joi, 29 noiembrie 2018

NE VORBESC APOLOSTRII !



Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
Sunt fericita ca sunt româncă !!!
Iubesc Romania Duhului Sfant,iubesc Poporul roman,iubesc pe toti Semenii nostri de pe Pămant si toata CREATIA MÂINILOR LUI DUMNEZEU !

LA  MULTI  ANI,  ROMÂNIA DUHULUI SFANT !
LA MULTI ANI POPOR ROMÂN ales, ca sa-L primeasca pe IISUS HRISTOS in NOUL SĂU IERUSALIM!
               Imagini pentru la multi ani romania centenarImagini pentru la multi ani romania centenar
 LA  MULTI ANI ROMÂNI de pretutindenea !



                                   29 Noiembrie 2018,ora 6,26 !

                          Dragii mei,

Astazi dimineata ,treaza fiind,aud glas care ne graieste asa:

           "Şi ne vorbesc Apoloştrii !"

După care,glasul se opreste.
Oare cine sunt acestia ? Ce vor sa ne transmita? Sigur vom auzi de ei, sigur au un MESAJ extrem de important ca sa ni-l faca cunoscut.
Dragii mei,acest cuvant de "Apolostrii ",cel putin pentru mine, este cam incurcat.
Oare sa fie vorba de NASA cu Navele sale Apollo,numerotate cu 14,15,16 ,17 ...etc etc?
Iata ,am adus aici cateva informatii despre zborul pe Lună cu Nava Apollo:

31 iul. 2014 - Se spune că proiectul Apollo 20 a fost unul dintre cele mai controversate ... fi fost continuat cu încă trei misiuni: Apollo 18, Apollo 19 şi Apollo 20, scrie UFO mania. ..... Informațiișocante despre NUNTA secretă a lui ȘTEFAN.

Programul Apollo s-a încheiat în mod oficial în 1972, Apollo 17 fiind ultima ... NASA a planificat încă trei misiuni secrete pe Lună: Apollo 18, Apollo 19 și Apollo 20. ..... nostru te rugam sa citesti continutul Politicii de Cookies Mai multe informatii

Imagini pentru apollo 17 aug 2015 informatiiImagini pentru apollo 17 aug 2015 informatiiImagini pentru apollo 17 aug 2015 informatiiImagini pentru apollo 18 informatiiO misiune ţinută secretă de NASA. Se spune că proiectul Apollo 20 a fost unul dintre cele mai controversate proiecte derulate în spaţiu.

Programul Apollo a funcţionat între anii 1963-1972 şi a fost a treia misiune spaţială lansată de NASA la care au participat oameni.
Guvernul american a declarat că succesul programului s-a concretizat odată cu misiunea Apollo 11, care a adus primul om pe Lună, iar proiectul Apollo a fost derulat în continuare, până în anul 1972. Apollo 17 a fost ultima misiune în care o navă spaţială s-a deplasat până la Lună şi înapoi.
Cu toate acestea, se pare că proiectul ar fi fost continuat cu încă trei misiuni: Apollo 18, Apollo 19 şi Apollo 20, scrie UFO mania. Înregistrările făcute publice de un fost astronaut, William Rutledge, în vârstă de 78 de ani, arată nava spaţială Apollo 20 pe o suprafaţă care pare a fi Luna, alături de un trup care pare să fi fost al unei fetiţe extraterestre, pe care internauţii au botezat-o "Mona Lisa". Clipurile făcute publice de fostul astronaut au fost foarte populare pe Youtube, însă, după o vreme, Rutledge a reclamat faptul că i-a fost spart contul de Youtube şi aproape toate clipurile postate de el au fost şterse. Unul dintre aceste clipuri prezenta autopsia făcută fetiţei extraterestre.
Rutledge a declarat că fetiţa extraterestră care ar fi fost descoperită pe Lună avea şase degete la o mână, păr, însă nu avea nări. Potrivit mărturiilor acestuia, creatura nu era "nici vie, dar nici moartă", a fost adusă înapoi pe Terra şi ar mai fi în viaţă, dar ascunsă.

O misiune ultrasecretă NASA pe Lună, Apollo 20, a descoperit o extraterestră – “Mona Lisa” – aflată într-o stare de animaţie suspendată de 1,5 milioane de ani! Ea a fost reînviată pe Pământ!

