vineri, 11 ianuarie 2019

CANDELA SE VA STINGE , ÎN VREMEA VEACULUI NOSTRU !

CANDELA SE VA STINGE ,ÎN VREMEA VEACULUI NOSTRU !


10 sept. 2013 - Îmi este şi teamă, a mă gândi, a aprofunda ce înseamnă aceste CUVINTE, precum că, SFANTA CANDELĂ se va stinge în veacul acesta.

                          29  Octombrie  2006, zori de zi !

Eram  trează, dar mai stăteam în pat, ţinând ochii închişi, când brusc, aud glas care spune cu tristeţe aşa ;


                    "CANDELA  SE  VA STINGE ,  ÎN VREMEA VEACULUI  NOSTRU  !

                      OMENIREA  NU  VA  MAI  DURA !

(la care un alt glas, întreabă tare curios ):


                   CAM  PESTE  DOUĂZECI  DE  ANI  ? "


Dar răspunsul nu a mai venit.

                           Imagini pentru CANDELA
Dragii mei, nu ştiu eu  a tălmăci aceste cuvinte de la DUMNEZEU, dar ceea ce ştiu, este a le scrie exact aşa cum le-am primit de SUS, din CERUL SFÂNT. Îmi este şi teamă, a mă gândi, a aprofunda ce înseamnă  aceste CUVINTE, precum că,  SFANTA  CANDELĂ  se va stinge în veacul acesta.
 Sa fim buni şi milostivi fraţilor, să fim răbdători şi iubitori de aproapele, să mergem la SFÂNTA  BISERICĂ şi să ne bucurăm sufletul, să-l hranim cu LUMINA  CANDELEI  LUI  HRISTOS, cu LUMINA  ÎNVIERII  SALE.
DUMNEZEU  este BUN, dar este şi DREPT ! Numai EL ştie când se va stinge CANDELA OMENIRII, şi în ce fel se va stinge. Eu nu fac decât să scriu, să citez CUVÂNT cu CUVÂNT, exact aşa cum L-am primit, de la DUMNEZEU.
Şi iarăşi aud glas peste doar câteva minute, care ne cheamă la închinare, citez :

                "VENIŢI  LA  ÎMPĂRATUL  HRISTOS !

                 VENIŢI  SĂ  NE  ÎNCHINĂM  ÎMPĂRATULUI !
                 VENIŢI  SĂ  NE  ÎNCHINĂM  ÎMPĂRATULUI  HRISTOS !
                 VENIŢI  SĂ  NE  ÎNCHINĂM  ŞI  DOUĂZECI  DE  MILIOANE  DE  ROMÂNI , VOR  AJUNGE  LA  LOCURILE  LOR  "!

Dragii mei, veniţi cu toţii ca să ne închinăm MÂNTUITORULUI şi MAICII DOMNULUI, şi astfel veţi găsi alinare sufletului şi vindecare trupului, precum şi nădejde mare în PREA  SFÂNTA  TREIME, pentru mântuirea sufletului nostru. Nădejde mare, în PREA  SFÂNTA  NĂSCĂTOARE de DUMNEZEU, care ne acoperă cu MILA SA, şi cu SFINTELE-I RUGĂCIUNI.

                        Cu dragoste şi cu preţuire, Maria

14 comentarii:

