miercuri, 28 noiembrie 2018

RAZBOI ??? AVIOANE,RACHETE,EXPLOZII SI VUIETE !


                            28 Noiembrie 2018,ora 6,33 !

                                    Dragii mei,

În aceasta dimineata, m-au trezit vuiete de Avioane de razboi, vuiete de Rachete de razboi, Tancuri, masini de razboi,etc.
Vedeam stand in pat cu ochii inchisi,vedeam un Cer de noapte dragilor, iar pe Cer,sub Cer,zburau de la Apus spre Rasarit si de la Rasarit spre Apus,Rachete de razboi, Avioane cu botul ascutit ca o sageata,(Avioane de razboi) iar jos pe pămant,vedeam Tancuri care bombardau, masini pline cu soldati inarmati.
Am fost luata din trup si dusa sub Cerul liber, intr-o curte de om.
Priveam, auzeam, si ma-ngrozeam de ceea ce vedeam si de ceea ce auzeam.
Asteptam din clipă in clipă sa cada si-n acea curte, o Racheta ce zbura cu o viteza uluitoare,sau vreo bomba lasata de vreun Avion ,din cele multe care zburau pe Cerul noptii. Unele Avioane se indreptau spre Apus,altele se intorceau dinspre Apus.

Rasuna infricosator de tare si Cerul si Pămantul.

Imagini pentru tancuri si razboi imaginiImagini pentru tancuri si razboi imaginiImagini pentru tancuri si razboi imaginiImagini pentru Avioane de razboiImagini pentru Avioane de razboiImagini pentru Avioane de razboi.Imagini pentru rachete de razboi imaginiImagini pentru rachete de razboi imagini.

Dragii mei, un RAZBOI inseamna chin,suferinta trupeasca si sufleteasca si multe pierderi de vieti omenesti.
Stim cu totii de Starea de RAZBOI a UCRAINEI contra RUSIEI.
Iata:
Președintele ucrainean Petro Poroșenko a semnat decretul de instituire a stării de război, iar acesta a fost publicat pe pagina oficială a șefului statului ucrainean.

UPDATE: Parlamentul ucrainean a votat, luni seară, introducerea legii marțiale pentru o perioadă de 30 de zile în regiunile de frontieră.
Proiectul de lege a fost votat de 276 de deputați, în prezența președintelui Petro Poroșenko și a premierului Volodimir Groisman.
Informaţiile serviciilor de informaţii arată ameninţarea extrem de ridicată a unei operaţiuni terestre împotriva Ucrainei”, a declarat Poroșenko într-un discurs către națiune.
„Imediat ce un soldat va păşi peste frontiera noastră, nu voi pierde niciun moment pentru a proteja ţara”, a afirmat acesta în plenul parlamentului, conform Agerpres.

UPDATE: Ministrul de externe german, Heiko Maas, a declarat luni că Germania și Franța ar putea juca rol de mediatori între Ucraina și Rusia pentru ca tensiunile să nu degenereze într-o „criză gravă”.
Heiko Maas a afirmat că Franţa şi Germania ar putea să „depună eforturi împreună şi, dacă este necesar, în calitate de mediatori, pentru a evita ca acest conflict să ducă la o criză gravă”.

Potrivit acestuia, tensiunile din jurul Crimeii şi în estul Ucrainei „reprezintă un pericol pentru securitatea Europei şi amândouă (ţările) ne vom angaja să ajungem în cele din urmă la o soluţie politică pe care ar fi trebuit să o găsim de mult timp”, informează Agerpres.
Prieteni dragi, sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ,ca sa nu slobozeasca Sabia razboiului asupra noastra ,a Fiilor Săi.
Sa ne ajute ca sa ne indreptam ,sa ne caim si sa ne rugam cu inima si cu sufletul,cu toata fiinta noastra,ca sa fim vrednici de mantuire.
Sa ne rugam fratilor pentru PACEA ROMANIEI DUHULUI SFANT,pentru PACEA LUMII intregi.
Avem nevoie de Rugaciune fierbinte,avem nevoie de Ajutorul Prea Sfintei Treimi si Maicii Luminii,Carora Li se cuvine toata cinstea ,slava si inchinarea,Amin.

                                                     Cu dragoste,Maria.
P.S.

 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,

Deoarece intram in Luna DECEMBRIE ,Luna 

CADOURILOR,am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://1.bp.blogspot.com/-hygcXuHRA-w/V7oIhxgiXoI/AAAAAAAAAEQ/J-58X6g3fskjoLAy8-aH65tX4fJIVgyOgCLcB/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:


.