Programul Apollo s-a încheiat în mod oficial în 1972, Apollo 17 fiind ultima misiune pe Lună. Dar, se pare că NASA a planificat încă trei misiuni secrete pe Lună: Apollo 18, Apollo 19 și Apollo 20. Conform mai multor conspiraţionişti, misiunile Apollo au descoperit vechi structuri artificiale pe Lună, și de aceea NASA a vrut să le exploreze, fără a le face aduce la cunoștința publicului.
Apollo 20 este considerat a fi una dintre cele mai controversate misiuni conspiraţioniste din istorie. În 2007, mai multe videoclipuri au fost încărcate pe YouTube, utilizatorul care le-a oferit pretinzând că ar fi imagini din timpul misiunii Apollo 20. Videoclipurile granulate au fost aparent filmate pe peliculă de film de 16 mm și arată interiorul modulului de comandă Apollo 20, precum și ceea ce pare a fi arhitectura complexă a unui oraș lunar pustiu (vedeţi imaginea de mai jos):

oras Luna 1
18 dec. 2015 - Misiunea Apollo 17 este ultima care a dus oameni pe Lună. ... Care sunt marile descoperiri ştiinţifice din 2015 ... Astronautul american Neil Armstrong, primul om care a ajuns pe Lună, a murit în august 2012 la vârsta de 82 de ani. .... tău este foarte apreciat, aduce informaţii noi şi este deschizător de discuţii.

Cel care a postat imaginile, s-a identificat ca fiind fostul astronaut William Rutledge și, potrivit acestuia, misiunea a avut loc în 1976, făcând parte dintr-un acord secret de cooperare comună spaţială sovietico-americană. Rutledge ar fi fost ales să facă parte din echipa de cosmonauţi, întrucât ar fi fost ateu, acest lucru fiind o raritate printre astronauți în anii 1970. De ce avea nevoie NASA de un ateu pentru această misiune secretă?

Rutledge a mărturisit că misiunea Apollo 14 a inspectat regiunea polară sudică a Lunii, acolo observându-se numeroase nave spațiale abandonate și orașe grandioase părăsite.

Apollo 20 ar fi aterizat în apropierea craterului Delporte, misiunea sa fiind aceea de a explora o navă-mamă în formă de trabuc, care a fost abandonată timp de 1,5 milioane de ani. Odata ajunşi acolo, astronauţii au găsit două cadavre extraterestre. Masculul era mort; femeia, pe care au numit-o Mona Lisa, avea un corp umanoid, șase degete, iar caracteristicile ei erau similare cu cele ale unui om (vedeţi fotografia de mai jos):

Mona Lisa extraterestra

Mona Lisa se afla într-o stare de animație suspendată, adică nu era nici moartă, dar nici vie. Ea era legată de panoul de control ale navei spaţiale, cu mai multe tuburi intrând în corpul ei, care era acoperit cu o substanță asemănătoare cu ceara. Ea a fost adusă înapoi pe Pământ și se bănuiește că ar fi fost reînviată, dar păstrată undeva în secret în zilele noastre. Masculul a fost, de asemenea, adus pe Pământ, cadavrul său fiind autopsiat.

William Rutledge are acum 78 de ani și locuieşte în prezent în Rwanda. Din cauza vârstei sale, el spune că nu mai simte amenințat de dezvăluirea secretului pe care l-a jurat să-l ţină în momentul misiunii.

Un videoclip despre extraterestra Mona Lisa poate fi văzut pe YouTube

Astept cu drag si cu mult interes si Comentariile voastre.

                      Cu dragoste,Maria.

P.S.

 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,

Deoarece intram in Luna DECEMBRIE ,Luna 

CADOURILOR,am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://1.bp.blogspot.com/-hygcXuHRA-w/V7oIhxgiXoI/AAAAAAAAAEQ/J-58X6g3fskjoLAy8-aH65tX4fJIVgyOgCLcB/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

.
                              Dragii mei

Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :

UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !

Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,

prietena mea cea mai bunä, de Suflet.

O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, 
Care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.

Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
Cartea este prezentata deosebit de frumos,de dl General Emil Strainu :
..

Cu ocazia Särbätorilor de iarna ,cine comandä din Cärtile ADEVARUL DUHULUI  SFANT, primeste si o Carte UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI -  CADOU !

