vineri, 16 noiembrie 2018

HRISTOS RASTIGNIT PE CRUCE ,TATAL CEL CERESC DEASUPRA SA !


                      15  Noiembrie 2018,6,11 dimineata !

                                   Dragii mei,

În aceasta dimineata m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte, si vad deasupra patului meu intr-un nor alb -albastru cu Trupu-I gol ,doar cu o panza alba legata de mijloc .
MANTUITORUL era rastignit pe CRUCE ,iar de pe fruntea Sa curgeau şiruri de sange .
Palmele Sale erau insangerate foarte,iar talpile picioarelor Sale ,erau scaldate in sangele-i prea sfant.
La picioarele Lui IISUS HRISTOS,se afla un buchet mare si divin de Trandafiri albi adevarati.
                  
                                     Imagini pentru dumnezeu tatal

                    Imagini pentru IISUS RASTIGNIT.
                              Imagini pentru trandafiri albi


.Deasupra a toate acestea ,a apărut DUMNEZEU TATAL CEL CERESC, ce le acoperea pe toate cu norul Său alb orbitor de stralucitor.

Imagini pentru dumnezeu tatal,

Iata dragilor, cum DUMNEZEU TATAL a venit ca sa-I fie de ajutor FIULUI SĂU si MANTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS,in clipele cele grele si mai dureroase.
Peste buchetul de trandafiri albi,curgeau râuri de sânge sfant ,sânge ce-i colorau in rosii catifelati.
Dragii mei , noi sa lasam sa curga lacrimi de curatire a sufletului,lacrimi de iubire si de pocainta pentru cât a pătimit IISUS HRISTOS pentru ca noi sa ne mantuim.
Sa ne rugam TATALUI CERESC ca sa ne ierte pentru toate câte am gresit,sa ne rugam Maicii Prea Curate Fecioare Maria,ca sa ne ocroteasca cu Mila si cu Dragostea Sa.
Sa incercam ca sa devenim mai buni si mai milostivi, mai tari in Credinta ,Nadejde si Dragoste intru PREA SFANTA TREIME si MAICA LUMINII ,si-atunci vom fi vrednici ca sa ne putem numi crestini adevarati si Fii ai LUI DUMNEZEU.
                              Cu dragoste,Maria.



P.S.

 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://1.bp.blogspot.com/-hygcXuHRA-w/V7oIhxgiXoI/AAAAAAAAAEQ/J-58X6g3fskjoLAy8-aH65tX4fJIVgyOgCLcB/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

                .





15 comentarii:

  1. Răutatea, lăcomia și prostia oamenilor care se lasă amăgiți și subjugati prin patimi de diavol, îl va răstignit din nou pe Domnul.
    Războiul care stă înceapă nu este dorit dar este îngăduit de Tatăl Ceresc și de Fiul Său, pentru trezirea și luminarea noastră, pentru întoarcerea la Hristos Domnul și pentru trierea noastră.
    Pentru cei care nu știu, noi suntem nemuritori, pentru că sufletul este nemuritor, muritor fiind doar trupul care este supus degradării ca orice lucru material din această lume.
    Prin suferințe ne smerim, ne ispășim din păcate și ne apropiem mai mult de Dumnezeu. "Nu tot ce ni se pare că este rău, este cu adevărat rău" spunea Sf. Ioan Gura de Aur.
    Și suferința războiului, are rolul său în mântuirea sufletelor noastre. Dacă nu ar fi fost așa, Fiul lui Dumnezeu nu s-ar fi născut în iesle, nu ar fi fugit în Egipt ca să nu fie omorât, nu s-ar fi lăsat umilit, schingiuit și răstignit pentru păcatele noastre.
    Să luăm aminte și să ne întărim în credință, nădejde, dragoste și îndelunga răbdare în vremurile grele care vor veni.
    Fie ca Domnul să fie cu noi cu toți în tot timpul și în tot locul, iar noi să fim cu El pe pământ și-n cer. Amin.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria,va indeamna la Credinta,eu va indemn sa ne unim cu totii in rugaciune si fapte bune,sa nu il rastignim ia pe Mantuitorul Lumii,sa scoatem tara din intuneric sa o aducem in Lumina Lui Hristos,chiar daca vom plati cu vietile noastre,Romania este tara Mantuitorului,si noi sa-l urmam pe El.Tot ajutorul il primim daca il cerem din suflet.

