miercuri, 7 noiembrie 2018

MAICA DOMNULUI PLÂNGE , CU RÂURI DE LACRIMI !


 Dragii mei,
                  Image result for maica domnului

Doar ce îmi terminasem Rugaciunea dragii mei, şi m-am băgat în pat ,stând cu ochii închişi ca să adorm.
Vad dragilor Două Mâini care ţin multe Iconiţe Sfinte ,în care este reprezentată MAICA  DOMNULUI , cu aripi mari lăsate în jos pe lângă corp.
Mâna dreaptă a Maicii Lui Dumnezeu, era întinsă spre în faţă, ca si cum Măicuţa ar vrea să ajungă la Fiul Ei Mult  Prea Iubit.
Pe Chipul Maicii ,vad lacrimi, râuri de lacrimi. 
Apoi Cerul s-a deschis şi văd pe MAICA  LUI  DUMNEZEU exact ca si in acele Iconiţe Sfinte din acele Două Mâini.!
Maica Domnului avea veşminte roşii ca de catifea, coroană de Împărăteasa pe cap , şi Aripi enorm de mari, roşii-grena , asa ca în poza de mai sus, dar pe care le ţinea pe lângă corp.
Maica  Domnului este într-o Lumina albă orbitor de stralucitoare, este Vie, ca si din carne si oase.
MAICA  DOMNULUI dragii mei, întinde Mâna Sa dreaptă spre în faţă ,ca şi cum ar vrea să ajute pe Cineva, sau să ajungă la Cineva . 
Acel Cineva, nu putea fi decât Mult Prea Iubit Fiul Ei.
Dragii mei, dacă ati fi văzut cum plângea Prea Curata Fecioară Maria, si cum Mânuţa Ei Sfântă,se întindea ca să ajungă la Fiul Ei Mult Prea Iubit, a cărui prigoană începuse, ati fi spus că nimic nu conteaza în Lumea asta, în Viata asta grabnic trecatoare, decat sa fim buni,sa avem Credinta, si sa iubim cu adevărat pe Aproapele nostru, ca pe noi înşine. 
Să ne închinăm fraţilor la MAICA  DOMNULUI, şi s-O rugam să ducă Rugaciunile noastre, la Fiul Ei mult Prea Iubit şi Mântuitorul nostru, si în Rugaciunea noastră, să nu cerem decât :
iertare de păcate, întărire în Credinţă, şi Milă ! Doar atât ! Daca avem Acestea, avem tot ce ne este de folos sufletului !
Măicuţa Domnului este atât de Ocrotitoare cu sufletele care ajung Sus în Cer ! Aripile Ei cuprind tot Cerul Sfânt când Maica le întinde, iar sub ele ,cu trup de lumina ,stă fiecare suflet care a Crezut în MAICA  DOMNULUI, şi care s-a rugat Ei !
Eu am văzut aceasta, cand mătuşica mea a adormit întru cele veşnice. După 40 de zile de la înmormântare, am văzut la Rasărit Cerul deschis, şi pe MAICA  DOMNULUI  ocrotindu-şi puii (sufletele ),precum o cloşcă. Vedeam precum nisipul Mării ,mulţime infinită de capuri de oameni vii, toate aliniate, niciunul mai sus, sau mai jos. Dar undeva, sub Aripa Dreaptă a MAICII  DOMNULUI, chiar sub braţ, s-a ridicat un cap cu părul alb ,frumos aranjat, care apoi,a întors privirea spre mine. Era mătuşica mea Ana, care a murit la 92 ani, iar aici arăta ca la 40, şi care era uimitor de fericita.
Mătusica mea, o viaţă întreaga s-a rugat MAICII  DOMNULUI , si i-a adus Slava si LAUDA ,precum şi Închinare. Se ruga fireste şi Lui Dumnezeu ! Dar Maica  Domnului era Ocrotitoarea ei. Aşa simţea în suflet. Şi asa a fost ! Pentru că după ce s-a spovedit , a şi primit Sfanta şi Dumnezeiasca Împărtăşanie, venise Preotul acasa, iar mătusica mea a vrut sa doarma putin, si apoi să mânânce.
Am fost de acord si a adormit, dar nu s-a mai trezit ! Fara chinuri, fara dureri, fara vreo suferinta cat de mica ! A adormit pentru vesnicie ,cu Sfanta Impărtăşanie în gura şi în suflet. 
Iar înmormântarea mătuşii mele, a fost chiar de 9 septembrie, la Sfanta Sarbatoare a Sfintilor si Dreptilor Părinţi Dumnezeiesti Ioachim şi Ana, Părinţii Maicii  Domnului.
Si ceea ce a fost mai uimitor, a fost faptul ca eu i-am prezis sfarşitul mătuşii mele.
Se terminase Sfantul Post al Adormirii MAICII DOMNULUI, la 15 august. Si i-am dat sa mânănce de dulce, dar ea nu a vrut. A zis ca vrea sa posteasca până pe 8 septembrie ,cand este NASTEREA MAICII DOMNULUI. 
Eu nu am fost de acord pentru ca, era tare slabita, si am ridicat tonul la ea , ceea ce eu nu am facut niciodata cu ea ,spunându-i : ai să mori până atunci, daca nu vrei sa mananci ca sa te mai intaresti. Ea s-a întristat pe moment, dar eu i-am respectat dorinţa sufletului ei, si i-am dat in continuare mâncare de post. Iar pe 6 septembrie ,inainte cu 2 zile de NASTEREA  MAICII DOMNULUI, mătuşica mea a adormit extrem de linistita si de fericita. Cum a spus Preotul la înmormântarea ei, asta este cu adevărat moarte crestineasca ! Sa te culci cu Sfanta Impărtasanie in gura ,si sa adormi Întru Vesnicie. 
Iar la 40 de zile, era fericita in Ceruri sub Aripa Dreaptă a MAICII  LUI DUMNEZEU, pe care a iubit-O negrait de tare. 
Fratilor, să ne învrednicim si noi ca sa putem sta întru Vesnicie sub Aripile MAICII DOMNULUI.
Nu este greu !
CREDINŢA noastra,trebuie sa fie de neclintit in inima noastra si in sufletul nostru, şi sa implinim Poruncile Domnului !
Dacă vom face aşa, nu avem a ce ne teme, nici în viaţa aceasta şi nici în cea vesnică !
                                      Cu dragoste,Maria.

