duminică, 11 noiembrie 2018

TEL DRUM STRICĂ SĂNĂTATEA ,COPIILOR NOSTRI !



            8 Noiembrie 2018,ora 6,22 !


                        Dragii mei,

În aceasta dimineata ,treaza fiind,aud glas care graieste despre TEL DRUM .
Glasul spunea asa:
          "Şi-ntr-o situatie,si-n alta situatia este critică.
Tel Drum strică sănătatea copiilor nostri ."
Iata dragilor, cum Tel Drum este implicat si-n sanatatea copiilor nostri.
Cum va fi aceasta ,eu nu stiu cu exactitate, dar cu siguranta va ganditi si voi la ceea ce eu ma gandesc in acest moment.
                       Cu dragoste,Maria.
P.S.

România furată | Cine sunt oamenii din spatele Tel Drum şi rolul lui Liviu Dragnea


Ministerul Dezvoltării a informat echipa "România furată" că Tel Drum a beneficiat de sume fără acoperire în mai multe contracte finanțate cu bani europeni. ANAF-ul trebuia să recupereze câteva milioane de euro de la Tel Drum, Fiscul întârzie să recupereze suma de la societatea care ar fi controlată, în baza unei anchete penale a DNA, de Liviu Dragnea. Care sunt legăturile între cel mai influent politician și Tel Drum aflați acum într-o nouă emisiune "România furată".
00:00
17:51
Tel Drum este fosta regie de drumuri şi poduri Teleorman deţinută, după Revoluţie, de Consiliul Judeţean care a supravieţuit cu greu în primii ani de după Revoluţie.
Teodor Niţulescu, fost prefect de Teleorman: „(Rep.: Cum vă explicaţi că Liviu Dragnea, din postura de preşedinte al Consiliului Judeţean, dădea contractele pentru drumuri şi poduri din Teleorman către o firmă din Giurgiu în perioada 2000-2002?)
Evident dorea să arate că firma nu este profitabilă şi soluţia pentru rentabilizarea acestei firme era privatizarea. Normal că a lăsat firma făra comenzi şi fără contracte.
A fost lăsată aşa pentru ca bilanţul să fie mic, pentru ca preţul de privatizare să fie unul mic”.
În decembrie 2001, preşedintele CJ Teleorman, Liviu Dragnea, a decis privatizarea Tel Drum.
În 8 aprilie 2002, comisia de negocieri numită de Consilul Judeţean, formată doar din subordonaţi ai lui Liviu Dragnea, propune ca regia să fie vândută lui Marian Fişcuci pentru aproximativ 200.000 de euro şi promisiunea de investiţii de alte 200.000. Actualul lider PSD, Liviu Dragnea, este cel care aproba nota finală din 15 aprilie 2002 prin care se decide vânzarea Tel Drum.
După privatizare, cumva Tel Drum a devenit profitabilă, iar cifra de afaceri a crescut de patru ori la un an de la vânzare. Dacă în 2000 cifra de afaceri a Tel Drum a fost de 2 milioane de lei, în 2002, după jumătate de an de la privatizare a ajuns la 4 milioane de lei, iar în 2003 a sărit de 10 milioane de lei.
Datele de la Registrul Comertului demonstrează că toţi acţionarii Tel Drum din ultimii 15 ani sunt apropiaţi ai Liviu Dragnea, colegi sau subalterni.
Contractul pentru asfaltarea acestui drum din comuna Rădoieşti, judeţul Teleorman, a fost acordat în urmă cu 11 ani fără licitaţie deschisă, ci prin încredinţare directă de la primaria din localitate. De atunci şi până acum a rămas cea mai importantă investiţie din localitatea unde toate celelalte drumuri sunt pline cu noroi pe timp de ploaie. Tel Drum a primit în baza acestui contract, în anul 2007, aproximativ 370.000 de euro la cursul anului respectiv, bani acordaţi de primăria din Rădoieşti.
Teoretic, calea ar fi trebuit să îi ajute pe localnici să ajungă mai uşor la gară, numai că, de multă vreme, la halta din sat nu mai opreşte niciun tren.
Contractul cu Tel Drum a fost încheiat, fără licitaţie, de un fost primar ţărănist. Spune că, în 2007, ar fi primit banii de la judeţ cu indicaţia clară să asfalteze un drum, nu conta ce drum e, doar banii trebuiau cheltuiţi. Nu ar fi avut de unde alege, aşa că a dat contractul direct Tel Drum, singura firmă de construcţii din judeţ.
