miercuri, 15 august 2018

TRIUNGHIUL MORŢII !


                  14 August 2018,ora 4,12 !

                              Dragii mei,

În aceasta dimineata foarte devreme, ma trezeste o lumina alba si foarte stralucitoare,lumina ce-mi lumineaza o parte din Cerul albastru ca de oglinda ,pe care ,apare un Triunghi alb din lumina alba. 
                                    Imagini pentru TRIUNGHI.

Exact cum privim apusul Soarelui , tot la fel ,si eu priveam la Cerul albastru precum Marea albastra pe care ,statea foarte aproape de pămant un imens Triunghi alb din lumina alba densa,un alb precum laptele.
În acest TRIUNGHI alb ,apar din neant multe Stele albe micute si orbitor de stralucitoare.
Asa precum Cerul noptii e plin de Stele,tot asa ,acest TRIUNGHI alb si mare, confiscase toate stelele Cerului albastru in albul său.
          
Imagini pentru stele.

Cerul de noapte albastra, era stralucitoar ca de oglinda,si fara de stele,iar TRIUNGHIUL alb ,era plin de Stele marunte ,tot albe,dar de un alb orbitor de stralucitor.
La un moment dat,un mănunchi de stele albe din partea stanga a Triunghiului,partea de sus, dispar pur si simplu,urmand ca sa apara altele in clipa urmatoare. 
Raman uimita de ceea de vad,si ma gandesc ce vrea sa insemne acest TRIUNGHI cu Stelele Cerului care,apar sui dispar. 
Nu stiam ce si cum sa notez in caietul meu de suflet.
Si-atunci un glas spune asa:

                     "Triunghiul mortii .
                   Triunghiul mortii ."

M-au cutremurat la propriu aceste cuvinte, am scris in caietul meu de suflet,iar acum, am scris pe Blogul Dumnezeu Exista -Marturii, si poate impreuna vom reusi ca sa talmacim aceste cuvinte si aceasta imagine cu imensul Triunghi alb cu Stele albe ,orbitor de stralucitoare ,Triunghi mare cam cat 20 de Sori la un loc,asa il vedeam eu ,si era foarte aproape de Pămant,chiar deasupra Pămantului as putea spune fara ca sa gresesc. 
Dragii mei,astept cu mare drag si cu mult interes Comentariile voastre la acest articol si nu numai,pentru ca impreuna, sa aflam ce se va intampla.
                                 Cu dragoste,Maria.

P.S.
Acum 1 zi - Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.


   http://adevarulduhuluisfant.ro/admin/

                        Fotografia postată de Maria Ghiorghiu.Fotografia postată de Maria Ghiorghiu.
Dati clik pe acest dreptunghi  -  

  • Comenzi
  •   ,si va va duce la Site-ul pe care puteti comanda orice Carte doriti.
    DONATORII vor primi absolut GRATUIT toate CARTILE,numai sa comandati si sa specificati daca sunteti donator cu minimul de detalii.
    Si la tel.0747226236 puteti comanda Cartile dorite.
                          Va multumesc din suflet !

    18 comentarii:

    1. Pare a fi avioane care zboara in CONVOI pentru a le creste sansele de aparare si a scadea probabilitatea de a fi atacate si doborite.
      As spune o armata rapida transportata intr-o zona de lupta urgenta care cuprinde avioane mari de transport in interior si avioane mici si rapide de atac si mobile la exterior,pentru apararea convoiului.
      Intr-un cuvint RAZBOI.-craciun

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Oricând poate izbucni un război trăim vremuri grele Iranul este presat economic de Americani și își transmit replici războinice de ambele părți. Turcia respiră din ce în ce mai greu sub presiunile economice impuse de Americani. Chinezii sunt și ei în război economic (deocamdată) cu America nu mai amintesc de Rusia și Coreea de nord. Unele din aceste țări în ciuda sancțiunilor impuse continuă producția de arme nucleare. Când ai atâția vulcani fii sigur că unul va erupe și după asta să vezi circ.