42 de comentarii:

  1. Țările din Est au proprietari străini

    “Bloomberg nici nu se mai ascunde și clamează că națiunile din Est nu mai au niciun control politic asupra propriilor state: Capitalul occidental a COLONIZAT Europa de Est.

    Capitalul Occidental este singurul impediment în calea expansiunii naționaliștilor din Est, scrie Leonid Berșidski, într-un articol din Bloomberg, confirmând practic, ceea ce adepții suveranității statelor naționale afirmă de ani de zile.
    Acesta notează că Republica Cehă este următoarea țară care se pregătește să instaleze un guvern „populist, anti-imigrație și eurosceptic”, alăturându-se grupului format din Polonia, Ungaria și Slovacia.
    „Într-adevăr, investițiile străine joacă un rol așa de important în economiile acestor țări, încât politicienii naționaliști își prezintă statele ca pe niște colonii sălbatice, mai degrabă decât parteneri într-un proiect internațional major. Într-un studiu recent, Filip Novokmet, Thomas Piketty și Gabriel Zucman numesc fără perdea națiunile din Est drept ‘țări cu proprietari străini’ ”, scrie Berșidski.
    „Proprietarii tind să fie din țări membre ale Uniunii Europene (în special din Germania). Din acest punct de vedere, situația nu diferă prea mult de cea a regiunilor de periferie deținute de zone centrale, într-un stat federal”, afirmau ei.
    Din punctul de vedere al lui Piketty și al colaboratorilor săi, situația este problematică, deoarece distorsionează formulele de măsurare a inegalității; cea mai mare parte a avuției și veniturilor unui astfel de stat sunt sub controlul unor acționari străini care nu fac parte din cei mai bogați oameni de afaceri locali, astfel că națiunea respectivă pare a fi mai egalitară decât este în realitate.
    În plus, există și implicații mai largi.
    În raport cu producția economică, națiunile est-europene au cei mai mari coeficienți negativi de investiții din UE, cu excepția Irlandei, Greciei, Republicii Cipru, Portugaliei și Spaniei, care au beneficiat de asistență financiară externă în timpul crizei financiare”, notează agenția Bloomberg.
    Poziția netă a investițiilor internaționale (net international investment position – NIIP) reprezintă diferența dintre activele financiare ale unei țări și datoria externă. Un coeficient NIIP pozitiv indică faptul că un stat este creditor, în timp ce o valoare negativă arată o națiune îndatorată.

    Citând datele Eurostat din anul 2015, agenția Bloomberg prezintă situația națiunilor est-europene care au coeficienți negativi de investiții, numindu-le “țări proprietăți străine” – Cehia (-31,0%), România (-50,2%), Polonia (-61,1%), Ungaria (-64,1%), Slovacia (-69,6%).
    Bloomberg prezintă și un grafic al nivelului capitalului străin din sistemul bancar. Aici, România este creditată cu 50,2% dintre bănci dominate de capital străin, în timp ce Polonia are 61,1%, Ungaria are 64,1%, iar Slovacia 69,6%.

