luni, 6 august 2018

EXISTA VIAŢĂ PE PLANETA MARTE !!!


                              27 Octombrie 2001, ora 3,23 zori de zi !

                                        Dragii mei, 

Se fac multe cercetari de NASA ,pe Planeta Marte, pentru a se vedea daca exista viaţă pe aceasta Planeta Rosie.
Astăzi, mi-a trimis cineva un link, in care se banuieste că ar fi Viata pe Planeta MARTE !
Şi ţin sa multumesc din suflet, acestui fidel cititor al Blogului meu, pentru multe si foarte interesante materiale pe care mi le trimitE.
Iar eu dragilor, va spun că EXISTA  VIAŢĂ  pe PLANETA  ROŞIE ! 
În anul 2001 am fost luata din trupul de carne si dusă pe PLANETA  MARTE ! 
În timp ce dormeam dragii mei, O Lumină alba orbitor de stralucitoare, mă curentează la propriu, tresalt puternic pe patul pe care dormeam, şi astfel ,simt cum sufletul îmi iese din trup, si zboara cu puterea gandului, printre nori si Ceruri, până când ajung undeva în mijlocul Cerului, cam pe unde este Soarele pe timpul verii, la ora 10 -11 dimineaţa. 
Aici dragii mei, sunt pe un alt Pământ!
Aşa gândeam eu acolo sus, că sunt pe un alt Pământ.
Sub picioarele mele, asa cum sta nisipul pe plaja, asa statea un praf roşu, extrem de fin, şi moale precum faina de grâu.

În clipa în care păseam pe aceasta PLANETA , era ca şi cum aş fi călcat ,pe un morman de faina fina roşie.
În faţa mea, asa cum exista dune de nisip, tot asa erau dune de praf rosu, precum caramida rosie prefacuta în praf.

Dragii mei, printre aceste dune de praf rosu, asa cum curge de pe muntii nostri câte un fir de apă, tot asa se vedea pământul roşu umed, si se formase şănţuleţe datorită apei care curgea.

Şi erau multe şi răsfirate astfel de şănţulete cu apă.  
Auzeam susurul izvoraselor de apă, ce curgeau de peste tot.
Deasupra mea , respectiv a Planetei roşii , vedeam un Cer senin, pe care apăruse mici si foarte deşi norişori gri închis. 
Cerul Planetei  MARTE  era dragii mei, precum este Cerul nostru, pe care se adună norisori de ploaie. 

Privesc în dreapta mea, si văd la circa 5 -6 metri distanţă un bărbat foarte înalt, care să tot fi avut vreo 2, 50 metri, ce ţine cu mâna stângă ,un copilas a cărui înălţime ajungea doar până la genunchii lui.
Bărbatul cu tot cu acest copil, era urcat ca pe un zid mai înalt pasind agale pe zid. 
Bărbatul se apleaca de pe acel zid pe care mergea, si cu mâna dreapta, ia pământ de jos, adică, acel praf roşu extrem de fin.
Îl ia în palma sa dreaptă, se întoarce spre mine şi frământă pământul roşu în palma sa, ca să-mi arate ca este precum faina alba de grâu, asa de fin si de moale, după care ,îl lasă sa cadă sub formă de ploaie înapoi jos. 
Aud un glas dragii mei , care spune aşa :

                  "Pe fiecare MARTE , problema cufundată...!
             Găsesc problema indicată de a trăi!
            Pe PLANETA MARTE, găsesc problema  indicată , de a trăi !"

Şi iarăşi văd dragilor, cum pe pământul roşu vin la vale şănţuleţe cu apă, iar norisorii gri închisi de deaspura Planetei roşii, s-au înmultit si au format vapori de apă, aburi adevăraţi, sau ceaţă densă.
Omul înalt de circa 2,5 m, cu chip ca si noi, cam la o varsta de vreo 30 de ani, cu o faţă alungită, îmbracat intr-o salopeta bleumarin , mă priveste şi lasă să cadă tot pământul roşu din palma sa, apoi se întoarce cu spatele la mine si merge tot înainte spre Soare răsare, împreună cu al lui copilas de mânuţă, pe acel zid înalt şi el de vreum metru, si gros de vreo 50 cm.  
Iar eu dragilor ,mai zăbovesc câteva clipe, admir pământul roşu sub formă de praf(nisip roşu), privesc Cerul Planetei Marte, după care, tresalt ca la un şoc electric în patul meu, semn că, am revenit în trup.
Cu lacrimi de bucurie aprind veioza si scriu cu lux de amănunte, toate câte am văzut si am auzit numai cu VOIA  si cu PUTEREA DUHULUI  CELUI  PREA  SFÂNT !  
Iar astăzi dragii mei, a venit ziua în care, am putut să împart cu voi aceasta mare bucurie de a călători cu sufletul pe Planeta roşie, pe care ,am văzut că există Viaţă, există altfel de oameni pe aceasta Planeta, iar acestia au altă  statură şi sunt foarte înalti.
Peste ani şi ani, cred că OMENIREA se va muta pe PLANETA  ROŞIE !
                                Ca întotdeauna, cu dragoste, 
                                             Maria.   

