joi, 22 noiembrie 2018

CIUMĂ GRATIS !


                            21 Noiembrie 2018,ora 6,49 !

                                 Dragii mei,

Tot astazi dimineata ,aud un glas care spune un cuvant tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:
                Ciumă !
             Ciumă Gratis :"

Si ca sa intelgem pe deplin, ce inseamna cuvantul Ciumă,iata:


ciúmă sf [At: LEVITICUS, ap. GCR I, 5 / V: (învcióma, (regcium sm / Pl: (îvr~e, ~i / E: ml cyma „umflătură”] 1 Boală infecțioasă și epidemică foarte gravă la oameni și la animale (mai ales la rozătoare), caracterizată prin febră mare, diaree, delir, tumefacții ale ganglionilor Si: pestă. 2 (Îrgpan) Umflătură crescută pe tulpina porumbului. 3 (Îrgpex) Tăciune la porumb. 4(Regîs~ma vitelor Pestă bovină. 5 (Șîs ~ma găinilor) Holera găinilor. 6 (Regîs~ma stupilor Boală a albinelor. 7 (Pop) Ființă mitologică, închipuită ca un monstru, ca o babă sau ca moartea, despre care se credea că ar aduce ciuma (1Si: (regmaica călătoare. 8 (Pan) Femeie foarte urâtă, rău îmbrăcată, rea și nesuferită Si: holeră, (învciumercă1. 9 (Poppex) Pacoste. 10 (Botregîc~ma fetei Ciumăfaie (1) (Datura stramonium). 11 (Botregîae) Dafin (Laurus nohilis). 12 (Îc~ma apelor Plantă erbacee acvatică cu tulpina lungă, subțire, ramificată, care se fixează prin rădăcini pe fundul apelor (Elodea canadensis).

Acum dragilor, nu mai putem folosi cuvantul Ciumă asa in batjocura, ca o porecla,ci,in acest Mesaj,CIUMA este ingrozitoare.
Omenirea ,va fi afectata de boala Ciumei,care este o boala extrem de infectioasa la oameni,dar si la animale.
De parca nu le-am fi avut pe toate,iata dragilor,ca vom auzi si de Ciumă.
Unde anume sau cand,eu nu stiu a va spune.
Ceea ce stiu fratilor, este faptul că,trebuie sa ne -ntarim in Credinta,trebuie sa fim mai buni si mai intelegatori,si nu in ultimul rand,trebuie sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.
Numai asa ,ne vom face bineplacuti Lui Dumnezeu si Maicii Domnului.
                              Cu dragoste,Maria.

24 de comentarii:

  1. Sa-l iubim pe Dumnezeu,din tot sufletul nostru si nimic rau nu ne poate afecta,daca suntem protejati de puterea divina.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fereasca Dumnezeu si Maicuta Domnului de asa nenorocire doamna Maria.
    Ma gandesc sa nu provocat de om aceasta boala nemiloasa ma gandesc la cuvantul 'gratis" orice este posibil in ziua de azi.
    Bunul Dumnezeu sa ne apere si Maicuta Domnului sa ne acopere cu Sf. Acoperamant.
    Cu mult drag doamna Maria si sanatate sa va dea Dumnezeu si noua la toti. Doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  3. A avertizat cineva ca in laboratoarele Occidentului s-a pregatit pt om ciuma bubonica iar lumea tace si crede toate minciunile pe care cei platiti le vor spune la tv inclusiv unii medici.Deci atentie!

    RăspundețiȘtergere
  4. SFINȚIRE CATEDRALA MÂNTUIRII NEAMULUI Evenimentele legate de Sfințirea Catedralei Naționale se vor desfășura după următorul program:

    SFINȚIRE CATEDRALA MÂNTUIRII NEAMULUI Vineri, 23 noiembrie 2018, la ora 12.45, la Catedrala Patriarhală, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel va întâmpina pe Sanctitatea Sa Bartolomeu, Patriarhul Ecumenic, însoţit de o delegație a Patriarhiei Ecumenice, precum şi delegația Bisericii Ortodoxe a Greciei, condusă de Înaltpreasfințitul Părinte Hrisostom, Mitropolit de Patra.