    Odată cu criza financiară, companiile locale au aflat că băncile străine au fost primele care au micșorat nivelul creditelor. În alte sectoare, masiva prezență străină ar însemna un șomaj uriaș dacă țara nu ar mai fi primitoare pentru venetici. În Polonia și Cehia, o treime din forța de muncă este angajată de străini.

    Germania, Olanda și Franța sunt cei mai mari investitori în economiile Estului. Avantajele sunt clare: scăderea costurilor cu salariile, fără a muta producția prea departe de piețele tradițonale și fără a compromite măsurile protecționiste luate acasă.

    „Guvernele populiste pot impune taxe speciale băncilor și supermarketurilor străine, așa cum a procedat Guvernul Viktor Orban și Guvernul Poloniei, și așa cum probabil va face Andrej Babis dacă va ajunge la putere, dar până la un punct; dacă merg prea departe, investitorii străini ar putea să plece, abandonând aceste economii relativ mici.

    RăspundețiȘtergere
  2. Guvernele din Ungaria, Polonia și Cehia pot opune rezistență directivelor UE privind distribuirea refugiaților și pot avea poziții de sfidare când le sunt contestate eforturile. «Noi nu vom fi colonii», le-au transmis de mai multe ori liderilor UE premierul ungar, Viktor Orban, și Jaroslaw Kaczynski, președintele partidului de guvernământ din Polonia.

    Însă aceste poziții nu vor schimba statutul națiunilor pe care le conduc de colonii economice ale Occidentului mai bogat, dacă nu cumva guvernele populiste nu vor începe să exproprieze companii străine – o evoluție de neconceput”, subliniază editorialistul Bloomberg.

    „Retorica de tip naționalist ar putea să prostească unii alegători să creadă că liderii lor sunt într-adevăr independenți.
    Însă opțiunile alternative ale politicienilor din Europa de Est sunt dure: fie se mulțumesc cu rebeliuni de fațadă, fie ridică miza, cu riscul pierderii investițiilor de care economiile lor sunt dependente.
    Nu prea au o alternativă reală.
    Europa de Est va ajunge la un moment dat să pledeze pentru aprofundarea integrării așa cum a pledat la început pentru aderarea la UE.
    La un moment dat nu va mai conta unde este sediul unei companii europene, deoarece o Europă unită va avea un buget comun, iar coeziunea economică va deveni inevitabilă.
    Poate că naționalismul are momentul lui, dar este prea târziu: țările est-europene au fost deschise prea mult timp investițiilor străine, astfel că au pierdut prea mult controlul asupra viitorului economic pentru a mai putea exercita control politic”, concluzionează editorialistul Leonid Berșidski.”

    RăspundețiȘtergere
  3. Este scris:doar Lui Dumnezeu sa I te inchini si nimanui altcuiva!Si eu aduc cinste si multumire Maicii Lui Iisus,insa doar atat,nu si inchinare!Este scris:Sa nu ai alti dumnezei in afara de Prea Sfanta Treime!Maica Lui Iisus si sfintii,sunt oameni indumnezeiti care si-au castigat mantuirea pe Pamant,pt ca s-au inchinat si se inchina Lui Dumnezeu,nu la alti sfinti,si astfel fac si toti credinciosii adevarati care sunt si se straduiesc sa fie pe calea mantuirii,indiferent de religie si credinta,aduc slava si inchinare doar Tatalui si Fiului si Sfantului Duh,si nimanui altcuiva!A venera e deosebit de a cinsti,venerare I se aduce Lui Dumnezeu,cinste doar sfintilor pt ca nu sunt de egala masura in marire si slava cu Dumnezeu si cu Iisus si cu Prea Sfantul Duh!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16:52Maicii Domnului i se spune si Preacinstita Nascatoare de Dumnezeu.Deci daca Fiul o cinsteste cine esti tu sa nu o cinstesti?Crezi ca Domnul se va supara ca o cinstim pe Maica Sa?Te asigur ca nu,ci dimpotriva se va bucura.Dar unii au inima invartosata si cred ca judecata lor e dreapta.Vei vedea la Judecata ca Maica Domnului va fi la Dreapta Fiului in mare Cinste.Ce vei mai zice atunci ?

      Ștergere
    2. Ai inteles fix ce-ai vrut!N-am spus ca Maica Domnului nu e in mare slava si cinste si am spus ca o cinstesc dar nu venerez,ci de asemenea am spus ca ea nu poate mantui pe nimeni,ci doar se poate ruga pt noi la Iisus pt ca Iisus a platit pretul pt pacatele noastre,nimeni nu vine la Tatal decat prin El!Stiu ca Fecioara Maria e in mare cinste alaturi de Ioan Botezatorul,Ilie,Enoh,Moise,de cei 12 Apostoli si de toti mucenicii si martiri si de toti sfintii si dreptii,dar Sfanta Scriptura spune ca trebuie sa aducem inchinare doar Lui Dumnezeu,astfel au facut si marii sfintii pe care i-am enumerat!Apostolul Petru le-a spus sa nu se inchine lui ca e om,nu Dumnezeu,ingerul din Apocalipsa i-a spus lui Ioan sa se inchine Lui Dumnezeu,nu lui,pt ca el,ingerul e doar un slujitorr al mantuirii oamenilor!

