marți, 18 februarie 2020

CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA ???


                                       18 Februarie 2020,ora 5,12 !

                              Dragii mei,

În aceasta dimineata m-a trezit un glas care spunea ceva tare ingrijorator.
Glsul spunea asa:
           "Baiat de 30 de ani ,a fost gasit bolnav  in P-----i !"
   Dar un alt glas dragilor, intervine cu forţă si spune lucrurilor pe nume:
           Baiat de 30 de ani ,a fost gasit bolnav cu Coronavirus."
După care dragii mei, glasurile dispar.
            Coronaviruses 004 lores.jpg
Prieteni dragi, daca al doilea glas a spus lucrurilor pe nume, eu nu voi putea face aceasta,deoarece,as fi acuzata ca induc panica in randul românilor.Si nu voi face acest lucru.
Da, este vorba de un baiat de 30 de ani, dintr-un orasel mic din Romania care,incepe cu P si se termina in i.
Daca acest baiat locuieste in acest orasel, sau va fi in trecere pe acolo,sau numai pentru faptul că ,s-a nascut in acel orasel, noi vom afla din nefericire dragii mei, ca va fi bolnav de Coronavirus,ca sa ma exprim ca in Mesaj;va fi infectat cu Coronavirus.
Daca cineva in domeniu va fi interesat de ceea ce eu am scris aici,poate lua legatura cu mine, dar ,nu voi da detalii prin telefon, deoarece,nu pot fi sigura cu cine vorbesc.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ca sa ne ocroteasca cu mila si cu iubirea Sa de oameni, si sa faca o Minune ca sa dispara de peste tot in lume ,acest Virus ucigas-Coronavirus.
Sa avem Credinta tare fratilor, sa fim buni si milostivi, sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine, si cu siguranta ,vom fi ocrotiti si de cel mai cumplit Coronavirus.
                              Cu dragoste,Maria.

P.S.
Acum pot sa va spun dragilor, astazi 16 03 2020, ca este vorba de orasul PASCANI !
Da,si din orasul PASCANI se va auzi de un tanar de 30 ani cu,Coronavirus.
Va astept cu mare drag (si va multumesc din suflet) ca sa puneti fiecare ,cate o mica caramida la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU !
                                 Imagini pentru iisus hristos duhul sfant imagini.
Să nu se tulbure inima voastră; credeţi în Dumnezeu, credeţi şi în Mine. În casa Tatălui Meu multe locaşuri sunt. Iar de nu, v-aş fi spus. Mă duc să vă gătesc loc. Şi dacă Mă voi duce şi vă voi găti loc, iarăşi voi veni şi vă voi lua la Mine, ca să fiţi şi voi unde sunt Eu. Şi unde Mă duc Eu, voi ştiţi şi ştiţi şi calea. Toma i-a zis: Doamne, nu ştim unde Te duci; şi cum putem şti calea? Iisus i-a zis: Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine. Dacă M-aţi fi cunoscut pe Mine, şi pe Tatăl Meu L-aţi fi cunoscut; dar de acum Îl cunoaşteţi pe El şi L-aţi şi văzut. Filip I-a zis: Doamne, arată-ne nouă pe Tatăl şi ne este de ajuns. Iisus i-a zis: De atâta vreme sunt cu voi şi nu M-ai cunoscut, Filipe? Cel ce M-a văzut pe Mine a văzut pe Tatăl. Cum zici tu: Arată-ne pe Tatăl? Nu crezi tu că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl este întru Mine? Cuvintele pe care vi le spun nu le vorbesc de la Mine, ci Tatăl - Care rămâne întru Mine - face lucrările Lui. Credeţi Mie că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl întru Mine, iar de nu, credeţi-Mă pentru lucrările acestea. Ioan 14, 1-11

                                 Prieteni dragi



           Anul acesta vom lansa inca doua 

volume, si anume :

                  Volumul 4 si 5 din 

       ADEVARUL  DUHULUI  SFANT !
                       
