joi, 29 noiembrie 2018

INCENDII SI EXPLOZII LA NORD,NORD -VEST !



Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..

Sunt fericita ca sunt româncă !!!
Iubesc Romania Duhului Sfant,iubesc Poporul roman,iubesc pe toti Semenii nostri de pe Pămant si toata CREATIA MÂINILOR LUI DUMNEZEU !

LA  MULTI  ANI,  ROMÂNIA DUHULUI SFANT !
LA MULTI ANI POPOR ROMÂN ales, ca sa-L primeasca pe IISUS HRISTOS in NOUL SĂU IERUSALIM!
               Imagini pentru la multi ani romania centenarImagini pentru la multi ani romania centenar
 LA  MULTI ANI ROMÂNI, de pretutindenea !

 Noapte de 28 -29 Noiembrie 2018,ora 1,15 !

                        Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,vad inspre Nord,Nord -Vest,Incendii mari si Explozii in lant.
Imagini pentru exploziiImagini pentru explozii.
Ceea ce vedeam si auzeam ,era inspaimantator.
Nu vedeam ce luase foc,nu vedeam ce exploda,dar totul arata ca in imaginile de mai sus.
Prieteni dragi,din păcate ,vom auzi de o astfel de Tragedie care va avea loc inspre NORD,NORD -VEST.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,ca nu cumva sa fie si victime omenesti.
Sa ne rugam pentru pacea Romaniei sfinte,sa ne rugam pentru pacea si dragostea dintre popoare.
                                Cu dragoste,Maria.

39 de comentarii:

  1. Încă trei bebeluși suspectați că ar fi infectaţi cu stafilococul auriu. Ministrul Sorina Pintea: „Există posibilitatea ca Maternitatea Giulești să se închidă temporar”


    Scandalul de la Maternitatea Giuleşti ia amploare. Încă doi bebeluşi născuţi la această unitate medicală, suspectaţi că ar fi infectaţi cu stafilococul auriu au fost astăzi internaţi la Spitalul Grigore Alexandrescu.

    Medicii aşteaptă acum rezultatul analizelor pentru a confirma diagnosticul.

    În total, 17 cazuri de bebeluşi suspecţi sau confirmaţi de infectaţie cu stafilococul auriu s-au înregistrat în ultima lună.

    „Această anchetă va fi gata în seara aceasta. DSP a început verificările la Maternitatea Giulești.În funcție de rezultatele anchetei și de laborator, vom lua măsurile care se impun. Există posibilitatea ca maternitatea să se închidă temporar. Așteptăm rezultatele de laborator”, a declarat ministrul Sănătății, Sorina Pintea la Antena3.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ați scris acum 2 zile și despre faptul că ați auzit cum se spunea:"Nord,Nord Vest.Să punctăm în Nord și NordVest".S-ar putea să fie o legătură!?
    Cu respect.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa va fi.va fi razbo.clar nici nare rost sa vorbim.vom fi atacatibde maghiari cu ajutorul prietenilor mei rusi.ardealu cade in miinile maghiarilor pentru un timp veti vedea

    RăspundețiȘtergere
  4. Da,așa va fi.La 8 ani am avut un vis premonitoriu format din două părți.In prima parte am visat(cu 10ani inainte) cum Ceausestii sunt executati(cu toate amanuntele întocmai cum a fost)In partea a doua am visat ca sunt la bordul unei nave,iar o făptură ca un om,cu plete și barbă albe,îmi arăta pe niște monitoare harta Romăniei.Aceasta se tot modifica ca și strălucire în timp ce o listă de cifre(probabil anii)se derula în dreapta hărții.La un moment dat harta a început să se micșoreze pănă a rămas doar Moldova noastră.In acel moment în dreptul hărții era un număr ce cuprindea și cifrele 1,9 și 7,apoi a aparut numarul 1017.Eu am întrebat de ce îmi arată acest lucru,ptr ca știam că în primul război și al doilea,la un moment dat tot guvernul s-a retras în Moldova.Ființa mi-a spus însă clar că"asta urmează după ce va fi ucis Nicolae"M-am întristat,dar arhanghelul(semăna cu arh.Mihail din icoanele noastre)mi-a zis că "supărarea nu o să dureze mult."Apoi mi-a indicat să mă uit pe alt monitor spunându-mi clar:"asta vă așteaptă pe românii din Decebal"Acolo era harta Romăniei ciuntite de pe celălalt monitor,dar care a început să se mărească cuprinzând rapid teritoriile pierdute,pănă când a început să depăsească granițele actuale pănă în Ungaria în vest pe crișuri și dincolo de Debretin,la est dincolo de Prut pănă la Nistru,iar în sud Dobrogea mărită.Nu-mi venea să cred!Arhanghelul mi-a zis că așa va fi.Dar mai întăi vom trece printr-un atac scurt care ne va lua Muntenia,Banatul,Ardealul.Apoi vom fi răsplătiți și ne vom recupera TOT TERITORIUL VECHII DACII a lui Burebista,care ne-a fost uzurpat de alte neamuri!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. 23,05 Visul corespunde perfect cu teoria lui Einstein care duce la calatoria in timp in viitorul Pamintului intr-un spatiu fara gravitatie unde timpul curge mai repede fata de cel de pe Pamint unde ne aflam noi si se poate vedea si viitorul si trecutul.
    In aceasta varianta cu Arhanghelul ar fi extraterestru in spatiu pe o nava- OZN cu monitoate TV legate la calculatoare.
    Problema e cum ai fost dus si adus in somn,sau probabil a ramas in memorie ca un vis dar de fapt ai fost rapit.
    In locul tau as face o examinare la Tomograf sa vad daca nu ar fi si un implant-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim23:38.Am facut tomograf cap si Rmn tot corpul.Nu sunt implanturi.
      Am mai avut vise premonitorii.Le cunosc paternul.Dorm,visez,dar sunt conștient că dorm,și totuși totul este real.
      Am mai avut de curând un vis situat cred într-un viitor apropiat în București: în zona Cocor,un bărbos arunca o grenadă ofensivă în mulțime,iar la Universitate unde erau mulți oameni la plimbare,bărbosul (cel cu grenada)alături de încă 4,atărnau o tănără îmbrăcată cu un pardesiu roșu,înșfăcată din mulțime,pe un crucifix așezat în fața statuilor de la Teatrul National.Mulțimea striga să-i dea drumul,dar nimeni nu îndrăznea să se lupte ptr eliberarea ei,moment în care unul din cei 5,i-a tăiat gătul în partea stăngă,strigănd "așa vor muri toxi ortodocșii.A început curățarea acestei țări de voi.Incepem cu femeile și copiii".
      Sunt cutremurat.De atunci mă rog într-una la Dumnezeu să nu se realizeze și mi-am îndrumat prietena să nu se plimbe în acele zone din Bucuresti!!

      Ștergere
  6. Eu Cammy .....Ce spune Sfânta Biblie ???....''Și Irod trimite soldați sa fie uciși toți copii până la vârsta de 3 ani ''...Deci trimit precum este scris......Lui Iron ai era teama sa nu cunva sa vina un Rege mai mare de cât el .Deci Iron dragilor va muri curând .Maica Domnului împreună cu Giuseppe sunt fugiti sa ascundă pe al nostru Iisus Cristos sa nu fie ucis .Fiara de Irod acumai azi 2018 ucide prunci .Amic pare foarte rău și sufăr pentru bebecuri dar Sfânta Biblie spune mereu adevărul.

    RăspundețiȘtergere
  7. Fereasca Dumnezeu sa nu fie victime doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  8. Craciune cand eram elev si alergam mai mult imi ticaia ceva in cap pe pas, tzac -tzac-tzac, sau cum ai scutura scurt o cutie de chibrituri stii ceva de asta ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 12:32, interesant ca si eu folosesc aceasta expresie "tzac" si mai zic si "tze"! :))))

      Ștergere
  9. Pacientii spun ca au un ‘fasait’, ‘tiuit’, ‘uruit’, ‘suierat’, ‘au un greiere’etc, fie intr-o ureche, in ambele urechi sau in tot capul.


    Denumirea provine din latinescul ‘tinnire’ si se refera la perceptii anormale de auz.
    Alta terminologie folosita este cea de acufene.