Actualii edili ai comunei, Ion Cioacă - primarul social-democrat, fost viceprimar pe vremea contractului, şi noul său adjunct nu vor să vorbească.
Din 2007, de când a apărut obligativitatea publicării investiţiilor publice, Tel Drum a primit în Teleorman 142 de contracte. 58 dintre ele au fost acordate direct, fără licitatie.
În 2011, primăria Scrioaştea încheia, fără licitaţie, un contract cu Tel Drum pentru asfaltarea unui drum.
Social-democratul Marian Şefu, primar în sat de zece ani, este cel care a parafat înţelegerea de 150.000 de euro pentru singurul crâmpei de drum asfaltat din comună.
Marian Şefu, primar Scrioaştea: „Da. Eu m-aş bucura să fie Tel Drum pentru că ştiu că lucrează.
I-auzi, că nu am făcut licitaţie!
Cum să nu fi făcut licitaţie?! Am făcut licitaţie!
Aţi făcut prin invitaţie!
Am intrat în SEAP, am băgat acolo datele, am făcut licitaţie.
Păi, aţi facut prin cerere de ofertă nu prin licitaţie electronică publică”.
Din cele 142 de contracte primite de Tel Drum în Teleorman din 2007, aproape jumătate (57 reprezentând 40%) au fost de la Consiliul Judeţean. Cea mai mare parte (47) au fost atribuite în perioada în care instituţia era condusă de Liviu Dragnea.
Valoarea totală a contractelor primite de Tel Drum, în Teleorman, în ultimii 11 ani, se ridică la 135 de milioane de euro.
Teodor Niţulescu, fost prefect de Teleorman între 2000 şi 2004, este unul dintre cei care ştie cum se făceau afacerile în judeţ.
Cei mai importanţi acţionari ai Tel Drum au fost Marian Fişcuci şi Petre Pitiş.
În anul 2002, primul şi unicul acţionar al Tel Drum a fost Marian Fişcuci.
Peste doi ani, pe 9 februarie 2004, Tel Drum devine societate cu acţiuni la purtător.
Mai trec alţi doi ani, iar în ianuarie 2006, acţiunile sunt redistribuite: pe lângă Marian Fişcuci, care mai are doar 9,3% din acţiuni, în firmă apar Sorin Mugurel Gheorghiaş - cu 44%- şi Liviu Lucian Dobrescu, cu 43,99%.
Ultimii doi sunt şi ei colegi de liceu cu Liviu Dragnea.
Marian Fiscuci a refuzat mereu dialogul cu presa pe tema Tel Drum si Liviu Dragnea.
Majoritatea celor care încheie contracte cu societatea din Alexandria sunt social-democraţi, apropiaţi ai lui Liviu Dragnea.
În 2013, firma de construcţii semnează cu primăria Slatina un contract cadru de 22,5 milioane de euro pentru reabilitarea străzilor din oraş. Instituţia era condusă la acel moment de Mirel Prina, succesorul lui Darius Vâlcov la cârma oraşului. Darius Vâlcov este actualul strateg economic al lui Liviu Dragnea şi unul dintre cei care au conceput programul actual de guvernare.
Lucian Dascălul, Direcţia de Administrare a Străzilor din Slatina, judeţul Olt: „Avem probleme, avem o adresă cu nişte la două străzi la nişte scurgeri şi nişte fisuri transversale, dar străzile sunt în perioada de garanţie”.
Un alt contract obţinut de Tel Drum a fost pentru centura ocolitoare a Craiovei, în 2013 când urbea era condusă de actualul ministru al Muncii, Olguţa Vasilescu. Pentru 8,9 milioane de euro, Tel Drum trebuia să construiască 6,2 kilometri. Carosabilul a fost deschis circulaţiei la începutul lui 2017, cu o întârziere de doi ani. La acest contract, reprezentanţii Uniunii Europene au semnalat autorităţilor române că Tel Drum ar fi beneficiat incorect de plăţi în cuantum de 5% din valoarea înţelegerii, adică de o sumă de 450.000 de euro.
Contracte de 4,4 milioane de euro a obţinut Tel Drum şi de la Consiliul Judeţean Constanţa, instituţie condusă pănă în 2015 de fostul aliat politic al lui Liviu Dragnea, Nicuşor Constantinescu. Banii erau tot pentru construcţia de drumuri judeţene. Acum, fostul baron de Constanţa se află după gratii, condamnat pentru fapte de corupţie.
Un alt judeţ unde Tel Drum a mai obţinut contracte este Olt. Fostul preşedintele al Consiliului Judeţean Olt, între 2008 şi 2016, este actualul ministru al Dezvoltării, senatorul PSD Paul Stănescu. El este considerat unul dintre oamenii de încredere ai lui Liviu Dragnea în PSD. Instituţia condusă de Paul Stănescu a acordat Tel Drum două contracte, fără licitaţie, în anul 2013, în valoare de 1,7 milioane de euro.
