luni, 3 februarie 2020

PROTESTE IN ROMANIA ! VAL DE PROTESTE IN ROMÂNIA !


                                        2 Februarie 2020,ora 4,17 !

                                   Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori, ma trezeste un glas cae spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:
               "Proteste uriase in Romania!
               Val de PROTESTE  in Romania!"
După care,am in faţa ochilor inchisi,o multime uriasa de oameni nemultumiti,oameni care,tineau in mainile lor,pe umerii lor ,tot felul de pancarde,afise si Steagul Tricolor al Romaniei.
            
Imagini pentru PROTESTE IN ROMANIA IMAGINI".
Imagini pentru PROTESTE IN ROMANIA IMAGINI".
Dragii mei, in Romania Sfanta vor avea loc astfel de Proteste al oamenilor, Proteste prin care ,ei isi vor striga nemultumirile, lipsurile si tristetile,durerea sufletului fiecaruia.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toti,si sa ne ajute ca sa fim sanatosi, sa avem inima si sufletul plin de iubire si Credinta.
Numai asa ,vom putea sa le ducem pe toate cate ni s-au scris de-acolo de Sus din Ceruri.
                                 Cu dragoste,Maria. 

P.S.
Va astept cu mare drag (si va multumesc din suflet) ca sa puneti fiecare ,cate o mica caramida la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU !
                                 Imagini pentru iisus hristos duhul sfant imagini.
Să nu se tulbure inima voastră; credeţi în Dumnezeu, credeţi şi în Mine. În casa Tatălui Meu multe locaşuri sunt. Iar de nu, v-aş fi spus. Mă duc să vă gătesc loc. Şi dacă Mă voi duce şi vă voi găti loc, iarăşi voi veni şi vă voi lua la Mine, ca să fiţi şi voi unde sunt Eu. Şi unde Mă duc Eu, voi ştiţi şi ştiţi şi calea. Toma i-a zis: Doamne, nu ştim unde Te duci; şi cum putem şti calea? Iisus i-a zis: Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine. Dacă M-aţi fi cunoscut pe Mine, şi pe Tatăl Meu L-aţi fi cunoscut; dar de acum Îl cunoaşteţi pe El şi L-aţi şi văzut. Filip I-a zis: Doamne, arată-ne nouă pe Tatăl şi ne este de ajuns. Iisus i-a zis: De atâta vreme sunt cu voi şi nu M-ai cunoscut, Filipe? Cel ce M-a văzut pe Mine a văzut pe Tatăl. Cum zici tu: Arată-ne pe Tatăl? Nu crezi tu că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl este întru Mine? Cuvintele pe care vi le spun nu le vorbesc de la Mine, ci Tatăl - Care rămâne întru Mine - face lucrările Lui. Credeţi Mie că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl întru Mine, iar de nu, credeţi-Mă pentru lucrările acestea. Ioan 14, 1-11

                                 Prieteni dragi



           Anul acesta vom lansa inca doua 

volume, si anume :

                  Volumul 4 si 5 din 

       ADEVARUL  DUHULUI  SFANT !
                       
                                                     Imagini pentru duhul sfant imagini
În toamna anului acesta 2020, cu ajutorul Lui Dumnezeu si al Maicii Domnului, voi mai scoate inca 2 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT.

Ca de fiecare dată, pentru editarea a cât mai multor

exemplare, apelez la inima si la sufletul vostru bun si 

cald si plin de Credinta intru Hristos si Maica Domnului.

Cine doreste ca sa contribuie cu orice suma cat de mica

 la costul editarii Cartilor,o poate face astfel:

Contul pentru strainătate:
Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: 

RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Contul pentru România:

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307
Toti Donatorii,vor primi CARTILE absolut GRATUIT oriunde s-ar afla.

BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI  sa va binecuvinteze DARUL vostru de suflet si sa vi-l inmulteasca !
Sanatate multa sa aveti si multe bucurii in casa si la cei dragi!