      Ștergere
    3. 18:05Uite eu si f.multi o veneram si pe Maica Domnului si crezi ca Sfanta Treime se va supara ?Nu cred,ci dimpotriva!Nu stiu de ce tineti unii mortis sa va legati de Maica Domnului .Puteti sa credeti ce vreti dar nu va mai impiedicati de dansa!Lasati-i pe oameni sa se inchine si sa se roage lui Dumnezeu dar si sfintilor care ne ajuta in viata!

      Ștergere
    4. Daca va inchinati altcuiva in afara de Dumnezeu sunteti vinovati de idolatrie,pt ca desfiintati Sfanta Scriptura!Toti oamenii care au devenit sfinti,inclusivv Fecioara Maria sau incchhinat Lui Dumnezeu,nu unii altora!Sfiintii si ingerii din Cer NU POT MANTUI,CI DOAR IISUS!SFINTII SI INGERII DOAR SE ROAGA LUI DUMNEZEU PT MANTUIREA OAMENILOR!NU MAICA DOMNULUI IISUS,NU PETRU,NU PAVVEL,NU ILIE,ETC,AU PLATIT PRETUL PT MANTUIREA NOASTRA,CI IISUS,SI NIMENI ALTCINEVVA,ASADAR TREBUIE SA ADUCEM TOATA SLAVA,CINSTEA SIN INCHINACIUNEA LUI DUMNEZEU!CINE IL FACE EGAL CU DUMNEZEU PE MAICA DOMNULUI IISUS,PE MIHAIL,PE ILIE SAU PE ORICINE ALTCINEVVA E VINOVAT DE IDOLATRIE!Lucifer s-a mandrit si a cazut din Cer pt ca a vrut sa fie egal cu Dumnezeu sau mai mare!Lucru cu neputinta la orice sfant din Cer!

      Ștergere
    5. 9:58Sfanta Treime este "Unghiul"iar Iisus "Piatra"din"Capul Unghiului"dar daca Tatal-Dumnezeu a ales o fecioara dintre oameni sa-L nasca pe Fiul Sau inseamna ca e iubita mult de Sfanta Treime si daruita cu mare cinste si stralucire si "plina de daruri"cu care ajuta pe cei ce o cinstesc si se roaga Ei.
      Maica Domnului si ingerii Domnului si cei ce s-au sfintit dintre oameni sunt slujitori ai lui Dumnezeu si cu puterile dumnezeiesti cu care s-au invrednicit sa le primeasca de la Dumnezeu pot sa ajute pe orice om care se roaga si lor.Asa ca nu e niciun pacat sa apelezi si la ajutorul lor spre binele si ajutorul mantuirii oamenilor.Caci ce cinste le-a dat Domnul Iisus apostolilor spunandu-le"Voi veti sta pe cele 12 tronuri si veti judeca cele 12 semintii ale lui Israel"!Si toate se vor face prin putere lui Iisus Caruia Tatal I-a dat "toata puterea in cer si pe pamant"pana va supune sub picioarele Sale pe toti vrajmasii lui ,ultimul fiind moartea .Dupa aceea si Fiul va preda toata IMPARATIA TATALUI.Amin!

      Ștergere
    6. Stiu asta,multumesc pt interventie,asa e,Maica Domnului Iisus,sfintii si ingerii se roaga pt noi si ajuta mijlocind la Tronul Lui Dumnezeu,insa ceea ce am vrut sa spun e ca nimeni nu poate fi egal cu Iisus,Fiul Lui Dumnezeu,si ca doar prin El se castiga mantuirea,pt ca El S-a rastignit pt noi!

      Ștergere
  4. Doamna Maria ce poate fi mai frumos decat un suflet curat si cu iubire de Dumnezeu si Maicuta Domnului care se roaga pentru noi.
    Am citit ce ati povestit si intr-adevar asa este.
    Cu bunica am patit noi s'a asezat in fund pe canapea a zis cu 3zile inainte ca moare a vorbit stand asa a spus luati o lumanare si dati-o mie sa nu va fie frica eram 3 copii langa bunica si a inchis ochi si asta a fost.
    A murit cu lumanarea in mana sta d in sezut.
    A fost o femeie credincioasa mama a 7 fete din care mai traieste una.
    Toate au fost credincioase.
    Le pomenesc mereu in rugaciunile mele.
    Este tare greu cand cei dragi nu mai sunt dar traiesc cu gandul ca ne vom intilni asa pot trece mai usor peste toate suferintele sufletesti.
    Maicuta Domnului aparatoarea neamului omenesc si ocrotitoarea tuturor sa ne rugam si s-ai aducem lauda si cinstire prin rugaciuni.
    DOAMNE AJUTA

    RăspundețiȘtergere
  5. Spot on with this write-up, I truly believe this web site needs much more attention.
    I'll probably be returning to see more, thanks for
    the info!