    Descriere

    Nu vorbim despre cei cu halucinatii auditive (aud voci, mesaje- tipic pentru schizofrenie). Vorbim indeosebi despre tinitusul subiectiv, respectiv un zgomot perceput doar de catre pacient. Pacientii spun ca au un ‘fasait’, ‘tiuit’, ‘uruit’, ‘suierat’, ‘au un greiere’etc, fie intr-o ureche, in ambele urechi sau in tot capul. Zgomotul poate fi pe o singura frecventa, sau pe mai multe, poate varia ca frecventa sau intensitate, poate fi constant sau intermitent. Majoritatea pacientilor percep aceste zgomote doar cand e liniste, dar sunt si cei la care tinitusul e perceput indiferent de nivelul de zgomot ambiental. Sunt si pacienti (sub 1%) carora tinitusul le afecteaza grav viata (nu pot dormi, dezvolta probleme psihiatrice). Stresul si anxietatea pot creste intensitatea tinitusului si pot accentua irascibilitatea.

    Exista (mult mai rar) si un tinitus obiectiv, respectiv un fenomen acustic ce poate fi perceput si de catre alte persoane (cu ajutorul unui stetoscop). Pacientii pot auzi pocnituri intermitente datorate unor spasme ale muschilor urechii medii sau ai valului palatin, isi pot auzi respiratia in ureche (de regula in caz de tuba auditiva prea larga) sau pot auzi zgomote pulsatile (poate fi cauzat de hipertensiune intracraniana, de tumori vasculare, de blocarea unor vase de sange, de modificari ale curgerii sangelui cum se intampla in anemie sau hiperglobulinemie).

    In tarile industrializate, cam 4% din populatie este afectata cronic (peste 6 luni de zile) de tinitus subiectiv, dar aproximativ 40% dintre noi putem experimenta cel putin o data in viata astfel de perceptii auditive anormale. Sunt multe celebritati cunoscute cu tinitus cronic (Moby, Sting, Barbara Straisand, Steve Martin, Van Gogh, Beethoven, Ronald Reagan, Charles Darwin, etc).

    Cauze: Exista peste 100 de boli ale sistemului auditiv periferic sau central care pot determina tinitus. Scoarta cerebrala este cea care interpreteaza drept zgomot modificarile informatiei auditive. Asadar intotdeauna semnaleaza o problema pe calea auditiva, fiind un simptom, nu o boala. Mecanismul exact al formarii tinitusului a fost mult timp subiect de disputa intre medici si face inca obiectul unor ample cercetari de neurofiziologie si neurostiinte.

    Cea mai frecventa cauza este expunerea la zgomot, fie trauma sonora , fie leziune acustica acuta, urmata ca frecventa de surditatea brusc instalata. Acestea sunt si cele 3 cauze care necesita tratament cat mai rapid si in care se poate obtine un succes terapeutic (in primele 3 luni).

    Tratament

    Este extrem de important, mai ales daca, pe langa tinitus, scade si auzul brusc pe o ureche, ca pacientul sa se prezinte urgent la un consult ORL, sansele de vindecare scazand mult cu trecerea timpului.

    In urma discutiei si a examinarii pacientului, medicul ORL-ist se poate orienta asupra cauzei tinitusului.

    Probleme precum un banal dop de ceara sau o infectie a urechii pot beneficia direct de o solutie terapeutica.

    Audiograma (facuta in mod profesionist – in camera izolata fonic, de catre un audiolog antrenat) este o investigatie ulterioara obligatorie si poate pune singura un diagnostic sau poate dicta investigatii ulterioare (impedansmetrie, potentiale auditive, teste vestibulare, RMN cerebral, consult neurologic, analize de sange, etc).

    Chiar daca pacientul cu tinitus vechi nu va mai putea beneficia de vreun tratament, este important sa investigam cauza, pentru a exclude probleme grave, precum tumori sau afectiuni (neurologice, ORL, sistemice) evolutive.

    RăspundețiȘtergere
  10. In tinutusul acut (sub 3 luni) se incearca tratament medicamentos (ideal perfuzabil), in principal cu preparate cortizonice si vasodilatatoare, cu preparate care scad vascozitatea sangelui, eventual vitamine din complexul B si alte neurotrofice. Chiar si un tratamentul corect condus nu garanteaza, din pacate, recuperarea integrala, dar creste mult sansele.

    In tinitusul constant, mai vechi de un an, studiile au dovedit ca nici un tratament nu va determina disparitia acestui zgomot aberant. Putem ajuta pacientii cu dispozitive de mascare (asemanatoare protezei auditive), sau chiar prin protezare auditiva, sedinte de psihoterapie, etc. In general ajuta sa aiba un zgomot ambiental (muzica, radio), chiar daca dorm, sa incerce prin orice metode sa ignore tinitusul (in special la debut, pentru a preveni instalarea lui definitiva).

    O forma de terapie psihosomatica considerata eficienta (privind comfortul pacientului) pare a fi TRT (tinnitus retraining therapy), care combina consilierea pacientului cu mascarea tinitusului prin sunete de fond.

    RăspundețiȘtergere
  11. 12.32 Iti raspund eu :

    - Hipoxia creierului care are loc ca urmare a circulației cerebrale, diferitelor disfuncții ale sistemului cardiovascular, prezența tumorilor voluminoase benigne sau maligne în creier.
    - Schimbări în procesele de generare, percepție și transmitere a impulsurilor nervoase în nervii auditivi (sau cel puțin unul dintre ei). În același timp, zgomotul este monotonic și este însoțit de o scădere a funcției auditive. O astfel de afecțiune poate provoca leziuni la nivelul capului, o schimbare în circulația cerebrală, tot felul de procese inflamatorii în nervii auditivi.
    - Diverse eșecuri în aparatul vestibular. După cum știți, el este responsabil pentru menținerea mișcărilor de echilibru și coordonare. Și dacă motivul pentru încălcarea funcției sale, zgomotul apare tocmai atunci când poziția corpului se schimbă (mai ales ascuțită).
    - Una dintre cauzele comune ale unui simptom neplăcut este îngustarea vaselor cerebrale, de exemplu, datorită blocării lor de plăcile aterosclerotice. În acest caz, zgomotul este de obicei caracterizat ca pulsatoriu, iar intensitatea acestuia depinde direct de indicii de tensiune arterială.
    - Se întâmplă că, din cauza instabilității vertebrelor coloanei vertebrale cervicale, apendicele vertebrale presează pe vasele de sânge, le stoarce. Acest lucru provoacă un zgomot constant, monoton, la care o persoană devine repede folosită și nu solicită ajutor calificat pentru o perioadă lungă de timp.
    - Modificări de vârstă care afectează aparatul auditiv și inervația acestuia.
    - Stresul nervos și suprasolicitarea, stresul, nevrozele și stările nevrotice - toate acestea astăzi sunt destul de des și măresc sensibilitatea unei anumite persoane la senzația auditivă a lumii.
    - Uneori, zgomotul din cap este un efect secundar de a lua anumite medicamente: antibiotice cu efect ototoxic, antidepresive, medicamente antiinflamatoare nesteroidiene, medicamente cardiovasculare și antitumorale etc.

    Zgomotul din cap, pe lângă motivele de mai sus, poate provoca o varietate de afecțiuni și pune în pericol viața:

    accident vascular cerebral;
    meningita;
    sensibilitate (atât cronică, cât și acută);
    Boala lui Meniere;
    leziune craniocerebrală, fractură a osului temporal;
    boli de inimă, rinichi, tulburări circulatorii;
    boli ale urechii medii;
    diabet zaharat;
    tulburări ale glandei tiroide;
    distonie vegetativ-vasculară (cauză foarte frecventă);
    schizofrenie;
    disfuncții ale sistemului nervos central;
    hipotensiune arterială;
    osteochondroza și multe altele. și colab.

    Există o mulțime de motive pentru apariția zgomotului în cap , îndepărtați sursa cât mai curând posibil.