Teodor Niţulescu, fost prefect de Teleorman: „(Cât estimaţi că a câştigat Tel Drum de la privatizare şi pănă acum?) Dacă îmi cereţi să fac o estimare ca un specialist nu am să vă spun o cifră pentru că nu am toate datele, dacă îmi cereţi să fac o estmare ştiind ce înseamnă Tel Drum, cred că cifra de afaceri a Tel Drum şi a subsidiarrelor se duce spre un miliard de euro”.
În noiembrie 2017, procurorii DNA deschid dosar penal pentru două dintre finanţările pe fonduri comunitare primite de firma de construcţii din Alexandriam după ce Organizaţia Europeană de Luptă Anti-Fraudă a descoperit că, în 2008 şi 2009, Liviu Dragnea ar fi achitat facturi supraevaluate către Teldrum pentru două drumuri judeţene din Teleorman. Plăţile se bazau pe documente falsificate sau inexacte.
Primul contract a fost încheiat în 2008 şi prevedea reabilitarea a 55 km dintr-un drum judeţean care lega comunele Graţia şi Dobrotești. Plăţile se ridicau la 28 de milioane de euro, dintre care aproape 14 milioane (13.772.603 euro) proveneau din fonduri europene. Anchetatorii spun că angajaţi ai Consiliului Judeţean Teleorman ar fi falsificat documente pentru a permite Tel Drum să facă lucrări de o calitate inferioară decât cele din caietul de sarcini. Liviu Dragnea este acuzat de anchetatori că ar fi oferit informaţii confidenţiale din licitaţie. Prejudiciul stabilit de DNA a fost calculat la 6,2 de milioane de euro.
Teodor Niţulescu, fostul preşedinte al PSD Teleorman, este unul dintre martorii din dosar. În 2004, când Liviu Dragnea a părăsit Partidul Democat, Teodor Niţulescu era în fruntea organizaţiei PSD Teleorman.
Marian Şefu, primar din Scrioaştea: „Clar, domnul Dragnea nu are nici o legătură cu Tel Drum!
Unul ca Niţulescu aberează!”
Al doilea contract a fost semnat în 2009 şi prevedea reabilitarea a peste 50 km din drumul judeţean care leagă comunele Cervenia şi Băbăița. Refacerea drumului a adus în conturile Tel Drum 14,8 milioane de euro, 6,9 milioane proveneau din fonduri europene. Liviu Dragnea e acuzat că, în calitate de reprezentant al Consiliului Județean Teleorman, ar fi folosit documente false și inexacte, astfel încât firma de construcţii din Teleorman să câștige contractul. Documentele din dosarul de licitaţie au fost denaturate prin falsificarea semnăturii și ștampilei verificatorului de proiect, prin modificarea elementelor cantitative. Prejudiciul din acest contract ar fi de 3 milioane de euro.
Ministerul Dezvoltării spune că cele două contracte nu sunt singurele executate de Tel Drum cu fonduri europene pentru care au fost găsite nereguli.
Este vorba de alte cinci contracte finanţate de UE, proiecte de infrastructură realizate în judeţele Satu Mare, Constanţa, Teleorman şi în municipiile Alexandria şi Craiova. Conform experţilor europeni, Tel Drum ar fi beneficiat de plăţi în afara legislaţiei în valoare de 2,5 milioane de euro.
Procurorii mai spun că Liviu Dragnea este cel care ar fi coordonat constituirea unui grup infracțional organizat din jurul afacerilor Tel Drum şi că ar fi adevăratul beneficiar al firmei.
Structura acţionariatului se menţine asemănătoare până în aprilie 2009, moment din care societatea e iar la purtător.
Timp de aproape 10 ani, singurul om la vedere a fost Petre Pitiş, director general şi preşedinte al consiliului de administraţie.
Petre Pitiş, la DNA: „(Aveţi ce sa denuntati impotriva lui Liviu Dragnea? Ar putea ajunge aceasta investigatie la Liviu Dragnea, are de ce sa se teama liderul PSD? Sunteti o interfata pentru Liviu Dragnea? De fapt el este cel care controleaza Tel Drum?)
Nu, sunt un om viu, am eu mutra de interfata?”
