luni, 10 februarie 2020

xxxxŞARPELE ESTE CAUZA CORONAVIRUSULUI !


                                                10 Februarie 2020,ora 20,17 !

                                  Dragii mei, 

In aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog, vad in stanga mea pe un spatiu verde,posibil un loc pe o campie cu iarba mai inalta inspre Sud, vad un Sarpe de culoare verde inchis,un sarpe ce părea ca avea solzi mari pe corp.
Era un sarpe ce se asemana cu acesta:

Un bloguero ruso se dejó picar por una mamba negra.

Acum 5 ore - Bilanțul epidemiei de coronavirus s-a agravat din nou luni, în China, ... CORONAVIRUS, ÎN CREȘTERE: peste 900 de morțipeste bilanul ...

Eu nu stiu sigur specia sarpelui care mi s-a aratat,dar se asemana la culoare si la lungimea si circumferinta trupului, cu acel sarpe de mai sus.
O forta nevazuta dragilor ,aseaza Sarpele de culoare verde inchis, chiar sub forma unei Coroane cu solzi, lasandu-i doar, circa 50 cm din coada sarpelui inafara Coroanei(cercului) formata din trupul său.
As indrazni ca sa apreciez lungimea sarpelui vinovat de CORONAVIRUS, de pana in 2,5 metri.
Cand am privit la Coroana formata din trupul sarpelui, in gandul meu insotit de o emotie extrem de puternica,am spus: 
               Coronavirus!
Iar un glas imi confirma spunand:
              "Coronavirus !"
Dragii mei, m-a cutremurat la propriu ceea ce am vazut,chiar daca, se banuia inca de la inceput ca o specie de sarpe ar fi cauza VIRUSULUI MORTAL din CHINA.
Dragilor, sunt sigura ca voi mai primi Mesaje despre acest Virus mortal, dar,noi sa ne rugam ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa opreasca acest cumplit Virus care, secera vieti de toate varstele.
Iata noile vesti triste, despre Epidemia Coronavirus:

Epidemie coronavirus. Președintele chinez, cu mască pentru prima oară. Bilanțul a ajuns la 910 morți

Monday, 10 February 2020, 18:17 Sursă: realitatea.net
Autor: Realitatea.NET
Președintele Xi Jinping confirmă, pentru prima oară în public, epidemia de coronavirus
Președintele Xi Jinping a apărut luni pentru prima oară în public cu o mască de protecție. Liderul chinez s-a deplasat într-un cartier rezidențial din Beijing pentru a asista la eforturile de luptă împotriva pneumoniei.
Potrivit imaginilor difuzate de televiziunea națională pe rețelele sociale, Xi a apărut cu o mască pe chip în timp ce i se lua temperatura cu un termometru electronic, un ritual de acum curent în țară la intrarea în locurile publice. Acesta discută apoi, de la o distanță respectabilă, cu locuitorii din cartier - și aceștia mascați.
O mare majoritate a chinezilor folosește aceste măști de săptămâni, de teama de a nu fi infectați cu noul virus, dar liderul regimului comunist s-a ferit până în prezent să adopte acest gest în public.
Guvernul a luat măsuri radicale în încercarea de a stopa răspândirea virusului, plasând de facto sub carantină zeci de milioane de persoane în Wuhan și în regiune, începând cu 23 ianuarie, la aproape o lună de la primele cazuri de infectare semnalate în Wuhan.
Dar puterea este criticată pentru reacția întârziată și pentru reprimarea lansatorilor de alerte pentru "răspândirea de zvonuri". Moartea unuia dintre ei, un doctor de 34 de ani care a decedat vineri, a prilejuit extrem de rare apeluri la libertatea de exprimare.

BILANȚUL EPIDEMIEI DE CORONAVIRUS, ÎN CREȘTERE: peste 900 de morți, peste bilanul SARS - 774 și MERS - 851

