vineri, 23 noiembrie 2018

CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI , PREGATITA PENTRU A DOUA VENIRE A MANTUITORULUI IISUS HRISTOS !

                                22 Noiembrie 2018 ,ora 23,34 !

                               Dragii mei,

În aceasta seara ,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune asa:

             "Asta da !
   Iar un alt glas intreaba:
            Dar de Catedrala Mântuirii Neamului,ai auzit ?"
Clipă în care,vad un Cer senin de ziua si o fetita de circa 5 anisori care era tare fericita.           
Imagine din interiorul Catedralei Mântuirii Neamului din care se vede foarte bine tavanul şi un perete lateralCum arată Catedrala Mântuirii Neamului, înainte de sfințire! Care este stadiul lucrărilor. FOTO/.

Pe Cerul senin de ziua ,a apărut o Stea mare si stralucitoare foarte,o Stea care pulsa precum o inima.
Totul a durat doar cateva secunde,după care a disparut.
Dragii mei,eu stiu ca multi dintre semenii nostri români, contesta cu vehementa CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI. Cei care graiesc impotriva acestei BISERICI  a LUI HRISTOS, a doua ca marime după BAZILICA SFANTU PETRU din Roma, o fac după puţina lor Credinta si după dorinta de a -si judeca Aproapele, desi stiu ca nu trebuie s-o faca.
Catedrala Mantuirii Neamului nu este intamplator construita in Romania Duhului Sfant.
Asa precum am mai scris si altadata,CATEDRALA MANTURII NEAMULUI s-a construit cu Voia si cu Puterea Duhului Sfant. Cu multi,foarte multi ani in urma, a fost oranduit de Sus,ca aceasta CATEDRALA sa se ridice in ROMANIA VIITORUL al DOILEA NOU IERUSALIM.
Sa primim acest DAR DIVIN dragilor,si sa asteptam cu Credinta,cu Nadejde si cu Dragoste VENIREA LUI IISUS HRISTOS in Noul Său Ierusalim, numit ROMANIA  ADEVARULUI  DUHULUI SFANT.
Sa pregatim Calea Venirii Mantuitorului Hristos, rugandu-ne cu iubire si cu dragoste infinita la Prea Sfanta Treime si Maica Luminii,ca sa binecuvinteze Poporul roman ales ca sa-L primeasca pe Iisus  Hristos in a Doua Sa Venire pe Pămant,si sa sfinteasca cu DUHUL SĂU CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI in ziua de Duminica 25 noiembrie 2018.
                          Cu iubire,Maria Ghiorghiu.
P.S.

Acum 1 zi - Catedrala Mântuirii Neamului va fi sfințită duminică, iar Patriarhia anunță că oamenii care vor să asiste la ceremonie sunt așteptați pe .

„Pe laturile de nord și sud ale naosului sunt amplasate două abside laterale, iar peste naos se înalță turla principală (Pantocratorul). Pe latura vestică, deasupra exonartexului se află amplasat spaţiul rezervat corului, iar deasupra acestui spaţiu se ridică turla clopotniță. La nivelele superioare ale pronaosului şi naosului sunt dispuse galerii (balcoane) laterale interioare, precum și un circuit interior în jurul bazei turlei principale la cota +56,00 m şi unul exterior la cota +91,00 m în jurul cupolei turlei principale – Belvedere spre a privi orașul (ca la multe alte catedrale europene). Circulația verticală se va realiza pe scări și prin 8 ascensoare (lifturi) care asigură accesul la toate nivelele inferioare şi superioare ale Catedralei, mai ales pentru persoanele vârstnice sau cu dizabilități.”

Acum 6 zile - VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS. Catedrala Mântuirii Neamului a fost construită pe o suprafaţă de 110.000 mp şi se ...

Clopotele Catedralei Naţionale a fost deja sfinţit

Patriarhul Daniel a sfințit deja clopotele care valorează o jumătate de milion de euro şi pe care apare propriul său chip: „Urmând tradiţiei creştine, pe fiecare dintre cele şase clopote se află inscripţionate: stema Patriarhiei Române, chipul în efigie al patriarhului Daniel, sub păstorirea căruia s-a concretizat construirea Catedralei Naţionale, şi crucea patriarhală, precum şi inscripţia: ‘Binecuvântarea Patriarhului Daniel al României pentru Catedrala Naţională – Centenar 1918 – 2018′”, spune Patriarhia.
P.S.

 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://1.bp.blogspot.com/-hygcXuHRA-w/V7oIhxgiXoI/AAAAAAAAAEQ/J-58X6g3fskjoLAy8-aH65tX4fJIVgyOgCLcB/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

                .











91 de comentarii:

  1. Catedrala mantuirii BANULUI,NU NEAMULUI SUBJUGAT DE PREOTI SI PASTORI ETC VA CADEA LA FOARTE MARELE CUTREMUR si toti inselatorii(preotii si pastorii,predicatorii,etc ce pastoresc banii si aurul,iar nu oile Lui Iisus) vor fi judecati cu dreptate de Iisus la foarte apropiata Sa Revenire!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevăr ai grăit , căci piatra pe piatra nu va sta în piciore din osindirea aproapelui .

      Ștergere
    2. Daca ai fi la un impas-cumpana-dezastru, si ACOLO la CATEDRALA
      ai sti ca mai exista o speranta-minune dumnezeiasca sa te salveze
      ,ti-ai cere scuze in schimbul ajutorului divin?

      Ștergere
    3. 22:55, cum indraznesti! Cine ti-a spus tie ca asa este?!

      Ștergere
    4. 22:55, Cu ce te subjuga preotii, cu credinta si cu iubirea lui Dumnezeu pe care o propovaduiesc de la altare?. Oricum tu nu mergi la biserica, in consecinta cu ce te asupresc?. Cand s-a facut arena nationala pentru fotbal nu cred ca te-ai plans.

      Ștergere
    5. Poate ca ai dreptate. Dumnezeu e suparat ca biserica ascunde adevarul relevat de Isus. Preotii vor fi mai aspru judecati. Dumnezeu nu are nevoie de inutilele ceremonii religioase,inventate ca sa fie prilej de adunat bani.
      Nu e rau ca s-a construit catedrala,va fi o atractie turistica si vor veni cutiva turisti straini in plus,care vor lasa bani in tara.

      Ștergere
    6. Esti invidios pe bogatia lor!. Nu mai au voie oamenii sa aibe afaceri? Ce,traim in comunism? Fa si tu ceva,un chiosc linga catedrala,sa vezi ce greu se cistiga banul!