                                                     Imagini pentru duhul sfant imagini
În toamna anului acesta 2020, cu ajutorul Lui Dumnezeu si al Maicii Domnului, voi mai scoate inca 2 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT.

Ca de fiecare dată, pentru editarea a cât mai multor

exemplare, apelez la inima si la sufletul vostru bun si 

cald si plin de Credinta intru Hristos si Maica Domnului.

Cine doreste ca sa contribuie cu orice suma cat de mica

 la costul editarii Cartilor,o poate face astfel:

Contul pentru strainătate:
Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: 

RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Contul pentru România:

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307
Toti Donatorii,vor primi CARTILE absolut GRATUIT oriunde s-ar afla.

BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI  sa va binecuvinteze DARUL vostru de suflet si sa vi-l inmulteasca !
Sanatate multa sa aveti si multe bucurii in casa si la cei dragi!


              Imagini pentru duhul sfant imagini

                                   Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:

Adevarul Duhului Sfant 

Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                     .
                                                                     
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 




56 de comentarii:

  1. Este băiatul din Pitești care este pe vasul din Japonia diagnosticat cu coronavirus. O sa mai fie un alt caz?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ! Va fi un alt caz! Stiu ca se potrivesc liniutele cu Pitesti,dar nu e PITESTI. Acel baiat este pe VAS,dar ,tare ma tem ca acest caz despre care am scris,va fi descoperit chiar pe teritoriul Romaniei.Din acest motiv nu pot scrie numele orasului,din păcate.Asa e la noi ! Daca incerci sa previi ceva, iti sare lumea in cap,ca induci panica. uite ca nu mai scriu numele orasului,desi,ar fi fost bine ptr toata lumea ,pentru a putea fi pusi in garda. Din pacate, nimeni nu este interesat de ceea ce scriu de la DUHUL CEL PREA SFANT.Nimeni din cei care ar putea lua masuri din vreme.

      Ștergere
    2. Baiatul confirmat ieri este din loc Prigoria jud Gorj

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Nu este PITESTI si nici nu pot spune orasul! Puneti-va in locul meu! Eu stiu si multi dintre cititori, sunt ferm convinsi ca tot ce scriu se adevereste in timp.Dar,si mai multi dintre cei care ar putea face ceva, nu sunt deloc interesati,ba mai mult, ar arunca cu vorbe grele si cu venin.

      Ștergere
  3. Pașcani , Doamne Dumnezeule,coronavirus ajunge în România ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragilor, nu am voie sa spun un nume de oras,ca apoi lumea sa intre in panica. Nu stiu,dar pana la urma cineva care ar putea face ceva,cineva in Domeniu ,poate va dori sa ia legatura cu mine si sa-i spun orasul in care va aparea acest Virus ucigas.

      Ștergere
    2. L-au crezut chinezi pe medicul care a descoperit cu mult timp inainte ca se vor confrunta cu un virus ucigas? Nu ! Medicul s-a imbolnavit si el,iar cei care puteau face ceva inca de la inceput,au lovit in medicul intelept,au lovit cu vorbe grele si cu amenintari.Medicul a murit(Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace)iar acum i s-a facut dreptate,după ce mii de oameni au murit si alte sute de mii sunt infectate.Am stat mult timp si m-am gandit daca sa scriu,dar pana la urma, am zis ca trebuie sa scriu ca sa atrag atentia,fara sa spun orasul sau zona Romaniei.

      Ștergere
    3. Maria Ghiorghiu și dacă îi spui orașul ce mare brânză. Virusul nu apare din senin el a fost transmis și purtat respectivul(a) până a ajuns în acel oraș a intrat în contact cu câteva zeci de persoane care la rândul lor intră în contact cu alte zeci. Cu toate măsurile și controalele răspândirea virusului este greu chiar imposibil de controlat. Este un virus foarte parșiv perioadă de incubație mare individul îl poartă fără a da vre-un semn de îmbolnăvire cu alte cuvinte o bombă cu ceas. Singura șansă este apariția cât mai repede a unui vaccin. Până atunci se va intra în carantină la început un bloc apoi o școală un oraș două orașe și dezastrul se va instala.