    Dragii mei, 


O CARTE noua,o CARTE de Suflet pentru Suflet, o CARTE a unei bune Prietene de Suflet,ADRIANA BOSSHART !
Doar 10 lei aceste Poezii inaltatoare catre Cer , o CARTE color !
O puteti comanda pe site-ul ADEVARUL DUHULUI SFANT .ro si la telefon 0747226236 ! Sau imi scrieti personal in privat,pe Facebook sau pe maill : mariatecuci61@yahoo.com,
Doar 10 lei o CARTE color de 109 pagini ,cu poezii despre DUMNEZEU !
Te iubim ADRIANA !
 
      Comenzi

               UNIVERSUL  SUFLETULUI  MEU,SPRE  CERURI !
                   Doar 10 lei !

74 de comentarii:

  1. Si transportul cat costa ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Despre ce e vorba in carete ? Trimiteti si prin curier ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. POEZII Religioase ! Sigur! TRimit si prin curier si prin posta !

      Ștergere
  3. In memoriam Parintele Arsenie Boca (n. 29 septembrie 1910, Vața de Sus, Hunedoara - d. 28 noiembrie 1989, Sinaia).
    Te iubim si iti multumim Om al Lui Dumnezeu! Sfantul Ardealului si al Romaniei!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sper ca fiecare poezie din carte e ortodoxa nu de la vreo secta.Ca daca-i de la sectanti nu vreu sa citessc spurcaciuni

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sectantii nu sint tot oameni? Pot fi mai omenosi decit altii!

      Ștergere
  5. De la editura e cartea asta ca nu am gasit nici o referinta pe internet.Autoarea e o persoana reala ?
    In strainatate trimiteti cartea sau doar in ro ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CARTEA este cu POEZII CRESTIN ORTODOXE ! Sigur ca e reala persoana ! O cheama ADRIANA BOSSHART -ELVETIA !

      Ștergere
  6. Am inteles ca aceasta carte costa 10 lei.Dar de ce nu spuneti cat costa transportul.Daca coman cartea asta trebuie sa cumpar si cartile dumneavoastra ? Pe mine ma intereseaza doar cartea asta .
    Irina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiecare doritor comanda orice CARTE doreste,separat !
      Transportul prin posta, este tot 10 lei !
      Intrati pe Blog si cititi PUBLICITATEA CARTILOR mele, la care am mai redus PRETUL cu ocazia SFINTELOR SARBATORI de IARNA !
      Eu doar o ajut pe ADRIANA,ca sa-si promoveze CARTEA si sa o vand la un pret de jumatate,fata de cat a costat-o ca sa le editeze.

      Ștergere
    2. Nu mă prea interesează asta cu reducerea de pret ... Ce ma interesează de fapt e dacă l-ai văzut pe Moș Craciun; e bine sănătos ...???

      Ștergere
    3. Numaru ala de telefon sigur e scris corect ? Incerc sa sun dar dupa ce taraie de doua ori se inchide.
      Sau poate ca aveti un anumit program in care primiti comenzi.Eu am sunat pe la 15 de doua ori.Dezamagire totala !

      Ștergere
    4. Si pentru cartile dumneavoasra tot 10 lei transportul ?

      Ștergere
  7. Se pare ca acesti nenorociti care n-au in ei suflet uman si ai intereseaza doar banii si iar banii vor declansa iadul pe pamant. Desigur acest lucru o sa le umple pungile si vor fi fericiti. De altfel nici un fir de iarba nu se misca fara voia lui Dumnezeu. sa-i lasam in plata lui. Doamne ajuta! Amin.https://stillnessinthestorm.com/2018/11/the-antidote-to-the-deep-state-cabal/

    RăspundețiȘtergere
  8. Sfântul Serafim de Virița:


    „Va veni vremea când Rusia va fi sfâșiata în bucăți. La inceput, o vor împărți, iar apoi vor începe sa jefuiască bogățiile ei. Occidentul va concura in toate felurile posibile la distrugerea ei si va da partea ei răsăriteană, pana la o vreme, in stapanirea Chinei. Extremul Orient il vor acapara în mâinile lor japonezii, iar Siberia o vor lua chinezii, care vor veni in Rusia; se vor face casatorii mixte, iar in final, prin viclenie si perfidie, vor lua teritoriul Siberiei, pana la Urali. Cand China va voi sa treaca mai departe, Occidentul se va opune si nu va permite.

