duminică, 25 noiembrie 2018

DISTRUGATORUL UNEI SCHIMBARI !


              24 Noiembrie 2018,ora 3,26 zori de zi !

                                Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata in zori de zi,aud glas care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spune asa:

                "Distrugatorul unei schimbari !"

După care,glasul nu mai spune nimic.
Dragii mei,cine este Distrugatorul unei Schimbari,si care se va dovedi a fi schimbarea,vom afla impreuna la timpul oranduit de DUMNEZEU si de MAICUTA DOMNULUI.
                            Cu dragoste,Maria.


P.S.

 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

                .













32 de comentarii:

  1. in franta sunt probleme cu noul presedinte

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e nici o problema cu noul presedinte. Datoria Frantei este la 100% din pib si el incerca sa puna in aplicare metodele folosite de germani ça sa scoata tara din mizerie. Insa francezul lenes si increzut nu accepta nici cea mai mica schimbare. El are problème cu "rezistentii" francezi

      Ștergere
    2. Ai dreptate,francezii ar trebui sa munceasca mai mult,salariile sa scada,sa fie competitivi in concurenta cu chinezii. Sa renunte la autoturisme,la concedii,sa stea in frig si sa manince mai putin,ca e plina Europa de obezi. In felul asta,vor aduce pe chinezi in sapa de lemn,sa stringa aia cureaua si sa se straduiasca sa-i intreaca iar pe europeni,iar europenii sa ia din nou masuri,etc. O merita,prea traiau bine,mai primeau si cersetori din Romania

      Ștergere
  2. Distrugatorii Schimbarii sunteti voi, daca mai permiteti masonilor sa va coordoneze viata. Dumnezeu nu va incalca liberul arbitru, nu va baga posmagi in traista. De opt ani va tot dau semnale ca trebuie sa deveniti crestini si in fapte, nu doar in dogma. Cu toate acestea, romanii sforaie si asteapta mura in gura Mantuirea. A Doua Venire e in Duh. Cine nu a inteles asta si nu trece la treaba in plan fizic, inseamna ca este cu anticrist, masoneria si Noua Ordine Mondiala care vrea sa va tina sclavii sistemului bancar, sclavi in sistemul comercial. Bancherii traiesc din dobanzi. Daca romanii ar fi bogati, nu s-ar indatora la banci. Ca sa nu fie bogati oamenii, masonii s-au infiltrat in toate sistemele romanesti si coordoneaza totul. Coordoneaza prost! Ati observat cat de bine se pricep Prigoana, Mugur Isarescu, Adrian Nastase, Iohannis si alte carpe ale masoneriei internationale sa castige bani? Dar numai pentru ei. Cand vine vorba de economia romaneasca, brusc nu se mai pricep. Pentru ca asta li s-a dictat: sa nu construiasca nimic solid. Ca sa poata FMI, Banca Mondiala si UE sa gestioneze banii si resursele. De aceea am si fost primiti in UE si NATO. O batrana de la tara a spus o data o vorba mare: " saracie cu ciucuri". Pute Romania de boieri masoni, dar romanii sunt din ce in ce mai saraci. Miscarea # Rezist a fost conceputa tot de masonerie. De cea nemțeasca, ca sa intareasca pozitia lui Iohannis si a masoneriei care vrea refacerea vechiului imperiu austro-ungar. Se bat masonii pentru putere. Daca romanii nu se trezesc, vor fragmenta Romania in sfere de influenta ale masonilor din lojile nemtesti, rusesti, orientale. Americanii sunt si ei aici, tot pentru resurse.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aurelia,dar daca te inseli iar masonii au un ideal bun pentru umanitate? Daca sint ei cei care cunosc adevaratul mesaj al lui Isus si vor sa faca:"precum in cer,asa si pe Pamint"?( adica un singur stat- mondial,care inseamna cetateni egali in drepturi si obligatii.fara razboaie,fara inapoiere tehnologica,o bunastare generala). De ce ar face masonii asa ceva? De frica judecatii de apoi

      Ștergere
    2. Idealul bun pentru umanitate e Iisus Hristos,globalizarea e a satanei pentru că vrea o ordine mondială ,oamenii să fie toți la fel,ca să trăim toți la fel iar ca să fim toți la fel ar însemna să fim toți sclavi,nimic omenesc nu funcționează fără spiritualitate fără Dumnezeu.Părerea mea e că au fost lăsați să termine catedrala pentru a uşura unirea religiilor la vremea vremii .Ce vor alții se realizează.

      Ștergere
    3. Maria-Aurelia, tu inca mai scrii?! Du-te repede si caieste-te, ca prea ti-ai facut de cap...

      Ștergere
    4. ATENTIE! 5G (reteaua de internet si tel mobila) este o arma de distrugere in masa! Frecventele 2.4 GHz interfereaza cu frecventa de rezonanta a apei – noi suntem 70% apa! Frecventa de 60GHz rezoneaza cu cea a moleculei de O2 si interfereaza cu capacitatea acesteia de a fi transportata de sange la organele corpului!

      https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2018/03/24/atentie-5greteaua-de-internet-si-tel-mobila-este-o-arma-de-distrugere-in-masa-frecventele-2-4-ghz-interfereaza-cu-frecventa-de-rezonanta-a-apei-noi-suntem-70-apa-frecventa-de-60ghz-rezo/

      Ștergere
    5. Sti Maria-Aurelia ca zici tu cate ceca...