O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

                                

31 de comentarii:

  1. Doamna Maria eu sunt bucuroasa de venirea domnului nostru ISUS in Romania dar ma irita mult faptul ca de cite ori spuneti ....vine in Romania noul erusalim de ce sa nu ne bucure ca vine la noi in tara de ce trebuie sa fie reamintit mereu de noul ierusalimde ce nu poti spune vine in ROMANIA SFANTA SI ATAT....fara sa va supar cu respect

    RăspundețiȘtergere
  2. ATENTIE, FRATI ROMANI !!!!!!!😨😨😨
    Inainte de toate, un calduros LA MULTI ANI !!!!!!!!
    Marie, si eu sunt mandru ca sunt roman dar vor fi proteste in toata Romania, pt. ca iudele vanzatoare de tara si de neam, cu zambetul pe buze, ne-au vandut satanei.
    Dv. dragi Romani, stiti ca "dulapul" de la Cotroceni si agramata de la Victoriei impreuna cu toata gasca lor de cozi de topor in frunte cu melescanu, sunt de acord cu deschiderea granitelor Romaniei pt. refugiati ????????? Asa stire nu se da la tv.
    Au alungat milioane de romani in lumea larga (ca sclavi), unii pt. totdeauna, si ei aduc migranti pe pamantul sfant al tarii, incalcand grav Constitutia Romaniei, art. 3, care spune :"Pe teritoriul statului roman nu pot fi stramutate sau colonizate populatii straine".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trump a adus armata la granita ptr a opri invazia de migrati -refugiati
      Ungaria a construit la granita gard-zid? ptr a opri invazia
      Agenda ascunsa a CONDUCATORILOR NOSTRI este in favoarea strainilor. Pentru un sac de bani care-i primesc de la UE ca sa deschida portile musulmanilor, e TRIST

      Ștergere
    2. Felicitari pentru expresia dulapul de la cotroceni

      Ștergere
    3. Stiti că deja se aduc pe șest de 2 ani,mult mai mulți migranți in Ro,decăt declară oficial,fără știrea populației(ptr ca știau că poporul nu vrea)cu miile?Bucurestiul este deja plin.Faceți o plimbare,dar nu la cluburi,ci pe cheiul Dămboviței sau parcuri.Imposibil să nu întălniți 2 sau mai multe femei cu capul acoperit de vălul islamic.Sunt mai multe decăt pirandele noastre!!!!
      Un rrom.

      Ștergere
    4. Și fiecare primește lunar"ajutor de adaptare"de la statul romăn,căte 1100 lei (fie adult,fie copil)iar de la anul peste 1700 lunar.Plus: casă gratuit(le plătește statul chiria adică poporul)învățământ gratuit(asta nu e râu,poate învață limba mai repede),asistență medicală gratuită și acces preferențial la locuri de muncă(care tot goale vor rămăne,întrucăt fie nu sunt calificați,fie nu vor să muncească)

      Ștergere
  3. Nu e vorba de Apollo,ci de jignire la adresa Apostolilor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Partea a doua:
    In 10-11 dec., in Maroc, la Marrakech, melescanu va semna Pactul Global pt. Migratie.Proiectul legislativ a fost depus la Senat in 29 oct.a.c. si urmeaza sa fie dezbatut in cele doua Camere.Acesta prevede acordarea de locuinte sociale (apartamentele si casele romanilor plecati-nota mea), sprijin pt. integrare, bani pt. chirie si utilitati (vor trai mult mai bine decat majoritatea dintre noi), acces la piata muncii (nu le place munca), ajutoare sociale de somaj etc.
    Dragi frati romani, imi plange sufletul, gandindu-ma la faptul ca,Doamne Fereste, musulmanii vor accepta sa se stabileasca aici in tara noastra, vor urma evenimente urate pe care nu le-ati mai trait pe viu ci doar la tv. in alte tari:
    violuri in masa, crime, violente contra politiei, impunerea Shariei, etc. DUMNEZEU cu mila.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti dai seama cati saci de $$$$$$$$$$$$$$ vor primi ptr acesti islamisti-africani. Se imbogateste mulescanu cu toti prietenii ,ce prime si indemnizatii babane isi vor da intre ei din acesti saci$$$$$$$$.
      TRIST ,nu cred ca au vre-un sentiment de respect ptr aceasta tarisoara.

      Ștergere
    2. România nu a avut colonii în tarile africane. Pentru aceste hoarde, are de suferit poporul roman. Sa ii ia Merkel că ea i-a chemat în Europa , Romania nu are nevoie de noi infractori și asistați social, avem destui.

