marți, 20 noiembrie 2018

CUMPLIT S - A ADEVERIT ! CALIFORNIA IN FLACARI !

                                                Dragii mei,

Fratii si surorile noastre intru IISUS HRISTOS din CALIFORNIA ,ne cer ajutorul in Rugaciunile noastre,pentru ca ei sa scape cu viata din IADUL ce a cuprins CALIFORNIA.
Iata fratilor un mesaj pe care l-am primit de la o tanara,astazi 20 noiembrie 2018.
 .
Iata Strigatul pentru Ajutor :

California este in FOC, VA RUGAM RUGATI'VA PT NOI 🙏🏻🙏🏻😭. Ieri am intrat in panica, nu putem Respira din pricina fumului... Ne ustura ochii , gâtul si nu putem lua aer curat , poluarea este ftt Mare. Domnul sa Va Rasplateasca.
Nu pot pleca ,Se Blocheaza toate drumurile si e tot mai Periculos. Universitatile s-au oprit.
Arde si Sudul, arde si Nordul. 😭Orașul Malibu e in flacari. Ard palatele bogatilor cum arde Miristea.
DUMNEZEU A INTRAT la JUDECATĂ CU NELEGIUIREA Nu avem unde fugii.
Focul inainteaza cu asa o Viteza ..încât Oamenii sunt Neputinciosi.E usor sa arzi de viu???😭😭ACUM ÎN ACESTEA CLIPE GROAZNICE ,MA CERCETEZ si Mă Văd pe Nicăieri!😭😭
Orasul “Paradis” a Ars tot!!!! ABSOLUT Nimic nu a Mai Rămas, e prima Plagă Din viata mea Cu care ma confrunt! !! Rugați'va pt Noi. .Suntem în Maree Necaz 🙏🏻
Ma intreb eu :
Oare ELICOPTERELE ,AVIOANELE, de ce nu actioneaza ca sa salveze oamenii locului ?
Sa ne rugam fratilor pentru ca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa dea multa ploaie peste CALIFORNIA,acolo unde arde totul ,si astfel, IADUL sa ia sfarsit,iar locuitorii salvati.
Sa ne rugam impreuna,dragii mei.
Iata originalul Mesajului disperat:
            ((Din California un frate))
California este in FOC, VA RUGAM RUGATI'VA PT NOI 🙏🏻🙏🏻😭. Ieri am intrat in panica, nu putem Respira din pricina fumului... Ne ustura ochii , gâtul si nu putem lua aer curat , poluarea este ftt Mare. Domnul sa Va Rasplateasca.
Nu pot pleca ,Se Blocheaza toate drumurile si e tot mai Periculos. Universitatile s-au oprit.
Arde si Sudul, arde si Nordul. 😭Orașul Malibu e in flacari. Ard palatele bogatilor cum arde Miristea.
DUMNEZEU A INTRAT la JUDECATĂ CU NELEGIUIREA❗❗ Nu avem unde fugii.
Focul inainteaza cu asa o Viteza ..încât Oamenii sunt Neputinciosi.E usor sa arzi de viu???😭😭ACUM ÎN ACESTEA CLIPE GROAZNICE ,MA CERCETEZ si Mă Văd pe Nicăieri!😭😭
Orasul “Paradis” a Ars tot!!!! ABSOLUT Nimic nu a Mai Rămas, e prima Plagă Din viata mea Cu care ma confrunt! !! Rugați'va pt Noi. .Suntem în Maree Necaz ❗🙏🏻
.


Sfârşitul conversaţie


Iata dragii mei si articolul meu din anul

 2014,referitor la California :

7 mai 2014 - SE VA ÎNTÂMPLA ÎN CALIFORNIA ! ... VA ÎNTÂMPLA CEVA , DESPRE CARE VA AFLA O LUME ÎNTREAGĂ ! ... mariaghiorghiu.blogspot.com.

                            7  Mai  2014 , ora 15,30 !

În timp ce scriam pe Blog ,am fost întreruptă de un Glas tainic, care urma să spună ceva, la fel de tainic.
Glasul s-a abţinut de la detalii ,dar tonul glasului lăsa să se citească printre rânduri. 
                                            Citez :

                  "Din ultimile estemitive....,
                   Din ultimile estemitive , în California ...."!

