joi, 1 noiembrie 2018

INGERII CÂNTAU MAICII LUI DUMNEZEU ,PURUREA PREA CURATA FECIOARA MARIA.


                               1 Noiembrie 2018,ora 23,05 !

                                 Dragii mei,

În aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog,aud glasuri de Ingeri care  cântă PREA CURATEI FECIOARE MARIA,asa:

   "Bucura-te Prea Curata Fecioara MARIA !
      Bucura-te Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu,că ne-ai miluit pe noi!"            

                 Imagini pentru fecioara maria.

Si auzeam dragii mei cum rasuna si Cerul si Pămantul de glasul INGERILOR Lui Dumnezeu care aduceau cantece de slava si de iubire Maicii Prea Curatei Fecioare Maria.

                       Imagini pentru fecioara maria.

Imi doream ca sa nu se mai termine acest Cor de Ingeri care o preaslaveau pe MAICA DOMNULUI.
Dar la un moment dat,după circa 10 secunde, totul s-a terminat.
Dragii mei, sa aducem si noi Rugaciuni din inima noastra rupte,pentru Maica Lui Dumnezeu,sa-I aducem multumire si cantece de slava si inchinare Doamnei si Stapânei noastre ,Pururea Prea Curata Fecioara Maria,care se roaga pentru noi in fiecare clipă la Fiul Său,ca sa ne ierte si sa ne miluiasca cu Mila si cu Dragostea Sa.
Sa ne inchinam Prea Sfintei Treimi si Prea Curatei Fecioare Maria, si sa cerem iertare si mantuire.
                             Cu dragoste,Maria.


P.S.

 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://1.bp.blogspot.com/-hygcXuHRA-w/V7oIhxgiXoI/AAAAAAAAAEQ/J-58X6g3fskjoLAy8-aH65tX4fJIVgyOgCLcB/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

16 comentarii:

  1. Doamna Maria noi avem cea mai mare dorinta sa aflam ziua sau anul concret cand vine Iisus osa ne puteti ajuta cu ceva sa aflam VAROG MULT

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu veti afla nimic concret pentru ca NIMENI,absolut NIMENI de pe acest pamant nu stie cand se va intoarce Domnul nostru IISUS HRISTOS!!!

      Ștergere
    2. An.23.49.,hai sa punem problema altfel...Cauta si aprofundeaza toata invatatura lasata noua de Mantuitor ( si vei intelege,in primul rand,de ce i se spune lui Iisus Hristos, Mantuitorul ). Cauta sa intelegi sensul sacrificiului Sau, Calea pe care ne-a aratat-o,cauta sa patrunzi,cu mintea si cu inima,Adevarul pe care ni l-a dat, si vei intelege de ce El e Viata...Dupa toate astea,fa-i casa in inima ta,El va fi mereu cu tine...Dupa toate acestea,chiar n-o sa mai fii curioasa cand se intoarce, din moment ce va fi cu tine mereu...Nu stiu daca m-am facut inteleasa,sper ca da,iti doresc sa-l simti in inima ta,asa iti vei afla linistea si vei deveni mai inteleapta ( inima nu minte niciodata ). Succes...PS. Mai am si eu multe de invatat,nu sunt asa inteleapta,imi constientizez ''minusurile'',fac eforturi sa le corectez,dar am o mare nevoie de cunoastere. Cred ca mi-au trebuit ani intregi sa inteleg ( nu spun ca pe deplin ),cine este cu adevarat si ce a insemnat Iisus Hristos pentru omenire. Cu adevarat,Iisus Hristos este Calea,Adevarul si Viata, nu a existat in toata istoria omenirii cineva ca El si chiar merita toata iubirea si consideratia noastra.

      Ștergere
  2. Anonim 23:49 ai zăpăcit lumea cu întrebările astea le postezi continu. Și dacă ar ști cineva data exactă la ce ți-ar folosi? Deci ”Privegheaţi, dar, căci nu ştiţi ziua, nici ceasul în care va veni Fiul omului.” (Matei 25:13)

    RăspundețiȘtergere
  3. mai oameni buni voi nu vreti sa intelegeti ca nimeni nu stie ora nici ziua nici anul cand va veni si pina la urma cu ce v-ar ajuta daca ati afla voi doar fiti pregatiti

    RăspundețiȘtergere
  4. http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=30%2C87

    RăspundețiȘtergere
  5. http://profetieavertisment.ro/mesaje/595/vreau-sa-ii-chem-pe-totii-copiii-lui-dumnezeu-din-statele-unite-ale-americii/

    RăspundețiȘtergere
  6. http://profetieavertisment.ro/mesaje/62/eu-sunt-prezent-in-euharistie-cu-toate-ca-promisiunea-mea-a-fost-rastalmacita/

