vineri, 2 noiembrie 2018

URMEAZA RAZBOI ???

                              29 Octombrie 2018,ora 23,55 !

                                     Dragii mei, 

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe BLOG, aud glas care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spune asa:

                 "Experimente de 5 stele.
                Chiar daca experimentul devoalează.
              Discutia este din ce in ce mai tare.
               Urmeaza Război."

           Imagini pentru RAZBOI IMAGINIImagini pentru RAZBOI IMAGINIImagini pentru RAZBOI IMAGINI.

Clipă în care dragilor, vad o mana ce se chinuia sa taie o ramura cu spini mari, ramura ce se inaltase mult peste inaltimea mainii care ,se chinuia sa taie cat mai lunga ramura cu spini.
Iata dragilor că,din nou se pregateste Coroana de spini pentru MANTUITORUL nostru drag.
Prin neascultare,prin necredinta,prin rautate si ura fata de Aproapele ,este ca,si cum, L-am rastigni din nou pe MANTUITORUL.
Numai că, de aceasta data,MANTUITORUL va veni pe pămant pe norii Cerului,asa precum S-a si inaltat.
Si nu va veni pentru rastignirea Sa,ci va veni sa judece cu Dreapta SA DREPTATE,atat pe cei vii cat si pe cei morti.
Atunci sa-i vad pe cei care mi-au adus atata ura si-atata batjocura si acuzatii extrem de grave,sa-i vad cum vor raspunde in Faţa MANTUITORULUI HRISTOS,al Carui CUVANT Îl scriu eu astazi si dintotdeauna,de mai bine de 20 de ani incoace.
Eu i-am iertat si ma rog pentru sufletul lor incarcerat in ghearele diavolului,ca sa fie eliberat de sub puterea dracilor ,si primit in Lumina Invierii Lui Hristos,sub Aripile ocrotitoare ale MAICII PURUREA PREA CURATEI FECIOARE MARIA,Carora Li se cuvine,toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                           Cu dragoste,Maria.

37 de comentarii:

  1. Doamna Maria va cred din suflet ca cea ce auziti si vedeti se intampla mai devreme s-au mai tarziu.
    Chiar ne ingrijoreaza acest mesaj si am vazut ca s'au repetat de mai multe ori.
    Acum sunt la nivel de declaratii dar se sta ca pe nu butoi cu pulbere.
    Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului s-a apere acest popor de navalirea altor neamuri de razboiul dintre noi. Cu mult drag doamna Maria si Bunul Dumnezeu sa fie cu noi cu toti. DOAMNE AJUTA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te pup si te imbratisez cu multa drag,scumpa mea ! Eu sunt aici ca sa crape de ciuda dusmanii LUI IISUS HRISTOS si-ai MAICII LUI DUMNEZEU . Nimeni nu ma intimideaza cu absolut nimic. În faţa LEGILOR ROMANIEI sunt absolut corecta,curata,la fel si-n FATA LUI IISUS HRISTOS. Cine se simte nedreptatit,este liber sa faca plangere la ORGANELE in DREPT.Cine are DOVEZI impotriva mea,sa le duca la cel mai apropiat POST de POLITIE sau PROCURATURA.

      Ștergere
    2. Nu va inteleg raspunsul dat lui Ion Masinca. Comenariul ei este foarte binevoitor.
      Eu, recunosc ca nu va cred, dar ar fi absurd sa va reclam fiindca nu incalcati o lege scrisa. Poate una nescrisa, una morala.
      Totusi, ma intreb de ce nu va temeti ca Dumnezeu se va supara fiindca abuzati de numele Jui.

      Ștergere
  2. Pare o mina care taie ramuri de catina,porumbele etc daca era cu fructe sau fara folosite si pentru ceai cu rol de intarirea sistemului imunitar in cazul expunerii la bacterii si virusi de razboi ,dupa mesaj creeati intentionat prin'' experimentul'' ,deci un atac gen Bioterorism pentru un neconventional inceput prin razboi Hibrid-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu ce experiment am avut, dar în starea dintre veghe si somn, gandindu-ma la Dumnezeu, cumva mi s-a comunicat " ...deja a murit", si am văzut un convoi mare de camioane vopsite in bej si kaki, dupa ce am constientizat ceea ce am perceput, închizând iar ochii am văzut un alt convoi de camioane , care erau militare dar erau în alt loc și aratau altfel decât primele, erau întunecate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Rusia a cumparat tone de aur-cea mai sigura moneda in caz de razboi.O fi stiind ei ceva?-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rusia sau bogatasii rusi?