    Multe tari se vor intoarce impotriva Rusiei, dar ea va rezista, pierzand o mare parte din pamanturile sale. Acesta este razboiul despre care spune Sfanta Scriptura si proorocii ca va deveni pricina pentru unirea intregii omeniri. Oamenii vor intelege ca nu se poate trai asa pe mai departe, fiindca tot ce este viu va pieri, si vor alege un guvern unic, care va fi antecamera imparatiei lui Antihrist. Apoi vor incepe prigoanele asupra crestinilor; cand, in adancul Rusiei, vor iesi primele esaloane din orase trebuie sa se grabeasca cineva sa iasa intre primii, caci multi dintre cei ce vor ramane vor pieri.”


    “Cel de-al treilea război mondial nu va fi pentru pocăinţă, ci pentru nimicire, pentru distrugere.”

    RăspundețiȘtergere
  9. Întradevăr din nefericire toate mișcările de ultimă oră arată o posibilă confruntare. Rusia a dublat numărul de trupe și tancuri masate la granița cu Ucraina a dus sisteme de rachete S-400 în Crimeea și în zona separatistă au slăbit ofensiva. Lipsește scânteia care cred că va veni curând tot pe apă.

    RăspundețiȘtergere
  10. Schimonahia Nila:


    “Maica spunea că, la sfârşitul vremurilor, în locul Petersburgului, va fi mare. Moscova parţial se va prăbuşi, în subterana ei se află multe goluri. Iar când au întrebat-o despre casa şi orăşelul în care locuieşte, ea a răspuns:

    Din orăşel nu va rămâne nimic. Va rămâne căsuţa mea şi încă una. Va fi război, distrugeri, însă căsuţa mea nu va fi distrusă. Eu nu voi vedea acestea, iar voi o să le vedeţi. Iată, drumul spre Egorievsk va rămâne şi căsuţa mea, şi nu-i nimic lângă ea. În timpul războiului, orăşelul va fi distrus.

    Sosi-va timpul când chinezii vor năvăli asupra noastră şi tuturor le va veni foarte greu. Aceste cuvinte maica le-a repetat de două ori.

    Copilaşi, am văzut un vis. Va fi război. Doamne, adolescenţii, de la paisprezece ani, vor fi recrutaţi şi trimişi pe front. Acasă vor rămâne doar copiii şi bătrânii. Soldaţii vor umbla din casă în casă, îi vor mobiliza pe toţi şi-i vor goni la război. Vor domni jaful şi nelegiuirile celor înarmaţi şi pământul va fi împre­surat cu cadavre. Copilaşii mei, cât de milă îmi este de voi! – de multe-multe ori repeta maica”.

    RăspundețiȘtergere
  11. Va rog sa-i spuneti lui dl Brancu sa puna mai repede video-ul ala cu escrocheria prin scrisori.Sa-l vada si sotul si sa-i pot scoate ochii ca a dat banii pe rahaturi.
    Eu ma chinui sa muncesc in strainatate, numai eu stiu cum si cat de greu si el ce face ?
    Cumpara talismane,carti de ritualuri si lumanari.De parca astea o sa ne aJute sa ne luam masina sau sa ne terminam casa.
    Eu nu am nimic cu dumneavoastra,am ce am cu acesti tepari care se dau drept dv.Si se pare ca o fac foarte bine de vreme ce sotul meu a pus botul.
    Auzi la el , ca a cheltuit aproape 1.000 de lei pentru binele familiei.
    Al dracului viata. Sa faca bine sa recupereze suma pierduta,altfel dupa sarbatori bag divort imediat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna,imi pare rau sa va spun,dar in Romania,minciuna este la loc de cinste.Sunt foarte multe retele care folosesc tot felul de ritualuri.Am ajuns in Sfantul Post,sa ne certam,de la cele 10 porunci.Eu sunt din vestul tari,si sotul meu a primit un plic din Bucuresti,sa ajute copii cu hanticap din Arad,dar noi suntem din Sannicolau Mare.Au trimis o scrisoare scrisa de mana,un calendar mic,6 felicitari noi,6 plicuri noi,si mandat postal,unde sa trimita 18 lei,pentru inceput.Asa ca toata tara este corupta de ritualuri inainte de Nasterea Mantuitorului Lumii,asa de rai suntem inaintea Lui Dumnezeu,oare cum ne mai suporta,cu atata rautate in sufletele noastre.

      Ștergere
  12. Femeia asta nu e normala la cap.

