vineri, 9 noiembrie 2018

CARE ESTE CEL MAI PĂCATOS LUCRU DIN LUME ?



                                             Imagini pentru sfanta treime
                         
             8 Noiembrie 2018,ora 6,19 dimineata !

                                 Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata,ma trezeste un glas care pune o intrebare .
Citez:

            "Ia sa vedem:
           Care este cel mai păcatos lucru?

Iar un alt glas îi raspunde:
           Trupul este destul de păcatos,care este uman."
Ce spuneti dragilor ? Este adevarat?
Cu trupul păcatuim toti ! Mintea noastra este in trup,adica in cap, faptele bune sau rele ,le facem cu trupul si cu mintea, sufletul ne este tot in trup,deasupra stomacului, iar de  nu avem Credinta si nu respectam cele 10 PORUNCI,iar pacatuim cu trupul,deoarece ,toate ne sunt in trup.
Dragilor,sa incercam sa ne mentinem trupul si toate cate ne-a daruit Bunul Dumnezeu in trup,sa le mentinem curate sufleteste,sa le mentinem pline de iubire si de speranta; sa le mentinem pline de dorinta de a face bine Aproapelui nostru.
                            Cu dragoste,Maria.

41 de comentarii:

  1. Mesajul este tendentios,caci se accentuiaza pe "uman"(om).Nu-mi inspira incredere.Dumnezeu a creiat trupul omului iar undeva in Sf.Evanghelie este scis ca "lupta nu e impotriva trupului si a sangelui ci impotriva duhurilor rautatii"
    .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si daca trupul este pacatos ce sa facem, sa ne sinucidem? Trupul e doar o haina, un vehicol pentru suflet, de care avem nevoie ca sa traim in mediul de pe pamant. Oare ce indeamna acel duh care va sopteste asa ceva?

      Ștergere
    2. Of, cat adevar spui Anghel!!!! 👏👏👏👏👏👏

      Ștergere
    3. Trupul este templul Duhului Sfabt, asa scrie in Biblie. De asta trebuie sa ne straduim sa nu fim pacatoși. Sinucirerea este cel mai mare pacat. Oricum noi ne nastem in pacat, din pacatul stramoșesc.

      Ștergere
    4. Stii de ce sinuciderea e cel mai mare pacat?(pacatele fiind insusirile negative-de caracter sau fizice). Sinuciderea inseamna ca omului nu i-a placut viata( oricum,el nu a fost intrebat daca vrea sa se nasca) si atunci omul respectiv nu va fi ales sa mosteneasca un pamint nou si un cer nou(adica nu va fi ales printre cei ce vor fi reconstituiti sa repopuleze Terra dupa distrugere-autodistrugere). Cum se face reconstituirea? Prin clonare,din ADN pastrat in o nemorie

      Ștergere
    5. Alin, cel mai mare păcat este hula impotriva duhului sfânt.

      Ștergere
  2. Trupul omului este pacatos dar cel mai pacatos este diavolul care indeamna la pacat caci scris este:
    "Imbracati-va cu toate armele lui Dumnezeu,ca sa puteti sta impotriva uneltirilor diavolului.
    Caci lupta noastra nu este impotriva trupului si a sangelui ci a duhurilor rautatii care sunt in vazduhuri"(Efeseni6/11-12)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai da vina pe diavol,caci nu exista!

      Ștergere
    2. Cine este diavolul?. P e diavol cine l-a creat?. Daca Dumnezeu este atotputernic de ce nu-l poate stapani pe diavol?. Daca este inger cazut, atunci nu mai este inger. Totusi ce este?>

      Ștergere
    3. 1::32 si 7:15 Diavolul exista Afost inger si a cazut din lumina Acum e o entitate malefica un spirit rau care sugereaza oamenilor diverse inselaciuni minciuni sau indeamna la rautati chiar sinucideri.Domnul Iisus Hristos ,lumina lumii sa ne apere si sa ne lumineze!Amin!

