luni, 19 noiembrie 2018

S -A ADEVERIT DIN PĂCATE ! VIRUSUL EBOLA , BOALA UCIGASA DIN ACEST SECOL !

                                                   Dragii mei,

Scriam inca din Septembrie 2014,si mai incoace chiar,ca Virusul ucigas Ebola,se va extinde peste tot Pămantul.
Stim cu totii dragilor că acest VIRUS ucigas, a curmat multe vieti pana acum ,si că nu tine cont de varsta celui in al carui trup a intrat.
Atunci cand se credea ca EBOLA a fost eradicata total, cu durere in suflet o spun ,ca nu este si nu va fi deloc asa.
EBOLA va continua sa se extinda si sa curme inca multe,enorm de multe vieti.
Aproape toti cei care vin in contact cu bolnavii infectati cu Ebola, toti au contactat Virusul ucigas si multi dintre ei au murit din aceasta cauza, inclusiv dintre CADRELE medicale care ,ajutau pe bietii bolnavi infectati cu acest Virus.
Iata:
Bilantul deceselor este tragic ,Alertă medicală: Ebola a mai făcut 10 noi victime ... 5 Noiembrie 2018... O boală înfricoșătoare s-a întors în Africa și face ravagii.

Epidemia de Ebola se extinde. Bilantul deceselor este tragic

 5 Noiembrie 2018 
Epidemia de Ebola se extinde. Bilantul deceselor este tragic .

Cele două noi cazuri confirmate în Mabalako (regiunea Beni) sunt cel al unei tinere rezidente în Beni şi al fiului său în vârstă de două săptămâni'', se arată în buletinul emis duminică de ministerul Sănătăţii.

Copilul şi mama sa au fost internaţi într-un centru specializat din Beni înfiinţat de autorităţi pentru stoparea răspândirii bolii şi administrarea tratamentelor, potrivit documentului care indică un număr de ''81 de cazuri de pacienţi vindecaţi''.

''În total, 298 de cazuri de febră hemoragică au fost raportate în regiune, dintre care 263 confirmate şi 35 probabile'' de la declararea izbucnirii celui de-al zecelea focarul de Ebola în Republica Democrată Congo, care afectează provinciile Kivu de Nord (est) şi Ituri (nord-est).

"De la începutul vaccinării, la 8 august 2018, 26.135 de persoane au fost imunizate, dintre care 13.825 în Beni", a indicat în buletinul informativ echipa de reacţie la epidemie.

La 2 noiembrie, bilanţul total actualizat indica 180 de decese.

La jumătatea lunii octombrie, autorităţile congoleze au declarat că se confruntă cu un "al doilea val" al epidemiei Ebola de o ''amploare" nedeterminată în Beni, din provincia Kivu de Nord.

Primul focar de Ebola a fost semnalat în Yambuku în nord-estul Republicii Democrate Congo în 1976 şi a totalizat 318 de cazuri recenzate şi 224 de decese.

Virusul se transmite prin contact direct cu sângele sau cu fluidele corporale şi este cu atât mai virulent cu cât procesul este mai avansat, putând atinge o rată de mortalitate de 90%, scrie Agerpres.

Actualizare epidemiologică: focar de boală a virusului Ebola în provinciile din Kivu de Nord și Ituri, Republica Democrată Congo

Treisprezece zone de sănătate din două provincii au raportat cazuri de boală Ebola confirmată sau probabilă, incluzând zonele de sănătate Beni, Butembo, Mabalako, Masereka, Mutwanga, Musienene Oicha, Kalungata, Kyondo și Vuhovi din provincia Kivu de Nord și Komanda, Mandima și Tchomia Health Zone în provincia Ituri.
Începând cu 4 noiembrie 2018, 27 de personal medical au fost infectați și au existat trei decese în rândul lucrătorilor din domeniul asistenței medicale.
La 17 octombrie 2018, Comitetul de Urgență al Registrului Sănătății Internaționale a concluzionat că epidemia nu reprezintă, în acest stadiu, o urgență de sănătate publică de interes internaționalCu toate acestea, începând cu data de 8 noiembrie 2018, evaluarea OMS arată că riscul de răspândire rămâne foarte ridicat la nivel național și regional.

Evaluarea ECDC

În timp ce în țările vecine nu s-au documentat cazuri confirmate începând cu 26 octombrie 2018, rămâne o preocupare deosebită faptul că focarul este în desfășurare în zonele cu un flux important de populație transfrontalieră cu Rwanda și Uganda. În plus, punerea în aplicare a măsurilor de răspuns în domeniu rămâne provocatoare, deoarece focarul se produce în zonele afectate de crize umanitare prelungite și o situație de securitate instabilă rezultată dintr-un conflict armat complex.
Probabilitatea de expunere la această boală a cetățenilor UE / SEE care trăiesc sau călătoresc în zonele afectate de boala virusului Ebola din Republica Democratică Congo este scăzută, cu condiția ca acestea să respecte măsurile de precauție recomandate. Riscul general de introducere și răspândire a virusului Ebola în UE / SEE este foarte scăzut. Cu toate acestea, riscul poate fi eliminat numai prin stoparea transmiterii la nivel local.
ECDC a publicat o evaluare rapidă actualizată a riscurilor la 5 octombrie 2018.

