duminică, 25 noiembrie 2018

63 DE MORTI ! AVEM 63 DE MORTI !


             25 Noiembrie 2018,ora 5,34 dimineata !

                      Imagini pentru sfant treime

                               Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi,ma trezeste un glas care anunta o cumplita Tragedie.
Glasul spunea asa:

              "Avem 63 de morti .
               63 de morti."

Iata dragii mei, din nefericire,vom auzi de un alt carnagiu.Vom auzi de 63 de suflete care-si vor lua zborul catre Cerul Lui Dumnezeu.
Ce anume se va intampla,sau unde si cand,nu mi s-a descoperit.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa ne ierte pe noi toti, si sa treaca de este posibil ,acest PAHAR pentru cele 63 de persoane care urmeaza a pleca dintre noi.
Sa nu uitam fratilor ca sa multumim in fiecare clipă DOMNULUI pentru faptul ca traim, avem pe cei dragi langa noi,suntem sanatosi,respiram, vedem lumina zilei si a Soarelui ,si nu in ultimul rand, ne putem purta singuri de grija,alaturi de Dragostea si Iubirea Mantuitorului Hristos si a Impărătesei Cerului si a Pămantului,Cărora Li se cuvine toata cinstea ,slava si inchinarea,Amin.
                               Cu dragoste,Maria.

P.S.

 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

                .














16 comentarii:

  1. Poate are legaturi cu marele cutremur sau cu 1 Decembrie, vreun atentat. Doamne ferește!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa aibe legatura cu mesajul anterior ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne fereste doamna Maria.
    Cine stie ce mai pregatesc cei care nu il au pe Dumnezeu de Ziua Nationala?
    Cu mult drag si Bunul Dumnezeu sa ne apere de tot raul si necazul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu zic sa avem incredere in institutiile satului, in cazul in care unii au in plan sa produca razmerita, haos si care se vor deda la a ataca reprezentantii fortelor de ordine.
      Ati vazut ca in Franta, presedintele Macron le-a spus acelor protestatari " Rusine"?! Au procedat corect jandarmii francezi, ca si in Belgia, Germania, Anglia, Spania, romania si iun alte state unde protestatarii sunt agresivi.

