joi, 29 septembrie 2016

NEAMȚ AȚI VRUT ??? BOCIȚI-VĂ COPIII ȘI TINERII ! NEAMȚ AVEȚI !


                                                                    

                                29 Septembrie 2016,ora 17,05 !

                                             Dragii mei,  

Când eu am scris că din două situatii rele, sa alegem pe cea mai puțin rea,nu m-ati crezut.
Cand a fost cu alegerile Prezidentiale, am scris ca va iesi Victor Ponta Presedinte,pentru ca asa am primit Mesajul Divin.
Dar când omul forteaza alegerea divinitatii, atunci isi semneza singur viitorul vietii,sau mai popular ,soarta !
DUMNEZEU ne dă,dar nu ne pune si-n sac!
DUMNEZEU ne-a lasat cele 10 PORUNCI prin MOISE Proorocul. Dar câti dintre oamenii de pe Pământ, le implineste cu sfintenie?
DUMNEZEU ne spune ce e bine si ce e rău! Dar câti dintre noi nu-si forteaza norocul si schimba lucrurile după gandirea sa de moment?
Asa a fost si cu PRESEDINTELE iesit câstigator (fara voia DUHULUI SFANT ),mi-a spus chiar acum un glas in dreapta mea, adica ,KLAUS  IOHANNIS! 
VICTOR PONTA ne era proorocit de Sus! 
S-a facut ce s-a facut,(nu vreau sa intru in detaliile total neplacute )si - a ajuns în fruntea Țării,un om cu inima de gheață, un om cu sufletul de piatra,adică ,KLAUS IOHANNIS.  
Iată ce spunea un glas,astazi după amiază.
Citez:
                ” Neamț ați vrut? Neamț aveți !!!
          Bociți-vă copiii și tinerii !”
După care,aud glasul neamțului,adică, al PRESEDINTELUI KLAUS  IOHANNIS.
            Citez:
                       ”Heinsberg !”
După ce glasul lui KLAUS IOHANNIS  a disparut , l-am vazut chiar pe Presedinte, cum zâmbea forțat si privea la cineva nevazut de mine. 
Dragii mei, după ce imi notasem toate câte am auzit,am căutat pe net cuvântul :HEINSBERG. Si când am gasit localitatea pronunțata ferm de Presedintele IOHANNIS,am ramas uimită la propriu. 
Iata si unde se afla comuna HEINSBERG: 
               Heinsberg !


—  comună[*]  —
Heinsberg
Heinsberg
Stemă
Stemă
Heinsberg is located in Germania
Heinsberg
Heinsberg
Heinsberg (Germania)
Poziția geografică
Coordonate: Coordonate: 51°03′N 06°05′E51.
Dragii mei, ce legatură are IOHANNIS cu HEINSBERG,eu nu stiu.
Ce-ar fi sa fie chiar o localitate bine cunoscuta lui IOHANNIS?
Cu acest PRESEDINTE dragilor, viitorul ROMÂNIEI sună foarte sumbru!
 Să ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MĂICUȚA DOMNULUI,
ca sa ne ierte pentru neascultarea noastra, si sa ne apere copiii si tinerii.
Să ne fereasca BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI, 
de ,Deciziile luate de acest om cu inima si sufletul de gheață , 
si de un eventual Război marca IOHANNIS !
                                     Cu dragoste,Maria.
 

63 de comentarii:

  1. Sursa Wikipedia:
    Werner Karl Heisenberg (n. 5 decembrie 1901, Würzburg – d. 1 februarie 1976, München) a fost un celebru fizician german, laureat al Premiului Nobel pentru Fizică în anul 1932, și unul dintre fondatorii fizicii cuantice. Heisenberg s-a aflat mai apoi în fruntea programului pentru energie nucleară a Germaniei Naziste. A condus programul german pentru arme și energie nucleară, dar gradul cooperării sale la dezvoltarea armelor a fost subiectul anumitor controverse istorice.

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar azi a zis in TV ca nu are frica de nimeni si de nimic atunci cand a fost intrebat de ziaristi daca are frica de ceva..
    Deci nici de Dumnezeu ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Iohannis este un blestem pentru România. Se va vedea asta în anii ce vor urma.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este foarte sumbru ceea ce spuneti.Dar aveti perfecta dreptate.