    RăspundețiȘtergere
  13. Clar văzătoareoooo ia vezi pot să mă băăsss ?

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu prevede si un bilet castigator la pariuri? Facem 50-50

    RăspundețiȘtergere
  15. Dispari cu profetiile tale.....

    RăspundețiȘtergere
  16. Preziceri pentru cei naivi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 00:52.Atunci de ce te obosești să le citești,deșteptule!Mergi pe bloguri de oameni deștepți și lasă-ne în pace pe noi cei"naivi".Oricum Dumnezeu ne zice"fericiți cei săraci cu duhul,căci a lor va fi împărăția"deci a noastră,a celor naivi!!
      Anonim 00:52.Dai ordine?Așa este la unitatea ta militară.La noi este liber la credință și proorociri.Așa că dispari de aici tu....!
      Anonim 00:59.Ironie de proastă calitate.Vino cu ceva mai inteligent.
      Anonim 00:35:exprimare de om prost educat,furios care nu are alte argumente,sau i s-a dat ordin să facă asta.
      Anonim 00:32-cel bolnav mental îi acuză pe ceilalți de nebunie,și pe sine se crede normal.

      Ștergere
    2. Felicitări doamnă Lucia Iacob bune și argumentate replici le-ați dat celor fără cei 7 ani de acasă. Asemenea persoane nu-și pot găsi loc pe acest blog .Sănătate și sa dea Dumnezeu să auzim numai de bine !
      Doamne ajută!

      Ștergere
    3. Lucia,

      Toti pe care i-ai enumerat mai sus , sunt una si aceeasi persoana ! Asta e rolul lui pe site , sa dea impresia ca sunt mai multi . De fapt sunt doar cativa tampiti care au acces la internet sau sunt platiti sa creeze haos si diversiune .

      Ștergere
  17. Cristi Brancu,ce zici? Faci si din asta o stire de senzatie ? Si cu Colectivul,o alta timpenie. Am cautat pe blogul ei si nu a facut nici o dezvaluire despre asta......

    RăspundețiȘtergere
  18. Ma tot intreb, si nu gasesc explicatie, oare al 2 lea razboi mondial a fost din voia lui Dumnezeu?
    Care o fi fost motivul sau intentia acestui razboi?!. Lumea in aceleacele vremuri ,era necajita tare, si poate ca nu lipsea frica si credinta In Dumnezeu.
    Stim cu totii ca acest razboi a dezvoltat puternic industria in toate directiile, dar mai stim ca noile tegnologii dupa modul cum sunt folosite nu dau bine cu spiritualitatea . De aceea presupun ca doar a fost pt. Ca llumea mondiala sa ajunga in in faza aceasta a autoeliminarii. Si inca ceva: cand se vorbeste in in apocalipsa ca fiara va scuipa foc din mare si de pe uscat, nu se stia in acele vremuri de submarine si rachete, iar invazia lacustelor poate fi caracterizata cu invazia de elicoptere, sau dronuri.
    Suna a s.f., dar totusi Cuvantul se va implini, si pare ca este f.f.f. apeoape.
    Mila si iertarea lui Dumnezeu ne mai salveaza, caci Omul este Corupt

    RăspundețiȘtergere
  19. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim29 noiembrie 2018, 01:01
      Cand o sa se implineasca Doamne fereste profetia asta, sper sa-ti musti limba de ciuda :)

      Ștergere
  20. Cine mai e si ADRIANA BOSSHART ? E din Romania ? Dupa nume nu prea pare.Daca e scriitoare de ce nu apare cu nici o ata carte nicaieri.
    Puneti o poza si cu o poezie , nu doar cuprins, va rog.Asa, sa-mi fac si eu o parere despre cum scrie,daca are taent sau nu.

    RăspundețiȘtergere
  21. 10000 zece mii de soldati iran-sirieni instalati la granita de nord a israelului cu siria :Golan Heights, asteapta...
    Poate israelul va reusi sa faca PACE pentru a evita consecinte ireversibile.

    RăspundețiȘtergere
  22. Doamna Maria este greu ce ne asteapta.
    Ucraina si Rusia sunt doua puteri mari iar noi le stam in coaste cu Scuturile antiracheta

    RăspundețiȘtergere
  23. Bună dimineața !
    Unde este acest anticariat de care pomeniți ? O adresă vă rog. Și care e programul ?
    Mersi mult !