      Ștergere
  4. 16.57 e o diferenta ca de la cer la pamant. In 10 august , jandarmeria a atacat persoane nevinovate si pasnice. Pe cand in Franta s-au facut baricade si s-au atacat jandarmii. Nu amesteca lucrurile, psdisto!Gargara psd se face din plin si aici pe blog!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,22:30 ai dreptate ca e mare diferenta,dar in alt sens decat cel cu sloganul dezinformant"manifestanti pasnici si nevinovati,reprimati brutal de catre jandarmieria psd".In realitate sunt doua diferente mari!:1. intre jandarmii nostri si cei francezi.Cei romani au actionat mult mai tarziu,mai bland si mai prudent,mai nehotarat,fata de cei francezi.Cei francezi nici macar nu le-au dat posibilitatea demonstrantilor,sa se apropie la mai putin de 600 de metri de cladirea oficiala prezidentiala,pe care acestia vroiau sa o ia cu asalt,dupa modelul nostru(unde s-a fortat intrarea in guvern exact din fata cladirii).Ca sa nu se apropie de cladirea statala,i-au gazat si inghetat cu apa din abundenta,cand erau inca departe de cladire,chiar daca nu erau agresivi(la inceput).Apoi i-au ciomagit.Singura asemanare dintre jandarmeriile noastre,este ca,amandoua au actionat ca reactie la agresivitatea demonstrantilor.
      2.In ceea ce priveste demonstrantii,iarasi este o mare deosebire:cei din Paris au fost mai putin agresivi decat ai nostri,dar au fost reprimati mai dur.S-a intamplat sa fiu aici in interes de serviciu,cazat la hotelul Concordia,de unde se vede perfect tot bulevardul si Arcul de Triumf(si turnul Eifel),si am vazut clar toate miscarile de trupe.Ce am vazut mult deosebit de ce a fost la noi,este ca,protestantii francezi pasnici s-au indepartat imediat de grupele agresive(imprastiindu-se pe strazile laturalnice),lasand cale libera jandarmilor ptr a-i anihila pe cei violenti,ceea ce la noi a fost exact pe dos.La noi,cei"pasnici si nevinovati"au ramas dupa ce au vazut ca sunt grupuri violente printre ei,si au continuat sa ramana in piata si dupa atentionarea repetata,dovedind astfel,ca i-au sprijinit pe cei agresivi,facand corp comun si nelasand cale libera jandarmilor,catre gruparile violente.Asa ca,numitii"demonstranti pasnici",au actionat in complicitate cu avangarda violenta.In consecinta,au primit ceea ce s-a trimis catre cei violenti,de care erau practic lipiti.Ca agresivitate,am observat ca cei francezi nu au lovit jandarmii cu borduri,nu au aruncat cu fecale si sticle incendiare in jandarmi,nu au blocat circulatia,nici nu au ciomagit jandarmierite si sustras pistoale,si nici nu au amenintat cu moartea jandarmii.Doar au incendiat cauciucuri si masini,au indepartat grilaje limitatoare,au strigat jos Macron",si au marsaluit spre resedinta prezidentiala.Bravo jandarmii francezi!.Ne pot da lectii!.Ar trebui si ai nostri sa invete(de la ei)sa fie mai hotarati,mai duri si mai prompti.Aveau motive suficiente ai nostri sa fie tot asa,ptr ca"pasnicii"demonstranti,cu o avangarda bine organizata(de tip militar)au atacat cladirea guvernului din 5 directii,ca la razboi.Aaa,si mai este o deosebire mare:jandarmii francezi au primit si munitie de razboi(gloante adevarate)si instructiuni de a le folosi(impusca)pe cei ce eventual ar fi reusit sa se apropie prea mult de cladirea prezidentiala.Am auzit cu urechile mele cum erau instruiti in acest sens, in timp ce se grupau langa hotel si se pregateau sa intre pe bulevard.Trebuiau sa actioneze gradual ca sa-i imprastie cu orice pret pe demonstranti,intai cu gaze,apoi cu tunuri cu apa,batai cu pulane,arestari,si daca nu reuseau-in ultima instanta-cu arme de foc ca impotriva unor teroristi!Ptr ca astfel sunt considerati in Franta cei ce ataca a cladire prezidentiala(sau guvern):niste teroristi!Vreau o minune!Sa vina jandarmii francezi sa ne gestioneze ei toate demonstratiile noastre pasnice,de genul celei din 10 august.Sigur ar fi impuscat cativa teroristi pasnici,daca ei si nu ai nostri,ar fi fost in 10 august!Si nimeni nu le-ar fi reprosat nimic!Asta e realitatea.

      Ștergere
    2. 3.23, interes de servici zici hm...
      Ai zugravit perfect miscarile, esti un fin obs. ai fi un f.bun pictor: ((
      Totusi zi mai bine scopul si initiatorul :
      ca de O P R I T, am oprit eu si n-am facut-o decat asa, sa rad de ei nu din bunatate sau alte caritati...
      Ce se pare ca urmeaza, n-o sa mai opresc, probabil.

      Ștergere
    3. 22:30, nu-i asa cum zici tu. Jandarmeria romana a actionat foarte corect si a aparat institutiile statului si i-a aparat pe cei care protestau pasnic, desi mitingul era unul ilegal, nu avea autorizatie.

      Ștergere
    4. Da 10:45,sunt intreadevar un bun si fin observator.Pe cei cu initierea si scopul lor nu-i divulg(nici tu nu vrei asta din cauza juramantului pe care l-ai facut).Se vor divulga singuri,deoarece sunt destul de ingamfati si"superiori"incat vor face sigur greseli(deja au inceput)sunt deja furiosi si vor face si mai mari greseli,chiar daca in spatele lor este atotputernicul Satan.Iar acesta nu-i va salva,cand actiunea lor de prostire si folosire(in protestele"pasnice)a oitelor pasnice(prostite ca protesteaza ptr a obtine o lume mai buna),si a caprelor razboinice(care vor sa lupte de dragul luptei sau pentru bani)in proteste,vor esua.Vor esua sigur si pentru ca Dumnezeu Intreit in Persoana,Fiu si Duh Sfant,nu-i va lasa sa-si duca planul la bun sfarsit.Asa ca si eu pot sa rad,si sa ma amuz la fel de copios ca si tine!

