duminică, 25 noiembrie 2018

NET YORK ! VA VENI ÎN NET YORK !


                 24 Noiembrie 2018,ora 6,38 dimineata !

                                  Dragii mei,

Astazi dimineata am primit un Mesaj mai codat,daca pot sa ma exprim asa.
Un glas spunea asa, dragilor:

                     "Va veni in Net York !"

După care,nu mai spune nimic.
Dragii mei,cine va veni in NET YORK, si de ce i se spune NET YORK,vom afla impreuna,in timp.
Astept cu mult interes si cu drag,Comentariile voastre.
                        Cu dragoste,Maria. 
P.S.
Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

                .















61 de comentarii:

  1. Maria, ma gandesc la Network, ceea ce inseamna retea, Internetul de exemplu... mai ales ca Romania este printre tarile in care urmeaza a fi introdusa reteaua de internet si telefonie mobila tehnologie 5G despre care am inteles ca nu este tocmai ok. Probabil ca vor testa pe Romania. I don't know... avand efectul unui fel de "cipare" fara ca individul sa stie (asa inteleg).

    https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2018/03/24/atentie-5greteaua-de-internet-si-tel-mobila-este-o-arma-de-distrugere-in-masa-frecventele-2-4-ghz-interfereaza-cu-frecventa-de-rezonanta-a-apei-noi-suntem-70-apa-frecventa-de-60ghz-rezo/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi chiar nu ati inteles ca asta deja s-a petrecut?! Prin grupurile new age care propaga minciuni de pe site-ul Cobra si tot felul de alte parascovenii venite chipurile prin channeling cu entitati de lumina? Cititi pe blog-ul lui Gaucan. Sau pe cel al lui Remer ra. Sunt povesti de adormit adultii! Fabricate de CIA. Si de alte servicii secrete. Sunteti in urma cu 8 ani comparativ cu mine. In toti acesti 8 ani de cand incerc sa opresc pe net minciunile new age, paranormalii romani au sforait!Adormiti si ei cu mesaje optimiste despre 5D, portaluri, 12 12.12...etc Ca sa nu lupte nimeni si sa fim transformati in zombie. Ca sa nu mai vorbim ca informatiile luate despre site-urile straine de ezoterism au ascunsi virusi informationali cate pot afecta grav matricea personala a fiecarui naiv care citeste. Stiu pentru ca am patit-o. In forumul lui Pop Adrian, Calea lui Zamolxis. In grupul matriceanoiiromanii, infinitaiubire si maya ra. Pur si simplu, esti adormit! Nu mai esti tu insuti si esti controlat mental. Eu am scut de protectie puternic, dar tot era sa mor. Altii au fost transformati in zombie care lucreaza pentru alte servicii secrete. Magie cabalistica, magie sexuala si tot tacamul razboiului informational. In grupurile reiki este la fel: spalare pe creier si indepartarea oamenilor de la calea lor unica spre Dumnezeu. Dar eu vorbesc cu surzii si trebuie sa va mai suport si lasitatea si lenea! Dna Maria, noi doua nu suntem in competitie. Daca va iubiti tara, NU MA MAI CENZURATI! Luptatorii paranormali, in cazul in care nu sforaie toti, trebuie sa afle cum cabalistii intunecati au lucrat impreuna cu new agistii, yoghinii, reikieistii si NLP-istii la transformarea matricei informationale a Romaniei in una falsa, amagitoare. Un păienjenis din care sa nu mai putem iesi la lumina. Unde este vestitul departament 0?! Sforaie toti in plin Armaghedon?!

      Ștergere
    2. Maria-Aurelia, tu chiar ai probleme serioasa la "mansarda", cum zicea cineva intr-un comentariu!
      Cred ca toti au citit cum ii faci "troaca de porci" pe oameni nevinovati". Nu stiu cum de nu te rusinzi tu de tine insati, de "grozaviile" pe care le spui despre alte persoane, cant tu esti chiar asa cum spui despre altii?! Ai sansa sa scapi de "raul" care te-a acaparat si de mizeriile care ies din gura ta, insa trebuie sa te caiesti si sa te rogi sa te ierte toti cei pe care i-ai jignit si sa te ierte Bunul Dumnezeu.

      Ștergere
    3. AMERICA VA RAMANE FARA INTERNET,LA CE URMEAZA PE PAMANT! SI FARA CURENT ELECTRIC!

      Ștergere
    4. Maria-Aurelia aici nu vorbim de nici un ezoterism. Este vorba de tehnologie si atat. Nu e vorba de 5D (5 dimensional) ci de 5G, reteaua de internet. Momentan suntem pe 4G.
      Tehnologia poate fi de ajutor dar la fel poate fi si distructiva daca este folosita cu intentie rea. Omul se joaca, fara sa realizeze ce face, cu Inteligenta Artificiala ceea ce nu este tocmai bine. Despre asta este vorba.