    RăspundețiȘtergere
  24. Numai sa nu ne cuprinda si pe noi eventualul razboi.Daca izbucneste razboiul,sper sa nu faca conducatorii nostri mutarea gresita si sa ne tarasca in el,alaturandu-se Ucrainei.Dar tare ma tem ca cu Johannis al nostru,imediat ii vom sprijini.Nu mai punem la socoteala ca daca Nato se va implica,vom fi OBLIGATI de parteneriate sa luptam si noi.Ce inseamna asta?Mobilizarea civililor la razboi obligatorie,cu imposibilitatea de sustragere,daca va fi stare de razboi.Cred ca elitele abia asteapta sa decimeze popoarele crestine,si jubialeaza de pe acum la gandul ca vom muri pe capete.

    RăspundețiȘtergere
  25. Eu am cateodata vise premonitorii,care se implinesc intocmai si in detaliu.Timpul cand se implineste nu il stiu.Dar pana pana acum toaate toaate s-au intamplat(moartea lui Luchian Mihalea,printesei Diana,caderea lui Ceausescu si impuscarea lui,si multe altele).Acum sunt ingrozit ca am avut iar un vis dintre acestea(stiu ptr ca constietizez in timpul somnului ca dorm)in care se dadeau lupte pe faleza din Constanta,in Mamaia Sat si Agigea si populatia fugea ingrozita inspre interiorul tarii,cu catel cu purcel,pe la rude sau cunostinte.

    RăspundețiȘtergere
  26. Vă rog sa-mi spuneti că stirea cu Maria Ghiorghiu e o minciuna.Nu are cum sa fie moarta.Nu are cum.
    Să o sune careva pe dna si sane confirme/infirme si noua stirea.
    La Antena Stars părea in regula.
    Doamne da si nu fie adevarata povstea asta.
    Astept sa cad daca apare si ceva la stiri pe la 8:00

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nesimtiti mai sunteti cei care starniti astfel de zvonuri !
      Sa va fie rusine !
      Iata> NU AM MURIT ! Sunt aici si voi scrie 24 din 24 !
      Cei care ati lansat acest zvon,sunteti niste nesimtiti ! Si DOAMNE fereste sa nu vi se intample voua! Asa ca,aveti mare grija ! Cat de mizerabili puteti fi la inima si la suflet,sa dati drumul la un astfel de zvon minicinos ! Chiar nu aveti frica de DUMNEZEU ? Nu vi-i teama deloc ca aceea ce ati scris despre mine,se va intoarce la voi,deoarece ,este o mare MINCIUNA scornita din ură,din lipsa de buna simt,din mizeria in care va scaldati sufletul.Chiar pana aici v-ati coborat,lasilor si mincinosilor??? Sa va ierte DUMNEZEU !

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    3. Vai dna Maria ce limbaj urat puteti sa aveti.Poate ca trebuie sa mai cititi iar ce spune acest Anonim de mai sus.Ori sunt eu proasta , ori dv.intelegeti gresit.
      Eu una vad ca acest sau aceasta Anonim29 noiembrie 2018, 07:07 doar a intrebat daca stirea e adevarata sau nu. Si cu toate astea, injurati.
      Mai bine multumiti ca a avut decenta sa intrebe daca stirea e adevarata sau nu. Daca a vazut o asa stire sigur exista pe undeva, asa cum si asta cu plicurile.
      Eu nu vad nimic jignitor la Anonim si doar nedumerirre.Dar daca dv.considerati ca nu e asa, fie ca dv.
      PS.Nu tin partea nimanui , ca sa fie clar !

      Ștergere
    4. Foarte urat Maia Ghiorghiu.Jigniti o persoana necunoascuta Anonim29 noiembrie 2018, 07:07 pentru o pura curiozitatea dupa o stire care e evident c e falsa.
      Dar poate omul chiar ii pasa de dv si doar a intrebat.Ma rog...
      Rusine ca in schimb aprobati comentariu Anonim29 noiembrie 2018, 13:26
      Ce era blogul asta la inceputurile lui si ce a aajuns.

      Ștergere
    5. Asa e Anonim29 noiembrie 2018, 07:07 si eu am vazut stirea pe net.Nu mai stiu exact unde,dar am preferat sa tac si sa astept o reactie din partea bloguui.Tare bine am facut.
      Chiar si cand vrei sa faci un bine,tot esti hujit.
      Unde va e dragostea si Duhul Sfant acum doamna , cand va legati de un om necunoscut care nu a gresit nimic..dar daca cititi printre randuri si nu vedeti ca in cuvintele Anomin e doar ingrijorare....alta mancare de peste.
      Bine ca nu e adevarat zvonul asta si ca sunteti bine.
      Sa nu uit.Poate va cereti scuze la acest Anonim,asa ,daca aveti obraz.
      Puteti sa nu-mi aprobati comentariul daca nu vrei.

