joi, 27 februarie 2020

S -A STINS CANDELA CEREASCA ! JUDECATA ESTE FOARTE APROAPE !

                                     
                                         27 Februarie 2020,ora 5,12 !

                                   Dragii mei,

În aceasta dimineata dragii mei, ma trezeste o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce iese din intunericul noptii. 
O parte a Boltii Ceresti, se da singura deoparte precum o cortina, si astfel, iese la suprafata Cerului, precum Luna si Soarele,iese o Sfanta Candela Cereasca.
Candela Cereasca dragii mei, avea forma Tronului Imparatesc :

                              Imagini pentru tron  iisus imagini.
În Ochiul de Lumina alba ce a aparut din Cerul Divin,vad o Sfanta Candela Cereasca ce ave la partea de jos, acolo unde Iisus tine sfintele Sale picioare,un pahar gol si usor afumat.
Candela Cereasca era stinsa,iar pe Tron,nu mai era nimeni.

                                          Imagini pentru candela de ipsos.

Prieteni dragi, m-a intristat ceea ce am vazut,dar totodata mi-a amintit de acest Mesaj:


11 ian. 2019 - 2013 - Îmi este şi teamă, a mă gândi, a aprofunda ce înseamnă aceste CUVINTE, precum că, SFANTA CANDELĂ se va stinge în veacul acesta.

                         29  Octombrie  2006, zori de zi !

Eram  trează, dar mai stăteam în pat ţinând ochii închişi, când ,brusc aud glas care spune cu tristeţe aşa ;


                    "Candela se va stinge in vremea veacului nostru. Omenirea nu va mai dura !"


La care ,un alt glas întreabă tare curios :


                   "Cam peste 20 de ani ?"


Dar răspunsul nu a mai venit.


                              Imagini pentru CANDELA
Dragii mei, nu ştiu eu  a tălmăci aceste cuvinte de la DUMNEZEU, dar ceea ce ştiu fara  nicio indoiala, este a le scrie exact aşa cum le-am primit de Sus din CERUL SFÂNT.
 Îmi este şi teamă a mă gândi, a aprofunda ce înseamnă  aceste CUVINTE, precum că  SFANTA  CANDELĂ  se va stinge în veacul acesta.
 Sa fim buni şi milostivi fraţilor, să fim răbdători şi iubitori de Aproapele, să mergem la SFÂNTA  BISERICĂ şi să ne bucurăm sufletul cu al Lui Dumnezeu Cuvant, să-l hranim cu Lumina vie a Candelei lui Hristos,cu Lumina Invierii Sale!
Fratilor,DUMNEZEU  este BUN, dar este şi DREPT ! 
Numai EL ştie când se va stinge CANDELA OMENIRII, şi în ce fel se va stinge. 
Eu nu fac decât să scriu, să citez CUVÂNT cu CUVÂNT, exact aşa cum L-am primit de la DUMNEZEU.
Şi iarăşi aud glas dragilor,peste doar câteva minute, glas care ne cheamă la închinare si citez :

                "Veniti la Împaratul nostru Hristos !

                  Veniti sa ne închinam Imparatului!
             Veniti sa ne inchinam Împaratului Hristos !
            Veniti sa ne închinam si 20 de milioane de români vor ajunge la locurile lor !"

Dragii mei, veniţi cu toţii ca să ne închinăm MÂNTUITORULUI  Hristos şi MAICII DOMNULUI nostru, şi astfel ,veţi găsi alinare sufletului şi vindecare trupului, precum şi nădejde mare în PREA  SFÂNTA  TREIME pentru mântuirea sufletului nostru. 

Sa avem nădejde mare în PREA  SFÂNTA  NĂSCĂTOARE de DUMNEZEU care, ne acoperă cu MILA SA şi cu SFINTELE-I RUGĂCIUNI.
                       
          Imagini pentru CANDELA APRINSA.
Prieteni dragi,trebuie ca sa avem mare grija si de Candela sufletului nostru.S-o aprindem cu Rugaciuni sfinte si prea curate,cu fapte bune si cu iubire faţă de Aproapele nostru.