      Ștergere
    2. si china a cumparat tot aurul africii
      La ora actuala china detine puterea,ei sunt number 1.

      Ștergere
  5. Sunt aplicații ale armatei SUA impreuna cu aliati din nato in coastele Norvegiei ei ce să vezi exact în același timp si loc Rusia face teste cu noul armament achiziționat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Statul Român construieşte case pentru imigranţi! "Avem record de cereri de azil şi trebuie să aibă unde să stea!"


    Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) pregăteşte pentru luna decembrie a acestui an o hotărâre de guvern care vizează construcţia de locuinţe noi destinate integrării cetăţenilor din alte state veniţi în România cu o formă de protecţie.

    Intenţia MDRAP face parte din planul de acţiune pe 2018 pentru implementarea strategiei naţionale privind imigraţia. Acest plan urmează să fie adoptat în şedinţa de astăzi a Guvernului.

    Ministerul Dezvoltării vizează dezvoltarea unui program şi a unei strategii guvernamentale prin care să se reamenajeze unele clădiri dezafectate sau să se construiască locuinţe noi destinate persoanelor cu o formă de protecţie. Banii necesari acestui proiect ar urma să fie asiguraţi din bugetul statului român sau din fonduri europene.

    Tot în şedinţa de astăzi a Guvernului se votează modificarea ordonanţei privind integrarea socială a străinilor care au dobândit protecţie internaţională sau un drept de şedere în România.
    În noua variantă se precizează faptul că dacă primăriile nu pot asigura locuinţe imigranţilor sau spaţii de cazare, Inspectoratul General pentru Imigrări poate acorda sprijin în vederea cazării beneficiarilor unei forme de protecţie înscrişi în programul de integrare, prin decontarea, lunară, în limita fondurilor disponibile, pe perioada desfăşurării programului de integrare, dar nu mai mult de 12 luni, a cheltuielilor cu închirierea unei locuinţe private sau din fondul locativ de stat, precum şi utilităţile lunare aferente.
    O altă variantă este contractarea de servicii de specialitate pentru cazarea în locaţii individuale sau colective.

    În anul 2017 s-a înregistrat cel mai mare număr de solicitanţi de azil pe teritoriul României, respectiv 4.820 de cereri de protecţie internaţională. De asemenea, începând cu anul 2011 şi până în anul 2017, au beneficiat de programul guvernamental de integrare 2.584 de străini cu o formă de protecţie, se arată în nota de fundamentare a legii de aprobare a strategiei naţionale privind imigraţia pentru perioada 2015-2018.

    Comparativ cu anii anteriori, când numărul de persoane aflate în programul de integrare era determinat şi de creşterea numărului celor care au obţinut o formă de protecţie proveniţi din Nordul Africii, în ultima perioadă, situaţia operativă a suferit modificări substanţiale.
    Astfel, în contextul războiului din Siria, România înregistrează un număr crescut de persoane care obţin o formă de protecţie şi se înscriu în programul guvernamental de integrare.

    În vederea îmbunătăţirii procesului de integrare a solicitanţilor unei forme de protecţie, vor fi luate măsuri, inclusiv de ordin legislativ, care vor viza şcolarizarea, documentele necesare eliberării actelor de stare civilă, protecţia şi promovarea drepturilor copilului, reamenajarea unor clădiri dezafectate sau construirea unor locuinţe noi destinate persoanelor cu o formă de protecţie sau recunoaşterea calificărilor profesionale obţinute pe căi informale, se mai precizează în documentul citat.

    https://www.stirilekanald.ro/statul-roman-construieste-case-pentru-imigranti-avem-record-de-cereri-de-azil-si-trebuie-sa-aiba-unde-sa-stea-18646119




    RăspundețiȘtergere
  7. Guvernul vrea să trimită în şomaj 30% din bugetari. Eugen Teodorovici, chemat la discuţii


    Ministrul Finanţelor este chemat să prezinte studiul execuţiei bugetare pe primele nouă luni ale anului, iar situaţia nu pare deloc roz. România are în prezent 1,2 milioane de bugetari, cu 20.000 în plus faţă de luna decembrie a anului trecut.