      Ștergere
  2. PE biografia Preasfintitului Daniel, spune ca, a studiat ortodoxia la Bucuresti, la Paris la protestanti, in Germania cattolici, dupa aceea a stat in Elvetia unde sint tot cattolici, deci ar trebui sa accepte si pe cei ce nu sint ortodoxi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ați dat cu puțin timp în urmă un mesaj privitor la Rusia care va fi scăldată în sânge parcă. Cu puțin timp în urmă Rusia a deschis focul asupra unei nave Ucrainiene a capturat alte trei nave ale acestora în Marea Neagră. Tot astăzi Rusia a blocat strâmtoarea Kerch. Se împute treaba!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adaug, cu puțin timp în urmă președintele Ucrainei a convocat consiliul de război. Dacă se încaieră Rusia cu Ucraina va fi belea mare focul va fi lângă noi!

      Ștergere
  4. Afganii isi dau copii pentru ai salva de moarte prin foametare data de seceta,aveati o viziune in sensul asta-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos ! Asa este! Voi cauta articolul ! DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    2. duminică, 14 ianuarie 2018

      SECETA !!! DUMNEZEU ÎNCHIDE CERUL ! NE ASTEAPTĂ ANI CUMPLITI DE SECETĂ !

      16 Iunie 2017,ora 16,30 !


      http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/01/seceta-dumnezeu-inchide-cerul-ne.html

      Ștergere
  5. Ucraina a fost mereu a Rusiei, e parte ruseasca, e ca și cum spui ca Dobrogea e separata de Tara. Cum sa renunțe la ieșirea la mare, făcută de Petru cel Mare, doar ieșirea la mare e parte din Basarabua

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:55, atunci si Romania trebuie sa-si recupreze teritoriile Daciei Mari?! N-ar fi rau...
      :))

      Ștergere
  6. 1.000 lei ca să beneficiez de setul "Treimea Ancestrală de Lumină și Putere Divină" alcătuit din : Amuleta 7 arhangheli (placată cu argint) "pt.protecție generală în fața energiilor negative de orice natură (deochi,radiații telurice de frecvență inferioară etc.) , cartea de 50 pag."Secretele harului meu" - din cuprins : Cum am devenit clarvăzătoarea României , Am prevăzut catastrofe naturale,politice... , Trup de lut și suflet (episod de moarte clinică) , Troița Duhului Sfânt etc. În cele din urmă o fotografie cu semnătura MG ,platifiată pe spatele căreia se află înscris "Maria Ghiorghiu aleasa lui Dumnezeu într-un Slavă Divină , miluește-mă pe mine păcătosul spre sănătatea trupului , înțelepciunea minții și liniștea sufletului.Amin +".
    Desigur,nu lipsesc mărturiile celor care " au avut inspirația să accepte mâna de ajutor întinsă la vreme de greu necaz" .
    Broșura " Darurile Sfântului Duh către pământeni" cu felurite obicte , de lumânări , carte de ritualuri , "Amestec 3 magi" pt.boli incurabile...
    Mărturia lui Bogdan Ghiorghiu și inelul păstrat de generație in familie (pt.dragoste).
    O scrisoare de 3 pag.(datele personale sunt corecte - data nastere,domiciliu,telefon).
    Un cupon aurit cu reducere 20℅ pt.cărtile de pe blog...

    BRAVO ! Maria Ghiorghiu
    Văd că vă merg afacerile de vreme ce o intreagă scară de bloc a primit plicul mare și roșu.
    $€€£

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim26 noiembrie 2018, 06:44

      Sa -ti fie rusine ca ma acuzi fara DOVEZI concrete.
      Mergi la POLITIE si la PROCURATURA cu inventiile tale.
      DOVEDESTE ca eu sunt si voi suporta rigorile LEGII. DOVEDESTE fricosule ! DOVEDESTE ca eu sunt ! Expune-le pe NET! Expune-le pe BLOGUL meu,pe FACEBOOK,pe oriunde apar eu. Du-le la TV! Dar nu sta ascuns cu capul in nisip si te trezesti si tu sa mai arunci cu minciuni si cu mizerii. Iesi in evidenta mincinosule si fricosule !!! Ia DOVEZILE in dinti,si pleaca cu ele la PARCHET ! Fa o plangere impotriva mea ! Te rog s-o faci ! Imi vei face un mare bine! Voi iesi din mizeria asta in care va place voua fricosilor ca sa ma bagati. Terminati odata cu minciunile si cu mizeriile. Sunteti niste mincionosi de categoria intai,toti cei care-mi aduceti astfel de invinuiri. DOVEDITI mincinosilor ordinari,ca eu sunt cea care va trimite astfel de mizerii dracesti.DOVEDITI ! De nu veti dovedi ca eu sunt cea care va escrocheaza ,vă va dovedi DUMNEZEU pe voi.
      Pana atunci,inca o data iti spun: sa-ti fie rusine ! Vei primi rasplata divina pentru invinuirile pe care mi le aduci fara DOVEZI ! Maria Ghiorghiu !