                   Imagini pentru CANDELA APRINSA.
Sa mergem la Sfanta Biserica fratilor! Sa rupem din timpul nostru si sa ne hranim inima si sufletul,trupul si cugetul cu Sfanta si dumnezeiasca Liturghie.
Imagini pentru CANDELA APRINSA.
Acel graunte de Credinta pe care l-am primit fiecare prin Sfantul Botez,va incolti si va da roadele sale, si astfel,vom gasi si regasi Calea spre mantuirea sufletului nostru.
Imagini pentru CANDELA APRINSA.
De luni 24 Februarie 2020,incepe Sfantul Post al Sfintelor Pasti.
Sa incercam fratilor ca sa postim mai intai de toate,de la rautatile inimii si sufletului,de la mandrie si egoism,de la ură si batjocura faţă de Aproapele nostru.Sa facem fapte bune si fapte de milostenie,sa daruim iubire sufleteasca si sa fim gata in orice moment ca sa ne dam viata ,pentru Hristos si pentru Maica Domnului.
Apoi,daca suntem sanatosi trupeste si avem iubire si vointa,impreuna cu Rugaciunea fierbinte si curata si cu implinirea celor 10 Porunci Divine,putem sa postim si de la alimente.
Dar nu uitati dragilor, Postul fara fapte bune,nu are nicio valoare; iar Rugaciunea fara faplte bune, este moarta;nu da roade.Dumnezeu Isi va intoarce Faţa Sa de la noi, daca suntem răi si egoisti si lipsiti de Credinta.
Iata o frumoasa Pilda, din Sfanta si dumnezeiasca Evanghelie:

PILDA VAMESULUI SI FARISEULUI talcuita de IPS Naum, Mitropolitul Strumitei: CUM ATRAGEM HARUL DUMNEZEIESC si CUM IL FACEM SA NE PARASEASCA?

1-02-2015

Importanta nevointei ascetice: “Nu simtim, dar ne silim mereu; nu avem sprijinul vadit al harului, dar traim ca si cum l-am avea!”

Duminica a 33-a după Rusalii (a Vameşului şi a fariseului)

