vineri, 17 august 2018

ROMANIA VA FI RUPTA IN DOUA !


                                        Noapte de 16-17 august 2018,ora 0,30 !

                                        Dragii mei,

În aceasta noapte ,in timp ce scriam aici pe Blog la articolul anterior,aud glas care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:

               "De la momentul in care au rupt Romania, de la acest moment..."

Iar glasul ,nu voieste ca sa mai dezvaluie din ceea ce va urma după ruperea Romaniei.
Dragii mei,după cum vedem cu totii,evenimentele se precipita in ceea ce priveste ROMANIA si nu numai.
Ne batem,ne certam,ne jignim si injuram unii pe altii,iar de acolo de Sus,DUMNEZEU ne va trimite după faptele noastre,după cuvintele noastre.
ROMANIA fratilor,va trece prin apa si foc, si astfel ,se va purifica; astfel ,toti cei care au facut rau Aproapelui Său,toti cei care au facut rau Romaniei sfinte, vor fi judecati cu DREPTATEA DIVINA !
                   Imagini pentru DUMNEZEU
DREPTATEA  ESTE  A LUI DUMNEZEU ,tot asa cum ,si JUDECATA este a LUI IISUS HRISTOS DOMNUL si DUMNEZEUL nostru al tuturor.
Dragii mei, am facut si fac apel intotdeauna la buna intelegere, la pace si liniste intre romani si popoare.
Toti suntem frati intru HRISTOS,toti trebuie sa ne iubim ca niste frati ce suntem,asa ne spune MAICA LUI DUMNEZEU.
Iata cuvintele MAICII LUI DUMNEZEU care, le-a grait catre noi din mijlocul aparitiei pe CER :

                     "Iubiti-va intre voi !"

Asadar fratilor,macar in al 12-lea ceas sa dam dovada de buna intelegere intre noi, de tarie in Credinta si de iubire fata de Aproapele.
                                Cu dragoste,Maria.


P.S.
    Prieteni dragi,

La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://1.bp.blogspot.com/-hygcXuHRA-w/V7oIhxgiXoI/AAAAAAAAAEQ/J-58X6g3fskjoLAy8-aH65tX4fJIVgyOgCLcB/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.

Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai-

Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

79 de comentarii:

  1. Mesajul nu se referă la ruperea teritorială a româniei se referă la altceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, climateric .

      Ștergere
    2. 02:34 la ora actuală România este ruptă în două între cei pro și contra actualei conduceri. În mesaj asta dacă știi să citești mă îndoiesc nu se specifică termenul teritoriu. Dacă ești rupt climateric nu te lauda aici !

      Ștergere
    3. 03:09 Ai mare dreptate: " la ora actuala Romania este rupta in doua ...."
      Nu baga in seama pe 02:34 (cel rupt climateric care se lauda)

      Ștergere
  2. Ma copii,ruperea sufleteasca íi ai mai grea,íi precum o piatra de moara casta-n rau,greu o mai scoti...

    RăspundețiȘtergere
  3. Romania va suferi in 2020 pina atunci va fi nimic dumnezeu si maicuta domnului aparane ocrotestene pazestene amin

    RăspundețiȘtergere
  4. Minoritarii se straduie sa ne dezbine,au ei interesele lor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11.08 in curand partidul tau va latra la luna, in afara tarii nu va mai fi nimeni sa le asculte minciunile.Deja, cele doua partide vor fi excluse din toate din familiile europene ale doctrinei lor.Numai pe voi va mai prostesc. Mai bine parasesti psd inainte sa se scufunde barca. Mai, minoritarule!!!

      Ștergere
    2. Dumnezeu vrea pace si iubire, nu violenta si ura. Hristos a zis: Dati Cezarului ce e al Cezarului! Mergeti la vot pentru a va alege Cezar/i!

      Ștergere
    3. Traiasca Psd-ul cu toata conducerea lui!!! Sa Ramana vesnic la conducere pentruca sunt patrioti nu ca verner,ciolos si orban!!!

      Ștergere
    4. 17.23 fii pe pace, iti vei gasi tovarasii de hotii si faradelegi fix in iad.