      Ștergere
    7. Nu mai apartin preotilor si lumii,ci Domnului Iisus,si nu pot sa stau deoparte,cand vad ca pier oamenii cu miliardele din cauza falsilor pastori care sunt lupi pradalci,dandu-se pastori,sunt si preoti cu har,dar foarte,foarte putini,nu la aceia m-am referit,ci la faptul ca bisericile si adunarile religioase au intrecut in coruptie politicienii!Nu se mai poate asa,se va implini ce-a zis Iisus,ca nu va gasi credinta cand va reveni,ci doar foarte,foarte putina!Si nu i-am judecat eu,ci am spus ce-i asteapta daca mai continua astfel,sa minta,si sa fure si nu sa se-ngrijeasca de oile Lui Hristos cu frica si cu cutremur de Dumnezeu!

      Ștergere
    8. 7:43Vei vedea importanta Catedralei si a ceŕemoniilor religioase si prezenta lui Dumnezeu acolo a Duhului Sfant cand multi sectanti si necredinciosi vor incerca sa intre sau sa asculte slujbele si nu vor putea pt ca Duhul Sfant nu le va permite lucrand pe constiinta lor care ii va mustra .Atunci vor vedea cat de puternice sunt slujbele ,ceremoniile bisericii Ortodoxe si faptul ca nu au Duhul Sfant ci duhul cel rau.

      Ștergere
    9. 7:43Vei vedea importanta Catedralei si a ceŕemoniilor religioase si prezenta lui Dumnezeu acolo a Duhului Sfant cand multi sectanti si necredinciosi vor incerca sa intre sau sa asculte slujbele si nu vor putea pt ca Duhul Sfant nu le va permite lucrand pe constiinta lor care ii va mustra .Atunci vor vedea cat de puternice sunt slujbele ,ceremoniile bisericii Ortodoxe si faptul ca nu au Duhul Sfant ci duhul cel rau.

      Ștergere
    10. Dumnezeu vrea ca religiile sa dispara,caci s-au dovedit a fi printre cele mai rele lucruri de pe Pamint! De unde stiu? Am citit mult

      Ștergere
    11. 23.42 Dar tu cum indraznesti sa-l condamni pentru ca nu crede ca tine? Crezi ca cistigi puncte pentru judecata de apoi?

      Ștergere
    12. 21 45Observ ca lucrezi cu...puncte!Mai bine ai lucra cu mintea ca sa intelegi ce e adevar si ce e minciuna!

      Ștergere
    13. Maria Gheorgiu ma cenzureaza! Dovada ca este platita sa "imparta dreptatea" dupa mintea ei de bolnava. Se crede aleasa. Sunt timpurile iisusilor mincinosi si ai falsilor profeti. Maria, dupa adevarul tau de posedata bolnava sa-ti dea Dumnezeu la Judecata! Te va intreba de ce nu ai fost cu Iisus si ai fost cu lupii care ne sfarteca copiii? Oile nebune se cred baci, bacii sunt tradati. New age si crestinism? Un rahat spiritual tipic posedatilor de demoni! Eu nu mai fac niciun conentariu in rahatul vostru! Imi vine sa vomit in atata minciuna. Maria, sa-ti pui in spate crucea si sa te duci la dracu ce ti-a sucit mintile. Calare pe matura ta de vrajitoare😀

      Ștergere
    14. Maria-Aurelia25 noiembrie 2018, 08:54
      Dragii mei,
      Voi cei care o laudati pe aceasta individa Maria -Aurelia,iata cine este acest suflet ratacitor. Este plin de rautate,de mandrie si posedata de diavol.
      De azi inainte nu veti mai vedea Comentarii de la acest suflet cuprins de rautate si de intuneric!

      Ștergere
    15. 08:54, pe acest blog nu trebuie sa se prolifereze toata rautatea si trufia unora care se vad deasupra tuturor. Dupa cum te exprimi pari a fi un om cu grave probleme psihice, de aceea ar bine ori sa-ti revizuiesti modul de exprimare ori, sa nu mai fii ispita pentru altii. "Vai de cei prin care vine ispita" spunea Mantuitorul Iisus Hristos, Domnul si Dumnezeul nostru.

      Ștergere
    16. 11.48 ar trebui sa te vezi si pe tine, semeni cu cea pe care o cenzurezi! Ti-am spus ca cenzura n-o sa-ti aduca nimic bun, din contra si nu cred ca Dumnezeu e de acord cu politica ta bazata pe minciuna si manipulare. Esti atat de naiva incat sa crezi ca cenzurand rezolvi ceva? Adevarul iese ca uleiul la suprafata, oricat te strofoci tu sa-l faci pierdut! PSD te defineste DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE!

      Ștergere
  2. Timpul va trece, dar istoria va consemna evenimentul (sfintirea de centenar a catedralei neamului romanesc) si va ramane edificiul (catedrala). Acestea se vor scrie in istoria poporului nostru si nu ne va fi rusine ca desi am trait vremuri grele, acest popor a reusit sa faca prin credinta un edificiu in care se vor face liturghii si rugaciuni inchinate lui Dumnezeu. Preotii si oamenii vor trece, dar va ramane aceasta catedrala a neamului romanesc asa cum au ramas manastirile din Moldova si din toata tara ca repere a credintei acestui popor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😀 Da...ca Iisus e orb. Nu vede copiii bolnavi, deposedati de drepturile lor, in țara lor. O sa-i ia ochii catedrala si o sa uite de copii😀. Dusilor cu pluta! Nu mai stiti ce e crestinismul?!Milioane de copii mor zilnic pe pamant de foame si in razboaie! Altii sunt violati, vanduti ca sclavi, folositi de illuminati cobai in experimente. Si voi ca imbatati cu apa chioara, ca o catedrala va va ajuta. Maria Gheorgiu trage de timp. Fura din timpul meu, din timpul copiilor. O sa vezi spaima cand va trebui sa-ti stergi toate rahaturile mincinoase de pe net! Pentru ca informatia ta este paienjenis, haos, bariera spre Lumina. Doamneee, toate tutele se cred profete?

      Ștergere
    2. Maria-Aurelia25 noiembrie 2018, 08:54

      DUMNEZEU sa te binecuvinteze suflet inrait si ratacit ! Sa -ti daruiasca tie LUMINA INVIERII SALE, ca sa nu mai orbecai prin intuneric. Multumesc pentru cuvintele tale HULITOARE la adresa DUHULUI SFANT, dar de azi inainte nu vei mai vedea COMENTARII de-ale tale pe acest BLOG al LUI DUMNEZEU . Fie ca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa aiba grija de sufletul tau chinuit si intunecat! Atunci cand vei da de necaz mare,sa te gandesti la cuvintele pe care mi le-ai grait !DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    3. 11:51, cat de prefacuta poti fii!!!!

