vineri, 6 iulie 2018

BRASOVUL SUB APE ! CATASTROFĂ !


                               Noapte de 5 -6 Iulie 2018,ora 1,17 !

                                      Dragii mei,

În aceasta noapte ,in timp ce scriam la articolul anterior ,aud un glas care spune ceva tragic despre BRASOV,după care,mi se arata si imagini.
Citez:

                     "Brasov !
                  Să ne dăm cu capul de masă ."

Clipă în care ,vad sub un Cer de ziuă cum la poalele muntilor, case si masini sunt inghitite de ape in doar cateva clipe.

                  Imagini pentru BRASOV IMAGINI.

Apele ajungeau mai sus de acoperisul caselor.
                 
Imagini pentru inundatii mehedinti IMAGINI.

Dragii mei,cu adevarat asa cum se spune in MESAJ,brasovenilor nu le va mai ramane decat sa se dea cu capul de masa,deoarece, totul va fi maturat de puhoaiele repezi.

                   Imagini pentru BRASOV IMAGINI.
Putem sa incercam a fi mai buni,mai milostivi si mai intariti in Credinta,si astfel ,DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI vor fi cu noi si intru noi,iar viata noastra ne va fi salvata.
Sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine, si niciodata sa nu ne lepadam de Credinta si Dragostea intru HRISTOS si MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA,Carora Li se cuvine toata cinstea ,slava si inchinarea,Amin !
                                   Cu dragoste,Maria.

32 de comentarii:

  1. Iar s-au sters comentariile din server,spuneam ca inundarea Brasovului va fi din cauza centurii care blocheaza apa multa venita din sud de pe versantul muntilor, sa se evacueze spre nord unde este Oltul.Deci si apa de pe valea Branului care va inunda si Cristeanul,Risnovul de linga Brasov-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. As putea parafraza un proverb renumit si sa spun unde nu-i cap faci centura-baraj si ajungi cu picioarele in apa.Ca sa facem haz de necaz-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. La meteo anunta ploi simbata , duminica si luni mai ales in centru tarii[BRASOV??] cu averse torentiale-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Răspunsuri
    1. Din pacate da. Am avut o mica pb cu monitorul si cand l-am redeschis am vazut ca erau multe sterse. Imi pare rau si-mi cer iertare de la voi dragii mei. Dar credeti-ma ca nu e din vina mea.Astept sa le rescrieti cu mult drag !

      Ștergere
    2. 21:03Am observat ca"se sterg"unele mesaje care nu convin "ochilor si urechilor" care stau ca lupii la panda!

      Ștergere
    3. 21:03Era f.f.important mes. despre calugarul Cleopa J. din Arad despre cum arata Antihristul si ceasul apocalipsei.Postati-le din nou sa vedem
      daca "se mai sterg"singure!

      Ștergere
    4. Maria, poate ar fi bine sa vorbesti cu un informatician bun sa vezi ce poti face in privinta intaririi securitatii blogului caci de la un monitor nu ar trebui sa se stearga datele. Monitorul este doar un periferic, o interfata iar infomatia nu o poate altera acesta si daca s-ar defecta... dar daca este vorba de un virus sau daca e vorba de vreun curios care se "joaca" atunci se poate intampla.

      Ștergere
    5. 18:08Da le scriem din nou!
      1.O zi la Dumnezeu=1000de ani;
      2.O ora(un ceas)divin =41de ani si 6luni)(cu aprox)1000÷24ore=41de ani si 6 luni
      3.Un minut divin=6luni(aprox)41,6÷60minute=6luni
      4.3minute(pe harta Romaniei)=6×3=18luni.Ceasul Romaniei arata ca mai sunt 18luni pana la ora 24..
      La Apocalipsa se spune ca10imparati vor stapani cu fiara un ceas(1990+41anisi 6luni=2032Acelasi raspuns ca al calugarului de la M-tirea Gaia!

      Ștergere
    6. Nu are nicio treaba monitorul , mesajele se sterg daca se apasa pe tastele de la tastatura , nu se evapora nimic daca stergi de praf calculatorul .

      Ștergere
    7. 08:23, sau daca este virus sau vreun heaker in actiune.

      Ștergere
    8. Dacă până în aprilie 1944 cel de-Al Doilea Război Mondial a fost pentru majoritatea românilor ceva îndepărtat, ziua de 4 a acelei luni a schimbat radical această percepție. Moartea și groaza au năvălit peste orașele României cu o furie apocaliptică, răvășindu-le pentru totdeauna.