      Ștergere
    5. 12:22, in iad o sa ajungi tu tradatorule sorosist caci acolo e locul de intalnire a sorosistilor.

      Ștergere
    6. si ce zici o sa-l intalnesc si pe basescu?

      Ștergere
    7. 00.24 inca nu ai aflat ca nu exista sorosisti si stat paralel? Daddy Dracnea te-a mintit!!!

      Ștergere
  5. 12,01 N-ai nimerit-o ,sint pensionar din Iohanesburg=Sibiu ,n-am votat nicodata un partid care a iesit la putere in Romania desi votez tot timpul cam de o jumatate de secol.Dar sint anti-Iohanis ca si cei din Rasinari,care au ramas fara copii.Pricepusi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14:40, tu minti la fiecare respiratie. "Votez de o jumatate de secol"... Nici macar nu stii masura timpului. Daca nu incetezi cu "copiii din Rasinari" si alte bazaconii la adresa Presedintelui, te dau in judecata. Ai dovezi, tovarasu'? Aaaa, ai uitat sa te semnezi:Craciun

      Ștergere
    2. 21:27, terimna cu amenintarile pe aici.

      Ștergere
    3. 23.08 terminati voi cu raspandirea minciunilor!

      Ștergere
    4. 23:08, este un avertiment! Amentarea imbraca alta haina. Procepusi?!

      Ștergere
    5. 15:10, stai sa vezi. Vine vremea cand o sa se cunoasca totul despre Iohannis, caci Dumnezeu o sa ne arate deslusit cine este acest individ. Atunci sa vedem cum e cu adevarul!

      Ștergere
    6. 16.24 dar depre nazistul dracnea cand se va afla adevarul?

      Ștergere
    7. Mai cred ca nazist este altcineva!
      Stai sa vezi cand i-or fi ridicate "poalele" lui Iohan sa se vada si sa se cunoasca totul caci Dumnezeu nu doarme! Dumnezeu o sa ne arate cine-i acest individ Iohan.

      Ștergere
  6. 14.40 tot minoritar esti, oricum o dai! Lumea se desteapta, tu bati pasul pe loc. Asta cu copiii e tot de la psd, minciuna gogonata. Copii aceia sunt bine mersi acum, a fost norocul lor acea sansa ca daca nu plecau ajungeau ca tine, un om cu mintea ingusta! Pricepusi, mai minoritarule?

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim 14:40 cei 3 copii din Rasinari erau crescuti de bunica care a semnat pt. ei cand au fost infiati de americani. Bunica ,,grijulie" nu o interesa cum sunt copii o interesa sa primeasca bani pt.ca a semnat actele . A venit la o televiziune unul din copii ,era un tanar care vorbea mai greu romaneste dar a vorbit romaneste si spunea ca le este f.bine !!! De ce nu va duceti in Rasinari sa va interesati de bunica si de toata familia celor 3 copii ??? Comentariul anonimului 14:40 nu este jignitor si manipulator dar al meu il considerati jigniror dna Maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu au aparut la televizor cei 3 copii. Basme verneriste

      Ștergere
    2. 15.30 i-a vazut atata lume numai tu nu, asta spune clar in ce „realitate” traiesti tu!

      Ștergere
  8. 12.01 S-a vazut inainte de manifestatie cind Iohanis spunea ca sa vada ce parere au ONG-urile, ca o coloana a cincea fascista care a intervenit in manifestatia ilegala din 10 august si finantata de Germania prin programul''RESTART ROMANIA''
    Restart care de fapt scufunda Romania cum a facut si inaintasul lui Iohanis,baronul Ribbentrop cel care impreuna cu rusii au adezmembrat Romania si caruia Iohanis i-a devenit urmas declarat legal prin tribunal al Grupului Etnic German infintat si sustinut prin acest baron,ca si acum cu ONG-urile.
    ''Totu-vechi si noua-s toate ''-vorba poetului Eminescu asasinat de interesele acestor germanofoni care nu suportau adevarurile.

