miercuri, 7 noiembrie 2018

UN OM ÎN FRUNTEA STATULUI ,LA MARE ANANGHIE !


Imagini pentru maica domnului plange
                                7 Noiembrie 2018,ora 6,15 !

                                 Dragii mei,

În aceasta dimineata m-a trezit o lumina alba si stralucitoare ,lumina care-mi arata un birou impozant,iar de partea cealalta a biroului, adica nu partea sefului, statea un om de rang inalt,ca la audieri.
Acest om in Stat,era extrem de trist ,extrem de ingrijorat si isi tinea capul in maini,isi freca obrajii de ingrijorare.
La un moment dat, barbatul isi ia capul din mainile sale si priveste la cel care-l audia, si pe care eu nu-l vedeam.
Asa din stand jos pe scaun , îi zice nervos ,gesticuland cu mâna dreapta ca si cum ar vrea ca sa-l opreasca pe cel care-l interoga,din a-i mai spune ceva.
El spune asa gesticuland:

                 "Hop ! Hop ! Hop!
               Am rămas fara moment.
           Cu totii sa ne depărtam de la discernamant!"
După care dragilor, aud glas care-i da replica celui ce-i cerea ca sa judece fara discernamant :
Citez:
                "Ghinion !
                 Ghinion puternic,extra -ulic !"

Dragii mei,desi in viata de zi cu zi ,acest om in fruntea Statului vorbeste de dreptate,vorbeste de adevar si de starpirea coruptiei,iata acum, chiar el îi cere celui care-i punea intrebari,sa nu mai gandeasca logic, sa gandeasca fara discernamant; sa se indeparteze de cum ar trebui rezolvat corect cazul.
Cine este acest personaj fratilor, nu va pot spune.
Asa cum v-am mai spus,am multe MESAJE de acest gen,Mesaje pe care nu le voi publica niciodata pe Blog, cu nume si prenume.
Despre acest Mesaj insa,va pot spune ca este "geamanul " ,este ca o continuare a acestui MESAJ de mai jos:


Acum 2 zile - O DEMISIE LA NIVEL ÎNALT ! DE BUNA VOIE SI NESILIT DE NIMENI ,ITI DAI DEMISIA? 5 Noiembrie 2018,ora 6,37 dimineata ! Dragii mei,

Dragii mei,vom fi martorii multor schimbari majore in STATUL ROMÂN,si ma refer aici ,la nivelul cel mai inalt, iar multi dintre noi cei care ,"am idolatrizat" anumiti sefi in Stat,vorm fi tare dezamagiti si vom avea un gust amar pentru multa vreme.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului ,ca sa ne daruiasca multa sanatate si multa putere sufleteasca,pentru a putea face faţă la toate cate ne asteapta.
                      Cu dragoste,Maria.


P.S.

 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://1.bp.blogspot.com/-hygcXuHRA-w/V7oIhxgiXoI/AAAAAAAAAEQ/J-58X6g3fskjoLAy8-aH65tX4fJIVgyOgCLcB/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

                .


            



           

55 de comentarii:

  1. S-ar putea sa fie Klaus Johannis dupa dezvaluirile din valizele lui Dragnea, dar cel mai rau lucru este faptul ca asemenea oameni certati cu legea ajung sa conduca Romania si nu este singurul. Aceasta arata cat de vulneravila este aceasta tara, cu servicii secrete foarte bine platite dar ineficiente in astfel de situatii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17 dosare deschise la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia l-au vizat pe Klaus Iohannis

      https://www.romaniatv.net/17-dosare-deschise-la-parchetul-alba-l-au-vizat-pe-klaus-iohannis_446722.html

      Ștergere
    2. Care valize, cele cu gogoși ?

      Ștergere
    3. 11:02, Nu valiza cu gogosile de la Rise Project ci cealalta cu dosarele lui Iohannis!