      Ștergere
    4. 07:52, tocmai tu vorbesti!!! : ))))))))

      Ștergere
  3. Aceasta catedrala a cam mincat banii romanilor, de ce trebuie politia cu aur,de ce trebuia atitia bani aruncati?!Lui Dumnezeu nu-i place aurul, ii place omul simplu....o sa vina vremea,de nu o sa fie oameni in el...si asa sint goale bisericile. ..Un bloc de abia se construieste in orasele tarii,de 28 de ani nu s-a construit aproape nimic,numai mall-uri si cladiri de birouri,Ceausescu facea un cartier intr-o luna-doua...va intreb unde stateam noi toti acum,daca nu se facea pe atunci?!Rusine tuturor guvernelor tarii,care au condus pina acum!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti voi raspunde ca,aceasta CATEDRALA trebuia sa se construiasca ! Lasati toate cate le insirati aici !
      DUMNEZEU are si EL partea LUI aici pe pămant romanesc.
      Multi veti vrea ca sa intrati in aceasta CATEDRALA in care aruncati cu piatra,dar va fi prea tarziu,deoarece,ati batjocorit-o inainte.
      IATA:Hristos şi femeia care l-a uns cu mir de nard curat, de mare preţ
      03 Aprilie 2018
      În Săptâmâna Patimilor în miercurea mare, la denia de marţi seara se face pomenirea femeii păcătoase care a uns picioarele Mântuitorului cu un mir de mare preţ, stârnind revolta ucenicilor care au spus că era mai bine ca acel mir să fie vândut şi banii să fie daţi săracilor. Hristos Domnul ştiind inima femeii primeşte cu mare bucurie jertfa ei. Mai jos vedem cât de frumos explică acest moment Sfântul Ioan Gură de Aur:

      "Femeia păcătoasă nu s-a apropiat de Iisus decât după ce alte femei au încurajat-o prin exemplul lor, ca samarineanca, cananeianca, cea cu pierdere de sânge şi multe altele. Conştiinţa sa, remuşcarea păcatelor sale au reţinut-o totdeauna. Ea nu este vindecată chiar în public: ea primeşte acest har în mod particular şi în taina unei case.

      Toate aceste femei de mai înainte n-au mers să-l afle pe Iisus Hristos decât pentru vindecarea trupului. Aceasta singură vine să-l afle în această casă, pentru a-i face mai multă cinste lui şi pentru a obţine de la el vindecarea sufletului său. Căci ea n-avea nici o boală trupească şi este ceea ce face să se admire zelul ei către Iisus Hristos în aceste onoruri care i le face lui, nu ca de un om simplu – unui om simplu nu i-ar fi şters picioarele cu părul capului ei -, ci de cineva mai mare decât un om. De aceea, mădularul care era mai preţios din trupul ei, capul, pe acela l-a pus la picioarele lui Hristos.

      „Şi văzând ucenicii, s-au mâniat şi au zis: De ce risipa aceasta? Căci mirul acesta se putea vinde scump, iar banii să se dea săracilor. Dar Iisus, cunoscând gândul lor, le-a zis: Pentru ce faceţi supărare femeii? Căci lucru bun a făcut ea faţă de Mine. Căci pe săraci totdeauna îi aveţi cu voi, dar pe Mine nu Mă aveţi totdeauna; Că ea, turnând mirul acesta pe trupul Meu, a făcut-o spre îngroparea Mea. Adevărat zic vouă: Oriunde se va propovădui Evanghelia aceasta, în toată lumea, se va spune şi ce-a făcut ea, spre pomenirea ei.” (Matei 26, 8-13)

      - Dar de unde le-a venit ucenicilor gândul acela?

      - Auziseră pe Dascălul lor zicând: „Milă voiesc, şi nu jertfă” şi învinuindu-i pe iudei că au lăsat în părăsire poruncile cele mai grele: judecata, mila şi credinţa, dar lor vorbindu-le multe pe Munte despre milostenie. Din pricina acestora ucenicii se socoteau în ei înşişi şi gândeau că dacă arderile de tot nu-i sunt pe plac şi nici slujirea legii vechi, cu atât mai mult ungerea cu mir. Ucenicii aşa gândeau; dar El, văzând cugetul femeii, o lasă să toarne mir pe El. Mare era evlavia femii şi negrăită râvna!

      De aceea Hristos, făcând mare pogorământ, i-a îngăduit să-i toarne mirul pe capul Lui. Dacă nu S-a ferit să Se facă om, să fie purtat în pântece, să fie hrănit cu lapte, pentru ce te minunezi că n-a oprit-o să-L ungă cu mir? După cum Tatăl a suferit mirosul şi fumul jertfelor, tot aşa şi Hristos, precum am spus mai înainte, a primit gândul cu care femeia păcătoasă i-a adus mirul. Iacov a uns cu untdelemn stâlpul în cinstea lui Dumnezeu; la jertfe se aducea untdelemn, iar preoţii se ungeau cu mir. Ucenicii, însă, pentru că nu-i cunoşteau gândul, au ţinut-o de rău fără temei; iar prin vina pe care i-o aduceau au arătat dărnicia femeii.

      Spunând că s-ar fi putut vinde mirul cu trei sute de dinari, au arătat cât a cheltuit ea cu mirul acesta şi cât de mare i-a fost mărinimia sufletului ei. De aceea îi şi ţine Hristos de rău pe ucenici zicându-le;

      „Pentru ce faceţi supărare femeii?”

      Şi adaugă şi pricina, voind să le aducă aminte iarăşi de patimile Sale, că spune:

      „Spre îngroparea Mea a făcut-o”

      şi încă o altă pricină:

      „Că pe săraci pururea îi aveţi cu voi, dar pe Mine nu Mă aveţi pururea” şi:

      Ștergere
    2. Continuare:
      „Spre îngroparea Mea a făcut-o”

      şi încă o altă pricină:

      „Că pe săraci pururea îi aveţi cu voi, dar pe Mine nu Mă aveţi pururea” şi:

      „Oriunde se va propovădui Evanghelia aceasta se va vorbi şi de ce a făcut ea”.

      Ai văzut că prezice iarăşi că vor ieşi să propovăduiască neamurilor? Îi mângâie de durerea pricinuită de moartea Lui, arătându-le că după răstignire puterea Lui va străluci atât de mult, încât predica Evangheliei se va răspândi peste tot pământul. Cine-i oare atât de ticălos încât să se împotrivească unui atât de mare adevăr? Şi iată, ceea ce a zis s-a făcut! În orice loc de pe faţa pământului te-ai duce vei auzi de fapta acestei femei. Şi doar nici nu era o persoană de înalt rang, nici n-a avut mulţi martori când a făcut fapta aceasta, nici n-a săvârşit-o în adunare de lume ci în casă, - în casa unui lepros – de faţă fiind numai ucenicii.