Din CV-ul lui Petre Pitiş reiese că activitatea sa profesională şi ascensiunea sunt legate de Liviu Dragnea. A lucrat ca subinginer până în 2005 în combinatul chimic din Turnu Măgurele.
După 2005 intră în PSD şi devine consilier la una dintre direcţiile Consiliul Judeţean Teleorman, acolo unde Liviu Dragnea era încă preşedinte.
În 2007, este numit, la propunerea lui Liviu Dragnea, în consiliul de administraţie al Ape-Serv.
În 2009, este angajat ca director al Tel Drum şi preşedinte al Consiliului de Administraţie, desi şi nu deţinea nicio acţiune la firma de construcţii. Împreună cu soţia, Dana Pitiş, nu avea conturi în bancă sau alte bunuri cu excepţia unui apartament de 60 de mp în Turnu Măgurele.
În 2017, procurorii descoperă că Petre Pitiş deţinea peste 56% din acţiunile Tel Drum, societate evaluată de specialişti la peste 50 de milioane de euro.
„Buna ziua, Tel Drum este aici?
Da.
Suntem de la Digi24, am dori să vorbim cu domnul Petre Pitiş sau cu altcineva din conducere!
Nu este nimeni în unitate.
Să revenim mai târziu?
Nu ştiu ce să vă spun!
Când se întoarce?
Chiar nu ştiu ce să vă spun. Nu sunt!
Dar se întoarce domnul Pitiş?
Pai, nu l-am văzut de mult, e în concediu, cum e … că eu nu l-am văzut, nu ştiu ce vă spun”.
Între 2009 şi 2017, timp de opt ani, din salariile încasate de la Tel Drum, Petre Pitiş ajunge acţionarul majoritar al unei companii care ar costa câteva zeci de milioane de euro.
Petre Pitiş şi soţia, Dana Pitiş nu mai locuiesc în Turnu Măgurele, ci într-o cochetă vilă din Alexandria, trecută pe numele firmei soţiei, aşa cum au descoperit procurorii DNA.
„Buna ziua!
Vă rog!
Petre Pitiş!
Domnul Pitiş este acasă!
Nu am ce să discut cu dumneavostră.
Am dori să discutăpm despre dosarul cu Tel Drum, dacă se poate?”
Teodor Niţulescu este sigur că Petre Pitiş nu poate fi adevăratul proprietar al Tel Drum.
Petre Pitiş, el este doar un simplu administrator în momentul de faţă. Nu este a lui, asta în niciun caz.
Între 2009 şi 2017, timp de opt ani, din salariile încasate de la Tel Drum, Petre Pitiş ajunge acţionarul majoritar al unei companii care ar costa câteva zeci de milioane de euro.
Legăturile financiare dintre familia Dragnea şi Tel Drum au fost în ambele sensuri. Nu doar şeful PSD, în calitate de preşedinte al CJ Teleorman, a încredinţat contracte de zeci de milioane de euro către firma de construcţii, ci şi Tel Drum a încheiat contracte, a finanţat şi chiar a cedat bunuri în schimbul unor sume modice unor firme deţinute de apropiaţi ai lui Liviu Dragnea.
Hotel Turris din Turnu Măgurele, este, din 1998, al lui Liviu Dragnea şi al fostei sale soţii, Bombonica. În 2002, după ce Liviu Dragnea semnează Contractul de privatizare a Tel Drum, firma de construcţie se angajează să asigure întreţinerea, reparaţiile şi investiţiile în hotel pe următorii zece ani. Mai mult firma deţinută la acel moment de Marian Fişcuci îi plătea familiei lui Liviu Dragnea şi 25.000 de lei pe luna. Sumele au fost renegociate şI au crescut apoi de la an la an.
În primăvara lui 2013, Ştefan Valentin Dragnea, fiul liderului PSD, devenea, prin intermediul unui SRL principalul acţionar Romcip SA Salcia. Firma este cea mai mare fermă de porci din Teleorman cu 20.000 de capete.
Pentru pachetul majoritar de 85% din acţiunile, documentele de la Registrul Comertului consemnează o plată de 450 de lei.
Romcip şi Zooveg, societăţile copilului lui Dragnea, au fost şi ele sprijinite de Tel Drum.
Cele două companii au luat împrumuturi preferenţiale, datorită garanţiilor depuse de Tel Drum, de peste 10 milioane de lei.
Pănă când ca un complet de judecată va decide dacă Tel Drum aparţine sau nu lui Liviu Dragnea, firma de construcţii a cerut să intre în insolvenţă în luna ianuarie pentru a-şi proteja bunurile.
Anchetatorii impută societăţii de construcţii un prejudiciu de trei milioane de euro, iar corecţiile cerute de UE trec de 2,5 milioane de euro.