Plansul ascetic al vamesului

Spun unii ca, cata vreme fariseul, intr-un anume fel, ii osandeste si zugraveste pe oameni ca rapitori, nedrepti si curvari, inca nu se poate cunoaste starea lui duhovniceasca. Şi ca atunci cand il osandeste pe vames, se cunoaste cu totul ca s-a inselat.
Eu, Fiilor, va spun ca mai inainte chiar de a-l judeca pe vames se poate recunoaste inselarea sau starea mincinoasa a mintii, sau inalta gandire despre sine a fariseului! Ma veti intreba cum? Din ce traim in fiecare zi ne sunt cunoscute doua pricini:
phariseePrimafariseul foloseste energia mintii sale, adica pri­ma luminita a mintii, pentru vederea actiunilor si pacatelor straine si pentru zugravirea oamenilor dupa ele. (Una este sa spuneti ca cineva curveste, iar alta este sa spuneti ca cineva este curvar – prima data doar judecati, iar apoi deja osanditi.) Fariseul savarseste pacatul cel mai greu. Vom in­telege ca prima lumina nu se foloseste pentru vederea pa­catelor straine, ca nu ii este data o astfel de putere sau forta de patrundere, sau insusire.
A doua„puterea” de a observa, judeca si osandi fap­tele si greselile straine o dobandim cand primei lumini a mintii – in acest caz limitata la o goala cunostinta – ii fa­cem legatura cu patimile noastre. În acel moment diavolul ne „deschide ochii” sa vedem greselile celorlalti, precum slabiciunile si lipsurile parintelui nostru duhovnicesc, si ne amageste ca sa-i judecam si osandim. Luarea-aminte la patimile celorlalti, privitor la calea de judecare si osandire pecetluita in inima noastra, este doar semn si dovada de netagaduit ca aceleasi patimi vietuiesc in noi, dar nu si ca ar fi cu adevarat in cel pe care il judecam si osandim. De gasim oarece patima la cel pe care il judecam sau osandim, adesea ea se naste din ce vedem cu ochii nostri, sau doar auzim de la altul despre aceasta. Însa, chiar si cand vedem cu ochii, dupa cum spun Sfntii Parinti, nu putem fi intr-atat de siguri, caci tot ceea ce vedem, vedem prin mijlocirea patimilor ce traiesc in noi; daramite cand doar auzim de la altul. Oricum ar fi, in clipa in care judecam, nu facem altce­va decat sa atragem asupra noastra acea infierare prin care ii osandim pe ceilalti si cadem de la Dumnezeu.
Prin urmare, fariseul – si cel de atunci, si cel de azi – nu foloseste prima lumina a energiei curatite a mintii pentru luarea-aminte la pacatele lui si la necuratenia adunata, nici nu-l are pe Hristos singura randuiala in viata sa duhovniceasca.
Dumnezeu, Care a venit sa ne mantuiasca, iar nu sa ne judece:
Ce spune fariseul in „rugaciunea” sa mai departe, dupa Evanghelie?
Ce i-am fi spus azi unui astfel de om – unii cu parere de rau, unii cu sange rece, unii mai in ras: „Daca vrei, posteste acum in afara si toata saptamana, implineste numai de forma (in afara) toate randuielile si tipicurile ra­mase din Lege, ca tot degeaba; spre pierzarea ta faci toate aceste lucruri…” Dar ce ii spune altundeva Domnul unui astfel de om, El Care ii cunoaste cel mai bine starea lui du­hovniceasca launtrica, stare pe care noi incercam acum sa o deslusim?
VamesulSiFariseulPalama1-e1379802556540
La vames putem indata lua aminte la calea de vindecare. Şi acest lucru nu doar prin cunoasterea si trairea cugetu­lui si a mintii noastre, ci si prin puterea pildei evanghelice, care, in repetate randuri, inmoaie cu umilinta si cu plans inima noastra. Santem datori sa veghem mereu la aceasta stare a inimii si a mintii noastre si sa o sporim pana la dimensiunile ei sobornicesti.
În pocainta vamesului luam seama la cateva potriveli: de departe stand, nu vrea nici ochii sai la cer sa-i ridice, isi batea pieptul si zicand: Dumnezeule, milostiv fii mie, pacatosului.
Ce credeti, care dintre aceste aparitii puternice si strans legate ale pocaintei descopera cel mai mult starea lui duhovniceasca? Plansul ascetic dupa Dumnezeu, altfel spus, marea silinta de a se deda pe sine la plans, adica batutul in piept. Aceasta este aceeasi metoda, sau una asemanatoare cu cea pe care Parintii au folosit-o de-a lungul veacurilor. Este aceeasi metoda sau una asemanatoare cu cea pe care o impartaseste altora si Sfantul Ignatie Briancianinov in lu­crarile sale. Este aceeasi metoda sau una asemanatoare cu cea pe care o folosesc pana in ziua de azi si o spun si altora ucenicii apropiati sau mai departati ai sfantului staret Iosif Spileotul [Gheron Iosif, n.n.] si multi altii.
Unii spun ca un astfel de mod pare a fi smintitor. Noi le-am raspunde, si in cuvant si in fapta: daca pentru Hristos nu era smintitor si daca El ni-l prescrie, cine santem noi sa filosofam in afara si mai presus de Vestea cea Buna? Întreaga noastra nevointa la treapta de curatire a inimii de patimi, Parintii au insemnat-o si au descris-o ca ascetica – nu simtim, dar ne silim mereu; nu avem sprijinul vadit al harului, dar traim ca si cum l-am avea!
Orice om care, din pricina mandriei si slavei omenesti, se inalta singur si, astfel, il osandeste pe aproapele sau, tot atunci cade, caci harul dumnezeiesc l-a parasit. Iar orice om ce se injoseste si se osandeste singur datorita legaturii trainice cu Dumnezeu, si astfel il indreptateste pe aproa­pele sau, atrage harul dumnezeiesc necreat iar atunci este inaltat de Dumnezeu.
Fiilor, sa mai stiti si urmatoarele: Toti cei ce nu au inima deschisa pentru rugaciunea mintii si a inimii sunt datori a sti ca pricina pentru aceasta este judecarea aproapelui, care se iveste din prea multa cugetare despre ei insisi; adica din reaua nevointa sau cu alte cuvinte din neascultare si de-sine-indrumare duhovniceasca.
Prin insusirea gandului „eu sant vinovat pentru toate” se deschide locas pentru rugaciunea vamesului:
Doamne Iisuse Hristoase, miluieste-ma pe mine, paca­tosul!
Se naste simtamantul de pocainta si plans, si indeob­ste, curgerea gandurilor este cu totul potrivnica (osandirea de sine) fata de cel ce crede ca celalalt este vinovat (osan­dire). Cand in inima noastra primim gandul ca celalalt este vinovat si ne punem de acord cu acest gand, aratam si ca ne este straina nevointa iubirii ascetice. Cel pe care il iubim, macar si ascetic, niciodata nu este vinovat.