      Cine a făcut să se răspândească şi să i se ducă vestea pe faţa întregului pământ? Cine? Puterea Celui Ce a spus aceste cuvinte! Faptele strălucite ale nenumăraţilor împăraţi şi generali sunt date uitării, chiar dacă statuile lor mai sunt încă printre noi. Nu mai sunt cunoscuţi nici din auzite, nici după nume, deşi au întemeiat oraşe, au înălţat ziduri împrejurul lor, au câştigat bătălii, au biruit în războaie, au robit popoare multe, au dat legi şi au ridicat statui! Dar toţi cei de pe faţa pământului cântă şi vorbesc de o femeie păcătoasă care a vărsat mir pe capul lui Hristos, în casa unui lepros, de faţă fiind numai 12 bărbaţi, iar pomenirea faptei ei nu s-a vestejit, deşi a trecut atât amar de vreme. Perşi şi indieni, sciţi şi traci, sarmaţi şi mauri şi locuitorii insulelor britanice trâmbiţează ce s-a făcut pe ascuns într-o casă din Iudeea, de o femeie păcătoasă.

      Mare e iubirea de oameni a Stăpânului! Îngăduie unei păcătoase să-i sărute picioarele, să verse mir pe ele, să I le şteargă cu părul capului ei! Da, Domnul îngăduie toate acestea şi ţine de rău pe cei care o certau. Că nici nu se cădea să fie nesocotită femeia când arătase atât de mare dragoste!

      Te rog să te uiţi şi la aceea că ucenicii ajunseseră tare râvnitori pentru milostenie.

      - Dar pentru ce n-a spus numai atât că a făcut o faptă bună, ci mai întâi a spus: „De ce faceţi supărare femeii?”

      - Ca să-i înveţe pe ucenici să nu ceară de la început oamenilor mai slabi în credinţă cele mai mari fapte. De aceea nici nu judecă în ea însăşi fapta săvârşită de femeie, ci în legătură cu starea ei sufletească.

      Dacă Domnul ar fi vrut să facă o lege din spusele Sale de acum, apoi n-ar fi vorbit deloc de femeie; dar vorbeşte de ea ca să afli că pentru ea a spus aceste cuvinte, ca să nu înăbuşe credinţa ei ce odrăslise, ci să o întărească mai mult. Le grăieşte aşa ucenicilor ca să lăudăm şi să încălzim cu focul dragostei noastre pe cel care face o faptă bună, chiar dacă fapta lui nu-i desăvârşit de bună şi să nu-i cerem aceluia de la început să fie cu totul desăvârşit. Că Însuşi Domnul voia mai cu seamă aceasta se vede de acolo că El, Care nu avea unde să-Şi plece capul, a poruncit ucenicilor să aibă pungă. Dar acum nu era timpul să îndrepte ce se făcuse, ci să laude o faptă bună. După cum dacă cineva L-ar fi întrebat înainte de a fi făcut femeia lucrul acesta, El n-ar fi grăit aşa, tot aşa, după ce ea a făcut aceasta, Hristos a urmărit un singur lucru, ca ea să nu se simtă stânjenită din pricina mustrării ucenicilor, ci să plece mai bună, ajungând mai plină de râvnă, datorită blândeţii Lui.

      După ce a vărsat mirul, nici n-ar mai fi avut vreu rost mustrarea.

      Şi tu, dar, dacă vezi pe cineva că face nişte sfinte vase şi că le aduce la biserică sau dacă vezi pe un om că împodobeşte zidurile sau pardoseala bisericii, nu porunci să vândă sau să strice ce-a făcut, că să nu-i înăbuşi râvna; dar dacă te întreabă înainte de a face, porunceşte să dea săracilor banii ce vrea să-i cheltuiască; pentru că şi Hristos tot aşa a făcut, ca să nu-i strice inima femeii, şi tot ce-a spus, spre mângâierea ei a spus-o.

      (Sfântul Ioan Gură de Aur)



      Ștergere
    3. Tot ce scrie doamna Maria,este adevarat,chiar daca foarte multi ortodocsi comenteaza negativ,sau mai bine zis de rau,eu va spun daca cititi si profetiile altor persoane din India,baba Vanga,Parintele Arsenie Boca,doamna Maria,toti spun la fel despre tara noastra ca va fi Noul Ierusalim.Stiu ca Catedrala trebuia sa fie construita in judetul Botosani,orasul Dorohoi,dar sa modificat inainte sa moara parintele.Asa cum spune si doamna Maria,Catedrala are o legatura.foarte mare cu venirea Mantuitorului Lumii,pe pamantul Romanesc,unde sa nascut.La Sfintirea Catedralei,IISUS HRISTOS,si Maica Domnului vor fi prezenti.Dupa Sfintirea Catedralei,sa ne pregatim cu totii,ca incep schimbari foarte mari pe pamant,Sfanta Biblie ajunge la Sfarsit,si Biblia Adevarata va fi scoasa la lumina,si toata credinta va fi data peste cap,ca omenirea panain prezent,a trait in minciuna.Totul se termina,si pe pamant va fi numai religia ortodoxa,asa cum este scris in Biblia Adevarata.
      Cu totii sa ne lepadam de cel rau,si sa-l urmam pe Dumnezeu.

      Ștergere
    4. Asa este 22:30 e foarte adevarat ce spuneti.Am mai spus si eu dar nu am fost crezuta.Vor vedea in scurt timp Adevarul.Minciuna nu poate exista pana la infinit.Totul se termina pe pamant.In 2020 va fi intuneric peste tot pentru ca soarele se va stinge pana in 2022.Dar asta e .E venirea lui.Iisus.Rapirea sfintilor la cer ar insemna intuneric total.Harul va fi luat .Biserica ridicata.