    RăspundețiȘtergere
  12. Analize necesare :

    . O analiză generală a urinei și a sângelui . Pe baza rezultatelor cercetării, se poate suspecta cea mai periculoasă cauză de zgomot - oncologie, precum și identificarea unor patologii endocrine și multe alte boli.
    . RMN și CT ale creierului . Aceste metode moderne de diagnostic sunt utilizate pentru a detecta cele mai mici modificări ale structurii urechii interne și a creierului. Cu ajutorul lor puteți detecta tumori, a căror mărime nu depășește un milimetru.
    . RMN a coloanei vertebrale cervicale . Acest studiu poate detecta anomalii în structura discurilor intervertebrale, precum și modificări patologice ale vertebrelor.
    , которые снабжают кровью головной мозг, а так же шейный отдел позвоночника. Angiografia vaselor care furnizează sânge la nivelul creierului, precum și coloanei vertebrale cervicale. Cu ajutorul acestei metode de diagnostic, specialiștii sunt capabili să detecteze îngustarea vaselor și obstrucția acestora de către plăcile aterosclerotice.
    . Audiograma . Studiul stabilește nivelul acuității percepției auditive în ambele urechi.
    . Teste auditive . Această metodă de diagnosticare examinează rata la care impulsurile electrice trec de la urechea interioară la creier.

    De regulă, pentru a identifica cauza exactă a zgomotului în cap, este suficient să folosiți doar câteva metode de diagnosticare din toate cele de mai sus. În unele cazuri, pot fi prescrise studii suplimentare.

    Cel mai adesea cauza de zgomot este în cap - creierul, aparatul auditiv. Dacă patologiile din aceste organe nu sunt identificate, alte sisteme ale corpului sunt examinate mai atent. În cazurile în care totul este în ordine, pacientul este sfătuit să viziteze psihoterapeutul. La urma urmei, cauzele zgomotului din cap pot fi idei obsesive, depresie, atacuri de panică și altele asemenea.

    RăspundețiȘtergere
  13. DA 12,32 as zice ca esti cam tacanit ,tra-la la

    RăspundețiȘtergere
  14. Atunci când zgomotul din cap apare din diferite boli cardiovasculare care perturbă circulația sanguină, tratamentul implică numirea unor medicamente, cum ar fi glicozide cardiace, medicamente vasculare și alți agenți care pot îmbunătăți starea pacientului.

    Dacă există o ateroscleroză a vaselor cerebrale, care este de obicei indicată de zgomotul constant monoton, atunci tratamentul va fi lung și complex. Mai întâi de toate, trebuie să urmați o anumită dietă. În plus, tratamentul poate implica terapie cu vitamine, precum și numirea de fibrați, statine, sechestre de acizi biliari.

    În cazurile în care zgomotul din cap cauzează cancer în creier sau în urechea interioară, planul de acțiune este adaptat situației specifice și poate include radioterapie și chimioterapie, precum și intervenții chirurgicale. O combinație de mai multe metode este adesea necesară.

    Dacă cauza zgomotului reprezintă diferite tulburări ale aparatului auditiv asociate cu inervația, medicația complexă este prescrisă în combinație cu magneto- și acupunctura. Uneori apare zgomot datorită infecțiilor care dăunează urechii interne - în acest caz, este necesară terapia antibiotică etiotropică.

    Adesea, după efectuarea studiilor necesare, specialiștii ajung la concluzia că problema constă în diferite încălcări ale coloanei vertebrale cervicale. Pentru a scăpa de zgomot în același timp (și, în același timp, de multe alte probleme) vă va ajuta să luați medicamente vasculare, terapie manuală, electroforeză, precum și implementarea regulată a complexelor special concepute de exerciții fizice. Dacă există modificări patologice care afectează structura vertebrelor cervicale, după o analiză atentă a tuturor riscurilor posibile, este posibilă efectuarea unei operații chirurgicale.

    Când cauza zgomotului în cap este starea hipoxică a creierului, pacienților li se arată numirea medicamentelor care îmbunătățesc circulația cerebrală. De regulă, aceasta este una dintre cele mai frecvente probleme ale persoanelor în vârstă. Cel mai adesea, ei au nevoie de o recepție continuă continuă a unor astfel de medicamente.

    În cele din urmă, la oamenii moderni, a căror viață este plină de situații stresante, zgomotul din cap se produce adesea din cauza depresiei, a atacurilor de panică și a altor probleme din domeniul psihoterapiei. După excluderea motivelor legate de întreruperea activității principalelor organe și sisteme ale corpului, pacienții sunt vizați de un terapeut. Uneori este suficient tratamentul conservator - fizioterapia, psihoterapia, balneologia. Într-o serie de cazuri, sunt necesare intervenții mai grave - luând sedative, tranchilizante, antidepresive.

    Prevenirea zgomotului în cap

    Zgomotul din cap, precum și orice problemă, este mult mai ușor de prevenit decât atunci pentru o lungă perioadă de timp pentru a-i dezvălui cauza și pentru a fi supus unui tratament lung (probabil costisitor). În plus, recomandările la banal sunt simple și nu necesită eforturi colosale pentru implementarea lor. Aceste reguli devin ușor un obicei și contribuie la îmbunătățirea bunăstării și sănătății generale.

    Deci, primul lucru care trebuie reamintit este trecerea în timp util și regulat a examenelor medicale. Boala aflată într-o fază incipientă este mult mai rapidă și mai ușor de tratat și nu are timp să dea complicații, care ulterior devin probleme serioase - ca în cazul zgomotului din cap.

    Urmați principiile unui stil de viață sănătos. Acest lucru se aplică, în primul rând, modului corect de somn, muncă și odihnă. În acest caz, HLS implică, de asemenea, respingerea obiceiurilor proaste și a hrănirii adecvate. Cea mai bună prevenire a zgomotului din cap sunt plimbări regulate în aerul proaspăt. Unii chiar și pentru acest lucru provoacă un câine, care cu siguranță nu va permite proprietarului să stea într-o cameră înfundată. Dacă nu există posibilitatea de a ieși în afară, atunci cel puțin cât de des posibil ventilați camera.

    RăspundețiȘtergere
  15. O măsură importantă de prevenire este respectarea strictă și regulată a tuturor prescripțiilor medicale de către pacienții care suferă de orice boală cronică. Dacă luăm de exemplu aceiași pacienți hipertensivi, atunci foarte des, se simt mai bine, începeți să uitați de medicamente care trebuie luate în mod constant. Zgomotul din cap în acest caz este cel mai mic posibil posibil.

    Și, în cele din urmă, indiferent cât de banal se poate, toate bolile provin din nervi.

    Zgomotul din cap, de asemenea, apare foarte des, datorită suprasolicitării și suprasolicitării nervoase.

    Mai puțin computer și TV, precum și comunicarea cu persoane care sunt neplăcute pentru tine. Este mai ușor să te referi la multe probleme și să te uiți la viață pozitiv - după cum se știe, optimistii evită multe boli .

    RăspundețiȘtergere
  16. Paraziţii energetici sunt un subprodus al implanturilor extraterestre, şi în cele din urmă ei se pot manifesta, devenind paraziţi fizici de numeroase feluri, care slăbesc organismul uman.



    Paraziţii fizici impactează toate funcţiile organismului, funcţiile mentale şi formele-gând nefaste. Ei pot induce stări emoţionale de tip isteric şi de asemenea favorizează deconectarea de Sinele Dumnezeiesc şi de energiile spirituale. Multe dintre aceste organisme patogene atrag paraziţi, care atrag energii demoniace în corpul uman slăbit, şi aceasta este principala raţiune a acestei strategii. Dacă organismul are multe (astfel de) implanturi, şi în consecinţă mulţi paraziţi, terapii de deparazitare cum ar fi diete de detoxificare, post negru cu apă, meditaţii şi rugăciuni sunt foarte recomandate pentru a ajuta la redobândirea echilibrului energetic în cadrul funcţiilor homeostaziei întregului trup, a minții și a sufletului. Este de asemenea necesară stoparea consumului de alimente modificate genetic, care fac să crească exponenţial invazia de paraziţi în organismul uman prin sistemul digestiv.

    Profilul comportamental indus de implanturi

    În aplicarea unui implant de inteligenţă artificială, cum ar fi implantul de control mental codificat pe frecvenţele pentru traume sexuale sau frecvențele victimă-victimizator, mecanismul acestora acţionează asemeni unei căpușe sau unei lipitori care se fixează adânc în zonele joase ale corpului astral, în special în primul şi în al doilea strat, corelate cu perineul şi organele sexuale. Un implant la nivelul stratului energetic al organelor sexuale are impact direct asupra reacţiilor instinctuale şi a funcţiilor de răspuns emoţional, ceea ce generează impulsuri ce se transmit spre măduva spinării, creier şi tot sistemul nervos.

