luni, 12 noiembrie 2018

DUMNEZEU CUNOASTE GANDUL NOSTRU , SI INIMA NOASTRA !

              11 Noiembrie 2018,ora 3,12 zori de zi !

                                Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi ,ma trezeste un glas duios,un glas de pus la rană,care spune asa:
                   "Dumnezeu ştie ce tragem noi ,aici ,pe Pămant,dar si ce au tras Părintii nostri!"

Imagini pentru DUMNEZEU.
Da,fratilor ! Asa este ! DUMNEZEU cunoaste si gandul nostru care, va fi in secunda urmatoare,peste o zi sau o saptamana,peste o luna sau un an, si pentru toata viata noastra.
EL cunoaste inca dinainte de a ne naste,ce urmeaza a se intampla cu noi, ce decizii vom lua.DUMNEZEU stie Tot si Toate,căci EL este CREATORUL a Tot si a Toate,deci,si al nostru.
Sa ne rugam LUI dragii mei,sa-I spunem toata durerea noastra,toata suferinta noastra; sa-I cerem toate cate ne framanta inima si sufletul,si va asigur dragilor, ca vom primi raspuns fara nicio indoiala.
Asa precum vedem toate in jurul nostru,tot la fel IL putem vedea pe BUNUL DUMNEZEU si pe MAICA DOMNULUI ,daca avem CREDINTA puternica in suflet, ca EL ne vede,ne aude si ne va ajuta numai după VOIA SA si nu după VOIA noastra.
Asa sa ne ajute BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI !
                            Cu dragoste,Maria.
P.S.

 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

                .

19 comentarii:

  1. Asa este doamna Maria Fumnezeu vrea sufletul nostru.
    Ce mai putem spune este atata durere in sufletele noastre sa zic asa Dumnezeu le sti si le vede pe toate.
    Ma gandesc si ma rog la bunul Dumnezeu doamna Maria pentru acest popor care sufera mult din diverse motive.
    Este multa dezbinare doamna Maria si ma doare sufletul de aceasta ura mai ales la cei care ne conduc.
    Dumnezeu si Maicuta Domnului sa le dea minte credinta si dragoste de Dumnezeu
    Cu mult drag doamna Maria sima rog ca Bunul Dumnezeu sa ne miluiasca pe tot poporul sau.

    RăspundețiȘtergere
  2. A accepta ceea ce ati zis aici, inseamna adevarata smerenie. Sau cu alte cuvinte - in fata celui care stie tot si face totul noi suntem nimic, pamant bun de facut caramizi, au zis-o toti Sfintii Parinti si chiar Scriptura. Sa nu va mirati sa vi se raspunda impotriva. Mandria diavolului nu poate accepta. Desi, daca ar intelege acest adevar simplu... cu cat eul tau e mai mic cu atat Dumnezeu e mai mare in tine. Oare nu mai intelegem ceea ce inseamna a fi crestin? Oare nu mai e Hristos modelul nostru? Oare chiar am uitat ca murim? Si dupa aceea?...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa aceea nu-i nimic,o spune chiar ortodoxia

      Ștergere
    2. Prietene, nu exista asa ceva ca "nimic" ci doar Dumnezeu, ca Fiinta (Dumnezeu Tatal) si ca manifestare (Sfantul Duh) si intre ele Fiul, Hristos, care este deopotriva Fiinta si manifestare a Fiintei , Fiinta ramane in veci, manifestarea la un moment dat inceteaza (de unde purcede acolo se si intoarce). Noi facem parte din manifestare, deci suntem un "nimic" care la un moment dat poate sa dispara pur si simplu, dar prin Hristos noi putem ajunge la Fiinta si a devenii una cu Ea. Asta e telul. Citeste bine la Evanghelia lui Ioan.

      Ștergere
    3. Cuteste bine: "Cartea care spune adevarul"(e pe net). Nu poate exista o fiinta,care sa aiba un fiu cu o paminteaca, si care sa cuprinda un infinit de universuri infinite. Care e centrul infinitului?

      Ștergere
    4. Intr-o noapte cand dormi, poti avea un infinit de vise, intotdeuna centrul acestui infinit va fi cel ce viseaza, ca fara visator nu exista vis, logic nu?. Acum, extrapoleaza si intelege ca doar El exista, Dumnezeu, iar universurile infinite si cu tot ce exista in ele exista atat timp cat El vrea sa le viseze (sa zic asa!). Dupa un vis urat te ingrozesti si il lepezi cat mai repede din minte insa un vis frumos il pastrezi in inima tot timpul. Eu unul as vrea sa fiu un vis frumos, desi sunt un cosmar acum, si totusi imi doresc si doresc la toata lumea sa fie un vis frumos. Printre altele... intr-un vis e permis orice... chiar si unirea Fiintei cu o pamanteanca... dar intru final e doar Unul.