  1. Dezvăluiri despre ființele extraterestre malefice (III)
    Lumea secretă a răpirilor extraterestre

    Există numeroase relatări ale unor ființe care au fost răpite de extratereștrii, fiind vorba de cazuri fără nicio legătură între ele, care confirmă că detaliile bizare pe care ele le povestesc nu sunt produsul unei minţi deranjate.
    Iată o listă a caracteristicilor acestor experiențe stranii, făcută pe baza a nenumărate studii, analize şi relatări despre răpiri:
    - Extratereştrii pot să modifice modul în care percepem ceea ce este în jurul nostru.
    - Extratereştrii pot să controleze ce gândim şi ce vedem. Pot să ni se prezinte sub o serie de deghizări şi forme.
    - Extratereştrii pot să ne transporte – conştiinţa – afară din trup, să dezafecteze controlul nostru asupra trupului, să îşi instaleze una din propriile lor entităţi şi să ne folosească trupul ca vehicul pentru propriile lor activităţi înainte de a ne readuce conştiinţa înapoi în trup.
    - Extratereştrii pot să fie prezenţi lângă noi în stare invizibilă şi pot să se facă vizibili doar parţial.
    - Extratereştrii ne extrag fluide corporale din gât, şira spinării, vene, încheieturi precum genunchii şi încheieturile mâinilor şi din alte locuri. De asemenea, ne injectează fluide necunoscute în diferite părţi ale trupului.
    - Un număr surprinzător de persoane răpite suferă de boli grave pe care nu le aveau înainte de aceste întâlniri. Aceste afecţiuni au dus la intervenţii chirurgicale debilitante şi chiar la deces din cauze care nu au putut fi identificate de medici.
    - Unele persoane răpite suportă o degradare a bunăstării lor mentale, sociale şi spirituale. Apar frecvent tulburări de comportament cu o înclinație către exces, precum abuzul de droguri, alcoolismul, consumul excesiv de alimente şi promiscuitatea. Se dezvoltă obsesii ciudate, care cauzează perturbarea vieţii normale şi distrugerea relaţiilor personale.
    - Extratereştrii arată un interes deosebit pentru sexualitatea adultă, sexualitatea infantilă şi provocarea de durere fizică persoanelor răpite.

    RăspundețiȘtergere
  2. Persoanele răpite îşi amintesc că au fost instruite şi pregătite de către extratereştri. Această pregătire poate să se fi desfăşurat sub forma unor lecţii verbale sau telepatice, a unei proiecţii cu diapozitive sau a unor instruiri practice cu privire la manipularea de tehnologie extraterestră.
    - Persoanele răpite povestesc că au fost duse în anumite locații (facilităţi) în care au întâlnit nu numai extratereştri, ci şi oameni care arată normal, uneori în uniforme militare, care lucrau cu răpitorii extratereştri.
    - Persoanele răpite se întâlnesc adesea cu mai multe tipuri de extratereştri în timpul unei experienţe, nu doar cu micii cenuşii. Toate combinaţiile posibile de cenuşii, reptoizi, insectoizi, blonzi şi crestaţi au fost observate, chiar şi în timpul unui singur eveniment de răpire, la bordul aceleiaşi nave sau în aceeaşi locație.
    - Persoanele răpite relatează că au văzut şi alte fiinţe umane în aceste facilităţi, cărora li se lua sânge, erau mutilate, jupuite şi dezmembrate, stocate fără viaţă, întocmai ca nişte frânghii de lemn. Unele persoane răpite au fost ameninţate că şi ele aveau să sfârşească în aceeaşi stare, dacă nu cooperau cu răpitorii.
    - Extratereştrii şi-au forţat prizonierii să întreţină raporturi sexuale cu extratereştri şi chiar cu alte persoane răpite, în timp ce grupuri de extratereştri priveau aceste spectacole. În aceste întâlniri, extratereştrii s-au deghizat uneori pentru a obţine cooperarea persoanei răpite, înfăţişându-se ca fiind Iisus, Papa, anumite persoane celebre şi chiar soţul sau soţia decedată a persoanei răpite.
    - Extratereştrii fac previziuni despre o perioadă iminentă de haos şi dezastru global. Ei spun că un număr anumit de oameni vor fi „salvaţi” de pe planetă pentru a continua specia, fie pe o altă planetă, fie tot pe Pământ, după ce încetează dezastrul. Multe dintre persoanele răpite relatează că nu au încredere în răpitorii lor extratereştri şi că prevăd o utilizare mult mai sinistră a oamenilor „salvaţi”.
    Cum cele mai multe dintre răpiri nu sunt amintite conştient, probabil există milioane de răpiri în toată lumea, oamenii neavând nici cea mai mică idee că au fost răpiţi. Visele şi perioadele de timp care lipsesc din conștiință pot să fie indicii că a avut loc o răpire. Uneori oamenii îşi amintesc mai târziu, după vârsta de 30-50 de ani, că la un moment anterior în viaţa lor a avut loc ceva asemănător unei răpiri. Introspecția profundă sau regresia hipnotică pot fi de ajutor pentru a descoperi mai multe detalii despre incident. Însă uneori există şi dovezi fizice, precum semne pe trup (amprente cu formă geometrică pe piele) şi există amintiri conştiente, fără a fi nevoie de hipnoză.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îngrozitor...
      Daca Dumnezeu ne pazeste, demonii nu se pot atinge de noi. Dar pt aceasta trebuie sa-L păstrăm pe Domnul Iisus in noi... demonii sunt îngeri cazuti care sunt mai tari decat omul dar nu pot face nimc omului încredințat lui Dumnezeu cu toata dragostea!