      Ștergere

    2. Anonim26 noiembrie 2018, 06:44
      O sa te dau iin JUDECATA pentru acuzele pe care mi le aduci!
      Baiatul meu a invatat din greu,ca sa ajunga unde a ajuns. Nu-l baga in troaca mizeriilor si minciunilor tale !
      Ai DOVEZI impotriva mea? Scoate-le mincinosule si fricosule ! Scoate-le mincinos (a) ordinar(a).Du-le la PROCURATURA. De nu le vei scoate,te voi gasi ,voi sti cine esti si unde stai,si te voi actiona in judecata ,nerusinatule.

      Ștergere
    3. Prea puneti totul la inima dna Maria. De ce sa rabufniti la fiecare comentariu rautacios ? Mai bine nu va intunecati inima cu forbe urate si grele la adresa unui seaman. O rugaciune pentru sufletul sau tulburat e mai de folos.
      Sa iertam gresitilor ce pacatuiesc in scris.

      Ștergere
    4. Au trecut doua luni de cand am depus plangere la politie pentru o scrisoare dubioasa, chipurile din partea ta Maria .Nici un rezultat.
      Asa e in Romania.
      :(

      Ștergere
    5. Doamna Maria, eu am o idee cum se poate rezolva aceasta excrocherie ( avand in vedere ca politia, din pacate, nu se prea baga ). Dar cred ca costa mai mult ( nu am idee cat ). Daca apelati la o agentie de detectivi particulari , acestia pot ''merge pe fir'' sa afle de unde vi se trage acest neajuns. Cu dovezile obtinute, trebuie dati in judecata cei care fac aceasta mizerie. Este deja mult prea mult ce se intampla, imi pare nespus de rau ca treceti prin asa ceva. Este absolut inadmisibil sa te folosesti de o persoana publica ( cum sunteti dvs. ), pentru a excroca oameni naivi. Acesti neoameni trebuie dati in vileag... Imi pare nespus de rau ca treceti prin asa ceva, sper ca cei vinovati sa fie pedepsiti, o merita...

      Ștergere
    6. Anonim 06:44 nu te-ai lămurit ca Nu doamna Maria Gheorghiu a noastră ti-a trimis acele orori ci altcineva care scrie și acționează sub sem natura doamneiMaria.
      Nu ești singurul care ai fost înșelat în felul acesta.Ai face bine să te adresezi politiei și sa nu o mai acuzi degeaba pe doamna Maria Gheorghiu !

      Ștergere
    7. 6.44
      Care e scara de bloc , care e orasul ????
      Si daca primiti toate tampeniile si facaturile , sunteti obligati sa le cumparati , va baga cineva pe gat acele plicuri ?
      Cum de va imbulziti sa dati atatia bani pe vorbe, potiuni si amulete? La politie ati fost ?

      Oricine se poate erija in ceea ce doreste , e la mintea fiecaruia discernamantul si aruncatul banilor lui X,Y, Z.
      Tot timpul aceasta femeie spune ca isi vinde doar cartile si atat. O spune des, in permanenta.

      De ce intrati doar cand sunteti pagubiti pe blog ? De ce nu intrati cand ati primit un pachet suspect si nu aveti habar de el si in loc sa intrebati aici, on - line daca sa il luati , daca e adevarat ca doamna le expediaza, intrati doar dupa, ca sa o batjocoriti.

      E cusuta cu ata alba toata povestea , e o manarie de joasa speta , greu de crezut ca cine citeste blogul.... se repede la posta sa dea mii de lei ca sa isi ia amuletele despre care niciodata dansa nu a vorbit pe blog.

      N-ar fi exclus sa fie satra de tiganci care a delapidat-o pe Oana Zavoranu de casa si masina, expresiile sunt tipice , modul de operare - fara scrupule .

      Ștergere
    8. Anonim26 noiembrie 2018, 16:41
      Cand sti ca adresa ta si alte date personale au fost folosite fara voia ta, tu ai mai posta aceste date public, pe blog ?
      Eu una cu siguranta NU.
      Treab asta cu scrisorile cred ca e destul de credibila pentru multi,daca raspund in nr.tot mai mare la ce primesc prin posta.
      O simpla atentionare dna Maria Ghiorghiu pe blog nu rezolva nimic.Atentionari din prtea dv.cu privire la acesti escroci au mai fost,dar vad ca lumea nu se potoleste sa creada in minuni pt.cativa lei.Cel mai grav e caa vorbim de sume importante de bani.
      Vine luna cadourilor si escrocii tocmai pe asta mizeaz-sa stranga multi bani.Mizand pe un obiect chipurile placat cu argint si folosindu-se de umele Maria Ghiorghi si Bogdan acesti escroci profita de persoanele care cred in dv.,de cei cu boli poate...
      Bine ca nu am primit nimic pana acum,ca de nu ma duceam cu postasul de mana si cu plicul la politie.