        PS.

Iată şi Dovezile NASA, referitoare la PLANETA  ROŞIE :           

Imagini stranii de pe Marte nasc controverse: Ultima fotografie, ce pare a înfăţişa o femeie care se deplasează pe suprafaţa planetei, a aprins imaginaţia internauţilor (VIDEO)

Un articol de: B1 TV | 08 Aug 2015, 20:13
Foto: Captură Youtube
Imagini stranii de pe planeta Marte au fost date publicităţii. O fotografie realizată de roverul Curiosity pare a înfăţişa o femeie care se deplasează pe suprafaţa planetei roşii. Fotografia a devenit virală pe Internet, iar mulţi dintre utilizatori spun că ar putea fi vorba despre o statuie sau chiar despre o fantomă marţiană. Astronomii contrazic însă toate aceste opinii şi spun că imaginile surprinse de rover dau naştere unor iluzii sau interpretări greşite.
Roverul Curiosity transmite spre Pământ la sfârşitul fiecărei zile marţiene datele pe care le-a adunat în ultimele 24 de ore şi 39 de minute - durata unei zile pe Planeta Roşie. Printre aceste date se numără şi fotografii de înaltă rezoluţie.

Ultima făcută publică, cea care o înfăţişează pe femeia marţiană, a fost vizualizată până acum, pe Internet, de peste 700.000 de ori. Imediat au apărut şi comentariile controversate. Internauţii s-au întrebat dacă fotografia NASA nu înfăţişează, de fapt, o fantomă de pe Marte. Alţii spun că ar fi vorba despre o statuie.

NASA a mai publicat, în urmă cu doar câteva zile, o altă imagine stranie, surprinsă tot de roverul Curiosity luna trecută. În fotografie apare o formaţiune stâncoasă care pare să ascundă o creatură ciudată, asemănătoare unui crab uriaş.

Astronomii spun însă că văd astfel de imagini, care ar putea da uşor naştere unor interpretări, în fiecare săptămână, scriu jurnaliştii de la HuffingtonPost. Specialiştii au o explicaţie şi spun că ar fi vorba despre pareidolia, un fenomen psihologic definit ca o iluzie sau o intepretare greşită. Mai exact, stimuli externi sunt percepuţi şi interpretaţi de anumite persoane drept obiecte familiare, cunoscute. De cele mai multe ori, stimulii percepuţi sunt vagi sau obscuri, dar observatorul extern îi percepe ca fiind clari şi precişi.

25 de comentarii:

  1. am scris pe blog acum 1 an si 6 luni ca stiu de existenta vietii pe Marte -DE CEL PUTIN 25 ANI DE LA UN MONAH VAZATOR IN DUH-pe moment m-am mirat apoi dupa cativa ani NASA a amuntat ca a gasit apa pe Marte

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Marte a fost locuita de oameni, acum 2 milioane de ani,dar nu mai este si nici nu mai poate sa sustina viata. De unde stiu? Din cartea Profetia de pe Thiaoouba,scrisa cu ajutor de la ET

      Ștergere
    2. Detalii . Ce ti-a spus exact .

      Ștergere
    3. Si eu am auzit de la un monah vazator in duh ca monahul vazator in duh scris de Anonim6 august 2018, 00:34 se insela amarnic si ca pe marte sunt corpuri demonilor care folosesc genetica umana ca sa insele omul ... demonii nu au corpuri dr pot poseda corpuri si ca sa fie inselarea maxima folosesc genetica umana prin rapiri extraterestre , adica demonice ca sa cloneze corpuri cu care sunt pe marte ca '' oameni '' . au inselat in trecut , o fac in prezent si o vor face si in viitor ... extraterestrii au fost , sunt si vor fi demonii care folosesc corpurile umane si genetica umana combinata cu genetica animala ca sa insele de se poate si pe cei alesi . si reusesc cu brio cu si prin profetii si profetesele lor mincinosi si mincinoase care se lasa inselati si inselate
      Fiii lui Dumnezeu, îngerii
      În Vechiul Testament, prin fiii lui Dumnezeu (beney elohim, beney elim sau benei elyon) se înţeleg fiinţele cereşti din alaiul lui Iahve (cf. Iov 1:6; 2:1; Psalmul 28:1; 81:6; 88:7), deci la nivel formal aceştia pot fi puşi în legătură cu îngerii.

      ingerii au cazut si sunt demonii = toti extraterestrii de azi
      Apocalipsa lui Enoh (cap. 6), păstrată în etiopiană, parafrazează pasajul din Facere 6:1-2 vorbind de "îngeri, fiii cerului". Ei s-au îndrăgostit de fiicele oamenilor şi au coborât pe pământ în zilele lui Iared, tatăl lui Enoh, fiind în număr de 200, sub conducerea lui Semiaza. Locul coborârii lor a fost muntele Hermon, în nordul Israelului (cf. Apocalipsa lui Enoh, trad. Remus Onişor, Reîntregirea, Alba Iulia, 2000, p. 34). Îngerii căzuţi i-au învăţat apoi pe oameni arta războiului, magia şi astrologia. În Cartea Jubileelor, îngerii respectivi sunt numiţi "veghetori" (4:15), cap. 5 parafrazând textul din Facere şi identificându-i în aceeaşi manieră cu "îngerii lui Dumnezeu".