      Ștergere
    5. De ce doar Unul? Cum a aparut Acela,nu puteau sa apara si Altii? De ce doar o unire,doar un Fiu? Totul e simplu(chiar si biblia),daca citesti cartea

      Ștergere
  3. pai DUMNEZEU ESTE STAPANUL CARE LASA OMULUI LIBERUL ARBITRU-pt ca omul nu crede pana nu se izbeste de greutati-si cu toatea acestea el ne tamaduieste sufletul si trupul-DACA MERITAM

    RăspundețiȘtergere
  4. Adevarat,am avut o experienta reala pe vremea cind mi-am pierdut credinta eu eram in pericol de moarte mai precis nu puteam respira
    nu stiu de ce nici acum ,m-am gindit doar ca daca exista Dumnezeu este bun daca ne-a lasat liberi si imediat mi-am revenit si am respirat din nou si de atunci stiu ca Dumnezeu exista si ca ne aude si ceea ce gindim stie tot despre noi.

    Ne-a lasat libertatea dar nu ne-a parasit
    Credinta este darul lui Dumnezeu si noi avem libertatea de a alege
    Multumesc Domnului pentru indurarea Sa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Un mare adevar! Cred ca nu realizam ca si gandurile,nu numai faptele noastre,sunt vizibile si vor fi decontate! Doina

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Maria Ghiorghiu, să ştiţi că îmi creşte inima când văd mulţime de tineri şi oameni inteligenţi cum se închină atunci când trec pe lângă o biserică. Dimineaţa când merg la serviciu, în autobuz văd multe persoane din diverse niveluri de pregătire, care nu se jenează să se închine în dreptul unei biserci, majoritatea oameni tineri, şi îmi zic : - Încă nu suntem pierduţi ca popor. Există speranţă şi în generaţiile ce vin. Că mai sunt şi "uscături" nu neg. În orice societate există. Pădure fără uscături nu am pomenit. Gheorghe, Focşani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este adevarat și eu vad în alte locuri. Întrebarea este până când mai lăsăm să ne conducă uscăturile?

      Ștergere
  7. Gandul este creator,este cel care iti creaza realitatea impreuna cu cuvantul si fapta ta.Acestea sunt instrumentele de creatie sponsorizate de Credinta.Fiti atenti de credinta nu de religie,adesea se face confuzie intre cele doua.Religia este o institutie iar credinta este o stare de a fi.Ce preferi sa fii un credincios sau un religios?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu 12:55, religia este o filozofie de viață bazată pe o credință. Religia nu este bună sau rea, ci credința pe care aceasta se bazează și modul cum trăim acea credință.

      Ștergere
  8. Religia este bazata pe credinta impusa.Toate religiile acestei planete conduc omul spre a crede ca Dumnezeu este separat de el si trebuie sa-si indrepte atentia undeva in afara sa, tocmai pentru a nu privi pe Sine, fiindca ar descoperi adevarata Divinitate si astfel s-ar elibera din jugul robiei care i-a fost impus.Omul trebuie sa creada ca este un rob,un slujitor,un inchinator si toatal neputincios in a se putea mantui pe Sine,ca atare este nevoie de cineva care sa vina si sa-l curete de pacate ca sa poata atinge Raiul.Asta este credinta stramoseasca care tine omul inchis in mintea controloare de mii de ani.

    RăspundețiȘtergere
  9. 14 noie 16:26 GRESIT- DUMNEZEU NU IMPUNE CU FORTA NIMIC- religiile au aparut dupa revelatii-se impune deci o conduita in fiecare religie-IISUS DOMNUL SPUNE -SUNTEM FRATII LUI-IAR SF TREIME ESTE STAPANA PE TOATE UNIVERSURILE INCLUSIV PE PAMANT-ca si in societate exista sefi peste oameni-si spune IISUS -DA-I CEZARULUI CE ESTE A CEZARULUI SI LUI DUMNEZEU CE ESTE A LUI DUMNEZEU -ASA CUM OMUL ESTE FORMAT DIN TRUP SI SUFLET--SUNT ANONIM 5 SI VA UREZ SANATATE SI PACE IN SUFLET SI IN LUME

    RăspundețiȘtergere
  10. 23;48,te grabesti sa spui "gresit"fiindca ai tras concluzia neintelegand ce-am vrut sa spun.Iti respect parerile,si-mi place ca am cu cine comunica.Bineiteles ca Dumnezeu nu impune caci s-ar contrazice pe Sine, dand legea liberului arbitru.Cat despre religii te asigur ca nu au aparut in urma revelatiilor divne ci cu scopul de a inrobi omul tinandul ostatic credintelor care duc spre "marea frica de Dumnezeu"

    RăspundețiȘtergere
  11. frica de DUMNEZEU este produsa de pacatele pe care unii semeni nu si le recunosc desi avand credinta se tem de ceva---acel ceva dupa moartea fizica---SI DA REPET A FOST REVELAT DUMNEZEU FIUL CARE I-A LASAT PE APOSTOLI SA VORBEASCA COMUNITATILOR FORMAND RELIGII-LA CRESTINI ORTODOXIA SI CATOLICISMUL-DUPA MOARTE EXISTA VIATA ---SUNT ANONIM 5 SI VA DORESC SANATATE SI PACE IN SUFLET SI-N LUME

    RăspundețiȘtergere