      Ștergere
  4. Nu am fost de acord deloc cu presedintele actual...am votat cu Ponta si imi doresc sa vina Ponta la putere si sa fie si presedinte.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dna Maria Heisenberg este un personaj celebru dintr-un serial popular. Este un geniu care dupa o cariera ratata mai mult din EGO in chimie ajunge sa fie profesor de chimie intr-un liceu.

    Dupa ce afla ca este bolnav de cancer hotaraste sa isi foloseasca geniul pentru a deveni traficant de droguri. Cariera care ii aduce enorm de multi bani insa dintr-o viata obisnuita ajunge sa lase in urma sa un morman de cadavre, oamnei rai cat si nevinovati. Evident distruge viata tuturor celor care il iubea si il pretuiau.

    Referinta pe care ati auzit-o cred ca are legatura mai degraba cu acest personaj decat cu o locatie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am utiat sa specific ceva important. Acest personaj duce o viata dubla. Una in care este un om respectabil in societate iar cealalta parte in care este un caracter de temut al lumii interlope in care foarte putini oameni stiau cu adevarat cine este nu doar in viata de zi cu zi dar si in lumea umbrelor.

      Anonimatul si misterul fiind cei mai buni prieteni.

      Ștergere
    2. Apropo, serialul se numeste Breaking Bad iar acesta este un scurt clip.

      https://youtu.be/fHKrCs1rFRI?t=1m40s

      Ștergere
    3. Interesant Eduard , interesant ...
      Nu sunt de acord cu descrierea facuta , totusi . Personajul , inainte de a afla ca este bolnav de cancer , era mort . Un mort de merge . Mort ca o pasare cu aripile taiate . Blocat de moralisme , de viata falsa ce o ducea in familie (din cauza acestei imagini false ce el a aratat-o intotdeauna acasa si in societate , mai tirziu i-a piedut pe toti cei dragi , si e corect asa ..a permis ca ceilalti sa-si cladeasca false asteptari de la el ) , plin de frici si marunte angosari . E superb filmul ....pt ca arata ca in fiecare dintre noi este o persoana ...vitala , curajoasa , adaptabil ca apa la ,, greutati " , creativa etc ...si o alta ce naste cind sufoci , sau iti vine sufocata personalitatea de catre oarinti de mic copil . Inmloc sa fie ...omul superb ...se ramine cu o caricatura ..plin de frici , indoieli , neincredere in el , fals mimcinos (faptul de a ride mereu la masa sa arati ca totul e bine , e o lipsa de curaj , preferabil este sa te arati , mai ales acelor apropiati , asa cum esti ...cere curaj asta ) . O persoana asa ...ca personajul nostru unainte de boala , de traieste sau moare , nu e nici o diferenta . E o trista copie a ceia ce putea sa fie . O copie vrea sa spuna ceva mort . Era intimplator ca nevasta sa ...i-l gasi diferit dupa ? Nu ..pt ca era VIU ! Clar ...e in negativ ..dar gindeste-te ce potential avea ...De nu ar fi fost las in tinerete ...cu acele calitati ale lui (de forta , indirjire in a urmari un scop prefixat , dublat de inteligenta in afara normalului ) ce viata ar fi avut ? Ar fi fost un LEU , un vultur ...Norocul sau insa , a fost cancerul . Asa macar a TRAIT , pt citiva ani . Mai bine citifa decit deloc , pt ca in precedenta cine stie de a adunat 40 minute de viata reala ? Eu iti spun , ca unul mort , infricosat , ascuns dupa paravanele construite de morala sau societate ...unul asa n7cipdata v-a gasii curajul de a se abandona in bratepe Tatalui . Mai bine orice ...inclusiv un bandit , decit o umbra ireala de om . Mori , traiesti ...egal cu zero . Si nici iubit nu poti fii ...ce sa iubesti la un astfel de om ? Poate chiar si fii sai , in ziua inmormintarii acestuia , nu s-ar putea oprii in a gindii :"Cind se mai termina odata cu nebunwala asta " . Si e firwsc ...asa ai semanat ...asta ai . Sau mai exact ...,, asa ai avut curaj sa semeni .." Ce nu mi-a placut , si am gasit foarte trist , din adest serial , e ca Haisenhawer nu a avut curaj pina la capat ...sa le arate familiarilor sai cine era devent , un leu . S-a prefacut in continuare oaie ...asa ca a platit pretul corect . I-a pierdut pe toti .Ps . Serialul asra a fost considerat cel mai reusit din toate timpurile . Multi spun ca este inposibil sa se apropie cineva in viitor de acest nivel . Neprevedibil in tot (normal ...oaia ce devine leu ...e o fiinta necunoscuta , plina de surprize la tot pasul )
      Si altceva ...i parere personala a nea . Sunt mai assasini aceia ce aduc omul in statul comatos de mort ce merge ..decit un bandit adevarat . Pt ca crima acestora e la nivel mondial ...o drima asupra a miliarde de persoane , iar un bandit mai mult de citeva sute de morti nu poate face ..Deci e incoparabila vina . Ce este rwvoltator e ca adesri adevarati mafioti , criminali ..au dresat poporul sa creada ca de fapt crima lor e o virtute (morala) , un exemplu de urmat ...ca este o calitate sa te prefaci xa totul estw bine cind de fapt nu este nicidecum asa ...o calitate in a mintii inseamna . Educi omul in a fi fals , o masca , mincinos ...un asa om nici lui Dumnezeu a-i trebuieste . Nici nu cred xa-l judeca ..ce sa judece la el ? De e fals ? Unul liber insa ...poti aprwcia ..aici a gresit , aici a facut bine ..etc etc ...Celalalt nici macar asta poti zice ....Trist , trist de tot ...Blestwmati in veci sa fie acei criminali ce au lucrat la asta . Si nu ma refer doar la clasa politica , cunt ultimii de la roata carutei astia ..ci tot restul ! Cum vor fi trasi la raspundere acusi , acusi ...Vin-o Tata ... vin-o mai repede . Si un minut e mult de asteptat !