      Ștergere
  2. 00.34 si ce mai zicea monahul?

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria cate lucruri nu are Dumnezeu pe care noi oamenii nu le cunoastem.
    A tuturor vazute si nevazute.
    Bunul Dumnezeu le va descoperi omului cand va voi el. Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  4. O calatorie in viitorul planetei Marte.Peste multi ani vor ajunge oamenii care se antreneaza acum pe Pamint in citeva tipuri de adaposturi,sa o 'teraformeze',acum ar trebui sa fie doar apa inghetata-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Poate omul va gasi o metoda sa duca pe Marte surplusul de apa al Pamintului sau al cometelor,pentru a forma atmosfera lui Marte-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craciune, te-ai gandit mult inainte sa spui asemenea aiueala?

      Ștergere
  6. Exista programe spatiale secrete,lucrurile sunt mult mai avansate,publicul primeste doar informatii vagi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce meniu culinar au pe Marte?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vrei sa faci o excursie acolo si intrebi de mancare, cred ca mai mult "la misto pe loc repaus"!

      Ștergere
    2. 18:13, ai vrut sa radem la glumele tale macabre?! Cand taci e mai frumos.

      Ștergere
  8. Marioara surioara,toate planetee sunt locuite,sunt forme de viata ce depasesc cu mult íntelegerea noastra limitata. . Pe partea ascunsa a . Lunii mici,ís unií cam cat mielútii,ísi dttc firavele lor consoarte ín spinare. Pe . Saturn sunt uriasi de 35 de metri, cel mai mare copac de la ei are coroana cat de la. Médias la. Sibiu. Sora mai mare a . Lunii are si ea locuitori.fiind guvernata de. Ímparateasa . Lunii, . Mireasa . Spirituala a . Lui . Hrirtos. Europa lui jupiter este locuita. Stramosii nostri daci erau ín legatura cu ei si 2latoreau dus íntors. La. Rosia. Montana se afla acea intrare astupata ín 1977. Acolo se afla coloane de aur de sute de tone fie2re. Íntr- o dimensiune sau alta.tot satiul cosmic este locuit. Multumesc frumos..

    RăspundețiȘtergere
  9. 12.25 Ai citit cartile lui Lorber? Daca nu,de unde stii despre Luna si Saturn?

    RăspundețiȘtergere
  10. Bineinteles ca a citit cartile lui Lorber.
    Tot asa mai este cineva pe blog care vrea sa ne faca sa credem "ezoterismul " ei , un amalgam de franturi de extrase din religii, dar ridicolul este ca si le asuma ca sunt ale ei.

    RăspundețiȘtergere
  11. interesant este faptul ca noi nu stim ce ascund marile ,oceanele,ghetarii,desertul si vrem sa cucerim cosmosul

    RăspundețiȘtergere
  12. pt aug 06:27-citeste ce am scris sub ANONIM 5 anul trecut-nu voi mai scrie pt ca unii cred ca sunt fantezii-n-am timp de explicatii

    RăspundețiȘtergere
  13. Unii vad in cucerirea cosmosului o sansa de scapare a omului fata de ce va urma pe Pamint

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce se intampla pe Pamant este rezultatul actiunilor nesabuite ale oamenilor. Omul nu are ce cauta in alta parte a cosmosului caci va face dezastre si pe acolo. Este un distrugator de mediu, se comporta ca un parazit.

      Ștergere
  14. pt catalin falcaru-domnule -a-ti pus degetul pe rana-stiti si d-stra ca sunt o mana de oameni care stiu multe !!! despre planeta, dar nu vorbesc pentru a tine sub control lumea-eu am cunoscut pers vazatori in duh de la care stiu multe-am aflat ce se va intampla cu planeta dar fara date exacte-le luam dupa cum se petrec evenimentele actuale

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An.19.48.,daca tu esti ANONIM-5,bine ai revenit.Te rog spune-ne ce ai aflat de la acesti vazatori in duh,imi plac postarile tale. Multa sanatate iti doresc !

      Ștergere
    2. Da, chiar asa, 19:48 spune-ne ce ai aflat?

      Ștergere
  15. pt 08 aug 02:48 si 08 aug15:36 va multumesc de incredere-voi pleca din localitate o vreme si nu pot lua leptopul--mi-am zis sa nu mai scriu despre mari vizionari pt ca m-au dezamagit unii din cei care scriu pe blog---mie tot ce mi s-a intamplat in viata din cele spuse de monahii vazatori in Duh asa a fost si nu numai mie ci si familiei si cunoscutilor mei cu stima ANONIM 5

    RăspundețiȘtergere