miercuri, 5 februarie 2020

IUBESC TOTUL ! IUBESC PE DUMNEZEU CUVANTUL CARE, NE-A CREAT !


            CREATORUL OMULUI este, INSUSI IISUS HRISTOS ,FIUL LUI DUMNEZEU si al  PREA CURATEI FECIOARE MARIA!
IISUS HRISTOS DUMNEZEU,DUMNEZEU TATAL si DUHUL CEL PREA SFANT = PREA SFANTA TREIME!

Unime si Treime in Dumnezeu! 

"Cand zic Dumnezeu, inteleg Tatal, Fiul si Sfantul Duh", scrie Sfantul Grigorie de Nazianz. Departe de a fi o forma de speculatie abstracta, invatatura despre Sfanta Treime a fost intotdeauna pentru traditia patristica greaca o chestiune de traire religioasa-liturgica, mistica si, adeseori, poetica: "Indata ce cuget la Cel Unul, ma si invaluie stralucirea Celor Trei; indata ce Ii deosebesc, sunt trimis inapoi la Cel Unul. Cand gandesc la vreunul dintre Cei Trei, ma gandesc la El ca Intreg, iar ochii mei se umplu (de lacrimi de bucurie). Si cea mai mare parte din ceea ce gandesc imi scapa."
                         Imagini pentru cine este dumnezeu cuvantul"

                      5 Februarie 2020,ora 4,33!

                         Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori ,ma trezeste un glas care striga cu mare bucurie asa:
              "Iubesc Totul!
          Îmi iubesc Soarta aceasta, a Lumii intregi !
Iubesc pe Dumnezeu Cuvantul care ,ne-a creat!"
Clipă în care,Îl vad pe DUMNEZEU CUVANTUL intrupat,Îl vad pe Mantuitorul nostru IISUS HRISTOS sufland Duh Prea Sfant peste o Mâna de pământ ,din palma Sa dreapta.
Dar iata dragilor ,si un alt articol din care reiese ca IISUS HRISTOS a suflat DUH SFANT peste ţărâna din palma Sa:
            
                               7 Aprilie 2016,ora 6,30 !

                                          Dragii mei, 

Astazi dimineață treaza fiind, priveam cu ochii închisi spre plafonul camerei mele, acolo unde, văzusem o miscare ca o umbra densa.
Cand am închis ochii mei, am vazut pe DUHUL CEL PREA  SFANT de un alb orbitor, cum sufla cu ciocul Său ca din Soare rupt, sufla spre mine O Lumina aurie orbitor de stralucitaore.
Lumina iesea din ciocul DUHULUI SFÂNT sub forma de raze multe,multe,care se deschideau ca un crin in clipa in care ,ajungeau la mine  si-mi intrau in trup. 
Când trupul meu absorbea RAZELE DUHULUI SFANT, eu ma cutremuram pe pat ca la un soc electric.
Simteam ca , nu vreau sa se mai termine aceasta MINUNE MARE.  
Doar cateva secunde a durat ,iar Duhul Sfant a zburat spre înaltul Cerului  si a apărut Scumpul nostru Mântuitor .

 

Iata ce spunea  Glasul Mântuitorului nostru Iisus

 Hristos:
”Aceasta este Ziua în care, v-am creat!”
Iar in acest moment dragilor,am în fața ochilor închisi pe Însuși Domnul nostru Iisus Hristos în carne și oase, cu vesminte albe de lumina orbitoare. Scumpul nostru Mântuitor întinde Mâna Sa dreaptă spre mine roaba Sa care ,eram la doar 2 metri distanta, după care, Îsi deschide palma Sa dreapta și văd că are Pământ în ea.
Iisus Hristos dragilor, suflă cu gura Sa Duh Sfânt peste Pământul din palma Sa, si astfel ,a voit ca sa ne arate prin mine roaba Sa, felul cum ne-a creat pe noi.
Iar eu Prieteni dragi,va spun cu toata convingerea ca, noi nu ne tragem din maimuță cum sustin unii ”înțelepți ai lumii”.
 Ci suntem creati după Chipul si asemănarea Lui Dumnezeu.
Din pământ am fost luati, si-n Pământ vom merge.
Iar Sufletul nostru se va intoarce la Creator,pentru JUDECATA cea dreaptă.
Asadar fratilor, sa ne rugam DOMNULUI si MANTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS,ca sa ne daruiasca iertare de păcate, dragoste infinita față de Aproapele, precum si Credință tare si neclintita intru PREA SFANTA TREIME si Sfintii Săi, si în PREA CURATA FECIOARA MARIA, NĂSCĂTOAREA DE DUMNEZEU si MAICA  noastra a tuturor,Căruia I se cuvine toata cinstea,slava si închinarea ,Amin. 
                                   Cu dragoste,Maria. 
P.S.
Sa nu uitam dragilor că ,prima traire cu ”ACEASTA ESTE ZIUA IN CARE V-AM CREAT,a fost in 29 ianuarie 2013 !
Deci,putem afirma fara ca sa gresim că BUNUL DUMNEZEU ne-a creat intr-o zi de 29 IANUARIE. 
Asa a inceput prima zi a lumii pe Pământ, in 29 ianuarie.  