    Multe implanturi ţintesc, de asemenea, plexul nervos de la baza cutiei craniene, care este localizarea Intrării Atomice (cunoscută și sub numele de Chakra Ascensiunii), aria de acces spre bulbul rahidian (medulla oblongata) unde lumina spirituală interioară provenită de la Monada întrupată se reflectă în ochi.


    Acea lumină interioară va muri sau va deveni moartă la nivelul ochilor după ce acest implant de control mental va prelua controlul asupra trupului prin manipularea sistemului nervos central, ceea ce stimulează gânduri patologice ale ego-ului. Aceasta se face pentru a bloca corpul spiritual să coboare să se manifeste în straturile fizice. Este ceva obişnuit fixarea de implanturi eterice în creierul reptilian pentru a activa gândurile bazate pe frică sau supravieţuire, şi aceste implanturi sunt plasate în structura de bază a trunchiului cerebral, prin bulbul rahidian. Aceasta este o modalitate de a manipula impulsurile autonome trimise creierului cu scopul de a modifica percepţia sau de a stimula controlul gândurilor prin mecanismele nefaste ale egoului, care declanșează activitate în cele trei straturi de jos ale matricei minţii subconştiente, instinctuale şi conştiente.
    Până când o persoană nu realizează că aceasta i se petrece printr-o setare făcută în interiorul sistemului nervos autonom (luptă-şi-fugi) şi învaţă să se reangreneze prin sistemul parasimpatic, ea nu este capabilă să iasă din reacţiile egotice nefaste stimulate de implanturi.

    RăspundețiȘtergere
  17. Hărţuire electromagnetică prin semnale electromagnetice

    Există o varietate de emisii externe atât de unde sonore cât şi de unde luminoase, stimuli audio şi vizuali, emanând din gamele spectrului de frecvenţe electromagnetice. Unele dintre aceste emisii sunt mai naturale, în timp ce altele sunt concepute pentru controlul artificial al minţii şi provin din surse non-umane.
    Trupul uman emite unde electromagnetice şi semnalele folosite pentru a controla majoritatea funcţiilor cerebrale şi ale organismului sunt situate în gama de frecvenţe foarte joase (ELF – extremely low frequency).
    Frecvenţele extrem de joase pot fi foarte uşor emise printr-o varietate de tehnologii şi ele sunt folosite ca o metodă de hărţuire electronică, ce este ţintită asupra multor fiinţe umane.
    Aceste semnale electromagnetice sunt direcţionate în corpul planetar şi la suprafaţa Pământului, cu scopul de a controla sistemul neurologic şi creierul indivizilor şi grupurilor de oameni.

    Implanturile şi tehnologia de control mental sunt reale, acesta este un fapt stabilit, certificabil, despre care mass-media nu vă va spune nimic. Tehnologia există, programele rulează, brevetele sunt înregistrate iar agenţiile care le folosesc şi le controlează sunt pe poziţii şi operează cu aceste tehnologii de mult timp.

    Hărţuirea electronică generează deteriorări bio-neurologice în trupul uman, care pot inversa şi amesteca semnalele creierului.
    Agenda satanică implică inversarea funcţionării neurologice prin condiţionarea ființelor umane să creeze și să simtă durere pentru a-şi activa centrii plăcerii.
    Ciclul interconectării între centrii durerii şi plăcerii este reîntărit şi condiţionat non-stop în interiorul bio-neurologiei, fapt care conduce la adicţii periculoase sau comportamente deviante.
    Când acordăm atenţie şi ne pasă de ceea ce se petrece cu planeta şi cu oamenii, începem să vedem cu claritate o agendă concepută să asalteze şi să afecteze sistemul nervos uman.
    Dacă suntem mai conştienţi de modul în care funcţiile neurologice sunt legate de stările noastre mentale şi emoţionale, atunci suntem mult mai bine pregătiți pentru a prelua controlul direcţiei propriilor noastre gânduri şi emoţii. Apoi ne putem deschide şi antrena căile nervoase pentru a primi direct mesaje de la corpurile noastre mai elevate, de la Sinele Dumnezeiesc, eliminând mesajele de la ego, care sunt principalul spectru de frecvenţe utilizat în hărţuirea electronică şi implanturi.

    RăspundețiȘtergere
  18. Pentru a impacta şi manipula conştiinţa umană, tot ceea ce este necesar este să se creeze un semnal complex prin intermediul unei frecvenţe consecutive răspunsului, atunci când creierul se închide pe un semnal provenit din mediul exterior şi începe să oglindească acel semnal.
    Semnalul poate fi o undă transportoare dintr-un spectru de frecvenţe destinate să creeze senzaţii de stres sau să atragă durere emoţională. Ca rezultat, chimia creierului se alterează şi se modifică, prăbușind conştiinţa persoanei în gama de emoţii nefaste joase şi a percepţiilor confuze. Frecvenţe specifice pot fi transmise unor grupuri populaţionale mari în anumite arii demografice, pentru a genera agitaţie, agresivitate şi anxietate.
    Apoi, prin mass-media principală se difuzează ştiri care să incite și să alimenteze stări de frică, vinovăţie şi să promoveze senzaţionalul, prin aceasta instigându-se la violenţă, viol, ostilitate şi comportament criminal. Este posibil ca astfel de semnale să fie modulate pe orice aparat care emite unde electromagnetice, pentru a se transmite un mesaj în creier în scopul de a-i altera chimia, a implanta forme-gând şi a instiga diferite comportamente, pentru a formata și pregăti persoana să facă acţiuni vătămătoare sau criminale.

    RăspundețiȘtergere
  19. Maşinărie artificială şi maşinărie extraterestră

    Maşinăriile neorganice ce sunt plasate în multe straturi ale corpului de lumină de către extratereştrii malefici prin programe care implică inteligenţa artificială sunt de asemenea utilizate pentru a intra în posesia fiinţelor umane. Aceste mașinării pot fi de la simple dispozitive mecanice la sisteme complexe care au fost folosite pentru a infiltra şi a vătăma sistemul biologic organic uman. Aceste programe de inteligenţă artificială infiltrează procesele biologice neurologice ale organismului asemeni unui virus, cu scopul de a „infecta” și de a bloca frecvenţele naturale să funcţioneze adecvat. Dacă dispozitivul este complex, necesită o sursă de energie, caz în care s-a observat că anumite implanturi extraterestre funcţionează ca baterii ce colectează energii, pe care apoi le direcționează spre a alimenta un alt implant.

    Când o persoană ajunge să aibă o minte patologică, aceasta este instabilă din punct de vedere mental şi, ca rezultat, este mult mai vulnerabilă la metodele de manipulare ale forţelor întunecate, precum şi la posesie. Scripturi (software) pentru control mental şi comenzile corespondente sunt utilizate pentru scanare în vederea localizării oamenilor instabili, cum ar fi bărbaţi extrem de narcisişti, pentru a-i face să acţioneze cu violenţă şi pentru a răspândi semnalul programului de inteligenţă artificială, astfel încât să fie infectați mai mulţi oameni care au probleme traumatice similare sau care se potrivesc cu rana narcisistă.

    Arme eterice

    Armele eterice pot fi văzute ca având forma unor cuţite, topoare, ace şi alte obiecte ascuţite, dar de natură energetică, care se găsesc în corpul de lumină, în anumite părţi ale trupului, la nivelul organelor genitale, a corpului calos, a sistemului nervos şi al creierului. În cele mai multe cazuri este vorba de un implant de frecvenţă de tip pulverizare care creează perturbări vătămătoare ale frecvenţelor electromagnetice, fiind de asemenea utilizat pentru a slăbi corpul auric cu scopul de a permite folosirea mai extinsă a hărţuirilor electromagnetice. Uneori armele eterice provin de la un eveniment sângeros petrecut într-o altă linie temporală în care s-au folosit arme pe timp de război. De multe ori fiinţa umană a decedat și trupul i-a fost distrus din cauza acelei arme care a fost folosită împotriva ei, când avea o altă identitate, în trecut.