      Ștergere
  3. https://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3800528
    LOS ANGELES ...S-A ADEVERIT !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa este doamna Maria cu trupul pacatuim si cu mintea si cu gandul cu toate simturile.
    Numai de noi depinde cum ne folosim trupul si mintea.
    Doamne Ajuta s-a avem o minte sanatoasa in trup sanatos.
    Trupul se imbolnaveste prin tot ce pacatuim.
    Dumnezeu s-a ne ajute sa fim mai curati cu mintea si cu trupul.
    Cu mult drag doamna Maria si sa aveti o zi frumoasa ca sufletul dv.
    DOAMNE AJUTA

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru persoanele care doresc sa-si schimbe viat.


    LITANIE CATRE DUHUL SFANT SCRISA DE PARINTELE ARSENIE BOCA (1910-1989).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel mai mult omul pacatuieste cu sufletul.Exemplu:cu totii ne dorim din suflet sa-i facem cuiva rau,cu sufletul ne dorim,bani,case,palate,servici bine platite,distractii,diplome,medalii,(avutii).

      Ștergere
    2. Tu vrei sa stai in frig si sa muncesti pe un salariu de nimic si plicticos?

      Ștergere
  6. Daca Dumnezeu a creat trupul pt desavarsirea sufletului, cum puteti scrie asa ceva? Ce stiti din Sfanta Evanghelie, hula impotriva DUHULUI SFANT este pacatul de neiertat. Trupul la nastere cum e???? pscatos???? gresit. Faptele si vorbele unora duc la hula impotriva Sfantului Duh si nu numai raspandirea lor. Cautati sa nu spuneti si sa faceti tot ce va este pe minte, infranti-va limba si faptele, doar asa puteti vedea adevarul, lucrand in adevar veti reusi sa va auto curatiti de acele ganduri si fapte care nu sunt decat aducatoare de moarte si bariera in fata mantuirii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hula împotriva DUHULUI SFÂNT este cel mai mare păcat din lume.Oricum,e și trupul supus să facă păcate,așa ceva e inevitabil pentru om.Totuși,omul e ființă,nu lucru.Se vede clar de unde vine mesajul,DUMNEZEU nu vorbește niciodată așa despre ceea ce creează!😏

      Ștergere
    2. Omul adevarat este o fiinta spirituala (, spirit, duh). Pentru a cunoaste lumea materiala si pentru a putea fi creativ in aceasta lume, are nevoie de trupul fizic. Trupul este instrumentul pe care spiritul il foloseste si prin care se manifesta in lumea materiala in scopul evolutiei sale personale. Fara trup omul se poate manifesta doar in lumea spirituala si nu ar putea afla si cunoaste ce se intampla si cum se manifesta lumea materiala cu legile fizice, chimice, magnetice, etc. Scopul vietuirii in trup este de a evolua prin cunoastere si moralitate. Trupul este materie, apartine lumii materiale si leaga intrun anumit fel si spiritul de lumea materiala.

      Ștergere
  7. Chirurgul Gheorghe Ștefan lovește din nou! După foarfeci, a uitat și "un ghem" de ațe într-un alt pacient!



    Ziarul publică luni, 5 noiembrie, un articol în care se descriu două cazuri de paciente, una cu rinichiul scos și cealaltă în abdomenul căreia medicul Gheorghe Ștefan a uitat două foarfeci de 16 centimetri.

    Până să răspundă Armata, Spitalul Militar din Constanța se trezește însă cu o nouă problemă.

    Luni, 5 noiembrie 2018, Judecătoria Constanța pronunță verdictul în procesul intentat de pacienta C. aceluiași director medical și clinicii militare.

    Sentința e favorabilă pacientei!

    Istoria e, de asemenea, una greu de imaginat, pentru că, operată de apendicită de colonelul Gheorghe Ștefan, C. ajunge să afle, după ecografia făcută la alt spital, că starea deteriorată a sănătății e cauzată de „două conglomerate de fire de sutură”.

    Dar asta după mai bine de un an, de când s-a operat la Spitalul Militar din Constanța!

    Pentru că astfel de complicații se întâlnesc. Doar că, în acest caz, durata depistării este total neobișnuită.

