vineri, 2 noiembrie 2018

IISUS HRISTOS , CU OCHII SUS PE CRUCE !


                                   
              2 Noiembrie 2018,ora 4,34 zori de zi !

                               Dragii mei, 

În aceasta dimineata in zori de zi,ma trezeste un glas care spune cu durere asa:

            "Cu ochii sus pe Cruce."

Clipă în care dragii mei,vad un Cer de noapte albastra, iar in aer,foarte aproape de pămant,Îl vad pe IISUS HRISTOS cu Trupu-I Sfant insangerat foarte,rastignit pe Cruce.În jurul Crucii cu IISUS HRISTOS in carne si oase rastignit ,era un nor alb de lumina alba si stralucitoare foarte.


Imagini pentru IISUS RASTIGNIT.
De atat chin si suferinta,Mantuitorul nostru Prea Scump si Prea Iubit, tinea ochii mari deschisi spre Cerul Sfant,acolo unde era TATAL CEL CERESC.
Imagini pentru IISUS RASTIGNIT.

După ce MANTUITORUL si-a dat Duhul Său în Mâinile Lui Dumnezeu Tatal, CAPUL Său Prea Sfant a cazut spre umarul Său drept,iar ochii Săi de culoarea Cerului senin,s-au inchis.
Dragii mei, Mantuitorul noastru Prea Iubit si-a dat Viata Sa pentru noi păcatosii.
A murit pe Cruce pentru păcatele noastre, pentru ca noi toti sa ne mantuim ,pentru ca toti  stramosii nostri sa fie scosi din iad.
Dar iata dragilor ca,după 2000 de ani oamenii IL rastignesc din nou in fiecare clipa, cu fiecare gand, cu fiecare cuvant de ocara.
Faptul ca primim atatea semne divine fratilor, ne intareste CREDINTA ca venirea LUI IISUS HRISTOS este foarte aproapel.
Din păcate insa,va trebui sa trecem prin al Treilea Razboi Mondial, si-apoi va veni IISUS MANTUITORUL nostru drag si scump,in Romania Duhului Sfant, in NOUL SĂU IERUSALIM.Aici pe pămant romanesc ,DREPTUL JUDECATOR va judeca si viii si mortii.
Pe cei buni îi va pune de-a dreapta Sa si se vo veseli in Imparatia sa,iar pe cei răi si plini de ură ,plini de minciuna si de grele păcate îi va trece la stanga Sa,adica ,in IADUL cel ingrozitor si vesnic.
Dragii mei,mai avem inca timp ca sa ne indreptam, ca sa devenim mai buni si mai milostivi.
Mai avem timp ca sa ne cerem iertare ceor care le-am gresit si sa ne impacam si cu cel mai aprig dusman.
Iertand pe cei care ne-au gresit,si noi vom fi iertati de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului.
                           Cu dragoste,Maria.

2 comentarii:

  1. Ma doare sufletul numai cand ma uit la cat a suferit Mantuitorul la rastignirea sa iar noi nu gacem altceva decat s-al rastignim mereu cu pacatele noastre.
    Doamne iarta-ne ca un bun si de oameni iubitor.
    Harul lui Dumnezeu sa fie cu noi cu toti doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca in aceste vremuri tulburi si...''incinse'' chiar trebuie sa studiem,iar si iar,tot ce a spus si a facut Mantuitorul,trebuie sa constientizam ca El a spart CAPCANA si ne-a aratat drumul...Cu adevarat,Iisus Hristos este Calea,Adevarul si Viata.Trebuie sa constientizam ca prin El ajungem la TATAL CERESC. Drumul e greu,plin de ''frane'' puse in calea oamenilor ( pentru ca si cel nenumit e puternic si multi oameni lucreaza pentru el ),dar avem avantajul ca Mantuitorul ne-a dat cunoasterea de a ne elibera. De-aici,deja depinde de noi, alegerea ne apartine...Sa-i multumim lui Iisus Hristos pentru tot ce a facut pentru noi,pentru dragostea imensa ce ne-o poarta ( s-a sacrificat,El,Fiul Tatalui Ceresc,pentru omenire ) si sa-i facem casa in inimile noastre. Sa nu uitam nicio clipa ca El e Calea...

    RăspundețiȘtergere