      Ștergere
  7. Ce trist ca in loc de ingaduinta fata de cei care cred ca dv.sunteti vinovata de scrisorile trimise de cine stie ce escroci de prin inchisoare (cu ajutorul complicilor din libertate) dupa metoda accidentul de exemplu, dv.Maria Ghiorghiu vorbiti urat,foarte urat...
    Pastrati-va calmul caci asta nu rezolva nimic.
    Mi bine postati un mesaj mai lung si clar in care sa descrieti ca e escrocherie.
    La unele postari mai aparea atentionarea Escrocii nu au limite..dar nu la toate.Si e pacat.
    Lumea care vine aici pe blog trebuie sa le vada mereu si mereu, ca sa nu mai cada in plasa escrocilor si sa judece de doua ori inainte sa va acuze,
    Sanatate,
    Ionascu Andrei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ANDREI ! Nu vorbesc urat ! Este prima oara cand am luat o astfel de atitudine !
      Daca ei ma invinovatesc,atunci sa dovedeasca ca sunt eu. De nu pot dovedi ca sunt eu, atunci sunt nisti mincinosi ordinari.
      Aceasta sunt! Si oriunde vor fi ,eu îi voi actiona in judecata pentru defaimare si minicuna. Nu mi-o lua in nume de rau! Pune-te in locul meu. Mai ales cand se leaga si de copilul tau. Sunt niste escroci si mincinosi ordinari cei care ma acuza fara dovezi. DUMNEZEU le va raplati lor !

      Ștergere
    2. Domnule Andrei, e cam greu sa-ti pastrezi calmul cand vezi ca excrocheria asta manjeste numele tau , dar mai ales, al fiului tau. Mamele sunt leoaice ( pe buna dreptate ! ) cand e vorba de copiii lor. Fiul doamnei Maria este om de stiinta, o persoana cu o inteligenta deosebita, este astrofizician si matematician ( avem foarte putini asemenea specialisti ). Este absolut inadmisibil ca asemenea persoane sa fie tarate in mizeria cultivata de unii oportunisti, acestia merita demascati si pedepsiti de lege. Are si mila niste limite, nu mai e cazul, e deja diabolic ce fac acesti ''oameni''.

      Ștergere
    3. Ce om de stiinta, bre,15:57? La 20 si ceva de ani? Fugi bre cu cercul!

      Ștergere
  8. Anonim26 noiembrie 2018, 06:44 cam dur limbajul dumneavoastra. Daca inainte de a comenta va cadeau ochii pe articolul urmator , altfel statea situatia http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/08/strigat-nu-cumparati-amulete-sau-carti.html
    Si dumneavoastra Maria Ghiorghiu trebuie sa faceti ceva. Cel mai indicat e o interventie televizata.Cine stie cati,Doamne fereste, cati batrani au cazut sau cad chiar acum on plasa escrocilor.
    Nu toti au internet,mai ales vrsta a treia.
    Doamne ce vremuri...

    RăspundețiȘtergere
  9. http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/08/strigat-nu-cumparati-amulete-sau-carti.html

    RăspundețiȘtergere
  10. IAR ACESTI ESCROCI SI SCRISORILE LOR ? PARCA PENTRU O VREME SE LINISTISE TOTUL...
    CE MAI ASTEPTATI DOAMNA MARIA ? MERGETI LA TV SI SPUNETI NECAZUL ACOLO,SA AFLE MULTA LUME.
    LA VOI CU VOICU E CEL MAI BINE.
    SE APROPIE SARBATORILE SI ESCROCHII AU REAPARUT.
    PARCA SUMA ASTA DE 1.000 LEI E CEA MAI MARE DE PANA ACUM.
    O SUMA CA ASTA ORI 10 PERSOANE TOT DA ENORM DE MULT...STAU SI MA INTREB DACA SUNT MAI MULTE PERSOANE, MAI ALES BATRANI...
    DOAMNE FERESTE PE MAMA SI TATA SA NU CADA IN PLASA ESCROCILOR. O SA II SUN SA LE REAMINTESC SA SE PAZEASCA.

    RăspundețiȘtergere
  11. Apareti ca ciupercile dupa ploaie astia cu scrisorile voastre cu tot. E trist si revoltator c se folosesc si de copilul dumneavoastra ca sa pacaleasca lumea.
    Nu mai suntem in siguranta nici pe facebook. Date persoanele se fura de hakeri ...
    Luati atitudine doamna mea, ca cine stie ce vor mai vinde cub numele si imaginea dv.sau a fiului Bogdan sau cum ii zice.
    Sanatatea si siguranta oamenilor e in pericol - promisiunea ca solutia x vindeca boli incurabile e grav rau...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt sorosistii care VOR sa enerveze lumea nu-i bagati in seama. Acum ca li se descopera rautatile...

