miercuri, 1 august 2018

S -A ADEVERIT ! AVIONUL S - A PRABUSIT DIN NEFERICIRE !

 



                                                    Dragii mei,

Scriam în urma cu doar cateva ore, un articol cu titlul din linkul de mai jos :


Acum 13 ore - UN AVION ÎNGHITIT DE UN NOR OVAL ALB SI STRALUCITOR ! 31 Iulie 2018,ora 16,34 ! Dragii mei, În aceasta după amiaza,in timp ce scriam ...

Din nefericire ,Avionul s-a prabusit la scurt timp in MEXIC. Mai precis la ora 0,00 - ora Romaniei. 

Norul alb si dens care a inghitit Avionul,era de fapt,vremea rea,nefavorabila zborului.

Noi suntem cu 8 ore inainte ,fata de ora MEXICULUI, iar eu am publicat articolul la ora 23,22 noaptea de 31 iulie,si MESAJUL l-am primit la ora 16,34  după amiaza de 31 iulie.   Dar din lipsa de timp,nu pot publica imediat după ce primesc MESAJELE.


La doar 38 de  minute după ce am publicat MESAJUL  ,din nefericire AVIONUL s-a prabusit si se pare ca ,din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

Si din fericire dragilor,nu a murit nimeni pana acum!

DOAMNE  AJUTA sa scape si cei raniti!

 Va multumesc din suflet Prieteni dragi,pentru ajutorul vostru de nepretuit, pentru ca-mi aduceti informatii despre adeverirea (trista) a ceea ce eu scriu de la Duhul Cel Prea Sfant.



Iata si Informatiile despre acest AVION prabusit in MEXIC: 



Mexic: Un avion de pasageri s-a prabusit si a luat foc imediat dupa decolare Miercuri, 01 August 2018, ora 07:29

Mexic: Un avion de pasageri s-a prabusit si a luat foc imediat dupa ..


Acum 6 ore - Cel putin 85 de persoane au fost ranite dupa ce un avion de pasageri s-a prabusit la scurt timp dupa decolarea de pe aeroportul General ...

Acum 6 ore - Un avion cu 99 de pasageri la bord și 4 membri ai echipajului s-a prăbușit în orașul Durango, Mexic, la 5 minute de la decolare, relatează ..

Un avion cu 99 de pasageri la bord și 4 membri ai echipajului s-a prăbușit în orașul Durango, Mexic, la 5 minute de la decolare, relatează presa locală, citată de BBC. Guvernatorul statului Durango a declarat că nimeni nu a fost ucis.
Un avion de pasageri s-a prăbuşit marţi seară la scurt timp după decolarea de pe aeroportul Guadalupe Victoria din statul mexican Durango. La bord se aflau 99 de pasageri și 4 membri ai echipajului, potrivit unor informații revizuite, relatează Reuters. Guvernatorul statului Durango a declarat presei locale că nimeni nu a fost ucis în accidentul aviatic, însă sunt persoane rănite.
37 au fost spitalizate, iar două sunt în stare critică.
Potrivit presei locale, aeronava s-a prăbușit la 5 minute de la decolare iar pasageri au fost văzuți îndreptându-se către un drum din apropiere pentru a cere ajutor, relatează BBC.
Guvernatorul statului Durango a comunicat că echipele de salvare au intervenit la locul accidentului, declarând unei televiziuni locale că unii martori au auzit “o bubuitură”, iar imediat după aceea avionul a ajuns la sol.
Imagini difuzate de televiziunile locale arată o coloană de fum care se ridică dintr-o zonă aflată în apropierea aeroportului. Un reporter al cotidianului Milenio a declarat că unii pasageri au mers până la o autostradă pentru a căuta ajutor.
În imaginile transmise la televiziune se putea vedea coada avionului, cu logo-ul Aeromexico, pe un câmp cu vegetaţie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu