luni, 19 noiembrie 2018

INCENDIU VIOLENT LA SUD ,IN MIJLOCUL A MULTOR CASE,CONSTRUCTII !


           Noapte de 17 -18 noiembrie 2018,ora 2,17 !

                             Dragii mei,

La aceasta ora ,eram inca in faţa monitorului si scriam aici pe Blog.
Brusc,vad inspre Sud,o localitate cu multe locuinte,case mai mari sau mai mici in mijlocul cărora ceva luase foc.
Vedeam mult fum gros,dar si flacari in mijlocul fumului gros negru si inalt.
Imagini pentru incendiu imagini
Totul in jur era in intunericul fumului intens,printre care,ieseau si flacari .
Dragii mei, din nefericire vom auzi de un astfel de INCENDIU extrem de violent, in jurul căruia se vor afla si alte case ,locuinte, si care,vor fi in mare pericol de a se extinde focul si la ele.
Unde anume se va intampla fratilor,in ce localitate sau oras,eu nu stiu.
Dar stiu ca asa se va intampla, precum mi s-a aratat,adica ,in aceste imprejurari,din păcate.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului dragii mei,ca sa nu fie si victime omenesti.
                                 Cu dragoste,Maria.

7 comentarii:

  1. Suntem în perioada rece și oamenii își încălzesc locuințele care cu butelia cu soba cu lemne, reșou etc. Cred cå este necesară o atenție sporită nu lăsați focul nesupravegheat, curățați coșul de fum cu alte cuvinte frica păzește pepenii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Prea multe incendiii...degeaba. Sunt puse cu un scop.

    RăspundețiȘtergere
  3. Apocalipsa Californiei 75 de morti si 1300 disparuti in vestul SUA si un orasel intreg Paradise, in timp ce in est ninge de 3 zile ca si la noi de astazi.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. A tentie la aragaze vechi cu scapari de gaz datorita arcurilor decalite data de temperatura mare a cuptorului de jos,Pericol inzecit de flacara de veghe a centralei termice si a lipsei aerisirii date de termopane.
    Caz in care dimineata e bine sa fie aerisita bucataria si cosurile tip vechi curatate mai ales de cuiburile de pasari.
    La sobele clasice obligator inaintea primei folosiri toamna se tine un chibrit sau luminare la usa sobei,daca flacara nu este atrasa in soba inseamna ca cosul e infundat si nu asigura circuitul gazului in sus pe cos care e infundat si trebue curatat.
    Deci trebue ca cu soba stinsa ,mai ales la camerile folosite rar cind ai musafiri,FLACARA chibritului din fata usei sobei sa fie atrasa in soba,care in acest caz are tiraj pe cos si e OK.
    In caz contrar focul nu trebue lasat sa arda peste noapte in dormitor pentru ca pot da axfixierea celor care dorm in camera,se intimpla mai des la copii si nepotii care vin in vizita la bunici in sezonul rece-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. 02,47 Daa, sunt puse de Soros si de Iohannis ca sa-si faca „guvernul meu”! :)))) Ce va mai place teoria conspiratiei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este nici o teorie a conspiratiei!!! Faptele care s-au petrecut si se petrec ...nu mai prostiti voi #rezist PE nimeni cu milioanele voastre de la soros!!!

      Ștergere
  6. Astazi e ziua de nastere a lui Emil Constantinescu,implineste 79 de ani cel care a fost singurul care a facut un Mare Bine Romaniei cind a stabilit in ciuda criticilor sa dea o umbrela de aparare Romaniei prin parteneriatul cu SUA ,stat din afara UE singurul care garanteaza independenta tarii in ciuda raului pe care ceilalti politicieni il fac involuntar si mai nou voluntar-craciun

    RăspundețiȘtergere