    RăspundețiȘtergere
  7. Va veni cand va îngădui TATAL...nimic nu se face fara voia lui...Absolut nimic.Toti asculta de el...inclusiv celelalte rase care sunt o groaza...Si cei de lângă el.. adica Raiul ..Nimic si nimeni nu va face ceva fara ca el sa vrea..Si atat mai mult nu se poate stii exact cat ne mai rabdă pe toți. Cei de sus se luptă care sa ramana si care nu...nu-i mai enumăr ca sunt multi si urăti inafara de extratereștri ei sunt mai frumușei. Si va spun ceva care are o importanță extrem de mare...Cand va veni vremea plecari de pe acest pamant toti trebuie sa fain atenti cine va veni in întâmpinarea noastra ca si ghizi...Foarte mare atentie la ochii. Daca ochii nu sunt de culoarea albastra ..bleo..sa nu cumva sa acceptați sa mergeti cu ei..urmati calea Divină spre lumina alba orbitoare ..indiferent ce va fi pe lângă voi si ce va ca spune...Noi suntem LUMINA si in LUMINA inapoi la Tatal nostru trebuie sa ajungem...Nu va fie frica cum ne vom lasa corpul aici in ce fel..cutremur..ape si altele..important este sufletul sa se întoarcă de unde vine..Adică la Tatal..Ne-a arătat atatea minuni..a lăsat pe pământ suflete care sa ne atrate ca exista Tatal..sa-l urmam si sa nu ne abatem de la drumul nostru...Asa ca nu va fie frica de absolut nimic..mergem mai departe indiferent ce va veni..Va iubesc pe toti si aveti grija de sufletele voastre si nu va rătăciți.DOAMNE AJUTA si multa Rugăciune din tot sufletul vostru..

    RăspundețiȘtergere
  8. Dna Maria nu mai postati nimic , chiar nimic ? Vroiam sa stiu daca mai aveti ceva legat de inundatii.Sunt cam stresata ca mi-am luat casa intr-o zona in care am vazut aici pe blog ca era predispusa la inundatii.

    RăspundețiȘtergere
  9. Unde apar noile postari ? Am cautat a mesaje pentru cititori si sunt alea vechi.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am depus azi dimineata la politie toate cele 9 scrisori primite pana acum de la escroci.Da, 9 scrisori una mai ciudata ca alta.Fireste ca nu am dat curs sa le raspund.Minunile nu vin prin posta , mai ales alea care promit ca ma scapa de cancer.
    Sa se ocupe politia de cine si de de face magariile astea.
    Eu am 70 de ani si am vazut multe la viata mea.Dar asta le intrece pe toate.
    Inainte parca nu era asa ceva.
    Nu le mai dati nas acestor mincinosi fara de Dumnezeu.Daca primiti vreo scrisoare de la ei, chipurile in numele Mariei Ghiorghiu mergeti urgent la politie. Tare sper sa nu fie tat astia cu metoda accidentul.
    Pastrati banii pentru medicamente sau faceti o donatie cuiva care are nevoie de acei bani, asta daca aveti prea multi si va tenteaza sa dati banii pe carti de vraji si lumanari de la firma asta fantoma SC Adevarul Duhului Sfant SRL.
    Doamne ai in paza Ta pe toata lumea.

    Dna Anica - comuna Bogdana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Dna Anica - comuna Bogdana
      FELICITARI ! Daca este adevarat ceea ce afirmati,atunci va strang mana si va spun FELICITARI pentru ceea ce ati facut! Cei vinovati sa plateasca, sa stea in inchisoare pentru toata viata lor,ca sa se sature de a mai târâ oamenii in mocirla lor !
      Iar voua celor care v-ati indoiti si va indoiti de mine din pricina acestui diavol PM, sa stiti ca m-am simtit si ma simt tradata de asa zisii prieteni ai BLOGULUI DUMNEZEU EXISTA -MARTURII. DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa fie cu voi cu toti. DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
  11. Doamne doamna Maria nu stiu si nici nu gasesc cuvintele potrivite pentru acesti oameni care nu stiu cum sa faca rau.
    Mai fratilor opritiva ca va va pedepsi Dumnezeu pentru asemenea magarii.
    Lasati un om al lui Dumnezeu sa duca lucrarea care i-a fost incredintata de Duhul Cel Preasfant pentru mantuirea noastra a tuturor.
    Doamna Maria regret ca asemenea oameni se folosesv de numele dv.
    Lucrarea deavolului sa bulverseze lumea si sa nu mai creada.
    Doamne,Doamne mare te puterea ce pot sa faca!!.
    Bine ca au luat atitudine cei care au primit plicuri in numele dv.
    Cu mult frag doamna Maria si suntem aici cu dv.
    DOAMNE AJUTA LA LUMEA INTREAGA.

    RăspundețiȘtergere
  12. Maria nu te descuraja, tu pregateste drumul mintuiri noastre.Si nu poți fi oprită numai cu aceste acuzații.Dumnezeu are grija de noi prin tine sa dobîndit bunul cel mai de pret

    RăspundețiȘtergere
  13. Doamna Maria. Nu vä fie teamä, cei tari in credintä nu se lasä asa usor inselati de niste umbre malefice,care cred cä vä poate distruge pe d-voasträ si cititorii blogului, Putere Sfintei Treimi cu rugäciunea Maici Domnului si Sfinta Cruce sä le facä praf si pulbere planurile lor diabolice, Mä rog sä fie prinsi si sä fie pedepsiti pt tot räul lor sä pläteasä, aceste umbre demonice urlä pt cä träiesc in intuneric si vor sä atace tot cei Divin. Pt unii ca acestea cred cä e prea tärziu,nu-s mai revin, doar mänia lui Dumnezeu äi va trezi, dar va fi prea tärziu. Doamna Maria Dumnezeu sä vä äntäreascä sä puteti trece peste aceste mizerii . Eu vä apreciez pt tot ce faceti pt noi sä vä dea Dumnezeu multä sänätate si sä ne transmiteti incontinuare tot ce primiti de la Duhul Sfänt. Dumnezeu sä ne ocroteascä de tot räul, sä ne lumineze mintile. Doamne iartä-ne pe noi päcätosi! AMIN .Ocroteste Romänia si poporul romän de pretutindeni! Doamne ajutä! Cu mult drag doamna Maria. Veronica G . Salzburg.

    RăspundețiȘtergere