      După ce Statele Unite ale Americii au declarat război României (5 iunie 1942), aviația anglo-americană a executat (în 1942, 1943, dar mai ales în 1944) mai multe raiduri aeriene de bombardament asupra teritoriului românesc, care au produs mari pagube materiale și umane. Primul raid aerian a fost executat la 12 iunie 1942, de către ,,Detașamentul Halpro” (13 bombardiere ,,Consolidated B‑24 Libertador”), când avioanele inamice au survolat spatiul Munteniei și Dobrogei, lansând bombe la Constanța, Medgidia, Țăndărei, Dragalina, Colibași, Bolintin Deal, Vărăști (Ilfov), Berceni (Prahova), Ploiești, Teișani (Văleni de Munte), Buzău, Pogoanele, Cioflinceni. Raidul din 1 august 1943 a fost al doilea raid american, de această dată mai eficient, s‑a produs la 1 august 1943, între orele 13.08-16.00, sub denumirea de cod ,,Tidal Wave” (Valul nimicitor).

      Iadul a ajuns la Brașov chiar în ziua de Paște

      La Braşov, iadul a venit chiar în Duminica Paştelui. Bombardierele americane s-au întors pentru a lovi din nou Turnu Severin (unde cele 167 de aparate B-24 aveau drept misiune să bombardeze aceleaşi obiective ca şi aviaţia britanică, vizând în special căile feroviere şi aerodromul) şi, pentru prima dată, Braşovul, marele centru industrial care fabrica avioanele IAR. Pentru a lovi oraşul (legăturile feroviare şi Uzinele IAR) a decolat o formaţie de 158 de bombardiere B-24 Liberator. Între orele 9.50 şi 13.00 au fost alarme aeriene în oraşele Giurgiu, Bucureşti, Craiova, Ploieşti, Braşov şi Sibiu. Oraşul Braşov a fost bombardat de la ora 11.00, fiind lovite Uzinele IAR, Gara Mare, Atelierele principale CFR, Întreprinderile „Schmoll Pasta”, Uzinele „Astra”, Palatul de Justiţie, Hotelul „Coroana” şi Cartierul Gării. În urma acestei misiuni a încetat activitatea uzinei şi fabricarea avionului IAR 80/81″.

      Practic, un singur raid a fost suficient pentru a neutraliza Uzinele IAR, care erau amplasate în zona cartierului Tractorul de astăzi, dar şi pentru a trece pe linie moartă producţia celebrului „vânător” românesc precum a şi aparatelor construite sub licenţă, după cum informează Meritocratia.ro. Printre obiectivele importante bombardate, dar care au supravieţuit se numără şi actuala fabrică Roman. Parte a fostei Uzine Astra, platforma industrială a fost bombardată și pentru că, pe lângă motoare, producea și tunuri anti-aeriene.

      184 de brașoveni au murit în bombardament

      Revista Historia scrie că au murit atunci 184 de persoane, iar industria brașoveană a fost grav afectată. Mulți supraviețuitori ai bombardamentului și-au petrecut noaptea în pădurile din apropiere, trăind o panică multiplicată inutil de cele 3 alarme nocturne care s-au dat după bombardament fără niciun rost. La Brașov, oamenii au mai stat și a treia zi de Paște – 18 aprilie – prin păduri. Abia în ziua de 19 au mai revenit în oraș locuitori. Magazinele nu au avut clienți. Singurul articol care s-a vândut imediat a fost geamantanul sau valiza. Atunci, Primăria a fost vede nevoită să înceapă imediat lucrările la 3 adăposturi publice noi.