P.S.

 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

                .


            



           

31 de comentarii:

  1. S-au mai implinit trei previziuni.
    Prima cu firma ziarului Times din New York care publica in ziarul The New York Times un articol intitulat '36 de ore in Bucuresti' unde descrie atractiile capitalei.
    A doua cu 11 Noiembrie cind la Pris cu ocazia a 100 de ani de la incheierea Armistitiului dupa Primul razboi Mondial s-au intilnit sefii de stat in frunte cu Trump si Macron.
    Iar a treia previziune cu doua rinduri de inundatii in desertul Iordaniei linga Marea Rosie in ultimile doua saptamini cu zeci de morti-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Oare este posibil ca astfel de mesaje sa fie lansate intentionat in planul subconstient al unora sau este posibil ca astfel de mesaje sa fie intentionat transmise subliminal...?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, an.02:10!!!!

      Ștergere
    2. Aceste mesaje,vin la rugamintea celor care fac bataturi la genunchi,le curg lacrimi pe fata zi si noapte,cat se roaga la Sfanta Treime si Maicii Domnului,pentru dreptate si adevar in Romania.

      Ștergere
  3. Telecabină telefon televizor

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce nu e clar? Mesajul este cât se poate de expresiv. Da! aceasta firma este cea mai activa la licitațiile publice de lucrări, si castiga pe banda rulanta contracte publice, adică este finantata din banii nostrii. Dar nu asta este problema, marea durere este ca este platita mult in mod mafiot si preferential pentru NIMIC. Drumuri nu sunt, spitale nu sunt, scoli nu sunt, locuri de munca nu sunt. Si atunci copii nostrii la ce sa spere, ce sperante aveți dvs. pt. ei?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 09.42 concluzie e ca vor avea un „viitor luminos” cu PSD la conducerea tarii. Partidul care ne vrea „binele”!

      Ștergere
  5. https://www.google.com/amp/s/www.stiripesurse.ro/amp/1303070
    Gabriela Firea susține că Liviu Dragnea intenționează să dea o OUG astfel încât sectoarele Capitalei să devină orașe. Edilul spune că este o măsură prin care s-ar dori distrugerea Gabrielei Firea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dna Maria de unde credeti ca pote sa probeze doua perechi de pantofi si imediat sa plateasca 2.ooo€ ????Stiti câte tinere ,cu studii mai mari ca ea dar avand copii muncesc 12-14 ore pe zi si nu primesc atâtia bani nici in doua luni de munca !!!! De unde credeti ca are Dragnea si familia lui O AVERE IMENSA ???

    RăspundețiȘtergere
  7. Chestia asta e o gluma proasta fata de marile hotii care se fac la nivel national.