      Ștergere
  4. 22:55Pana la Iisus i-ai judecat tu.Numai Domnul e JUDECATOR!Dar multi din asa zisii credinciosi nu au defapt o "relatie buna" cu Dumnezeu si de aici reticenta fata de preoti si Biserica .Mai bine o cercetare sincera a sufletului si impacarea cu Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  5. Regret d-na Maria insa eu aseaman aceasta catedrala cu vitelul ala de aur... e inceputul sfarsitului cu sfintirea acestei blasfemii... multi vor abandona religia orthodoxa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gresit ! CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI omenesc,isi are rolul ei!
      Sa nu uitam ca ROMANIA va fi NOUL IERUSALIM !
      Este nevoie,conform PORUNCII DIVINE,de aceasta a CATEDRALA a MANTUIRII neamului omemnesc.
      Nu conteaza cat a costat si costa, ci conteaza ca s-a implinit VOIA DUHULUI SFANT !
      CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI OMENESC este oranduita de Sus,a fi construita si finalizata pana la VENIREA LUI IISUS HRISTOS pe pămant romanesc.Nu mai cartiti si nu mai contestati,căci va atrageti păcate grele. PREOTII care nu s-au supus si nu se vor supune LEGILOR LUI HRISTOS ,vor fi judecati de EL si-si vor primi pedeapsa după faptele lor.Nu noi trebuie sa-i judecam ! IISUS HRISTOS ne va judeca pe toti ! De ati cartit impotriva BISERICII LUI HRISTOS ,mergeti si va spovediti la PREOT ,căci diavolul va indemnat ca sa cartiti.DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    2. ROMANIA NU E NOUL IERUSALIM!TANTI MARIE IA SI CITESTE CARTEA APOCALIPSA LUI IOAN SI VEZI CLAR CA DOMNUL IISUS VINE LA ARMAGHEDON IN VALEA LUI IOSOFAT SA JUDECE,SI MAI CITESTE ACOLO UNDE ZICE CLAR CA IERUSALIMUL SE POGOARA CLAR DIN CER DE LA DUMNEZEU!PAMANTUL E SPURCAT SI-N ROMANIA SI PESTE TOT IN LUME CHIAR SI-N ISRAEL,SI DOMNUL IISUS IL VA CURATA DE DATA ASTA CUM A SPUS PRIN FOC,NU PRIN APA CA-N VREMEA DREPTULUI NOE!

      Ștergere
    3. Sa inteleg ca evreii vor ocupa Catedrala,Casa Poporului,Romania,Se vor muta aici? De ce ?in tara lor nu le mai place?au tara frumoasa bogata doar ca ei sunt mai tot timpul pe picior de razboi cu vecinii cu prietenii.Pacea i-ar caracteriza frumos

      Ștergere
    4. Doamna Maria, in zadar incercati sa le spuneti orbilor cat de frumoase sunt culorile, fiindca ei refuza sa le vada si nu vor sa le vada din cauza impietririi inimii lor.

      Ștergere
    5. 😀 Da...Orbii cad culori unde nu sunt. Dar nu le vad in Creatie. Sunteti nebuni de legat! Chiar daca ati construit catedrala, daca va prefaceti in continuare ca nu vedeti copiii suderinzi, magaoaia va ramane un templu unde inchinatorii la idoli isi cauta scaparea cand le intra frica in oase. De Mania Lui Dumnezeu, sobolanii nu scapa nici in pamant!

      Ștergere
    6. Câta ură si câtă rautate ai in inima si-n sufletul tau.
      Bineinteles ca diavolului nu-i plac BISERICILE LUI HRISTOS si nici RUGACIUNILE fierbinti. Bineinteles ca nici tie nu-ti plac,deoarece diavolul tine sufletul tau in ghearele sale si te face sa graiesti asemenea mizerii.Nu te mai da o sfanta MARIA AURELIA ,caci nu esti ! Esti doar un mic slujitor la diavolului,al rautatii si mandriei din tine.Nu esti deloc buna cum vrei sa pari,nu ai deloc respect fata de BISERICA LUI HRISTOS si faţă de PREOTI, nu ai deloc acel graunte de mustar de CREDINTA,iar smerenia si iubirea faţă de Semenii tai,iti lipsesc cu desavarsire. Daca iti vine sa vomiti cand citesti acest Blog,de ce mai intri? Iata cuvintele tale:

      Maria-Aurelia25 noiembrie 2018, 08:54
      Maria Gheorgiu ma cenzureaza! Dovada ca este platita sa "imparta dreptatea" dupa mintea ei de bolnava. Se crede aleasa. Sunt timpurile iisusilor mincinosi si ai falsilor profeti. Maria, dupa adevarul tau de posedata bolnava sa-ti dea Dumnezeu la Judecata! Te va intreba de ce nu ai fost cu Iisus si ai fost cu lupii care ne sfarteca copiii? Oile nebune se cred baci, bacii sunt tradati. New age si crestinism? Un rahat spiritual tipic posedatilor de demoni! Eu nu mai fac niciun conentariu in rahatul vostru! Imi vine sa vomit in atata minciuna. Maria, sa-ti pui in spate crucea si sa te duci la dracu ce ti-a sucit mintile. Calare pe matura ta de vrajitoare. Mergi cu DOMNUL intunericului tau si -i slujeste lui ca si pana acum,daca LUI DUMNEZEU nu-i slujesti. Un adevarat crestin asa cume vrei tu ca sa pari,nu vorbeste in asa mod. Nu pot sa-ti spun decat ca,mi-i mila de sufletul tau chinuit si intunecat de diavol.DUMNEZEU sa te aiba in paza SA !

      Ștergere
    7. Dragii mei,va place asa de tare de aceasta individa MARIA AURELIA?
      Chiar sunteti orbi si nu vedeti ca e pusa aici ca sa ponegreasca BISERICA LUI HRISTOS si pe voi toti cei care credeti si iubiti pe Dumnezeu ?
      Iata ce părere are ,acest suflet prins in mrejele diavolului ,despre voi toti cei de buna credinta care comentati aici cu dragoste si cu iubire de Hristos:

      Maria-Aurelia25 noiembrie 2018, 08:54
      Maria Gheorgiu ma cenzureaza! Dovada ca este platita sa "imparta dreptatea" dupa mintea ei de bolnava. Se crede aleasa. Sunt timpurile iisusilor mincinosi si ai falsilor profeti. Maria, dupa adevarul tau de posedata bolnava sa-ti dea Dumnezeu la Judecata! Te va intreba de ce nu ai fost cu Iisus si ai fost cu lupii care ne sfarteca copiii? Oile nebune se cred baci, bacii sunt tradati. New age si crestinism? Un rahat spiritual tipic posedatilor de demoni! Eu nu mai fac niciun conentariu in rahatul vostru! Imi vine sa vomit in atata minciuna. Maria, sa-ti pui in spate crucea si sa te duci la dracu ce ti-a sucit mintile. Calare pe matura ta de vrajitoare. Mergi cu DOMNUL intunericului tau si -i slujeste lui ca si pana acum,daca LUI DUMNEZEU nu-i slujesti. Un adevarat crestin asa cume vrei tu ca sa pari,nu vorbeste in asa mod. Nu pot sa-ti spun decat ca,mi-i mila de sufletul tau chinuit si intunecat de diavol.DUMNEZEU sa te aiba in paza SA !
      De azi inainte aceasta individa va disparea de pe acest BLOG !!!