    Cum arată calvarul în date seci

    Pe 20 iulie 2014, pacienta C. se prezintă la Spitalul Militar de Urgență Constanța, unde este consultată de doctorul Gheorghe Ștefan.

    Colonelul Gheorghe Ștefan, director al Spitalului Militar din Constanța

    Diagnosticul: „Apendicită acută cangrenoasă”.

    Este operată de urgență.

    Pe 27 iulie 2014 este externată cu evoluție postoperatorie favorabilă. De aici, dosarul public din instanță arată o succesiune de probleme.

    Pe fondul unei stări generale proaste chiar și la un an de la intervenție, pe 19 octombrie 2015, C. merge la consultație la clinica privată Ovidiu Clinical Hospital, unde face o ecografie și i se descoperă două granuloame de ață!

    Pe 11 noiembrie 2015, medicii interven din nou pentru a-i extirpa încă două bucăți de ațe.

    Pe 14 decembrie 2015 se prezintă la altă clinică privată, Rocomedicor, unde se intervine pentru țesut puternic infectat: „fistulă abdominală postoperatoare, abces parietal pentru care se intervine chirurgical și se face excizia traiectului fistulos ce conduce la un conglomerat de fire vechi de sutură”.

    „La patru consultații i-am spus că mă simt rău”

    Pacienta C. susține că în perioada de după externare din Spitalul Militar Constanța și până când a apelat la clinici private, ea a fost consultată de patru ori de medicul Gheorghe Ștefan, la cabinetul de la Spitalul Militar.

    Ea a arătat instanței că actualul director medical al spitalului a consultat-o:

    La 7 zile după externare.
    La 14 zile.
    La 4 luni.
    La 10 luni.

    „De fiecare dată i-am spus că nu mă simt bine și că ceva nu-i în regulă cu operația și cu cicatricea”, a povestit ea judecătorului.

    „La ultima consultație, pe 1 iulie 2015, chiar medicul Gheorghe Ștefan și-a exprimat surprinderea când i-a scos din operație o bucată de ață de culoare neagră”, a relatat pacienta.

    „Ce caută asta aici și cum ai rezistat atât cu ea?!”, i-ar fi spus medicul care o operase.

    RăspundețiȘtergere
  8. Într-un răspuns către Libertatea, care viza starea de sănătate a chirurgului și eventualele riscuri pentru pacienți, Spitalul Militar din Constanța susține că „medicul Gheorghe Ștefan și-a îndeplinit atribuțiile conform fișei postului”.

    Spitalul confirmă că există o plângere a pacientei care l-a dat în judecată și reclamații la adresa directorului făcute de un alt doctor, căruia nu-i dă numele.

    Directorul medical dă vina pe „viciile ascunse ale materialelor medicale” și pe „infecțiile nosocomiale”

    În instanță, medicul Gheorghe Ștefan nu recunoaște cele 4 consultații cu bolnava operată de apendicită, iar spitalul atașează un document prin care susține că pe 1 iulie 2015 medicul Gheorghe Ștefan nu a fost la muncă.

    Doi martori depun însă mărturie în favoarea femeii.

    Gheorghe Ștefan susține în proces că „în opinia lui nu există nici un raport de cauzalitate între intervenția chirurgicală de apendicită și consecințele tardive ale pacientei, ci mai degrabă sunt cauzate de condițiile de lucru, dotările insuficiente, cu echipament de diagnostic și tratament, de infecțiile nosocomiale, de viciile ascunse ale materialelor medicale, substanțelor sanitare”.

    Chirurgul spune că pacienta vrea să se îmbogățească, pentru că e săracă!

    În plus, doctorul Gheorghe Ștefan i-a spus judecătorului că nu e normal „că pacienta a preferat să apeleze la clinici private decât să aducă la cunoștința mea eventualele complicații, ca dovadă că a apelat la clinici private și medici diferiți”.

    Pacienta a cerut 10.000 de euro daune material, 50.000 de euro daune morale și obligarea părților la plata cheltuielilor de judecată.

    Pe 5 noiembrie 2018, prima instanță i-a dat dreptate pacientei, oferindu-i însă despăgubiri mult mai mici: 7.000 de lei.