      Ștergere
  2. Ce inseamna extraulic, nu am gasit in dictionar aceasta exprimare/cuvant. Ce limbaj folosesc unele spirite care comunica aceste mesaje.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sigur un on drag tie. Nu e frumos sa tainuiesti mesajele, da.ke drumul ca altfel nu au valoare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dna Maria dvs ati vazut la tv.IN CE HAL A DEVALIZAT DRAGNEA BUGETUL ROMANIEI???CUM A LUAT HOTELUL TURIST(pt.fosta sotie)FERMA DE ANIMALE(pt.fiul lui),APROAPE REUSISE CU INSULA BELINA,FIRMA TELDRUM si f.f.multe altele de parca le a mostenit de la maica sa!!! E IMPOSIBIL SA NU VEDETI TOATE ASTEA !!! Si dvs îi dati zor cu Iohannis!!!! Pt.ca Dragnea a furat enorm pt.familia lui (de parcă nu l mai sătura Dumnezeu) ESTE VINOVAT IOHANNIS !!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In afara de Iliescu toti au fost niste hoti ordinari, iar vina lui Iliescu este ca i-a protejat pe hoti. El a stat in fata ca acoperire, iar ceilalti sa poata fura linistiti sub protectia sa. Acest neam de hoti inca nu a putut da tarii un om si pentru popor.

      Ștergere
    2. Iohanis si-a însușit case prin fals. Asta nu vedeti? La dragnea or fi afaceri. Însă adevăratul infractor" este iohanis

      Ștergere
    3. 22.31 vai de casele alea. Valy draga, du-te si viziteaza Teleorman si stai de vorba cu oamenii despre dragnea. O sa ai mari surprize iar casele lui Iohannis nu valoreaza mai nimic pe langa fabuloasa avere a cumanului. Sasii le abandonau sau le vindeau pe nimic atunci cand plecau din tara. Nu zic ca o fi vreun sfant dar nu poate fi comparat cu dragnea care a ingenunchiat o tara intreaga.Dinamiteaza tot pe unde trece, in interes propriu. A spus si spune numai minciuni. Relatia cu fatuca de 25 de ani este o rusine si face de ras familia traditionala. Curios e ca dna Maria nu are nimic de zis despre asta dar condamna un om ca nu are copii. Poate ca nu a putut sa faca si nici sa infieze nu i-a fost comod. Sa condamni un om pentru asa ceva este o rusine. Sunt parinti care isi violeaza copiii. Daca ai copii este o garantie ca esti om bun? Nu cred. Numai cand ma uit la dragnea si imi dau seama ca nu-i asa.

      Ștergere
    4. 22:31, de unde aparusi,bre? Apropo', tu cate case ai? Dar afaceri?
      Tu esti ala care striga "hotii"!
      Hotul apara hotii!

      Ștergere
  5. Replica si vorba veche,'Ghinion' ,o cam stiu romanii

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu spun că Iohannis e ,,neprihănit" dar nu vedeti nimic la Dragnea???Ca a acumulat o avere imensa,ca la nunta fiului a fost cu amanta (mai mica decat mireasa) si multe altele !!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O nimica toata, 13:37! Doar 4 Ha ... pe care se gsesc... o "cociaba"... o "balta"... un teren de tenis...o sera de legume... si muuulte altele... Cum e omul. Stange, strange...si cand pleaca ia cu el patru scanduri... Garsoniera e mica...

      Ștergere
    2. 21.19 ai uitat sa mentionezi ca si-a luat si o tara intreaga pe persoana fizica, asta e cel mai grav, ca o siluieste in fiecare zi in mod diabolic. Cineva aici pe „blogul lui Dumnezeu”, tace in privinta lui dar nu face bine acoperind mizeria.

      Ștergere
  7. Replica deja cunoscuta a presedintelui " ghinion" , nu mă bucur de râul cuiva , indiferent cine este , dar, știu că în general cu ce mina dai ,tot cu aia primești....sa i lumineze Dumnezeu mintea .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si tie, an13:56. Sa iti lumineze Dumnezeu mintea, ptr.ca tare ai nevoie. Amin.

      Ștergere
    2. 21.20 mi-ai luat vorba din gura. Asta voiam sa spun si eu!

      Ștergere
    3. 13.56 daca e asa atunci dragnea a „dat” multe (lovituri) la viata lui(de borfas) daca are o avere imensa. Numai din avion se poate vedea in intregime. Si asta nu e tot!

      Ghinion, domnule, ghinion! Toate trag la Dragnea desi el nu face nimic, nu stie nimic, n-a vorbit cu nimeni daca il ia cineva la intrebari. Ce, sunteti procurori?