      Ștergere
    4. Ca o precizare ...Uitati sa sperati ca Dumnezeu va poate iubii fiind morti inauntru . Ca un lemn de mobilier . El v-a vrut Vii , si vii sa ramineti . La nimeni sa permiteti in a va ucide inauntrul vostru . Vii ...buni sau ra ,i dar vii ! Un lemn mort ...ce sa iubesti la el ? Cum pote fii iubit ? Este doar un sentiment de posesie , dar niciodata iubire ...pt a iubii ai nevoie de VIATA ! Inauntru si in afara ta ...Doar viata se poate indragostii , darui din orea mult ce are ..si altora ...Cine iubeste un lemn mort ...e bolnav cu sufletul . Bolnav rau ...Lemnul este de folosit , nu iubit . Asa si oamenii ce sunt ca acele lemne de mobilier ...morti inauntru ...morti dar totusi merg oe strada .. A-i intrebi ceva ...tu viul din fata lor ...si iti raspund absenti , adormiti , prinsi in vraja asta hidoasa parca ...Ai vrea sa-i scuturi de umeri si sa le stigi "priveste-ma in ochi ...e viul ce-ti vorbeste , fii viu trezeste-te "
      Asa as vrea , dar de fapt ma limitez in a privii , si a-i lasa in somnul lor , in acea vraja ce-i blocheaza parca ...
      Poate ca experienta m-a invatat ca omului a-i este frica de necunoscut ? De aceia ...doar privesc ?
      In concluzie ..Fiti vii , pt ca Tatal sa va poata iubii ! O sa va intrebe ..."Ce ai facut cu viata ce ti-am daruit-o ?"
      Ce o sa-i raspundeti atunci ? Veti cauta scuze ? Nu merge ...pt ca de multe ori a-ti fost avertizati si nu a-ti auzit ...Vina devine a noastra astfel , incit partasi la faradelege ...

      Ștergere
    5. Acesta e linkul mai indicat , poate ...
      https://youtu.be/X21_Pmj_NHA

      Ștergere
    6. Ce dor ne era de tine Sorin! Multumiri pentru stradania ta de a explica cu atata pasiune si plasticitate!

      Ștergere
    7. Te pierzi in detali si nu vezi padurea de copaci.

      Iar pe viitor te rog sa folosesti paragrafe. E foarte greu de urmarit ce ai scris pentru ca ai aglomerat totul intr-un bloc masiv.

      Oricum, merci de pareri.

      Ștergere
    8. Denver, scrie cum poate Sorin. Este ok cum scrie! Ne bucuram ca ne scrie!!!
      Scrie Sorine cum poti tu, este ok!!!

      Ștergere
  6. Poate seamana la fapte cu acel personaj dar nui nimic poporul la numit si tot poporul il va da jos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parerea mea e ca nu poporul l-a numit si ca nici de dat jos nu-l va da poporul. Mamaliga la romani explodeaza foarte greu ,,,,si atunci sa nu fie prea tarziu.

      Ștergere
  7. Probabilitatea ca Iohannis sa fi ieșit câștigător cu adevarat la alegeri este foarte mica, însă mai sigur este faptul ca alegerile sa fi fost fraudate (inversate)cu ajutorul celor de la comunicații speciale și programele lor minunate de calculator, trăim într-o lume mai mult decât naiva. Totuși de 26 de ani din pacate nu a exista pana acum un președinte care merita ales ..

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma intreb cum ar putea sa iasa un alt presedinte decat cel oranduit de Dumnezeu? Inseamna ca putem schimba multe daca ne unim vointa, si nu neaparat prin rugaciune? Lumea nu a vrut neamt, lumea a vrut sa scape de minciunile si aroganta lui Ponta, de aceea a votat contracandidatul, ca pe altcineva nu avea pe cine.Iohannis nu era neaparat simpatizat, a fost un vot de blam dat lui Ponta de fapt. E limpede ca lumina zilei! Asta nu inseamna ca Iohannis e iubit!Oare cum poti sa schimbi ceva ce e deja oranduit de la Dumnezeu, in afara de puterea rugaciunii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vointa este suverana in universul lui Dumnezeu. Daca omul doreste ceva, chiar si cel mai odios lucru posibil pe care ti-l poti inchipui, Dumnezeu indeplineste dorinta omului. Pentru cei mai multi lucrul asta pare o tampenie pentru ca sunt educati in dogma si nu in adevar. Insa omul trebuie sa inteleaga ca exista consecinte pentru tot ce isi doreste, gandeste, face.

      Ma rog, nu e ceva ce pot descrie intr-un comentariu pe un blog. Cand ai sa te eliberezi de dogma religioasa sau ateista sau sociala sau filozofica ai sa incepi sa intelegi cum functioneaza lucrurile cu adevarat.

      Ștergere
    2. Denver,nu-s deloc adeptul dogmelor asa cum insinuezi. Tu te referi la legea atractiei adica trebuie sa ai grija ce-ti doresti in acest univers ca tinde sa se intample.Totusi, nu se intampla chiar orice ne dorim cu ardoare, ca daca ar fi asa, multe lucruri ar fi anapoda pe lumea asta, pentru ca nu toti gandim frumos. Mai depinde si de ceea ce ducem in spate ca mostenire de la cei dinaintea noastra.Unele lucruri chiar sunt batute in cuie. Asa cum si Maria sustine ca tot ce-a spus aici se va intampla negresit, deci? Nu mai amesteca ideea de dogma cu legea atractiei.Ma intreb, care e filosofia ta de viata daca tu te-ai eliberat de toate „dogmele” pe care le insiri aici?

      Ștergere
    3. Exact la asta ma refer, toate dogmele si filozofiile astea au otravit mintea omului. Legea atractie este un concept uman. "Profetiile" pe care unii le fac se datoreaza unui simplu lucru, pentru toate actiunile noastre, indiferent de forma pe care o iau ele, exista consecinte. Gandul de exemplu genereaza electricitate, magnetism si ceea ce oricine poate observa altereaza biochimia organismului. Fapta ce purcede gandul, altereaza lumea exterioara producand consecinte. De exemplu daca tai un copac in care exista un cuib de pasari...vezi...e prea mult de scris intr-un comentariu pe un blog.