      Firicel Alina din Slobozia

      Ștergere
    6. Nu pentru acest ANONIM am scris asa! Sa se inteleaga! Ci pentru cei care mi-au scris COMENTARII si se bucurau ca "am murit". Pentru cei care au scos acest ZVON, nu pentru cei carora le pare rau,sau sunt ingrijorati. Ce va mai place sa.mi intoarceti cuvintele pe dos. Cititi mai bine randurile mele si nu mai sariti cu gura ! Cei a caror COMENTARII sunt sub orice critica si nu le pot publica aici pe Blog. Celor care,au stat si s-au gandit ce sa mai scoata despre mine,daca cu plicurile nu le merge.Pentru acesti nesimtiti si mizerabili,pentru acestia au fost si sunt randurile. Nu pentru cei care se ingrijoreaza citind mizeriile mincinosilor! Cat de mizerabili pot fi,cat de haini la inima si suflet pot fi,ca niste hiene se reped asupra mea,ca doar ,doar,voi renunta la scris!
      HIENELOR care ati scris despre mine ca as fi murit(nu celor care au citit stirea si sunt de buna credinta,sunt oameni buni si cinstiti)deci pentru aceste HIENE fara inima,fara CREDINTA,pentru acesti mizerabili,pentru ei sunt randurile in care îi fac nesimtiti ! nu au cei 7 ani de acasa,nu au CREDINTA si frica de DUMNEZEU. Nu le e teama ca ceea ce-mi doresc ei mie,o sa li se intample chiar lor,Doamne fereste ! Asa ca,nu-mi mai rastalmaciti cuvintele ! Puneti-va in locul meu,cat poti sa mai fii calm si ingaduitor,cand iti rade in fata ca ai murit?

      Ștergere
    7. Cei ca tine Anonim29 noiembrie 2018, 07:07 sunt posedati de diavol.Sa faci asemenea afirmatie fara nici o mustrare de constiinta.
      Ce va mai cauta al cu coarne in cap sa scorniti mizerie la adresa doamnei Maria.

      Ștergere
    8. La Socola Anonim29 noiembrie 2018, 07:07

      Ștergere
    9. De ce nu ai curaj sa te semnezi cu numele real Anonim29 noiembrie 2018, 07:07

      Ștergere

    10. Anonim29 noiembrie 2018, 13:26
      Telefonul meu ,il gasesti pe in fiecare articol scris de mine !
      Puteai sa ma suni tu! In caz ca chiar te ingrijora soarta mea, ma sunai la 0747226236 ! Doar daca,nu esti tot tu cel care mi-ai trimis COMENTARII mizere cu moartea mea si condoleante familiei mele.Daca intr-adevar esti corect,sa stii ca randurile pe care le-am scris,sunt pentru toti cei care ma batjocoresc si ma jignesc,pentru toti cei care ma invinuiesc cu plicurile,pentru toti cei care si-ar dori sa ma vada moarta. pentru ei sunt !
      Si le reamintesc ca sunt nesimtiti,ca sunt indiavoliti,si ca-si scalda sufletul in smoala dracilor. Numai Rugaciunea si SPOVEDANIA la PREOT îi va aduce pe calea cea buna. De nu se vor spovedi la PREOT,vor sta in ghearele cumplite ale diavolului pentru vesnicie. DUMNEZEU sa va ierte,căci eu v-am iertat! Ma doare sufletul pentru voi! Nu credeam vreodata ca-mi veti adresa asemenea cuvinte,ca-mi veti dori moartea,fara sa va fi facut macar cel mai mic rău.Eu ma rog pentru voi, ma rog pentru LUME, pentru ca DUMNEZEU sa mai tina LUMEA si sa nu o piarda pe ea,din pricina rautatilor si urii,asa cum sunteti voi cei care nu mai aveti loc de mine pe pămant,si-mi scrieti tot felul de mizerii.
      Tu cel care esti cu suptul, te stii care,sa-ti fie rusine nesimtitule ! Nu vei vedea niciun COMENTARIU publicat,si te sigur ca vei plati pentru rautatile si cuvintele tale. DUMNEZEU iti va rasplati tie cu varf si indesat,pentru toate mizeriile pe care mi le scrii,fara ca sa ma cunosti !Nu o sa poti duce ,cate iti va da tie DUMNEZEU !