    Guvernul ia în calcul să trimită în şomaj 30% dintre bugetari. Premierul României, Viorica Dăncilă a cerut o analiză a schemei de personal din ministere, iar o rectificare bugetară pe anul viitor bate la uşă, asta dacă ţinem cont că Liviu Dragnea şi C.P Tăriceanu se întâlnesc cu Eugen Teodorovici pentru a discuta bugetul anului viitor.


    De altfel, aceasta este o creştere record a ultimilor şapte ani, când un sfert dintre angajaţii noi de pe piaţă şi-au găsit locuri de muncă în administraţia centrală şi locală, care par acum supra-saturată. Aici, salariile au ajuns, în medie la 800 de euro, o leafă greu de ignorat, dacă ne amintim că salariul minim pe economie în România anului 2018 este de 1900 lei.

    Avertismentele specialiştilor n-au fost luate în calcul

    Aşa cum avertizau de multe ori analiştii financiari, creşterea economică pe care România a resimţit-o nu este una sustenabilă, iar decizia lui Eugen Teodorovici de a avea o "administraţie mai suplă" vine să completeze decizia disponibilizării mai multor bugetari, iar asta ar putea să se întâmple până la finalul anului.

    Sunt aproape 30% dintre bugetari care au scaunul în pericol, în aceste momente, iar Guvernul pare să vrea să ia o decizie cât mai repede.

    https://www.stirilekanald.ro/guvernul-vrea-sa-trimita-in-somaj-30-din-bugetari-eugen-teodorovici-chemat-la-discutii-18645566

    RăspundețiȘtergere
  8. Începe războiul, începe măcelul în iadul pământean! Trebuie făcut curat, hai dezlegați câinii războiului că oamenii au devenit animale!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19:43, nu-ti dori razboi, caci acesta nu ajuta ci inraieste si taumatizeaza omul, lasandu-l afundat in mai mult rau.

      Animalele sunt bune, dar omul rau este stapanit de duhuri necurate care se manifesta prin el.

      Curatenia nu se face prin razboi ci prin constientizare din perspectiva divina. Umanitatea are nevoie de cunoastere vie ca apoi sa inteleaga unde greseste.

      Abia atunci cand omul va intelege cine este cu adevarat se va schimba cert iar duhurile necurate nu vor mai putea locui in el.

      Ștergere
    2. Bine spus , oamenii au devenit animale!

      Ștergere
    3. Voi nu vedeti ca mor tot cei buni? Cei rai sunt lasati sa faca rau mai departe de parca ar avea 9 vieti!

      Ștergere
  9. 17,38 Dupa culorile camioanelor descrise precis din viziunea ta poate fi conflictul din Siria cu culoare kakie ar putea fi americanii care tocmai au suferit un atac intentionat al rusilor care le-au doborit dronele de lupta in actiune,
    La culorile mai inchise e o tara de la Nord in care se folosec aceste culori,obijnuiti cu vegetatie intensa ,as spune Rusia.
    Ai ales perfect momenul ,as zice sa continui tot seara in momentul de relaxare inainte de culcare in jurul orei 11 si neaparat cu ochii inchisi.
    Succes-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si la granita cu mexic sunt trimise armata serioasa sa opreasca caravanele de migranti

      Ștergere
  10. Un duhovnic român dezvăluie intențiile ascunse ale masonilor

    Parcă acum, în vremea noastră, diavolul a căpătat foarte multă putere în conștiințele lipsite de evlavie și de Dumnezeu ale oamenilor.

    Părintele Sofian Boghiu a spus depre masoni că “ei fac și bine”, doar că nu se știe “ce rău se ascunde în acest bine”. Avertismentele duhovnicului sunt, însă, mult drastice de atât.