    RăspundețiȘtergere
  6. Normal ca plinge cind vede Romania jefuita de neocomunisti ...

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru cine nu-l cunoaste inca pe MARIUS GHIDEL
    https://www.youtube.com/watch?v=cUi9u8wIkN0
    https://www.youtube.com/watch?v=78RPPDmnJMo&t=46s

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim, materialele sunt instructive si pentru cine poate sa accepte sunt explicative si lamuritoare experientele lui Marius Ghidel.

      Ștergere
    2. Nu l-am mai vazut pe Marius Ghidel dar omul este deosebit si experientele lui sunt foarte educative. Uite-asa, de la oamenii cu capacitati extrasenzoriale putem invata si cunoaste despre lumea de dincolo, lumea spirituala. Este deosebit acest om si confirma tot ce am citit si am aflat despre lumea spiritelor.

      Ștergere
    3. 21:37, multumim pentru aceste linkuri. A fost o incantare sa vizionez aceste filmari.

      Ștergere
  8. In acest mesaj apare ceva indoielnic si anume faptul ca Maica Domnului are aripi. Maica Preacurata este spirit si nu are nevoie de aripi din pene de pasare ca sa se deplaseze in cer. Poate ca ar trebui explicata simbolistica mesajelor, fiindca eu nu cred ca Maicii Domnului i-au crescut aripi din pene de pasare dupa ridicarea la cer. Maica Domnului este o forta spirituala cereasca chiar mai mare decat credem si cunoastem noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da! MAICA DOMNULUI are ARIPI cade PENE,ARIPI ce acopera toata bolta cereasca si pe toate sufletele care s-u rugat Ei cand erau in trup.
      Tot ce la om este cu neputinta,la DUMNEZEU este cu putinta.ARIPILE MAICII DOMNULUI sunt precum ARIPILE CLOSTII care-si ocroteste puiii cu ele.
      DA ! MAICA DOMNULUI are si ARIPI in CER ,ARIPI ale VULTURULUI atunci cand are nevoie,atunci cand doreste.

      Ștergere
    2. Aripile sunt o metafora a spiritului, asta e simbolistica lor in iconografia religioasa. Spiritul are capacitatea de a se deplasa instantaneu oriunde doreste si de aceea toti ingerii au aripi in icoane si pot sa ne apara si noua in acest fel deoarece aceasta inaripare pentru noi este dumnezeiasca si ne place foarte mult.
      Pe de alta parte viziunile Mariei nu sunt tocmai suprapuse peste cele clasice tocmai pt a nu va incalca voua liberul arbitru. Un avertisment de la Dumnezeu care insa va lasa libertatea sa nu credeti il el fortat.
      Cum a zis Iisus atunci cand a explicat de ce vorbeste in parabole...
      Viziunile Mariei sunt adesea astfel de parabole.
      Maria ca si alte fiinte spirituale fac parte din darul lui Dumnezeu pentru noul popor ales...
      Totusi deoarece fostul popor ales nu vrea sa lase puterea cred ca se va ajunge la Judecata si aceste avertismente au doar rolul de a arata ca Dumnezeu si-a facut totusi datoria si ne-a avertizat ca mergem spre o judecata severa, desigur data de propriile noastre fapte rele sau pacate.

      Ștergere
    3. 21:48In niciuna din revelatiile sfintilor si aparitiile Fecioarei Maria nu a aparut cu aripi si mai ales de culoarea rosie(daca erau albe poate mai credeam).Nu,aceasta imagine e demonica si nu e a Fecioarei.Demonii pot lua orice infatisare chiar si pe a lui Hristos.Singura iinfatisare pe care nu pot sa o ia este Sf.Cruce de care se cutremura.

      Ștergere
    4. Pomul se cunoaste dupa roade iar viziunile Mariei sunt constructive, pozitive, ne ajuta. Ne lumineaza chiar deoarece sunt multe probleme nelamurite in biserici cum ar fi cea a extraterestrilor, desi in timpurile vechi , pe vremea lui Moise spre exemplu se stia foarte bine despre existenta lor ba chiar Moise a scis despre asta, dar aceste scrieri au fost ascunse.
      In plus culoarea rosie a aripilor poate gasi usor o semnificatie pozitiva: Maria lucreaza/zboara in numele Celui care si-a varsat Sangele pentru noi...
      Ne invata Maria de bine? Da.
      Ne ajuta viziunile ei si ne intaresc credinta? Da.
      Vesteste Maria iminenta Intoarcere a lui Hristos? Da.
      Atunci nu avem ce sa ii reprosam ci trebuie sa ne bucuram de aceste viziuni care sunt un mare semn spiritual contemporan, caci este profetit ca vom avea femei profet in timpurile din urma, inainte de intoarcerea lui Hristos...