Potrivit celui mai recent bilanț, până luni muriseră 910 oameni, majoritatea în China, în provincia Hubei, focarul epidemiei izbucnite în luna decembrie 2019.
Dintre cei 910 care au murit, doi au fost în afara Chinei - câte unul în Singapore și Filipine.
Peste 40.000 de cazuri de infectare cu coronavirus au fost raportate până luni, mai exact 40.574, dintre care cei mai mulți în China - 40.196.
De asemenea, un număr de 3.578 de oameni s-au vindecat deja, cei mai mulți în China, și anume 1.854 în provincia Hubei, focarul epidemiei. 
coronavirus
Cei 910 care au murit din cauza noului coronavirus (2019-nCoV) au depășit cu mult bilanțurile epidemiilor anterioare de SARS și MERS. Au fost 774 de decese provocate de epidemia cu Sindromul Acut Respirator Sever (SARS-CoV), între anii 2002-2003, și de 851 de decese, în cazul Sindromului Respirator din Orientul Mijlociu (MERS-CoV), între anii 2012-2013.
Focarul, care a ucis deja peste 870 de persoane în China continentală, potrivit celui mai recent bilanț, ar fi debutat într-o piaţă de peşte din Wuhan, în provincia Hubei, acolo unde s-au vândut şi animale sălbatice.  
De la ce animal sălbatic ar fi pornit epidemia. Oamenii de ştiinţă din China cred că pangolinii sunt o posibilă gazdă intermediară a noului coronavirus. Pangolinul, mic mamifer pe cale de dispariţie, ar putea fi animalul care a transmis noul coronavirus mortal la om

Cele 5 lucruri pe care trebuie să le știi despre coronavirus

Ultimele informații privind numărul și locul îmbolnăvirilor pot fi urmărite pe HARTA ACTUALIZATĂ ÎN TIMP REAL. HARTA ACTUALIZATĂ DE CORONAVIRUS
Au fost deja raportate primele cazuri de transmitere a infecției cu virusul Corona de la om la om, primul caz a fost în Germania, raportat pe 28 ianuarie.
Cazuri în care oamenii s-au vindecat. O veste bună este că peste 3.500 de oameni s-au vindecat până acum, potrivit celui mai recent bilanț. 
CÂND A IZBUCNIT EPIDEMIA DE CORONAVIRUS. Epidemia cu coronavirus, un virus asemănător celor care provoacă gripa, a izbucnit în Wuhan, un oraş din centrul Chinei, la sfârşitul anului trecut, în decembrie 2019. Peste 40.000 de cazuri au fost confirmate pana acum.
Aproape în toate provinciile chinezești au apărut cazuri de infestare cu noul virus pulmonar. Din 23 ianuarie, orașul Wuhan și localitățile din apropiere sunt în carantină. 
MĂSURI LUATE DE UE. Uniunea Europenă a activat mecanismul intern de alertă rapidă în cazul răspândirii îmbolnăvirii cu noul coronavirus din Wuhan, China. Comisia Europeană a activat Mecanismul de Protecție Civilă pentru a finanța repatriererea europenilor din China. Mai multe țări și-au repatriat deja cetățenii din China.

Ultimele informații privind numărul și locul îmbolnăvirilor pot fi urmărite pe HARTA ACTUALIZATĂ ÎN TIMP REAL. HARTA ACTUALIZATĂ DE CORONAVIRUS

HARTA ACTUALIZATĂ în timp real! Unde a ajuns CORONAVIRUSUL în lume în acest moment. Harta actualizată în timp real a evoluţiei pandemiei cu coronavirus, elaborată de cercetătorii de la Centrul „Johns Hopkins”. Informații LIVE referitoare la zonele efectate, la numărul cazurilor confirmate şi la decesele înregistrate. HARTA LIVE AICI
Epidemia a depășit deja granițele Chinei ajungând în peste 20 de țări, inclusiv restul Asiei, Statele Unite ale Americii, Rusia și Europa. Epidemia a izbucnit în Wuhan, într-o piață de animale vii, la jumătatea lunii decembrie 2019.  

CORONAVIRUSUL a depășit SARS și MERS, cu un bilanț de peste 900 de morți și peste 70.000 de persoane infectate. SARS, MERS au condus la epidemii grave

Familia coronavirusurilor include un număr mare de virusuri care pot provoca cel mai adesea forme uşoare de boală la om, însă unele dintre ele, precum SARS, sau MERS (sindrom respirator din Orientul Mijlociu) au condus la epidemii grave.
SARS era apreciat până în prezent în cercurile medicale drept virusul cu mortalitatea extrem de ridicată, pentru transmisia facilă - pe calea aerului - şi pentru efectele devastatoare, pe termen lung, pe care le are asupra organismului inclusiv la cazurile care au putut fi salvate.
Sindromul Respirator Acut Sever a apărut pentru prima dată în China în 2002, când peste 8.000 de oameni au fost infectaţi şi 774 au murit în epidemia care a cuprins și alte 36 de ţări și a durat până în 2003.