    În apărarea sa, directorul medical Gheorghe Ștefan a spus că „există intenții de îmbogățire, pacienta având o stare materială precară”.

    RăspundețiȘtergere
  9. CTP critică sistemul de sănătate din România: N-ai bani, dai bacterii la Bruselu'. Onorabilul stat român a dat țepe, asta este eticheta


    Cristian Tudor Popescu a criticat, la Digi24, sistemul sanitar, precum și atitudinea reprezentanților statului în relațiile cu instituțiile medicale din străinătate, în contextul decesului tânărului rănit în explozia din Piatra Neamț.

    Pe scurt, acest băiat de 28 de ani s-a dus lângă tinerii de acum trei ani (victimele tragediei din Colectiv, n.r.), aflat într-o situație absolut similară, s-a dus inexorabil, a avut aceeași soartă după trei ani. Dacă ar exista o conștiință colectivă în această țară, în acest popor, dacă ar exista o ființă numită România, un suflet colectiv, cum s-a simți față de acest om?
    După trei ani, țara lui nu este în stare să-l salveze de la moarte exact în aceleași condiții în care au murit cei 65 acum trei ani”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.

    Jurnalistul a vorbit despre modalitatea în care s-a făcut transferul tânărului la un spital din Belgia, pacientul nefiind primit până când statul român nu a achitat facturile restante pentru alți pacienți.

    „Oamenii ăia de la spitalul din Belgia au spus așa: au mai venit români aici.
    Noi, fiind domni și fiind oameni, i-am primit, i-am tratat și nu ni s-a plătit pentru tratament.
    Noi n-am cerut banii înainte, ca la curve, am fost oameni.
    Am spus că e o urgență, două urgențe, trei, le primim și o să plătiți după aia, pentru că sunteți onorabili.
    România e o țară onorabilă, în Uniunea Europeană, o să plătiți.
    Și onorabilul stat român, prin reprezentanții săi, n-a plătit.
    Deci onorabilul stat român a dat țepe, asta este eticheta pe care o pun oamenii ăia din Belgia.
    A dat țepe cu bolnavii ăștia aduși acolo și pentru care nu s-a plătit intervenția. Cui a dat țepe? Lu' Bruselu'.
    Lu' ăștia, lu' nenorociții ăștia de la Bruselu' care sunt dușmanii poporului român, cum ne-a spus nouă domnu' Dragnea, domnu' Tăriceanu, cum ne-a spus paracliserul ălă, Vâlcov. (..)
    Au spus oamenii ăia: nu îl tratăm (pe tânărul din Piatra Neamț, n.r.) până când nu plătiți, pentru că sunteți niște țepari nenorociți.
    S-a plătit, a fost operat și a murit omul.
    Sunt convins că a fost tratat în cel mai bun mod cu putință acolo, dar era deja într-o situație extrem de gravă, cu arsuri de 70% în zona capului, o situație deja critică. Ceva tot le-am dat, două bacterii.
    N-ai bani, dai bacterii la Bruselu'. Vă dați seama cam cum arătăm în ochii oamenilor ălora din Belgia”, a explicat Cristian Tudor Popescu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CTP pacat ca nu ai trait o perioada afara sa afli cum procedeaza si sistemele de sanatate straine. eu platesc cel francez iar atunci cand ma tratez in afara trebuie sa scot bani din buzunar si la intoarcere in Franta le dau facturile si ma ramburseaza. E usor sa criticam de pe margini insa sa se puna osul la treaba si sa impuna primariilor repararea spitalelor nimic... lasi si increzuti

      Ștergere
    2. Nu confunda spitalele din Belgia cu UE care-si bat joc de RO si de romani, carora le platim taxe peste taxe si care DAU ordine in RO paguboase pentru tara si pentru romani. Nu mai umbla cu fofarlica ca déjà lumea s-a convins cum si cine-i UE

      Ștergere
    3. 21.49 e bine ca ai vazut cine-i UE dar n-ai vazut gruparea infractionala cu care ai votat ca un pionier voios pentru a primi bani in plus la pensie, bani care iti vor iesi in curand pe nas prin scumpiri masive.