        Ștergere
    2. Triunghiul este o reprezentare a Sfintei Treimi în reprezentarea iconografică Dumnezeu Tatăl apare cu o aură în jurul capului în formă de triunghi. Triunghiul morții este numele unui film românesc despre luptele duse de armata română în primul război mondial.

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. 21:22Si eu cred ca e vorba de Sfanta Treime .Se apropie Judecata lui Dumnezeu si cred a disparitia stelelor din partea de sus stanga inseamna faptul ca din stapanii lumii acestea care au fost ingeri vor pieri si altii le vor lua locul in ceruri care vor fi vrednici si alesi de Dumnezeu(144.000feciorelnici din cele 12 semintii ale lui Israel)

        Ștergere
      2. indiferent ce se intampla, fa sa para ca asa ai vrut tu

        Cum se pot induce gandurile proprii in alte creiere? Relativ simplu. Prin concentrare relaxata asupra unei tinte. Exista dispozitive specializate in inducerea unor felurite ganduri, atat pozitive cat si negative.

        Ștergere
      3. 2Ioan 1:6 Şi aceasta este iubirea, ca să umblăm după poruncile Lui; aceasta este porunca, precum aţi auzit dintru început, ca să umblaţi întru iubire.
        2Ioan 1:7 Pentru că mulţi amăgitori au ieşit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; acesta este amăgitorul şi antihristul.
        2Ioan 1:8 Păziţi-vă pe voi înşivă, ca să nu pierdeţi ceea ce aţi lucrat, ci să primiţi plată deplină.
        2Ioan 1:9 Oricine se abate şi nu rămâne în învăţătura lui Hristos nu are pe Dumnezeu; cel ce rămâne în învăţătura Lui, acela are şi pe Tatăl şi pe Fiul.
        2Ioan 1:10 Dacă cineva vine la voi şi nu aduce învăţătura aceasta, să nu-l primiţi în casă şi să nu-i ziceţi: Bun venit!
        2Ioan 1:11 Căci cel ce-i zice: Bun venit! se face părtaş la faptele lui cele rele.

        Ștergere
    3. Triunghiul de vara-poarta stelara

      Trei stele strălucitoare formează acest triunghi stelar făcându-l cel mai bun punct de reper pe cerul de noapte din luna august.
      Aceasta triada stralucitoare este formata din stelele Vega,Deneb si Altair.
      Aceste trei stele uimitoare sunt un grup de stele asterism care leagă cele trei constelații ... Lyra, Cygnus lebăda și Aquila Vulturul. Acest triunghi de vară se află deasupra, peste Calea Lactee care mătură în ceruri de la nord la sud.
      Când te uiti la aceasta trinitate cereasca, te gandesti la ea ca la un portal de transformare. Calitățile acestui portal devin un avantaj atunci când il privesti ca pe o poarta ce deschide calea spre unitatea divină.
      Vega este prima stea din acest trio ,de culoare spumant alb-albastru si se afla în constelația Lyra, lira sau Harp.
      Când Vega este direct deasupra capului la Zenith (aproximativ 3 ore de la un apus de soare august) Sirius, numita Steaua lui Dumnezeu și cea mai strălucitoare stea, este sub picioarele noastre stimulata prin lumina din Leu .

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Foarte interesanta informație. Mulțumesc! Helen H

        Ștergere
    4. Este vorba despre o suprafaţă de aproximativ 8-10 km - relativ triunghiulară - în care se manifestă o formă stranie de magnetism, mult modificat faţă de cel detectat ca fiind „normal”.
      Cercetătorii ruşi şi ucraineni afirmă ca falia magnetică din misteriosul triunghi mobil din Marea Neagră se deschide de la o fracţiune de secundă până la câteva minute.

      Această anomalie magnetică se deplasează lent prin zona Mării Negre şi, la ora actuală, zona se deplasează spre litoralul românesc, mai precis spre Sulina.
      Pescarii români şi bulgari din zona de coastă ocoleau de multă vreme acea regiune, deoarece existau diferite legende şi superstiţii că acolo este o „apă blestemată”.
      Oficiali ruşi, însă, sunt de altă părere, ei susţin că aceste anomalii magnetice au o frecvenţă îngrijorătoare (una la două zile). Şi aici se emite ipoteza că aceste anomalii ar putea fi porţi către lumi paralele, care se deschid doar în anumite momente.