Şi glasul s-a oprit brusc, ca şi cum şi-ar fi dat seama că nu are voie sa dezvăluie mai mult.
Cuvântul  ESTEMITIVE , exact aşa mi-a fost spus de acel glas :

                                    "E-STE - MI - TI -VE  "!

Dragii mei, eu nu ştiu ce înseamnă aceste cuvinte şi ce se va întâmpla, nu ştiu cum să le descifrez. 
Dar cu siguranţă, timpul  ne va aduce DOVEZILE  despre CALIFORNIA şi să nădăjduim că vor fi din acelea fericite !
                                      Cu dragoste, Maria.

Din nefericire dragii mei, după 4 ani de zile de la acest MESAJ ,iata cum CALIFORNIA iese in evidenta pe intreg MAPAMONDUL nu cu vesti fericite,ci cu INCENDII DEVASTATOARE ale pădurilor,inclusiv a locuintelor din acele imprejurimi.
Sunt oameni multi morti, sunt oameni multi disparuti.
Iata:
Acum 2 zile - Meteorologii americani au anunţat ploaie în zonele devastate de incendii din nordul Californiei, în timp ce echipele de intervenţie continuă ...
Acum 3 zile - Bilanțul incendiului din California se înrăutățește de la o zi la alta. Peste o mie de persoane sunt în continuare de negăsit. În plus ...

Acum 1 zi - Incendiile din California au fost surprinse cu o dronă și cu toate că majoritatea caselor din apropierea acestora au fost mistuite de flăcări.

Drama unei românce din California, rămasă pe drumuri după incendii. ”Nu am curent, telefon, internet”

Ultimul update: Luni 19 Noiembrie 2018 17:56
Data publicarii: Luni 19 Noiembrie 2018 17:50
Categorie: Internaţional

incendiu california
O româncă stabilită în America a reuşit să mobilizeze zeci de persoane de peste Ocean să doneze pentru o scriitoare din Bârlad, mutată în California în urmă de mai bine de 20 de ani.
Femeia şi-a pierdut casa în urma incendiilor violente de vegetaţie, iar acum este nevoită să îşi ia toată viaţa de la capăt. În total 74 de persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 1.000 de persoane sunt date dispărute.
”Nu am curent, nu mai merge nimic – nici telefon, nici internet, nici Facebook, nici TV, nimic. Sunt izolată. Nu mai pot gândi. Spaima îşi pune ghearele pe inima mea. Mi-o strânge. Mă sufoc”- aşa îşi începe povestea terifiantă prin care a trecut scriitoarea românca Elena Buzatu, mutată în America de mai bine de 20 de ani împreună cu familia ei.
Ea avea casa în oraşul Magalia, din California. Când a început infernul era singură, cu probleme la un picior şi deşi a încercat să scoată maşina din garaj nu a putut. Au urmat clipe îngrozitoare, iar cea care a salvat-o a fost fiica ei, care venea de la serviciu. Din fericire a reuşit să o scoată la timp, s-au urcat în maşină şi au fugit din infern. Pe drum însă pericolul era uriaş.
Natalia Ghilașcu, româncă stabilită în Los Angeles: “Drumul pe care l-au făcut era de 5 ore, au trebuit să meargă prin flăcări, drumuri unde totul se prăbuşea, maşinile erau în ardere. Au reuşit să ocolească, fiica venea prin pădure şi practic GPSul nu mai putea să îi ajute pentru că trebuia să cunoască de unii singuri unele căi să evite unele pericole. Practic era nevoie să mergi cu maşina spre flăcări şi nu ştiai dacă va exista cale întoarsă. A fost ceva dezastruos. A reuşit să îşi ia lucruri foarte puţine, o periuţă de dinţi, pijama. E o situaţie nemaipomenită, a reuşit să urmărească ce a lăsat în urmă pe Google Earth, unde a văzut casele ruinate.”
Elena sta acum la câţiva prieteni într-un orăşel învecinat, dar nu mai are nimic. Ne-a mărturisit că amintirile de pe meleagurile noastre şi inclusiv cărţile ei au fost mistuite de flăcări.
”Şi iar am simţit cum îmi fuge pământul de sub picioare amintindu-mi că am pierdut toate albumele cu poze, şi cele pe hârtie fotografică, dar şi pe acelea salvate pe memorii externe, mai ales pe acelea care ne aminteau de copilăria noastră, dar şi a copiilor noştri, de viaţa noastră toată petrecută în ţară alături de familie, de prieteni, de colegi de muncă, de locuri dragi sufletului nostru pe oriunde ne-a călcat piciorul.”
Colega ei, de la ziarul Hora, unde scrie, a demarat pe o platformă o campanie de strângere de fonduri şi deja zeci de persoane au fost impresionate de povestea ei.
Natalia Ghilașcu, româncă stabilită în America: “Am reuşit să o ajutăm cumva, primul meu gând a fost să deschidem o colectare de fonduri şi de 3 zile lumea a reacţionat, circa 30 de persoane au adunat deja 3.000 de dolari şi speram că această iniţiativă o va ajuta să îşi cumpere lucrurile necesare. Este practic o avuţie la care lucrezi zi de zi şi toată munca ta s-a risipit. Au venit camioane cu produse de primă necesitate.”
Peste 10.000 de locuinţe au fost afectate de uriaşul incendiu care a afectat o bună parte din pădurile din California.
Peste 300 de mii de oameni au fost evacuați în California. Donald Trump a anunțat stare de urgență.
Potrivit Sheriffului regiunii Camp din California, Kory Honea, numărul morților în urma incendiilor a ajuns la 42 de persoane.
„Astăzi au fost găsite alte 13 cadavre, 10 dintre care în orașul Paradise, alte trei în regiunea Konkou”, a declarat Honea.
Amintim că un incendiu devastator a izbucnit pe 9 noiembrie în California. Flăcările au cuprins pădurile din apropiere, apoi au pârjolit tot ce se afla în raza localității. Orașul Paradise a fost distrus complet de incendiu.
Focul s-a răspândit pe o suprafață de 40 de mii de hectare. Incendiile persistă din cauza vântului puternice și a secetei severe din zonă. 
Peste 6.700 de case și clădiri de birouri au fost distruse. Incendiul este considerat unul dintre cele mai distructive din istoria Californiei.i-
Sursa: StirilePROTV