    SFINȚIRE CATEDRALA MÂNTUIRII NEAMULUI Cu ocazia acestui important eveniment, delegația Bisericii Ortodoxe din Grecia va aduce racla purtând Cinstita Mână a Sfântului Apostol Andrei, Ocrotitorul României. Această raclă va rămâne în Catedrala Patriarhală din Dealul Mitropoliei până în ziua următoare, sâmbătă, ora 16.00.

    SFINȚIRE CATEDRALA MÂNTUIRII NEAMULUI Sâmbătă, 24 noiembrie, la ora 16.30,racla purtând Cinstita Mână a Sfântului Apostol Andrei, Ocrotitorul României și racla cu un fragment din moaştele Sfintei Mari Mucenițe Ecaterina vor fi așezate spre închinare în pridvorul Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului (Calea 13 septembrie, nr. 4-60), unde vor rămâne până duminică, 25 noiembrie, ora 13.00.

    SFINȚIRE CATEDRALA MÂNTUIRII NEAMULUI Acest moment va fi urmat, la ora 17.00, de Slujba de pomenire a Eroilor români, săvârșită în Catedrala Naţională de către Patriarhul României împreună cu alți ierarhi. Începând cu ora 18.00, în Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului, va fi săvârșită Slujba de Priveghere închinată Sfintei Mari Mucenițe Ecaterina și Sfântului Mare Mucenic Mercurie.

    SFINȚIRE CATEDRALA MÂNTUIRII NEAMULUI Duminică, 25 noiembrie, începând cu ora 8.00, va fi săvârşită Slujba Acatistului Sfintei Mari Mucenițe Ecaterina în Catedrala Națională, urmată la ora 9.00 de Slujba de Sfințire a Altarului Catedralei Naționale. La sfârşitul slujbei se va citi Actul de sfințire.

    SFINȚIRE CATEDRALA MÂNTUIRII NEAMULUI Sfânta Liturghie va începe la ora 10.30şi va fi săvârșită în interiorul Catedralei Naționale. La ora 13.00, racla cu Cinstita Mânăa Sfântului Apostol Andrei, Ocrotitorul României și racla cu moaştele Sfintei Mari Mucenițe Ecaterina vor fi așezate la ieşirea din Sfântul Altar al Catedralei Naționale pentru a fi cinstite de către credincioși, după închinarea acestora în Sfântul Altar.

    SFINȚIRE CATEDRALA MÂNTUIRII NEAMULUI Credincioşii care doresc să participe la slujba de sfinţire a Altarului Catedralei Naţionale sunt aşteptaţi pe esplanada din faţa Catedralei Naţionale, unde vor putea urmări slujba Sfintei Liturghii pe ecranele special montate. Conform spaţiului interior disponibil, în timpul Sfintei Liturghii vor avea acces în interiorul Catedralei cei 2.000 de invitaţi oficiali.

    SFINȚIRE CATEDRALA MÂNTUIRII NEAMULUI Însă, după finalul Sfintei Liturghii, toți credincioșii pelerini ortodocși prezenţi vor avea acces în Catedrală, atât în ziua sfințirii (25 noiembrie), cât și în zilele următoare (26-29 noiembrie, „zilele sfințirii”), având posibilitatea să se închine în Sfântul Altar, nou sfințit.

