luni, 19 noiembrie 2018

INCENDIUL CRUNT S- A ADEVERIT , IN LOCALITATEA CERNICA !


                                                      Dragii mei,

Scriam aseara un articol cu titlul :

Incendiu violent la sud ,in mijlocul a multor case,constructii !

Acum 15 ore - INCENDIU VIOLENT LA SUD ,IN MIJLOCUL A MULTOR CASE,CONSTRUCTII ! Noapte de 17 -18 noiembrie 2018,ora 2,17 ! Dragii mei,

Si din nefericire dragilor, acest incendiu s-a produs in localitatea CERNICA de langa Bucuresti ,unde o casa de locuit si anexele au ars ca o torta.
Un om a murit (Dumnezeu sa-l ierte)iar alti 4 ,sunt internati la Spital cu arsuri grave.
Daca veti reciti articolul dragilor,veti observa ca am descris intru totul locul cu INCENDIUL acestei locuinte.
Sa dea Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ,ca sa se faca bine cei cu arsuri.
Pompierii se afla si acum la faţa locului.
Acum 6 min. - Incendiu lângă Bucureşti. Un om a ... Ca urmare a incendiului din Cernica, o persoană a decedat. Alte patru ... 19 noiembrie 2018 16:27 ... Proteste violente în Franţa: o manifestantă a murit, mai multe maşini de poliţie ince.
Autor: Alex Dumitrescu | luni, 19 noiembrie 2018 | 0 Comentarii | 3 ... că se intervine cu cinci autospeciale pentru a stinge un incendiu din localitatea Cernica.





Incendiu lângă Bucureşti. Un om a ars de viu. Patru persoane, între care şi doi copii, au fost transportate la spital cu arsuri


   Un incendiu puternic a izbucnit luni la o casă din localitatea Cernica, lângă Bucureşti. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, cinci autospeciale intervin pentru stingerea incendiului, existând riscul de extindere.
Sursa: romaniatv.net
Iata si articolul mai pe larg:
  Noapte de 17 -18 noiembrie 2018,ora 2,17 !                       Dragii mei,
La aceasta ora ,eram inca in faţa monitorului si scriam aici pe Blog.
Brusc,vad inspre Sud,o localitate cu multe locuinte,case mai mari sau mai mici in mijlocul cărora ceva luase foc.
Vedeam mult fum gros,dar si flacari in mijlocul fumului gros negru si inalt.
Imagini pentru incendiu imagini
Totul in jur era in intunericul fumului intens,printre care,ieseau si flacari .
Dragii mei, din nefericire vom auzi de un astfel de INCENDIU extrem de violent, in jurul căruia se vor afla si alte case ,locuinte, si care,vor fi in mare pericol de a se extinde focul si la ele.
Unde anume se va intampla fratilor,in ce localitate sau oras,eu nu stiu.
Dar stiu ca asa se va intampla, precum mi s-a aratat,adica ,in aceste imprejurari,din păcate.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului dragii mei,ca sa nu fie si victime omenesti.
                                 Cu dragoste,Maria.

P.S.

 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://1.bp.blogspot.com/-hygcXuHRA-w/V7oIhxgiXoI/AAAAAAAAAEQ/J-58X6g3fskjoLAy8-aH65tX4fJIVgyOgCLcB/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

                .






3 comentarii:

  1. Scrisori răvăşitoare ale copiilor români sărmani către Moş Crăciun: „Eu te rog, dacă poţi, să îmi aduci 2 portocale, 2 banane şi 4 pacheţele de mentosane“

    Iniţiată pe Facebook, campania umanitară promovată de o tânără din Arad pentru sprijinirea copiilor sărmani şi bunicilor din satele ”uitate de lume” a stârnit un val impresionant de solidaritate printre românii din ţară şi străinătate.