19 comentarii:

  1. Iată ziua plății ziua judecății!,, Și strigătul lor a ajuns până la cer și sângele lor cere dreptate,, Câți oameni nevinovați ați ucis, copii, bătrâni câți oameni nevinovați ați schilodit le-ați distrus casele v-ați hrănit cu carnea lor și le-ați băut sângele, Irak, Siria, Yemen. Iată ziua plății, ziua judecății! - craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crăciun .....
      Ce vină au acei oameni nevinovați , bătrâni , bolnavi sau copii ? Așa cum in războaie , mor oameni nevinovați , așa si aici . Si bietele animale care mor pe capete , ele ce vină au ?? Unde este vina lor ?
      😪😪😪😪😪😪

      Ștergere
    2. Focul din California a fost pus, de niste "binevoitori".

      https://www.youtube.com/watch?v=46-LVjiNczk

      Ștergere
  2. Doamna Maria aici sa ma ierte Dumnexeu daca gresesc dar este o mana criminala.
    Un atac terorist,un incendiu de la cei care detin Imobiliarele pentru a castiga bani din necazul oamenilor care tre uie sa construiasca din nou.
    In zilele de azi este atat de mare goana dupa bani in cit multi isi pierd umanitate nu se mai gandesc la viata cuiva.
    Cu mult drag doamna Maria si Bunul Dumnezeu sa ne apere de tot raul.

    RăspundețiȘtergere
  3. https://youtu.be/Fc6E6mbqAfQ

    RăspundețiȘtergere
  4. Craciun,nu este nici o zi a judecatii ci intentii criminale ale celor care vor planeta pentru ei,speriind oamenii facandu-i sa renunte la ideea de a se mai reintrupa pe aceasta planeta.Toate necazurile oamenilor vin din partea acestor specii ne-umane, dar care locuiesc pe Terra de mii de ani.Bineinteles ca,daca oamenii nu ar trai inconstient ar stii cum sa contracareze aceasta intentie.Pana la constientizarea omului ,acestia fac ce vor cu noi, iar noi habar nu avem de ce anume se intampla, caci noi le-am dat puterea prin vointa noastra, vazandu-i ca pe zei cerandu-le ajutorul.Omul habar nu are cui adreseaza rugaciuni,caci acestea nu ajung la fiintele de lumina ci la cei cu care vibreaza omul in conditiile sale de suparare si deznadejde.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  5. http://profetieavertisment.ro/mesaje/53/omul-va-fi-pedepsit-in-acest-an-al-purificarii/