                    Noapte de 25-26 Septembrie 2014, ora 1,23 !

                                                                  Dragii mei, 

Din păcate, VIRUSUL  EBOLA se va extinde peste tot, în orice colţ de pe acest Pământ!
Acest cumplit Virus dragilor, nu poate fi ţinut sub control!
Se va extinde cu o rapiditate uluitoare !
În această noapte în timp ce scriam aici pe Blog, ochii mi se închid fără voia mea, si astfel, văd spre Apus, sub un Cer ca un amurg, văd numai braţe întinse şi unite unele cu altele, alcătuind o adevărată umbrelă deasupra Pământului dinspre Apus, şi care, tot cresteau, se înmulţeau, şi se aşezau în aer chiar ca o umbrelă peste tot Pământul.  
Am fost luată din locul meu ,si dusă cu sufletul deasupra acestor braţe infectate cu Virusul Ebola! 
Cum arătau aceste braţe bolnave de EBOLA ?
                                 Aşa :     
                     
  Toate braţele se alipeau unele de altele, şi toate arătau ca în poza de mai sus!

Ebola virus: The transcript of Barack Obama's speech to the UN

The Independent-6 hours ago
As Secretary-General Ban and Dr. Chan indicated, the Ebola virus is spreading at an alarming speed. Thousands of men, women and children ...
www.gazzettinodellamagia.it372 × 367Search by image
Virus Ebola: NON doveva Arrivare, ma è arrivato! L'Europa Trema -VIDEO-


Related images:

                        Dragii mei, cu toţii ştim că se fac eforturi uriaşe pentru a se ţine în frâu această boală cumplită. Dar ,din păcate, acest Virus mortal nu va mai putea fi ţinut sub control.
Şi din fericire totuşi , s-au descoperit si medicamente eficace pentru acest Virus Ebola.
Dar cu o condiţie : să fie descoperită la timp, această boală cumplită! 

EBOLA: Ce este Ebolacum se transmite Ebola, care sunt ...

www.voceatransilvaniei.ro/ebola-care-sunt-simptomel...Translate this page
EBOLA - care sunt simptomele si cum se transmite Ebola, virusul care face ... Febra hemoragică pe care o provoacă se manifestă prin hemoragie, vomă şi ...

Ebola, virusul ucigaş. Cum se manifestă şi cum se transmite ...

stiri.tvr.ro/ebola--virusul-ucigas--cum-se-manifesta-si-...Translate this page
Aug 10, 2014 - Virusul Ebola se transmite prin contact direct cu sângele, lichidele biologice sau ţesuturile persoanei infectate. Boala se manifestă prin

Fraţilor ! Să ne încărcăm sufletul nostru cu Credinţă în Dumnezeu şi Maica  Domnului,cu dragoste infinită faţă de Aproapele şi cu Nădejde în Dumnezeu ,Cel Atoateştiutor şi Atoateţiitor ,precum şi în Maica  Domnului care se roaga pentru noi in fiecare secunda la Fiul Său si Mantuitorul nostru Iisus Hristos!
Să ne ajutăm unii pe alţii şi să ne iubim sufleteste unii pe alţii ,aşa cum si Maica Domnului ne-a spus :

                "AJUTAŢI-VĂ  UNII  PE  ALŢII ŞI  IUBIŢI-VĂ  CA  FRATII !"
                                        Cu dragoste, MARIA. 
P.S.

 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

                .







4 comentarii:

  1. sunt boli scapate din laboratoare cu scop precis--scaderea populatiei pamantului

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai bine ar fi controlate nasterile decat sa omoare surplusul. De ce razboaie, de ce boli, de ce saracie si catastrofe provocate? Astfel nu ar mai fi atata durere provocata de cineva cu buna stiinta asupra omenirii, cu scopul sa o mai reduca.

      Ștergere
    2. Daca este asa, inseamna ca unii oamenii se cred dumnezei si sarmanii nici nu stiu ce-i asteapta dupa ce pleaca in lumea spiritelor. Ei se incred doar in ei insisi si cred ca nu vor fi responsabili pentru ceea ce fac. Amarnic se amagesc. Tot asa a crezut si Hitler care dupa destrupare (moarte) a fost dus in inelele lui Saturn unde este un mediu foarte ostil si chinuitor pentru un spirit care a vietuit pe Pamant.

      Ștergere