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim 12:01, că sa nu ne mai prosteasca PSD, la următoarele alegeri mergeti la vot. Până atunci, majoritatea decide, nu o minoritate manipulată cu agresivitate și ura. Dumnezeu sa ne ajute pe toți!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18.18 ai citit ultimele sondaje de opinie? Unde va e majoritatea? 25% este procentul celor care au vandut tara pentru un salariu sau o pensie mai mare, o alta iluzie cu care se imbata. Dragnea nu v-a platit din buzunaul lui ci tot din al vostru. A inglodaT Romania in datorii si vor plati pana si nepotiI nepotilor vostri ca sa achite datoria. Dragnea nu a facut decat sa ia niste bani dintr-un buzunar si sa-l mute in celalalt, problema e ca pentru asta vom plati o dobanda grasa celor care ne-au imprumutat. Dar ce conteaza, pe hartie apare scris ca Dragnea si PSD au marit salariile si pensiile. O sa va lamuriti cand vor veni facturile de gaze la iarna pe langa celelalte scumpiri la alimente si servicii.Sa va vad atunci unde va e traiul mai bun cu care va amagiti prosteste.

      Ștergere
    2. Sondajele de opinie au rezultatul in functie de cine il face si in functie de intrebari, cat si un numar semnificativ de persoane. Cat despre datorii, te rog sa nu exagerezi. Un exemplu de comparatie cu Franta caci locuiesc aici: Romania are o datorie externa in jur de 95 miliarde de euro adica 36.7% din pib in trim 1 din 2017 si 34.4% din pib in 2018 (adica datoria a scazut), Franta are datorie 2255.3 miliarde adica 97.6% din pib in crestere. Din curiozitate, uitati-va pe Eurostat si vedeti cine e mai indatorat. Nu va e rusine sa manipulati lucrurile?

      Ștergere
    3. La urmatoarele alegeri voi vota tot PSD si multi o vor face

      Ștergere
    4. Si eu voi vota PSD! Doamne ajuta!

      Ștergere
    5. 03.10 sondajul de care vorbesc este facut chiar de cainele de casa al antenei 3, Marius Pieleanu si Avangarde. Numai prostii ca tine mai cred in minuni.

      Ștergere
    6. 15:34, subscriu!

      Ștergere
  10. Cristoiu acum pe TV spune ca manifestatia a fost o OPERATIUNE organizata de Iohanis pentru a face presiuni prin Bruxell-Iunkers pentru a schimba si compromite la extern Guvernul actual Dancila

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19.18 daca Cristoiu iti spune ca el, in fiecare dimineata mananca rahat cu lingura apoi sta in cap ca sa se duca la creier, tu il crezi? Chiar orice vomita astia, voi credeti?

      Ștergere
    2. Da il cred pe Crisoiu, jurnalistii sunt bine informati iar daca mai sunt si patrioti spun adevarul

      Ștergere
    3. 15.35 atunci nu mai ai nicio scapare! Kaput!

      Ștergere
  11. 14:40, tu esti oltean de Sibiu. Canci sibian! Cand s-o face cioara alba atunci esti tu sibian.

    RăspundețiȘtergere
  12. 16,16 Rasinarenii spun ca sint mai mult de trei copii,vreti sa-i aveti martori?
    Iar eu nu sint nici minoritar si din pacate nici oltean pentru care am o stima deosebita.
    Iar unii platiti din banii nostri ar trebui sa fie cu poporul ,dar vad ca au alergie la ADEVAR.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23.00 toti acei copii au aparut la tv dupa ce s-a imprastiat minciuna scornita de psd atunci asa ca nu mai manca ce nu trebuie aici. Mai bine condamna membrii acelei familii care si-au vandut copiii pentru cativa lei. Sunt tot din cei care acum se bucura de marirea pe hartie a pensiei si nu le pasa ce se intampla cu tara si cu economia ei. Oameni lesne de cumparat! Oare cand nu o sa mai votati un partid pentru pensii si salarii si o sa alegeti unul care va creaza conditii ca sa vi le mariti singuri? Marirea din pix nu este si nu va fi niciodata o solutie pentru ca intotdeauna va atrage scumpiri dupa ea. Economia e la pamant, investitii nu s-au facut deloc, de unde vor mai stragne bani la buget? Din alte taxe inventate peste noapte? Chiar nu ganditi deloc?

      Ștergere
    2. Esti un postac dezinformator an. 12.38

      Ștergere
    3. Te-ai descris perfect,15:37!

      Ștergere
  13. Diaspora alungata si batuta a ajuns sa urasca Romania si institutiile sale din cauza unor cozi de topor care ca voi folosesc aceste institutii impotriva romanilor alungindu-i ca voi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:50, chiar habar nu ai pe ce lume ești...

      Ștergere
    2. 00.07 da-te jos din pod si vino cu picioarele pe pamant. Se pare ca te-ai rupt de realitate si traiesti in statul paralel al lui Dragnea. Nu vreti voi sa va luati psd-alde-udmr si pe dragnea si sa va mutati la rusi sau la turci ca acolo nu e stat paralel, nu e binom, nu e Kovesi, nu e Iohanis. Acolo o sa fiti fericiti cu totii, raiul pe pamant.

      Ștergere
    3. @Anonim 18 august 2018, 12:41
      Tu realizezi cat esti de deraiat de la situatia actuala din Romania?

      Ștergere
    4. Bravooo, 12:41!!!
      Asa am avut si eu ceata pe ochi. Am crezut orice slogan, cuvant etc. a psdlui. Apoi, mi-am dat seama de minciuni. Am trecut cu vederea...am zis:mai o data sa dau crezare. Bun. Si iar mi-au aratat minciunile... Si atunci am zis:gata! Cand esti intelegator esti prost! Mi-am dat demisia din psd si le-am urat numai de bine. De la mine nu mai vad ei nici un șfanț.

      Fost membru psd (fi-mi-ar mintea brici si sa nu mai fac astfel de greseli niciodata)!

      Ștergere
    5. 22:51, esti un mare mincinos!

      Ștergere
    6. care diaspora domnule? eu sunt din diaspora si afirm ca mintiti cu nerusinare

      Ștergere
    7. Anonim18 august 2018, 12:41 De ce trebuie sa plecam noi? Voua nu va convine, asadar nu aveti decat sa plecati unde curge lapte si miere

      Ștergere
    8. Minciuna si dezinformare, postac platit. Diaspora si-a dat seama cum a fost folosita in tentativa de lovitura de stat

      Ștergere
    9. Nu mai spune an.22.51 ! vai ce inteligent esti !

      Ștergere
    10. 15.39 alooo, lovitura de stat o dau institutiile statului, poporul face doar revolutie! Vezi ca antena 3 si dragnea te-au indus in eroare!

      Ștergere
  14. Guse acum pe Realitatea TV spunea ca frustratul Coldea prin frica de amenintarile lui Ponta l-a sprijinit in alegeri pe Iohanis,iar acum din razbunare in tabara opusa coordonind de la distanta la subminarea Mnifestatiei din 10 august

    RăspundețiȘtergere
  15. Este dureros ca românii să se sfâșie între ei.
    România a fost croită prost încă de la revoluție .Foști activiști și securiști i-au spălat pe creier pe mulți cu regele cu moșieriii cu : nu ne vindem țara și au luat puterea.Nu au vândutâara ci au luat-o ei foștii.În mod normal cei care ne-au ținut în frig și întuneric trebuiau închiși sau excluți temporar sau definitiv din viața publică.Ce s-a întâmplat de fapt în aniii 90? Ci cre erau privilegiaâi , cei mai puțin educați au votat de frică sau interes ca vitele .Când au venit mnerii erau alți care îi aplaudau pe mineri cum îi calcă în piciare pe studenți .ȘI acum se găsesc unii care îi felicită pe nemernicii în uniformă plătiți tot din munca noastră să ne gazeze și să ne calce în picioare.,Iar acum spun cu tristețe avem tara pe care o merităm în speciall cei care au votat ca vitele.Dacă aveam o țară democratică Băsescu koveși , coldea nicolicea.. Dragnea nu existau .Îi întreb pe cei care îl apără pe milonarul Dragnea ce pensie au? câte case au , Le place î ce țară trăiesc.Năstase a adat sidex cu un pret sunb ce aprimit el, Constantinescu romtelecom apoi tăriceanu gazele petromul .
    Trezițivă români votați cu capul !!!!! Iaar când ce votați nu- vă respectă dorințele ieșiti în stradă 2-3 milioane și o să vedeți că tara se schimbă !!!! Nu vă mulțumiși cu 10 lei în plus la pensie sau o sticlă de ulei.Nu am probleme meargă negulescu onea ,Koveși ,la pușcărie dar și Iliesu roman dragnea,
    Dumnezeu îți dă dar nu-ți bagă în traistă!!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. Guse vorbeste de un plan malefic al lui Coldea de la Scrovistea executat prin Paraschiv prin folosirea unui autobuz de moldoveni care au actionat pentru a jusifica abuzarea manifestantilor si ajutati noaptea de jandarmerie sa iese din tara.
    Ma intreb daca acest gen de revansa asupra tarii sale are legatura cu miscarile involuntare cu capul ale lui Coldea asemanatoare cu cele de la boala genetica Huntinton?