      Ștergere
    8. d-na Maria
      Nu-i mai publicati si Nu-i mai cititi mesajele Aureliei ptr ca e trista si probabil trecuta prin mari incercari in viata
      Poate Domnul ii va lumina mintea

      Ștergere
    9. 09:06, tu esti "sobolanul" despre care vorbesti!

      Ștergere
  6. Doamna Maria nu trebuie sa ne intristam ca vad ca mai sunt oameni care contesta.
    Cea mai mare bucurie a vietii mele este atunci cand aud si vad ca s-a mai construit o Biserica o Manastire.
    Acolo unde se construieste o Casa a lui Dumnezeu este o gura de rai.
    Unde se construieste o carciuma este o gura de iad.
    In Sf.Biserica se savarseste Sf.Liturghie si toate slujbele inchinate Domnului Nostru Iisus Hristos si Maici Domnului,iar in carciumi se bea se injura se bat si etc.
    Cu cat avem mai multe Sf. Biserici cu atat avem mai multe guri de rai.
    Catedrala este poarta cea mare a raiului unde asa cum spune doamna Maria vine Mantuitorul Nostru. Sa ne bucuram chiar sa ne bucuram.
    Cu mult drag doamn Maria

    RăspundețiȘtergere
  7. Mantuirea nu se obtine cu bani, aur, cladiri sau picturi ci dand de pomana lui Isus cele rele din launtrul nostru si primind de pomana de la Isus toate cele bune. Nu exteriorul cat interiorul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Interiorul se manifesta catre exteri0r fiindca omul nu ramane doar inlauntrul corpului sau ci este o fiinta sociala si traieste in creatia lui Dumnezeu. Mantuirea se optine si prin credinta (credinta ta te-a mantuit), iar in catedrala construita de acest neam multe rugaciuni si liturghii vor face ca acest neam sa se mantuiasca prin ele. Crezi ca vei putea opri credinta romanilor aruncand invective si negand rolul casei lui Dumnezeu in viata crestinilor (ortodocsi)?. Nici o sansa!. Oricum straduinta si efortul ortocsilor la construirea acestui edificiu nu a fost sustinut de catre celelalte culte asazise neocrestine care fug de cruce ca dracul de tamaie desi prin Cel rastignit pe cruce a venit crestinismul in lume.

      Ștergere
  8. Credeti ca aceasta catedrala este clădirea Ierusalimului care va fi construita in Romania asa cum spunea Mântuitorul lui Ioan Botezătorul intr-un mesaj? Eu cred ca da.Este construită cu un scop..si sunt multe lucruri de spus despre asta,de fapt sunt niste taine ascunse dar poporul roman le va afla in timp.Atunci vor realiza cat de prețioasă este aceasta catedrala dar este mult mai mult decat o catedrala.Este de fapt in realitate o sala a tronului.Dar atât deocamdată.Restu deduceti si dvs.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Credem cu putere ca aceasta catedrala va avea un rol insemnat pentru crestinii din aceasta tara, chiar daca la inceput numai pentru ortodocsi. Cu timpul vor afla adevarul si cei care refuza crucea. Vor veni caiti si se vor inchina si ei in aceasta casa a lui Dumnezeu.

      Ștergere
  9. Bucuresti va deveni Noul Ierusalim asa a spus Iisus.Catedrala neamului este simbolul national al Noului Ierusalim.Punct.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu agreez amestecul roman / Ierusalim.
      Suntem popoare foarte diferite si incompatibile!
      Luati cuvantul Ierusalim ca pe un symbol sau referinta.
      Romania NU va fi Ierusalimul de rezerva al unora.

      Ștergere
    2. 12:24, din cate cunosc eu exista compatibilitate intre aceste popoare. Probabil ca vei intelege si tu, chiar daca nu acum!

      Ștergere
    3. Nu mai faceti diferente, in noi toti sta acelasi Duh de Viata. Suntem toti interconectati. Tot ce are viata este Divinul manifest. Doar cei ce dorm vad separare, dar ea nu exista.

      Ștergere
  10. Daca credeai in Isus,nu erai impotriva catedralei. Esti impotriva sacrificiului pentru divinitate? Eu am cotizat toata viata la biserica,si tu crezi ca vei fi mintuit in locul meu? Ai uitat esenta,multi chemati,putini alesi! Tu ce faci sa fii ales?

    RăspundețiȘtergere
  11. Iisus a vorbit cu mult respect despre biserica,numind-o Casa Tatalui Meu,referindu-se cu acea ocazie-izgonirea celor care faceau comert-la cladire,ca atare.Da,este nevoie de catedrala,cu toate sacrificiile.Si nu confundati biserica si scopul ei cu defectele sau greselile vremelnicilor slujitori ai ei.Alegeti cuvantul care zideste.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ma bucur ca avem si noi o Catedrala a Neamului.Sunt bani pt.toate,Dumnezeu e bogat si ne daruieste tuturor tot ce dorim,numai sa credem.De fapt am facut-o pentru Dumnezeu,e casa Lui construită de poporul român.Macar attâta lucru să fim și noi în stare să facem.Ideea Poetului National a prins contur.Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11:32
      Foarte frumos scris. Ne bucuram cu totii cei care IL iubim cu adevarat pe al nostru TATA CERESC ,care cu dragostea lui ne va binecuvanta noua Catedrala a Neamului-Romania-Poporul Roman.
      Da ,ideea Poetului National a prins contur. Doamne ajuta !

      Ștergere
    2. Catedrala este foarte frumoasa si Catapeteasma este o splendoare!

      Doamnbe ajuta!

      Ștergere
  13. Oameni buni nici nu stiti cate se fac si se construesc cu ajutorul Sf. Biserici dar nu se lauda ca parlamentarii nostrii parte din ei ca au facut au dres etc.
    Biserica face mult mai multe nici nu va puteti imagina de cati copii cu dezabilitati azile de batrani spitale dar nu se lauda.
    Este o vorba sa nu stie stanga ce face dreapta ca s-ar gasi si atunci pretexte de a denigra Sf.Biserica si pe slujitorii ei.
    Asa cum am zis sa construim guri de rai nu de iad.
    Mantuirea o gasim in sf.biserica nu in alta parte. Cu mult drag popor roman.

    RăspundețiȘtergere
  14. Doamna Maria nu vreau sa supar pe nimeni dar...ce am vazut ieri la televizor, ce spunea un oficial al bisericii! Inauntru vor intra doar 20.000 de oameni pe baza de INVITATIE SPECIALA fiindca ei sunt cei care au contribuit cu adevarat la ridicarea catedralei. Oare asa isi doreste Isus??? Sa intre doar cei care au puterea banului? Dar batranii care poate si-au rupt de la gura pt aceasta catedrala? Asta nu mai este credinta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este ! Dar inchipuieste-ti ca nu poate intra toata lumea bulucdin prima zi.Trebuie sa existe un control al situatiei de faţă. Cu timpul insă,vom intra ca in orisicare BISERICA !
      Rabdare ! DUMNEZEU stie ce vrea de la noi si cu noi . DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    2. 14:10, nu-i vorba despre 20.000 de invitatii, invitatiile sunt mai putine! Iar sunteti manipulati...

