duminică, 4 septembrie 2016

VIN GERMANII ! EXTINDERE !

                                        4 Septembrie 2016 ,ora 16,15 !

                                                     Dragii mei, 

Iata cum la doar cinci minute de la informatia cu Timisoara,primesc un alt MESAJ care spune ca : vin si germanii.
Iata ce spunea acel glas:
               
                      ” Extindere ! 
                   Vin și germanii !” 

După care ,glasul dispare ca un ecou.
Dragii mei, va ganditi si voi la ceea ce ma gandesc eu?
Adica,tot la Timisoara?
Astept cu drag si cu mult interes Comentariile voastre.
                                    Cu dragoste,Maria.  

23 de comentarii:

  1. Poate sa fie orice...acum o sa vedem ce va fi...Dumnezeu sa ne pazeasca de ce va fi .de ce va veni peste noi

    RăspundețiȘtergere
  2. capitalul german se extinde spre est ,in special in ardeal,inclusiv prin exploatatii agricole ,noul spatiu vital pentru economia germaniei care este prima in ue iar romania este in vecinatatea ei si are terenuri slab folosite-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Germanii la extindere , nu vin decat in caz de razboi , pt a nu se ajunge extinderea razboiului si la ei.

    Mare Pacatos.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sigur aceste mesaje au legatura intre ele, prea le-ati primit unul dupa altul, germanii ce sa faca la Timisoara???

    RăspundețiȘtergere
  5. Poate Merkel cu Johannis pun ceva la cale, cum sa-si extinda si mai tare influienta...oricum Johannis da raportul la Merkel.

    RăspundețiȘtergere
  6. este vorba despre tratativele si discutiile care acum se duc in china la intrunirea g20

    RăspundețiȘtergere
  7. Tocmai am primit un mesaj nou in seara asta..Mi s-a zis ca "averile românilor vor fii luate".Case,masini,terenuri si bani.Eu cred ca va fii ceva general care se va aplica pentru toti.Ceva se pregateste.Puteti sa-mi explicați ce inseamna acest mesaj?Este o judecată sau o pregătire Nato înaintea războiului?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu iti putem raspunde atata timp cat nu te prezinti si nu stim nimic despre tine. Personal cred ca postezi ca sa te afli in treaba. De ce nu-ti faci mataluta blog personal sa-ti comenteze lumea acolo. Zici ca-i faci concurenta Mariei. Ce vrei tu sa vezi? Daca lumea comenteaza mai mult mesajelei ei sau pe ale tale? Devine enervant ca, la postarile Mariei, sa apari si tu cu alte "viziuni".

      Ștergere
    2. sntem mai multi care primim tot felul de viziuni, mesaje si alte simptome. nu e vorba de competitie, ci numai de faptul de a ne aduna la un loc, ca sa putem pune toate acestea cap-la-cap ca sa intelegem ce se intampla.

      de ce sa fim raspanditi pe diferite bloguri, cand putem fi toti la un loc, aici pe blog-ul D-nei Maria si sa punem totul la un loc.

      De aceea, probabil ca aceea D-na Maria a primit acel mesaj, cum ca blog-ul dumneaei, va fi foarte vizionat, tocmai pentru ca mai multi ce primim mesaje sub o forma sau alta ne vom aduna la dansa pe blog.

      de voriam sa facem competitie, ne faceam si noi blog-uri sau scriam carti pe cont propriu, dar nu asta vrem. mesajele rasfirate nu duc la raspunsuri, ci doar puse toate la un loc.
      Multumesc si va rog sa ma iertati ca v-am deranjat.

      Ștergere
    3. Sa-ti fie rusine cu comentariul asta Anonim 8:25,dai dovada de răutate si nu de comunicare.Parca ai vrea sa îmi închizi gura si nu stii cum s-o faci.Aici nu este o regula impusă prin restricții doar este un simplu blog de comunicare nimica tot.

      Ștergere
    4. De ce sa-mi fie mie rusine? Rusine sa ii fie unui anonim care se trezeste vorbind aiurea. Anonimului care a zis ca sigur stie ca va fi un cutremur, anonimului care spune ca sigur stie ca vine razboiul... Acestor anonimi sa le fie rusine. Daca sunteti asa multi care primiti mesaje si aveti informatii, foarte bine. Le citesc cu interes atata timp cat si aveti curajul sa vi le asumati. Nu e corect sa stim si noi astialalti ce capacitati aveti? Cat de credibili sunteti? Asa...se trezeste unul ca bate campii si mie trebuie sa-mi fie rusine ca nu cad pe spate la auzul vestilor. Si nu, nu vreau deloc sa-ti inchid gura ci doar vreau sa-ti asumi spusele. Tu dai dovada de rautate prin faptul ca maresti frica oamenilor. Anonim 11.04 si eu vreau sa-ti multumesc pt explicatii si sper ca ai inteles exact in ce consta nemultumirea mea.

      Ștergere
  8. Se anunta vizita lui Ciolos si Iohannis in Germania.

    RăspundețiȘtergere
  9. Si daca e vorba de un incendiu de proportii la Continental, firma are conducere germana. Evident ca vin germanii sa constate... Dumnezeu sa ne pazeasca!

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  11. Dinspre Germania se extinde un ciclon care va afecta Transilvania dar si Timisoara.cred ca despre asta este vorba in toate aceste premonitii.a fost si la stiri ceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma duuuus,ai citit,tata Terra se umfla,cred ca s-a suparat pe tine draga Madus!?

      Ștergere
    2. Nu ma speria...ca am o frica de tunete de si raman fara aer....

      Ștergere
    3. La Timisoara ploua de la ora 16. Incontinuu dar fara tunete,fulgere si vant...

      Ștergere
    4. Anonim 15.27 cred ca sunt singurul pe care nu s-a suparat.dar ce ma fac cu restul de cateva miliarde care nu stiu sa-l vada.

      Ștergere
    5. Pai,nu stiu nici eu acum,dar ma mai gandesc si daca am vreo idee ti-o transmit,OK?

      Ștergere
  12. Parerea mea este ca asa cum Timisoara s-a declarant primul oras liber de communism, sa nu se declare si primul oras regal, supus unei dinastii germane sau austriece, ca inceput al destramarii tarii.

    RăspundețiȘtergere
  13. Imi pare rau,multi avem capacitati de clarviziune,dna Maria nu este singura.Dar ea este mai speciala cu toate ca nu toate mesajele ii curg mai clare si sunt codate ca sa nu poata intelege omul de rand.Oare cumva va este teama ca din cauza pacatelor ve-ti pierde totul?Eu asta cred..frica este in partasie cu diavolul,cine are frica este pierdut.Si tot ce este scris se va implini,pentru ca trebuie sa se intample.Si asttfel pedeapsa divina va veni negresit.

    RăspundețiȘtergere