      Ștergere
  5. http://www.meteoalarm.eu/ro_RO/1/0/EU-Europa.html

    RăspundețiȘtergere
  6. • Profeţiile vorbesc de România ca despre o ţară la al cărei destin veghează Fecioara Maria

    Se spune că Maica Domnului este ocrotitoarea României. Papa Ioan Paul al II-lea a amintit şi el că „România este Grădina Maicii Domnului“, dar nu prea ştim de unde vine această nobilă învestire. Întreaga ţară e presărată cu biserici şi mănăstiri închinate Fecioarei Maria, Născătoare a Mîntuitorului, considerînd-o şi mama noastră a tuturor. Basmele şi cîntecele populare o pomenesc, sărbătorile care-o cinstesc sînt ţinute cu sfinţenie, majoritatea icoanelor făcătoare de minuni din România o înfăţişează pe Maica Domnului. Pînă şi plantele poartă numele ocrotitoarei: „Palma Maicii Domnului“, „Părul Maicii Domnului“, Poalele, Lacrima, Dorul, Brîul, Floarea, Iarba, Inima Maicii Domnului. Avem o evlavie deosebită pentru Ea. Poate de aceea, România este unul dintre puţinele locuri din lume în care Sfînta Maria, maica noastră, s-a arătat muritorilor. Ne mîngîiem cu gîndul că Maica Domnului veghează asupra noastră, salvîndu-ne de nenorociri. Profeţiile vorbesc despre români ca despre un popor binecuvîntat care, sub ocrotirea Maicii Domnului, va fi salvat atunci cînd va veni sfîrşitul lumii, din spaţiul românesc urmînd să renască spiritual întreaga civilizaţie

    RăspundețiȘtergere
  7. „Şi acest loc este grădina Mea“
    Se spune că, în secolul XI, un călugăr pe nume Iosif a venit de pe malurile Iordanului în Carpaţi şi s-a refugiat undeva, pe lîngă Bistriţa. Într-o zi, s-a hotărît să plece împreună cu alţi credincioşi pe Muntele Athos, cînd deodată i-a apărut Fecioara Maria şi i-a întrebat: „Unde mergeţi?“. „În Grădina Sfinţiei Tale“, au răspuns drumeţii. Atunci Maria, le-a spus: „Întoarceţi-vă de unde aţi plecat, pentru că şi acest loc este grădina Mea“. Viziunile pe care profeţii şi prezicătorii le-au avut despre România vorbesc toate despre acest popor ca fiind cel salvat de Maica Domnului de la toate urgiile. Iar ca răsplată pentru nedreptăţile îndurate, românii vor deveni cei mai buni creştini, exemplu pentru restul lumii şi misionari ai valorilor creştine. Dovezile ar fi în cărţi vechi, redescoperite şi răstălmăcite conform realităţilor de azi. Părintele Ilie Cleopa (1912-1998) a avut o astfel de carte profetică pe care, nu ştie cum, a pierdut-o. „Hristmos. Descoperirea fericitului Agatanghel“, scrisă la 1327 de Zosima Pascal, s-a aflat în biblioteca Mănăstirii Neamţ în 1905, dar de atunci nimeni nu mai ştie nimic de ea. Ne-au rămas doar fragmentele pe care şi le-a amintit părintele şi care conţin profeţiile monahului Agatanghel. Anul independenţei naţionale e anunţat cu precizie: „un 5 şi 50“, adică 550 de ani. 1327+550 de ani=1887. E prevăzută înfiinţarea Gărzii de Fier: „În ţara aşezată pe Carpaţi pînă la Dunăre, numită şi Ţara Lupului, va apărea fiului omului încins cu sabie de Arhanghel, care va face o organizaţie numită Legheon“. În acest timp, Ţara Vulturului (Germania) va face război cu Ţara Ursului ( Rusia) şi Vulturul va fi biruitor. Dar cînd va fi aproape de inima Ursului, acesta va primi ajutor de la fiara de peste ape şi Vulturul va fi înfrînt. În comunism, românii vor fi prigoniţi şi întemniţaţi, „dar Maica Domnului şi Sfîntul Ioan vor aduna în potire sîngele lor şi se vor înfăţişa cu el înaintea Tronului Fiului. Şi nu pentru vrednicia lor, ci pentru rugăciunile Ei, cei care vor mai fi rămas vii vor fi scoşi afară din temniţe“. Va mai fi un război, din care sciţii vor ieşi înfrînţi şi „după aceea va porni de pe crestele acestei ţări de pe Carpaţi o acţiune de reîncreştinare a tuturor neamurilor“.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ţara Făgăraşului, păzită de Maica Domnului
    Maica Domnului i s-a arătat şi sfîntului din Ardeal Arsenie Boca (1910-1989) (foto). L-a condus pe un vîrf de munte şi l-a lăsat în seama Sfîntului Serafim de Sarov, care trăise cu circa două sute de ani în urmă. Vreme de 40 de zile, Arsenie Boca a primit învătătura de la marele duhovnic şi a ţinut post negru. Apoi s-a întors la Mănăstirea Sîmbăta, „dar parcă nu mai era el, ci altul. Îţi ştia pe dată toate gîndurile şi numele, fără să te cunoască, toate faptele bune sau păcătoase, că nu puteai să te ascunzi“. Credincioşii din Ţara Făgăraşului îşi amintesc că tot atunci a căpătat şi harul profeţiei. Sfîntul a prezis că: „Să nu vă fie frică, căci Ţara Făgăraşului este păzită de Maica Domnului. Stă Maica Domnului în coate şi genunchi şi se roagă pentru Ţara Făgăraşului. Deasupra la munţii voştri veţi vedea o stea cu coadă. Cînd o veţi vedea, se va întîmpla ceva. Şi tot în Munţii Făgăraşului se va arăta o cruce de stele, iar atunci va mai fi ceva: un eveniment mare“. Prigonit, urmărit de Securitate şi trimis la muncă silnică, părintele Arsenie şi-a prezis moartea. Se credea că ar fi fost ucis de Securitate tocmai pentru că a spus Ceauşeştilor că li se apropie sfîrşitul. „Zdreanţa roşie, secera şi ciocanul, steaua cu cinci colţuri o să dispară, dar va veni steaua cu şase colţuri, anarhia, şi va fi vai şi-amar de lume“, spunea în 1940. A mai prezis şi atentatele din 11 septembrie 2001. În 1983, a pictat pe peretele unei biserici două turnuri înalte, apropiate, care se prăbuşesc în foc, praf şi fum. „România va fi Grădina Maicii Domnului. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri. Vor lua totul! Veţi vedea şi veţi înţelege spurcăciunea peste tot în jurul vostru: la serviciu, în magazine, în instituţiile statului, în conducerea lui şi mai ales în politică“.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cea mai bogată ţară de pe Pămînt
    Au fost mai mulţi preoţi şi călugări care au „văzut“ viitorul strălucitor al României. Sau chiar fantastic. Un astfel de text profetic e atribuit unui misterios preot ortodox pe nume Ioan Alexandru. În 1992, în timp ce se ruga în casa unor credincioşi din Braşov, el a avut o revelaţie. Dumnezeu i-a spus că „Unicul Meu Fiu, Iisus Hristos, a venit din nou pe Pămînt, în România. Sfinţii Ilie, Enoh şi apostolul Ioan Evanghelistul sînt încarnaţi în aceeaşi ţară, ce are o misiune spirituală deosebită. Ilie şi Enoh vor trăi în trup doar 33 de ani şi 6 luni, pînă la sfîrşitul lumii actuale“. În aceste vremuri, pe cerul României va apărea o proiecţie, „un film dat de Dumnezeire“, despre geneza Terrei şi a formelor de viaţă, toate evenimentele biblice, „însoţite de o explicaţie justă“. Filmul va fi difuzat timp de 3 ani şi 6 luni, zilnic de la ora 3 la 7 seara şi mulţi turişti străini vor veni să vadă minunea. Nu vor mai fi partide politice, conducerea României va fi asigurată de cei trei sfinţi, plus Duhul Sfînt, care va lua trup de om, fiind „fără tată, fără mamă, fără spiţă de neam omenesc“. Românii vor dispune de un dispozitiv numit „Bastonul lui Aaron“, cu ajutorul căruia vor regla clima locală, în timp ce alte zone vor ajunge sub ape sau vor cunoaşte cutremure şi erupţii vulcanice catastrofale. America va fi distrusă, Turcia şi Spania vor dispărea, ruşii vor trece prin încercări grele, dar vor supravieţui, după ce vor ceda Siberia chinezilor, omenirea se va corecta şi „vieţuirea pe faţa pămîntului va mai dura 30 de ani, pînă în 2022“. „România se va transforma într-o grădină minunată. În cel mai scurt timp, va fi cea mai bogată ţară de pe Pămînt. Toţi vor munci cu plăcere şi vor cîştiga după merit“.