      Ștergere
    4. 02:21, materialistule!

      Ștergere
    5. Bravooooo, 02:2!!!👏👏👏👏👏👏👏👏

      Ștergere
    6. 00.08 pai cine e materialist, nu tu ca i-ai votat pentru bani in plus la salariu sau pensie? :))))) Ai pusbotul la nada!

      Ștergere
  10. Complet gresit. Cu inima pacatuim ca nu iubim nu iertam. Cu gura pacatuim.

    RăspundețiȘtergere
  11. Romania mai are sfinti

    https://www.youtube.com/watch?v=7AvbIjg1f-I

    RăspundețiȘtergere
  12. Adevarat, totusi Mintea este parte a sufletului si nu a trupului caci ne ramane si dupa ce parasim trupul. Totusi cel mai mare pacat este orgoliul, desi iata Adam nu din orgoliu a cazut, asadar sunt multe pacatoase iar trupul fizic este o consecinta a caderii ingerului primordial, cadere ce a produs Materia care este un fel de inchisoare. Insa Dumnezeu transfigureaza Materia si ii da un sens divin: de cea mai inalta scoala a vietii unde si ingerii urca o treapta devenind copii ai lui Dumnezeu...
    Trupul trage sufletul in jos insa pacatele tot ale sufletului sunt caci trupul este doar materie fara viata si doar spiritul ascuns in inima sufletului este datatorul de viata. Dar mesajul este corect, prin trup intelegand tendintele noastre grosiere, materiale, tot ce este indreptat spre materie si nu spre spirit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai dați-vă încolo voi trăiți în neolitic din cauza prostiei a furtului și a lenii nu aveți drumuri spitale medicamente sunteți săraci lipiți dar filozofați!

      Ștergere
    2. 16:53, cu regret spun ca ai scris o reactie tipica unui nestiutor infumurat care pa langa faptul ca nu stie nimic mai si crede ca este desteptul pamantului. Informeaza-te si apoi vei vedea cata dreptate are in ceea ce a scris "Ingerul tau". Daca esti chiar atat de profan citeste macar "Din tainele vietii si ale universului" pe care o gasesti si in format PDF: https://vignette2.wikia.nocookie.net/nccmn/images/c/cf/DIN-TAINELE-VIE%C5%A2II-%C5%9EI-ALE-UNIVERSULUI.pdf/revision/latest?cb=20150718173636&path-prefix=ro
      Mai mult ca sigur ca nu o vei putea citi pana la capat.

      Ștergere
    3. Ne bucuram pentru tine an16:53,ca esti inteligent,harnic,traiesti in confort si esti fericit!

      Ștergere
  13. Sodomia vs sodomiti,
    Trupul trebuie pastrat in curatenie, ca astfel sufletul sa fie umplut de Sf. DUH.

    RăspundețiȘtergere
  14. cel mai pacatos lucru este MANDRIA creata prin mintea omului si care duce la restul pacatelor