      Ștergere
  12. Nu cumparati carti si amulte primite prin posta de la Maria Ghiorghiu. Sunati inainte la numerele de tel.de aici .Nu costa nimic sa cereti o prere,sa verificati daca e real...
    Greseala voastra ca va incredeti in cel cu coarne si in amagirile lui.
    Si mai apoi sa va revoltati ca a fost escrocherie.
    Nimeni nu va aga mana in uzunar sa le cumparati produsele.

    RăspundețiȘtergere
  13. miercuri, 22 august 2018
    STRIGĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU ! !!
    Dragii mei,

    Primesc tot mai des comentarii si randuri scrise de la voi,in care ,imi reprosati sau imi multumiti ca eu v-as fi trimis SCRISOARE in care imi fac publicitate, ca sa cumparati AMULETE ,CARTI cu RITUALURI ,etc.etc.
    Am inteles ca in acest plic mare si rosu,se afla poza mea si multe alte imagini cu mine, una din ele fiind cu un glob de cristal.

    RăspundețiȘtergere
  14. escrocherie

    S.C.ADEVARUL DUHULUI SFANT S.R.L.
    EXPEDITOR : MARIA GHIORGHIU
    IASI
    CONTINUT : DIVERSE

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu vreau sa citesc ce o sa se intample in lume, mai les in Romania. Mai putine postari cu escrocheriile astea.
    Cine are ochi sa citeasca ine.Cine e credul si da curs la scrisori, vina lui/ei.
    Sper ca acum nu o sa faceti iar o pauza mare pana la pulicarea noilor viziuni,acum ca au reinceput mesajele rautacioase.
    Urmativa calea Maria Ghiorghiu.

    RăspundețiȘtergere
  16. Daca au ajuns sa se foloseasca si de fiul ogdan , e grav rau.
    Oare el stie ce se intampla ?
    Doamne ai mare grija de cei ce primesc astfel de scrisori , sa nu cada in capcana intinsa de diavol.

    RăspundețiȘtergere
  17. Cine-i Bogdan Ghiorghiu de care pomeneste Anonim ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este baiatul meu,care nu are nicio legatura cu aceste mizerii ! DUMNEZEUnu doarme! Vor primi ceea ce merita pentru toate aceste acuzatii si mizerii.

      Ștergere
    2. 10:55 D-na Maria ca e o cale f.sigura de a-i prinde si pedepsi ,si aceadta cale o cunoaste-ti f.bine--RUGACIUNEA!Rugati-va fierbinte la Domnul Iisus si Maica Domnului dar si la Sf.Mina si veti primi raspuns la ac situatie.Doamne ajuta!

      Ștergere
  18. Cum vreti sa ne ierte bunul dumnezeu daca si in postul craciunului lumea nu termina cu jignirile si cu escrocheriile de aceea ne arata numai semne oate se va intoarce lumea cu adevarat la credinta doamne eartai ca nu stiu ce fac done ajuta

    RăspundețiȘtergere
  19. Mai da mai creduli sunteti de raspundeti la scrisorile astea. 1.000 lei pentru nimicuri ?
    Va meritati soarta daca sunteti creduli.

    RăspundețiȘtergere
  20. Mda.E clar.Acum timp de vreo 3 zile dna Maria nu o sa mai posteze nimic si asta din cauza escrocilor.
    Urat !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai linistit ! Voi posta astazi multe NOUTATI !
      Nu ma las eu influentata de astfel de nimicuri!
      Cu dragoste si cu respect deosebit,Maria Ghiorghiu !

      Ștergere
    2. Sunt si eu om, si este normal sa reactionez! Mai ales ca nimeni din cei care acuza,nu aduce DOVEZI !

      Ștergere
    3. interesant, tactica ucenicilor diavolului lucreaza la doua capete. Strict pt a va discredita si dezechilibru inteior.
      Iar daca Organele competente nu se implica,nu le condamn ptr ca primesc astfel instructiunile venite probabil de la "soros"agentiile lui infiltrate in toate razboaiele de pe tera.
      Sunteti ca o lacrima intr-un ocean.
      PS. CATEGORIC SE STIE CINE FABRICHEAZA ACESTE FALSE INCRIMIARI
      scopul: vi se fabrica un dosar (adevarul deranjaza pe cineva)

      Ștergere
    4. Ceva nu e in regula :