      Ștergere
  5. Nu stiu doamna Maria dar parca nu pot sa cred ca a ingaduit Dumnezeu s-a se ajunga pe luna nu stiu dar poate este vorba de Apostoli doamna Maria.
    Din cate am citit stiu ca Sf.Ilie si Sf Enoh au fost rapiti cu trupul la cer si or veni pe pamant in timpul razboiului si isi var primi moartea si dupa 3 zile vor invia si vor ramane uimita omenirea ca il vor mustra pe Antihrist nu stiu ce sa zic.
    Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred că vrea să spună ne vorbesc Apostolii. Probabil se referă la Sfinții Apostoli.

    RăspundețiȘtergere
  7. SFANTA TREIME,am inteles de ce tricolorul Romanesc,are trei culori.

    ALBASTRUL il reprezinta pe Tatal Ceresc,culoarea Cerului,care vesnic este in Cer,si ne vegheaza.

    Galben,reprezinta Lumina Sfanta,la Invierea Mantuitorului IISUS HRISTOS

    Rosul,reprezinta Sfantul Sange,varsat de Mantuitorul IISUS HRISTOS,cand a fost chinuit si rastignit,pentru pacatele noastre a pamantenilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. LA MULTI ANI,IISUS HRISTOS!
      LA MULTI ANI,MAICA DOMNULUI!
      LA MULTI ANI,IOAN BOTEZATORUL!
      LA MULTI ANI,SFINTILOR!
      LA MULTI ANI,POPORULUI ROMAN!
      LA MULTI ANI,ROMANILOR!
      DUMNEZEU,SA-I ODIHNEASCA IN LUMINA,PE STRAMOSII NOSTRII!

      DE ASTAZI SA-I RESPECTAM MAI MULT PE DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI,SANU NE FIE RUSINE SA-I CHEMAM IN AJUTOR.

      Ștergere
  8. Nu vor semna Pactul pt. Migratie:
    SUA, Austria, Australia, Elvetia, Israel, Italia, Bulgaria, Cehia, Croatia, Polonia, Ungaria si Slovacia.
    Cinste conducatorilor acestor tari !!!
    In schimb, iudele vanzatoare de neam si tara, din tara noastra sunt primii care pt. bani, isi vand pe ma-sa si pe tata-su....
    Un jurnalist roman scrie cu multa amaraciune: Ceremonia de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf, trebuia sa fie deschisa cu 1 Minut de reculegere care era in programul initial, propus de Armata Romana. La Arcul de Triumf se celebreaza Armata Romana. Stimatul presedinte NU vrea un minut de reculegere pt.eroii romani cazuti pt. Unire...Cred eu ca Armata Romana nu are valoare in ochii alogenului..


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă Negociator cu UE e Veorica Dăncilă, Liviu Dragnea sau Tăriceanu-Popescu ,e clar ce cotă de imigranți vom avea !!!

      Ștergere
    2. Stimatul presedinte??cine-l mai stimeaza oare? Cred ca nici mamuca-sa.

      Ștergere
    3. Anonim 22:18 cred ca esti platit sa scrii numai minciuni . Chiar daca Dragnea a furat la greu ......Iohannis e vinovat ! Vai de capul tau !!!

      Ștergere
    4. 22:18, nu cred ca-si asuma cineva sa semneze un asemenea pact, deoarece orice rau se v-a intampla, va raspunde pentru faptul ca si-a asumat, deci este responsabil!

      Ștergere
  9. Eu Cammy .

    Iar vad aberati doamneeeeee APOSTOLI SUNT PREOTI rugativa pentru vostri APOSTOLI domane iartai si lumineazai o data ca eu una ce vad , si cum se gandeste ....da se gandeste pamanateste vad incercati sa ganditi Dumnezeieste sa DEA DOMNUL SA INDUMNEZEIASCA SA VA MANCA PARADISSUL SI ILUMNATI SA FITI CA MULTE VAD SI AUD DAR DOMNUL CATE AUDE SI VEDE ?? PAI DA DOMNUL GANDESTE DUMNEZEIESTE ....DECI APOSTOLI SA VA INTRE IN CAP SUNT AI NOSTRI PREOTI .

    RăspundețiȘtergere
  10. Stop acestui genocid pornit inpotriva Romaniei inpotriva poporului roman.poporul roman s- ia varsat singele pentruca noi sa avem o tara libra suverana independenta si libera.va multumesc stimata doamna Maria Ghiorghiu cu respect.