    RăspundețiȘtergere
  6. http://profetieavertisment.ro/mesaje/406/dumnezeu-tatal-ii-iubeste-si-pe-aceia-care-comit-pacate-ingrozitoare/

    RăspundețiȘtergere
  7. 21:24Craciun stie ce spune pt ca nu el a vorbit si Dumnezeu caci ale Lui sunt profetiile.Multi nu intelegeti judecatile lui Dumnezeu.In California este o mare destrabalare si satanism.Vedeti cum s-au razvratit mereu contra lui Dumnezeu si ce mod de viata au.Si in alegerile prezidentiale au sustinut-o pe H.Clinynton care sprijinea homo si lesby si multe alte stricaciuni.Asa se va intampla de acum pe tot pamantul toti stricatii si necredinciosii vor arde.Nu o spun eu ci Dumnezeu caci iata a venit Marea Zi a Judecatii.Sa ia aminte si Europa si Romania mai ales tinetetul care isi face veacul prin cluburi si desfranari cu droguri betii avorturi moda si muzica iar de Dumnezeu si biserica n-au habar.Stau toata ziua pe tel si tableta sunt inculti si dezorientati.Si toate acestea pt ca au ascultat de inselaciunile tehnologiei si amagirile Occidentului si nu s-au intors la credinta si sub protectia Lui Dumnezeu ce le poate salva sufletele.Iar cei care au intuit totusi ce se petrece pe pamant(lupta dintre lumina si intuneric) au luat calea gresita si pierzatoare a invataturilor new age(yoga puterea mintii a talismanelor numerologia etc.etc.)care nu duc la Mantuire.Singura si cea mai sigura cale e cea aratata de IISUS in Sf.Evanghelie, a credintei sincere si puternice in Cuvantul si Puterea lui Dumnezeu prin Fiul Sau Iubit si Mantuitorul lumii.Amin!

    RăspundețiȘtergere
  8. Un uragan de forma oscura se apropie de pamint cu o viteza de 500 km pe ora dumnezeu si maicuta domnului aparane ocrotestene pazestene amin

    RăspundețiȘtergere
  9. Un uragan de forma oscura se apropie de pamint cu o viteza de 500 km pe ora dumnezeu si maicuta domnului aparane ocrotestene pazestene amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17:15, da-ne mai multe detalii.

      Ștergere
    2. 22:26 Am incercat sa-ti furnizez info+sidu.ul cu detalii referitor la acest subiect insa A FOST CENZURAT -neacceptat, ( un subiect decent informational,Probabil acum trebuiesc doar subiecte de barfa.

      Ștergere
  10. Mesajul de la impostorul -craciun' cel cu diacritice e menit sa stirneasca pe blog antipatii si discordie anticonstructive.
    Eu scriu cu caractere fara diacritice si nu ma caracterizeaza astfel de obraznicii
    Atentie la impostor cu diacritice,21,24 ;13,19;17,11 caci urmareste zizania pe blog si antipatia pe subsemnatul prin compromiterea numelui si a liberului arbiru.
    E un profesionist din serverul din Bucuresti de urmarire a internetului care vrea sa instaleze neincrederea printre comentatori-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. 22:13Chiar de nu este adevaratul Craciun(desi e posibil sa aiba acelasi nume) ceea ce a spus este adevarat.Prin multi oameni si prin multe situatii Dumnezeu face testari pt alegerea "graului" de "neghina"pt a vedea cine merge cu curaj pana la capat si cine se "leapada" de El .Atentie!

    RăspundețiȘtergere
  12. 23,58 nu e Craciun cum nu sint eu popa .A imitat numele cu diacritic apoi dupa ce sau prins si alti nu mai pune coama la a,iar de folosit a luat din citatele mele iar apoi ale altora folosind programe de profesionisti-craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. 10:51, craciun de la 16:00, spune adevaruri. Tu, in schimb, ai o singura buba...si o tot repeti aici pe blog. Craciun de la 16:00, scrie mesaje interesante. Ale tale, nu merita atentie! Sunt minciuni.

    RăspundețiȘtergere
  14. 19,58 impostor-craciun ,dar tu vorbesti de Craciun ,ce parere sa am despre atita spirit de neobservatie,sau te-i mutat in server la alt calculator fara diacritice?

    RăspundețiȘtergere