      Ștergere
    4. 02:49, nu purta tu grija lui Dragnea, poarta tu grija lui Iohannis, caci multe vom mai afla!

      Ștergere
    5. 13.49 cap patrat, crezi ca pe dragnea il va egala cineva vreodata? Te inseli!
      Dar par ti-am mai spus ca „grija” ne-o poarta dragnea noua, nu eu lui!
      Tie ti-a dat ordin seful pe cine trebuie sa urasti? Dragnea e cumva seful tau? Cat ai furat pana acum? Cate case ai? Cate conturi in Brazilia? Ca daca nu, te voi suspecta de prostie!

      Ștergere
    6. 02:45, dar cata neputinta in intelegerea lucrurilor prezinti. Obsesia pe care ai dezvoltat-o te poseda. Nah, te vei trezi tu la un moment dat. Abia atunci vei intelege cum stau cu adevarat lucrurile.

      Ștergere
  8. Doamna Maria faca-se voia Domnului ca a noastra este tare greu de a mai vedea odata liniste in aceasta tara.
    Cel care trebuie sa dea socoteala sa dea.
    Ma gandesc cine poate fi.
    Hotul striga hotii,coruptul striga coruptii.
    Sa vedem ce o sa iasa.
    Cu mult drag doamna Maria di sa faca Dumnezeu lumina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa se faca voia legii ca de aceea s-au facut legile, altfel eram inca in primitivism, cu legea celui mai tare.

      Ștergere
    2. 16.55 tocmai ca legile nu mai sunt legi drepte, le stramba „bravo, Tudorele” de nu se vad! Un violator al legii regegat de propria breasla! Cum o mai dormi linistit omul asta?

      Ștergere
    3. Dupa care legi? Dupa protocoale?

      Ștergere
    4. Protocoalele au si ele rolul lor, dar pentru siguranta Romaniei nu pentru dosare false in scopul eliminarii contracandidatilor politici. Acestea-i apartin maleficului Basescu fiindca el le-a infiintat si i-a pus "sa-i faca" pe unii care nu-i placeau lui.

      Ștergere
    5. 05.02 dar ce au acele protocoale? Spune undeva ca ar fi ilegale? Ce lege e aceea care spune ca trebuie sa anunti persoana in termen de 60 de zile ca este interceptata? Oare se va mai prinde vreun infractor in tara asta vreodata?
      Iar tu, 05.02 care ma intrebi de protocoale, esti si tu din gasca de infractori a lui lui dragnea care asteapta sa i se anuleze pedeapsa pe motiv de protocol? Toti fanii Mariei sunt din partid? Pai de ce nu spuneti asa, va lasam sa vorbiti singuri, pe limba voastra de infractori ca voi o cunoasteti cel mai bine. Si apoi sa va mancati intre voi!

      Ștergere
    6. PROTOCOALELE AU SARIT IN AER – Curtea Militara de Apel Bucuresti a declarat ILEGALE Protocoalele PICCJ-SRI, intrucat “adauga la lege”. Judecatorii Constantin Udrea si Radu Stancu: “Principiile constitutionale exclud categoric ca Protocolul strict secret sa fie incorporat obscur in procedura penala... A fost nesocotit principiul loialitatii probelor – prin activitatea comuna a echipelor mixte (procurori si lucratori SRI)... Sunt nule absolut probele obtinute de echipele mixte” (Decizia)

      "Printr-o decizie definitiva, cei doi judecatori au declarat Protocolul PICCJ-SRI din 2009 - semnat de Laura Kovesi, George Maior si Florian Coldea – ca fiind ilegal, intrucat el “adauga la lege” si a fost introdus “in mod obscur in procedura penala”. Judecatorii Constantin Udrea si Radu Stancu au stabilit ca Protocolul PICCJ-SRI din 2009 contine dispozitii contrare Constitutiei si produce efecte nocive, in special incalcarea principiului loialitatii probelor, incalcare produsa prin activitatea celebrelor “echipe mixte” formate din procurori si lucratori SRI, astfel incat probele obtinute de aceste “echipe mixte” sunt nule absolut."

      https://www.luju.ro/institutii/servicii-secrete/protocoalele-au-sarit-in-aer-curtea-militara-de-apel-bucuresti-a-declarat-ilegale-protocoalele-piccj-sri-intrucat-adauga-la-lege-judecatorii-constantin-udrea-si-radu-stancu-principiile-constitutionale-exclud-categoric-ca-protocolul-strict-secret-sa-fie-in

      Ștergere
    7. Cine spune asta, LUJU.RO? Pai tu stii cine scrie la mizeria asta de ziar? Slugile lui Dragnea, fraiere! Doar nu era sa scrie de rau despre el!