    RăspundețiȘtergere
  8. 02,10 este posibil sa foloseasca metoda asta la marii oameni de stat pentru a le modifica hotaririle in special la marile negocieri sau manifestatiile mari,ceea ce nu este aici cazul doamnei Maria

    RăspundețiȘtergere
  9. Priviri incruntate la intilnirea liderilor mondiali linga Arcul de Triumf din Paris ,la comemorarea beligerantilor a 100 de ani de la Armistitiu in primul Razboi Mondial care gaseste Europa cam divizata cu Marea Britanie,SUA si Rusia.Putin a tinut se lase asteptat si sa vina ultimul-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. Mai bine am vorbi despre drumul gazului prin conducte spre alte tari,gratis.Mi se pare halucinant ca aproape nimeni nu vorbeste despre asta.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu stiu ce cauta articolul cu TelDrum aici. Nu spun ca nu sunt afaceri de tot felul, dar acum cativa ani, am vazut un reportaj cu acel prefect Nitulescu, care urla, jignea, injura si punea oamenii sa dea afara pe nepoftii care il intrebau diverse. Daca este acesta martorul, m-am lamurit. Nu am nici o legatura cu PSD-ul, iar judetul Teleorman, cu cativa oameni extrem de bogati, este intr-o saracie extrema. Pe de alta parte, a cita emisiunile de la Digi, arata ca si "clarviziunea" poate fi manipulata politic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Maria,NU este o clarvazatoare cum o numesc unele peroane,eu va spun ca este singura persoana din lume care primeste mesajele de la Duhul Sfant,ea este mesagerul Lui Dumnezeu.Credeti in toate mesajele ei,ca ce urmeaza pe pamant,multi o sa aplece genunchii la rugaciune,dar va fi prea tarziu.Ganditiva cu totii ce se intampla cand Dumnezeu,ne va trimite acei asteroizi pe pamant,pentru ca noi nu ne iubim aproapele,multi doresc sa distruga prin:razboi,arme nucleare,virusi,cutremure,uragane,furtuni,incendii,etc.Eu cred in tot ce spune Duhul Sfant,ne pregateste pentru ce urmeaza pe pamant.

      Ștergere
    2. 20.50, stiu ca n o s-asculti da eu tot imi fac ,, datoria
      Acei asteroizi si toate restul au fost tinute departe la dorinta unui simplu om care are acum prb. sindromul celui de al 5-lea element ( din filmul cu ac. nume )
      Lumea era pa din anul 2000, acum se reconfigureaza..

      Ștergere
    3. 23:01, da-ne mai multe detalii. Unde-i si cine-i acel "simplu om", care-ar corespunde?

      Ștergere
  12. An 02;10, ai intrebat , dar totodata , ti-ai dat si raspunsul la intrebare,

    RăspundețiȘtergere
  13. Daca vreti sa informati corect cititorii blogului si sa reflectati ADEVARUL postati nu numai crimele facute de TelDrum patronata de Dragnea ci si marile crime si jafuri ale excroco-porcilor lui Braunovich(alias Basescu masa-verde2012)de la Tehnologica Radion,UTI Grup,Straco Grup,etc.,etc...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18:42, ai spus-o f.f.f. bine !!!!!!!!!!!!!!👍👍👍👍👍👍👍👍👍👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

      Ștergere
    2. 18.42 te deranjeaza ca se pomeneste de Tel Drum? Esti si tu cu ei in barca?
      Ce tot o dai cu Braunovich???

      Ștergere
    3. Ai o obsesie, 12:38!

      Ștergere
  14. Incendiíle din. Florida,curatenie prin foc!Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  15. 8.08 hm( asta-i data de la care nu mai fumez)unde e ce importanta are ?
    E privit ca un paria, un pericol incontrolabil, considerat inutil, ar scapa cu drag astia de el sa-si poata face mendrele nestingheriti;
    Va dati seama daca ar apare
    Isus acum, ce ar trebui sa faca
    actualei oranduiri ale societatii si conducerilor acestora ? nici nu vrau sa ma gandesc...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14:32, ma bucur pentru ca te-ai decis in privinta fumatului...!

      Doamne ajuta!

      Ștergere
    2. 14.32 Tu de unde il stii sau cine ti-a zis de acest om ?

      Ștergere
  16. au trecut 10 ani de atunci

    RăspundețiȘtergere
  17. Il stiu, dar nici eu care am vazut cate ceva, nu sant sigur ca ...poate, sau ca mai poate;

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 13:21, se spune ca trebuie sa se reuneasca un el si o ea(doar impreuna pot sa creeze si sa genereze acea energie, asa cum apare in acel film, "al 5-lea element") si ca nu ar fi lasati de catre alte "persoane"( care "au grija" sa-i tina intr-o anumita "deruta" si astfel se intarzie multe, trec anii...)!

      Ștergere