luni, 5 noiembrie 2018

O ALTĂ ŢARĂ CU NUMELE DE, MAFIA !


                   4 Noiembrie 2018,ora 5,12 dimineata !

                             Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma trezeste un glas care spune asa:

                "Pentru noi,o altă Ţară ! 
                 Alta ciudată .
                Mafia !"

Clipă în care,vad înspre Apus un grup de fete tinere care, ieseau ca dintr-o scoala sau o alta Institutie, fete imbracate cu rochii lungi pana sub genunchi, si cu baticut pe cap,rochii grena si creţe in talie.
Erau ca niste uniforme.Fetele aveau in jur de 14 -15 ani.
Dragii mei,unde se poarta astfel de Uniforme si care este ŢARA numita MAFIA,eu nu stiu. 
Dar cu siguranta ceea ce mi s-a aratat si -am auzit, se va lamuri intr-un timp bine oranduit de sus ,de Bunul Dumnezeu.
                                 Cu dragoste,Maria.

P.S.




 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

20 de comentarii:

  1. Este vorba de Romania :

    O tanara din Cluj condamnata sa plateasca o amenda de 2000 lei pentru ca ar fi organizat proteste impotriva exploatarii de la Rosia Montana ! Asta este dovada ca statul roman este unul mafiot si corupt !


    Iarasi incultii si semianalfabetii care alcatuiesc in mare parte, Jandarmeria Romana si Politia Romana, isi permit sa incalce legea, amendand oamenii pentru asa-zise “proteste neautorizate”. De multe ori, acestia pierd procesele in Instanta, dar exista si cazuri cand persoane, “care nu se supun statului mafiot”, sint condamnate sa plateasca amenzi usturatoare de 2.000-3.000 de lei.

    Jalnica presa din Romania, care in acest caz, a colaborat cu Gold Corporation pentru a incerca sa ne faca, sa acceptam, vanzarea Rosiei Montane, isi permite, intr-un mod cat se poate de abject, sa ne induca cum ca, “in Romania exista justitie independenta”.


    Nu exista asa ceva ! Nimic nu este independent in Romania. Unul dintre cerintele principale pentru intrarea in UE a fost “cedarea de suveranitate cat mai mare catre UE”, Partea buna este ca tot noi am castigat lupta si Rosia Montana a ramas la locul ei.


    “Andreea Petruţ, o tânără de 24 de ani, fostă studentă la Cluj, a fost condamnată printr-o decizie finală a Tribunalului Cluj-Napoca, la plata unei amenzi de 2.000 de lei, fiind găsită vinovată de organizarea protestului împotriva proiectului minier de la Roşia Montană din 20 octombrie 2013. Părţile implicate în proces au fost Andreea Petruţ şi Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj-Napoca. Informaţia a apărut ieri pe contul de Facebook al Andreei şi a fost preluată, ulterior, şi de publicaţia locală Ziar de Cluj.”

    “Am 24 de ani, 45 de kg şi azi urăsc mai tare ca niciodată statul român, politicienii şi partidele lor infecte, corporaţiile, jandarmeria şi poliţia, justiţia + toţi securiştii care ne conduc”, îşi începe postarea pe contul de Facebook tânăra Andreea Petruţ, care este, în prezent, coordonator al Coaliţiei pentru Universităţi Curate din cadrul Societăţii Academice Române.

    Iată ce spune mai departe tânăra:

    “Pe 14 octombrie 2014, Tribunalul Cluj-Napoca a dat decizia finală în procesul dintre mine şi Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj-Napoca, declarându-mă vinovată pentru organizarea protestului împotriva proiectului minier de la Roşia Montană din data de 20.10.2013, trebuind să plătesc o amendă de 2.000 de lei ( + încă una de 1.000 lei pe care încă nu s-a dat decizia finală, dar, la cum arată situaţia, voi pierde şi acel proces). Când au început protestele de Roşia, am ieşit în stradă, la fel ca mii de alţi oameni, pentru că asta am simţit că e datoria mea de cetăţean. Eram studentă de Cluj, în ultimul an de master, iar din septembrie până la sfârşitul lui noiembrie, fiecare duminică mi-am petrecut-o în stradă, cu portavocea în mână, alături de mii de oameni, care îşi doreau acelaşi lucru ca şi mine. Să salveze Roşia.