      Ștergere
    8. 02:47, nu Luju ci Curtea Militara de Apel Bucuresti spune ca sunt ilegale. Nici atat nu ai putut pricepe?

      Ștergere
  9. Puscaria ii maninca pe toti care au guvernat si au furat ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iadul ii mananca pe cei care au bagat in inchisoare oameni nevnovati.

      Ștergere
    2. Nu-i va manca pentru ca se apara recicproc. Hotii politici cand fura au grija sa imparta si cu cei care reprezinta legea, ancheteaza s-au judeca.

      Ștergere
    3. Amin! De la cel mai mic la cel mai mare! Amin!

      Ștergere
  10. Cutremur acum un minut de 3 grade in Vrancea

    RăspundețiȘtergere
  11. http://profetieavertisment.ro/mesaje/96/mesaj-de-avertizare-pentru-conducatorii-lumii/

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce puscarie,ma copii,hotel de 3 stele si pe altii leo trag totiI...

    RăspundețiȘtergere
  13. Răspunsuri
    1. Raspuns gresit. Tariceanu nu e "geaman". Iohannis este. La fiecare vine randul.
      Este logic ca dna Maria sa nu dezvaluie anumite nume pe blog nu i mai cereti adta, puneti va mintea la contributie.

      Ștergere
  14. Moldovenilor sa dat lege pentru autostrada A8 Tirgu Mures-Iasi cu termen de executie incert ca sa aveti timp sa va desemnati un candidat la viitoarele alegeri care sa fie in stare sa puna legea in practica-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu as vota-o pe blonda aia creata de la Bruxelles insa nu stiu daca are sanse caci apara interesele ue

      Ștergere
  15. Candidatul la presedentie Tariceanu are deschis la DNA dosar pentru luare de mita in cazul Microsoft.
    _Dar ceilalti?
    -Ei nu-s candidati.

    RăspundețiȘtergere
  16. “geamanul” se referea la articol nu la zodie. Dumnezeu sa va aiba in paza, doamna Maria!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu toti au rabdarea sa citeasca si sa priceapa corect ce scrie Maria.

      Ștergere
  17. .....sa ne departam de la dicernamant....
    Cel care cere ca omul sa se indeparteze de discernamant,este cel intunecat.

    RăspundețiȘtergere
  18. Toata aceasta tevatura nu aduce nimic bun.
    Doamne dale mintea de pe urma.
    Nu concep cum pot unii din conducerea acestei tari sa doarma linistiti?
    Omul care munceste nu mai stie cum sa dramuiasca putini bani care ii primeste din munca si ce munca nu au timp nici sa se mai joace cu un copil,lucreaza multi de dimineata pana seara si cei care sunt platiti din bani nostri nu sunt instare sa faca ceva pentru acest popor care numai vede decat cearta lor.
    CINE A GRESIT SA PLATEASCA.
    AR TREBUI SA PLATEASCA SI PENTRU NEREALIZAREA TRAIULUI MAI BUN AL OAMEMILOR.
    EU DACA NU FAC CE TREBUIE LA SERVICI NU IAU BANII.
    ASA SI LA EI SA NU MAI IA BANII NOSTRI DEGEABA.
    DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI SA LE DEA MINTE SI CREDINTA.
    CAND AU JURAT PE BIBLIE NU LE ESTE FRICA?
    DOAMNA MARIA SUNT SUPARATA PE EI VA SUNT ROMANI SI SE MANANCA PRECUM CAINII.
    CU MULT DRAG DOAMNA MARIA DOAMNE AJUTA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se mananca doar la TV dar in spate isi fac facutele din banul public sub protectia legilor facute pentru ei.

      Ștergere
  19. Aulic - Curte care tine de un suveran germanic, consilier.Tribunal suprem,rafinat ,elegant tot germanic-craciun

    RăspundețiȘtergere