    RăspundețiȘtergere
  15. Adevar graiesti 21-49 asa este numai sia batut joc de Romania UE nici o tara nu este subjugata cum este Romania si poporul roman nu iar mai rabda Dumnezeu.
    Copii nostri sa lucreze pe lucru de nimic in tara ca s-a plece sa lucreze la ei sa devina sclavii lor.
    Se incearca depopularea Romaniei sa poata cumpara ce a mai ramas.
    Sunt precum vulturi pe starvuri asa sunt pe Romania.
    DAR SA STITI UN LUCRU DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI NU NE VA LASA PRADA ACESTOR VULTURI.
    O SA VEDETI CA VOR FACE CE ZICE ROMANIA SI NU INVERS.
    TARA NOASTRA VA AJUNGE ACOLO UNDE VREA DUMNEZEU CU MILA LUI SUS,SUS.
    SUNTEM UN PIC DEZBINATI TOT DIN CAUZA MINCIUNILOR CARE SE SPUN DESPRE NOI IN AFARA.
    MA BUCUR CA POPORUL ROMAN NU A PIERDUT CREDINTA IN BUNUL DUMNEZEU.
    OAMENII ISI VAD DE TREBURILE LOR ASA CUM POT SI MA BUCUR MULT CA SE DUC LA SFINTELE BISERICI SI MANASTIRI SI UITA DE NECAZURI.
    SE UMPLE DE DUHUL LUI DUMNEZEU SI FAC HAZ DE NECAZ.
    DE ACEIA ESTE UN POPOR MINUNAT SI SUNTEM O TARA MINUNATA DE CARE TREBUIE SA AVEM GRIJA SA-L PRIMIM PE MANTUITORUL SUFLETELOR NOASTRE ASA CUM SE CUVINE. CU DRAGOSTE SI NADEJDE.
    FRATI ROMANI SA FIM TARI. CUMULT DRAG TUTUROR SI BUNUL DUMNEZEU S-A NE DEA SANATATE SI MANTUIRE. DOAMNE AJUTA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 05.53 ce te-a apucat de tipi asa??? Asta ai inteles tu, ca UE subjuga Romania? Vai de mintea ta scurta, mai femeie!Pe guvernantii nostri dragi nu-i vezi ca sunt sub ochii tai! Nu te mai uita femeie la Antena 3 si RTV ca dai in balbaiala de atatea minciuni cate ti se baga in cap cu forta!
      Esti centrata numai pe vaicareli si necazuri!

      Ștergere
  16. Corecta exprimarea din mesaj ca trupul este cel mai pacatos "lucru". Trupul este doar un lucru, materie daca in interiorul sau nu este si spiritul/duhul care-i da viata. Sa nu uitam ca pacatul apartine totusi duhului care stapaneste trupul, fiindca acesta incuviinteaza pacatul pe care-l face cu ajutorul trupului. Trupul este o fiinta doar atata timp cat vietuieste duhul/spiritul in el. Constiinta care face pacatul este spiritul/duhul nu trupul fizic. Este ca si cum am invinovati unealta ca a facut un rau si nu omul care s-a folosit de unealta ca sa faca acel rau.

    RăspundețiȘtergere
  17. Hai sa fim obiectivi Anonim 2.35. Tu simti ca esti tratat in tara asta ca si cetatean european? E adevarat facem parte din UE , dar am devenit europeni doar la indatoriri, preturi aliniate UE, taxe aliniate UE, dar la drepturi nu ne mai aliniem cu cetatenii din celelalte state membre, nici la salarii , nici la pensii, nici macar la produsele comercializate de state UE in Romania. Si aici nu arunca pisica doar in curtea guvernului. Daca se incearca marirea salariillor in mediu privat peste o anumita limita , patronii straini ameninta ca-si iau jucarelele si pleaca, daca s- a pus problema impozitului pe cifra de afaceri , la fel se intampla. Si apoi spalarea creierelor o practica mai abitir alte televiziuni. Ce spui de Realitatea tv? Ti se pare un post tv obiectiv? Nu ne putem forma o impresie corecta nici daca facem turul tuturor canalelor de stiri- pentru ca la tv si in presa nu se mai transmit informatii . Acum se transmit doar un anumit gen de informatii care servesc unui anumit scop . Nimic nu se transmite fara destinatie precisa si efect scontat . In Romania dupa transmisiile tv nu au loc decat accidente rutiere, omoruri, incendii, violuri , dispute intre parlamentari etc . Partea frumoasa a Romaniei pare ca nu exista . Daca UE e preocupata intradevar de bunastarea tuturor cetatenilor sai sa o vedem implicandu-se. Cum reactioneaza la demiterea procurorului general sa reactioneze si la situatia nivelului de trai din Romania- doar sunt cetateni europeni si noi . Mecanismul de control e acolo pentru toti. Sa lase vrajeala cu MCV-ul si alti termeni alambicati ca astea sunt doar niste gaselnite , praf in ochi, prostirea prostilor mai pe romaneste.Deci ne aflam in situatia pestelui care.... se impute de la cap dar se curata de la coada .

    RăspundețiȘtergere
  18. 15.38 sa parafrazez un judecator la procesul meu
    ,, nepolitic''vorbesti mult, tare mult..:((

    RăspundețiȘtergere