      Asa cum unul poate prezicea ploaia, altul poate prezice viitorul. Asa cum unul poate disipa sau aduce ploaia la fel altul poate aduce evenimente sau poate impiedica evenimente a se manifesta in viitor.

      Toata poluarea asta dogmatica de toate felurile isi are un rost clar. Sa impiedice omul sa inteleaga ce si cine este si cum poate aduce rezultatele pe care si le doreste in viata lui. Pentru a il transforma intr-o vaca buna de muls.

      Ștergere
  9. Cel mai pertinent comentariu.Bravo! Lui Iohanis ii este frica de cutremur.

    RăspundețiȘtergere
  10. D-na Maria, va urmaresc cu mare interes.
    Ma intristeaza si ma sperie aproape tot ce scrieti.
    Acest articol m-a speriat cel mai tare. Nu ma sperie atat descrierea lui Iohanis, chiar daca ar fi adevarata; cel mai tare ma sperie faptul ca moldovenii inca nu au inteles ca toata saracia pe care o au si faptul ca le pleaca tinerii din tara, se datoreaza PSD-istilor in frunte cu Iliescu si Ponta.
    Noi, ardelenii, pentru ca suntem niste oameni inceti(asa ne caracterizati), am inteles destul de tarziu acest lucru, dar macar l-am inteles.
    Cand va intelege si restul tarii acest lucru si nu va mai vota PSD, abea atunci va incepe sa ne fie bine si noua ca tara.
    Votati ce va spun tinerii nu mai votati pomenile electorale.
    RADU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai Radu , dar ce tampenii ai mai scris. Vorbeste in numele tau mai, nu si in numele altora. Nu-i pune pe toti ardelenii in butoiul tau de prostie proprie. Tu nu ai inteles mai nimic, curata-ti mintea aia de virusi caci ti-e plina. Ai in cap numai aiureli de aceea verifica daca mintea ta mai functioneaza. Ar fi necesar in cazul tau.

      Ștergere
    2. Voi,ardelenii sunteti niste oameni inceti la treaba dar si la minte iar tineretul vostru este mult mai incet(la minte) decat voi!N-ati inteles(pentru ca nu va duce capul) ca intre doua rele,unul mare,sasul de la Sibiu si unul mic,Ponta de la Bucuresti,trebuia ales raul mai mic.Pregatiti-va si invatati ungureste pentru ca va va trebui daca castiga alegerile oamenii lui Soros,sasul, ungurul Ciolosz cu PNL-ul si PMP-ul si USR-ul lui Nicusoros Dan...

      Ștergere
    3. Ma intreb,cum de a acceptat Doamna Maria astfel de mesaje lipsite toatal de bun-simt si respect!Ne mai intrebam de ce totul,merge prost in tara...Degeaba le-as spune "rusine anonimi 09:36,14:28" caci ei nu cunosc rusinea sau respectul de semeni.
      Viorica

      Ștergere
    4. Cum adica sa votam ce ne spun tinerii?care tineri cei "frumosi si liberi " a lui soros dihania demonica care s-a folosit de "colectiv ca sa instaleze guvernul groazei???

      Ștergere
    5. Ai perfecta dreptate anonim 14.28 in ce zici, absolut perfecta dreptate! nu te lua dupa Radu ca nu stie cate prune are in straita...nu-s toti ardeleni ca el te rog sa fi sigur.
      O seara buna tuturor! de la o ardeleanca

      Ștergere
    6. Dar de ce te dor asa tare bataturile Anonim Viorica? Coarda sensibila? Mai, mai dar nu spune ca esti de-a lui Soros?

      Ștergere
    7. Te salut ardeleanca mea! O alta ardeleanca!:)

      Ștergere
    8. Anonim 09.36 are perfecta dreptate. Si apoi fiecare cum simte sa comenteze, suntem unici in diversitate nimeni nu poate obliga pe nimeni sa gandeasca si sa scrie ca el . Pace si Iubire tuturor!