    RăspundețiȘtergere
  17. Generalul Pavel Abraham la TV;''Presedintele Romaniei Iohanis este ratacit in tranzitie si are alta agenda decit poporul roman' referindu-se la comentariile lui despre manifestatia din 10 august.
    Acum Ce mai ziceti 21,27 Epoletilor din server???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun, daca acest gen de oameni sunt pwntru tine un model de urmat, atunci e clat de ce ai mintea varza. Vai de tine, biet amarat! Traiesti pe spatele altora. Rusine!

      Ștergere
    2. 21.02 te compatimesc daca modelele tale sunt Abraham,Cristoiu, Badea si gadea! Macar citeste si tu cine a fost si ce a facut Abraham la viata lui si apoi sa-l venerezi.

      Ștergere
  18. 15,10 Pricepusi,amenintarea imbraca Paltonul rosu de instigator la manifestatie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa vezi ce bine iti sta in haine "zebra", 22:04, craciun!

      Ștergere
  19. Generalul Pavel Abraham;''Romania este ca o prada,inca avem bogatii mari,se vrea sa fim ca slugile''

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Generalul lui Pe;te prăjit!!!!
      Aparticipat la reprimarea manifestanților tovarășul milițian .o fosilă comunistă cu ult mult teribil de mult tupeu .A cest individ propunea împușcarea celor care participă la demonstrații ceea ce reprezintă o faptă penală.Rău am ajuns dacă ascultăm ce zice un Milițian.

      Ștergere
    2. Bravo generale! mare adevar graesti! de-ar vedea si altii...

      Ștergere
  20. Un tinar acum pe Realitatea TV;''Asta a umplut paharu[referitor la manifestatie] ,nici nu ma mai gindesc sa nu PLEC'',iar un altul;''Nici 10 la suta din absolventii marilor licee de anul acesta din tara nu vor mai ramine in Romania,vor pleca''.

    RăspundețiȘtergere
  21. Daca cei ce fac reclamatii in urma carora au foloase personale se numesc DELATORI,cel ce instiga la manifestatii se numeste cumva CLEPTOCRAT SUSPENDAT ?

    RăspundețiȘtergere
  22. De n-aş fi venit şi nu le-aş fi vorbit, păcat nu ar avea; dar acum n-au cuvânt de dezvinovăţire pentru păcatul lor. (Ioan 15,22)

    OPERATIUNEA CORIDORUL – Fostul deputat Gelu Visan denunta planul de rupere a Romaniei: “Iohannis trebuie judecat pentru inalta tradare. Tot pentru inalta tradare va trebui judecat si Hellvig, artizanul violentelor... Se urmareste Anarhia, aruncarea Romaniei in haos, Razboi Civil. Scopul Final este declararea autonomiei Ardealului si formarea unei tari separate, Transilvania, dupa modelul Kosovo... Daca Nazistul nu va fi suspendat cat mai repede, Romania va deveni o amintire”

    Luni, 13 august 2018 16:05 | Scris de Valentin BUSUIOC

    Dezvaluiri - Evenimente

    Vin acuzatii explozive din partea lui Gelu Visan fost deputat PDL si fost secretar executiv al PMP – la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Visan sustine nici mai mult, nici mai putin decat ca Iohannis ar urmari, prin radicalizarea protestelor de strada, crearea unei miscari secesioniste care sa aiba drept finalitate ruperea Transilvaniei de Romania.