    RăspundețiȘtergere
  3. In data de 15 noiembrie, a fost ziua mea de nastere,nu sunt genul care sa petrec,dar nici sa ma bucur prea mult. Am doar 22 de ani si parca fiecare pas îl fac cu frica,ma refer ca de fiecare data ma gandesc : oare ma va pedepsi Dumnezeu daca fac asta/aia? Cred ca e gresit sa gandesc asa,dar cum sa schimb frica asta de judecata? Imi e teama sa ma si bucur cateodata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim17 noiembrie 2018, 09:00
      Foarte frumoasa si inteleapta gandire.
      Categoric ai dreptul sa te bucuri daca bucuria vine din bunatatea inimii tale, din curatenia sufletului tau,din munca ta.Nu ne putem bucura de răul altuia, de a face rau cuiva si apoi sa avem un profit de pe urma raului facut. Si IISUS HRISTOS S -a bucurat si S-a veselit la NUNTA din CANA GELILEII,impreuna cu MAMA SA ,PREA CURATA FECIOARA MARIA, cu MIRII si NUNTASII.
      LA MULTI ANI pentru ziua ta ! Sa fii sanatos (a) si sa ai parte numai de bucurii si impliniri sufletesti si mantuire. Si intotdeauna cand ai o dilema intreaba asa : DOAMNE OARE TU CUM AI FI FĂCUT IN ACEST CAZ? CUM MA SFATUIESTI SA FAC SI EU ? Iar primul tau gand,va fi raspunsul LUI HRISTOS si a MAICII DOMNULUI. Cu drag,Maria.

      Ștergere
    2. Anonim 9:00 bucuria ta sa nu fie in pacate,ci in Domnul Iisus si Legea Sa si in iubirea aproapelui,iar daca se intampla sa gresesti sau sa pacatuiesti,pocaieste-te si straduieste-te sa nu mai gresesti,toti gresim,important e sa ne straduim sa nu mai cadem,si sa ne perfectionam prin Iisus,pe zi ce trece,El primeste pe oricine se intoarce la El!

      Ștergere
    3. intentia cu care faci lucrurile conteaza, desi nu toti vor intelege ca tu vrei sa faci bine...il vor percepe ca rau.EX: minti ca exista Mos Craciun...INTENTIA E BUNA...NU? SAU UN EX ABSTRACT SI MAI PUTIN DOMESTIC...DACA FURI DE LA BOGATI..SI DAI LA SARACI...AI AVUT INTENTIE BUNA, NU? ASA AFLI CA AI FACUT ALEGEREA BUNA, DACA INTENTIA DIN SPATELE FAPTEI E BUNA, NU AI DE CE SA TE INGRIJOREZI

      Ștergere
    4. Anonim 09:00 gandirea ta este buna, pentru ca are la baza frica de judecata lui Dumnezeu, si cum "frica pazejte pepenii" asta te ajuta sa nu faci greseli mari in viata.
      Roagate mai mult si cere de la Dumnezeu ca sa te ierte, sa te lumineze si sa te ajute in ispitele vietii.
      Sa stii ca tot ce ti-se intampla in vita sunt lectii (probe) pe care Tatal Ceresc ti le da ca sa te luminezi, sa te curati de patimi si sa te intaresti in credinta, nadejde, dragoste si indelunga rabdare.
      Esti tanar(a) bucurate din plin de creatia lui Dumnezeu, cautati prieteni tot cu frica de Dumnezeu, fi cumpatat in toate, iar intelepciunea iti va veni in timp, odata cu inaintarea in varsta si cu lectiile vietii prin care ai trecut.
      Dumnezeu sa te ierte, sa te lumineze, sa te intareasca in spite si sa-ti calauzeasca pasii pe calea mantuirii si a vietii vesnice. Amin.