      Ștergere
    9. Daca ma credeti nici nu stiu cine e Soros asta si nici nu ma intereseaza.Nu intru pe acest blog sa citesc despre politica si nici sa citesc jignirile voastre.Aa,nu sunt nici moldoveanca si nici ardeleanca,doar romanca :p
      Viorica

      Ștergere
    10. Viorica nu stie cine-i Soros... Ai, ai, ai... Viorica, draga noastra, vrei sa te si credem? Nu ne crede naivi,mai femeie, caci nu suntem.

      Ștergere
    11. Un mic exemplu: PSD, a marit alocatiile, PNL evita cat de mult poate, care e mai rau?

      Ștergere
  11. Dar si Iohannis e creatia lui Iliescu atunci cind la Sibiu fiind ales prima data primar Iliescu a dat ordin la FSN-PSDR sa- l lase in pace sa-l foloseasca in relatia cu Germania, Asa a crescut Iohannis cu ajutorul psd-ului care apoi l-a propus cu Antonescu chiar pentru prim ministru.Sa nu credeti ca el este cu cineva dar a profitat si de stinga si de dreapta-si-a gasit prostii-Acum face ce facea si la Sibiu PRESEDINTE cu norma redusa,putin ii pasa.pentru el sa ramina in tara citi a botezat el.doar casele si lucrurile lui il intereseaza-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. Fizician atomist ratat de la tara ,linga Agnita, nepracticant [de doi bani] si traficant[de copii romani -de bani grei] ,i se potriveste ,paralela e perfecta.cu Heisenberg S-a ajuns 'SANTA' Klaus.

    RăspundețiȘtergere
  13. Dna. Maria, nu stiu ce auziti Dumneavoastra la ureche, Mesaj este dar tind sa cred ca este de la vrajmas.
    Biserica nu invata de destin, noroc sau extraterestri.
    De ce sa alegi o obtiune mai putin proasta cand poti alege o obtiune buna.
    Dar chiar crezi ca mai ai de ales?
    Evreii sunt la putere.
    http://youtu.be/Dp2U0FK47lc
    Dati la subtritrari si selectati Romana.

    RăspundețiȘtergere
  14. https://cetateanortodox.wordpress.com/2016/08/06/klaus-iohannis-acuzat-ca-si-a-vandut-tara-de-un-roman/

    RăspundețiȘtergere
  15. Dincolo de previziuni sau ce sunt ele....un lucru e relevant: nu se specifica cu claritate elementele de baza: unde si cand! Asa ca treaba asta de aici de pe site e pentru speriat gainile si pentru publicitate! Fara suparare!
    ps: sper sa il anuntati viitor presedinte tot pe ponta si sa iasa altul! ....tot fara rautate!!
    ps: publicati mesajul asta sa nu...insa am vrut doar sa intelegeti ca marea majoritatea nu-s oi speriate de ce-o sa cada din cer/site/blog/etc ci oameni echlibrati!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...cred draga anonnim 17.40 ca figurezi pe "statul lor de plata" ca sa scii ceia ce ai scris. Macar te platesc bine?

      Ștergere
  16. Are dreptate Maria , neamțul ne bagă în război .

    RăspundețiȘtergere
  17. Un traficant de copii care acum trebuesc sa aiba peste 30 de ani si nu dau nici un semn de viata,in plus platit profesor si apoi inspector scolar ar fi trebuit sa fuga sa se ascunda prin padurile Sibiului dar el mare nesimtit si... candideaza la cea mai mare functie in statul roman.

    RăspundețiȘtergere
  18. Un traficant de copii care acum trebuesc sa aiba peste 30 de ani si nu dau nici un semn de viata,in plus platit profesor si apoi inspector scolar ar fi trebuit sa fuga sa se ascunda prin padurile Sibiului dar el mare nesimtit si... candideaza la cea mai mare functie in statul roman.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei care l-au "plantat" presedinte al RO aveau nevoie tocmai de asemenea persoana...

