luni, 24 februarie 2020

IISUS HRISTOS PLÂNGE !!!

            Noapte de 22 -23Februarie 2020,ora 1,18 !

                             Dragii mei, 

În aceasta noapte,in timp ce ma rugam la Mantuitorul nostru mult prea iubit, privesc spre sfanta Icoana cu Chipul si Trupul Lui Iisus Hristos ,iar ceea ce vedeam dragilor, m-a cutremurat.
Iisus Hristos plangea cu lacrimi de lumina alba si stralucitoare.
IISUS plangea pentru noi,pentru tot ce traim in prezent ,pentru tot ce vom trai in viitor.

               Imagini pentru iisusImagini pentru iisus PLANGE.

Văzând tristetea si lacrimile Mantuitorului Hristos,din ochii mei au inceput a curge lacrimi adevarate,lacrimi lumesti,moment in care am spus asa:
         Nu mai plange Iisuse drag si scump!
          Porunceste toate cate voiesti si pe toate le voi implini,cu Credinta,cu dragoste si cu lacrimi de pocainta."
Dragilor , haideti ca sa ne rugam cu totii la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului, si sa multumim din toata inima pentru toate cate avem in viata noastra,si astfel, vom fi ocrotiti de tot chinul si de toata suferinta.
                                    Cu dragoste,Maria.

3 comentarii:

  1. Plange de ciuda ca omenirea nu si-a invatat lectia, ca prostia si lacomia costa. Noroc cu coronavirusul care nu o sa selecteze pe nimeni in functie de situatia materiala, sau alte ,,calitati,, trecatoare. Iadul ne asteapta! Bate la poarta! Sa...sfaraim pe taciunii lui...cu bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel mai de plins sint lucrurile care ating sufletul si il si vatama pacatele grele din care cel mai rau e hula contra Duhului Sfint.
    Are aceleasi cauze ca si hula impotriva lui Iisus fiind vb la fel de o venire divina promisa dar iar necrezutav ei rastalmacita -Cineva Savaot Femeie Duhul Sfint promis.
    Deci nestiinta graba fanatism (orgoliu atasamente si lipsa masurii) si asteptari eronate sablonarde dogmatice prea greu de corectat.
    Caz in care pacatul se soldeaza cu efecte din ce in ce mai grave puse pe seama presupusei Sale naturi demonice incepind cu retragerea harului (a botezului si binecuvintarilor) ..insa va da ajutor din plin cealalta categorie de spirite. De aceea Iisus a spus ca degeavba ii vor zice unii ca au scos draci in numele Sau (har pe o baza de moralitate interioara) pt ca El le va raspunde ca nu i.a cunoscut niciodata.
    Aceasta este incercarea credintei promisa lumii de care f putini vor fi feriti.
    Ii vor rastalmaci cuvintul dar si titlul mesajului Sau public (Avertisment) in " Amenintare' (Ier.23).
    Vor crede ca urgia nu curata asa mult pamantul pt a aduce victoria lui Savaot ca sa invinga "toti dusmanii" ci doar prea secvential omorind cdm roti mozaicii in Israel dupa care s.ar instaura dictatura ei respingind darea in vileag care va demonstra ca deja a trecut.
    Se va crede ca au de.a face cu o dictatura potevtiala care ar trebu combatuta inclusiv prin minciuni abordari sofiste si sadirea urii uneori violente in strada si familie.
    putini vor fi neutrii asteptind deznodamintul. Va fi totusi si iertare dar graduala si numai dupa incetarea pacatului. Cei nescrisi nu se vor pocai decit dupa moarte.
    Astfel temporatr majoritatea planetara va ivncerca sa scape de Dumnezeu venit si de calauzirea Sa in tot adevarul real promis declarat de ei eretic si demonic. Dsfintii Sionului vor fi nedreptatiti si ei fiind declarati slugi ale fiarelor posedati si inselati..
    In logica lor hulitorii vor ajunge sa declare ca fiibd intentionat false o seama de contexte profetice infclusiv cin VT chipurile pt a putea cadea in plasa "adunatura Sionului" si cei care ii sustin fie ei experti lingvisti biblisti cercetatori teologi eschatologi oamveni cu har revelati sau Marele Sinod care reprezinta capul Biseicii care nu intra pe portile iadului ..asa cum cred hulitirii autodeclarati ei insisi ca fiind adevarata biserica. Intra doar in curtea interioara a Noului Ierusalim noua religie cu venirile divine in ea Cortul Templul lui Dumnezeu hainele Sale spirituale interioare El insusi ca vas al Duhului Sfint izvorul si apa vietii si arborele calitatilor desavirsite.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pocăință fără credință și fără fapte este cu neputință.

    RăspundețiȘtergere