              Imagini pentru duhul sfant imagini

                                   Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:

Adevarul Duhului Sfant 

Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                     .
                                                                     
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 



45 de comentarii:

  1. Daca nu explodeaza mamaliga tot se umfla-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Inseamna ca data viziunii e din 3 ,nu 2 februarie-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Vor iesi in strada cind vor fi nevoiti sa iasa la pensie la 70 de ani incepind cu sept.2020.
    Asa ca fuguta sa iesim din dictatura satanica Ue cit nu-i prea tirziu
    ROEXIT !!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Bine fac,sa faca proteste cine ar vrea,nu ma intereseaza,eu vedeam deja lucrurile rele ,in 2006...Oamenii nu aveau treaba,nimeni nu-si punea nici un gind rau inaintea lui....Luau credite pe nesaturate,mergea bine inafara,lua credit cu buletinul,telefon,televizor,frigider...Nimeni nu s-a gindit,mai ,da stai,da ce o sa fie peste citiva ani,dava nu o sa pot plati creditul pe 30 de ani!!Si uite dupa aceea ne-o lovit o criza,acum de o vreme ne pun bete in roate politicienii cu traiul...Si oamenii sint de vina,ca au acceptat totul asa cum venea...fara sa se gindeasca la consecinte...

    RăspundețiȘtergere
  5. Sstia se.lupga care mai de care sa ramana.catarat prin politica, care mai de care sa-si salveze avetile, posturile neamurile...ii intereseaza p-astia de binele Romaniei? Duca-se!

    RăspundețiȘtergere
  6. O sa demita guvernul si o sa iasa lumea in strada

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa planga dupa un guvern care distruge Romania si pe romani?

      Ștergere
    2. 14.30 guvernul repara ce ati stricat voi pesedistii! E cel mai bun guvern de la revolutie incoace, bine intentionat si, mai ales, nu fura!

      Ștergere
    3. Anonim6 februarie 2020, 18:37
      Te rog enumeră cateva lucruri bune pe care le-a facut Iohannis si Orban,sau Guvernul lui Iohannis!

      Ștergere
  7. Cata ipocrizie din partea celor ajunsi vremelnic in functii de conducere.....fac concesii nenumarate pentru dansii si dispretuiesc munca celor ce au trudit cu adevarat si au contribuit ca Romania sa se dezvolte , sa plateasca datoria externa, sa sustina un sistem public de pensii excedent in 89. Romanul e considerat prost dar nu este. Faptul ca sau mediatizat modele de conduite incompatibile cu principiile noastre adevarate si ca au fost insusite de multi , a facut sa fim priviti ca si niste depravati, hoti, puturosi, nespalati etc Romanul nu este asa, romanul este tacut, rabdator, increzator, respectos pana ajunge la limita suportabilitatii. Unde sa muncesti azi in Romania.....?Patronul roman este calcat mereu de fisc, ingradit in posibilitatea de a se dezvolta ... firmele cu capital strain prospera si ne mai miram ca incep sa recruteze personal extern pe care il remunereaza diferit fata de neaosul roman, ii acorda alte facilitati - de ce? Cred ca romanii au inceput sa-l recitesca pe Cosbuc...:.::,, cand nu vom mai putea rabda, cand foamea ne va rascula......!”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hristosi da fiti nu veti scapa nici in mormant !!!

      Ștergere
    2. Aveți perfectă dreptate... cât o să mai rezistăm si până când...?

      Ștergere
  8. Buna ziua , Doamna Maria am dat drumul unui comentariu de pe telefonul altcuiva fara a selecta anonim la comentator, cred . Va rog mult daca nu am setat anonim sa nu publicati sub acea adresa .Multumesc frumos

    RăspundețiȘtergere
  9. Eeeee aici cred ca e vorba de scoaterea autoturismelor euro 3 și euro 4