    Armele eterice sunt în general conectate la impregnări reziduale din corpul auric care provin din înregistrările de la nivelul matricei sufletului ale trecutului războinic, sau din alte linii temporale şi identităţi. De multe ori, când persoana realizează un progres pe calea transformării spirituale și ajunge să conștientizeze un strat din corpul spiritual unde a avut loc o traumă, înregistrările din memoria celulară se revelează şi persoana poate să vadă prin viziune interioară armele eterice ca pe un eveniment sângeros din alte linii spațio-temporale. Armele eterice sunt de asemenea utilizate de spiritele impostoare şi de extratereştrii malefici ca metode de manipulare prin forţe întunecate pentru a crea durere, stres, boală sau pierderi de energie fiinţelor umane.

    RăspundețiȘtergere
  20. Sigiliul Zeta şi barierele de frecvenţă

    Tehnologia militară extraterestră de la micii cenuşii a fost înscrisă artificial în multiple reţele de câmp inversat (rețelele inversate colectează forța vieții din câmpurile colective ale tuturor locuitorilor de pe pământ și creează energie malefică, trimițând curenți energetici în patternuri inversate (patternuri anti-viață), pe care le sintetizează prin mașinăriile de inteligență artificială în rețeaua câmpului planetar – n.n.) şi a generat vătămări independente de cele cauzate de armele lor militare, experimente genetice, programe de linii temporale, inteligenţă artificială, inserturi holografice şi miraje astrale, răpiri/urmăriri de fiinţe umane şi manipulări ale planului astral. O distorsiune semnificativă pe care o aducem în atenţie este sigiliul Zeta, deoarece implanturile de acest tip au fost mai active în populaţia generală din planul 3D în acest timp de tranziţie către următorul univers armonic, care aduce frecvenţe mult mai înalte pentru mase. Sigiliul Zeta este amplasat în straturile planului astral corespondente plexului cardiac pentru a preveni activarea celui de-al patrulea lanţ ADN, fapt care blochează accesul la inteligenţa mai înaltă a câmpului mentorului (sau mentalul superior – un corp de energie care este activat între conștiința arhetipală (5D) și conștiința celestă (6D) a Matricei superioare a sufletului), sau primul strat al Sinelui superior din straturile celei de-a 5-a dimensiuni. Este conceput să interfereze cu structura de nadi-uri care transmite informaţii sistemului nervos şi comunică cu circuitele inimii şi ale rinichilor. Impulsuri electrice sunt generate din corpul de lumină prin structura de nadi-uri, care este o parte din corpul spiritual. Structura de nadi-uri este alcătuită dintr-o rețea de receptori şi transmiţători energetici care sunt intrinseci funcţiilor interconectate de transmitere de mesaje în nivelurile conştiinţei umane specifice sufletului și spiritului.

    Ştergerea conştiinţei

    Blank slating (tabula rasa) sau ştergerea conştiinţei este un termen care se referă la tehnologia de ştergere a minţii folosită de personalul militar şi de extratereştrii malefici, de obicei în operaţiuni sub acoperire pentru a înlătura amintirile curente sau informaţii acumulate despre (în) proiecte de operaţiuni negre, când proiectele devin depășite sau persoana nefolositoare.

    Utilizarea tehnologiei blank slating a fost investigată de la distanță pentru a observa dacă a fost aplicată reţelei şi liniilor de câmp planetare de către extratereștrii malefici, în dorinţa lor de a distruge amintirile din conştiinţa planetară şi înregistrările evenimentelor care au avut loc de-a lungul istoriei. Aplicarea acestei tehnologii asupra câmpului conştiinţei planetare, spre exemplu în reţelele orizontale, face ca multe fiinţe umane să fie amnezice şi incapabile să-şi amintească cine sunt şi care le sunt adevăratele origini. Această tehnologie este foarte eficientă asupra fiinţelor umane care trăiesc în frecvenţele joase ale celor trei straturi ale egoului (al minții inconștiente, al minții instinctuale și al minții conștiente – n.n.). Aceasta este mai puţin eficientă asupra ființelor din categoria Seminţe Stelare, a fiinţelor Indigo şi a ființelor umane care tind în mod natural să aibă inima deschisă, să fie empatice şi intuitive. Această tehnologie distructivă este aplicată destul de des asupra oamenilor, fără consimţământul lor informat.

    RăspundețiȘtergere
  21. Inserții holografice


    Inserția holografică este o inserție de frecvenţă plasată în corpul de lumină pentru implantarea unei amintiri false sau reale, ce a fost programată în scopul controlului mental sau pentru manipulare genetică. Inserțiile holografice sunt utilizate pentru a curba timpul şi spaţiul şi, în consecință, pentru a manipula imaginile holografice şi liniile temporale. Inserțiile sunt implantate în straturile conştiinţei prin manipularea frecvenţei câmpurilor energetice ale corpurilor sau corpului de lumină. De multe ori aceste inserții pot rula fragmente de filme holografice în versiune auditivă sau vizuală, şi reprezintă unul dintre motivele pentru care trebuie să fim foarte atenţi în evaluarea mesajelor ce apar prin clarvedere sau clarauz. De multe ori o imagine holografică a unei persoane sau personalități spirituale care este foarte apreciată poate fi manipulată într-un anume fel pentru a trezi dezamăgire şi a modifica percepţiile celorlalți asupra acelei persoane. A ne baza doar pe indicii auditive sau vizuale pentru comunicarea senzorială elevată cu entităţi spirituale nu este recomandată, datorită gradului mare de manipulare a percepțiilor care poate să apară.

    Somnambulii

    Când este exercitat un control neurologic asupra anumitor subiecţi, cum s-a petrecut spre exemplu cu cei care au fost incluşi în programul MK-Ultra, sau cu cei răpiţi de extratereştri, persoana respectivă poate fi activată neurologic pentru a manifesta anumite comportamente sau pentru a înfăptui acţiuni criminale. Acea persoană la care este declanșată realizarea involuntară a acestui gen de acţiuni prin anumite cuvinte sau fraze cheie, sau prin fazare energetică, este numită „somnambulˮ. A mai fost de asemenea numită și „Candidatul Manciurian”. După manipulări repetate bio-neurologice ale persoanei ţintă, sistemul de control se mută spre lobul parietal pentru a bloca răspunsurile senzoriale curente ale conştientizării sau cogniţia directă. Persoana este acum „închisă în interiorul unei ferestre 3Dˮ şi nu poate percepe nimic în exteriorul acestei ferestre de percepţie. În esenţă, conştiinţa este prinsă într-o mică celulă-bloc materială a realităţii. Lobul parietal poate fi prins în cuşcă sau funcţiile senzoriale mai înalte pot fi controlate de către entitatea manipulatoare sau de programator. Acesta este modul în care inserturile holografice ale imaginilor şi formelor gând proiectate pot fi controlate în vederea schimbării percepţiilor fiinţei umane. Acesta este modul în care masele sunt controlate prin perceperea diminuată / modificată a realităţii, sunt adormite sau li se fragmentează mintea.

    Fragmentarea mentală şi simptomele ei

    Fragmentarea mentală constă în inserții holografice care declanșează în sistemul neurologic senzaţii anume proiectate să ţină oamenii în ignoranţă şi orbi faţă de ceea ce li se petrece. Mulţi indivizi răpiţi de extratereştri au mintea fragmentată pentru ca ei să nege ulterior această experienţă şi s-o îngroape adânc în spatele zidurilor inconştientului sau barierelor amneziei. Când individul care este controlat sau posedat de entitatea extraterestră vine în contact cu anumite subiecte neaprobate, aceasta va programa activarea inserției holografice (compartimentul mental), atunci când anumite cuvinte, fraze sau coduri sunt citite sau auzite.