Cum a încercat China să mușamalizeze moartea doctorului Li. Despre cenzurarea rețelelor de socializare

Cenzura de stat din China a vrut să folosească moartea medicului Li Wenliang în scopuri proprii, încercând să ofere publicului o versiune romanțată a poveștii. Reacția din online a fost însă la 180 de grade față de intențiile autorităților.
Ca și în cazul izbucnirii epidemiei de coronavirus, și epidemia de SARS a fost ascunsă timp de de câteva săptămâni de regimul comunist - în ciuda repetatelor apeluri din partea OMS. Când, după multe tergiversări, Partidul comunist chinez a recunoscut că are o epidemie posibil devastatoare, epidemia se răspândise deja pe câteva continente - inclusiv America de Nord şi Europa. Numărul oficial al morţilor de SARS din China se ridică la câteva sute, în urma campaniei de muşamalizare organizate de regim. 
Virusul MERS a lovit Orientul Mijlociu în 2012-2013. Mult mai sever față de SARS, a ucis  851 de oameni la nivel global.

38 de comentarii:

  1. Pangolinul, cel mai traficat mamifer din lume, posibila sursă a coronavirusului.

    RăspundețiȘtergere
  2. corona nu vine de la COROANA ci faptul ca ataca aparatul circulator si coronarian-baliverne -ESTE CLAR VIRUS MODIFICAT GENETIC IN LABORATOARE CU SCOP UCIGAS IN MASA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nea caisa daca scapa unul din laborator tu nu mai existi .

      Ștergere
    2. 00:45, da, asa este. Din cate stiu, tine de intentia Chinei de a face public ce au gasit pe Luna. Calea prin care au fost opriti de catre americani este ceea ce am vazut cu totii ca s-a intamplat in China.

      Ștergere
    3. 10:48, virusul nu este scapat ci este lasat "cadou".

      Ștergere
  3. Atunci nu e de la animale daca e din laborator!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 02:56, poate fi de la serpi tinuti in captivitate si infectati cu buna stiinta cu virus creat in laborator, iar apoi lasati ca hrana tocmai pentru a infecta.

      Ștergere
  4. Facut ci buna stiinta de catre reptilieni...

    RăspundețiȘtergere
  5. Chinezi sunt judecati de Dumnezeu prin acest virus al cavalerului mortii al 4 lea al Apocalipsei pt ca darama biserici,ard Biblii,persecuta crestini si il considera Dumnezeu pe presedintele Xi Jinping!De aceea a venit o parte a judecatii lor,si e doar inceputul,Mania si Judecata Lui Dumnezeu se va accentua in intreaga lume!Batem recorduri in tot felul de pacate si de aceea batem recorduri si in tot felul de cataclisme!Dumnezeu S-a saturat,pt ca pacatele noastre au depasit Tronul Tatalui Ceresc!Sa ne pocaim de toate pacatele si sa ne sfintim vietile prin Iisus si Duhul Sfant implinind toate poruncile Lui Dumnezeu cu tot cu Sabatul Adevarat al Sambetei si macar una din cele 9 Fericiri explicate de Iisus,si vom fi mantuiti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 09:43, cand vine un rau global, de obicei inraieste, "inaspreste" mai mult umanitatea, nu o indreapta. Priveste cum a ajuns omenirea dupa al 2-lea razboi mondial. Este mult mai dura, mult mai inraita.
      Ce s-a intamplat in China este lucratura de om, mai clar este o rafuiala, o reglare de conturi la alt nivel.

      Ștergere
    2. In Romania s-a spart conducta cu nebuni si ăsta e tot un virus..

      Ștergere
    3. Mai ieșiți din casă.Nu mai judecați mulțimea după conducători.Sunt pe lumea asta mulți demenți,dar este un procent foarte mic față de restul lumii,care nu face altceva decât să supraviețuiască.Lăsați fanatismul de toate felurile.Dacă este să ne referim doar la români,au purtat biserica în suflet.Dar asta nu ia ferit de toate necazurile și de toți nenorociții.Mai sunteți și voi care vă tot blestemați atât.Rușine pentru toți care lasă comentarii aici și judecați în locul Domnului.Stați ca niște vrăjitoare la sfat.Mai bine vedeți de sufletul vostru