    RăspundețiȘtergere
  10. Cel mai mare protest in Romania va fi in a doua parte a anului impotriva suspendarii vadit abuzive a lui Iohannis. Dupa ziua cintarilor in Sion.
    El va ruga public daca se poate (nu poate impune) pe seful dosarului Revolutiei in numele poporului si al adevarului sa ne ajute sa aflam in sfirsit adevarul cit se poate de legal prin disjungerea necesara a dosarului si trimiterea lui in judecata pt darea sentintei si aflarea oficiala a adevarului Revolutiei. Prea se tergiverseaza de 30 de ani in bataie de joc.. Desigur aflarea adevarului nu pica bine majoritatii parlamentare Psd care va profita de ocazie sa il acuze de ingerinta in treburile Justitiei pt a-l suspenda. Dupa care vor avea grija sa nu mai existe in tara mai ales ca la momentul cind ar trebui sa se organizeze referendum de suspendare va fi amanat pe termen nelimitat motivind lipsa fondurilor in bugetul BEC ..atunci va fi semnul ca dictatura e iminenta. In momentul suspendarii premier va fi tot Viorica Dancila care insa va demisiona si ea ca miscare de linistire a strazii prin inlicuirea ei temporara cu Basescu. Dupa 2 sapt va demisiona si el ca sa nu se faca partas cu Parlamentul care o va lua iar pe aratura si la fel va face si V.Dancu dupa 3 (aratura mai adanca) lasind locul liber lui Dragnea iesit deja din puscarie ajutat de baieti destepti etc.
    Care va aduce cea mai adanca aratatura despicind totodata in mai multe bucati teritoriul national tara rananand fara judetele moldovenesti intre care si Harghita si Covasna date cui le tot cere dar si fara Dobrogea luata cu forta de Turcia tot pe fondul Romexit si al iesirii tot asumate din Nato. Varianta Psd nefiind UE ci Rusia. Se va zice ca e tot sacrificiu necesar. Forma tarii redusa a mai aparut si in alte revelatii.. Noroc ca e doar temporar- pina la urgie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mihai35 scri mult si prost,esti habarnist sau nu vezi nu simti realitatea?

      Ștergere
    2. Băi faci ce faci și tot în PSD lovești.parcă în celelalte partide nu o fi niciun fost comunist sau activist de partid...toți din parlament sunt foști activiști/ comuniști...Si să nu-mi spui tu mie că pe timpul lui Ceașcă nu ai fost nici măcar pioner, utecist sau activist...așa că mai taci din gură și nu te mai da lupul moralist că nu ti merge...Nu mai instiga lumea pe aici.chiar ne crezi prosti pe toți?

      Ștergere
    3. 18:02, aberezi. Nu te mai lua de cei care au facut ceva pentru romani.

      Ștergere
    4. Suspendare abuziva a lui io-ha-nnis? Hahaha... 😂Ce m-ai făcut sa rad!!! Adică cum abuziva?

      Ștergere
    5. Vad ca Maria publica toate jignirile pesedistilor de pe blog dar nimic din cealalta tabara. Nu-i face deloc cinste aceasta lipsa de corectitudine.

      Ștergere
  11. PNL de face miting contra lăcomiei lor?.?

    RăspundețiȘtergere
  12. Bucurestiul pe axa oraselor cele mai poluate din lume 1-Moscova 2-Kiev 3 Istambul 4-Bucuresti,dar si bine plasat pe axa oraselor in care e bine sa traesti pentru Familie.
    Nu cuprindea clasamentul si pentru FaGmilia= MAFIA,asta l-a facut si publicat Basescu si-l tine la secret Mutu..

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu explodeaza nimic! Tara asta e pustie. O tara de sclavi, care îsi venerează lanturile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 12:30, sclavia este peste tot, nu doar in Romania. Umanitatea toata este tinuta in sclavie.

      Ștergere
  14. Bucurestiul pe axa oraselor cele mai poluate din lume 1-Moscova 2-Kiev 3 Istambul 4-Bucuresti,dar si bine plasat pe axa oraselor in care e bine sa traesti pentru Familie.
    Nu cuprindea clasamentul si pentru FaGmilia= MAFIA,asta l-a facut si publicat Basescu prin Antena 3, si-l tine la secret Mutu de acum de la Cotroceni,ca daca ne luam dupa clasamentul autoritatilor e OK,ne aflam deja in RAI noi cu pensie medie de 1000 de lei si ei CALAII comunismului, cu pensie de 100 de ori mai mare ca pensia minima, de 77 000 Lei a calaului de la Penitenciarul Pitesti unde Alexandra Toader sefa Institutului de Cercetare a Crimelor Comunismului spunea ca nu a fost nici o neregula.
    'O cred' si eu daca a fost numita de de Ludovic Orban fiul maiorului ungur fost comandant al Securitatii regiunii STALIN-Brasov ..

    RăspundețiȘtergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  16. 06,23 Nici lui Ceausescu nu i-a pasat DE popor si unde a AJUNS??

    RăspundețiȘtergere
  17. Unele comentarii nu apar deloc iar altele (Chiar tâmpite) apar de două, trei ori!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14.47 cand te cheama craciun ai voie sa spui orice si sa ataci pe oricine chiar si de doua ori. Se stie a cui feblete este!

      Ștergere

    2. Anonim4 februarie 2020, 14:47
      Comentariile care contin jigniri si injurii la adresa oricarui cititor sau partid, nu vor fi publicate.Vor fi eliminate !

      Ștergere
    3. Dna Maria nu de asta este vorba , va spuneam că sunt comentarii idioate care apar și de trei ori !!!! ACELAȘI!!!

      Ștergere
  18. Motive ar fi,de exemplu,prea multe împrumuturi și privatizarea sistemului de sănătate.Dar toate acestea își vor arăta "roadele"mai târziu.

    RăspundețiȘtergere
  19. Mihai 35 o dreptate postuma cui mai foloseste decat celor ce invata istoria ? Si crezi ca doar majoritatii Psd nu pica bine aflarea adevarului ? Celelalte formatiuni politice crezi ca sunt ,,nevirusate”? Au avut coloana verticala politicienii nostri sau au fost migratori din partid in partid , ca la vremuri noi....,,tot noi”.

    RăspundețiȘtergere
  20. Sorin Rosca Stanescu acum pe TV;Situatia la votul de miine din Parlament pentru motiunea de cenzura depinde de 5-6 'Drone' din Parlament care 'voteaza' invirtite cu cheia din ALTA PARTE decit Parlamentul..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16.13 Sorin Rosca Stanescu, craciun, este un fost puscarias asa ca nu-l mai cita aici ca pe Iisus.

      Ștergere
    2. 18.07.Cine esti tu sa judeci un om?Pana in 1989 elita Romaniei e incadrata la fosti puscariasi.Nu mai judeca ce nu stii.Doamne da-ne minte!

      Ștergere
    3. Dar tu cine esti anonim 21:54 să-i judeci pe toți? Tu nu ai văzut ce aberații spune Crăciun??? Eu sunt convins că știe că sunt minciuni dar le spune că adevăruri DOAR SĂ MANIPULEZE .

      Ștergere
  21. 1. Privatizarea sistemului de sanatate - ,, Cine are bani, va trăi. Cine nu are, va muri” ?
    2. Inflatia si marea criza care se anunta .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19:46, corect ar fi ca partea privind serviciile complete pentru sanatate sa fie gratuita pentru orice locuitor al acestei planete. In prezent (in Romania), ai o oarecare gratuitate dar cu conditia sa ai statut de sclav pe "plantatia" cuiva (fie ca e vorba de stat, fie ca e vorba de patron). Daca nu ai aceasta "calitate" de sclav si nu te incadrezi bineninteles in categoria patronilor, te pot "manca si cainii", cui ii pasa?

      Ștergere
  22. Se pare ca Motiunea de miine nu va trece deoarece PSD-istii si-au dat seama ca daca fac jocul lui Iohannis vor sta doua mandate de 4 ani in opozitie intrucit peste 4 ani la urmatoarele parlamentare Iohannis ar fi in functie si ar numi un al doilea premier tot de la PNL.
    Asa ca Orban nu ar mai avea decit varianta DEMISIE ,aratata si intr-o viziune a doamnei Maria-craciun

    RăspundețiȘtergere
  23. Toată demagogia se bazează pe o singură premisă:că românul e prost și poate fi dus de nas.

    RăspundețiȘtergere