      Ștergere
    5. În Cana Galileii începe Taina Cununiei desăvârşite - Ziarul Lumina
      ziarullumina.ro/In-cana-galileii-incepe-taina-cununiei-desavarsite-10795.html
      18 mai 2011 - Prima minune săvârşită de Hristos a fost cea de la nunta din Cana Galileii. Sfântul Apostol şi Evanghelist Ioan ne-a oferit o relatare detaliată în ...
      Biserica din Cana Galileii - Crestin Ortodox
      https://www.crestinortodox.ro/biserica-lume/biserica-cana-galileii-123707.html
      "Si a treia zi s-a facut nunta in Cana Galileii si era si mama lui Iisus acolo. Si a fost chemat si Iisus si ucenicii Sai la nunta. Si sfarsindu-se vinul, a zis mama lui ...

      Ștergere
    6. 09.00 daca ai sufletul curat, nu are de ce sa-ti fie teama. Frica nu e lucrul cel mai bun! Si nu trebuie sa te gandesti la Dumnezeu ca la un despot care pedepseste aiurea pe oricine. In primul rand, Dumnezeu nu e asa cum Il zugraveste Maria, un tiran suparacios mereu cu palma ridicata sa loveasca ci este IUBIRE, IUBIRE PURA, NECONDITIONATA!!! Asa trebuie sa te raportezi la divinitate. Sa ai iubire curata in suflet, e de la Dumnezeu.Citeste ce spune apostolul Pavel despre iubire.

      Ștergere
  4. Un alt Om minunat https://www.youtube.com/watch?v=atS3TXGgpl8

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa este doamna Maria trebuie sa avem dragoste de Dumnezeu,sa atate si iertare de pacate si nu in ultimul rand rabdare.
    Pentru acestea ma rog Bunului Dumnezeu. Cu drag foamna Maria si sa aveti o zi minunata si cu sanatate si multa,multa rabdare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Va multumesc din suflet pentru toate raspunsurile frumoase! Dumnezeu sa va aibe în paza pe toti! Chiar sunt fercita ca am primit răspunsuri!

    RăspundețiȘtergere
  7. An.23.00.,bucura-te de viata,zambeste cat poti,fii vesela,e minunat sa fii atat de tanara, iubeste-l pe Tatal Ceresc in toata Creatia Lui,oameni,animale,plante,fii generoasa si buna, nu trebuie sa fii cu frica de Dumnezeu,ci cu iubire de Creatorul a toate cate sunt, nu ucide copilul din tine ( frica doar te innegureaza ),bucura-te de o zi insorita, de fulgii de zapada, de o fapta buna pe care o faci,de zambetul si rasul copiilor. Fii VIE ! Si nu uita sa te inconjuri de oameni buni la suflet,calzi, pe cei negativisti, rautaciosi,egoisti, ocoleste-i atat cat poti. Nu trebuie sa traiesti in frica ( nu poti iubi ceva care iti provoaca frica ),nu trebuie sa-ti pui cenusa-n cap,trebuie sa intelegi ca Dumnezeu e iubire,astfel,in timp,vei dobandi si intelepciune,seninatate si nu vei putea sa faci vreun rau cu buna stiinta, vei intelege ca viata e un dar si trebuie traita frumos,echilibrat,cu iubire si intelegere,cu incredere in tine si in cel care ne-a creat si chiar ne iubeste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si cum ramine cu" multi chemati,putini alesi"?

      Ștergere
    2. Ramane cum s-a stabilit...de Sus...Inima curata si plina de iubire glontul o poate strapunge, dar nu o poate ucide...

      Ștergere