    RăspundețiȘtergere
  22. Uneori, când persoana este lezată în zona din trup ce a fost traumatizată prin suprimarea amintirilor legate de răpirea de către extratereştri, ea va trece de bariera amnezică şi va retrăi experienţa traumatică. Compartimentele mentale sunt inserate în sistemul neurologic uman şi au rolul de a activa tehnologia de control mental pentru a impulsiona receptorul cerebral. Aceasta poate lua forma unui script de control mental, cum că răpirea nu a avut loc niciodată, că este imaginaţia persoanei respective, poate stimula frica de a nu înnebuni, ori chiar poate rula imagini sau filme în mintea acelei persoane. Unele dintre simptomele fragmentării mentale de acest tip apar când fiinţa respectivă vine în contact cu anumite cuvinte neaprobate, cum ar fi: „răpire de către extratereştriˮ, „agenda extratereştrilor maleficiˮ, „reptilianˮ, „abuz prin ritual satanicˮ, „OZNˮ, „implanturiˮ, „răpiri de către forțele militare pentru experimenteˮ.
    Aceste simptome includ:
    - persoana adoarme sau mintea îi devine înceţoşată (sistemul nervos anesteziat);
    - persoana simte un şoc electric sau o lovitură în plexul solar;
    - impulsul puternic de a părăsi camera şi de a se îndepărta de mesager/informaţie;
    - persoana se simte iritată sau excesiv de agitată, resimte violenţă interioară sau exterioară care stimulează ieşiri necontrolate;
    - impulsul puternic de a fuma sau de a lua medicamente;
    - persoana manifestă rezistenţă sub forma negării, reacţiilor agresive, etichetării informaţiei ca fiind ridicolă;
    - sentimente ostile generate pentru a ataca verbal mesagerul (prin programare);
    - evocarea de imagini sau emoţii nefaste care resping informaţia;
    - vise modificate – cu încărcătură nefastă extremă sau interferenţe în starea astrală prin vise lucide.

    Avem de-a face cu un program de fragmentare mentală atunci când fiinţele umane ignoră complet subiecte sau cuvinte neaprobate, termeni sau probleme care le-ar clătina sistemul de credinţe în versiunea oficială a evenimentelor, sau ar expune starea lor de sclavie care a fost ascunsă în spatele barierei amnezice. De multe ori, chiar dacă vin faţă în faţă cu aceasta, ființele umane neagă sau invalidează ceea ce li s-a petrecut. Compartimentarea mentală este o formă de control mental care poate fi implementată prin unde radio care dau naștere la frecvenţe ce transmit în mintea subconştientă a persoanei, în câmpul bioenergetic. Aceasta se poate petrece atât în timpul somnului cât și în starea de veghe, iar oamenii sunt în mod special susceptibili la implanturi subconştiente dacă lasă pornit televizorul sau radioul atunci când dorm, sau când sunt treji dar se concentrează asupra altor activități.

    Un compartiment mental de ştergere a conştiinţei este un program de inserții holografice plasat la nivelul minţii planetare care şterge sau modifică înţelesul unui cuvânt neaprobat, a unei fraze neaprobate sau a unei game de subiecte neaprobate, când acestea sunt expuse maselor care au fost implantate de maşinăria artificială a extratereştrilor malefici.
    Un exemplu este atunci când oamenii care deschid dialoguri sau dezvăluie dovezi despre extratereştri, răpiri, abuz sexual asupra copiilor sau abuzuri ritualice satanice – ei sunt în mod obişnuit ridiculizaţi, persecutaţi, defăimaţi, făcuţi de ruşine şi prezentați ca nebuni față de alte persoane a căror minte a fost fragmentată.

    RăspundețiȘtergere
  23. Forme de implanturi extraterestre malefice

    Coada reptiliană este un implant extraterestru malefic amplasat la baza coccisului şi este folosită pentru a împiedica cele trei corpuri inferioare (1D-2D-3D) să se structureze într-un câmp rotativ de tip merkaba, ceea ce ar permite accesul la câmpuri de energie rafinată din planurile înalte ale sufletului şi din planurile Monadice ale corpului spiritual de lumină. Acest implant este proiectat pentru a bloca activarea intensă a lui KUNDALINI, alimentând în schimb complexul corpului mental inferior al egoului.

    Etichetarea scalară este utilizată în planul astral 4D de către entitățile din alte dimensiuni de foarte mult timp. Prin clarvedere aceste implanturi apar ca dâre sau confetti negre răspândite în jurul corpului auric, care emit anumite frecvenţe. Sunt ca nişte mici roboți astrali automatizați pentru a merge în locul exact în care se află o persoană care a fost urmărită sau localizată, și apoi se cuplează la ea. Acestea sunt dispozitive de urmărire şi au un anumit ton particular, astfel ca cei din planul astral să poată monitoriza locaţia şi coordonatele respectivei ființe umane. Etichetarea scalară poate fi specifică pentru istoria evolutivă a acelei persoane, de exemplu: etichete lemuriene, etichete atlante, etichete egiptene, etichete draconiene sau etichete ale războiului Orionului. Dacă persoana respectivă a fost o fiinţă importantă în istoria galactică sau în cadrul evenimentelor liniei temporale, uneori este etichetată pentru a fi monitorizată de extratereștrii malefici sau de forţele militare umane.

    Sigiliul Zeta este localizat în straturile planului astral corespondente plexului cardiac pentru a bloca activarea celui de-al patrulea lanţ ADN, blocând astfel accesul la primul strat al nivelului supramental din straturile arhetipale. La modul esenţial este o barieră de frecvenţă 4D pusă în corpul uman pentru a ţine sufletul fiinţei umane ce se reîncarnează în plan astral, şi sub controlul extratereştrilor malefici, în timpul procesului morţii. Creează o multitudine de blocaje care împiedică abilităţile senzoriale ale inimii să fie receptate sau recunoscute de către corpul mental sau mintea conştientă.

    Boala îmbătrânirii sau Programele de moarte celulară sunt implanturi compuse sau programe mentale ce sunt încărcate pentru a activa: etichete negative pentru clasificări medicale ale bolilor, îmbătrânire rapidă și incapacitatea ţesuturilor de a repara adecvat integritatea celulară, conducând la moarte celulară. Aceste programe de boală din conştiinţa colectivă sunt menţinute vii în conştiinţa maselor pentru a activa boli, a genera dependenţe farmaceutice sau de medicamente şi pentru a prelua funcţiile sistemului nervos central, în același timp scurtând speranța de viață. Deoarece fiinţele umane mor mult mai devreme decât ar trebui, iar extratereştrii malefici trăiesc mii de ani, aceasta crează un dezavantaj major pentru specia umană.

    Implantul 666 sau sigiliul templier – acest nivel de blocaj sau carantină este cel care se referă la sigiliul 666. Este un blocaj genetic în straturile celei de a şasea dimensiuni vibratorii ce rezidă în gama razei indigo 6D şi a razei violet 7D, a Monadei sau a corpurilor supramentale și, respectiv, a focarului coronar, despre care se spune că sunt „Aripile” noastre. La începutul integrării nivelului monadic, acest implant 666 sau sigiliu templier poate fi îndepărtat din corpul de lumină al fiinţei umane. Familia colectivă de gardieni ai Confederației RA (care există în Cele Șapte Ceruri înalte din universul următor – n.n.), supraveghează în mod specific scoaterea acestui implant.

    RăspundețiȘtergere
  24. Implanturile metatronice sunt dispozitive de inversare metatronice care conectează la implanturi metatronice din corpul de umbră sau forma negativă (bagajul de karmă nefastă), ce sunt destinate să colecteze şi să scoată forţa vieţii din corpul Pământului şi din corpul uman. Corpul de umbră sau forma negativă trebuie curăţate din corpul de lumină uman pentru a reconecta potenţialul ascendent al tiparului celei de-a 12-a dimensiuni a fiinţei umane. Această configuraţie nenaturală a fost construită de extratereştrii malefici via maşinăria extraterestră care foloseşte inteligenţă artificială pentru a parazita forţa vieţii de pe Pământ, cu scopul de a atinge imortalitatea, iar această structură distorsionată poartă numele de Arborele Vieţii Artificiale, sau Arborele Negru al Vieţii.