      Ștergere
    3. Cred ca va suparati degeaba, nu conteaza cine intra primul.
      Multi vor veni dar putini vor fi cei alesi...

      Ștergere
  15. Dn.Maria, va rog f mult daca puteti posta mesajul din 28 dec. 2006, ora 6,10 dimineata!
    PAPA Ioan Paul al doilea,la picioarele lui Iisus Hristos, multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  16. Daca ati venit cu asemenea aberatii m am lamurit. Cand a cautat Isus fastul ca preotii nostrii?????? Nu avem destule scoli sau spitale sau stau sa se darame dar avem catedrala. Bravo romani

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate! Mai bine ar fi ajutat batrinii singuri si nevoiasi, copiii lasati in voia soartei din diferite cauze. Dar cine sintem noi? Avem noi dreptul sa judecam? Sa judece Bunul Dumnezeu pe toata lumea, ca el stie si cel mai ascuns ungher al inimii noastre! Si ne va da noua dupa inima si gind! O seara buna! P.S.Arsenie Boca nu a avut masini si straie alese, nici nu si-a dorit lux. Cine este drept? El atunci sau ei azi? Sigur exista o explicatie, eu o am pe a mea si nu mi-o schimb.

      Ștergere
    2. Mona, sufletul omului are cea mai mare importanta, nu nevoile materiale. Daca sufletul omului este bolnav este pierdut. Un suflet bolnav atrage boala. De aceea prima data ne ocupam de suflet, apoi de restul.

      Ștergere
    3. 22:11 si crezi ca, catedrala sfinteste pe cibe intra, ii curata sufletul si spiritul? Dar daca ai nevoie de o interventie si nu au unde sa te duca ce faci? Te duci la catedrala??? Mai ganditi inainte sa vorbiti. Dzeu e pretutindeni rugaciunea e auzita de oriunde.

      Ștergere
    4. Mona, tu pierzi esenta. Nimic pe lumea aceasta nu este intamplator. Daca nu ai grija de suflet ai nevoie de interventii pentru ca multe boli au ca radacina probleme ale sufletului. Biserica ajuta mult pe cel care cauta. Credinta este ceva personal dar Biserica are rolul ei in aceasta cautare. Ca prioritate, grija pentru suflet este inaintea altor preocupari.

      Ștergere
  17. Vai,ce economi suntem cand e vorba de cele sfinte!S-a publicat costul acestei constructii,110 milioane,cred ca euro.Un mizilic pentru Elena Udrea si acolitii,dar cand se scurg miliardele spre profitorii din tara sau din afara ei nu mai observati si nu va aduceti aminte de spitale.

    RăspundețiȘtergere
  18. 15:24, BRVOOOO!!!! 👏👏👏👏👏👏👏

    RăspundețiȘtergere
  19. Binecuvatata sa fie noua CATEDRALA A MANTUIRII NEAMULUI +
    Binecuvantata sa fie tara noastra sfanta ROMANIA +
    Binecuvantat sa fie poporul ROMAN !
    Amin !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MILUIESTE DOAMNE POPORUL TAU
      SI BINECUVANTEAZA MOSTENIREA TA!.

      Ștergere
  20. Si de exemplu ,ce sa fac eu cu catedrala aceea din Bucuresti,daca locuiesc unde se agata harta in cui!?Voi face naveta ca sa ma duc eu la aceea biserica,departe de mine?!Am si eu o catedrala in oras la mine....
    Da,dar banii pentru construire au luat-o din gura de la toata tara?Da,au luat-o,si asa din tem deja indatorati pina peste git,pe vreo 20-30 de ani! !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca se facea o sala de sport, stadion, spital sau altceva nu te-ar fi nemultumit asa-i?. Te gandesti doar la trup nu si suflet/spirit. Daca asa ar fi gandit si voievozii din trecut, in tara asta n-ar fi fost nici o manastire sau biserica unde sa roage crestinii. Toate tarile au edificii religioase reprezentative, dar noi romanii ne gandim mai intai la burta (trup) si abia apoi la Dumnezeu.

      Ștergere
    2. 06:58, ai zis bine.

      Ștergere
  21. Batranii,bolnavii,nevoiasii,copiii trebuie ajutati,trebuie sa existe o politica de stat in acest sens si o politica a bisericilor.Cei care nu au hrana si adapost trebuie sa primeasca ajutor,atunci cand le e foame si nu doar in zilele de sarbatoare.Fara insa a fi incurajata nemunca,cei care pot munci sa nu mai primeasca pe nedrept tot felul de subventii.Aceasta datorie a noastra,a tuturor,de a-i ajuta pe
    cei in nevoie,nu trebuie sa ne impiedice sa ridicam o catedrala.

    RăspundețiȘtergere
  22. E gresit sa credem ca daca ne ocupam de suflet nu putem avea bunuri materiale.Dumnezeu nu ne vrea saraci,o armata de crestini in zdrente.Vrea doar sa gospodarim bine ce avem pe pamant,sa-i ajutam pe cei nevoiasi,dar sa nu ne atasam de bunurile materiale,doar sa le administram,daca suntem in stare.E gresit sa crezi ca ai o valoare spirituala doar fiindca esti sarac.Iisus insusi era imbracat,la momentul rastignirii,cu haine bune.Ca dovada,ele au fost impartite intre soldatii romani,iar camasa a fost trasa la sorti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu cat esti mai despovarat la suflet cu atat esti mai liber, pentru ca blocajele din suflet atrag multe nenorociri. De aceea prioritatea este grija pentru suflet. Ce vei simti ca emotie aceea vei atrage in viata ta. Cu cat esti mai impovarat in suflet cu atat vei atrage noi poveri si greutati. Aveti grija de suflet mai intai, ca apoi sa poata veni tot ce este necesar in viata cu usurinta si atat cat este nevoie!

      Ștergere
  23. Pentru astia care tot va plangeti de pretul catedralei retineti ca doar rachetele Patriot costa 4 mld, artileria HIMARS 1 mld o sa mai fie si 4 corvete 600 de milioane.

    1 mld = 10 catredale!!!

    Alea 110 de milioane sunt cea mai buna investitie care am facut-o. Poporul Roman din posibilitatile modeste care le are isi arata profunda apreciere fata de cel mai epocal eveniment din istorie venirea lui Iisus Hristos pe Pamant.