22 de comentarii:

  1. Israelul a anuntat ca are deja Vaccinul pentru Coronavirus,va mai dura probabil o luna sa apara pe piata-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragi romani, de astazi infiintez LIGA DREPTATII (Justice League) in care astept sa se inscrie VOLUNTARI: politisti, procurori, avocati, orice roman❗

    M-am saturat sa asteptam SISTEMUL sa "isi faca datoria"‼In limitele cadrului legal ii invit pe TOTI cei cu spirit de dreptate sa mi se alature pentru a starpii interlopii si clanurile‼
    Este o structura apolitica❗❗❗
    Fosti politisti corecti nu stati degeaba la pensie❗

    Fiti utili societatii❗ profesori nu stati pasivi la distrugerea gemeratiilor care urmeaza‼

    LIGA DREPTATII are nevoie de informatie: asteptam oameni care sa conduca organizatia peste tot in tara‼

    LIGA DREPTATII va furniza emisiunii ROMANIA ASCUNSA informatiile necesare pentru a devoala si combate toate retelele de interlopi din Romania‼

    Eu NU mai astept interventia statului‼ GATA‼

    Vom da asa din spirit civic informatiile statului dar baza va consta de azi in CETATENII ROMANIEI pt a se face dreptate‼

    Cautam reporteri si corespondenti locali si judeteni pt Televiziunea Romania Online care sa isi promoveze subiectele la nivel central, de fosti politisti, procurori, militari care s-au saturat sa asiste pasiv la diatrugerea tarii si ocuparea acesteia de clanurile interlope, lideri locali pregatiti sa organizam proteste in fiecare oras sau comuna‼Dar cel mai important: cautam investigatori care VOLUNTAR si din spririt patriot sa faca adevarata munca de cercetare in diverse cazuri‼Sau puteti sa stati acasa si sa ramaneti frustrati⁉️

    Am lovit puternic in clanuri si SISTEM si sunt DISPERATI‼
    Haideti sa-i facem sa devina ISTERICI‼

    S-au chinuit timp de 8 luni sa ma scoata din inima romanilor cu toate acuzatiile posibile: ca sunt nebun, ca sunt corupt, ca n-am studii, ca sunt gay, ca am luat 9 la mate in liceu, ca sunt obsedat sexual, ca mi-am rapit nepoata‼ Multeeeee❗ NIMIC❗

    Dar NIMIC nu a dat roade❗
    Acum s-au pierdut si ei in minciuni: ba sunt gay, tigan (rrom), ba sunt obsedat sexual❗ Sunt OBSEDAT SA VA DISTRUG❗

    Si in rest, ca orice BARBAT ADEVARAT - imi si ma plac femeile😉.
    De buna voie spre deosebire de voi😉.

    In rest, daca am cu ce - cred ca imi poarta sotia de grija la capitolele personale nu interlopii‼
    Daca ea este multumita cu mine, parerea voastra este fix zero‼ Ca doar nu o sa fiu un ipocrit ca liderii vostrii: cuviosi la TV si jogodii in privat‼
    Deci mult succes in masurarea dimensiunilor😅😅😅.

    In rest, PLANUL merge mai departe: CONSTITUIM DETASAMENTE CIVICE DE INTERVENTIE in cazuri precum Alexandra, Luiza, Daria, Andreea, Alexandra (Dobrun) si alte zeci de mii de cazuri‼

    De AZI in limitele legii NE FACEM SINGURI DREPTATE‼

    Ne mai trebuie SPECIALISTI IT, jurnalisti locali, profesori, politisti, fosti magistrati, parinti pt o RETEA NATIONALA IMPOTRIVA CRIMINALITATII‼
    Daca statul nu poate le facem NOI munca‼
    Ei doar sa-i aresteze la final‼Imi puteti scrie pt a va inscrie precizand doar numele, localitatea si numarul de mobil la:

    cumpanasualexandru@gmail.com

    https://www.facebook.com/presedintecnmr/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. LASATI-NE IN PACE CU CUMPANASU AL VOSTRU! UN DESCREIERAT!