    Implanturi tip crucifix. Una dintre cele mai mari manipulări promovate pentru a divide rasa umană este cea cu privire la istoria arhetipală a lui Christos crucificat pentru a înrobi și mai mult oamenii în credinţa într-un model salvator prin crucificare, care reprezintă fiinţa umană torturată. În dimensiunea noastră arhetipală, toți suntem Christosul interior (fii perfecți ai Tatălui Ceresc), și am fost crucificaţi şi implantaţi când planeta noastră a fost invadată de extratereștrii malefici. Aceste implanturi tip crucifix sunt structuri de control tangibile plasate în straturile dimensiunii a şaptea şi, prin urmare, în structurile noastre individuale la nivelul celui de-al şaptelea centru de forţă, a structurilor complexe ce îi sunt asociate, meridianelor şi în întreaga parte stângă şi principiu feminin din corpurile noastre. Nu suntem conștienți de aceste implanturi până nu deschidem cel de-al şaptelea sigiliu şi începem să integrăm în câmpul conştiinţei noastre personale această parte a celui de-al şaptelea strat al corpului de lumină. Implanturile tip crucifix sunt localizate în şapte arii principale din partea stângă a corpului, pe a şaptea linie axiatonală, după cum urmează:
    - creștetul capului, pe partea stângă;
    - inima, plămânul stâng, spatele genunchiului stâng;
    - glanda pineală;
    - partea stângă a gâtului şi vasele limfatice;
    - partea laterală a coapsei stângi şi fesa stângă;
    - alta major (zona unde cutia craniană se așează deasupra coloanei vertebrale), hipotalamus, şi umărul stâng;
    - artera carotidă stângă.

    Coroana de spini este concepută să distorsioneze circuitul energetic natural de la nivelul centrului coronar şi să blocheze transmiterea către receptorii de la acest nivel a energiilor sinelui superior ce coboară din dimensiunile superioare elevate. Acest implant acţionează la rândul lui ca o barieră de frecvenţă concepută pentru a menţine omenirea incapabilă să comunice sau să aibă acces la corpul Sinelui superior. El blochează canalul de comunicare verticală din jurul capului, cutiei craniene şi centrului coronar (SAHASRARA).

    Implanturile sistemului glandular sunt „defecțiuni” pe calea ridicării energiei fundamentale KUNDALINI care impactează receptorii cerebrali şi hipotalamusul, talamusul, glanda pineală, tiroida şi timusul. În timpul invaziei extratereştrilor malefici cu 5.500 de ani în urmă, colapsarea câmpului magnetic a creat perturbări ale ADN-ului care au făcut să fie pierdute limbajul natural şi abilităţile noastre naturale care ne permiteau să comunicăm cu întregul spectru de specii planetare. Acest implant interferează cu secvenţa de litere de foc care aranjează corect tiparul ADN, determinând pierderi ale memoriei speciei şi ale limbajului ei. În Biblie se face referire la acest moment în episodul în care Dumnezeu a amestecat în mod deliberat limbajul speciei noastre, rezultând mai multe limbi, deoarece fiinţele umane erau păcătoase, ceea ce a fost numit Implantul Turnului Babel.

    RăspundețiȘtergere
  25. Implantul CHAKRA-elor de la Soare la Pământ este o distorsiune în straturile buddhice 11D, cu scopul de a interfera în transmiterea comunicărilor către 10D ce provin de la Sinele Avatar (Conștiința îndumnezeită ce înglobează simultan toate cele 12 dimensiuni – n.n.), pentru a le împiedica să ajungă în baza (hub-ul) 12D de pe pământ sau la interfața pământeană a CHAKRA-elor.
    Dacă aveţi probleme în realizarea tehnicii de creare a unui câmp protector 12D, cu conectarea centrului coronar cu picioarele prin canalul vertical, şi holograme de inteligență artificială ies din Forma Negativă (bagajul karmic cu care venim pe pământ – n.n.), este necesar să căutaţi dacă nu cumva aveți Implanturi Soare-Pământ sau Implanturi Avalon.

    Splitter Tech este un tip de codare AI (inteligență artificială) care rulează ca un program de control mental şi care este încorporat într-o varietate de tipuri de media, cum ar fi cuvinte scrise sau cuvinte rostite de un individ „infectatˮ, sau în înregistrări audio sau video care pot transmite acelaşi cod unei alte persoane care rezonează cu aceeaşi frecvenţă sau informaţie. Acesta dezvăluie un profil care este în mod obişnuit observat la persoane din mediul academic sau persoane foarte dezvoltate intelectual, şi tinde să fie ataşat la persoane foarte mentale cu egouri dominante, percepţii bazate pe judecată şi cu o foarte mică sau inexistentă deschidere a inimii.

    Când dorim să ne conectăm la modul autentic cu spiritul dumnezeiesc din noi, şi când lucrăm pentru a intra în comuniune tot mai profundă cu Spiritul lui Dumnezeu, putem cere ajutor pentru îndepărtarea implanturilor. Aceasta este foarte eficient atât timp cât noi continuăm să ne dedicăm să acționăm în concordanţă cu sănătatea şi creşterea nivelului conştiinţei noastre spirituale. Când urmează Legea lui Unu ca stil de viaţă, o persoană primeşte foarte multă susţinere spirituală în multe feluri, inclusiv prin îndepărtarea implanturilor.

    Paraziţii extradimensionali şi efectul de himeră

    Gândurile extrem de nefaste ale unei minţi patologice vatămă sistemul nervos, creierul şi ADN-ul. Când cineva exprimă furie, violenţă, ură şi dorinţa de a ucide şi de a înrobi, acela atrage nu doar spirite demoniace ci şi paraziţi extradimensionali care vor să colecteze energia emoţională generată de acea fiinţă. În general oamenii de pe Pământ sunt asaltaţi energetic şi expuşi la niveluri extreme de violenţă şi depravare, care nu sunt răspândite doar de mass-media, ci şi prin intermediul tuturor aspectelor culturii populare. Agenda constă în a promova satanismul Soarelui Negru prin tot ceea ce înseamnă cultură populară, ceea ce va pregăti terenul pentru ca fiinţele umane să devină solidare cu forţele extrem de malefice, şi de asemenea pentru a le conecta la paraziţi controlaţi satanic care vor să facă schimb de locuri cu gazda umană.

    Când o persoană a fost expusă la condiţii de himerism genetic, combinate cu un bombardament consistent de violenţă şi depravare extreme, când acea persoană manifestă astfel de comportamente violente, stimulează parazitul himeric să câştige acces complet pentru a intra în organismul uman. Altfel spus, dacă o persoană manifestă comportamente extrem de rele, care pot fi definite ca satanism, este posibil, datorită consimţământului ei de a exprima aceste forţe, ca ea să piardă autonomia asupra propriului organism. Va face schimb de locuri cu parazitul satanic, care va respinge sufletul original şi se va instala în trupul uman. Când parazitul intră în organismul uman, ADN-ul şi sângele se modifică pentru totdeauna. Acesta este efectul de himeră.

    RăspundețiȘtergere
  26. Gânduri implantate de abuz sexual asupra copiilor

    Extratereştrii malefici răspândesc mesaje de abuz sexual asupra copiilor în corpul Pământului pentru a face oamenii să preia această frecvenţă în gândurile lor, şi apoi să comită astfel de acte în întreaga lume. Este extrem de important ca orice adult cu un creier funcţional căruia îi pasă de binele copiilor să devină conştient de această strategie arhonică înşelătoare extrem de perversă, de a ţinti copiii printr-o gamă de strategii de luptă biologică, cum ar fi:
    - introducerea implanturilor şi a controlului mental bazat pe traume;
    - vaccinări pentru degradare genetică, distrugerea imunităţii şi deturnare bioneurologică;
    - crearea de dependenţe de medicamente pentru toată viaţa şi adicţii încă din copilărie;
    - modelarea minţilor copiilor pentru a accepta agende anti-suflet şi anti-viaţă precum Transhumanismul;
    - comiterea de trafic în masă de copii pentru sclavie sexuală, întrucât sclavia sexuală = implementarea în conştiinţă a mentalității de sclav;
    - acceptarea căsătoriilor cu copii;
    - acceptarea/practicarea mutilării genitale;
    - prelevarea de organe;
    - sodomizarea/violarea copiilor în cadrul unor grupuri;
    - exacerbarea sexualizării şi promiscuităţii în rândul copiilor şi adulţilor;
    - sacrificii sângeroase;
    - abuzuri ritualice satanice.
    În acelaşi timp, copiii sunt formați pentru a continua aceste agende în perioada lor de maturitate, cu scopul de a perpetua cercul vicios al programării victimă-victimizator, al mizeriei sexuale şi sclaviei pe pământ, în toate modurile imaginabile.

