marți, 18 februarie 2020

PROHODUL MAICII DOMNULUI SI OCEANOGRAFIA !

                                       17 Februarie 2020,ora 23,33!

                                   Dragii mei,
În aceasta seara,in timp ce ma rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului, aud un glas care intreaba asa:
            "Oceanografia?Chiar daca incepe Oceanografia,eu tot ma voi duce la Prohodul Maicii Domnului !
Da ! Tot ma voi duce la Prohodul Maicii Lui Dumnezeu !"
Clipă în care dragii mei, ochii mi se inchid fara voia mea si astfel, vad un Cer de noapte fara de Stele,fara de Lună, Cer pe care a apărut un Nor alb stralucitor,un Nor oval la vertical si cam de inaltimea unui om.
Dragii mei, in acest Nor alb si oval la vertical,o vad pe Maica Lui Dumnezeu imbracata in vesminte albastre catifelate cu Mâinile Sale Prea Sfinte stranse la piept ca la Rugaciune.
Maicuta Dommnului tinea privirea Sa in jos si era tare,tare trista.
În stanga Maicii Lui Dumnezeu lipit de Norul alb care o tinea, a apărut o litera mica de tipar.
Aceasta litera era:
                                  "m "

Acest m auriu si stralucitor foarte,  a pulsat de 3 ori consecutiv, apoi, a disparut impreuna cu tot cu Norul alb stralucitor in care era Maicuta Domnului.
Dragii mei, stim cu totii deja ,faptul ca ,apele vor da mult pe dinafara,iar 2/3 din suprafata pămantului va fi acoperit de munti de ape.
Iata insa,ca acum aflam si perioada in care apele vor acoperi o mare parte a pămantului;si anume, in preajma Sfintei Sarbatori a Adormirii Maicii Domnului ,atunci cand,in Sfintele Biserici se va canta PROHODUL MAICII LUI DUMNEZEU !
                         Imagini pentru adormirea maicii domnului imagini.
Dragii mei, sa ne rugam Maicii Lui Dumnezeu ca sa ne apere cu mila si cu iubirea Sa de oameni,cu Rugaciunile Sale catre Fiul Său si Mantuitorul nostru ,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                          Cu dragoste,Maria.

7 comentarii:

  1. Doamne ajuta! Toata natura parca a luat o din loc. Noi, oamenii, ne am uratit chipul, indepartandu ne de asemanarea cu Creatorul Nostru prin incalcarea voita a poruncilor Lui. Abuzam unii de altii, sufleteste sau trupeste, a buzam de animale, de copaci, de ape, de aer, de tot. Ne lipseste dragostea de Creatie si solidaritatea in a sanctiona abuzurile. E clar sore ce ne indreptam, din nefericire. Poporul Roman a fost creat de Dumnezeu cu misiunea de a pastra vie si de a transmite Credinta dar , din pacate, ne am uitat rostul nostru pe pamant. Pana nu ne vom trezi sau nu vom fi treziti de Dumnezeu, nimic in bine nu va fi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vor iesi apele din matcă lor doamna Maria.
    Oceanelor lumii,
    Bunul Dumnezeu și Maica Domnului sa ne apere de tot raul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Apa ocupă deja 2/3 din suprafața pământului,ideea e să nu se mai extindă asupra uscatului.

    RăspundețiȘtergere
  4. dupa seisme apare alt uscat-lumea e in schimbare -DOAMNE FERESTE-NE DE NECAZURI

    RăspundețiȘtergere
  5. Ocupa deja 2/3 si tot asa va acoperi si atunci cu diferenta fa o mare intefioara Mediteranei (mare litorala turca) "nu va mai fi" prin ridicarea fundului la fuprafata.
    In rest vor fi tsunamiuri succedive oceanice care vor inunda suprafetele joase mai ales cele situate sub nivvelul marii cum sint in Mongolia si Olanda de unde nu pot fi retrase la fel de usor. Se vor scufinda doar unele insule. Multi vulcani vor exploda cu sau fdra surpar

    RăspundețiȘtergere
  6. Doua treimi se refera la actualul uscat=cimpii joase .metropole si capitale de coasta,dar se va produce in timp de zeci de ani,exceptind cazul cind inclinarea axei Pamintului in care fenomenul poate fi mult mai brusc si mai grav aparind o noua pozitie a Ecuatorului unde cresterea brusca a apelor e mult mai mare si Fatala .
    Insotit de cutremure ,eruptii vulcanice dezechilibre climatice si in scoarta terestra,razboaie locale pentru apa dar si aparite din ocean de insule noi.
    Cu atit mai mult cu cit la ultimul sumit din Spania tarile nu sau putut pune de acord asupra unui plan de actiune in principal din cauza lui Trump aflat in campanie electorala ca si la noi.
    Dar oricum fenomenul era deja Ireversibil de mult timp putind doar teoretic sa incetineasca viteza dezastrelor,care vor afecta intii orasele mari de coasta in care traiesc mai mult de o treime din omenire-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. de unde ai scos-o Mihai 35 si pe asta ca MONGOLIA este sub nivelul oceanului !!!!-pai gandeste-te la tarile de jos=Olanda ,parte din Belgia-Anglia la estuarul Tamisei ,Venetia-eu am vazut cand ploile au patruns in marile banci din UK -etc

    RăspundețiȘtergere