    N-am avut nicio interacţiune directă cu jandarmeria în cadrul acestor proteste. Nu mi-au făcut nicio observaţie, remarcă, nici măcar nu m-au legitimat vreodată. Până când, prin noiembrie anul trecut, părinţii mei s-au trezit în cutia poştală de acasă cu două amenzi (în total de 3.000 de lei) prin care eram acuzată de organizarea protestelor neautorizate din Cluj şi pentru blocarea traficului (de parcă eu aş fi scos în stradă cei 20.000 de mii de oameni şi eu i-aş fi pus să stea în mijlocul intersecţiilor). Bineînţeles că am contestat amenzile, iar în mai am avut primul proces cu Jandarmeria pe care l-am pierdut. Experienţa procesului a fost unul dintre momentele cele mai dezamăgitoare la adresa sistemului prin care am trecut până acum. Mi-au spus că sunt un real pericol social pentru această țară, care instigă la nesupunere civică și că amenda are scopul educării mele pentru a nu mai întreprinde astfel de acțiuni pe viitor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am făcut apel, contestând decizia instianţei şi am pierdut şi de această dată. Şi cu această ocazie mi-am pierdut definitiv încrederea în statul român, în instituţiile de justiţie care ar trebui să facă dreptate. Nu pot să descriu câtă ură, ciudă, indignare, scârbă, dorinţă de răzbunare, am simţit azi când am aflat decizia finală, deşi am crezut că sunt pregătită să moral să o accept. Regrete nu am şi nici nu am avut. Dacă ar fi să dau timpul înapoi cu un an aş lua din nou portavocea în mână şi aş striga până aş rămâne fără voce cât de tare urăsc guvernul, corporaţiile, distrugerea mediului, corupţia, clasa politică etc. M-am uitat din nou la filmarea din ziua protestului şi am retrăit emoţiile pe care le-am trăit în stradă în 20 octombrie. Eram în mijlocul străzii cu portavocea în mână şi mă uitam la oamenii frumoşi din jurul meu. Aveau flori şi steaguri în mână, ochii înlăcrimaţi şi plini de speranţă şi determinare.

    Acum, că mi-am primit pedeapsa finală pentru că mi-am făcut datoria de cetăţean, ridic capul sus şi mă uit înainte. Ştiam de la început că e aproape imposibil pentru un copil de 24 de ani cu o floare şi o portavoce în mână să se lupte cu politicienii, şi ţestoasele ninja blindate care îi păzesec, plus judecătorii care interpretează legea cum le convine. Dar încă am speranţă. Am pierdut în faţa instanţei, dar am câştigat tărie şi încredere să merg mai departe. De data asta mai îndârjită, determinată şi cu o dorinţa să se facă odată dreptate.

    P.S. Nu e vorba de bani neapărat aici! E strict vorba de stat, justiţie şi felul în care este tratat dreptul de a protesta şi cum e interpretată Legea Adunărilor Publice. Plătim amenda, mergem la CEDO (aşa e procedura).”

    Potrivit Ziar de Cluj , în prezent, Andreea se ocupă de domeniul educaţiei, în special de cel al învăţământului superior, în calitate de coordonator al Coaliţiei pentru Universităţi Curate, prin care SAR îşi propune promovarea bunei guvernări şi combaterea corupţiei în mediul universitar românesc. Totodată, este asistent de proiect în cadrul proiectului “Mobilizarea universităţilor pentru combaterea discriminarii” .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitari Andreea!!! Dumnezeu sa te aiba in paza!!!

      Ștergere
    2. Explica-i asta Mariei care sustine PSD extraterestru, ca asta numa cu picioarele pe pamant nu este.

      Ștergere
    3. "Studenta sorosista Andreea Petrut, amendata pentru organizarea protestelor anti-RMGC de la Cluj-Napoca

      Andreea Petrut, fost presedinte OSUBB, este in prezent coordonator al Coalitiei pentru Universitati Curate din cadrul Societatii Academice Romane (SAR), un ONG sponsorizat de catre magnatul maghiaro-evreu George Soros, despre care se zvoneste ca ar fi in spatele protestelor impotriva exploatarii Rosia Montana Gold Corporation. Cu toate ca el insusi este actionar la acest proiect printr-o alta companie, ar fi organizat si platit aceste proteste la nivel national, cu impact semnificativ in Cluj-Napoca si Bucuresti, pentru a scadea pretul actiunilor RMGC in vederea unei achizitii masive de actiuni la pret redus."