      Ștergere
  9. nadejdea mea e TATAL ,scaparea mea este FIUL,acoperamantul meu e DUHUL SFNT,pe noi deci cine ne acopera?

    RăspundețiȘtergere
  10. O femeie din Bârlad a păcălit zece primari din Vaslui cu…o găleată. Edilii i-au plătit câte 900 de lei. Cum s-au lăsat păcăliți

    https://www.libertatea.ro/ultima-ora/cum-a-pacalit-o-femeie-zece-primari-din-vaslui-in-cateva-ore-2447980

    Femeia din Bârlad a mers la mai mulți edili din județul Vaslui și s-a dat drept reprezentata unei firme care vinde dezinfectant. Ea a inventat o poveste lacrimogenă și a reușit să-i convingă pe primari să plătească pe produs cu 400% mai mult decât prețul lui real.

    Cu găleata de cloramină T în mână, după ce intra în biroul edililor, femeia începea să plângă. Ea le spunea acestora că este bolnavă de cancer și că are nevoie de operație. Printre suspine, femeia îi ruga pe primari să cumpere de la ea găleți cu clor pentru dezinfectarea școlilor în schimbul a 900 de lei, potrivit vremeanoua.ro.

    Escroaca spunea că din suma de 900 de lei primește de la firmă 182 de lei, deși o astfel de găleată costă pe piață aproximativ 250 de lei. Firma pe care se făceau facturile este una fantomă, neavând angajați sau cifră de afaceri.

    Edilii au plătit câte 900 de lei pe o găleată de cloramina T

    Jurnaliștii de la Vremea Nouă au scris că informațiile cu privire la acest caz au fost comunicate Poliției județene

    RăspundețiȘtergere
  11. Spitalul de urgență cu program redus! Infarctul lui Busu scoate la iveală problemele grave din sistemul de sănătate românesc

    Clinica de Cardiologie a Spitalului Județean din Craiova a costat 7,5 milioane de euro și a fost inaugurată în luna aprilie a acestui an, dar... "Facem angiografii și punem stenturi numai până la prânz!". Spre norocul îndrăgitului prezentator TV, medicii au venit de acasă să-l salveze! A fost ulterior transportat la București, pentru că "Nu putem lucra pe pacienți ca Busu, din cauză că nu avem echipă completă".

    Actorul Florin Busuioc a suferit un infact sever, chiar la finalul piesei în care juca la Craiova. A fost resuscitat de trei ori. O arteră era complet blocată, iar medicii au ajuns la concluzia că se impune o intervenție rapidă de montare a unui stent la inimă, pentru a-i salva viața. Doar că la Spitalul de Urgență singurul doctor care putea face operația nu a răspuns la telefon.

    Un medic primar și-un rezident au venit într-un suflet de acasă și i-au salvat viața cunoscutului prezentator TV. Totuși, întâmplarea a scos la iveală o situație inimaginabilă.

    Clinica de Cardiologie a costat 7,5 milioane de euro și a fost inaugurată în luna aprilie a acestui an, dar…

    Personalul e subdimensionat
    Nu există linie de gardă pentru cardiologie intervențională
    „Nu avem echipă completă. Facem angiografii și punem stenturi numai până la prânz”
    Pacienții cu infarcte majore sunt transferați la București
    Pentru operația prezentatorului PRO TV, medicii au fost chemați de acasă

    O „cangrenă” din sistemul medical. În Craiova, municipiu cu aproape 300.000 de locuitori, există un spital de urgență unde se fac angiografii și se montează stenturi până la prânz! Apoi, cum îți e norocul…

    «Nu putem lucra pe pacienți ca Busu»

    Conf. univ. dr. Octavian Istrătoaie, Șeful Clinicii de Cardiologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Craiova, clinică în care Florin Busuioc, 56 de ani, a suferit o intervenție de urgență în marți noaptea, în urma unui șir de trei infarcte, a declarat pentru Libertatea că medicii din secția pe care o conduce lucrează zilnic doar până la prânz, echipa fiind insuficientă pentru a asigura o linie de gardă.

    „Noi lucrăm pe pacienți cronici, nu putem lucra pacienți ca Busu, din cauză că nu avem echipă completă, îți trebuie mai mulți oameni care să facă gardă intervențională și noi nu avem încă și lucrăm numai până la prânz. Facem angiografii și punem stenturi numai până la prânz, iar asta facem de câteva luni bune”, a precizat dr. Istrătoaie.