      Ștergere
    5. 12.46 si 10.47
      Ati putea fi ambii formatori de opinii, leaderi de grup . Constat ca aveti un numitor comun , chiar daca va incadrati in varste diferite , scoli diferite . Interesant .

      Ștergere
  5. Asa este,si gaze au mai respirat si copii si femeile,nu ati vazut cu ce brutalitate au actionat si cu oamenii pasnici,dupa aceea,pe strazi laturalnice!?Asa ca rusine jandarmeriei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 23:47...1.Ce cautau cu copiii acolo,cand se anuntase pe toate canalele media ca va fi"revolutie"?Nu stiau acei parinti ca va fi o manifestatie violenta,chiar in plina epoca a facebookului si smartphonului,in care stau toata ziua cu privirea atintita?
      2.De ce nu au parasit piata cei cu copiii dupa ei,imediat ce au vazut primele manifestari violente si indemnuri la razboi printre protestatari(ca o masura de protectie ptr.proprii copii)?
      3.De ce s-a folosit si profitat de prezenta copiilor pana la ore tarzii(cand trebuiau sa doarma)in mijlocul violentelor,drept pretext emotional si scut de descurajare a jandarmilor(au reusit in parte,dupa cum spunea anonim 3:23,intrucat s-a actionat tarziu,nehotarat,mai bland ca in Franta,la un moment dat fiind noi-cei din piata-siguri ca vom castiga conflictul).Nu cumva pentru a reusi intrarea in guvern mai usor,pe principiul"lasa ca nu ne vor opri,bate sau gaza din cauza copiilor,iar noi vom putea pune stapanire astfel pe guvern fara batai mari de cap"?
      3.De ce asociatiile de protectie a copiilor,nu au deschis anchete impotriva acelor parinti inconstienti care si-au adus copiii la protest ?In Suedia sau Norvegia ar fi fost deja decazuti din drepturile parintesti,imediat dupa demonstratie si fara multa discutie,copii le-ar fi fost imediat luati de catre stat.In mod normal,copiii nu au ce cauta la un protest,oricat de pasnic ar fi,dar mai ales la unul violent,anuntat deja ca intentie razboinica in massmedia,facebook etc.cu o luna inainte.
      4.De ce o gramada de oameni pasnici ne-au urmat la protestul violent?Paradoxal,ramanand cu noi,chiar si pe strazile laturalnice,ne-au provocat numai greutati,si ne-au impiedicat in lupta noastra cu jandarmii!Din cauza acestor protestatari pasnici,care nu stiau la ce participau de fapt,nu am putut ridica baricadele planuite deja,pe strazile din jurul guvernului.Daca nu ar fi venit acesti"pasnici"care se plang acum ca au incasat gaze nevinovati,am fi reusit sa punem stapanire pe guvern.Inclin sa cred ca pasnicii au fost de fapt infiltrati de catre psd ptr a descuraja adevaratii protestatari,curajosi si barbati.
      PS.am 3 copii,am fost unul dintre"pasnicii"din piata,am aruncat cu pietre,am incasat gaze,dar mi-am asumat acest lucru,ca in orice razboi.Poate voi mai participa si la alte manifestatii la fel de "pasnice",dar in nici un caz,sub nici o forma si sub nici un pretext,nu-mi voi lua copiii cu mine.E o treaba de oameni mari si barbati razboinici,nu o treaba de copii,feministe si plangaciosi!
      Îi invit pe cei"pasnici"sa nu ne mai bage bete in roate,la viitoarele proteste anuntate deja ca violente.Asa vom reusi,clar si prin lupta cinstita sa rasturnam guvernul.

      Ștergere
  6. An.22.30 esti un mincinos#rezist!!!Jandarmeria si-a facut datoria!voi traditori ticalosi de tara Acum PE 1decembrie sper ca jandarmi romani au invatat ceva de la francezi.

    RăspundețiȘtergere
  7. 12.09 , trebuie totusi sa intelegi ca partea cu care tii tu este gresita, santeti folositi, atata tot.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa se ia de mana cu madam Carmen Harra..doua mincinoase

    RăspundețiȘtergere