      Ștergere
  3. Asistam la un ritual satanistic in experimentarea, transmiterea si propagarea Coronavirusului.
    Virusul este fabricat in laboratoarele CIA din Statele Unite, cu scopul testarii eugeniei expwrimentata de nazisti in cel de al 2 lea razboi mondial.
    Americanii experimenteaza deasemenea asa zisa,, vaccinare" profilactica in masa ce are ca scop REDUCEREA POPULATIEI prin slabirea IMUNITATII organismului uman la un eventual NOU VIRUS...
    Jocul de a prosteala televizata de retelele iudeo masonice, continua la scara planetara, cu scopul inducerii panicii si testarii viitorului VIRUS si a campaniei mondiale de asa zisa.. Imunizare' prin vaccinare... de fapt o
    noua PACALEALA...

    RăspundețiȘtergere
  4. Da , doamna MARIA , sa stins candela, iar cei care au crezut si cei care sau intors din rataciirile lor catre domnul ISUS HRISTOS,FIUL LUI DUMNEZEU au inca candela aprinsa pentru a face totul sa intoarcem cit mai multi la credinta adevarata in Dumnezeu
    Milostenia ,rugaciunea si postul are puterea sa inmoaie si cele mai negre si rele inimi

    RăspundețiȘtergere
  5. Da cunoaștem coronavirusul se va răspândi în continuare acaparând mai tot globul pământesc. Odată cu încălzirea ce va începe prin luna mai se va termina cu pericolul și psihoza coronavirusului dar vor începe problemele economice cauzate de acest virus. Nu va mai dura mult prin toamnă va începe războiul. Viruși mortali, prăbușiri economice și războaie,sfârșitul lumii a început el se desfășoară treptat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Primavara,prin aprilie,se vor imbolnavi cei care renunta prea devreme la imbracamintea mai groasa si la fesuri

      Ștergere
    2. De ce sa inceapa razboiul in toamna? Mai intai trebuiesc 2 ani de seceta,caci foamea va declansa revolte ce vor degenera in razboiul ce este mentionat in profetii si in "interviu cu un extraterestru"( pe youtube)

      Ștergere
    3. Foametea a fost după război!

      Ștergere
  6. Da,sigur si mie imi place dreptatea si adevarul,dar contra vintului e greu sa mergi sau mai bine zis o rindunica nu face primavara...si apropo,in lume va fii o schimbare si e cit de cit aproape,deci cu candela se va adeveri...

    RăspundețiȘtergere
  7. Candela stinsa si tronul gol legate de Judecata nu poate insemna decit incetarea ingaduintei faptelor rele. Ulterior se va retrage harul de la toate popoarele religiile si sistemele de vindecare spirituala fiind pastrat doar la noua religie a sfintilor Sionului. Dumnezeu nu mai accepta factiuni si bisericute religii separate cu bucatica lor de adevar niciodata pina la capat. Ori poti purta adevarul in toate promis ori nu esti credincios practicant si nu deranjezi pe nimeni ..dezbinarea ura partinirea manevrele de culise etc nu mai sint ingaduote. Lucru promis biblic in mai multe feluri si contexte.
    "O turna si un pastor"
    Judecarea si desfiintarea praznicelor celor care judeca cu partinire incalcind Primul Legamant (Maleahi) ceea ce inseamna ca fraza "Exista un singur Dumnezeu o singura credinta si un singur botez pt toate popoarele si semintiile .." nu se refera nici la exclusivitatea evreilor in fata altor neamuri nici la botezul haric care nu era inca predat atunci nici la credinta in sensul mai nou de religie ci la universalitatea lui Dumnezeu care are dreptul sa binecuvinteze orice neam si prin orice religie vrea mai ales ca in cap. anterior arata ca atunci evreii nu se mai inchinau lui Dumnezeu din razvratire in timp ce toate popoarele "de la un cap la altul al pamantului" se inchinau lui Dumnezeu..
    Desigur in Rai nu exista tron material sau orice altceva material ce ni se da metaforic in viziuni pt mintea noastra ci realitatea divina e una interioara din substante spirituale. Tronul este insusi Dumnezeu iar Cortul Sau este sistemul sau subtil cu camarutele cerurile imparatiei interioare cit si Duhul Sfint Sfinta Sfintelor) izvorul vietii care locuieste in camaruta cea mai de jos si mai dinapoi..aceasta fiind totodata talmacirea mai corecta la mesajul "Locul vergurii este sedimentat la baza Fiintei Vietii" ..cu asta se maninca dragostea ..
    Duhul Sfint interior este el insusi (Ea) sedimentat acolo sta acolo inactiv pina la aparitia nazuintei desavirsirii autoperfectionarii incit la botezul haric pare ca Duhul Sfint ar fi primit fiind mai bine pt unii sa nu stie ca este deja acolo in subchakra din osul Sacrum.
    Acest adevar impreuna cu adevarul reincarnarii erau si sint cele mai mari diferente dintre crestinism si monoteismul hindus aparent politeist la nivel de filon de baza antic si modern nu ca aberatii sectare vremelnice aparute in evul mediu. Restul diferentelor sint lucruri care tin de metafore ce pot fi talmacite usor chiar daca par uneori aberatii.
    Religia lui Cineva secondata de Iisus cea a sfintilor Sionului contine in tot adevarul inevitabil si adevarurile care erau in alte religii altele decit cea crestina dar si altele noi ..pacea religioasa dorita in tot adevarul este cea cu care se maninca dragostea ..este misiunea lui Dumnezeu de a "aduna laolalta toate popoarele" (Isaia.66) pt iubire in unitate si adevar -calauzirea care va fi mostenita de cei scrisi.