    SFINȚIRE CATEDRALA MÂNTUIRII NEAMULUI În seara zilei de duminică, 25 noiembrie 2018, începând cu ora 18.30, va avea loc un Concert extraordinar, la Sala Palatului, organizat de Centrul de presă Basilica al Patriarhiei Române, cu participarea Grupului psaltic „Tronos”, a Orchestrei reprezentative a Armatei Române și a Orchestrei Naționale „Lăutarii din Chișinău”.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce legatura are una cu alta??? Catedrala neamului ne trebuia noua cand in spitale nu este caldura si conditii si multe alte lipsuri. Orucum esti off topic

      Ștergere
    2. 23:29Esti f. cartitoare si cam agresiva.Ai grija si tu cum iti transmiti gandurile caci nu esti cel mai bun model pt a fi urmata!Iar Catedrala era o necesitate care prin rugaciunile ce se vot face vor ajuta pe cei in sufetinta caci IISUS este "doctorul sufletelor si trupurilor".El a aratat ca oamenii pot fi vinecati f. usor prin credinta in Dumnezeu cu ajutorul Duhului Sfant.Acum in mil 3 e scris ca vor apare boli nevindecabile de doctori( facute in laborarator pt nimicirea oamenilor)
      singura vindecare e indumnezeirea
      oamenilor.

      Ștergere
  5. Un ciclon tropical ce se poate forma in uragan va fi in Spania dumnezeu si maicuta domnului aparane ocrotestene pazestene amin

    RăspundețiȘtergere
  6. Un ciclon tropical ce se poate forma in uragan va fi in Spania dumnezeu si maicuta domnului aparane ocrotestene pazestene amin

    RăspundețiȘtergere
  7. Oamenii nu si dau seama sau nu vor sa invete si sa se schimbe ca atrag ceea ce vorbesc si gandesc si ca totul se intoarce catre ei. Inebunisera cu ciuma rosie cum ar dmfi dragilor sa aveti ce cobiti?
    Nu am vazut asa popor inapoiat.

    RăspundețiȘtergere
  8. O fi CIUMA BRUNA a lui Iohanis de la rezist si de la ONG-urile din Sibiu de pe strada Crisanei 13 pe care nu vrea sa le ancheteze procurorul sef Lazar ,inchizatorul dosarelor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ati terminat cu aia rosie si ati inceput cu bruna. Bravo voua. Felicitari sa va vad cand o sa vedeti ce inseamna acest cuvant.

      Ștergere
  9. Iohanis a intrat in GREVA Guvernatorului'nu mai vrea sa numeasca nici un ministru propus de PSD luna asta,a intrat in vacanta pregatitoare pentru vacanta de la Paris.
    O fi surmenat de atita stat ca bugetar la STAT cu N case
    HA-HA-HA-HA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gresesti, Iohannis vrea sa-i mai linisteasca pe nataraii de la PSd care, in loc sa faca treaba, se tin numai de schimbat guverne. In mai putin de doi ani de cand sunt la conducere, au instalat 70 de persoane pe post de ministri.
      Iti dai seama? Asta inseamna un ministru la zece zile!
      Dar problema grava e ca N-AU FACUT NIMIC, AU CHELTUIT BANII si TIMPUL AIUREA. Niciun spital, nicio scoala, nicio autostrada, desi au promis in campanie si pentru asta i-am votat.
      Iohannis le-a spus ceva care tradus in limbaj popular inseamna: mai lasati-ma, baieti cu foiala, mai faceti si treaba! Peste o saptamana e Centenarul, voi nu mai terminati cu prostiile? Stati locului, astia care sunteti si pregatiti cat de cat Centenarul!

      Ștergere
    2. 16.10 saracutul de tine, cred ca esti si tu surmenat de atata antena 3 si rtv. La sedintele grupului infractional ce se mai pune la cale ca sa se duca tara la faliment? Esti multumit cu cat te plateste daddy ca sa ii faci propaganda?

      Ștergere
  10. Chiar daca nu are nici o legatura cu subiectul articolului de fata, va rog sa urmariti cu atentie povestea de viata a acestui om, ateu, care in urma unor experiente de viata incredibile, l-a descoperit pe Dumnezeu.

    https://www.youtube.com/watch?v=yzFuMTQZNgo

    RăspundețiȘtergere
  11. Papa Francisc a confirmat ca va veni in Romania

    RăspundețiȘtergere
  12. Papa Francisc a confirmat venirea in vizita in Romania

    RăspundețiȘtergere
  13. Documentar Socant despre Fenomenul OZN, Extraterestri, Rapiri, Farfurii Zburatoare. Partea 1 / 7

    1.

