vineri, 2 noiembrie 2018

INUNDATII GRAVE !


                2 Noiembrie 2018,ora 20, 27 !

                               Dragii mei, 

În aceasta seara ,in timp ce scriam aici pe BLOG, vad inspre Sud -Est de parca as fi avut un al treilea ochi la ceafa,vad strazi inundate si curtile oamenilor inundate.
Apele curgeau cu repeziciune si erau mâloase.
Tot ce întalneau in calea lor, totul era pus la pamant.
Imagini pentru inundatii imaginiImagini pentru inundatii imagini.

Dragii mei,vom auzi de grave Inundatii care, vor face mari ravagii acolo unde ele se vor produce.
Unde anume se vor produce,nu mi s-a descoperit,dar stiu ca asa va fi precum mi s-a aratat.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa nu fie si pierderi de vieti omenesti.
                            Cu dragoste,Maria.


10 comentarii:

  1. Vor fi Indonesia, Malaysia, si probabil Papua Noua Guinee

    RăspundețiȘtergere
  2. Atentie! Atentie! Atentie! la ce sa inventat!!!!!!!!!!!!!!
    http://stiri.tvr.ro/boala-tremuratoare-a-oilor-face-ravagii--scrapia-nu-poate-fi-tratata--iar-animalele-trebuie-sacrificate_837789.html
    Satanistii astia au pus ochii pe Romania cu adevarat. Asa ca trebuie sa deveniti ierbivori pardon, vegetarieni.
    Sa va spun ceva, ceea ce mincati aia sunteti. Daca maninci porc, oare ce esti? Dar daca maninci orice animal oare ce esti? Scuze dar asta este o vorba din batrani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cicerone, tu ai drreptate, este doar inceputul.
      Oare nu poate nimeni sa-i opreasca pe acesti "o mana de oameni" care hotaresc soarta populatiei globului cu depopularea de 95%.
      oricum noi suntem prea mici chiar si sa vorbim

      Ștergere
  3. In apocalipsa este scris ca vor murii a 3-a parte din oameni, a 3-a parte di animale si a 3-a parte din vegetatie. Iata ca se intimpla.

    RăspundețiȘtergere
  4. http://profetieavertisment.ro/mesaje/48/ascensiunea-lumii-arabe-trei-lideri-politici-vor-fi-asasinati/
    unu https://www.stiripesurse.ro/a-fost-asasinat-parintele-talibanilor-cutremur-pe-scena-politica-din-pakistan-cum-va-fi-afectat-procesul-de-pace-din-afganistan_1301187.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Locuiesc in Italia si va pot spune ca suntem deja ingenunchiati din causa apelor si furtunilor,daune de sute de milioane de €.Previsiunile nu arata nimic bun in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Locuiesc in Italia si va pot spune ca suntem deja ingenunchiati din causa apelor si furtunilor,daune de sute de milioane de €.Previsiunile nu arata nimic bun in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ploile torențiale au făcut ravagii în Italia. Sunt cel puţin 20 de morţi - VIDEO

    Vânturile violente şi ploile abundente, care au făcut cel puţin 20 de victime în această săptămână în Italia, au distrus de asemenea zeci de hectare de pădure, în special în nordul ţării, au anunţat vineri autorităţile italiene, citate de AFP.

    Regiunea Veneto din nord-estul Italiei a fost deosebit de afectată, unde sute de copaci au fost dezrădăcinaţi pe versanţii munţilor Dolomiţi, în urma vânturilor extrem de puternice de joi.

    "Peisajul arată ca după un cutremur de pământ", a declarat guvernatorul acestei regiuni, Luca Zaia. Aproximativ 160.000 de persoane au rămas fără electricitate în Veneto.

    Vineri, două persoane au murit, o femeie de 87 de ani şi o turistă germană în vârstă de 62 de ani, lovită de fulger în Sardinia. Aceste decese ridică la 20 numărul persoanelor ucise de intemperii de la începutul săptămânii, potrivit unui raport al Protecţiei Civile.

    Nivelul de alertă a rămas ridicat vineri în Veneto, în contextul în care meteorologii se aşteaptă la un nou val de ploi şi vânturi puternice pe durata acestui weekend.

    În sudul ţării, Sicilia a fost afectată de inundaţii şi mai multe drumuri au fost acoperite de ape. Şcolile au rămas închise, la fel ca multe dintre parcurile publice.

    Protecţia Civilă italiană a declarat că acest val de vreme nefavorabilă reprezintă "una dintre cele mai complexe situaţii meteorologice din ultimii 60 de ani".

    Veneţia s-a confruntat luni cu una dintre cele mai ample creşteri ale nivelului apei din istoria sa recentă, iar rafalele de vânt au atins viteze de 180 de kilometri pe oră.

    https://www.antena3.ro/externe/ploile-torentiale-au-facut-ravagii-in-italia-sunt-cel-putin-20-de-morti-video-493602.html

    RăspundețiȘtergere
  8. 20 de morti pina acum in inundatiile din Italia,iar furtunile continua-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Asa este grave inundatii s-au intimplat in Italia bietii oameni Bunul Dumnezeu sa le dea putere sa treaca pesye aceasta incercare.
    Dumnezeu si Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toti.
    Cu mult drag doamna Maria.
    Doamne Ajuta la toata lumea.

    RăspundețiȘtergere