    «Nu există linie de gardă pe cardiologie intervențională»

    Situația este explicată și de managerul spitalului, Eugen Georgescu. Acesta ne-a declarat că, în mod normal, un pacient care ajunge la Spitalul Județean de Urgență Craiova cu o afecțiune asemănătoare celei suferite de Florin Busuioc este transferat la București, în condițiile în care la Craiova nu există o linie de gardă pentru cardiologie intervențională.

    „Nu există o linie de gardă pe cardiologie intervențională, din cauză că nu sunt suficienți doctori, doar doi doctori nu pot să asigure 30 zile pe lună. Asta îmi doresc eu, e unul dintre obiectivele pe care le am, de a permanentiza serviciul și orice pacient care are astfel de probleme să beneficieze de același tratament de care a beneficiat Florin Busuioc”, a explicat managerul spitalului din Bănie.

    7,5 milioane de euro într-o clinică nouă, dar fără medici

    7,5 milioane euro a investit Consiliul Județean Dolj în Clinica de Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Craiova, inaugurată în luna aprilie a acestui an! Medicii nu lucrează însă decât până la prânz, întrucât nu există posturi suficiente care să asigure linie de gardă în clinică.

    RăspundețiȘtergere
  12. Reprezentanții unității medicale susțin că au făcut demersuri încă din iulie pentru deblocarea mai multor posturi, însă Ministerul Sănătății nu a urmat toți pașii legali pentru ca spitalul să poată angaja cadre medicale în Clinica de Cardiologie.

    În iunie, fostul manager al Spitalului Județean de Urgență Craiova trimitea Ministerului Sănătății o adresă prin care solicita deblocarea mai multor posturi, pentru ca noua Clinică de Cardiologie să devină funcțională.

    Cei de la Craiova au solicitat două posturi de medic specialist în specialitatea Cardiologie pentru Laboratorul de angiografie și cateterism cardiac, două posturi de asistent medical debutant în specialitatea de radiologie cu PL în același departament, cinci posturi de asistent medical debutant, generalist cu PL pentru Compartimentul de cardiologie intervențională, cinci posturi de infirmieră, șase posturi de muncitor calificat IV – instalator de încălzire centrală și gaze și șase posturi de electricieni pentru deservire grup electrogen.

    Pe 10 iulie, Spitalul Clinic Județean primește un răspuns de la minister prin care i se aprobă suplimentarea de funcții cu posturile solicitate de către fostul manager.

    Numai că, spune conducerea clinicii, Ministerul Sănătății trebuia să mai facă anumite demersuri pentru ca la Craiova să se poată face angajări!

    „Am făcut demersuri începând cu luna iulie, însă de pe 10 iulie, când am început demersurile pentru angajarea de personal în această clinică și până acum nu am obținut nimic”, spune șeful Clinicii de Cardiologie, Ovidiu Istrătoaie.

    Și reprezentații Consiliului Județean Dolj se plâng de faptul că au investit bani în aparatură și o clădire nouă, însă Ministerul Sănătății nu alocă posturi pentru ca această clinică să funcționeze normal.

    „Dacă vă amintiți, am dus-o pe doamna ministru special acolo să vadă și chiar a apreciat clinica. Rugămintea noastră a fost să aibă grijă pe linie medicală, să le dea stenturi, materiale necesare și în aceleași timp să îi ajute cu posturile. Este vorba despre o nouă organigramă, de posturi noi. Conducerea spitalului a cerut Universității de Medicină din Craiova să stabilească niște cadre medicale care să fie în permanență aici, în așa fel încât ceea ce se petrece în clinică să nu fie accidental, ci o activitate cotidiană. Ne dorim ca în fiecare zi să vedem că în această clinică se salvează vieți, acesta fiind scopul pentru care noi am făcut posibilă construirea clinicii”, a declarat Ion Prioteasa, președintele Consiliului Județean Dolj.

    Clinica de Cardiologie din Craiova, inaugurată în aprilie, are propriul bloc operator, cu două săli de operație, zone de supraveghere, de izolare și terapie intensivă, saloane pentru 22 de pacienți, sisteme și instalații moderne, pentru controlul accesului, supraveghere video sau apelarea asistentelor și infirmierelor. Legătura între noua clădire și Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Craiova se face printr-o pasarelă de 74,15 metri, clinica având o suprafață utilă de 2.288,5 metri pătrați.

    Problema lipsei medicilor la noua Clinică de Cardiologie a fost repusă în discuție după ce, marți seară, Florin Busuioc a suferit un infarct, la finalul unui spectacol susținut la Craiova, urmat, conform medicilor, de alte două infarcte. Pentru că șeful secției, Octavian Istrătoaie, nu a putut fi contactat, Florin Busuioc a intrat pe mâinile a doi medici tineri, unul primar și un rezident, pentru intervenția de montare a unui stent menit să-i salveze viața.