    A fost starețul Mănăstirii Antim din București. Acesta a fost și pictor bisericesc, lăsându-și amprenta asupra multor lăcașuri de cult atât din România, cât și din străinătate.
    În timpul vieții sale, arhimandritul a vorbit și despre masonerie. “Parcă acum, în vremea noastră, diavolul a căpătat foarte multă putere în conștiințele lipsite de evlavie și de Dumnezeu ale oamenilor.
    Am aflat că în America de pildă, într-un oraș, e un templu al diavolului cu șase etaje.
    Un templu al diavolului! Sunt sataniști- îi știm- în societatea noastră de astăzi, sataniști care au niște jurăminte, un învățământ și un crez al lor cu totul potrivnic creștinismului. În vechime erau păgânii și aveau temple cum sunt acum, de pildă, templele masonice.
    Cine a fost în America a văzut că în orice oraș e o biserică a Bunei Vestiri, un templu masonic, o biserică a înălțării, un templu masonic.
    Masonii nu sunt prietenii creștinilor, sunt dușmanii lor. (…) Acum sunt aceste instituții care vor răul total al creștinilor. În primul rând este diavolul cu templele lui”, a avertizat părintele Sofian Boghiu, după cum se arată în cartea “Smerenia și dragostea, însușirile trăirii ortodoxe”.

    “ARE MIJLOACE DE A TE OBLIGA SĂ TACI”

    Referitor la masoni, părintele a continuat: “Trebuie să ne păzim pe noi înșine, dar și pe cel de lângă tine să-l păzești, să-l ajuți să meargă pe calea lui Dumnezeu, care este calea vieții. Cealaltă este calea morții, a întunericului, a nimicniciei. (…)
    Ei (n.r.- masonii) fac bine, dar nu știm ce rău se ascunde în acest bine.

    De pildă…tot la biata Americă mă gândesc. Am fost acolo pentru ochi și, deși ochii erau bolnavi, am văzut magazine foarte bogate, de câte o sută de metri lungime sau mai lungi, cu de toate: de la ac până la elicopter.
    Tot acolo este și templul diavolului, acolo sunt și demonizați sau satanizați și acolo sunt și templele acestor masoni.
    Așa încât sunt amestecate lucrurile. Bietul pește, săracul, din ape, din ocean, se agață și el de o bucățică de pâine sau de ceea ce e acolo în undiță și-o mănâncă cu lăcomie, că-i flămând, și-i rămâne undița în gât și-l trage pescarul afară și-l pune la frigare.
    Cam așa sunt aceste bunuri pământești care ni se oferă.
    Cine ni le oferă vrea să ne închidă mintea și ochii să rămână numai la ele. Și sufletul, care este de o valoare extraordinară. (…)
    Masoneria este o asociație și o mișcare universală care are mijloace de a te obliga să taci.
    Și încât nu se pot lua măsuri împotriva acestei mișcări universale, nu avem decât să ne păstrăm credința”.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ma copii,razboiul de pe pamant íi un fel de copil de mingi fata de cel din cer. Am fost otraviti cu mercur din 5 stele si sa ne fie de bine ca am trecut si peste asta. Marioara surioara,mai citeste si pe blogul. Calea. Aurie al. Mihaelei. Trei stele,te minunezi. Marioara. Sa vezi acolo rugaciuni de dezlegare. Te stimeaza,te íntelege si te iubeste! Caúta sa iei legatura cu ea.o sa fii uimita si mai ales ,o sa ai raspunsuri bune. Prin . Razboiul. Crestin. Cernerea o sa trecem cu totii care am ales venirea ín trupuri ín aceste vremuri de schimbare,noi am ales sa traim apocalipsa lui. Ioan,dragul de . El. Ai uitat ca am vazut lumina zilei de adormirea. Lui? Avem o misiune, . Marióara. Cu. Dumnezeu ínainte. Pa,pa,tai,tai. Va iubiresc pe toti.,ma copii frumosi din cer..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21.07 Felicitari , Domnule Ilie Serb, ce suflet aveti .

