa mentina si sa acapareze si mai multa putere dind vina mediaric mereu pe opozitie si pe ursul din padure chiar si cind e la butoane in loc sa demisioneze dovada ca adevarul e altul.
    Dumnezeu ne descopera adevarul dar nu n.il si baga in traista.
    Ne descopera ca Orban de fapt r

    RăspundețiȘtergere
  18. Deci ce anume si cu cine refuza Orban sa negocieze cu autoritatea de a bare cu pumnul in masa ? Cu ce se ameninta reciproc ? Nimeni nu a raspuns inca la aceste 3 intrebari ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma mihai35 te imbeti cu apa rece. Eu zic sa pui mina si sa te mai pregatesti. Eu nu spun ca clasa politica din Romania este fresh, DAR raul cel mare din tara nu vine de la clasa politica ci din alta parte. Daca faci o paralela intre politicienii nostri si cei de afara poti spune ca si unii si altii fac si gainarii. Tunurile mari insa le dau altii. Ia vezi cine sint aia si o sa te trezesti un pic la realitate.

      Ștergere
  19. intamplarea a facut sa vad pe un link ce fac musulmanii refugiati in Grecia-AU VANDALIZAT BISERICILE-asadar iata ca ce se intampla in Siria acum in Europa

    RăspundețiȘtergere
  20. Senatul USA a adoptat masina de sanatate a. Lui Obama
    Punerea în aplicare va începe în curând.
    Proiectul de lege prevede ca toti americanii să fie implantati cu o identificare a frecvenței radio (RFID), cu acest cip pot primi îngrijiri medicale. Dispozitivul este plasat pe frunte sau braț. Acest lucru este de a îndeplini profeția din cartea Apocalipsei 13: 15-18 cu privire la semnul fiarei. Te îndoiesti încă de sfârșitul lumii?
    Știați că mașina a fost făcuta special pentru Obama si este cunoscuta ca Bestia? Pregătește-te. Răpirea este aproape! Apocalipsa 13 se împlinește chiar în fața noastră. Mulți încă nu sunt conștienți.
    1. De ce cip implantat exact unde Biblia spune că ar fi?
    De ce în mână și frunte.
    De ce nu în altă parte?
    2. De ce este conectat la contul dvs. bancar? Amintiți-vă că Biblia spune că nu va fi capabil să se cumpere sau să se vândă, fără a mărca 6 6 6 Și ghici ce! Cipul este conectat la datele financiare. Ceea ce imi rupe inima mea este că mulți oameni din biserică nu vor merge cu Isus, dacă El vine acum! Avansarea tehnologiei și dezvoltarea științei este un alt punct important. Dacă oricare domeniu al vieții tale nu este în armonie cu Cuvântul lui Dumnezeu atunci pocăiestete. Puteți pierde raiul dar nu iadul ... gândeste-te la asta. Iadul nu este un loc frumos, partea cea mai rea este că este pentru eternitate ... Cine are urechi asculte ce zice Duhul la biserica.
    Trimiteți acest mesaj la toate contactele dumneavoastra.
    V-ați întrebat vreodată ce se poate întâmpla dacă am trata Biblia ca și cum tratam telefonul nostru mobil? noi chiar nu putem trăi fără. Doar 7% trimit mai departe acest mesaj. Nu fi dintre acei 93%, care nu vor împărtăși acest mesaj. Satan a spus: "Mă întreb cum oamenii pretind că iubesc pe Dumnezeu și nu-L asculta, și spun că mă urăsc, deși, ma asculta"
    Nu-l trimite mai târziu. Împarte-l și trimiteți-l acum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu dacă trebuie neaparat acordul pentru acel cip.Se zice că particule micro pot fi inhalate prin prafurile răspândite de avioane și se recompun în organism formând aparatura nano de care au nevoie pentru influențarea omului în sensul dorit.Deci partea cu cipul și implantarea manuală pare a fi ceva depășit.

      Ștergere
  21. Maria, scuză-mă nu am știut unde este potrivit sa-l pun. Poate-i găsești un loc, este așa un necaz care vine cu repeziciune către noi( am luat tot ce e rău din SUA)

    RăspundețiȘtergere
  22. Mă îndoiesc de aceste particole. Ce este scris se va împlinii.

    RăspundețiȘtergere
  23. Mulțumesc mult Maria, Domnul Isus să te binecuvinteze.

    RăspundețiȘtergere
  24. Si sa-ti mai spun una postacule pdl-ist! iti plac ongurile 25 la numar date de orban cu sleahta lui de ministri urati la mutre si la suflete cum e citu si ministreasa munci, si turcana, doamne unde io fi gasit? Va imaginati oameni buni 25 de onguri noaptea ca hotii!!! la care cei de la #rezist si usr n-au comentat nimic, ceia ce inseamna ca-i apara ei platitii lui soros(s-a vazut in tv)Iar dupa ce a fost dat jos orban de parlament, sasu l-a pus la loc. Nu este o incalcare a constitutiei? o dorinta de dictatura din partea sasului neacceptand o rezolutie a parlamentului? Parlamentul a fost ales de popor sau nu? inseamna ca ne kkam pe parlament deci pe popor??? Explica-mi si mie postacule pdl-ist sa pricep te rog.Dumnezeu sa ne lumineze mintile, sa-i lumineze si pe conducatorii Romaniei astfel sa ia cele mai bune decizii pentru binele tuturor nu numai al lor! Amin.

    RăspundețiȘtergere
  25. Nu Ong ci OGU ..
    Referitor la tunuri ele sint date intro colaborare inrern extern atit est cit si vest inca de la Refvolutie cind ni sa poryncit de Rusia pt xa ne.a ajutat cu Revolutia sa ne desfiibtam Securitatra cu totul ..asa au devebit milionari multi unii chiarc dig zilele Revolutiei ..
    Cine nu poate raspunde fu subiect si predicat la cele 3 lucruri : in fata CUI bate Orban cu pumnul in masa. CE anume nu vrea sa negocieze si CU CE se ameninta reciproc ..inseamna ca nu srie cu ce sre maninca politica romaneasca ci doar a fist lasat sa creada xa stie.

    RăspundețiȘtergere
  26. Anonim 14:44 ai dreptate, se vede cine conduce!

    RăspundețiȘtergere