      Una din cele mai surprinzătoare dispariţii este cea petrecută cu câţiva ani în urmă (în 1991) a 80 de oameni care lucrau pe o platformă marină rusească de extracţie a petrolului. Platforma era legată prin staţie de baza de la ţărm, cu care era stabilit un protocol de comunicare zilnic. Într-o zi, fără niciun SOS, platforma a rămas mută la toate încercările de stabilire a contactului.
      După câteva ore, baza a alertat poliţia de coastă, o escadrilă militară a făcut o recunoaştere şi platforma a fost descoperită şi recuperată la 50 km distanţă de locul iniţial de amplasare, plutind în derivă, fără nicio urmă de viaţă la bord şi fără niciun indiciu care să lămurească misterul dispariţiei echipei tehnice.
      Platforma arăta de parcă cei 80 de oameni o prăsiseră în grabă, fără sa-şi ia niciun fel de bagaje, haine sau lucruri intime, fără să strângă sau să facă curat, de exemplu, pe mesele unde mâncau!...

      La ora actuală, armata ucraineană studiază cu mare atenţie această falie magnetică ce se deplasează lent, din zona lor, către apele teritoriale româneşti…

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Sunt 108 stele = duble triunghiuri ale mortii pe suprafata pamintului si au legatura cu centrul pamintului ...
        Triunghiul este Sfinta treime care are 108 stele ale mortii pe pamint .

        Ștergere
      2. Triunghiul din marea neagra NU SE DEPLASEAZA ci declanseaza alte triunghiuri din marea neagra prin falii . sunt 6 falii si un centru si fiecare falie are 9 triunghiuri la diferite adincimi , ultimul triunghi fiind in centrul pamintului . demonii = extraterestrii se ascund in aceste falii si toate bazele secrete sunt in aceste falii fiind fie in mare , fie in munte , fie in pesteri , fie in desert , etc ... se poate cobori in pamint , de asta se aud sunete disperate din iad=seol descoperit de rusi aici :
        https://www.youtube.com/watch?v=ja-XPp_iMr4

        Ștergere
    5. Sa nu fie locul unde este ascunsa Adevarata Biblie,unde a fost ingropat adevarul despre IISUS HRISTOS.

      RăspundețiȘtergere
    6. Eu zic sa-l laudati pe Dumnezeu inca cat adevarul va este interzis.cand va veni cel ce prigoneste aceasta lume va va spune El insusi adevarul interzis.asa ca stiu sigur alt Dumnezeu nu am chemat sa ma ajute alt Dumnezeu nu mi-am facut si credinta atat cat este de limitata si multumirea nu mi-am pus-o in alt Dumnezeu.dar adevarul si numai adevarul va va salva.atat.

      RăspundețiȘtergere
    7. Un meteorit care se va rupe in bucati si se aprinde in timp ce trece prin atmosfera si cade pe Pamant.

      RăspundețiȘtergere
    8. Avioanele britanice au interceptat si alungat avioane rusesti care au patruns in spatiul romanesc al Marii Negre

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. 21.01 asa este! Putina lume a aflat ca in timp ce jandarmeria batea si gaza lumea in strada, avioanele britanice din nato ne-au aparat de avioanele rusesti care intrasera pe teritoriul Romaniei. Unde e idiotul ala care dorea sa iesim din nato si din ue? In caz de razboi cum vom face fata singuri cu o conducere atat de incompetenta si rau intentionata?
        Maria, asta nu ti-a spus Duhul?

        Ștergere
      2. 22:43 Dar de ce batea si gaza?...am vazut la TV cat de violenti erau,parca erau turbati-posedati.Erau de necontrolat,pusi pe distrugere ,parca era iadul pe pamant.
        Deci a fost necesar interventia jandarmilor :MULTUMIM
        Avem pace tocmai ca avem o CONDUCERE COMPETENTA.
        Razboi voi faceti in interiorul tarii cu violenta verbala si fizica.

        Ștergere