    RăspundețiȘtergere
  11. Stop acestui genocid pornit inpotriva Romaniei inpotriva poporului roman.poporul roman s- ia varsat singele pentruca noi sa avem o tara libra suverana independenta si libera.va multumesc stimata doamna Maria Ghiorghiu cu respect.

    RăspundețiȘtergere
  12. 19.47 Răspundeți


    Vor aparea curand patrule ca pe vremea lui Hitler, asta o sa se intample daca nu vreti exemple ca in Germania Uk… Franta… Daca numai cu rasism se poate, atunci asa sa fie! Politia si conducatorii o sa gestioneze situatia execrabil ..
    Ce au facut ungurii e nimic…urmeaza meciul pe taramul lui Dracula… Muhahaha… Hai dragilor in Romania sa cereti lege sharia…. Violati voi pe cineva…. Montati corturi de refugiati in zone populate…. Furati din magazine… Si sa vedeti ce se intampla VA CALCAM IN PICIOARE daca maraiti… Welcome to Romania .
    La prima inflamare de glezne, la noi si-o iau! Sa le intre bine in cap!

    RăspundețiȘtergere
  13. 15.11 pacat de sufletelul tau frumos, mai lasa din exuberante ca spui ce ti-ai dori, nu ce-o sa fie.

    RăspundețiȘtergere
  14. Anonim 23:04.Are dreptate 15:11.De ce?Suntem singura natiune din Europa care ne-am"razboit"direct intr-o revolutie cu insusi seful statului si camarila lui.Eeee..ca au intervenit niscaiva agenturi straine sa ne ajute,nu e semnificativ.Daca poporul nu ar fi vrut,nu l-ar fi dat jos agenturile straine in veci.Ne-au incurcat agenturile mai mult,ptr ca ni l-au executat repede,iar noi am fi vrut mai degraba o judecare de catre popor si condamnarea la inchisoare...deh.Deci,in concluzie,la asa ceva,romanii se unesc si fac la nevoie si un razboi de curatare.
    Nu se exagereaza cu nimic cand se spune despre ei ce se spune.Daca incepem sa"gandim pozitiv"ca sa atragem numai lucruri bune,ne vom trezi atacati pe nepregatite.Gandirea pizitiva nu are nici o influenta asupra celor demonizati,agresivi si rai.Ei apartin Satanei cu totul si sunt folositi in distrugerea caprioarelor crestine.Proportia migrantilor adevarati,fugari din calea razboiului,este de doar 3% si e usor sa-i recunosti.Restul sunt popoare migratoare din tari fara razboi,care vin atrasi de ajutoarele"babane"date de de-alde Germania,care le asigura un trai usor,fara batai de cap,fara munca,adica un trai de parazit.Aceste hoarde migratoare fac prapad pe unde trec.Verisoara mea(din Grecia)era sa fie linsata in propria casa,numai ptr ca a refuzat sa le dea chibrituri(nici nu avea la indemana)unui grup ce trecea pe langa casa ei.Unui alt vecin,i-au zdrobit capul cainelui,care era in curte si latra,ptr ca i-a enervat latratul,iar unei familii dintr-un sat vecin care detineau un magazin, i-au dat foc la casa ptr.ca le-a cerut sa plateasca obiectele cu care si-au umplut cosurile...Politia in Grecia asigura doar zonele turistice.Dar incercati sa mergeti prin zone mai retrase si o sa vedeti cum oamenii s-au organizat in autoaparare.Si incendiul cel mare de asta vara,a fost provocat tot de catre un grup de migranti,dar nu se spune oficial,ptr ca nu este"political corect"

    RăspundețiȘtergere
  15. 03.46, in spatele migratiei se afla Rusia.
    Tot ei destrama si UE

    RăspundețiȘtergere
  16. 22:10.In spatele migratiei sta Soros.E un lucru cunoscut.Le-a asigurat transportul.A recunoscut intr-un interviu dat in Franta.E creatorul teoriei socialismului globalizat,numit "noua ordine mondiala"are bani si sponzorizeaza orice actiune ce il ajuta sa ajunga la stapanirea lumi,dupa ce vor disparea granitele si identitatile nationale.Cea mai mare piedica o reprezinta tarile crestine ortodoxe,care au o coeziune mare a populatiei.

    RăspundețiȘtergere