      Ștergere
    11. Anonim29 noiembrie 2018, 13:26
      Cum de aprobati comentariul acestui anonim ?????

      Ștergere
    12. Imi cer iertare ! Nu l-am vazut! L-am sters !Multumesc pentru atentionare !

      Ștergere
    13. Buna seara doamna Maria, aceste persoane va provoca, vor sa va pierdeti rabdarea si sa raspundeti urit, asa ei se vor simti bine. Stiu ca este foarte greu pt dumneavoastra sa rabdati, dar trebuie, ca misiunea pe care o aveti pe pamint sa continue, lasati oamenii rai sa vorbeasca caci nu ei vorbesc ci dusmanul duhului sfint! Cind sinteti mai suparata ginditi-va ca Domnul Dumnezeu este cu dumneavoastra si va da fiecaruia dupa inima si gind, mai devreme sau mai tirziu. Va salut cu respect, multa sanatate si o seara linistita!

      Ștergere
    14. Da ,asa este ! Multumesc frumos ! O sa tin cont de sfaturi ! Cu drag !

      Ștergere
    15. Doamna Maria, se pare ca deranjati tare de tot...Deja toate aceste atacuri care va au ca tinta, sunt menite sa va distruga. Am sa explic : tot ceea ce se intampla in ultimul timp, are ca scop sa va slabeasca ''scutul de aparare'',sa va faca sa nu va mai puteti concentra ( mai ales pe rugaciunile ce le faceti, prin care capatati protectie divina,deci va creati acest''scut de aparare'' personala de care vorbesc ), aceste atacuri sunt menite sa faca o bresa in campul energetic personal, sa va faca vulnerabila la alte atacuri, mai dure ( ex. - inducerea unei boli ). Mare atentie ! Cred ca sunt un grup de oameni malefici ! Asta inseamna ca viziunile dvs. chiar dezvaluie niste planuri ascunse ale ''cuiva''. Va inteleg ca sunteti om si va este foarte greu, oricui i-ar fi, dar va rog sa incercati ( stiu, f.greu ) sa va detasati si sa va rugati permanent ( chiar si cand mergeti pe strada,spuneti o scurta rugaciune in gand ). Sunt sigura ca aveti protectie mare de Sus, dar totusi fiti prudenta...Deja ceea ce se intampla seamana ''a altceva''...Dumnezeu sa va apere si sa va binecuvanteze.

      Ștergere
    16. 20:51, zici tu ceva...

      Ștergere
  27. Mare imbulzeala la Catedrala Neamului romanii au rupt gardurile pentru a putea intra , a vedea-o si a intra in altar.
    Ee.. de bine-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne,te rog iarta-i pe toti cei care nu sunt civilizati si care nu cred in mesajele Duhului Sfant,scris de doamna Maria.Ei o condamna ca profetiile nu se implinesc,dar nu stiu ca multe persoane se roaga zi si noapte,multi si-au pierdut si vederea cat de mult pling,pentru acest popor,multi stau in munti si se roaga pentru noi toti,ca sa nu avem atata suferinta cat scrie in Sfanta Biblie.Doamne,nici o persoana de pe pamant nu putem face dreptate,nu putem sa-i convingem sa te urmeze,ca ce vine pe pamant,nu vor rezista fara ajutorul Tau.Doamne,te rog trezeste acest popor,si arata-le ca profetiile se implinesc,ca Sfanta Biblie a ajuns la SFIRSIT.

      Ștergere
  28. Sa ne apere Dumnezeu si Maica Sfanta de razboi!

    RăspundețiȘtergere
  29. Zis-a glasul Domnului Dumnezeu-Tatal catre mine: Si voi zdruncina toata puterea mondiala, dar nici bisericilor nu le voi da putere

    RăspundețiȘtergere
  30. 00,50 da sint sanatos, mersi de intrebare-craciun

    RăspundețiȘtergere
  31. Anonim29 noiembrie 2018, 13:26
    Asta nu e un comentariu demn de un crestin cu frica de Dumnezeu.Si cand vad ca Maria permite postarea unora ca tine...Pai cum sa nu se duca lumea de rapa daca rautatea ccreste de la o zi la alta.
    Ma dezmagesti Maria cand apropi comentariile astea uracioase.
    Dar si tu uneori se pare ca vezi negru in fata ochilor.Injuri ca la usa cortului sau invoci puterea divina sa se abata asupra unui amarat sau amarate ca nu-i stiu numele, comentariul fiind anonim.
    Ai in grija Ta Doamne sufletele noastre.