      Ștergere
  12. Din nou la atac. Jegosii astia au pus ochi rai pe Romania.
    http://stiri.tvr.ro/boala-tremuratoare-a-oilor-face-ravagii--scrapia-nu-poate-fi-tratata--iar-animalele-trebuie-sacrificate_837789.html
    Vor sa devenim ierbivori pardon, vegetarieni. 1.Gripa Aviara, 2.Vaca Nebuna, Porcul prostit si acum Oaia Salbatica. S-or mai inventa multi virisuri in laboratoare? In apocalipsa este scris ca vor murii a 3-a parte din oameni, a 3-a parte di animale si a 3-a parte din vegetatie. Iata ca se intimpla.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cicerone, jegosii sint chiar la conducerea tarii. In interesul lor au fost omoriti porcii ( vezi ce politicieni au crescatorii ). Acum multi romani care mai aveau cite un porc la tara, sint nevoiti sa cumpere carne de la magazin. Asa si cu oile ... Principalii beneficiari sint patronii de crescatorii de animale ...

      Ștergere
  13. Da, probabil ca va fi tot ce spuneti dar...mi s-a parut urata amenintarea aia din final...adica Mantuitorul va veni sa va razbune? Sa-i pedepseasca pe cei care au curajul sa nu creada? Toti avem dreptul sa alegem ce, in ce si cum credem...Si mai stiu ca Dumnezeu e iubire, este iertare...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai multa dreptate, nadiachim.com! Dumnezeu e mare, a faurit lumea, se straduieste sa vegheze asupra ei fiindca e opera Lui si nu vrea sa o lase sa se autodistruga. Dar o face prin metode speciale, nu prin intermediari autodeclarati.
      Este o lipsa de respect sa-I pui in seama tot felul de nimicuri. Cu atat mai mult sa te dai drept trimisul Lui.
      Dar, mintea umana e foarte diversa, a unora e mai speciala. Nu se simt bine daca sunt oameni de rand, vor sa fie mai sus decat ceilalti prin vorbe. Ca prin fapte e mai greu.

      Ștergere
    2. Da, nadiachn.com, insa asa cum ai dreptul sa alegi, asa trebuie si sa-ti asumi , deci este chiar logic.

      Ștergere
  14. MIHAI GADEA a avut un interviu cu NETHANIAHU-evreii cu iranienii sunt la cutite-am mai scris-ura dainuie de veacuri-acum ambele sunt gata de atac si au arma atomica-DUMNEZEU SA NE APERE PE TOTI ca efectele se resimt in toata lumea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa ma ierte Dumnezeu ,dar chiar toti vecinii au fost rai ?!
      Poate isi iau inima in dinti si fac PACE cu Iranul, ca nu poti sa o ti la nesfarsit cu razboaiele.Doamne ajuta la evrei sa faca pace cu vecinii

      Ștergere
  15. Pe de altă parte, cu Uranus din nou în focosul Berbec, focul poate scăpa de sub control, iar incendiile de la cele mai mărunte, până le cele mai mari pot fi frecvente. Este nevoie să acordăm atenție sporită surselor de foc, oriunde ne-am afla. Uneori, oricâte măsuri de siguranță și protecție ne-am lua, tot întâmpinăm neplăceri de la și prin foc. Asta se petrece datorită faptului că mai aveam de însușit corect lecțiile Focului și anume a acționa corect, promt la momentul potrivit, a ne alinia Voinței divine, a ne controla pornirile, manifestările, reacțiile, a nu ne lăsa dominați de instincte, de pasiuni momentane sau de agresivitate.