      Ștergere
    2. Doamne Dumnezeule! Extratrestrii astia sunt draci. Singurul lor scop e sa nu piarda sufletele agatate in undita.

      Ștergere
    3. 20:44, nu cred ca extraterestri "sunt draci", asa cum spui.
      Pot sa-ti spun si asta sigur, ca Bunul Dumnezeu isi poate ascunde oamenii chiar la vedere...

      Ștergere
  3. Nu se stinge nici o candelă. Credinta din altarul sufletului fiecaruia nu o poate stinge nimic.Numai Dumnezeu stie câte candele lumineaza in noaptea acestor vremuri. Intai lumina de la inviere, apoi lumina din fiecare altar si mai ales lumina credintei fiecaruia. Dacă numai tu Maria ai avea lumina sfântă in suflet ai mai afirma cu atâta ușurință ca lumina din sufletul tau se stinge??

    RăspundețiȘtergere
  4. Aleluia vino leule din iuda.ca demonii s din ce in ce mai rai

    RăspundețiȘtergere
  5. Da 11;38 asa este scânteia divină din noi nu se stinge dar trebuie activată prin credinta. Nici credinta nu ti o poate lua nimeni. Se refera poate la faptul ca oamenii nu sunt constienti de puterea pe care a pus o Dzeu in noi. În loc să se uite fiecare in interiorul lui sa si asculte vocea interioară care vine de la Dzeu ei cer ajutor in exterior. Lipsa adevăratei credințe duce la întuneric, oamenii orbecaiesc si aleargă după lucruri efemere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atata timp cat "vocea interioara" nu este conectată la "sursa" ,... pot fi foarte multe gânduri amăgitoare..demonii ca îngeri desi cazuti, pot face mult rau ptin ganduri omului. Sunt oameni sfinti care au marturisit ganduri inselatoare ...puterea lui Dumnezeu este cu adevarat mare... daca exista smerenie si ascultare. "Puterea" omului fara adevăratul Dumnezeu este jalnica...

      Ștergere
    2. Vocea interioara este vicea lui Dzeu problemă este că oamenii sau mai bine zis romanii nu o asculta deci nu sunt conectati la sursa.

      Ștergere
    3. "Fara Mine nu puteti face nimic" a spus Mântuitorul Iisus Hristos"... si "cine nu aduna cu Mine, risipeste". Apoi a spus:" Eu Sunt Calea, Adevarul si Viata". Citiți Sf. Evanghelii ptr edificare si atunci gândirea sr aseaza corect. Atunci veti intelege care este "sursa"... ce sa va spun mai mult? Fiecare intelege cum poate. Doamne ai mila de oameni!

      Ștergere
  6. "vocea interioara" intotdeauna este "conectata la sursa" si-ti indica calea corecta. Multa lume nu tine cont de ghidarea interioara si atunci iau deciziile care le iau (functie de "sfaturile" din exterior sau conjucturi..., care-i indeparteaza de la ceea ce-au venit sa fie, sa faca pe planeta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Stiu ca atunci cand Lumina Sfanta nu va mai veni la Mormantul Sfant aproape este sfarsitul.
    BUNUL DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI SA NE AIBA IN PAZA SA.
    SA NE RAMANA FLACARA CREDINTEI IN INIMA NOASTRA SI IN SUFLETELE NOASTRE.
    VREMURILE DE AZI NE ARATA CA NE INFREPTAM CU PASI REPEZI SPRE SFARSIT.
    SPER SA MA INSEL DAR TOATE SE VAD SI TOATE SE ADEVERESC.
    AU FUGIT MULTI DE LA TARA DAR SAR PUTEA SA NU NIMERIM IN FUNDUL MUNTILOR.
    SPER S-A NU MAI TRAIM CE AU TRAIT BUMICII NOSTRI.

    RăspundețiȘtergere
  8. candela cereasca nu are cum sa se stinga pentru ca este de la DUMNEZEU- la noi in suflet trebuie sa ne straduim s-o tinem aprinsa!

    RăspundețiȘtergere