      Ștergere
  4. In liniute se potrivește orașul Ploesti.

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim 18:08 se scrie Ploiesti si nu Ploesti

    RăspundețiȘtergere
  6. În Ploiești, sunt deatui chinezi, s ar putea, dar o întrebare pun, dacă aproape tot mapamondul este în alertă, de ce, cei de la ministerul sănătății nu începe sa dea cu soluții eficiente, la școli, grădinițe, pe străzi, piețe, etc mai ales să controleze pe toți chinezii, preventiv ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Păiseni,Sv Păișani,Gj Păpăuți,Cv Peicani,Vs Pericei Sj, Perieni,Vs, Perechii BC, Petreanu Nu, PETRENI HD,Pașcani Ag, Plopeni Ct, Plugari Nt
    Sper că le-am scris bine. În numele lui Dumnezeu ați promis că scrieți mesajele așa cum vin. Când moare cineva înțeleg că pot apărea voci controversate dar o boală care se răspândește așa ușor poate apare oriunde.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ploesti nu este un oras MIC. deci este altul

    RăspundețiȘtergere
  9. Așa și? Pagubă-n ciuperci într-o țară care stă cu milioanele pe las fierbinti și Vulpița. Și politicienii când se uită pe audiențele Vulpiței își freacă mâinile de bucurie avem scaunul asigurat mai prindem vre-o zece ani de somn și dat cu mangla în parlament cu așa încărcătură. Așa că nu vă impacientați virusul în România își va face doar treaba necesară.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vomită în altă parte.De unde ai ieșit râsule?

      Ștergere
    2. Fix la tine sa ajungă virusul 19:52 ,na ca tot vrei raul la alții ? De ce nu la tine ?

      Ștergere
    3. Intr-adevar totul se intimpla cu un rost, fiind rinduit de Dumnezeu.

      Ștergere
  10. Marioara surioara, " pretenasul" tau soros isi freaca ghearele de bucurie ca el o finantat cabinetul de la. Wuhan. Palil-ar si pe el si pe sasalau si pe bozgor .

    RăspundețiȘtergere
  11. Am uitat de kazarii din parlament.

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamne Apara si ne păzește Doamne,

    RăspundețiȘtergere
  13. Pascani, nod de cale ferata, tranzitat de multa lume. Nadajduim in mila lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ma copii, voi stiiti ce insamna alegeri anticipate? Jocul lui soros de desfiintare a statului roman, ma iubitilor!!! . cu participarea cozilor de topor scoliti din banii lui.

    RăspundețiȘtergere
  15. Aveți dreptate să nu spuneți ,datorita celor ce va judeca,dar cei care va cred sunt mai multi ! Măcar zona ca alta lume sa evite o perioadă să ajungă! Ați ajuta mult ! Va mulțumim că existați!

    RăspundețiȘtergere
  16. Ma da cum ai faza ca ne-am eliberat de sub jugul fascist si am ales sa fim sub acelasi, ba mai rau?

    RăspundețiȘtergere
  17. PLOPENI Prahova.pare cea mai apropiata varianta.alt ORAS MIC.nu vad.poate POPESTI Ilfov dar este Popesti-Leordeni si nu are cum

    RăspundețiȘtergere
  18. Mai scrieti cateva litere din cuvant. Este ca si cum ne-am juca spanzuratoarea. Dar daca deja i-ati trimis ms.domnului Arafat, se vor lua masuri, se vor face verificari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A citit dl Arafat msj meu,dar nu m-a contactat.Este de alta Religie.Eu nu i-am spus orasul,l-am rugat sa se intereseze de mine prin mass media si apoi daca doreste ,poate sama sune.Insa....,exact cum spuneam, cei care ar putea face ceva, nu ia in seama cele care le scriu.