      1. Care batrani , din pensia lor , pot da 1000 de lei pentru continutul unui plic?

      2. Daca maine v-ar scrie Trump ca sunteti preafericitul castigator al unei selectii pentru cetatenia americana , plic cu stampila, viza, tot , ce ati face ? Dar ca sa fiti cetatean , vi se da un cont in care sa depuneti cateva mii de dolari . Ce faceti?
      3. Va spun eu : tineti secreta pleasca care a cazut pe capul dvs. , va imprumutati la toti din neam, din cartier , si depuneti la prima ora banii .
      Si-au atins scopul, v-au facut.
      4. Cascati ochii , nu va mai repeziti sa imbogatiti scursurile penale care apeleaza la asa practici , sunt recidivisti eliberati din puscarii care asta le e meseria, asta fac . Sunt cei care daca au violat , violeaza in continuare, criminalii vor omora din nou si escrocii care vand iluzii si licori, amulete la greu .
      5. Bagati-va mintile in cap ca sanatatea nu se cumpara , sotul nu il gasesti cu amuleta , copiii nu se intorc de pe drumul prost frecand lampa lui Aladin .
      6. Daca aveti un ban dati-l nepotilor vostri, cumparati cadouri pentru orfani si alti batrani de sarbatori . Vorbiti zilnic cu copiii vostri , fiti aproape de ei , familia e un nucleu , nu fiecare pe cont propriu , pentru ca sunt vecini care le baga in cap ca daia te suna fata ca sa iti ia casa , de aia te viziteaza nepotul ca sa vada cate zile mai ai .
      Lasati rautatea ca familia voastra, sunt copiii vostri si nu strainii .

      Ștergere
    5. 12:59, ar fi absurd sa i se faca "dosar"! Faptul ca sunt destui care nu agreeaza unele comentarii, fiindca nu sunt ca si ale lor si se duc sa faca "plangeri" in speranta ca acelei persoane, care l-a contrazis intr-un fel sau altul, i se va face "dosar", este de "rasul curcilor", ca sa-l parafrazez pe un prieten drag (de prin alte zone...)! Nu, nu cred ca s-a ajuns in Romania ca sa nu fie liber a te exprima in limita bunului simt, bineintles si ca cineva trebuie sa se teama ca se poate trezi cu "dosar" fiindca cuiva nu-i plac ochii altcuiva, sa zicem asa!

      Ștergere
    6. Nu mi-i teama mie de acest lucru! Nu am facut nimic de care sa-mi fie rusine sau sa-mi fie teama ! Doar daca vor sa-L conteste pe INSUSI DUMNEZEU ! Pentru ca eu scriu CUVANTUL LUI DUMNEZEU !
      Va imbratisez cu drag Prieteni !

      Ștergere
  21. Probabil vreun atac cibernetic masiv catre Net (New) York.

    RăspundețiȘtergere
  22. Stati linistita,doamna Maria,ca pina la urma se va afla escrocul care s-a folosit de numele dvs (probabil o fii cumparat mai multe carti de ale dvs; care sint pe blog,si le-o pus in pachetul care-l vinde).Trebuia sa spuneti de escrocherie si la Tv la Stars cind in ati aparut, sa stie lumea;numai ca de abia va lasa astia 5 minute sa va spuneti previziunile;in rest isi vad treaba cu mondenii tarii. ...!!!

    RăspundețiȘtergere
  23. Cadere a actiunilor GOOGLE , Aipel -marul si 'sfintul Feisbuc' la saracii de americani.
    L a noi Tudorel-zis si BRAVO TUDORELE ii pregateste pe luni plingere lui Iohanis-zis si neo-n....Dezbinatorul,la CC pentru nerevocarea celor doi ministri si blocarea guvernului si tarii de ziua nationala [ ATENTIE Se va vedea atunci la Alba Iulia cit de mare va fi blocajul Cu ora tirzie de organizare a 'oficialului' cite gauri si accidente pe drum ,vor lua pe ne-vederea de noapte automobilistii veniti de departe si 'tinuti' noaptea in trafic bara la bara ?? ] .

    RăspundețiȘtergere
  24. Imaginea dv are de suferit daca acesti escroci cu scrisorile lor cu tot continua sa existe.
    Lumea o sa creada in nr.tot mai mare ca e adevarat,ca dv.trimiteti scrisorile. Si nu ma refer la cei care au inspiratia sa consulte netul si asa scapa sa raspunda escrocilor...Ma refer la cei care va vad fie doar la tv sau va stiu din cartile scrise.
    Si e pacat.
    Cei multi si batrani poate ca se bucura nespus cand primesc scrisoare,chipurile de la dv. Si cum romanul e mereu dornic de miracole de orice fel raspunde.Mai rau e cand continua sa tot comande cutare si cutare talisman sau mai stiu eu ce...
    Trebuia sa luati masuri inca de cand au aparut - sa spuneti despre escrocherie la tv.Acum e cam tarziu.
    ESCROCII STRANG BANI IN CONT, IAR DV.SUNTETI NEVOITA SA SUPORTATI COMENTARIILE RAUTACIOSE ALE CELOR CARE DESI PACALITI NU RECUNOSC SI TIN DOAR SA VA IMPROASTE CU NOROI.