    --------------------------------------------------------------------------------

    Intr-un status publicat pe Facebook luni, 13 august 2018, la putin timp dupa miezul noptii, Gelu Visan mai scrie ca primul om in stat ar fi sprijinit in acest demers de catre directorii a doua servicii secrete: Eduard Hellvig de la SRI si Lucian Pahontu de la SPP. Concret: operatiunea (ce ar purta numele de cod “Coridorul”) ar urma sa constea in provocarea unui razboi civil, care sa duca la destramarea Romaniei dupa modelul Iugoslaviei, Ardealul urmand sa se separe alaturi de judetele Suceava si Botosani.
    Iata postarea lui Gelu Visan, in care acesta se refera la Klaus Iohannis:

    “RAZBOIUL CIVIL SI CORIDORUL

    Ce se vrea?
    Sa plece Dancila si sa vina Orban, Blaga, Videanu, Berceanu?
    HaidaDe! Doar aia din piata nu gandesc pentru ca sunt zombi, in afara de Muie, nu stiu ce vor.
    Cred ca este timpul sa devoalam adevaratul plan al lui Iohannis, pus la cale demult, de cand a fost numit presedinte.
    Ce se urmareste?
    Maidan, Violente, Manifestatii fara nici o finalitate. Sa pice guvernul; Si dupa aceea?
    Sa il punem pe Orban premier, sa mai ia Iohannis un mandat? Toata tevatura asta doar pentru a mai lua Nazistul un mandat? Nu se leaga... Si atunci?
    Ceea ce de fapt se urmareste este Anarhia, aruncarea Romaniei in haos, Razboi Civil.
    Scopul Final este altul, conform unui plan extrem de bine stabilit, in urma cu mai multi ani, planul

    CORIDORUL.

    Ce inseamna de fapt CORIDORUL?
    DECLARAREA AUTONOMIEI ARDEALULUI SI FORMAREA UNEI TARI SEPARATE, TRANSILVANIA, DUPA MODELUL KOSOVO.
    Alaturi de Judetele din Ardeal, din noua tara ar trebuie sa faca parte si Suceava si Botosaniul,
    ROMANIA ramanand doar pe teritoriul Tarii Romanesti si Moldovei, mai putin cele doua judete.
    Atunci cand am aflat despre acest plan, in 2014, mi s-a spus clar ca va trebui pus in aplicare in 2018.
    Autonomia Transilvaniei trebuie sa se faca dupa modelul Kosovo, pe care Iohannis vrea sa o recunoasca in toamna aceasta. Va urma 'Declaratia de la Cluj', prin care se cere autonomia, pe motiv ca Romania este CORUPTA si NEGUVERNABILA, exact ceea ce a incercat Germania in Catalunia. Nu am gresit, nu Spania, ci Germania.
    Planul CORIDORUL este conceput de doi lideri mondiali, unul dintre ei fiind Germania, prin vocea lui Merkel.
    Personal stiu despre acest plan de la consultantul celui de-al doilea lider. De ce a ajuns acum cinci ani informatia la mine? Nu stiu. Cert este ca dupa o noapte de discutii, l-am sunat pe unul dintre lideriii politici importanti, l-am intrebat daca stie despre plan si i-am cerut sa-mi spuna doar prin DA sau NU, daca anul este 2018.
    Raspunsul a fost DA.
    Stiu ca am vorbit despre acest plan si cu domnul Corneliu Vadim Tudor, care mi-a confirmat cu amanunte existenta si punerea lui in practica in Anul Centenarului.
    Nazistul a fost numit pentru a duce la indeplinire Planul CORIDORUL.

    Modelul prin care se intentioneaza Ruperea Transilvaniei este modelul Iugoslaviei:

    RAZBOIUL CIVIL si SECESIUNEA.