    Acest subiect despre care am vorbit, deși este uriaş, s-a lovit de-a lungul timpului de urechi surde şi ochi închişi, și a atras atacuri abjecte din partea unor fiinţe umane şi non-umane. Mulţi oameni nu vor să audă despre sau să înţeleagă realitatea pedofilă de pe planetă, iar provocarea este de a găsi cuvinte pe care oamenii să fie capabili să le proceseze cu scopul de a înţelege ce desemnează ele cu adevărat, atunci când sunt spuse sau transmise. Există o compartimentare mentală colectivă masivă şi un program de ştergere a conştiinţei faţă de faptul că oamenii fac sex cu copiii şi violează copii. Astfel că, atunci când acest subiect este discutat, majoritatea celor care nu şi-au purificat ființa și nu și-au îndepărtat inserturile holografice, vor fi în mod agresiv împinși în compartimentul mental şi vor percepe ceva diferit, sau vor deveni foarte furioşi şi ostili. Este imperios necesar ca toate fiinţele umane de pe Pământ să înţeleagă că pornografia infantilă, sexul cu copii şi sacrificarea copiilor este cheia de boltă a agendei extratereştrilor malefici şi a sataniştilor Soarelui Negru, şi că diseminarea acestor informaţii trebuie făcută cu grijă. Acest subiect de discuţie şi investigaţie, ca niciun alt subiect, va stârni împotriva celui care îl va aduce în atenție un val de agresiune satanică şi acţiuni ce vizează exterminarea fiinţei respective.

    A fi responsabil de propria parte întunecată

    Când suntem orbi faţă de propriile noastre greşeli de viaţă care ne conduc în jos pe o pantă a suferinţei şi îndepărtării de sinele nostru real, dacă refuzăm să dăm atenţie acestor evenimente şi să ne analizăm propriul comportament care ne-a condus în jos, nu vom înflori (creşte spiritual) niciodată. Trebuie să vrem să ne vedem propriile greşeli, zonele unde ne putem îmbunătăţi gestionarea propriei vieţi, şi unde putem să fim cât se poate de autentici şi centrați în sine.

    Nu putem învăţa cum să ne transformăm propria fiinţă dacă nu dorim să vedem propria parte întunecată. Dacă putem fi obiectivi şi ne putem observa modul malign de a gândi fără să ne judecăm ca fiind prea sus sau prea jos, bun sau rău, ci doar rămânând cu sufletul deschis şi dorind să evoluăm şi să ne transformăm, atunci putem la modul profund să transformăm calitatea propriei vieţi şi, în consecință, pe cea a altora.

    RăspundețiȘtergere
  27. A ne asuma responsabilitatea pentru zonele cele mai întunecate ale fiinţei noastre înseamnă să dorim să privim către zonele din interior care ne împing să facem acțiuni care vatămă şi despre care noi ştim în profunzime că nu sunt cu adevărat în avantajul nostru. Să alegem disciplina interioară pentru a stopa gândurile, acţiunile sau comportamentele care fac rău deoarece, dacă suntem cu adevărat sinceri cu noi înşine, ştim că nu sunt acţiuni benefice. Intenția permanentă de a face numai acţiuni benefice începe să creeze modificări la nivelul câmpului care rearanjează vieţile noastre pentru a fi bazate pe adevăr şi aceasta ajută de asemenea la curăţarea implanturilor din structură. Cu fiecare decizie pe care o luăm, dacă alegem să ascultăm adevărul dinăuntrul nostru şi să fim profund sinceri cu noi înşine, începem să ne conectăm şi mai puternic la prezenţa binefăcătoare a adevărului. Acest proces revelează chiar mai multe aspecte la care ar fi necesar să reflectăm cu sinceritate, astfel încât să putem atinge gradat cea mai înaltă expresie a potenţialului personal.

    Când ne simţim perturbaţi mental sau resimţim tensiuni emoţionale, pentru a disipa acel stres interior pe care îl resimţim este necesar să învăţăm cum să ne limpezim gândurile şi emoţiile care produc acea tensiune în fiinţă. Este necesar să descoperim sursa formelor gând nefaste recurente care sunt stimulate automat de frecvenţa implanturilor ataşate durerii noastre nerezolvate, localizată în conştiinţa noastră.

    Când trăim o viaţă patologică, creăm o societate patologică

    Când trecem cu vederea existența zonelor întunecate din fiinţa noastră şi continuăm să tolerăm comportamente vătămătoare, fără sens, de auto-distrugere, comitem un păcat împotriva Luminii eterne care există în noi. Este necesar să devenim iubirea şi lumina care străluceşte de dincolo de forma noastră, pentru a ne împlini țelul de a deveni persoana autentică ce suntem meniți să fim. Astfel, cu toţii este necesar să depunem eforturile adecvate pentru a deveni omul care cu adevărat aspirăm să fim, şi vom avea nevoie de motivaţia de a avea grijă de noi înşine așa cum se cuvine. Dezvoltă o viziune despre modul în care vrei să fie viaţa ta în corelaţie cu tipul de persoană care doreşti să devii, ca fiind expresia cea mai înaltă a propriei tale fiinţe în acest moment şi în viitor. Apoi urmărește să atingi această viziune benefică şi împarte scopul final în obiective mai mici pe care le poţi urma în fiecare zi, pentru a crea o viaţă plină de sens, spirituală. Dacă alegi să trăieşti servind întregul, viaţa ta se va derula în cel mai bun mod posibil. Nimic altceva nu este mai practic pentru a-ți crea cea mai bună viaţă decât rezolvarea problemelor şi îndepărtarea obstacolelor care apar ca rezultat al hotărârii tale de a fi cea mai bună variantă posibilă a propriei tale fiinţe în această lume.

    Când avem o înţelegere mai bună asupra modului în care gândurile implantate şi implanturile de control mental sunt folosite pentru a produce o societate patologică, putem să discernem mai bine care este agenda malefică şi să refuzăm să luăm parte la ea. Antidotul la frecvenţele de control mental care sunt emise şi la implanturile pentru ştergerea conştiinţei este conectarea profundă la spiritul interior şi dezvoltarea spirituală a propriei fiinţe în fiecare zi, prin trezirea și manifestarea unor stări elevate precum iubirea necondiţionată, compasiunea şi empatia, precum şi prin manifestarea unei griji autentice față de ceea ce se petrece cu ființele umane şi cu planeta noastră.

    RăspundețiȘtergere
  28. Oameni buni, va multumesc pt. promptitudinea raspunsurilor referutor la tzacanitul meu din cap, pe care nu il mai am, a fost in copilarie ;


    Acest tzcanit aparea doar pe PAS , in alergare, pe saritura !!! Era aidoma ca un zornait de banuti, pe pas
    100 de pasi& 100 de tzacaituri.
    Pe planul asta, Craciun, sau acel care stie, raspunde .

    RăspundețiȘtergere
  29. 23.52

    Nu se poate stabili acum , adica la diferenta de atatia ani, ce era la ora aceea cu sanatatea ta . Poate atunci , cu investigatii amanuntite se ajungea la o concluzie.
    Daca starea ta prezenta nu este alterata de acel episod , atunci e totul in ordine . Ar fi fost o problema daca resimteai pe parcursul anilor, alte zgomote, ameteli, dureri de cap , etc. in rest, nu te mai preocupa .

    RăspundețiȘtergere
  30. 15,28 dupa cum descri sint calatorii in ASTRAL in afara corpului si in timp,incearca sa vezi si memorezi detalii fizice pe teren ca sa poti sa le verifici la trezire.
    Interesante sint calatoriile descrise in cartile lui Ilie Cioara,pe care le poti gasi si citii si de pe internet-craciun

    RăspundețiȘtergere
  31. Reiau, alerg , fac un pas tzac; stau 1 0ra , o zi nimic.
    Descriu, ca si cum zornaiam o pusculita dar mai estompat, o cutie de chibrituri, scurt asa.
    Era ceva mecanicPunct
    nu era in ureche ci in mijlocul capului.
    era ceva care n-ar fi trebuit sa fie, care nu exista, nimeni nu are habar ce e asa greu de inteles
    daca cineva stie, sa vorbeasca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Impulsuri neurologice, 22:17! Este partea ta sensibila, slaba. O cura -de 30 de zile- cu vitamina B12 e benefica. De asemenea, o cura cu vitamina C1000, zece zile. Sanatate!

      Ștergere
  32. in Ukraina -sarmanii ba sunt si romani in sudul ei

    RăspundețiȘtergere