    RăspundețiȘtergere
  32. Pacea fie cu noi toți 🕊 🙋‍♂️.binecuvântat fie numele domnului nostru iisus hristos. Cu dumnezeu înainte.

    RăspundețiȘtergere
  33. Doamne dumnezeule a luato lumea rasna acum asteata sa se spuna la stiri ca foamna Maria e moarta eartai doamne si lumineazale mintile

    RăspundețiȘtergere
  34. Buna! I-mi pare rau sa vad atita rautate pe acest blog, care ar trebui sa fie "Dumnezeu exista" insa aici l-ati cam dat afara. Nu sinteti atenti cind cititi un comentariu, il interpretati asa cum va spune la ureche cineva...si a inceput cearta! Nu este pt prima data. Fiti mai calmi, nu fiti iuti la minie ca nu aveti nimic sfint manifestindu-va astfel. L-ati facut praf pe acel nefericit care a indraznit sa puna intrebarea"o fi adevarat? "Eu am sa urmaresc in continuare acest blog, in tacere, pt. ca vreau sa cred, deocamdata!!!! Eu nu am vorbit urit niciodata cu nimeni, chiar nervoasa fiind nu reusesc sa imprastiu venin si sint o pacatoasa, dar ,am o fica si o nepoata si nu vreau sa le osindesc... Nu dau lectii nimanui mai am de muncit si eu la caracterul meu dar limbajul am stiut sa mi-l controlez. Va doresc pace in suflete si o seara linistita!

    RăspundețiȘtergere
  35. Lipsa de bun simt Anonim29 noiembrie 2018, 07:07 sa afiri asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  36. Se pare ca nu doar Maria Ghiorghiu a avut de a face cu fae news.Tot ieri Mirabela Dauer, reacţie dură la adresa celor care au scris că a murit!
    publicat JOI, 29 NOIEMBRIE 2018 00:03
    Se pare că „blestemul” fake news a ajuns-o și pe Mirabela Dauer! Îndrăgita artistă a fost dată moartă de către un site care a publicat o așa-zisă știre ce îi anunță tot așa-zisul deces.

    Sursa Antena Stars

    Coincidenta ?
    Exact in ziua in care acel Anonim spunea ca a vazut stirea cu presupusa dv moarte.

    RăspundețiȘtergere
  37. Sa fie vorba tot de aceeasi indivizi care au spus si despre dv.ca sunteti moarta ??? Deci degeaba dna Maria Ghiorghiu jicniti pe bietul Anonim.Ce a citi el , a citi bine.Doar ca nu era real...

    Toate bune dna,
    Postelnic Niculina

    Mirabela Daur a fost declarată moartă de un site care a publicat o informație conform căreia îndrăgita artistă ar fi trecut în neființă. Totul a fost, însă, un fals, iar artista i-a pus la zid pe autorii știrii respective.

    “Eu deja am ajuns la o fază unde nu pot să mă mai enervez pe niște cretini oligofreni. Este oricum un site fantomă. Eu am murit astăzi. O prietenă i-a scris alteia, disperată, că nu mai știa cum să întrebe cum am murit eu. Și acolo scria și ‘primele declarații ale familiei’. Mă, cretinilor, care familie? Măi, potoliți-vă odată! Acești tâmpiți! Acest lucru trebuie să se oprească. Familia mea intră în panică. Niște tâmpiți sunt ăștia! Ei se compară cu adevărații ziariști. Tragedia mare este că unii cred”, a spus Mirabela Dauer la un post de televiziune.

    RăspundețiȘtergere
  38. Doamna Maria tare mai este lumea asta rea.
    Chiar ieri vorbeam cu unul din conducerea unitatii noastre si i-mi zice printre alte discutii la rautatea de la noi.Mai spui ca suntem poporul ales?
    Bine ca am raspuns ca in padure sunt mai multe uscaturi ca niciodata.
    Doamna Maria va murit moartea.
    Cand ma rog nu incetez a va pomeni in rugaciunile mele pentru tot ce faceti pentru noi
    Ce s-a va spun rabdare,rabdare.cu mult drag si multa,multa sanatate

    RăspundețiȘtergere
  39. Trump refuza sa se intilneasca cu Putin la G8 dupa rolul lui in criza ucrainiana-craciun

    RăspundețiȘtergere