      sursa:

      http://www.napocanews.ro/2014/10/studenta-sorosista-andreea-petrut-amendata-pentru-organizarea-protestelor-anti-rmgc-de-la-cluj-napoca.html

      Ștergere
  3. Adevaratii lideri platesc amenzi iar cei falsi ne conduc

    RăspundețiȘtergere
  4. nu cred ca e vorba de o tara... vizionand ceva pe youtube am gasit fara sa vreau un video de Nigel Farage ce asociaza ue cu mafia atunci cand li s-a cerut sa plateasca o suma de bani inainte de brexit, sau un video cu goofrey bloom mep care le spune verde in fata ce hoti sunt

    RăspundețiȘtergere
  5. poate un jurnalist mai curajos face un articol dupa reportajul francezilor Gros salaires, privilèges et gaspillages : enquête sur les milliards de l’Europe

    RăspundețiȘtergere
  6. România, tara in care mafia a cucerit puterea politică.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mafia din Romania e ca cea chineza si rusa bate pe italieni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 23:28 vorbești ca să nu adormi mafia italiană are câteva sute de morți împușcați topiți în acid etc spre deosebire de pârliții pe care îi votați voi pe un pește congelat ca să vă buzunărească și să vă fure găina din coteț și pe care îi credeți mafioți. Câți morți a făcut,, mafia,, din România spărgători de semințe în timp ce fumează trabuc? Hai culcă-te că ai carențe mari la capitolul informații.

      Ștergere
    2. 22.12 Nu e mafie ci GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT! E bine asa? Niste impostori deghizati in guvernanti!

      Ștergere
  8. ROMANIA SE AFLA IN SUD ESTUL EUROPEI nici vorba de apus adica vest-

    RăspundețiȘtergere
  9. Este o regiune o peninsula în mijlocul Africii....care se numește Mafia am fost acolo e frumos....sint oameni simpli....posibil despre ea sa fie vorba

    RăspundețiȘtergere
  10. Un banc dureros spune cam așa: nu mi-e rușine că sînt român, mi-e rușine că alții sînt români. Dar cine sînt acești alții?
    Cei care fură sau cerșesc în străinătate, cei care conduc de parcă ar fi singuri pe șosea, vecinul care pornește bormașina duminică dimineața la 7, cel care aruncă gunoiul pe spațiul verde din fața blocului sau lasă direct sacii cu gunoi în lift, cei care-ți fac lucrarea de mîntuială și-ți iau cît de mulți bani pot, cei care-ți dau mîncare stricată la restaurant, cel care te trimite să alergi după tot felul de acte inutile, cel care te lasă să aștepți cu părintele bolnav ore întregi pe holul spitalului, cel care îți cere de la obraz sau voalat șantajist șpagă, cel care ucide și chinuie animalele sau cel care taie pădurile… ei sînt alții? Nu! Noi sîntem ei.
    Dragnea, lupul pus paznic la oi, Tudorel, cinicul amoral și imoral, Viorica violatoarea limbii române și a oricărui act rațional, Tăriceanu vacuitatea pompoasă, toată șleahta de tractoriști care ne fac legi, cealaltă șleahtă de „moderatori” de talk-show-uri care împuțesc atmosfera morală a nației… ăștia toți sîntem noi.
    Noi i-am adus la putere, îi suportăm și le consolidăm zi de zi puterea.
    Imediat după referendum, energia de coagulare civică, de protest, s-a epuizat inutil, Dragnea a cîștigat, niciun protest serios nu i-a zguduit pe el sau pe Tudorel Toader, călăul fără scrupule al ideii de justiție, acum, cînd legi mult mai grave decît Ordonanța 13 au intrat în lucrare.
    O lehamite generală a blocat arterele conștiinței civice.
    Încet, încet ne-au invadat dinăuntru, ca un cancer insidios. De aceea rușine trebuie să ne fie nouă, tuturor.
    Nu există alții! Antropologii vorbesc de culturi ale rușinii și de culturi ale vinei.
    Românii sînt, după astfel de analize, în calitate de creștini, aparținători unei culturi a vinei.
    Dar, prin istorie și situare geo-politică ei aparțin mai degrabă culturii rușinii. Adaug că, de fapt ei le resping permanent pe ambele, prin neasumare. „Mie să-mi fie bine, în ăilalți îmi bag picioarele”.
    Acesta este rezumatul cel mai condensat al egoismului național. Nici urmă de vinovăție, nici urmă de rușine.
    Știți că s-au făcut multe experimente de genul: se iau fotografiile celor mai frumoase femei și se alege: de la una fruntea, de la cealaltă ochii, de la a treia nasul, de la următoarea buzele șamd. Cele mai frumoase, după părerea specialiștilor. Combinându-se aceste părți, firește ceea ce a rezultat a fost o monstruozitate. Cam așa sîntem noi românii, cei mai frumoși luați fiecare în parte, înspăimîntători ca populație.