    RăspundețiȘtergere
  10. Încercări grele pentru români
    Deşi profeţiile se sfîrşesc optimist, România trebuie să treacă mai întîi prin mari încercări. Ciobanul analfabet Petrache Lupu (1907-1994), supranumit şi Sfîntul de la Maglavit, a avut şi el o viziune în 1935 în care Moşul (Dumnezeu) îi spunea să ne pocăim şi să ne rugăm, pentru că „din steaua mare care vine de la Răsărit va curge mult sînge pe pămîntul ăsta şi va fi foamete mare şi multă suferinţă“. Ultimul lui îndemn a fost să ne pocăim şi să ne rugăm, deoarece „răul o să vină peste România“, fiindcă ne-am omorît conducătorul în zi de Crăciun. Părintele Iustin Pârvu (1919-2013) (foto) de la Mănăstirea Petru Vodă din judeţul Neamţ, a murit pe 16 iunie anul acesta. Cu cinci zile înainte să treacă la Domnul, cînd se simţea ceva mai bine, a spus că mai sînt doar „12 luni de libertate şi vine urgie“. Tot despre vremuri cumplite vorbeşte în viziunea sa şi Sfîntul Mitropolit Varlaam (1590-1657), încă de acum 400 de ani. „Pămînturile nu-şi vor mai da roada lor, pădurile vor fi tăiate, iazurile vor fi secate, oamenii vor vinde moşiile fără de ruşine, uitînd că strămoşii lor le-au păstrat cu sabia“. Cînd se va apropia ziua cea de pe urmă, femeile se vor îmbrăca în straie bărbăteşti şi bărbaţii în straie femeieşti, legile vor fi luate în rîs, munca va fi o ruşine, cei drepţi vor fi consideraţi nebuni, „conducătorii netrebnici vor face legămînt cu fiara apocaliptică“, „în locul jocului de sărbătoare vor fi jocuri de la sălbatici“, vor domni sărăcia, jalea, moartea, spaima, frica şi omul nu va mai fi stăpîn în bătătura lui. „Vor pune domnii pămîntului biruri şi legi cum n-au mai fost de la întemeierea Moldovei. Vor pune biruri şi pe aerul lăsat de Dumnezeu“. Alte semne prevestitoare ale apocalipsei: „se vor dezgropa oasele părinţilor şi strămoşilor noştri, vor fi dărîmate bisericile, vor fi lepădate rînduielile creştineşti şi vor ieşi un soi de oameni care, tot în numele lui Dumnezeu, vor face biserici fără cruce“.

    RăspundețiȘtergere
  11. „Cel mai indicat popor din lume“
    Interesant este că nu numai românii au prezis viitorul înfloritor al României, ci şi celebri clarvăzători străini. Sundar Singh (1889-1933) (foto) a fost un înţelept indian creştinat care, după ce a vizitat România în 1922, a făcut o profeţie care a circulat în manuscris în vremea dictaturii. „Eu ştiu că România are o misiune Dumnezeiască de redresare spirituală ce o va face să se înfăţişeze ca un veritabil model demn de urmat întregii umanităţi“. Indianul a prevăzut că, după războaie şi schimbări climatice radicale, „puterile statale vor dispărea, ca în locul acestora să apară o nouă putere denumită Federaţia Statelor Pămîntene cu un singur preşedinte, o singură monedă, un singur consiliu de conducere şi o singură armată, aeropurtată“. Dar România nu va fi afectată. „Vor face excepţie de la pedeapsa focului nimicitor şi a măcelului România şi locurile sfinte din Palestina. Netrecută prin sabie va rămîne şi cetatea Vaticanului, dar puterea sa de influenţă se va reduce la zero“, pentru că rolul acesteia va fi preluat de Bucureşti, „Noul Ierusalim“, care va fi legat de Dunăre printr-un canal. Poporul român este cel ales deoarece este „cel mai umilit, cel mai crunt încercat de vitregia celor puternici. Este cel mai indicat popor din lume, graţie compasiunii sale alese şi a iubirii sale altruiste“. La Bucureşti se va construi centrul divin suprem, o operă arhitecturală care va reuni toate stilurile pămîntene „ingenios armonizate într-o măreaţă lucrare cum alta nu a mai fost“. Aici vor putea locui două milioane de persoane. Lucrarea va fi ridicată în 10 ani. Sundar Singh a profeţit acum aproape 100 de ani că „orice locuitor al acestei ţări, aleasă de Dumnezeu să fie exemplu, îşi va cîştiga pîinea cea de toate zilele muncind în mod onorabil în funcţie de posibilităţi şi menirea sa prin naştere“. Basarabia va fi realipită României pentru totdeauna. Sediul Crucii Roşii Internaţionale va fi la Bucureşti, deoarece descoperirile românilor pe linie de medicină şi sănătate vor situa România pe primul loc în lume. Indianul care e predicat Evanghelia mai spune că în profeţiile lui a fost inspirat de Maica Domnului: „Fără putinţă de tăgadă, este Prea Sfînta Născătoare a lui Iisus şi reamintesc că, din cîte simt, locul de cinste în ocrotirea României îl ocupă Maica Domnului şi apoi marile puteri cereşti, la toate acestea mai adăugîndu-se şi majoritatea sfinţilor din cer“. Provenienţa textului lui Sundar Singh a rămas o enigmă, mulţi specialişti considerîndu-l un fals.