    RăspundețiȘtergere
  16. Un ziarist francez spunea la începutul secolului XX "Dacă secolul XXI nu va fi crestin, atunci nu va mai fi de loc".
    Dacă primul război a fost războiul imperiilor, al doilea a fost al extremelor ateist-filozofice, acest război va fi pornit de dragul banilor și al stăpânirii lumii și se va sfârși prin a începe alegerea grâului de neghina, a celor robi ai Tatălui Ceresc de cei robi ai diavolului prin patimile lor.
    Nu știu dacă va veni acum Mântuitorul, dar să știți că nu contează când și de ce mori, contează cum mori, mântuit sau ne mântuit.
    Ca popor care se crede creștin ortodox, pentru că referendumul a arătat altceva, care mai vrea să-și păstreze ființa națională și țara, trebuie să ne unim și să lăsăm deoparte interesele noastre meschine, slujind-ne unii altora prin inteligența și priceperea pe care ne-a dat-o Dumnezeu-Tatăl tocmai pentru acest lucru, nu pentru a ne îmbogăți sau a ne vinde străinilor.
    Războiul stă să înceapă, noi să ne punem nădejdea în ajutorul lui Dumnezeu, dar pentru aceasta trebuie să ne pocăim în duh și adevăr recunoscând-ne greșelile prin spovedanie și învrednicindu-ne de împreunarea cu Hristos Domnul prin preasfântul Trup și Sânge al Lui.
    Dușmanii noștri de la răsărit și apus, care vor anihilarea noastră ca popor și ocuparea țării, se încred în tancuri, avioane, vapoare și rachete, noi să ne încredem în Dreptatea lui Dumnezeu care ne-a dat fiecărui popor un loc sub soare, spre mântuire.
    "În zadar zidește omul casa
    Dacă nu o zidește Dumnezeu.
    În zadar apară ostașul cetatea
    Dacă nu o apară Dumnezeu." spunea psalmistul David.
    Uniți în credință, nădejde și dragoste de Dumnezeu, neam și țară vom învinge, altfel vom pieirii.
    Pe cei care se îndoiesc de acest lucru îi întreb:
    -Dacă nu vine acum sfârșitul lumii, pentru că numai Tatăl Ceresc știe când va fi, cum se vor justifica lașii în fața nepoților lor, care vor fi nevoiți să trăiască ca străini până și în țară părinților lor.
    -Ce răspuns vor da atunci când îi vor întreba părinții și bunicii lor care s-au bătut pentru România Mare cu austro-ungarii și cu bolșevicii pentru țară și credință.
    Vă îndemn, pe toți care mai iubiți această țară și popor, ca atunci când aceste vremuri vor veni peste noi, să ne unim și să luptăm pentru Dumnezeu, credința ortodoxă, neam și țară, sub deviza "Învingem sau murim, dar țara nu o predăm".
    Așa să ne ajute Dumnezeu. Amin.

    RăspundețiȘtergere
  17. Stie g cineva de ce nu se mai fac in Moldova autostrazi?«?nu vor sa ii j batatoreasca calaea lui Putin??


    M

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atat de putin respecti Moldova incat sa lansezi o asemenea gogorita pentru a motiva hotia si nemernicia celor care au transformat Moldova in Cenusareasa Romaniei?!!
      Putin are avioane si rachete, nu umbla pe sosele. Iar ei, cei care sunt acum la putere, sunt mai degraba amicii, nu inamicii lui.

      Ștergere
    2. Asa ma gandeam si eu ca Putin e dotat cu rachete si avioane si totusi americanii au scuturi exact in partea tarii unde sunt si se mai fac autostrazi...nu e vorba de respect, era doar o intrebare :(

      Ștergere
  18. 00:19Ai perfecta dreptate!Poporul roman trebuie sa se uneasca in credinta si dragoste sa nu se mai lase manipulat de politicienii de presa tv si din afara tarii.Sa cerem ajutorul lui Dumnezeu si vom Birui!Amin!

    RăspundețiȘtergere
  19. Asa este poporul roman da se uneasca.
    Am sa adaug ceva fereasca Dumnezeu de ceva rau ca sa stiti ca se unesc
    Bunul Dumnexeu sa ne apere de navalirea altor neamuri peste noi.
    Cu mult drag tuturor si Doamne Apara poporul roman.

    RăspundețiȘtergere
  20. 04,51 nu rusii, ci Rusia a cumparat si mai investeste in aur,deci statul rus se pregateste de razboi nu numai militar ci si economic-craciun

    RăspundețiȘtergere
  21. Moldovenilor daca vreti autostrazi trebue sa actionati in acest sens si in primul rind trebue sa va desemnati un candidat bun crestin din cei care au fost fruntasi la referendum.V-am mai spus dar nu ati reactionat,sinteti prea pasivi-craciun

    RăspundețiȘtergere