      Ștergere
  19. Si mai si spune ca nu -i e frica de nimeni si de nimic.Dar de falsul cu casa cum e 'SANTA' Klaus,

    RăspundețiȘtergere
  20. Rusine cu R mare Maria de jos
    Daca ai fi asa sfînta cum vrei sa scoti în evidenta ai publica si mesajele care nu te avantajeaza...
    Nu terfeli sub masca
    Duhului Sfînt,nu te folosi de vedeniile care le ai pt.ati permite sa faci politica..motivînd ca îti vorbeste Duhul Sfînt. Cred ca îti cam depasesti granitele si nici nu ajuta la nimic...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Emilia1 octombrie 2016, 00:23
      EMILIA draga mea,
      Tu sa te rusinezi, pentru că improsti cu venin si cu noroi! Se vede ca nu ai cei 7 ani de acasa !
      Eu nu ma rusinez cu al LUI DUMNEZEU CUVANT !
      DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa te ierte pentru toate câte mi-ai scris,si pe care nu le-am publicat ,pentru ca-mi era mie rusine de rusinea ta!DOAMNE AJUTA,sa cunosti ce inseamna sa-ti respecti si sa-ti iubesti Aproapele, prieten sau dusman.

      Ștergere
    2. Da, Emilia, Maria nu publica toate mesajele, desi i-am spus si io sa lase sa curga libere...insa, asta-i alegerea ei, ea stie ce mai are sa-si echilibreze.

      Ștergere
    3. Emilia, da un exemplu ce rău ti-a facut PSD tie personal si ce bine PNL/Iohanis ? 🤔

      Ștergere
  21. Se musamalizeaza!!!Ma intreb daca nici de Dumnezeu nu-i frica??? Sint hartuiti prin tribunale doi batrini trecuti de 80 de ani!!!!RUSINE putin spus.

    RăspundețiȘtergere
  22. Paleologu Teodor ,ieri spunea pe Realitatea tv despre necesitatea de a sparge';'Buboiul sistemului politic al oligarhiei partitocratice' care a dat legi pentru apararea si conservarea actualei clase politice,semnate fara ezitare de Cleptocratul iohannis,au impus 20000 de semnaturi cetatenilor care vor sa candideze independent pentru parlament-craciun

    RăspundețiȘtergere
  23. In seara asta va recomand tot pe realitatea tv la emisiunea de exceptie AMBASADOR ROMANIA[in jurul orei 18] cu patriotul TUDOR GHEORGHE-craciun

    RăspundețiȘtergere
  24. ps mai precis TUDOR GHEORGHE va fi la 18,30-craciun

    RăspundețiȘtergere
  25. SUFLETE DRAGI,VA ROG DININIMA,CITITI PE NOUL IERUSALIM.RO.,CUVANTUL LUI DUMNEZEU LA SARBATOAREA SFINTILOR APOSTOLI PETRU SI PAVEL ;MESAJ CATRE TARA SI CATRE PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU.ATUNCI N-ATI STIUT,DRAGILOR,ACUM PUTETI AFLA,SI NU MAI PUTETI GRAI;N-AM STIUT,CA-I PACAT DE VOI.MULTUMESC FRUMOS.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga suflete,sureanule,nu mai scrie cu litere MARI,multumesc frumos

      Ștergere
  26. 00;23 viziunile nu apar dupa comanda ta ,cum vrei ,ele reflecta viitorul campania electorala si dezvaluiri ,pandemia de coruptie si atentate.Daca vrei lucruri fara legatura cu viata reala ia editiile vechi cu Scinteia si citeste viata infrumusetata de cenzura de atunci pina ce totul se prabusea in jur,vad ca ti-e dor de cenzura ,poate ai si lucrat acolo si-i duci dorul ,nu mai citi acest blog,simplu, Baga-ti capul in nisip ca strutul care ii e frica sa priveasca realitatea.sau mai grav ai dori o cenzura a comentariilor si o selectare a comentatorilor,vrei doar lingai ai puterii nu vezi ca ne-a intrecut si Bulgaria si am ajuns ultimii din Europa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Anonim 21:45, vreau sa-ti reamintesc faptul ca, uneori, lucrurile nu-s ceea ce par a fi. Ai rabdare, "cei din urma vor fi cei dintai!", cred ca-ti reamintesti acest aspect...

      Cu drag,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
  27. A mai auzit cineva profesor care sa faca trafic cu copii.

    RăspundețiȘtergere
  28. Studiul Heinsberg-Studie pentru Covid-19

    RăspundețiȘtergere