10 comentarii:

  1. Frumos! Da, la citirea Sfintei Evanghelii si a Cărții Psalmilor, din fiecare Cuvânt Sfânt, se revarsă Duhul Sfânt asupra cititorului si asupra celor care Îl asculta, "Este întâlnirea noastră cu Duhul Sfânt", Care ne umple de cunoștința lui Dumnezeu și de Iubire Sfântă, oricât de deprimați am fi, sunt medicamente pentru om.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cautati mai intai sa aflati cine si ce este Dumnezeu, si veti realiza ca adevratul Dumnezeu nu vrea nimic de la nimeni pentru ca este Totul.
    Doar oamenii vor ceva de la Dumnezeu plasansand-ul pe acesta undeva in afara Creatiei, astfel ei au creat un Dumnezeu dupa chipul si asemanarea lor, un Dumnezeu limitat ce are nevoie de "ceva" de la civilizatia umana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Completare:
      Observ ca o mare parte dintre oameni il plaseaza pe Dumnezeu undeva in ceruri ca si cum acesta ar fi separat de creatia sa. Greseala. Sau poate este dezinformare constienta din partea religiilor si a popilor pentru a nu se afla adevarul pentru a nu isi pierde sclavii, poate este ignoranta sau si una si alta.
      Dumnezeu este Viata, tot ce vezi in jurul tau, animal, vegetal si mineral, este ceea ce nu vezi, este energia care a creat totul. Dumnezeu nu este separat de creatia sa, nu este in ceruri. El este Creatia a tot ce exista.

      Ștergere

    2. Anonim5 februarie 2020, 19:57
      DUMNEZEU este in CERURI ! Acolo este TRONUL SĂU ! DUMNEZEU este CREATIA a TOT si a TOATE,dar este in CERURI! Si noi putem ridica case si palate in lumea intreaga,dar avem un loc in care stam permanent.Dumnezeu este in CERURI si vede TOT si TOATE oriunde s-ar afla acestea si noi, in pamant,pe pamant,ia ape sau pe uscat,absolut oriunde este DUMNEZEU,prin PUTEREA SA si prin IUBIREA SA de oameni.Dar,TRONUL IMPARATIEI SALE,IMPARATIA SA si a MAICII DOMNULUI cu SFINTII SĂI, sunt in CERURILE cele mai inalte.De acolo vede Tot si Toate,de acolo cunoaste pâna si gandurile noastre inainte ca noi sa le gandim, de acolo vede inima si sufletul fiecaruia.Nu exista inafara Creatiei!!!Tot ceea ce vedem si tot ceea ce nu vedem, tot ce exista,toate sunt CREATIA LUI DUMNEZEU vazuta si nevazuta de noi oamenii.Deci,nu exista CREATIE fara DUMNEZEU ! Nu poti spune ca DUMNEZEU este plasat inafara CREATIEI! Nu exista asa ceva ! Si CERURILE si PĂMANTUL si intreg UNIVERSUL vazut si nevazut, cunoscut si necunoscut de noi pămantenii, sunt CREATIA LUI DUMNEZEU! DUMNEZEU este OM si DUMNEZEU !!! DUMNEZEU se arata celor credinciosi si buni! Creatia LUI DUMNEZEU este un DAR pentru ca noi FIII SĂI sa ne bucuram si sa traim in pace si-n fericire divina.Da,DUMNEZEU are nevoie de IUBIREA noastra pentru EL si pentru tot LUCRUL MAINILOR SALE,asa cum un părinte are nevoie sa vada pentru ce s-a straduit pentru copilul său,si vrea sa-l vada sanatos,fericit si ca invata lucruri bune si frumoase atat acasa ,cat si la scoala. Da,DUMNEZEU are nevoie de IUBIREA noastra ,asa cum si noi avem nevoie de iubirea copiilor nostri, de zambetul lor ,de tot ce ne face fericiti pe noi si pe ei.BISERICILE sunt MIRESELE LUI HRISTOS DOMNUL cu tot ce se afla in ele,ir PREOTII sunt AJUTORUL IMPARATULUI HRISTOS aici pe pămant care au grija ca oamenii sa nu rataceasca CALEA MANTUIRII.Tu esti cela sau cea care gresesti ! Iubeste BISERICA LUI HRISTOS,iubeste pe MAICA DOMNULUI cu SFINTII SĂI, ridica ochii tai spre CER,si vei vedea IMPARATIA LUI DUMNEZEU si a PREA CURATEI FECIOARE MARIA ,in CERURI si nicidecum in CREATIA SA pe care oamenii au murdarit-o,au intinat-o ,au batjocorit-o.