    RăspundețiȘtergere
  12. În România va veni Cel promis lumii
    Cu puţin timp înainte de moarte, Baba Vanga (foto), celebra bulgăroaică oarbă care avea darul clarviziunii, a înregistrat pe bandă de magnetofon o previziune pe care a încredinţat-o uneia dintre nepoatele sale ca s-o aducă românilor în data de 24 ianuarie 2005. „Românii sînt oameni speciali, dar nu mai cred în valorile lor“. În profeţie, bătrîna care a prezis moartea prinţesei Diana, scufundarea submarinului Kursk şi că „fraţii din America vor cădea sub atacul păsărilor de oţel“, spunea: „În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii. Se va bucura întregul Pămînt de naşterea lui. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, pînă cînd va veni ceasul său. Cu puterea de Sus va fi dăruit. Pămîntul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor. Odată cu venirea lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care îl vor recunoaşte vor fi cei din poporul său, poporul din care el a ieşit. Drept răsplată, el va aduce acest popor pe cea mai înaltă culme a desăvîrşirii, din întreaga lume. Acest popor va deveni o adevărată pildă pentru toate popoarele pămîntului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur îl va mînui.“ Vanga a mai prezis şi că extragerea petrolului va înceta în 2018.

    RăspundețiȘtergere
  13. Conducătorul lumii e român
    Tot despre un conducător al lumii născut în România vorbeşte şi un alt profet indian, Gupta Swami (foto), care a vizitat România în 2004. Cunoscut pentru acurateţea cu care a prezis căderea lui Gorbaciov şi execuţia lui Ceauşescu, Gupta Swami a anunţat un nou război mondial, în care va intra şi România, la decizia conducătorilor ei nepricepuţi. Preşedintele României va fi ucis într-un atentat pus la cale de opozanţii din propriul partid de guvernămînt. Cam prin zilele noastre, se va declanşa o nouă revoluţie împotriva falsei democraţii. „Va începe o adevărată vînătoare de vrăjitoare împotriva comuniştilor şi a ceea ce dumneavoastră numiţi securişti. România se va scălda într-o baie de sînge. Vor muri oameni vinovaţi, dar şi mulţi oameni nevinovaţi.
    Opinia publică internaţională, şocată, dar preocupată de propriile griji ale războiului, nu va interveni. Populaţia României se va reduce aproape la jumătate“. În aceste vremuri de restrişte, se va ridica „cea mai puternică personalitate politică pe care o va cunoaşte poate mileniul care a început“. Acest om va fi originar din Bucovina, „o mînă de fier, un om înţelept şi drept, de nimeni cunoscut aşa pînă la acea dată. El va opri prăbuşirea naţiunii române şi tot el o va înălţa în fruntea statelor de pe glob. România va ajunge în scurt timp la cea mai mare extindere teritorială din întreaga sa existenţă şi la cea mai mare înflorire economică. Secolele următoare, România va juca un rol preponderent în viaţa politică, socială şi economică a lumii“.

    RăspundețiȘtergere
  14. India şi România vor deveni pilonii principali pe care se va sprijini noua orînduire internaţională. Grecia, Japonia, Franţa sau Rusia (spălată de ateism şi comunism printr-o mişcare socială mai brutală decît cea românească) vor deveni polii noii dezvoltări mondiale, bazată mai mult pe spiritualitate, cultură, religie şi artă decît pe regulile reci ale unor economii lipsite de suflet. „Structurile statale lipsite de suflet şi istorie, precum SUA, UE, NATO se vor prăbuşi”.