      Ștergere
    6. 00:09, da, zice "prostii cat carul"...

      Ștergere
  3. Mai M-A,07:46,stim si noi ceea ce ai spus tu, dar daca esti tu atat de "desteapta" cum te pretinzi, de ce nu faci tu ceva concret pt. tara??????????

    RăspundețiȘtergere
  4. Bravo Maria Aurelia! Foarte bine punctat. Acesta este adevarul pe care romanul nu vrea sa l vada mai bine hiberneaza in fata tv fara sa l intereseze cine l conduce. Doar se vaita dar nu fac nimic asteapta sa le pice vreo minune.😡😡😡😡
    Ma bucur ca mai exista oaneni ca tine cu mintea luminata din pacate prostia troneaza la noi.😞

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mona Matei 08:32 ce faci, o iei pe urmele celei pe care-o sustii?! Nu cred ca-i o idee buna! Sunteti manipulate si habar n-aveti ce inseamna masonerie, ce inseamna religie, ce inseamna spiritualitate, ce inseamna demnitate, ce inseamna respect s.a.m.d.

      Ștergere
    2. Ai dreptate Mona Matei!

      Ștergere
    3. 16:02, tu esti chiar maria-aurelia, care-i dai dreptate userului Mona matei! :))

      Ma..., ce figuri aveti, daca v-ati vedea cu adevarat!

      Ștergere
    4. Te inseli anonim 17:03,nu sunt Maria Aurelia!

      Ștergere
    5. 20:00, bine, atunci esti Mona! :))

      Ștergere
    6. Iar te inseli 11:23,nu sunt nici Mona,ci cineva care culege doar adevarul!

      Ștergere
    7. 12:29, adevarul lui maria-aurelia?!

      Ștergere
    8. Da,dar doar unde imi spune Dumnezeu prin Duhul Sfant ca au oamenii au dreptate si aici si Maria Aurelia si Mona Matei au dreptate!

      Ștergere
    9. 22:52, poanta asta incca-i tare! :))

      Ștergere
    10. Nu e deloc poanta,de la 21 de ani de cand am fost nascut din nou cu Duh Sfant stiu sa disting binele de rau!Stiu cine spune adevarul si cine minte sau e inselat!

      Ștergere
  5. Ai dreptate Maria Aurelia asa este.
    Dar in ciuda a tot si a toate ROMANIA va ajunge sus,sus pe cele mai inalte culmi iar dusmanii ROMANIEI vor ingenunchia la hotarele tarii noastre.
    Cu mult drag tuturor si multa sanatate si mantuire. BUNUL DUMNEZEU SA NE APERE DE TOT RAUL SI NECAZUL.
    AZI SE SFINTESTE CATEDRALA NEAMURILOR FIE CA ACEASTA ZI SFANTA SA NE APROPIE MAI MULT UNUL DE ALTUL CU SUFLETUL SI CU INIMA. DOAMNE AJUTA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ion Masincă asta cu ajunsul sus îmi aduce aminte de o poveste reală. Se duce unul la o ghicitoare să-i spună ce îi rezervă viitorul. Aceasta îi spune că va ajunge sus. Pleacă ăsta fericit și face cinste la toată lumea de bucurie. Întradevăr după ceva timp a ajuns sus, ridicat în ștreang avea să-și dea Duhul.

      Ștergere
  6. Cea mai mare schimbare care ne sta in fata este Revelatia ( Apocalipsis, gr. ).
    Cel care este împotriva, este Anticristul, el vine primul nu Isus cum spune D-na Maria.
    Dar, intradevar, pentru cei mai multi, Anticrist va fi venerat, in mod fals, ca Isus.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu vi se PARE CA anticristul a venit MAI demult, acuma e timpul sa plece,A SOSIT TIMPUL LUI CRISTOS AMIN

    RăspundețiȘtergere
  8. Intai va veni razboiul , apoi foametea dupa razboi, apoi Avertizmentul lui IISUS catre orice om de pe planeta [avertizmentul se gaseste pe site-ul Profetie avertizment], dupa ,antihristul va pune pecetea , CIP-ul pe mana dreapta sau frunte[acolo se gaseste temperatura cea mai inalta ca sa incarce bateria cip-ului] ca oamenii care vor mancare si utilitati , sa se conformeze primirii pecetei.
    Apoi dupa aceea va venii IISUS ca sa faca dreptate ,si totodata fiind si cele trei zile de intuneric , in care va lumina DOAR lumanarile sfintite la biserica de preot.

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim 13-11 daca a ajuns in streang nu a ajuns prea sus ci(la o grinda )
    Cand am spus sus este la figurat
    Sa zic vom ajunge BINE este bine asa?
    Cu drag

    RăspundețiȘtergere
  10. Rusia a atacat si capturat 3 nave ucrainiene en marea Neagra iar presedintele Ucrainei a convocat Consiliul de RAZBOI

    RăspundețiȘtergere
  11. NICI O SCHIMBARE NU VINE FARA DISTRUGERE=SUFERINTE omul are multe lectii de invatat-pana nu se da cu capul de sus nu vede ce este langa el si in el

    RăspundețiȘtergere