    RăspundețiȘtergere
  8. "Coboară cerul în jos, vine Salvatorul".

    RăspundețiȘtergere
  9. Da, ați văzut foarte bine dar următorul mesaj va fi de bine, se va reaprinde candela.

    RăspundețiȘtergere
  10. La câtă ura și dezbinarea între oameni,este normal ca Dumnezeu este supărat pe noi oamenii,nu se stie într-o noapte ne trezim cu mânie mare,Dumnezeu no sa ne mai asculte.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului sa fie cu noi cu toti

    RăspundețiȘtergere
  11. 22.08 cei ca tine si ca idolul tau faceti dezbinare si instigati la ura.

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamna Maria oare sa fie vorba de lumina Sfântă care vine la Învierea domnului Nostru Iisus Hristos la Mormântul Sfânt?
    Se zice ca atunci cand nu va mai veni lumina la Sf.Mormant aproape este sfârșitul vieții pe pământ.

    RăspundețiȘtergere
  13. Maria, tu ai grija de candela sufletului tau si lasa-ne pe noi. Ce-o sa-i spui Domnului cand te va intreba de ai sustinut hotii si tradatorii de tara care mint cum respira? Acum te-ai hotarat sa faci propaganda PSD din nou. Mai iei spuneai ca se va alege praful de el si acum vii si spui ca va renaste. Doamne, fereste-ne de ei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim29 februarie 2020, 13:57
      Din acest motiv nu poti tu trai? Cine esti tu ca sa judeci "hotii" si pe mine? Vezi-ti de păcatele si de grijile tale !

      Ștergere
  14. Cu ce propagandă vine doamna Maria 17;23,?
    Vine si spune ce primește de la Duhul Cel Prea Sfânt de la Dumnezeu.
    Dacă nu ar avea un suflet curat si cu iubire de Dumnezeu crezi ca ar primi atatea viziuni divine?
    Satana nu îndeamnă omul la credința și iubire de Dumnezeu.
    Sa mulțumești Bunului Dumnezeu ca a trimis un om cu dar și har de ai unde citi si te mantui.
    Cat despre CANDELA SUFLETULUI DOAMNEI MARIA ESTE APRINSA,păcat ca nu vezi
    Iarta-ma dar nu pot sa suport sa fie jignit un om trimis de Dumnezeu sa ne mantuiasca până la urmă, ca asta face doamna Maria prin tot ce ne prezintă pe acest blog,
    Doamna Maria sa va binecuvinteze Bunul Dumnezeu și Maica Domnului sa ne duceți acolo unde luminează candela SFANTA.
    Va pup si va îmbrățișez cu mult drag.
    Doamne Ajuta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet draga mea, te pup si te imbratisez cu drag !

      Ștergere
  15. Avraam a zis: „Să* nu Te mânii, Doamne, dacă voi mai vorbi numai de data aceasta. Poate că se vor găsi în ea numai zece oameni buni.” Şi Domnul** a zis: „N-o voi nimici, pentru cei zece oameni buni.”

    RăspundețiȘtergere
  16. Corect 19:42 corect este vorba de SODOMA si GOMORA,asa este.

    RăspundețiȘtergere