    RăspundețiȘtergere
  15. România, pomenită în Biblie
    Matematicianul israelian Eliyahu Rips susţine că viitorul omenirii şi, implicit al României, este scris chiar în Biblie. Cartea Sfîntă ar fi codată, iar codul, o dată descifrat, ne conduce la informaţii din viitor. Teoria s-a verificat de cîteva ori pînă acum, cu o precizie uimitoare. De exemplu, numele lui Ytzhak Rabin e intersectat cu expresia „criminalul va asasina“ şi numele Amir. La 4 noiembrie 1995, premierul Israelului a fost împuşcat de către extremismul evreu Amir. Au fost decriptate şi informaţii impresionante despre ţara noastră. Numele României apare codificat de 17 ori, legat de următoarele citate: „Iată Eu sînt cu tine şi te voi păzi pe orice cale vei merge“, „nu te voi lăsa pînă nu voi împlini toate cîte ţi-am spus“, „Cît de misterios este locul acesta! Aceasta este casa lui Dumnezeu, aceasta e poarta cerului!“.

    RăspundețiȘtergere
  16. Multe lucruri interesante si frumoase despre țărișoara noastră draga!
    Imi place acest blog si il citesc cu placere!
    Mulțumiri celor ce scriu lucruri interesante!

    RăspundețiȘtergere
  17. L-am intrebat pe . Eugen . Nicolae . Gasca,ma . Eugene,pe mine sa nu ma mintí,ca io-s ilie si el mi-o spus sa am grija de mine sa mai cresc si nu o vrut sa-mi spuie nici mie ca-i . Enoh. Principalul ca este protejat energetic de , . Mihai . Oprisan,toata cinstea acestui luptator crestin,ar merita la loc de frunte. Multumesc surioara . Marioara,tai,tai.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  18. https://m.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/video-inundatii-catastrofale-in-japonia-imagini-care-amintesc-de-un-tsunami-959816

    RăspundețiȘtergere
  19. Antihristul e "conducatorul" lumii. Cum adica este roman, anonim 20,21? Cine este?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15:55Sunt multi antihristi dar unul se va da ca e Iisus si acesta va fi tot evreu nu alta natie.

      Ștergere
    2. În România va veni Cel promis lumii.
      Conducătorul lumii e român si Romania este gradina Maicii Domnului si va fi al doilea Ierusalim si ortodox de unde vor pleca invatatorii lumii sa crestineze complet lumea caci in ierusalimul de acum se va inscauna antihristul satanei .
      Antihristul este evreu din semintia lui Dan ca scris este :16.Dan va judeca pe poporul său, ca pe una din seminţiile lui Israel.
      17.Dan va fi şarpe la drum, viperă la potecă, înveninând piciorul calului, ca să cadă călăreţul.
      facerea 49

      Ștergere
  20. Zicea toata lumea ca va fi seceta mare dar iata ca ce se intampla nu i tocmai seceta ci opusul ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. focul urmeaza. inainte e o combinatie de apa cu foc pina lumea va ingenunchea si se va inchina lui Dumnezeu RUGINDU-SE sa se opreasca ca scris este :
      21.Iar Domnul mergea înaintea lor: ziua în stâlp de nor, arătându-le calea, iar noaptea în stâlp de foc, luminându-le, ca să poată merge şi ziua şi noaptea.
      22.Şi n-a lipsit stâlpul de nor ziua, nici stâlpul de foc noaptea dinaintea poporului.
      iesirea 13

      si Iisus Hristos , Fiul lui Dumnezeu , Lumina din Lumina , Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat care va boteza cu apa si foc ca scris este :11.Eu unul vă botez cu apă spre pocăinţă
      ''dar Cel ce vine după mine este mai puternic decât mine; Lui nu sunt vrednic să-I duc încălţămintea; Acesta vă va boteza cu Duh Sfânt şi cu foc.
      12.El are lopata în mână şi va curăţa aria Sa şi va aduna grâul în jitniţă, iar pleava o va arde cu foc nestins.
      matei

      ps apa nu se opreste PENTRU CA BOTEAZA pamintul NELEGUIT si va veni si focul SA PURIFICE .

      opt opt opt= pot pot pot =potop pe 3 directii ( lungime , latime , inaltime )


      Ștergere
  21. Ploua .,ploua ,ploua,de trei zile incontinuu,Brr... si-i rece in iulie.S-a implinit viziunea cu frigul.

    RăspundețiȘtergere