      Ștergere
    4. Nu doar conducatorii sunt de vina,ci toti suntem de vina,toti ne-am indepartat de Dumnezeu,si ne meritam pedepsele vesnice,daca nu ne pocaim de toate pacatele!Mania si judecata finala ale Lui Dumnezeu au inceput de la uraganele care au lovit America in 2017,incepand cu arderea Amazonului,padurile Australiei,si cu toate celelalte cataclisme,a inceput cernerea finala,intram in ultimii 7 ani,in ultimele 3 secerisuri de suflete,in care Dumnezeu va judeca intreaga lume cu dreptate,in acesti 7 ani vor fi cutremure catastrofale si foarte multe,eruptii masive ale vulcanilor si supervulcanilor,razboaie,razboi atomic,tornade,uragane,inundatii catastrofale,foamete,boli,antihristi,etc!Dumnezeu va da tuturor dupa faptele lor,isi va lua oamenii in pocainta,dreptii si sfintii de orice religie,din orice tara de partea Lui si va arunca in chinurile vesnice toti vrajmasii si pacatosii de orice religie,din orice tara!

      Ștergere
    5. Si inca un semn ca suntem la finalul Apocalipsei,sau la inceputul durelor finale,e ca in China sunt 400 de milioane de oameni in carantina,mai multi decat toata populatia SUA,sunt sute de mii sau cateva miloane de infectati si de la 10000 pana la cateva zeci de mii de morti!Cam astea sunt cifrele reale ale virusului corona!

      Ștergere
    6. 19:17, una e sa porti in suflet biserica, alta e sa porti iubirea. Una e dogma, alta este revelatia.
      Si sa stii ca necăjiții aia din Romania despre care vorbesti, multi s-au saracit singuri. Cand doar iei, mananci din Darurile Lui Dumnezeu, sfarsesti prin a nu mai avea ce manca. Si vin si te mananca si pe tine, popor uituc si fariseu, rechinii cei mai mari! Daca faci cruci si spui rugaciuni nu inseamna ca te-ai sfințit. Mai ramane si sa sfintesti pamantul in care te-ai nascut. Cu fapta. Vorba e dogma. Fapta este manifestarea Iubirii. Este un decalaj urias intre dogma si fapta! De aceea demonii au putere. Daca nu ati inteles asta pana acum, inseamna ca nu ati primit Botezul din Cer. Dormeati cand s-a intamplat asta...Va credeati popor ales. Trufia si smerenia sunt doua forte incompatibile. Trebuia sa aveti rabdare pana la Judecata Lui Dumnezeu inainte de a va autodeclara alesi. Cine sta intre dracu si Dumnezeu nefacand nimic, decat vorbind vorbe, cade. Doar n-o sa ramana iadul gol...Demonii au rostul lor si cel mai mult ii vaneaza pe farisei.

      Ștergere
    7. Unele surse din China spun ca ar fi 1 milion jumatate de infectati si 50000 de morti!

      Ștergere
    8. Unele surse din China au spus saptamana trecuta ca sunt cam 1 milion si jumatate de infectati cu virusul corona si 50000 de morti,insa nr infectatilor si mortilor ar putea fi mult mai mare acum dupa aproximativ o saptamana,cred ca undeva cu estimare personala la 2 sau 3 milioane de infectati si intre 70000 si 100000 de morti!In orice caz situatia e foarte grava,si doar Iisus e singura scapare,sa ne predam vietile Lui,si sa infaptuim Dreptatea Sa si vom fi mantuiti!

      Ștergere
    9. 08:35,înțelegi ce vrei și vorbești aiurea.Chiar sunt de părere că ar fi o mare eliberare ca oamenii să nu mai fie religioși și să fie măcar credincioși.poate nu pot să exprim foarte bine într-un text micuț, și de ce vorbești din afară?Deci neamul românesc este popor de farisei.Vai de noi. eu 19:17

      Ștergere
  6. Și încă o data șarpele...Adam și Eva au fost Izgoniți din grădina Edenului tot din cauza unui șarpe . Se pare ca destinul umanității se întrepătrunde cu cel al șarpelui .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 09:55, te-ai intrebat vreodata de ce gasim ca simbol in medicina, sanatate sarpele?