    Pentru al doilea an consecutiv, Alexandra Timar vine în sprijinul copiilor şi bunicilor sărmani din Vaslui, Arad şi Satu Mare.
    Prin campania intitulată ”Adoptă o scrisoare”,”Crăciun pentru bunici”, ce se desfăşoara începând de astăzi, 12 noiembrie, şi până pe 17 decembrie, tânăra îşi doreşte ca alături de românii cu suflet mare să ofere cadouri la 1.000 de copii şi 500 de bunici, cu ocazia sărbătorilor de iană, ”cadouri simbolice care să genereze în mod obligatoriu un zâmbet cald şi certitudinea ca nu sunt chiar singuri pe lume”.
    Prin intermediul reţelelor de socializare, tânăra din Arad a reuşit o nouă mobilizare impresionantă.
    Români din toate colţurile ţării, dar şi din diaspora anunţându-şi sprijinul.
    Sute de copii sărmani au trimis scrisori către Moş Crăciun. Au ajuns însă în Arad, la Alexandra Timar.
    Scrisorile copiilor sunt pur şi simplu tulburătoare. Ei visează ca Moş Crăciun să le aducă o portocală, o banană, o pungă de pufuleţi sau... mentosane.
    ”M-am tot pregătit psihic pentru astfel de scrisori, ştiam clar ce fel de copii sunt în campanie, dar tot nu pot să nu vă spun ca nu e normal, suntem în anul 2018!
    În Europa! Undeva, cumva, greşim toţi... În ce ţară trăim? Când crezi că le-ai văzut pe toate, apare o scrisoare din acesta.

    E acel moment în care eşti pe deplin conştient că nu le schimbi situaţia cu câteva cadouri pe an, doar le aduci o mica bucurie, poate o raza de speranţa”, mărturiseşte Alexandra Timar.
    Lucruri mici, bucurii mari
    ”Dragă Moş Crăciun, mă numesc Alexandra, sunt elevă în clasa a III-a, iar anul acesta am fost silitoare şi bună la suflet.
    Eu te rog dacă poţi să-mi aduci: două portocale, două banane şi patru pachetele de mentosane” este scrisoarea adresatăde o fetita dintr-un sat sărac din Vaslui lui Moş Crăciun. Iar ca Alexandra sunt sute de copii.
    O altă fetiţă, Adriana, în vârstă de 10 ani, i-a scris moşului, ştiind că este ”generos şi bun”.
    Dorinţele ei: o ciocolată mare şi câteva bomboane.
    Daniela, elevă de clasa I, pe lângă o ciocolată, îl roagă pe Moş Crăciun să-i îndeplinească alte câteva dorinţe: un suc cu pai, o pungă cu pufuleţi şi un pachet cu biscuiţi. Cam atât pentru că, scrie eal ”în sacul magic trebuie să ai cadouri şi pentru ceilalţi copii”.
    În scrisoarea adresată moşului, o fetiţă de 13 ani nu a dorit nimic pentru ea.
    L-a rugat pe Moş Crăciun să-i aducă, dacă poate, o zgardă, o lesă şi câteva jucării pentru căţelul ei.
    ”Dacă s-ar putea, aş fi foarte fericită”, i-a transmis moşului Andreea-Georgiana.

    Emanuel, un alt copil într-un sat din Vaslui, l-a rugat pe Moş Crăciun să facă o magie şi să-i îndeplinească o dorinţă: să îl sune părinţii, ”mama, tara şi toţi fraţii”. ”Mă numesc Emanuel şi sunt luat în plasament”, îşi începe băiatul rândurile către Moşul, povestindu-i cu sinceritate că uneori a fost şi obraznic, a mai înjurat şi s-a mai bătut cu copii.