    Miercuri, actorul a fost transferat în Capitală, la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. C.C. Iliescu, de la Fundeni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca e la Fundeni , e clar , are orele numarate .

      Ștergere
  13. Dan Diaconu: "De-aceea se fac întruniri secrete pe la SIE, de-aia sunt chemaţi la raport toţi neica nimenii aruncaţi prin politică. Se pune la cale o lovitură de stat de toată frumuseţea. Un „Colectiv 2” care să-l propulseze din nou pe nulitatea Bubico-Csolos. Singurul care-ar putea redirecţiona „oxigenul” financiar către sistem prin intermediul bugetului. Şi, de asemenea, oxigenul puterii prin intermediul ordonanţelor de urgenţă.
    Urmează lucruri urâte. Restauraţia nu mai are răbdare!"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ciolos nu mai ajunge fiindca a fost in pozitia de a lua decizii bune pentru tara dar nu a facut-o de dragul scaunului. Nu are puterea de a-si asuma unele decizii majore ce trebuiesc luate in guvernarea tarii acesteia.

      Ștergere
    2. 14.39 da, dragnea e in stare de un nou colectiv ca sa scape de puscarie si sa instaureze dictatura. Oare cine a avut de castigat de pe urma demisiei lui Ponta? Nu cumva dragnea? E satana pe pamantul romanesc! Pleaca tinerii din tara, vor ramane batranii sa-si duca zilele de pe azi pe maine!

      Ștergere
    3. 12:46, nici intr-un caz Dragnea. De castigat a avut ala care tot spunea ca vrea "guvernul meu". Este atat de clar. Pentru asta s-a intamplat nenorocirea de la Colectiv, ca sa poata veni "guvernul meu".

      Ștergere
    4. 20.27 si are „guvernul lui” sau dragnea are guvernul sau marioneta? Aud?

      Ștergere
    5. 20.27 nu te doare limba sa spui asemenea prostii? Uita-te la dragnea ce face cu tara asta si uita-te la presedinte. E o diferenta de la cer la pamant ca sa nu mai zic ca dragnea si-a tratat poporul cu gaze si bastoane.Deci e cam nazist!

      Ștergere
    6. Dar,de ce guvernul celor alesi a cedat asa usor? Din onoare? Au politicienii romani asa ceva?

      Ștergere
    7. 02:37, "guvernul meu" a fost guvernul Ciolos. Pacat de copii sacrificati la Colectiv.

      Ștergere
    8. 02:39, vom vedea pe care doare limba. Ce s-a intamplat pe 10 august a fost ceea ce ar fi facut orice guvern european ca risposta la actiunile de huiliganism care au fost. Dar ce s-a intamplat la Colectiv a fost altceva, ca apoi sa apara "guvernul meu" adica guvernul Ciolos... nu stiu care este sfantul si care maleficul pana la urma... va veni si vremea adevarului cand vor cadea mastile dupa care se ascunde cineva.

      Ștergere
    9. 05:19, nu din onoare ci din alta cauza. Referitor la ce ai intrebat:

      "În momentul producerii tragediei de la ”Colectiv”, Victor Ponta primea informări, reamintim, prin prisma funcției, de la SRI, SIE, SPP, STS, Doi și un sfert, serviciile de intelligence ale armatei șamd. Suficiente surse pentru a putea vorbi despre cel mai informat om din România, alături de președintele Iohannis.
      Declarațiile sale din interviul amintit nu sunt nici măcar insinuări, formulări indirecte, ci afirmații clare și fără echivoc: ”Știam că cei care doreau schimbarea Guvernului erau dispuși și la figurat, și la propriu să calce pe cadavre”.

      În săptămînile scurse după incendiul ucigaș de la ”Colectiv”, elementele, să le spunem, dubioase s-au înmulțit vertiginos, determinînd mulți specialiști, jurnaliști, analiști șamd să susțină– mai întîi timid, apoi tot mai răspicat – teoria unei mîini criminale în locul unei simple întîmplări."

      https://www.cotidianul.ro/mega-scandalul-anului-ponta-sugereaza-ca-tragedia-colectiv-a-fost-regizata/

      Ștergere
  14. Cel care a dat mesajul ,l-a dat spre jignirea Maicii Domnului ,"degradand-o "la nivel de inger,dar poate mai mult , avand aripi ROSII.

    RăspundețiȘtergere
  15. Bucurăte maria bucurăte împărăteasa bucurăte lumina lui dumnezeu acum și pururea și in vecii vecilor amin. Doamne dumnezeule miluiestema pe mine păcătosul robul tău 🕊

    RăspundețiȘtergere