      Ștergere
    2. Atunci cind evreii au traversat desertul,au fost ajutati nu numai cu hrana uscata aruncata din nava. La un moment dat,au ajuns intro zona cu multi serpi veninosi,iar cine-i ajuta le-a daruit un antidot. Pentru a avea acces rapid la antidot,el trebuia pastrat corespunzator,in recipient etichetat simplu,cu desenul unui sarpe,mai tirziu devenit simbol al medicinei

      Ștergere
    3. Este mai complex de atat. Sunt si situatii cand apar doi serpi incolaciti. Este vorba de cei doi frati Enki si Enlil, fii lui Annu, din rasa Annunaki.
      Cel care a creat omul primordial este unul dintre ei, respectiv Enki.

      https://www.youtube.com/watch?v=O5fOPPQLztU

      Ștergere
    4. http://epochtimes-romania.com/news/originea-fiintelor-umane-asa-cum-apare-in-textele-stravechi-din-sumer---221108

      Ștergere
  7. Exista de mai demult o revelatie in care colateral se pomenea de o noua tulpina de Coronavirus care va apare in China preluata de om prin mincare de serpi - legat de care unii vor tese noi scenarii spunind ca ar fi fost modificat genetic de om. Iata ca se confirma prin revelatia de fata.
    De la scenarite o sa ni se traga si hula contra Duhului Sfint.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihai, chinezii mananca de mult serpi. Trebuia sa se intample si pana acum. Aici este ceva mai mult. Prerea mea este ca virusul este lasat intentionat de "oarecine" chiar daca au folosit serpi pe care i-au infectat initial cu ceea ce au produs acesti "oarecine" in laborator cu buna stiinta.

      Ștergere
  8. 11 febr 10:48-esti lipsit de educatie-sa nu dea DOMNUL sa te atinga si pe tine virusul-bai nea caisa-vezi ca e usor sa scoti cuvinte aiurea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai nea caisa . Spre deosebire de tine altii se vaccineaza . Tu nu te vaccina ca oricum nu ai de unde lua vaccinul . Voi sunteti antivaccinare . Nu ati iesit unul in strada cand a fost inchis institutul cantacuzino . Na . Acum ati vrea vaccinuri . Ei . Nu o sa aveti . Ce ati votat aia aveti . Ca idee . Exista vaccin (adus in romania). Da baietii astia care va conduc (si pe care i-ati votat) nu vor sa il puna la dispozitia voastra ca voi oricum nu va vaccinati . Dupa ce fac astia curat pe aici o sa aduca asiatici sa umple golul lasat de voi . Deci intre noi doi tu sigur o sa iei gripa . Eu nu . Carcetatorii au acces la tratament pentru orice boala . Daca nu ati fi o tara de idioti ati avea tratament pentru orice boala inclusiv ptr cancer etc . Da voi ii votati pe astia sa va omoare .

      Ștergere
    2. An.12.40, te rog sa fi sigur ca acesti conducatori schizofrenici le au fost impusi romanilor de catre cei care jegmanesc . Romania.Cand base chioru a fost descaunat prin referendum a venit baroso de la ue si l-a pus la loc. Acum iohanis cand a fost in america a fost cadorisit cu o sapca si lumea stie dece. Exemplele pot fi continuate ca oricum nu-i nici un secret, scrie peste tot dar pentru ei este ceva normal.

      Ștergere
  9. Ma gandesc doamna Maria la mesajul dv.unde scria ca 28.000 de morți,oare aici sa fie vorba?
    Sa ajuns la peste 1000 morți și sunt 43000 de bolnavi.
    Doamne Măicuță Domnului fereste pe toată lumea de rau si pe noi fii TAI.

    RăspundețiȘtergere
  10. de ce nu publicati mesajele -am mesaj pt caisa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai uitate in buletin . Ca poate nu stii cum te numesti .

      Ștergere
  11. https://www.efemeride.ro/familia-simpson-a-prezis-coronavirus-se-pare-ca-da/

    RăspundețiȘtergere
  12. Sarpele =noua ordine mondiala=imparatia lui antihrist.Elita vrea sa ne reduca...minti conduse de diavol.asta inseamna sarpele din viziunea dv doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
  13. an 12 febr 12:46-nu te prinde ironia -tu casapesti si calci pe cadavre-DE UNDE CREDINTA!

    RăspundețiȘtergere
  14. d-na MARIA cine sunt manipulatorii si acesti lipsiti de constiinta care se cred atotstiutori si le doresc altora sa dea virusul in ei? !-de unde stiu ei daca un cetatean este vaccinat sau nu!-cum isi permit sa te IA IN ZEFLEMEA CU-NEA CAISA !? astia nu sunt oameni integri si nici crestini-oare ce cauta pe blog!

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu uitați după ce scăpăm de șarpe se produce unirea cerului cu pământul din universul nostru! El este cel care împiedică această unire

    RăspundețiȘtergere