      Ștergere
    2. Musulmanii cuminți fac ceea ce trebuie in jurul lor: ajuta copii si batrani, au grija de familiile lor, rareori fura, nu injura, nu blasfemiaza, tin post si se roaga si sunt foarte seriosi in raportul cu Dumnezeu Creatorul. Nu iau in seama visele si viziunile, astrologia si alte lucruri ce nu tin de rostul lor pe pamant. Ma refer la musulmanii credinciosi, fermi pe calea lor spre Dumnezeu, nicidecum la descreieratii lor. Si are atat de multe pe cap Arafat, ca poti fi convinsa ca numai de viziunile tale nu are timp.
      Nu e treaba lui Arafat faptul ca romanii nu au de gand sa redevina oameni si sa faca ce pot ei face bun, restul, planul cel mare, lasandu-l in seama Lui Dumnezeu. De cand cu moda teoriei conspiratiei in Romania, se pare ca nimeni nu se mai imbolnaveste decat din cauza lui Soros.

      Ștergere
  19. Doamna Maria, am inteles ca nu puteti spune localitatea si mi se pare normal, ar intra lumea in panica, dar pentru noi cei de pe Blog, ne puteti confirma ca in comentarii sa vehiculat si localitatea cu DA sau NU va rog

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da! Este numele orasului in Comentarii! Este foarte des scris!

      Ștergere
    2. Multumesc, acela de N-E geografic

      Ștergere
    3. Pașcani este numele orașului ,este de înțeles .Am simțit confirmarea aceasta din partea doamnei Maria.

      Ștergere
  20. Da voi stiiti cine are grija de sanatatea noastra? Directorul polisano sibiu, finul lui..., presedinte al fdgrului, adica nazistii pe banii nostri.

    RăspundețiȘtergere
  21. Ma copii si io am votat cu ciuma rosie, sa dispar, nu? Sa disparem milioane, da ce ne facem cu ciuma neagra nazista? Pai daca disparem cu milioanele, cine mai merge la vot? Adica sa vor alege ei pe ei si se vor fura la fel?

    RăspundețiȘtergere
  22. Rugam tanarul in cauza sa mearga sa viziteze Casa Poporului . Ne-ar face un mare bine!

    RăspundețiȘtergere
  23. Gluma se îngroașă și se pare că ce a fost până acum a fost pistol cu apă. Două cazuri neobișnuite de infecție cu COVID-19 au fost descoperite în provincia Henan China sursa este necunoscută și prezintă o contagiozitate puternică. Unul din infectați a fost depistat la 34 de zile timp în care și-a mai infectat câteva persoane din familie sursa global times.

    RăspundețiȘtergere
  24. Va fi un unic partid dictatorial . Opozitia este la acest moment inexistenta . Trec dintr-o parte in alta ca la alba neagra . Romania e distrusa politic, economic, se afla pe mana unor bande de talhari care ne-au vandut pe 3 generatii . Sanatatea , invatamantul, cultura, industria, agricultura sunt la pamant , coruptia si traficul de persoane ne reprezinta ca popor .

    RăspundețiȘtergere
  25. Pai daca e transmisibil pe calea aerului ne-am dus pe copcă.Cred că o sa tin tot postul mare strict ,că doar credința ne mai salvează. O să fie măcel la ce mizerie este în spitale ,nu cred că o să iasă careva pe picioarele lui de acolo.Urez tuturor , să ne vedem la vară!

    RăspundețiȘtergere
  26. d-na MARIA ati spus in nenumarate mesaje-ca SI DACA VA PIERSDETI VIATA TOT O SA SCRIETI CE VA TRANSMITE DUHUL SFANT-spuneti unde este virusul asadar ca e o masura de preventie pentru lume-de ce sa moara multi pentru tacere-nu este normal !-sunt multi clarvazatorii care spun in fata ce este de spus-asumativa ce spuneti

    RăspundețiȘtergere
  27. Acum a anunțat ca un italian se pare ca a îmbolnăvit doua persoane iar unul din satele prin care a umblat e din Oltenia,începe tot cu P dar se termina cu a.

    RăspundețiȘtergere