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=OgntugJ7ROc

    2.
    https://www.youtube.com/watch?v=vXz2cliesxA

    3.
    https://www.youtube.com/watch?v=jngouii5YQs

    4.
    https://www.youtube.com/watch?v=xk3p1-v0OlQ

    5.
    https://www.youtube.com/watch?v=MpSelmOYapQ

    6.
    https://www.youtube.com/watch?v=NrM-l8n5UvY

    7.
    https://www.youtube.com/watch?v=dIpWZgRDQz4

    RăspundețiȘtergere
  14. 'Valorile se transporta in familie'spunea un oficial german acum pe DIGI 24
    Ii dau dreptate de aceia sa declarat Iohanis cu FDGR-ul prin tribunal urmas al organizatiei naziste Grupul Etnic German si nu a vrut de 6 ani sa monteze statuia lui AVRAM IANCU din Sibiu unde acesta era batut de jendarii nemti,dar a montat-o pe cea a baronului Brukental guvernatorul ce a omorit pe Horia Closca ,Crisan si alte mi de romani iar pe baiesi de la baile de aur si metale rare din Apuseni i-a deportat dupa ce le-a luat valorile aurifere
    Aceleasi 'valori 'transportate' de nemti,aceiasi atitudine AROGANTA si RASISTA.

    RăspundețiȘtergere
  15. 'Valorile se transporta in familie'spunea un oficial german acum pe DIGI 24
    Ii dau dreptate de aceia sa declarat Iohanis cu FDGR-ul prin tribunal urmas al organizatiei naziste Grupul Etnic German si nu a vrut de 6 ani sa monteze statuia lui AVRAM IANCU din Sibiu unde acesta era batut de jendarii nemti,dar a montat-o pe cea a baronului Brukental guvernatorul ce a omorit pe Horia Closca ,Crisan si alte mi de romani iar pe baiesi de la baile de aur si metale rare din Apuseni i-a deportat dupa ce le-a luat valorile aurifere
    Aceleasi 'valori 'transportate' de nemti,aceiasi atitudine AROGANTA si RASISTA transporte si de Guvernatorul Iohanis.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ziua dinaintea dezvaluirii

    https://www.youtube.com/watch?v=2TWDEeDgZSw

    Vizionare placuta !

    RăspundețiȘtergere
  17. "Ciuma roșie"este denumirea folosită de localnicii din Africa,la apariția primelor cazuri de Ebola.Ranile de pe trup erau sângerii,apoi se transformau în necroze brune/negre.Cetațenii care au botezat PSD-ul"ciuma roșie"in conditiile in care exista o boala cu aceasta denumire,sunt de-a dreptul inconștienți.Prin repetarea poreclei,această denumire se transforma in incantatie,rugaciune!Adica,ei se roaga sa vina ciuma rosie in Romania.E o lege că,orice cuvinte repetate de multe ori devin rugaciuni catre Dumnezeu,iar acesta le indeplineste cererile oamenilor insistenti.De cate ori cineva zice"ciuma rosie"Dumnezeu aude dorinta lui cum ca ar dori acest lucru.Cu cat mai multi oameni spun aceste cuvinte,cu atat mai puternica e cererea si prin creerea unei vibratii puternice(ca o rugaciune colectiva)pana la urma,Dumnezeu Universul indeplineste aceasta cerere, prin trimiterea lucrului repetat intr-una de oameni!Cu precadere catre cei ce l-au cerut spunand intr-una sloganul"ciuma rosie"

    RăspundețiȘtergere
  18. https://www.hotnews.ro/stiri-international-23123869-ciuma-bubonica-mongolia-dupa-familie-mancat-marmota-contaminata-zeci-turisti-straini-nu-voie-plece-din-cauza-carantinei.htm

    RăspundețiȘtergere