    RăspundețiȘtergere


  23. RAZBOIUL CIVIL si SECESIUNEA.

    Tot ce vedem acum este incercarea lui Iohannis de a pune in practica acest plan. Nu-i vorba de nimic altceva decat de Ruperea Transilvaniei.
    Vineri trebuia sa cada guvernul, insa, datorita profesionalismului Jandarmilor, planul a fost intarziat, nu a esuat.
    Esecul lui Iohannis in a crea Violente si Anarhie l-a innebunit. A atacat Jandarmii, PSD, vrea sa-i ancheteze pe toti.
    Asa cum am spus, Iohannis a scapat de sub control. Ura pe care a imprastiat-o in societate ne poate duce la Razboi Civil si la ruperea Romaniei.
    In ultimele zile cred ca am primit sute de injuraturi si amenintari, zeci de amenintari cu moartea, lasand la o parte injuraturile cu MUIA. Toti au devenit muisti.
    Efectul dementei de tip Hitlerist a lui Iohannis s-a vazut aseara, cand, in finala castigata de Halep niste imbecili au strigat 'Muie PSD', si a fost nevoie de interventia Simonei Halep pentru a nu prolifera obscenitati. De ce s-a ajuns aici?
    Pentru ca de la inaltimea functiei prezidentiale, Nazistul dezaxat Iohannis a spus ca este o expresie de atitudine politica; el a fost urmat de Orban, Barna, Ciolos, Tomac si de multi alti lingai ai curului prezidential, inclusiv de asa zisii intelectuali obsedati, jurnalisti, analisti si de Tampii care strigau in piata. Toti acestia, de fapt, i-au strigat Simonei Halep, intr-o finala 'MUIE!'
    'Pentru toti cei care au fost altfel astazi, data viitoare cand veniti pe un teren de tenis, va rog sa respectati aceasta incapere, pentru ca e prea frumoasa pentru astfel de lucruri', a comentat Halep la finalul meciului.
    Urmeaza, asa cum previn de trei ani MAIDANUL, dupa care ne va incita sa ne omoram intre noi. Asta vrea Nazistul Dement, sprijinit de Helvigh, Pahontu si de o intreaga armata de nebuni:

    RAZBOI CIVIL. si
    RUPEREA ROMANIEI.

    Asa cum am scris, Iohannis trebuie suspendat sau demis si Judecat pentru INALTA TRADARE.
    Tot pentru INALTA TRADARE va trebui Judecat si Eduard Helvigh, artizanul violentelor din ziua de vineri.
    Daca Nazistul nu va fi suspendat cat mai repede, vom avea Anarhie, Razboi Civil, iar Romania va deveni o amintire"
    sursa: Lumea Justitiei

    RăspundețiȘtergere
  24. Plesoianu a depus plingere penala impotriva lui Iohanis,pentru incitare la ura

    RăspundețiȘtergere
  25. Putin si Merkel s-au intilnit si s-au inteles ca nu s-au inteles.Sau poate s-au inteles in secret ca si pe vremea lui Hitler sa ne imparta din nou intre ei.

    RăspundețiȘtergere
  26. Pavelescu ;'Ce a fost in 10 octombrie a fost planificat politic cu caracter electoral in care presedintele Iohanis a avut rol instigator'

    RăspundețiȘtergere
  27. Johannis, toti cei care-l sprijina Constienti sau nu, sant tradatori.
    Poate, odata, o sa va explic de ce, pentru ca nimeni , nici macar oponentii puternici ai respectivei tabere, nu stiu despre ce e vorba!

    RăspundețiȘtergere
  28. 10,57..si voi judecati pentru grup infractional organizat alaturi de Alogen,iar eu seful vostru de celula... cu vechime.
    Ce v-am spus de doua ori ca o sa va taie Viorica fondurile.A-ti vazut sa implini... si e doar inceputul.
    Da-ti si voi anunt pentru donatii si puneti-va bine cu Tariceanu ,viitorul presedinte.

    RăspundețiȘtergere
  29. 21,36 Lumineaza-ne acum,nu ne mai tine in suspans.

    RăspundețiȘtergere
  30. Intr-un sondaj Johanis e pe locul trei cu 7 la suta,pe primele locuri sint Ceausescu si Basescu.
    Ce va spuneam eu ,Tariceanu viitorul presedinte.

    RăspundețiȘtergere