    RăspundețiȘtergere
  11. Paradoxul face ca în epoca de cea mai mare bunăstare economică și cea mai sigură conjunctură politică internațională țesutul nostru social să se destrame ca o cîrpă putrezită și să devenim tot mai ne-rușinați. Lipsa de energie morală care să ne țină laolaltă este cel mai trist lucru la o celebrare a unirii.
    Depopularea rapidă, acuta criză demografică asupra căreia guvernanții nu se apleacă nicio clipă (Băsescu atrăgea atenția încă de acum zece ani asupra potențialului exploziv al acestei tendințe) sînt semne ale unei populații cu un grad foarte redus de încredere în viitor.
    Nu e nevoie doar de o creștere a salariilor și pensiilor (care și pentru cei care o primesc este minată de neîncredere că e ceva de lungă durată, stabil), ci mai degrabă de ceva impalpabil, de o siguranță a viitorului, de stabilitate.
    Să nu-ți fie teamă că la viitoarele alegeri vine altă putere, care ia de la capăt toate legile pentru a le face pe placul acoliților ei.

    Avem, de bună seamă, cel mai incompetent guvern din istoria ultimei jumătăți de veac. Și cel mai puțin democratic de după Revoluție.
    În care absolut toată puterea de decizie aparține unui singur om. Societatea civilă paralizată așteaptă doar ca taberele din PSD să se sfîșie între ele.
    Mai avem timp de așteptat? - aceasta-i întrebarea. Desigur că vor colapsa, nimeni nu poate ști cît de repede.
    Ceea ce este lesne de întrevăzut este că asta se va traduce printr-o criză gravă la nivelul tuturor sub-sistemelor socio-economice și că nimeni, nicio forță politică serioasă nu pare pregătită să preia povara pe care băieții veseli și doamnele aferate sau isterice de la guvernare ne-o vor lăsa drept moștenire.
    Și apoi vor striga rînjind de pe băncile parlamentului sau din publicațiile sponsorizate (au mai făcut-o de cîteva ori): nu mai invocați greaua moștenire!
    Păi noi n-am scăpat nici măcar de funesta moștenire a lui Ceaușescu care strică încă nebănuit de multe creiere bătrîne sau chiar tinere, nu mai zic de cea mult mai perversă (căci nu mai era cuplată nici măcar cu sărăcia și lipsa de libertăți) de pe linia Iliescu, Brucan, Roman. Comunismul atavic ne este o adevărată boală genetică, handicapul civismului nostru.
    Va amintiti desigur celebrul cîntec pe versuri de George Lesnea: „partidul e-n toate” (ipochimenul, care le dedicase imnuri similare lui Carol II, Antonescu, Malaxa, s-a scuzat că el pusese acolo „Dumnezeu”!). Să spunem că rușinea noastră se traduce prin aceea că Dragnea sîntem noi.

    RăspundețiȘtergere
  12. Despre ANAF nu se spune nimic?

    RăspundețiȘtergere
  13. Andréea,te iubesc copiluta si mi-as dori ca toti tinerii romani sa fie asemenea tié. Domnutu. Íisus. Hristos. Fecioara. Maria si. Sfantul. Andrei sa te aiva ín paza. Cu. Dumnezau ínainte,copiluta draga.. Nu te da nu te lasa ! Sa íti duci. Crucea pentrú neamul tau.,mireasa a . Domnulúi . Cere de la surioara. Marioara numarul de telefon ca ti-l da copila si mai graim daca vrei. Pa,pa,tai,tai. Am gresit..va rog sa ma iertati,va multumesc si va iubesc. Serb. Ilie-. Sorinel..

    RăspundețiȘtergere