    RăspundețiȘtergere
  25. 17,50 Eu as da-o mai pe direct,'clonarea'imaginii doamnei Maria si a altor 'indezirabili' in comentariile lor de pe BLOG e o diversiune de profesionisti carora trebue sa le raspundem solidari si frontal-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai fratilor, daca cineva care a vazut-o pe doamna Maria la tv si dupa aia cumpara amulete si mai stiu eu ce... cu siguranta e prost. Daca e din cel care citeste acest blog si cumpara amulete sau mai stiu eu ce... atunci e prea prost. Dar astia care se ocupa de smecherii, adica escrocii si pagubiti sunt cu treaba fratilor, au misiune de la tatal lor diavolul... din pacate acestia se hranesc cu prostia insasi si o fac de buna voie... si asta ii face a fi sub semnul pecetei de 666... dar ce vor pati se stie clar... Dumnezeu nu minte niciodata. Cu prostia nu te lupti, n-ai cum, te va invinge din start - intelepciunea nu se coboara din inaltimea ei sa se puna cu prostimea, ca se intuneca - de aceea nici Hristos nu s-a luptat cu prostia, si totusi prostia celor multi l-a pus pe cruce si inca il pune si El rabda. Sa mai rabdam si noi, deocamdata.

      Ștergere
    2. 19:19, bun comentariul tau.

      Ștergere
  26. E un site cu siguranta supravegheat de cine trebuie , reteaua urmarita probabil e mare : aici sunt cei care transporta , cei care redacteaza, cei care pregatesc obiectele , e deja un lant tehnologic. Probabil dureaza ca sa fie prinsa toata gasca . Nicio crima nu-i perfecta . Ei pot veni si cu meteoriti de vanzare , problema grava este ca sunt persoane care dau acesti bani , persoane credule sau nesupravegheate . Aici un rol il are familia , care daca exista , trebuie sa explice si sa discute in casa ce se intampla in general .

    RăspundețiȘtergere
  27. Metodele prin care furtul de identitate se poate produce sunt:

    - preluarea de informatii cu caracter personal stocate pe echipamente IT (servere, telefoane mobile, PDA, etc)
    - utilizarea inregistrarilor publice privind datele cetatenilor (ex : liste electorale)
    - furtul documentelor de identitate, a cadurilor de credit sau a altor documente care contin date de identificare
    = interceptarea datelor de acces in conturile de mail sau de alta natura
    - utilizarea de cititoare contactless pentru a capta date de pe carduri sau pasapoarte electronice
    - furtul de date personale prin utilizarea de software malitios (malware sau troieni) sau interceptarea tastelor apasate (keyloggers)
    exploatarea breselor de securitate ale retelelor, serverelor, bazelor de date pentru a obtine date personale in cantitati semnificative
    - lansarea de false anunturi de angajare, avand ca rezultat colectarea de CV-uri cu date personale
    - infiltrarea in organizatii care stocheaza si proceseaza informatii cu caracter personal
    impersonarea de organizatii sau persoane cunoscute prin trimiterea de - mailuri, mesaje text, telefoane sau alte forme de comunicare in scopul convingerii persoanelor apelate sa isi incredinteze datele persoanale
    - fortarea conturilor electronice (ex : cont de mail) prin mijloace brute (brute-force atack)
    - navigarea pe Internet, pe pagini in care utilizatorii isi pot dezvalui date cu caracter personal (ex : retele sociale)
    - apelarea centrelor de suport pretinzand date false de identificare, in scopul obtinerii de informatii personale, reconfigurari de parole, etc

    RăspundețiȘtergere
  28. Pentru ca sunt mai multe etape in ciclul de viata al furtului de identitate, trebuie intervenit in fiecare din aceste etape:

    - momentul in care atacatorul incearca sa preia informatii cu caracter personal de la una sau mai multe victime
    - cand atacatorul incearca sa foloseasca informatiile pe care le-a sustras de la victima
    - dupa ce victima a realizat furtul de identitate, iar atacatorul se bucura de beneficiile utilizarii datelor cu caracter personal

    RăspundețiȘtergere
  29. Cum funcționează furtul de identitate?

    Furtul de identitate lucrează într-o gamă de moduri de la metodele brute la înșelătoriile bine organizate.

    Mulți dintre noi au o multitudine de informații cu caracter personal disponibile imediat cum sunt carduri din portofelul nostru, e-mail, înregistrări publice, informațiile salvate în computere și informațiile postate pe site-urile de social networking.

    Furtul de identitate se poate întâmpla cu ușurință și rapid. Lăsând informațiile personale disponibile, escrocii vor avea acces la aceste informații. De exemplu, escrocii vor plăti oamenii să scotocească prin gropi de gunoi și fura scrisori pentru a colecta informații cu caracter personal.