      Ștergere
    3. Nu eu am zis ca este in afara creatiei. Voi religiosii il plasati in afara creatiei. Ca fiind acolo undeva, ca fiind o fiinta separata. Aveti o fractura de logica. Deci nu are cum sa fie undeva acolo in ceruri din monent ce este totul. Daca voi religiosii nu intelegeti asta nu o sa intelegeti niciodata cine si ce este Dumnezeu.

      Ștergere
  3. Împărate Ceresc, Mângâietorule, Duhul Adevărului, Cel ce în Toate ești și Toate le împlinești, Vistierul Bunătăților și Creatorule de Viață, Vino și fi mereu cu Noi, Luminează-ne pe Noi întru Fericire, și mânuiește, Bunule, Sufletele noastre. AMIN

    RăspundețiȘtergere
  4. Creatia a fost facuta "prin El" dar de catre Duhul Sfint care este Mama noastra asa cum a transmis Iisus preotilor de la bis.Sf.Mormant cind a poruncit construires bordurii interioare aurite dupa model hindus "pentru proslavirea Duhului Sfint care este Nama voastra".
    Cuvintul este arhetip in caracterul lui Dumnezeu si nu numai. Fie ca ne referim la arhetipul de baza al calitatilor copilariei regasit in toate fie la totalitatea lor acelora care se refera la desavirsirea sfintulyi arhant prin care apartine Raiului este egal valabil ca Creatia contine in diferite masuri acele calitati arhfetipale fiind deci pura si inocenta in adancul ei dar si ca harismelec creatoare ca orice harisma si dar se formeaza prin simbioza dintre puterile Duhului Sfint si calitatile caracterului. Caracter arhetipal reprezentat de Iisus care astfel este continut de orice fiinta desavirsita prin care El este in noi, El in Tatal si viceversa etc. Arhetipul Iisus din toate aceste fiinte formeaza harisme crearoare judecatoare etc care participa la lucrari alaturi de Dumnezeu cu sau fara sarcini impartite dar planul general e stabilit tot centralizat adica creatia nu se limiteasa la a face materie timp spatiu spirite si alcatuiri genomiale ci si planificscda evolutiei lor in timp soarta fiecari fapturi cu succesiunra lectiilor starilor eveninentelor prin care va trece pina la desavirsire si dupa.
    Nu omul ci tagma ingereasca este incununarea creatiei existind acolo inca citeva trepte de desavirsire.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dumnezeu ne.a creat dar separat duh si separat trup intrun lant al reincarnarilor in care spiritual am evoluat de la atom iar trupeste din maimuta. Ambele evolutii sint lucrarile lui Dumnezeu cu mentiunea ca celelalte regnuri nu sint evoluate spiritual in timpul vietii ci intre vieti ..cu cit au mai multe vieti cu atit mai repede evolueaza. Desigur sfintenia adanca are si harisme de a crea instant fapturi si chiar dubluri personale dar ideea de baza a acestei revelatii nu este creatia in sine ci multumirea si nemultumirea noastra fata de realitate ..asteptarile noastre neimplimite fata de anumite ananunte si modul de a privi lipsit de perspectiva scapa din vedere ansamblul si pina la urma esentialul.

    RăspundețiȘtergere
  6. nu ai tu ca om cum sa iubesti ca DUMNEZEU-omul este dual ceea cel face sa nu gandeasca doar la iubire de DUMNEZEU si semeni-adica fiecare are un ego -asta pentru ca vrea sa se protejeze -oricum orice crestin are viziunea ATOTPUTERNICULUI pentru ca-si ridica ochii la cer unde totul este ordine

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamne ,Iisuse Hrisoase miluiește-ne pe noi!

    RăspundețiȘtergere