    Faptul ca va permiteti sa comentati negativ sa va plangeti ca e prea scump, ca are aur, ca nu ati fost invitati din prima zi arata ca nu intelegeti nici pe departe magnitudinea evenimentului si implicit onoarea care ni se face sa fim gazda Fiului lui Dumnezeu.

    Vor fi transmisii live cu mesajele lui Iisus in intreaga lume... ce ati dori sa aratam ca in fata unui eveniment de importanta planetara noi aratam lumii saracie si mediocritate?

    Va repet e o mare onoare care ni se ofera, altii ar cheltui de 10, 100 de ori mai mult sa aiba sansa asta. Sunt convins ca aceasta constructie va fi apreciata si va contribui alaturi de sfintii nostrii si greutatile indurate de acest popor la Mantuirea Neamului.

    Pentru ca altceva sa punem pe masa nu avem.

    RăspundețiȘtergere
  24. Superb!Ce se intampla la catedrala,absolut superb!Sper sa fie placut Domnului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca aceasta Catedrala ( da, cu ''C'' mare ) are un rost, nu e intamplatoare ridicarea ei si nici timpul ales in care se intampla acest lucru. Si mai cred ca Harul Divin mai exista in Romania, cred ca in tara, in ciuda tuturor atacurilor intunecate si a dorintei unora de a ne vedea cu totul ingenunchiati, infranti, mai exista oameni, Fii ai Luminii, care lupta zi si noapte pentru ca noi sa mai fim, ca Romania sa ramana intreaga si credinta curata, puternica, sa nu se stinga, sa nu ne dispara neamul. Romania va renaste, incet, dar sigur...Iisus Hristos fie cu noi toti si-n inima noastra...

      Ștergere
    2. 13:56, frumos comentariul tau! Ar fi bine ca toti romanii sa gandeasca asa!

      Ștergere
  25. Categoric nu este pentru mântuirea neamului această catedrală!🙄 DUMNEZEU și-A făcut mânăstirea LUI în alt loc,prin oameni aleși de EL care sunt umbriți de DUHUL SFÂNT.La această mânăstire au muncit oameni care au avut probleme cu sănătatea și viața de zi cu zi și DUMNEZEU i-A ajutat în schimb.Cine cordonează la ridicarea acestei mânăstiri,te cunoaște dinainte de a te duce acolo să muncești,datorită DUHULUI SFÂNT.Această mânăstire nu se ridică pe șpagă sau bani necinstiți!Cei care înțeleg că ORTODOXIA înseamnă clădiri fastuoase pe bani necinstiți și preoți cu mașini luxoase,se-nșală amarnic.Are DUMNEZEU preoții LUI smeriți și cu iubire față de EL,nu cum sunt aceștia cu iubire de bani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 07:19, ceea ce priveste manastirile ai dreptate, insa in ceea ce priveste Catedrala Mantuirii te inseli, aceasta este intradevar un locas sfant si sfintitor.
      Am citit ca presa internationala are cuvinte de ocara la adresa acestei frumoase Catedrale a neamului romanesc, insa acestia sunt sub alte influente, care la noi, cu ajutorul lui Dumnezeu, nu au atata putere.

      Ștergere
  26. Soarele p. Lumina
    Duhul nu umbreste, potoliti-va cu provocarile, va rog eu !

    RăspundețiȘtergere
  27. Nustiu ce sa zic,oare asta isi doreste Dumnezeu,ditamai palatu plin de aur? Eu cred ca mai mult ii intereseaza banu decat Dumnezeu,dar na nu putem sti noi daca e ceva rau aceasta catedrala sau e de la Dumnezeu si chiar trebuia construita(putem doar sa ne dam cu parerea). Eu personal nu prea as merge acolo,mai bine mas ruga acasa. Vom vedea la momentu potrivit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17:34, Catedrala este un Simbol, ca si toate Catedralele si lumii si este bine ca s-a construit.

      Ștergere
  28. Eu sunt o crestin-ortodocsa,practicanta,si da.am fost la sfintirea Ctedralei pe care o consider necesara romanilor tocmai pentru ca acestia sa inteleaga ca trebuie sa se uneasca intr-un singur suflet ca popor,fiindca astazi suntem extrem de separati si invrajbiti.Romanilor le place sa mearga prin strainatate si sa viziteze Catedrale somptuoase si apoi sa se mandreasca cu ce au vazut,in schimb ce avem in tara nu stim decat sa pangarim si sa uratim.Ar trebui constientizat aceasta

    Cat despre "a doua venire" nu se va intampla asa cum se crede, in nici una dintre catedralele Pamantului fiindca Christos vine pentru fiecare om in parte, fiecare animal,planta si copac,in fiecare gandac si microorganism. Totul se va schimba pe aceasta planeta,nimic nu ramane neatins.Totul se va in-Dumnezei, prin integrarea Constiintei Divine.

    Interpretarile voastre sunt in afara Realitatii Divine,sunt conforme cu credintele perpetuate generatii dupa generatii.Religiile sunt in afara intelegerii "venirii lui Christos".Interpretatrea informatiilor cu o minte umana 3dimensionala nu corespund adevarului unei minti trezite care-si recunoaste sufletul ca fiind Dumnezeu.Mintea 3D nu stie cine este Dumnezeu,inca nu-l recunoaste decat ca pe o entitate separata de ea si care este undeva in Rai,sau in Cer.

    Cat despre cenzurarea unor persoane,am tot spus-o si inca o sustin;nu-i bine pentru nici unul dintre noi,fiindca venim aici cu o intentie pe care nu stim s-o interpretam.Cenzurarea arata frica intensa care stapaneste omul si care incearca sa se protejeze facad aceasta. Puterea sta in iubire si acceptare,frica este o slabiciune. Deci...
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  29. Ai dreptate, Lady D, Dumnezeu este in noi,pentru ca sintem urmasii, avem gene de la Dumnezeul biblic-o civilizatie umana superdezvoltata, de pe alta planeta.

    RăspundețiȘtergere
  30. catedrala du mai este mandrie ci TRUFIE-adica mandrie dusa la maxim-nici nu este o constructie sigura-deschiderea cupolei nu are sprijin- lui DUMNEZEU ii trebuie credinta chiar daca locasurile de cult sunt necesare -nu stiu ce s-ar fi facut cu acesti bani multi!?

    RăspundețiȘtergere
  31. DOAMNE AJUTA ! AM FOST LA CATEDRALA SI IN ALTAR LA SFINTIRE DOAMNE AJUTA ! UN VIS DEVENIT REALITATE ! DOAMNE AJUTA!

    RăspundețiȘtergere