    Cu toate acestea, în ciuda eforturilor tale, un escroc determinat poate creea, de asemenea, planuri elaborate și viclene să vă păcălească pentru a fura datele tale personale.

    De exemplu:

    Prin trimiterea unui e-mail care arata ca vine de la bancă, instituție financiară sau furnizor de telecomunicații.
    Cunoscute sub numele de phishing, aceste e-mailuri sunt trimise pentru a intra in posesia informatiilor despre carduri si conturile din banci. Cele mai multe e-mail-uri de acest contin link-uri care directioneaza catre site-uri similare cu cele ale bancilor si solicita introducerea de date personale.
    Alerte de fraudă false sunt similare cu escrocheriile de phishing prin care escrocii vor sa vă păcălească în predarea datele personale. O alertă comuna de fraudă implică un escroc care pretinde a fi de la banca dvs. vă informează că cardul de credit sau contul a fost anulat din cauza activității infracționale suspecte (diferite pretexte sunt utilizate).
    Ei vor pacali, atunci pentru a oferi detalii de cont pentru a “confirma” identitatea.
    Oportunități de locuri de muncă false sunt de obicei publicate pe site-urile de locuri de muncă.
    Escrocul poate utiliza sau vinde informațiile dumneavoastră cu caracter personal furnizate în cererea de locuri de muncă.

    RăspundețiȘtergere
  30. Business Club. S-au ieftinit identitățile furate


    Dark net, internetul paralel în aşa fel criptat încât utilizatorii să nu poată fi descoperiţi de poliţie, a devenit o piaţă uriaşă pentru comerţul cu date furate. Creşterea e însă o veste proastă pentru hackeri. Aceştia obţin acum doar un dolar pentru informaţiile de identificare personală precum nume, adresă şi coduri numerice personale.

    Preţul e de patru ori mai mic decât cel oferit anul trecut, arată un studiu al companiei de securitate cibernetică Trend Micro. Asta fiindcă numărul furturilor de date creşte rapid, iar piaţa neagră devine tot mai aglomerată. E o piaţă neagră, dar tot după cerere şi ofertă se direcţionează.

    Hackerii se văd astfel forţaţi să ofere reduceri de preţ pentru a-şi vinde marfa. Datele personale sunt însă doar o parte din informaţiile pe care le oferă. Mai au şi numere de carduri, doar că nici această afacere nu mai e la fel de bănoasă ca pe vremuri. Trend Micro a aflat că dacă anul trecut erau diferenţe mari de preţ între diferite mărci de carduri, în ideea că pe unele s-ar afla mai mulţi bani, acum toate tipurile de carduri sunt egale, tot din cauza supraofertei din piaţa neagră.

    În ultimii cinci ani, numărul furturilor de numere de carduri a crescut cu 170%, astfel că marfa hackerilor e mai puţin valoroasă. Totuşi, destul de scumpe sunt încă PIN-urile cardurilor. Preţul pentru un pin variază între 200 şi 500 de dolari, în funcţie de sumele disponibile pe cardul păgubitului.

    Însă cam orice informaţie care oferă o portiţă către cardul cuiva costă bani. Datele de logare la un cont de Paypal costă până la 300 de dolari - e legat la cardul victimei, iar cumpărătorul datelor poate face cumpărături direct din contul acestuia.

    Se vând şi conturi de Uber, sunt legate tot la un cont bancar şi costă doar 1,5 dolari. Un raport al organizaţiei RAND arată că se găsesc de cumpărat inclusiv date care la prima vedere nu sunt valoroase. De pildă, baze de date cu informaţii despre conturile de pe platformele sociale. Parolele utilizatorilor de Facebook sau Ttwitter pot fi puse cap la cap pentru a perfecta softuri de spargere a parolelor complicate. Astfel, câştigul poate fi mai mare decât golirea la întâmplare a unui card de credit.

    PhishLabs, o altă companie de securitate cibernetică, a descoperit că hackerii pot face de 10 ori mai mulţi bani furând date medicale decât furând pinuri. Cu nume, date de naştere şi numere de asigurare socială, ei pot crea buletine false în baza cărora să ceară despăgubiri medicale de la companiile de asigurări.

    Modurile de a transforma în bani informaţiile altora sunt limitate doar de imaginaţie, însă, în mod paradoxal, de obicei vinovată e victima. Trend Micro arată că la 41% din cazurile de furt de date se ajunge fiindcă oamenii îşi pierd sau le sunt furate dispozitive precum laptopuri, telefoane sau tablete şi nu au activate funcţii de ştergere a datelor de la distanţă. Prin comparaţie, doar 25% dintre furturi sunt cauzate de hacking propriu-zis, însă acestea sunt cazuri care pot fi evitate prin măsuri de protecţie a datelor.

    RăspundețiȘtergere
  31. Blogul asta e tot o escrocherie sau e cel real al doamnei Maria Ghiorghiu ?

    RăspundețiȘtergere