    O altă fetiţă din Vaslui îl roagă pe Moş Crăciun să îi aducă ”un ghiozdan, o culegere de matematică, o icoană şi câteva dulciuri”. ”În prima fază sunt fascinati de ideea ca ar putea primi orice şi apoi coboara cu picioarele pe pamant, la realitatea lor de zi cu zi.
    Nu trebuie cumparat exact ce scrie, cum am spus de la inceput, cadourile sunt simbolice.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca e ceva ce depaseste bugetul vostru înlocuiti sau săriti peste. Nu ii putem opri din visat sau sa le dictăm scrisorile, ar fi absurd.
    Dar voi, ca adulti, ştiind ce fel de copii sunt cuprinsi în aceste campanii va puteti orienta spre lucruri utile, necesare conditiei lor. Faceţi cadouri cu lucruri ce nu necesită marimi (am tras cu ochiul prin scrisori şi am văzut ca mulţi cer maşinuţe, tractoare, păpuşi, pixuri cu sclipici, rechizite, căciuli, fular, mănuşi, chiar şi cărţi, dulciuri, multe dulciuri, o căruţă de dulciuri scria un copil la un moment dat.
    Cadouri simbolice. Nu mari. Cu ce consideraţi voi”, îi îndeamnă Alexandra pe românii dispuşi spă adopte o scrisoare.

    Sute de români din ţară şi din străinătate şi-au exprimat deja disponibilitatea de a ”adopta” bătrâni şi scrisori pentru copii.
    Pentru ca totul să se deruleze într-un cadru organizat, în mai multe oraşe din România au fost deschise centre de colectare a cadourilor, care ulterior vor fi trimise în satele unde locuiesc copiii şi bunicii.
    Cum poţi face parte din campanie ”Adopţi o scrisoare şi încerci să îndeplineşti dorinţele exprimare sau ”adopţi un copil ce din diverse motive nu a apucat să scrie una şi îi pregăteşti un cadou simbolic, specific vârste. Foarte important, în pachete nu punem produse perisabile.
    Pachetul recomandat de noi pentru bunici conţine: o pereche de şosete groase, o napolitană şi un săpun.
    Dacă doreşti să mai adaugi ceva pe lângă eşti liber să o facă”, a explicat tânăra din Arad, care de astăzi a început împărţirea scrisorilor.
    Centre de colectare a cadourilor sunt organizate la Arad, Timişoara, Bistriţa, Braşov, Satu Mare, Oradea Giurgiu, Baia Mare Cluj Napoca etc, iar în străinătate la Padova, Venezia, Treviso, Torino, Buchlberg, Saarbrucken, Paris, Nottingham, Viena, dar şi în ţara Galilor.
    Anul trecut, de Crăciun, în urma campaniei coordonate de Alexandra Timar, 600 de copii şi 300 de bătrâni au primit cadouri. ”Anul acesta ne-am propus sa ajungem la un număr mare de copii dacă e să comparam cu cel de anul trecut, mai exact 1000, dar pare mic dacă luăm în calcul cei 200. 000 de copii din Romania care merg seara flămânzi la culcare, conform World Vision Romania.
    Îmi doresc din tot sufletul sa depăşim cifra 1.000, aşa că dacă cumva nu mai prindeţi o scrisoare, nu îi refuzaţi pe copilaşii de pe listele suplimentare, care din diverse motive nu au apucat să îşi astearnă dorinţele pe hartie sau sunt prea mici pentru a scrie”, îndeamnă tânăra din Arad.
    Alexandra Timar poate fi contactată prin intermediul contului personal de facebook, locul unde prezintă toate detaliile legate de derularea campaniei.

    https://adevarul.ro/locale/vaslui/scrisori-ravasitoare-copiilor-romani-sarmani-mos-craciun-eu-rog-poti-aduci-2-portocale-2-banane-4-pachetele-mentosane-1_5be959a9df52022f7564a7ee/index.html?fbclid=IwAR0lR4N8itI65orTPgkWefJ4rLHW_GlXhOXQHOoQq_0ZRDylPdz3td_gaBI

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna draga am ajuns de rasul curcilor. 200.000 de copii flamazi si tot atatia batrani. in secolul 21. Tara noastra aur poarta si noi cersim din poarta in poarta. asa am ajuns cu niste tradatori, Maica Domnului plange pentru acesti copii ca sunt ai ei. vai de cei cu puterea in mana care n-au facut ce a trebuit sa nu se ajunga asa. parca vremea comunismului nu sa sfarsit.

    RăspundețiȘtergere